Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Jedburgh & Kelso

maks.  4   Gosta/Gostiju
68m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
68m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: A licence is not required

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 80 km

80 km

Kolodvor 22 km

22 km

Izlaz s autoceste 70 km

70 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


36 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

G.E. Schouten

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Pamela Berry

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži engleski

Joanna Oughton

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži engleski

Kuća je vrlo dobro opremljena, čista i udobna. Grad Jedburgh je predivan s mnogo šetnji i znamenitosti koje se mogu posjetiti u samom gradu, a okolno područje ima prekrasne pejzaže i mnogo mjesta za istraživanje.

Pim Venema

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasna polazišna točka za područje granice. U Jedburghu se nalazi prekrasna opatija, muzej zatvora i kuća u kojoj je Marija, Kraljica Škota provela mjesec dana. U Tweedhamu (10 minuta vožnje) možete besplatno parkirati automobil na željezničkoj stanici i ući u vlak za Edinburgh. Naravno, u okolici se nalazi mnogo prekrasnih dvoraca i vila. Nešto dalje su Alnwick Castle i Gragside; oboje su više nego prekrasni. Toliko toga za vidjeti. Sama kuća je jednostavna, ali zadovoljava i nalazi se na prekrasnom mjestu.

linda lernout

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Po drugi put smo rezervirali kućicu za odmor ovdje. Smještena je na rubu sela. Supermarket je blizu. Lidl i veliki supermarket udaljeni su 20 minuta vožnje. Puno mogućnosti. Povijesni, lijepi gradovi. Ovaj put posjetili smo istočnu obalu. Bamburgh (dvorac), St Abb's Head, Izlet brodom oko Farnlanjskih otoka je preporučljiv. Možete gotovo dodirnuti tj. vidjeti tuljane i pingvine. Prekrasni Northumberland s obalama. Sve to unutar sat vremena vožnje. Jedburgh je lijep grad s ruševinama opatije i zatvora. Dovoljno toga za doživjeti u tjedan dana. Kućica je bila odlična, jedina mana je loša Wi-Fi veza.

Richard van IJzendoorn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kućica je bila lijepo uređena i ugodna i čista. Nažalost, ulica ispred je bila otvorena zbog radova. Zbog toga nismo mogli parkirati automobil tamo, već smo morali parkirati gore i hodati dosta nizbrdo do kućice. Naš prijatelj (75 godina, koji loše hoda) je imao puno problema. Vlasnik kuće je poslao e-mail neposredno prije polaska. Posjetili smo Edinburgh/Glasgow i obalu. Vrijedi posjetiti, krajolik je predivan. Ako loše hodate, ne preporučujem vam to. Inače je sve u redu i lijep pogled s kuće.

Jeannette Verkerk-Van Leliveld

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo lijep tjedan u Jedburghu. Imali smo ružičastu kućicu Cheviot, dovoljno veliku za nas troje i definitivno dovoljno toplu. Kućica je bila vrlo čista i uredna, a kreveti već lijepo pospremljeni. Toplo nas je dočekala gđa. Milward. Od parkirališta do kućice bilo je dosta strmog uspona, pa za nekoga tko nije najpokretniji, to nije baš zgodno. Vrijeme nam je bilo naklonjeno, imali smo samo 1,5 dana kiše i prilično sunca. Posjetili smo obalu i Sea Bird Centar u North Berwicku, nažalost bilo je previše vjetra za plovidbu brodom, ali smo prošetali klifom St. Abbs Head na suncu. Posjetili smo jezera Loch Katharine i Loch Lomond, iako je bilo dosta vožnje, vrijedilo je. Nažalost, nismo unajmili bicikle kod jezera Loch Katherine, ali svakako je preporučljivo. Posjetili smo Edinburgh i njegov dvorac, od parkirališta na raskrižju preuzeli smo autobus do centra za 3,5 funti po osobi, možete cijeli dan putovati s autobusom Lothian. Jednog kišnog dana posjetili smo Alnwick Castle, lijep dvorac, ali Harry Pottera nema ni u tragovima. I napravili smo prekrasnu šetnju kod Grey Mare's Tail prema jezeru Skenea, ali je prvi dio poprilično strm. U Jedburghu smo posjetili opatiju i zatvor Jedburgh Castle, potonji je zabavan za djecu. Također smo dobro jeli u restoranu Clocktower Bistro. Sve u svemu, uspješan tjedan. Škotska.

C Beneker Schot

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo udobna kuća, gdje smo proveli lijepi tjedan. Vlasnik je bio vrlo uslužan, uvijek smo se mogli obratiti njemu za pitanja i čak smo smjeli ostati malo duže u kućici pri odlasku zbog vremena polaska broda. U okolici ima puno toga za istražiti, dvorci, muzeji, priroda, gradovi itd. Proveli smo fantastičan odmor!

R Leunissen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Odlično opremljene i lijepo smještene kućice za odmor pružaju puno prilika za potpuno opuštanje. Sve što vam treba je dostupno. Vrlo je mirno. Kreveti su fantastični, spavali smo kao bebe! Vlasnik živi na imanju i dostupan je u slučaju problema. Inače, gostima se u potpunosti ostavlja na miru. Postoji puno privatnosti. Kućice u kojima smo boravili bile su sve odvojene jedna od druge s dovoljno prostora oko njih. Jedburgh je vrlo centralno smješten kako bi posjetili veliki broj zanimljivih gradova i drugih znamenitosti. U samom Jedburghu postoji stara zatvorska škola, stari samostan (ruševina) i kuća kraljice Mary of Scotland. U okolici je lako doći automobilom do: Floors Castle (predivno!), Alnwick Castle (Harry Potter!), Edinburg (svakako vrijedno posjeta), Scott's View (predivan pogled) itd. Pješačenje u okolici Jedburgha vrlo je dobro moguće. U turističkom uredu (Turističke informacije) moguće je kupiti knjižicu (2 funte) s različitim šetnjama različitih dužina. Šetnje su vrlo ugodne i prolaze kroz male seoske putove i livade. Predivno! Napustili smo Jedburgh s tugom. Na povratku brodom odmah smo počeli planirati iduću posjetu za sljedeću godinu. Sigurno ćemo se vratiti.

J. Valk

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Cheviot kućica je odličan smještaj za odmor i dobra polazna točka za izlete, šetnje te posjete raznim znamenitostima. Srdačan doček i gostoljubivost obitelji Millward su fantastični!

RJM Krijnsen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u Jedburghu. Simpatično selo koje se može koristiti kao odlična baza za izlete na sve strane: Edinburgh na sjeveru, prekrasna istočna obala u St. Abbsu, Nacionalni park Northumberland i Hadrijanov zid na jugu te Upperhillsi na zapadu. Domaćini su bili vrlo ljubazni, a kućica relativno nova, čista i vrlo pogodna za boravak 2 do 3 osobe. Za četiri osobe bi bilo malo skučeno. Kućica je opremljena svim potrebnim stvarima, osim daljinskog upravljača za televizor. Sve u svemu, lijepo iskustvo upoznavanja sa Škotskom. R&H

MYRIAM DE BELDER

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasna okolina i imali smo sreću s vrućim vremenom, nije bilo kiše ni jedan dan. Što se tiče kuće, izvrsno sve je bilo tamo. No, želio bih spomenuti da postoji i video i DVD player za nadalje. John je bio izvrstan domaćin. Što se tiče same zemlje, nevjerojatna priroda i mir, ali skupo. Uživali smo.

W.C. Hu

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ovo je bio naš prvi odmor u Škotskoj. Je li u Škotskoj uvijek kiša? To je besmislica. Vidjeli smo sunce svaki dan. Vrijeme je bilo predivno. Zemlja je od zadivljujuće ljepote. Brojni dvorci. Predivna priroda i divne cestovine. Osjećali smo se kao kralj ceste. Kućica je opremljena svim potrebnim sadržajima poput daske za peglanje, perilice posuđa, DVD playera i prostrane kuhinje. Kuća je sagrađena uz brdo. Trebat ćete proći nekoliko stepenica od parkirališta do kućice, ali ćete za uzvrat dobiti fantastičan pogled. Kao i obitelj Hendrikse, prethodni gosti iz Roosendaala, dajemo ovoj kućici i okolnom području 10 od 10 bodova. Ako se odlučite za to, podijelit ćemo s vama jedan savjet. Planirajte vožnju autom do St. Abbs-a, a zatim slijedite obalnu cestu prema Bamburgh Castleu. To će biti nezaboravno iskustvo. Lijep pozdrav, obitelj Hu iz Rotterdama.

Rianne Hendrikse

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ovo je zaista super kućica, ugodno uređena s svim luksuzom u kuhinji i kupaonici. Simpatična lokacija u Jedburghu. Ljubazni i pažljivi vlasnici. Proveli smo ovdje predivan tjedan. Obitelj Hendrikse iz Roosendaala.

Elly Van Esch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži engleski

Sve u kućici je bilo super. I imalo je sjajan pogled na opatiju. Također, vani nije bilo puno buke, samo povremeno zvone crkvena zvona. Toplo bih preporučila ovu kućicu.

W.C. Hu

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

- Engleski prijevod na dnu -

Bio nam je to prvi put da smo ljetovali u Škotskoj. Ljudi, da u Škotskoj uvijek pada kiša, to su gluposti. Vidjeli smo sunce svaki dan. Vrijeme je bilo prekrasno. Zemlja ima ljepotu koja oduzima dah. Dvorci u izobilju. Prekrasna priroda i prekrasne vijugave ceste. Osjećali smo se kao kralji ceste.

Kućica je potpuno opremljena, uključujući perilicu posuđa, dasku za glačanje, DVD player i prostranu kuhinju. Vikendica je izgrađena uz padinu. Od parkinga do kuće morate prijeći nekoliko stepenica, ali dobro, zauzvrat dobivate fantastičan pogled. Baš kao i obitelj Hendrikse iz Roosendaala, ova kuća i okolica također dobivaju veliku desetku od nas.

Idete li i vi na to? Za kraj savjet. Isplanirajte vožnju do St. Abbs., zatim krenite prema jugu duž obale do dvorca Bamburgh. Nezaboravno iskustvo.

Pozdrav od obitelji Hu iz Rotterdama.



Ovo je bio naš prvi odmor u Škotskoj. Pada li uvijek kiša u Škotskoj? To su besmislice. Sunce smo vidjeli svaki dan. Vrijeme je bilo prekrasno. Zemlja je ljepote koja oduzima dah. Brojni dvorci. Prekrasna priroda i lijepe vijugave ceste. Osjećali smo se kao kralji ceste.

Kućica je praktično opremljena poput daske za peglanje, perilice posuđa, DVD playera i prostrane kuhinje. Kuća je sagrađena uz brdo. Morat ćete prošetati nekoliko stepenica od parkinga do kućice, ali hej, zauzvrat ćete dobiti fantastičan pogled. Kao i obitelj Hendrikse, prijašnji gosti iz Roosendaala, ovoj kućici i njezinoj okolici dajemo 10 od 10 bodova.

Ako želite ovo, podijelit ćemo jedan savjet s vama. Isplanirajte obilazak automobilom do St Abbsa, a zatim slijedite obalnu cestu do dvorca Bamburgh. Ovo će biti nezaboravno iskustvo.

Lijepi pozdrav,

Rianne Hendrikse

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ovo je stvarno super vikendica, lijepo namještena sa svim luksuzom u kuhinji i kupaonici. Lijepa lokacija u Jedburghu. Lijepi i pažljivi vlasnici.
Proveli smo prekrasan tjedan ovdje.
Obitelj Hendrikse iz Roosendaala

Roos Buis

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Izuzetno dobro održavana kuća. Prekrasan pogled na Jedburg iz dnevnog boravka i spavaćih soba, ali i s balkona i terase sa stolom za blagovanje. Udobni kreveti, prostrana kuhinja i vrlo ljubazan vlasnik.

J. Valk

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Cheviot cottage odlična je kuća za odmor i dobra baza za izlete, šetnje i posjete svim vrstama znamenitosti.
Prijateljska dobrodošlica i gostoprimstvo obitelji Millward, fantastično!

RJM Krijnsen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

U Jedburghu smo ostali tjedan dana. Lijepo selo koje može poslužiti kao baza za putovanja u sve krajeve svijeta: Edinburgh na sjeveru, prekrasna istočna obala u St Abbsu, Northumberland N.P. i Hadrijanov zid na jugu i Gornja brda na zapadu. Recepcija je bila vrlo ljubazna, a kuća je relativno nova, čista i vrlo pogodna za 2 do 3 osobe. Četiri postaje tijesno. Kućica je potpuno opremljena, osim daljinskog upravljača za TV. Sve u svemu, lijep uvod u Škotsku.
R&H

MYRIAM DE BELDER

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasno okruženje i imali smo sreće s vrućim vremenom niti jednog dana kiše. Što se vikendice tiče, sav pribor je odličan. Napominjem za nastavak da postoji i video i DVD player. John je bio izvrstan domaćin. Što se same zemlje tiče, nevjerojatna priroda i mir, ali skupo.
Uživali smo.

Vera Jalvingh

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasan odmor, kućica je stvarno super. Šteta što WiFi nije bio dostupan u kući (samo na terasi) i to s 2 tinejdžera ........... Nadalje, nije bilo puno za raditi kad smo se vratili u kuću, ni u selu. Ali i nas četvero smo se dobro zabavili!

P. Goubitz

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prvi put smo odabrali kuću koja je bila na selu, i to je bilo dobro. Biti u mogućnosti obaviti kupovinu pješice i jesti negdje navečer bez potrebe da odmah uzmete auto je jako lijepo, ali ipak nismo imali osjećaj da se nalazimo u užurbanom okruženju. Kuće su malo pozadi, a okolo je puno zelenila. Ljubazan i uslužan vlasnik. Mogli smo biti u kući ranije jer je naš brod stigao u 9 sati ujutro. Lijepo područje za šetnju i vožnju biciklom. A imali smo i nevjerojatno lijepo vrijeme, pa smo proveli dva dana na plaži u Coldinghambayu. Ukratko, vrlo lijep i opuštajući odmor!

C Beneker Schot

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo udobna kuća, gdje smo proveli lijep tjedan.
Vlasnik je bio vrlo orijentiran na klijente, uvijek smo ga mogli kontaktirati za pitanja i čak nam je dopušteno da ostanemo malo duže u kući na odlasku zbog vremena polaska broda. U okolici ima mnogo toga za otkriti, dvorci, muzeji , priroda, gradovi itd.
Proveli ste sjajan odmor!

R Leunissen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Izvrsno opremljene i lijepo smještene kuće za odmor pružaju obilje mogućnosti za potpuno opuštanje.
Sve je tu što vam treba. Predivno je tiho. Kreveti su fantastični, spavali smo kao bebe!

Vlasnik živi na mjestu i lako je dostupan u slučaju problema. Nadalje, gosti ostaju potpuno sami. Puno je privatnosti. Sve su kuće u kojima smo boravili bile odvojene jedna od druge s dovoljno prostora oko kuće.

Jedburgh je smješten u središtu mjesta za posjet velikom broju zanimljivih mjesta i drugih zanimljivih mjesta. U samom Jedburghu postoji npr. stari zatvor, stari samostan (ruševine) i kuća kraljice Marije od Škotske.
U okolici je lako doći automobilom: dvorac Floors (prekrasan!), dvorac Alnwick (Harry Potter!), Edinburg (svakako vrijedan posjeta), Scott's view (prekrasan pogled) itd.

Pješačenje u okolici Jedburgha vrlo je moguće. U VVV (turističkim informacijama) možete kupiti knjižicu (2 funte) s raznim šetnjama različitih duljina. Šetnje su jednostavne i vode kroz male seoske ceste i preko livada. Lijep!

Sjetni smo napustili Jedburgh. Na brodu smo odmah počeli planirati uzvratni posjet za sljedeću godinu. Sigurno ćemo se vratiti.

Chantal Hoogstad

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vikendica je smještena u središtu južne Škotske i sjeverne Engleske. Edinburgh i Glasgow su lako dostupni. U mjestu postoje 2 supermarketa s dugim radnim vremenom 7 dana u tjednu. Nekoliko restorana i mnogi za van. postoje razne mogućnosti za brdski biciklizam i šetnje na različitim razinama. Vrlo gostoljubivi vlasnici iu kući ima puno informacija o svim mogućnostima. Zoološki vrt u Edinburghu je obavezan, odličan zoološki vrt. Loch Katrine za vožnju biciklom i Loch Lomond za okus gorja. Putovali smo s 2 male djece za koje je bilo puno posla. Vikendica se nalazi više na brežuljku i ima 2 stepenice u sebi pa nije prikladna za osobe s poteškoćama u hodu.

Jeannette Verkerk-Van Leliveld

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo lijep tjedan u Jedburghu. Imali smo ružičastu kućicu Cheviot, bila je dovoljno velika za nas troje i svakako dovoljno topla. Kućica je bila vrlo čista i uredna, a kreveti su već bili lijepo pospremljeni. Gđa Milward nas je srdačno dočekala. Od parkirališta do vikendice je bila strma šetnja, tako da ovo nije zgodno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
i vrijeme nas je pratilo, imali smo samo 1,5 dan kiše. i sasvim malo sunca. Otišli smo na obalu u Sea Bird Center u North Berwicku, nažalost previše vjetrovito za izlet brodom, ali smo hodali po litici u St. Abbs Headu na suncu. Otišli smo do Loch Katharine i Loch Lomonda, duga vožnja, ali se isplatilo. Nažalost, nismo iznajmili bicikl na Loch Katherine, ali to je svakako za preporuku. Otišli smo u Edinburgh i njegov dvorac, u Edinburghu s P+R išli smo autobusom do centra, za £3,5 po osobi možete putovati cijeli dan s Lothian busom. Otišao sam u dvorac Alnwick na kišni dan, prekrasan dvorac, ali Harryja Pottera je teško pronaći. I napravili smo prekrasnu šetnju kod Grey Mare's Tail do Loch Skenea, ali prvi dio je strm. Posjetili smo opatiju i zatvor Jedburgh Castle u Jedburghu, potonji zabavan za djecu. Također smo lijepo jeli u bistrou Clocktower. Sve u svemu uspješan tjedan .Škotska.

Peter Brouwers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća u Jedburgu je centralno smještena i ima mnogo toga za raditi u blizini 1, 2 ili 3 sata vožnje. Kućica je sama po sebi izgledala dobro i ugodno, ali morate biti spretni kako biste pravilno odradili strmu padinu i stepenice do nje. Vlasnici su vrlo ljubazni i uslužni. Dvorac Bamburgh je bio zabavan (igre na otvorenom za djecu) i dvorac Alnwick (gdje je sniman dio Harryja Pottera) također je bio zabavan, nažalost nije bilo dopušteno fotografiranje unutra. U samom Jedburghu možete dobiti puno hrane za ponijeti (kineska, indijska, kebab, fish & chips) i prilično velik supermarket kako bismo mogli i sami kuhati. Restoran Fazan toplo preporučujemo s nedjeljnim pečenjem. Posjetio Edinburgh (camera obscura je bila zabava, optičke iluzije) i napravio krug s dvokatnim brodom. Vožnja kroz Jezerski okrug Trossaachs, avanturistička cesta i prekrasno okruženje. Nažalost, hrana na trajektu P&O na povratku (Dover-Calais) bila je jako razočaravajuća i vrlo skupa. Ovo je bilo veliko razočarenje na kraju našeg odmora. Inače super odmor!!!

Peter Bouwman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u ovoj kući. Vrlo je dobro namješten i opremljen. Lokacija u selu je dobra. Blizu svega, ali potpuno mirno. Mnogi su hodali u neposrednoj blizini. U kući su bile dostupne informacije o raznim šetnjama. I dan u Edinburghu i dan na obali. Te su udaljenosti bile podnošljive. Preporučeno!

linda lernout

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ovdje sam rezervirao kuću za odmor po drugi put. Nalazi se na rubu naselja. Supermarket u blizini. Lidl i veliki supermarket 20 minuta vožnje. Mnogo mogućnosti. Povijesna, lijepa sela. Ovaj put smo posjetili istočnu obalu. Bamburgh (dvorac), St Abb's Head, izlet brodom oko otočja Farnlan je obavezan. Gotovo da možete dodirnuti tuljane i pingvine. Prekrasni Northumberland s obalama. Sve to unutar sat vremena vožnje. Jedburgh je ugodan grad s ruševinama opatije i zatvora. Dovoljno za iskustvo 1 tjedan. Vikendica je bila u redu, jedan nedostatak je loša WiFi veza

Marianne van Loon

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća na prekrasnom mjestu. Lijepo što je središte Jedburgha na pješačkoj udaljenosti od namirnica. Nekoliko lijepih restorana i znamenitosti na pješačkoj udaljenosti. Lijepi vlasnici, kuća kompletna i njegovana.

Richard van IJzendoorn

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vikendica je bila dobro uređena, udobna i čista.

Nažalost, ulica ispod je bila otvorena za radove.

Tako da nismo mogli tamo parkirati auto, a morali smo

Parkirajte iznad i hodajte dugim putem dolje do kolibe.

Bilo je jako teško našem prijatelju (75 godina) koji je teško hodao, no vlasnik kuće je neposredno prije polaska poslao e-mail.

Mnogi su se vozili do Edenburgha/Glasgowa/i do obale.

Vrijedi i krajolik je prekrasan i vrijedan toga.

Ako niste dobri na nogama, ne preporučujem ovo.

Ali inače je dobro i lijep pogled iz kuće.

G.E. Schouten

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Gostoljubiv doček, kuća na lijepoj lokaciji (strma padina i mnogo stepenica) s prekrasnim pogledom na grad. Priroda, kultura i dobar supermarket na maloj udaljenosti. Možete prošetati od svoje kuće, au roku od sat vremena vožnje nalaze se mnoga zanimljiva mjesta, opatije, vrtovi, dvorci itd. Na pješačkoj udaljenosti nalazi se dobar turistički informativni centar. Info. također prisutna u kući. Trgovine i informacije. otvoren i nedjeljom. Imali smo lijepo vrijeme dva tjedna.

Joanna Oughton

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži engleski

Kuća je vrlo dobro opremljena, čista i udobna. Grad Jedburgh je lijep s puno šetnji i znamenitosti koje možete posjetiti u samom gradu, a okolno područje ima prekrasan krajolik i obilje mjesta za istraživanje.

Pim Venema

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasna baza za pogranično područje. Sam Jedburgh ima prekrasnu opatiju, muzej zatvora i kuću u kojoj je mjesec dana živjela Marija Kraljica Škotske. U Tweedhamu (10 minuta vožnje) besplatno parkirajte automobil na stanici i uskočite u vlak za Edinburgh. I naravno, u okolici ima mnogo lijepih dvoraca i seoskih kuća. Malo dalje su dvorac Alnwick i Gragside; obje više nego lijepe. Toliko toga za napraviti.

Sama kuća je jednostavna, ali primjerena i nalazi se na lijepom mjestu.

Anton Ten Klooster

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dobra komunikacija sa stanodavcem, koji je bio lako dostupan i uslužan tijekom cijelog tjedna. Prekrasna kuća koja je potpuno opremljena. Unutar pješačke udaljenosti od središta sela, također postoji mnogo toga za doživjeti u regiji.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 311099

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/311099.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Jedburgh & Kelso» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 36 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat