Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Le Syndicat

maks.  6   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
65m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Daska za peglanje
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 4 km

4 km

Skijaška uspinjača 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Bastiaan Modderman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nancy Maes

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Van Ewald

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Roel Meijerink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dirk Houthaeve

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jonathan Grielens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vanessa Callewaert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nalazi se u vrlo mirnom i lijepom okruženju, vrlo čistoj održavanoj kućici ništa loše za reći, vožnjom pola sata napravili smo fantastične šetnje s prekrasnim pogledima u nacionalnom parku Les Grands Ballons možete također beskrajno šetati blizu vaše kućice svakako će vam trebati automobil za supermarket ili restorane jako smo se dobro zabavili napravili smo puno lijepih šetnji i definitivno preporučujemo ovo za obitelji ili s kućnim ljubimcima.

Lammert Postma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan u Hameau De l'Etang. Kuća je bila čista i imali smo sve što nam je trebalo. Vanjski bazen je predivan. Selo više podsjeća na zaselak gdje zapravo nikada ništa ne događa, ali upravo zato možete uživati u miru vani s prekrasnim pogledom na zeleni dol. Vlasnik je vrlo ljubazan. Dolazi prilikom dolaska i odlaska, a živi pored vanjskog bazena. Mi slabo govorimo francuski, a on samo francuski, ali uspjeli smo se razumjeti. Za prekrasne poglede preporučujemo Route des Crêtes. I mala gradića Anton Pieck koja se nalaze u Rijnskoj dolini uz Vogezene svakako su nešto što ne smijete propustiti. Naša kćer se odlično zabavila u ne previše velikom zabavnom parku Fraispertuis, na sat vremena vožnje prema sjeveru.

Frans van Soest

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep i aktivan odmor. U La Bresseu bili smo vrlo aktivni: Posjetili smo tvornicu slatkiša, bilo je kratko ali zabavno. Sa djecom smo u Bol d'airu skočili padobranom s planina i prešli na drugu stranu s 100 km/h na čeličnom užetu. U Gerardmeru smo plovili čamcem po jezeru.

Marc Crutzen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep tjedan s obitelji (2 djece u dobi od 2 mjeseca i 2 godine). Naše dijete od 2 godine moglo je slobodno trčkarati bez da moramo stalno nadzirati. Također nam se svidjelo što nije bilo previše kućica na parku. Okolina je bila lijepa za obavljanje aktivnosti!

Marc Crutzen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo lijep tjedan s obitelji (2 djece u dobi od 2 mjeseca i 2 godine).
Naš dvogodišnjak mogao je poskakivati, a da mi nismo morali sjediti izravno na njemu.
Za ostalo, svidjelo nam se što u parku nema previše kuća.
Lijepo okruženje za poduzimanje aktivnosti!

Frans van Soest

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveo sam vrlo lijep i aktivan odmor. U gradu La Bresse može se puno učiniti: Posjet tvornici slatkiša bio je kratak, ali zabavan. Izveo dvostruki skok padobranom s planine kod Bol d'aira i prešao na drugu stranu na čeličnoj sajli brzinom od 100 km na sat.
U Gerardmeru s čamcem na jezeru.

J. Kusters

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna vikendica. Unutra sve uredno uredno. Samo što ga je bilo teško pronaći. Stigli smo po mraku s dosta kiše. Vikendica se nalazi u selu Julienrupt (općina Syndicat.) Nismo to znali i još nismo "toliko moderni" da nam treba GPS ili slično. imati. Napokon sam nazvao domaćina i sastao se s njim u crkvi Julienrupt. Prijem je bio dobar, a inače su imali odličan odmor. Skijališta (Gerardmer ili La Bresse) su u blizini. Šteta što je toliko kišilo. Kao rezultat toga, nije se puno skijalo. Unatoč tome, i dalje se preporučuje. Okolina je prekrasna.

Kees van Heijst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To su zaista lijepe planinske kuće robusnog i rustikalnog izgleda (ne one proslavljene mobilne kućice), ali skupina koliba udaljena je i također smo imali problema s pronalaženjem njih. Bili smo jedini gosti, što je šteta ako je s vama jedno malo dijete (bez drugara). Činilo se da smo i mi prvi gosti sezone. "Trava" od cca 50 cm na placu kao da je pokošena malo prije. Bazen koji smo mogli koristiti bio je lijep, ali predubok / opasan za malu djecu . Vlasnik/upravitelj je bio suosjećajan i uslužan. Pokazalo se da je restoran u samom selu zatvoren. U sljedećem selu prema Gerardmeru postoji restoran uz glavnu cestu gdje se dobro jede i za malo novca (pogotovo u podne).

Raymond Oude Roelink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Naš boravak u ovoj kući prošao je dobro. Područje je izvrsno za višestruka putovanja. Pogotovo kao ljubitelj prirode postoji mnogo izbora. Sada smo i ovaj tjedan imali savršeno vrijeme, između 25 i 28 stupnjeva. Osim toga, bazen je bio dobrodošlo osvježenje na kraju svakog dana.Koliba je bila čista, ali trijezna. Vlasnici ljubazni, ali nisu govorili niti jednu riječ njemačkog ili engleskog. Kako te je teško razumjeti.

Lammert Postma

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan tjedan u Hameau De l'Etangu. Kuća je bila čista i sve što smo trebali bilo je tu. Vanjski bazen je predivan. Selo je više zaselak u kojem se zapravo ništa ne događa, ali baš zato možete sjediti vani s prekrasnim pogledom na zelenu dolinu.
Vlasnik je jako ljubazan. Svrati pri dolasku i odlasku i živi pored vanjskog bazena. Mi loše govorimo francuski, a on samo francuski, ali smo se dobro razumjeli.
Za prekrasne poglede preporučuje se Route des Crêtes. Naravno, ne smijete propustiti ni male gradove Antona Piecka koji leže u dolini Rajne nasuprot Vosgesima. Naša se kći odlično zabavljala u ne baš velikom zabavnom parku Fraispertuis, udaljenom sat vremena vožnje prema sjeveru.

Vanessa Callewaert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nalazi se u vrlo mirnom području i prekrasnom okruženju, vrlo dobro održavana kuća za odmor, nema za što se žaliti, pola sata vožnje automobilom napravili smo fantastične šetnje s prekrasnim pogledom u parc national les grands ballons također možete šetati beskrajno blizu svoje kuće U svakom slučaju, automobil vam treba za supermarket ili restorane, odlično smo se proveli u mnogim prekrasnim šetnjama i ovo svakako preporučujemo za obitelji ili s kućnim ljubimcima

Gio Kruit

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio dobro organiziran. kuća za odmor bila je lijepa, posebno zbog velike verande. Dnevni boravak jedva da ima prostor za sjedenje, samo veliki kuhinjski stol. Zbog lijepog vremena to nije bio problem. Nakon tri tjedna kiše, mislim da će to biti drugačije!

Eric Lambert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Vrlo lijepo mjesto smješteno usred još uvijek divlje prirode. Posebno cijenimo mir i prekrasan krajolik koji nas okružuje. A regija je bogata šetnjama i samo zanimljivostima. Domaćin je vrlo ljubazan i pažljiv na naša najmanja pitanja. Lijepo mjesto za pamćenje.

Jan Meijer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Uredna kuća za odmor koja je potpuno opremljena. Mali, ali lijep bazen. Okolina je lijepa, lokacija malog turističkog parka je mirna. U okolici postoji mnogo toga za raditi i vidjeti za mlade i stare. Savjet: restoran 'Au chant du bois' nalazi se uz cestu za Gerardmer: apsolutno morate!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 310506

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/310506.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Le Syndicat» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat