Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Gerbepal

maks.  8   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
90m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Roštilj
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 12 km

12 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


24 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Lola Elerian

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Koos van der Welle

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Wouter Peeman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Coenen Rudy

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

sylvie kursteiner

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Jan Roelofsen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

K.T Karzewski

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

G Heikoop

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

B.B Barthelet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Laura Goedemans

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bram Knockaert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ova kuća je više nego dovoljno velika za obitelj s 5 osoba (2 odraslih + 3 djece). Kuća je bila čista i opremljena osnovnim potrepštinama. Potok u vrtu je zabavan za djecu. Budući da kuća nije odmah blizu bilo kakve aktivnosti, koristili smo ovu lokaciju samo kao bazu za dnevne izlete (tako da samo spavamo + doručkujemo + večeramo). Zgodno je trgovinica (kruh/umjetnički proizvodi) udaljena 2 minute hoda. U (nešto daljem) okruženju ima dovoljno toga za raditi: plivanje (u jezeru), kajak, jahanje, Gerardmer, ...

Astrid Vriezen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobar dom, dovoljno prostora za 7 osoba, kamin savršeno funkcionira, dostupno je drvo po pristupačnoj cijeni, terasa je lijepo smještena na sunčanoj strani, natkriveni prostor gdje možete uživati ​​u vanjskoj vatri kad je loše vrijeme, 2 trgovine s ​​svježim kruhom i lokalnim proizvodima udaljene su 300 metara, supermarket je udaljen oko 12 km. Dovoljno aktivnosti u okolici. Posebno preporučeno: vozite se rutom de Crettes preko vrha Vosges s prekrasnim pogledima, posjetite vrh Grand Ballon, sankajte se na Marksteinu, posjetite vinarske gradove kao što su Kaysersberg i Riquewihr, šetajte iz kuće, itd. Najmodavac je vrlo prijateljski i fleksibilan. Jedino poboljšanje: imajte na umu da postoji samo jedan WC, srećom odvojen od kupaonice, a na web stranici piše da se vidi jezero, što nije točno. Molimo vas da prilagodite opis.

Marcel Kornegoor

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je opremljena jednostavnim (zastarjelim) namještajem i krevetima, ali sve je funkcioniralo, bilo je uredno i čisto i definitivno nije bilo istrošeno. U kuhinji se nalazi perilica posuđa i perilica rublja. Vrlo korisno za 8 osoba. Planinska kuća nedavno je renovirana na nekoliko mjesta. Vanjski dio je dobio novi sloj žbuke i postavljeni su električni roletni. Izvana izgleda uredno. Vrt je također dobro održavan i prilično prostran. Idealno je što iznad ulaza u planinsku kuću postoji nadstrešnica. Ovdje možete staviti prikolicu ili (motocikle). Također se ovdje nalazi kameni roštilj. Budući da je stražnji zid staklen, možete gotovo uvijek koristiti roštilj. To nije suvišno, jer u ovom dijelu Francuske često pada kiša. Okolina je prekrasna. Iz planinske kuće brzo se nalazite usred prirode. U radijusu od 50 km nalaze se brojni prolazi (uključujući Col de la Schlucht, Grand Ballon) s prekrasnim pogledom na okolicu. Za one koji malo govore francuski, apsolutno je preporučljivo posjetiti "depot" preko puta glavne ceste. Ondje možete kupiti domaće proizvode vino, kobasice, slatkiše, praline, sir itd. Osim toga, prodavač može naručiti razne vrste kruha i pakete za roštilj od lokalnog pekara i mesara. Uživali smo u tome. I kruh (gros pain) i meso (colis bbq) su apsolutno vrhunske kvalitete!

S.K Stamm

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Čovjek je u kući neometan, lokacija je dobra polazna točka za mnoge aktivnosti (s autom) u bližoj i daljoj okolici. Vrt s tekućim potokom je divan i pruža prostor za igru i odmor. Kuća je vrlo oskudno namještena, posuđe i neki namještaj su djelomično oštećeni ili istrošeni. Bilo bi lijepo imati ležaljke za vrt. Prilično su visoki dodatni troškovi.

S.K Stamm

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

U kući ste neometani, lokacija je dobra polazna točka za mnoge aktivnosti (autom) u bližoj i daljoj okolici. Vrt kroz koji teče potok je odličan i nudi prostor za igru i opuštanje.

Kuća je vrlo spartanska, posuđe i dio namještaja su djelomično okrhnuti ili izlizani. Ležaljke bi bile zgodne za vrt. Prilično skupi dodaci.

sylvie kursteiner

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Planinska kuća je udobna i tiha. Ljubazna i diskretna domaćica.

Jedina mana je račun za grijanje na kraju boravka.

Kad smo stigli sredinom popodneva u subotu, vani je temperatura bila oko 3°, jedino sredstvo grijanja koje je vlasnik postavio za grijanje planinske kuće, prije našeg dolaska koji je bio najavljen, bila je otvorena vatra. Nije bilo drugih ljudi prije nas pa je planinska kuća bila prilično hladna.

Grijanje je za razliku od navedenog u ugovoru na struju a ne na naftu. Podmirili smo račun od 170 € na kraju boravka uključujući 49 € za završno čišćenje, tj. 121 € za 6 dana najma električnog grijanja, 1/2 stera drva i briketa po 5 €.

Stopa popunjenosti bila je 6 osoba.

Sva sreća da temperature nisu bile preniske jer ne usudim se zamisliti koliki je račun za grijanje!...

Henk Overduin

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imao sam lijep odmor. u lijepoj kući, veliki vrt, koji je bio na raspolaganju, potpuno slobodan od živice. Samo šteta zbog prometne ceste iza vrta. Nadalje, dobar i prijateljski tretman domaćice. Lijepo okruženje.

Miralda Meijering

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Opis kuće bio je točno točan, bila je to lijepa i udobna planinska kuća. Imali smo prekrasan tjedan, njegovateljica je bila draga i uslužna žena, čak je donijela bocu rosea na polovici tjedna. Stigli smo malo ranije ali to nije bio problem. Područje je vrlo lijepo i toplo se preporučuje jezero Gerard!

Marcel Kornegoor

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća ima jednostavan (stariji) namještaj i krevete, ali sve je funkcioniralo, bilo je uredno i čisto i sigurno nije dotrajalo. Kuhinja ima perilicu posuđa i perilicu rublja. Vrlo zgodno za 8 osoba.



Planinska kuća nedavno je renovirana u više točaka. Izvana je novi sloj žbuke i postavljene su rolete na električni pogon. Izvana izgleda uredno. Vrt je također dobro održavan i prilično prostran.



Idealno je da postoji sklonište iznad ulaza u kolibu. Ovdje možete parkirati prikolicu ili (motor) bicikl. Ovdje se nalazi i kameni roštilj. Budući da je stražnja stijenka izrađena od stakla, možete gotovo uvijek koristiti roštilj. To nije suvišno, jer u ovom dijelu Francuske ima dosta kiše.



Okolina je prekrasna. Iz kolibe ste usred prirode u tren oka. U krugu od 50 km nalazi se nekoliko stupova (uključujući Col de la Schlucht, Grand Ballon) s prekrasnim pogledom na područje.



Za one koji govore malo francuski, apsolutno je potrebno posjetiti 'depo' s druge strane glavne ceste. Ovdje su dostupni tradicionalni regionalni proizvodi, vino, kobasice, slastice, bombone, sir, itd. itd. Osim toga, trgovac može isporučiti razne vrste kruha i pakiranja roštilja po narudžbi od lokalnog pekara i (svinjskog) mesara. Uživali smo. I kruh (gros pain) i meso (colis bbq) su apsolutno vrhunske kvalitete!

Leo Slaats

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio dobar i dobro su primljeni. Smještaj je bio dobar osim nekoliko bodova. Osobito je zastario unutarnji smještaj. Vrt oko kuće je bio vrlo lijep i prostran s tekućim potokom. Područje oko Gerbépala je prekrasno. Bilo nam je lijepo ovdje.

Patrick Wolbert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio u redu, iako vlasnik govori samo francuski, sve je samo po sebi razumljivo. Smještaj je star, ali uredan i čist. Zamišljate sebe u 1970-ima sa starim hrastovim sofama i klasičnim Moselle čašama u ormaru. Sve ostalo je prisutno poput perilice rublja, perilice suđa i roštilja. Rijeka koja teče kroz vrt i pada nekoliko metara divna je kao pozadinska buka. Sami Vosges nisu baš turistički i tihi, ali ima mnogo toga za učiniti ako se želite lijepo provozati autom do njih.

Bram Knockaert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ova kuća je više nego dovoljno velika za peteročlanu obitelj (2 odrasle osobe + 3 djece). Kuća je bila čista i opremljena svim osnovnim potrepštinama. Potok u vrtu je zabava za djecu.

Budući da kuća nije neposredno blizu bilo kakvih aktivnosti, ovu smo lokaciju koristili samo kao bazu za jednodnevne izlete (dakle samo spavanje + doručak + večera).

Supermarket (kruh / zanatski proizvodi) je zgodan na 2 minute hoda.

Ima dosta toga za raditi u (malo daljem) području: kupanje (u jezeru), kajak, jahanje, Gerardmer, ...

Astrid Vriezen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobra kuća, s dovoljno mjesta za 7 osoba, kamin radi savršeno, drva su dostupna po razumnoj cijeni, terasa je lijepa na sunčanoj strani, krov na kojem možete sjediti uz vanjski kamin u manje vremena, 2 trgovine sa svježim kruhom i broj domaćih proizvoda udaljen 300 metara, supermarket cca 12 km. Mnogo toga za raditi u okolici. Posebno se preporučuje: vožnja rutom de Crettes preko grebena Vosges s prekrasnim pogledom, idite na vrh Grand Ballon, tobogan na Marksteinu, posjetite vinske gradove uključujući Kaysersberg i Riquewihr, prošećite od vikendice itd.

Domaćin je vrlo ljubazan i fleksibilan.

Jedina točka poboljšanja: imajte na umu da postoji samo 1 WC, srećom odvojen od kupaonice, a na web stranici stoji da postoji pogled na jezero, a to nije slučaj. Stoga promijenite opis.

Rene Heinink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Super kuća, sve je tu, iako malo zastarjelo, ali to nam nije bilo bitno. Lijepo je osunčan, ima grilje i drvene kapke, tako da se po jako toplom vremenu može lijepo zatvoriti i tako zadržati toplinu, što je jako lijepo. Čim tamo zasja sunce, ubrzo je oko 30 stupnjeva ili ljeti toplije. Ono što je također bilo jako lijepo je to što kroz vrt teče potok s klupom za sjedenje. Sa stražnje strane kuće nalazi se prekrasan vrt i veliki balkon tako da uvijek možete sjediti na suncu ili u hladu, što god želite. Ono što je bilo malo manje zabavno je to što je u blizini glavna cesta pa se dosta dobro čuje promet, ali navečer je postalo lijepo i tiho. Nadalje, neće se svima svidjeti činjenica da nema WiFi-a, nama to nije problem. Sve u svemu, visoko preporučljivo kao prilično središnja baza u Vosgesima, do svega se lako stiže u razumnom roku. Gospođa koja tamo sve organizira je ljubazna žena. Baš sjajna velika kuća za odmor za ugodan odmor!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

ostale informacije

Broj objekta: 310548

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/310548.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Gerbepal» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 24 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat