Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak

maks.  5   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 1039K123K2551101

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 15 km

15 km

Zračna luka 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Dineke De Graaf

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kakva divna kuća na prekrasnom mjestu!! Vlasnik nas je srdačno dočekao, već je bila hrana pripremljena za nas. Divno mjesto, prekrasan pogled oko kuće, i nevjerojatno puno privatnosti. Divno je imati bazen kod kuće da započnete dan ujutro, ili da se osvježite nakon toplog dana. Vlasnik je bio vrlo susretljiv. Sredinom tjedna kuća je još jednom počišćena, i bili su ponovno nasmijeseni ručnici. Ukratko, Bilo je Fantastično!!

Mark Vergaelen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Zaista smo imali prekrasan odmor! Imate izvanredan pogled i s vile i s bazena. Krećka toplina nešto je što smo imali prilike doživjeti ne samo zbog savršene klime, već i zbog vlasnika koji zaista pokušava učiniti da se njegovi gosti osjećaju posebno! Knosos, Arheološki muzej, Cretaquarium i neke obližnje plaže bile su sve vrijedne posjete. Hvala ti opet Aleksandre - sigurno ćemo se vratiti!

JAP Stoop

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća, lokacija, doček i servis usmjeren prema gostima od strane vlasnika su odlični. Postojali su neki manji nedostaci koji su odmah riješeni od strane vlasnika. Kuća se nalazi na vrhu brda i osigurava maksimalnu privatnost uz prekrasan pogled. Penjanje i silazak trebaju biti u 1. brzini. Najveći problem s ovom kućom je to što nakon zalaska sunca štakori penju se preko drveća na krov kuće i ponovno silaze. To se događa pred vašim očima na terasi. Vlasnik nije uspio riješiti ovaj problem tijekom našeg boravka. Vrlo neugodno i važno je osigurati garanciju od strane Belville i vlasnika da je ovaj ozbiljan nedostatak riješen ako iznajmljujete ovu kuću. Bez štakora, bio bi to predivan boravak.

Thomas de Gier

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dobra smještaj i prijateljski doček. Komunikacija s vlasnikom je savršena. Lijepa vila s puno privatnosti. Za obitelj do 5 osoba, ali i za prijatelje.

Eva Maria Malheiro Barbosa

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Ovo je savršen najam za obitelj ili malu grupu. Nalazi se na predivnoj lokaciji, vrlo dobro održavan i raspored kao i bazen (znatne veličine) i vrt su fantastični. Imali smo puno zabave igrajući tenis također. Alexandros je bio izuzetno ljubazan i dobrodošao tijekom našeg boravka. Toplo bih to preporučio!

Mark Vergaelen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo zaista divan odmor! Imaš izvanredan pogled kako s vile tako i sa bazena. Krećanska toplina je nešto što smo imali priliku doživjeti ne samo zbog savršene klime, nego i zbog vlasnika, koji se zaista trudi da njegovi gosti osjete posebno!

Knosos, arheološki muzej, Kretaquarium i neke obližnje plaže sve su bile vrijedne posjeta.

Hvala ti ponovno Alexandros - sigurno ćemo se vratiti!

JAP Stoop

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća, lokacija, doček i uslužnost vlasnika su odlični. Bilo je nekoliko manjih nedostataka koji su odmah riješeni od strane vlasnika. Kuća je smještena na vrhu brda i osim prekrasnog pogleda nudi maksimalnu privatnost. Uzlaz i spust treba obavljati u prvom stupnju brzine. Najveći problem s ovom kućom je to što se nakon zalaska sunca pacovi penju na krov kuće preko drveća i spuštaju se natrag. To se događa pred vama na terasi. Vlasnik nije uspio riješiti ovaj problem za vrijeme našeg boravka. Vrlo neugodno i pobrinite se da kada iznajmljujete ovu kuću, dobijete garanciju od Belville i vlasnika da je ovaj ozbiljan nedostatak riješen. Bez pacova, boravak bi bio prekrasan.

Dineke De Graaf

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kakva divna kuća na prekrasnom mjestu!! Vlasnik nas je toplo dočekao, već nam je pripremljena hrana. Divno mjesto, prekrasan pogled oko kuće i izuzetno puno privatnosti.

Divno je imati bazen kod kuće da započnete dan ujutro ili da se osvježite nakon vrućeg dana. Vlasnik je bio vrlo ljubazan. Sredinom tjedna kuća je još jednom očišćena, a bili su nam ponuđeni čisti ručnici. Ukratko, bilo je fantastično!!

Martijn Weisfelt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Divno smo proveli odmor s obitelji s 3 tinejdžerske kćeri. Blizu Herakliona i Knososa, a ipak dovoljno privatnosti. Divan veliki bazen. Vrlo prijateljski i korisni vlasnik kuće. Apsolutno preporučljivo.

Fjodor Boogaard

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Imali smo fantastičan odmor s 5 osoba. Topao doček i beskrajna pomoć i savjeti domaćina su neopisivi, prije nismo doživjeli nešto takvo. Kuća je u vrlo dobrom stanju, sve je super čisto i tako domaćin i održava. S terase se pruža predivan pogled na okolicu. Sadržaji su odlično uređeni. Ako smo imali želje, odmah su bile ispunjene. Bazen je besprijekorno uređen, redovito se čisti (u dogovoru), kao i periodična promjena posteljine i soba. Vrlo prijateljski nastrojen domaćin. Često smo dobivali ugodna iznenađenja od domaćina. Ovo morate sami doživjeti. Prošli smo mnoge odmore, ali ovaj je zaista bio jedinstven. Vrhunski!

Eva Maria Malheiro Barbosa

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Ovo je savršen najam za obitelj ili malu grupu. Nalazi se na prekrasnoj lokaciji, vrlo dobro održavan, a raspored, kao i bazen (znatne veličine) i vrt su fantastični. Bilo nam je i zabavno igrati tenis. Alexandros je bio izuzetno ljubazan i gostoljubiv tijekom našeg boravka. To bih visoko preporučio!

Mark Vergaelen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Zaista smo imali prekrasan odmor! Imate izvrstan pogled iz vile i velikog bazena. Toplina Krita je nešto što smo imali priliku iskusiti ne samo od savršene klime, već i od vlasnika, koji se zaista trudi da se njegovi gosti osjećaju posebno!

Knossos, arheološki muzej, Cretaquarium i neke obližnje plaže bili su vrijedni truda.

Thx opet Alexandros - sigurno ćemo se vratiti!

Dineke De Graaf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kakva divna kuća na prekrasnom mjestu! Vrlo topla dobrodošlica od strane vlasnika, hrana nas je već čekala. Prekrasno mjesto, prekrasan pogled oko kuće i puno privatnosti.

Odlično je imati bazen u kući za početak dana ujutro ili za kupanje nakon vrućeg dana. Vlasnik je bio od velike pomoći. Polovicom tjedna kuća je ponovno očišćena i ponovno su bili svježi ručnici. Sve u svemu, bilo je fantastično!!

JAP Stoop

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća, lokacija, recepcija i uslužnost vlasnika su u redu. Bilo je nekoliko manjih nedostataka koje je vlasnik odmah riješio. Kuća se nalazi na vrhu brda i nudi maksimalnu privatnost uz prekrasan pogled. Uspon i spust moraju se izvoditi u 1. brzini. Glavni problem s ovom kućom je što se štakori nakon zalaska sunca penju na krov kuće kroz drveće i spuštaju natrag. To se događa pred vašim očima na terasi. Vlasnik to nije uspio riješiti tijekom našeg boravka. Vrlo neugodno i pobrinite se da ako unajmite ovu kuću, dobijete jamstvo od Belville i vlasnika da je ovaj ozbiljan nedostatak riješen. Bez štakora to bi bio prekrasan boravak.

Martijn Weisfelt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveo sam prekrasan odmor s obitelji s 3 kćeri tinejdžerice. Blizina Herakliona i Knossosa, a opet dosta privatnosti. Divan veliki bazen. Vrlo ljubazan i uslužan vlasnik kuće. Apsolutno mora.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 311315

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/311315.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak » je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat