Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Loutra

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 1041K92003211201

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


232 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

M. Coebergh van den Braak

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Petra Van Dongen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Mark van Werven

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Hans van Dijk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

E Van leeuwen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Astrid Donkers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Stelian Pop

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Jurgen Timmermans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo sjajan odmor u Villi Ithaka. Kuća je opremljena svim pogodnostima. Bili smo s 6 odraslih osoba i 2 male djece (5 i 1 godinu), kuća nudi nešto za svakoga. Vrlo je ugodno što terasu možemo zatvoriti ogradom tako da djeca ne mogu samostalno doći do bazena. Kuća je nešto udaljena, ali to nije bio problem za nas jer smo unajmili 2 automobila. Pekara udaljena 10 minuta hoda, veliki supermarket 10 minuta vožnje automobilom, kao i Rethymnon. Dovoljno zanimljivosti. Vlasnik jako ljubazan, kao i kontaktna osoba na lokaciji. Ako se dvoumite da rezervirate, nemojte, mi bismo opet išli!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu sa svim udobnostima, koja se ne nalazi u gužvom turističkom području, sa dovoljno prostora oko bazena i terase, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje i tako dalje...... tada ste ovdje na pravom mjestu! Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim suprugom i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena u vili, ali to nikako nije bila kazna! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno ćete dobiti ono što vidite! NAPRAVITEIMATE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu opremljenu svim mogućnostima, ne smještenu u gužvano turističko područje, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd. itd...... onda ste na pravoj adresi!!
Proveli smo divan tjedan s mojim starim ocem, moja dva brata, mojim suprugom i zbog okolnosti se puno morali zadržavati kod kuće, ali to definitivno nije bilo kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NEMOJTE PROPUSTITI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim potrebnim pogodnostima, nije smještena u pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaestominutnoj vožnji itd... onda ste na pravom mjestu! Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, mojih 2 brata i mojim suprugom te smo zbog okolnosti bili primorani puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bio teret! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite! UČINITI!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim potrebnim udobnostima, koja se ne nalazi u gužvi turističkog područja, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje i tako dalje ...... onda ste na pravom mjestu!! Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim mužem, zbog okolnosti bili smo primorani provesti puno vremena u blizini kuće, ali to svakako nije bilo mučenje!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu opremljenu svim udobnostima, ne smještenu u gužvovitom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd... onda ste ovdje na pravom mjestu!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata, mojim mužem i zbog određenih okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena u kući, ali to svakako nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite!!! RUČAK.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu opremljenu svim udobnostima, koja nije smještena u pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora kod bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd... onda ste na pravom mjestu! Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, svojih 2 brata i mojim mužem, a zbog okolnosti morali smo puno biti kod kuće, ali to sigurno nije bilo mučenje! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno ćete dobiti ono što vidite!!! NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja se ne nalazi u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravom mjestu!! Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž, i zbog okolnosti bili smo primorani puno boraviti kod kuće, ali to svakako nije bilo mučenje!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, nije smještena u gužvi turističkog područja, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd itd...... onda ste ovdje na pravoj adresi!! Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moje 2 braće, mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bilo loše!! Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete što vidite!!! NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, ne smještenu u gužvom turističkom području, s dovoljno mjesta oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd itd ...... onda ste na pravoj adresi!! Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno boraviti uz kuću, ali to svakako nije bio problem!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobivate točno ono što vidite!!! !! !!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, nije smještena u prometno turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd., onda ste na pravoj adresi!! Imali smo divan tjedan sa svojim starijim ocem, dvojicom braće i mužem, i zbog okolnosti morali smo puno vremena provesti oko kuće, ali to svakako nije bilo kažnjivo!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, koja se ne nalazi u gužvovitom turističkom području, sa dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd itd...... onda ste na pravom mjestu!! Imali smo divan tjedan s mojim starim ocem, moja 2 brata, mojim suprugom i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u vili, ali to nije bila kazna!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite!!! NEMOJTE DOBRO RAZMISLITI!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, smještenu izvan gužve turističkih područja, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd. itd., onda ste ovdje na pravom mjestu! Proveli smo divan tjedan sa mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim suprugom te smo iz različitih okolnosti bili prisiljeni provesti puno vremena u vili, ali to uopće nije bilo naporno! Slike vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite! NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd itd ...... onda ste na pravoj adresi!! Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provoditi kod kuće, ali to svakako nije bilo kazna!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno ćete dobiti ono što vidite!!! NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja se ne nalazi u prenatrpanom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd itd ...... onda ste na pravom mjestu!! Proveli smo predivan tjedan sa svojim starijim ocem, moja 2 brata, i moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno biti uz kuću, ali to svakako nije bila kazna!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE TO!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena u pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd, onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, svojim dva brata i mojim mužem, a zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena boraviti u kući, ali to svakako nije bio teret!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti; doista dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd. onda ste na pravom mjestu! Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, svojim 2 bratom i mužem, i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno biti u kući, ali to svakako nije bio teret! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite! NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu opremljenu svim udobnostima, koja nije smještena u pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora kod bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd. ... onda ste ovdje na pravom mjestu!
Proveli smo divan tjedan s mojim starim ocem, moja dva brata i mojim suprugom, i zbog okolnosti morali smo puno vremena provesti u kući, no to nikako nije bilo loše iskustvo!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite! NAPRAVITE TO!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, ne smještenu u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, lijepo uređenom vrtu, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd. itd...... onda ste na pravom mjestu!!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bilo kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno ćete dobiti ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, koja nije smještena u gužvi turističkog područja, s dovoljno prostora kraj bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje,... onda ste na pravoj adresi!!
Proveli smo divan tjedan sa mojim starijim ocem, moja dva brata, i mojim mužem i iz okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bio problem!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, svakako dobijete ono što vidite!!!. NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu koja je potpuno opremljena, nije smještena u prenatrpanom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd itd... onda ste na pravom mjestu!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena kod kuće, ali to svakako nije bio problem!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno ćete dobiti ono što vidite! NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, koja nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd., onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan sa svojim starijim ocem, dvije brata i mojim suprugom, i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provesti puno vremena u kući, ali to nije bila kazna!!
Fotografije vile su usklađene s stvarnošću, definitivno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, koja nije smještena u preprometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, privatnosti, udobnim krevetima, trgovina i pekara na petnaest minuta vožnje itd. itd.... onda ste na pravoj adresi!! Imali smo predivan tjedan sa svojim starim ocem, moja dva brata, moj muž i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bila kazna!! Fotografije vile se podudaraju s stvarnošću, dobiti ćete ono što vidite!! Učinite to.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, nije smještena u gužvastom turističkom području, ima dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na masliniku i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarket i pekara udaljeni petnaest minuta vožnje itd., onda ste na pravoj adresi!! Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, svoje dvoje braće i mužem, i zbog okolnosti smo morali puno vremena provoditi u kući, ali to svakako nije bila kazna!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u pretrpanom turističkom području, sa dovoljno prostora kod bazena i terase, sa predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom otprilike četvrt sata vožnje i tako dalje .... onda ste na pravoj adresi ovde!! Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata, mojim suprugom i zbog okolnosti bili smo prisiljeni biti puno u kući, ali to definitivno nije bila kazna!! Fotografije vile su istinite, sigurno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd itd... onda ste na pravoj adresi!!
Imali smo divan tjedan sa svojim starim ocem, moja dva brata i moj suprug i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provoditi u kući, ali ovo zasigurno nije bila kazna!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, koja nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravom mjestu!
Proveli smo predivan tjedan sa mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj suprug i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to nikako nije bio problem!
Slike vile se poklapaju s stvarnošću, sigurno ćete dobiti ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom udaljenim petnaest minuta vožnje itd. ... tada ste na pravoj adresi!
Imali smo lijepu sedmicu s mojim starim ocem, mojim dvjema braćom i mojim mužem, i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno biti kod kuće, ali to svakako nije bila kazna!
Slike vile su vjerne stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite !!! Učinite to.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom udaljenim petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste na pravoj adresi!!
Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provesti puno vremena u kući, ali to svakako nije bio teret!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, koja nije smještena u pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnim privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd. itd. .... onda ste na pravom mjestu ovdje!!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj suprug i zbog okolnosti morali smo puno biti u kući, ali ovo svakako nije bio teret!!
Fotografije ville odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate što vidite!!! URADITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, ne smještenu u gužvom turističkog područja, s dovoljno prostora kod bazena i terase, s predivnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na četvrt sata vožnje itd. itd.… onda ste na pravoj adresi ovdje!!
Proveli smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata, suprugom i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena kod kuće, ali to uopće nije bilo teško!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobivate ono što vidite!!! UČINITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora oko bazena i terasa, sa prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd. itd...... onda ste na pravom mjestu ovdje!!
Proveli smo divan tjedan sa svojim starijim ocem, moja dva brata i moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni biti puno u kući, ali to svakako nije bilo mučenje!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, dobivate sigurno ono što vidite!!! PROBAJTE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne smještena u zauzetom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd. itd.... onda ste na pravoj adresi!! Imali smo predivan tjedan sa svojim starijim ocem, moja dva brata, moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni boraviti puno vjreme u kući ali to svakako nije bila kazna!! Fotografije vile su u skladu s stvarnošću, sigurno dobijete ono što vidite!!! Učinite to.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd. itd. ....... onda ste ovdje na pravom mjestu!! Proveli smo predivan tjedan s mojim starim ocem, moja dva brata i mojim suprugom i iz objektivnih razloga bili smo prisiljeni dosta vremena provesti u kući ali to svakako nije bio teret!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite!!! UČINITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim sadržajima, ne smještenu u gužvatoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste na pravom mjestu ovdje!! Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, mojoj dvojici braće i mojim mužem i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali ovo svakako nije bila kazna!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite!!! URADITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na četvrt sata vožnje itd. itd.... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moje dvije braće i mojim mužem i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to zasigurno nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem, i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena u kući, ali to sigurno nije bila kazna!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!! UČINITE TO.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, nije smještena na prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd. itd.... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan sa mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim suprugom i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno biti u kući, ali ovo svakako nije bilo kažnjavanje!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobit ćete ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora pored bazena i terase, sa predivnim pogledom na maslinike i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd itd .... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo predivan tjedan sa mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti smo bili prisiljeni biti puno u kući ali to svakako nije bio problem!!
Fotografije vile se slažu sa stvarnošću, sigurno dobijate ono što vidite!!! UČINITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, ne smještenu u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje, itd. itd.... onda ste na pravom mjestu!
Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, svoja dva brata i mojim mužem, i zbog okolnosti, bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bila kazna!
Fotografije vile su točne, sigurno ćete dobiti ono što vidite!!! UČINITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu sa svim pogodnostima, koja nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora u bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom 15 minuta vožnje itd. itd. .... onda ste na pravoj adresi!! Imali smo predivan tjedan sa svojim starim ocem, moja 2 brata, moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kućici, ali to sigurno nije bila kazna!! Fotografije vile se slažu s stvarnošću, sigurno dobijete ono što vidite!!! URADITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja se ne nalazi u gužvi turističkog područja, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na masliniku i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje i sl... onda ste na pravom mjestu!!
Proveli smo predivan tjedan s mojim starim ocem, dvojicom brata i mojim mužem, i zbog okolnosti bili smo prisiljeni biti puno kod kuće, ali ovo svakako nije kazna!!
Slike ville odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE TO

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora kod bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom samo petnaest minuta vožnje i tako dalje ... onda ste na pravom mjestu ovdje!!
Proveli smo predivan tjedan s moga starog oca, dva moja brata, mojeg supruga i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to nikako nije bila kazna!!
Slike vile se podudaraju s stvarnošću, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE TO.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd. itd. ... onda ste ovdje na pravoj adresi!!
Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim suprugom, i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bio teret!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, koja se ne nalazi na prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd. itd. ..... onda ste ovdje na pravoj adresi! Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i iz određenih okolnosti trebali smo biti puno kod kuće, ali to svakako nije bila kazna!! Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim sadržajima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s prekrasno uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd. itd...... onda ste na pravom mjestu ovdje!! Imali smo predivan tjedan s mojim starim ocem, moja 2 brata i mojim mužem, i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bio kazna!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobit ćete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, koja se ne nalazi na prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd. itd. ...... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Proveli smo predivan tjedan sa svojim starim ocem, moja dva brata i moj suprug, i zbog okolnosti morali smo puno vremena provoditi u kući, ali to nikako nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite!!! PROVJERI.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravoj adresi!!
Imali smo divan tjedan s mojim starim ocem, moje 2 braće i mojim mužem i zbog okolnosti morali smo mnogo biti u kućici, ali to sigurno nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobit ćete sigurno ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd... onda ste ovdje na pravom adresi!!
Proveli smo predivan tjedan sa svojim starijim ocem, moja 2 brata, moj muž i zbog okolnosti smo morali puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bila kazna!!
Slike vile se slažu s realnošću, sigurno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE TO

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim sadržajima, koja nije smještena u turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaestak minuta vožnje itd, onda ste na pravom mjestu! Proveli smo divan tjedan sa mojim starijim ocem, moja dva brata, mojim suprugom i zbog okolnosti morali smo puno vremena provesti kod kuće, ali to nikako nije bio teret! Slike vile su vjerne stvarnosti, sigurno ćete dobiti ono što vidite! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim sadržajima, nije smještena u gužvom turističkom području, sa dovoljno prostora uz bazen i terasu, sa prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekara na petnaest minuta vožnje itd itd, onda ste na pravoj adresi ovdje!!
Imali smo predivan tjedan sa mojim starijim ocem, dvojicom braće i suprugom, zbog okolnosti smo bili primorani provesti puno vremena kod kućice, ali to svakako nije bila kazna!!
Fotografije vile su vjerne stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! UČINITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne smještena u pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravom mjestu!! Imali smo predivan tjedan sa svojim starim ocem, svoje dvije braće i mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena u kući, ali to svakako nije bilo mučenje!! Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinovo drveće i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom petnaest minuta vožnje, itd. itd. ... onda ste na pravom mjestu!!
Proveli smo predivan tjedan s mojim starim ocem, moja dva brata i mojim suprugom i zbog okolnosti morali smo puno biti u kućici, ali to nikako nije bio problem!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, ne nalazi se u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora kod bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s prekrasno uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste na pravom mjestu ovdje!! Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moje dvije braće i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provesti puno vremena kod kuće, ali ovo zasigurno nije kazna!! Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite !!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, ne smještenu u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd., onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno boraviti kod kuće ali to zasigurno nije bilo mučenje!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! UČINITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu s svim pogodnostima, koja nije smještena u gužvovitom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd. itd.... onda ste ovdje na pravom mjestu!
Imali smo divan tjedan s mojim starim ocem, moja 2 brata, i mojim mužem i zbog okolnosti morali smo puno vremena provesti u kući, ali to zasigurno nije bio teret!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobit ćete upravo ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom samo četvrt sata vožnje itd ... onda ste na pravom mjestu ovdje!! Imamo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni biti puno u kućici ali to sigurno nije bio teret!! Fotografije vile se slažu s stvarnošću, sigurno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, koja nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora kod bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd ...... Onda ste ovdje na pravoj adresi! Imali smo divan tjedan s mojim starim ocem, moja dva brata i mojim suprugom i zbog okolnosti morali smo puno biti u kući, ali to svakako nije bila kazna! Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, ne nalazi se u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd. itd..... onda ste na pravoj adresi!!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provoditi u kući, ali to zasigurno nije bio problem!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE TO.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim udobnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora kod bazena i terase, sa prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, sa lijepo uređenom vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaestominutnoj vožnji itd itd ...... onda ste na pravom mjestu!!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moje dvije braće, mojim mužem i iz nekih okolnosti morali smo provesti puno vremena uz kuću ali to zaista nije bio teret!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, dobit ćete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd. itd. ... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan sa svojim starim ocem, svoja 2 brata i mom i zbog okolnosti bili smo prisiljeni biti puno kod kuće, ali ovo zasigurno nije bilo teret!!
Fotografije vile se podudaraju s stvarnošću, dobivate sigurno ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na uljaru i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnu privatnost, udobne krevete, supermarket i pekarnu samo petnaest minuta vožnje itd. ... tada ste na pravom mjestu ovdje! Proveli smo predivan tjedan s mojim starim ocem, moja dva brata, mojim mužem i zbog okolnosti morali smo puno biti kod kuće, ali ovo zasigurno nije bila kazna! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, ne nalazi se u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd itd ... onda ste na pravom mjestu!
Proveli smo divan tjedan sa svojim starim ocem, svoje 2 braće i svojim suprugom i iz nekih okolnosti bili smo prisiljeni puno biti kod kuće, ali to svakako nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd itd ..... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž i iz okolnosti smo bili prisiljeni biti puno u kućici ali ovo definitivno nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobit ćete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu opremljenu svim udobnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom nekoliko minuta vožnje itd ... onda ste ovdje na pravoj adresi !!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem, i zbog okolnosti morali smo puno vremena provesti u kući, ali to nikako nije bilo kazna !!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite !!! UČINITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje i sl. ... onda ste na pravom mjestu ovdje!!

Imali smo divan tjedan sa starim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti morali smo puno biti u kućici, ali to svakako nije bilo teško kazna!!

Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, a ne nalazi se u gužvi turističkog područja, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd., onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan sa svojim starim ocem, sa svoja 2 brata i suprugom, i zbog okolnosti bili smo prisiljeni mnogo boraviti u kućici, ali to svakako nije bila kazna!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! ISPROBAJTE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd, onda ste na pravom mjestu!!
Proveli smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti smo bili primorani provesti puno vremena u kući, ali to sigurno nije bila kazna!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, trgovinom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravoj adresi!
Proveli smo divan tjedan s mojim starim ocem, svoje dvojicom braće i moga muža i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bilo kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, svakako dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE to.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj suprug i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno biti u kući, ali to nikako nije bila kazna!!
Fotografije vile se slažu s stvarnošću, sigurno dobivate što vidite!!! NAPRAVITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i iz okolnosti smo morali biti puno u kućici, ali to svakako nije bila kazna!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd itd..... tada ste na pravom mjestu!! Imali smo predivan tjedan s mojim starim ocem, moja dva brata i mojim muškarcem i zbog okolnosti morali smo biti dosta u kućici, ali to zasigurno nije bila kazna!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, zasigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketima i pekarom na petnaest minuta vožnje, itd., onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Proveli smo predivan tjedan s mojim starim ocem, moja dva brata i mojim suprugom, i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provesti kod kuće, ali to svakako nije bila kazna!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, nije smještena na zauzetom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd. itd. onda ste na pravom mjestu!! Proveli smo divan tjedan sa mojim starim ocem, moja dva brata i mojim mužem, i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provesti puno vremena u kući, ali ovo definitivno nije bila kazna!! Fotografije vile su istinite, sigurno ćete dobiti ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste na pravom mjestu ovdje!! Proveli smo divan tjedan s mojim starcem, moja 2 brata i mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provoditi u kući, ali to nikako nije bila kazna!! Fotografije vile se podudaraju s stvarnošću, sigurno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd. itd...... onda ste na pravom mjestu ovdje!
Proveli smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moje 2 braće i mnom i suprugom i zbog okolnosti, bili smo primorani puno biti u kući, ali to definitivno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, nije smještena u gužvom turističkom području, sa dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd. itd. ......onda ste ovdje na pravom mjestu !!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provoditi u kući, ali to uopće nije bio teret !!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite !!! NAPRAVITE to

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, ne smještenu u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinovu njivu i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaestak minuta vožnje itd ... onda ste na pravoj adresi ovdje!!
Proveli smo predivan tjedan sa moga starog oca, moja 2 brata i moj muž, i zbog okolnosti morali smo puno biti u kućici, ali to zasigurno nije bio teret!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na četvrt sata vožnje itd. ... onda ste na pravom mjestu ovdje!! Proveli smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata, mojim suprugom i zbog okolnosti morali smo puno vremena provesti kod kućice, ali to svakako nije bio teret!! Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite !!! NAPRAVITI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, ne smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaestak minuta vožnje itd. itd. … onda ste na pravoj adresi!!
Imali smo predivan tjedan sa mojim starijim ocem, moja dva brata i moj muž i zbog okolnosti smo bili primorani puno biti u kućici, ali to nikako nije bila kazna!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, dobivate sigurno ono što vidite!!! NAPRAVITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, trgovinom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd. itd......, onda ste ovdje na pravom mjestu!! Imali smo prekrasan tjedan s mojim starim ocem, mojom dvojicom braće i mojim mužem, i zbog okolnosti smo bili prisiljeni biti puno kod kuće, ali to nikako nije bila kazna!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje i tako dalje ... onda ste ovdje na pravoj adresi!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena u kući, ali ovo svakako nije bila kazna!
Fotografije vile se podudaraju s stvarnošću, definitivno dobijete ono što vidite! URADITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, s dovoljno mjesta uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na masliniku i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom udaljenima petnaest minuta vožnje itd., onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo predivan tjedan sa mojim starim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno biti u kućici, ali to svakako nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno ćete dobiti ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim udobnostima, nije smještena u turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinovu polje i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd itd ... tada ste ovdje na pravom mjestu!! Proveli smo divan tjedan sa mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž i iz okolnosti smo bili prisiljeni provesti puno vremena u kućici, ali to uopće nije bio problem!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, koja se ne nalazi u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata, mojim mužem i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provesti mnogo vremena u kući, ali to svakako nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! UZMI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu sa svim pogodnostima, ne smještenu u gužvom turističkom području, sa dovoljno prostora uz bazen i terase, sa predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje i tako dalje ......onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Proveli smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata, mojim suprugom i iz određenih okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to nikako nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPOKON

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena na turistički prometnom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo njegovanom vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravom mjestu !! Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti morali smo puno biti u kući, ali to nikako nije bila kazna !! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite !!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim udobnostima, koja nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd. itd. tada ste ovdje na pravom mjestu!
Imali smo divan tjedan sa mojim starim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno biti u kući, ali to sigurno nije bio teret!
Fotografije vile se podudaraju s stvarnošću, definitivno dobijete ono što vidite! UČINITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora kod bazena i terase, sa prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, sa lijepo uređenom vrtom, dovoljna privatnost, udobni kreveti, supermarket i pekara udaljena 15 minuta vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Proveli smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem, i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provoditi puno vremena u kućici, ali ovo zasigurno nije bio teret!!
Slike vile su vjerne, dobivate sigurno ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim sadržajima, koja se ne nalazi u gužvom turističkom području, sa dovoljno prostora između bazena i terase, sa predivnim pogledom na maslinike i more u daljini, sa lijepo uređenom vrtom, dovoljno privatnosti, udobnom krevetu, supermarket i pekara na četvrt sata vožnje itd itd ...... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo predivan tjedan sa moga starog oca, moja dva brata i moj muž i zbog okolnosti smo bili primorani biti dosta kod kuće ali to svakako nije bila kazna!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NEMOJTE PROPUSTITI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena u prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo predivan tjedan sa svojim starijim ocem, moja 2 brata i moj suprug i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite!!! SADA TO NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, ne smještenu u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd..... onda ste ovdje na pravom mjestu!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim mužem, i zbog okolnosti morali smo puno vremena provesti u kući, ali to sigurno nije bilo mučenje!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite! NAPRAVITE to.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, ne smještena u prometnoj turističkoj zoni, sa dovoljno prostora pored bazena i terase, sa prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom samo petnaest minuta vožnje itd itd ......onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan s mojim starim ocem, dvojicom braće i mojim mužem i zbog okolnosti morali smo puno biti kod kuće, ali ovo nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd itd...... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bio teret!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite!!! NEKA BUDE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, ne nalazi se u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinovu livadu i more u daljini, s prekrasno uređenim vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje i slično ...... onda ste na pravom mjestu!!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno biti u kućici, ali to svakako nije bila kazna!!
Slike vile se poklapaju s stvarnošću, svakako dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje i tako dalje ...... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan sa svojim starim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena kod kuće, ali to svakako nije bila kazna!!
Slike vile se podudaraju s realnošću, dobit ćete ono što vidite!!! NAPRAVITE to.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, koja se ne nalazi u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora kraj bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepim uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd itd ...... tada ste na pravom mjestu ovdje!!
Proveli smo predivan tjedan sa svojim starim ocem, svoja dva brata, moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno boraviti u kući, ali to svakako nije bilo mučenje!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! UČINITI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, ne smještenu u guštom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s prekrasno uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarket i pekara 15 minuta vožnje itd itd ...... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena kod kuće, ali to svakako nije bila kazna!!
Fotografije vile su u skladu s stvarnošću, dobijete ono što vidite!!! UČINITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, nije smještena na prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s prekrasno uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd ... onda ste ovdje na pravoj adresi!! Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i moj suprug i zbog okolnosti morali smo puno biti kod kuće ali ovo uopće nije bila kazna!! Fotografije vile se podudaraju s stvarnošću, definitivno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste na pravoj adresi!! Imali smo divan tjedan s mojim starim ocem, moja 2 brata i moj muž i iz određenih okolnosti morali smo biti puno kod kuće, ali to svakako nije bio problem!! Slike vile se podudaraju s stvarnošću, svakako dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim udobnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora uz bazen i terasu, sa predivnim pogledom na maslinovu palmu i more u daljini, sa lijepo uređenom vrtu, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd itd ... onda ste ovdje na pravoj adresi !!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj suprug, a iz određenih okolnosti bili smo prisiljeni biti puno kod kuće, ali to zasigurno nije bio problem !!
Slike vile se poklapaju sa stvarnošću, sigurno dobijete ono što vidite !!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora oko bazena i terase, sa prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravoj adresi! Imali smo predivan tjedan sa starim očevima, svoje dvojicom braće, mužem i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provesti kod kuće, ali to nikako nije bilo mučenje! Slike vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite! Učinite to!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, ne smještenu u prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora uz bazen i terasu, sa prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd itd ...... onda ste na pravom mjestu!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata, mojim mužem i zbog okolnosti morali smo puno biti u kući, ali to svakako nije bila kazna!
Slike vile se podudaraju s stvarnošću, sigurno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... tada ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan sa svojim starijim ocem, svoje 2 braće i svojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno biti u kući, ali to zasigurno nije bio teret!!
Slike vile se podudaraju s stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu s svim pogodnostima, koja se ne nalazi na popularnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom 15 minuta vožnje itd itd...... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, svojom dvojicom braće i suprugom, i zbog okolnosti bili smo prisiljeni boraviti puno kod kuće, ali to svakako nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, zasigurno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, ne smještenu u pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan sa starim ocem, moja 2 brata i moj suprug i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena u kući, ali to nije bio nimalo teret!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, svakako dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora kod bazena i terase, s predivnim pogledom na maslinovu plantažu i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd itd ... onda ste ovdje na pravom mjestu !!
Imali smo divan tjedan sa mojim starim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti morali smo puno vremena provoditi kod kuće, ali to svakako nije bila kazna !!
Slike vile se podudaraju s stvarnošću, definitivno dobivate ono što vidite !!! NAPRAVITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim sadržajima, nije smještena u pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaestominutnoj vožnji itd. itd. ... onda ste na pravom mjestu!! Proveli smo prekrasno tjedan dana sa svojim starijim ocem, moja dva brata, moj muž i zbog okolnosti smo morali puno biti kod kuće, ali to svakako nije bio teret!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u pretrpanom turističkom području, sa dovoljno prostora kod bazena i terase, sa prekrasnim pogledom na maslinovo drvo i more u daljini, sa lijepo uređenom vrtu, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... tada ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan sa svojim starim ocem, moja dva brata, moj muž i zbog okolnosti smo bili prisiljeni mnogo biti u kući ali to svakako nije bio teret!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, svakako dobivate ono što vidite!!! Raditi

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, nije smještena u prometno turističkom području, s dovoljno prostora pokraj bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd itd ...... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom, i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provoditi kod kuće, ali to nikako nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s predivnim pogledom na maslinike i more u daljini, s prekrasno uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom udaljenim petnaestak minuta vožnje itd......onda ste na pravom mjestu!!
Proveli smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moje dvoje braće, mojim suprugom i zbog okolnosti koje su nas prisilile da puno budemo u kućici, ali to svakako nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobivate sigurno ono što vidite!!! DO ČINA

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom udaljenim petnaestak minuta vožnje itd. itd. onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan sa svojim starim ocem, dva brata i suprugom i zbog okolnosti morali smo puno biti u kući, ali to zasigurno nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite!!! OBAVEZNO

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd itd ...... tada ste na pravom mjestu!! Proveli smo divan tjedan sa mojim starim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno biti u kućici, ali to svakako nije bio teret!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite!!! UČINITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim sadržajima, ne smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na masliniku i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom svega četvrt sata vožnje itd itd ... sigurno ste na pravom mjestu!
Imali smo predivan tjedan s mojim starim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno biti u kućici, ali to nikako nije bilo kazna!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!! Učinite to.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu s svim pogodnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd ... tada se ovdje nalazite na pravom mjestu !! Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, sa svoja 2 brata i mojim mužem i zbog okolnosti smo se morali puno zadržavati u kući, ali to sigurno nije bio teret! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom udaljenim petnaestak minuta vožnje itd.... onda ste na pravom mjestu ovdje!!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti morali smo biti puno u kući, ali to zasigurno nije bilo mučenje!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, zasigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, koja nije smještena u pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd.... Onda ste na pravom mjestu ovdje!! Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i moj muž, i zbog okolnosti smo morali puno biti kod kuće, ali ovo svakako nije bio teret!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, svakako dobijete ono što vidite!!! Učinite to.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim sadržajima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora uz bazen i terasu, sa prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom udaljenim petnaest minuta vožnje itd. itd.... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan sa mojim starim ocem, moja dva brata i mojim mužem i iz nepredviđenih okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bilo mučenje!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, svakako dobijete ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja se ne nalazi na prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarket i pekara udaljeni 15 minuta vožnje i tako dalje ... onda ste na pravoj adresi ovdje !! Proveli smo divan tjedan sa svojim starim ocem, moja dva brata i moj suprug i zbog okolnosti smo bili primorani puno vremena provesti kod kuće, ali to nikako nije bilo mučenje !! Slike vile se podudaraju s stvarnošću, definitivno dobijete ono što vidite !!! UČINITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena u gužvom turističkog područja, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd .... tada ste ovdje na pravom mjestu !!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti smo bili prisiljeni biti puno u kućici, ali to svakako nije bila kazna !!
Fotografije vile se podudaraju s stvarnošću, sigurno dobijete ono što vidite !!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opskrbljena svim udobnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora kod bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom samo četvrt sata vožnje itd. itd....... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Proveli smo divan tjedan sa svojim starijim ocem, moja dva brata i moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni dosta vremena provesti u kući, ali to zasigurno nije bio teret!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, dobivate sigurno ono što vidite!!! UČINITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u gužvovitom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s predivnim pogledom na maslinik i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaestak minuta vožnje itd itd ...... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, mojim 2 brata i mojim mužem i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provesti blizu kućice, ali to zasigurno nije bila kazna!!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE (DOČEKAJTE)

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja se ne nalazi na prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd. itd.... onda ste na pravom mjestu!
Proveli smo predivan tjedan sa svojim starijim ocem, moja dva brata i moj muž i zbog okolnosti morali smo puno vremena provesti pored kuće, ali to zaista nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u gužvom turističkog područja, s dovoljno prostora kod bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd. itd.... onda ste ovdje na pravoj adresi!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti smo morali biti puno kod kuće, ali to svakako nije bila kazna!!
Slike vile se podudaraju s stvarnošću, svakako dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja sadrži sve udobnosti, nije smještena u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravom mjestu!! Proveli smo divan tjedan s mojim starim ocem, moja 2 brata, moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni biti puno kod kuće, ali to svakako nije bilo mučenje!! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite!!! Učinite to.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim sadržajima, koja se ne nalazi u zauzetom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd. ... onda ste ovdje na pravom mjestu!
Proveli smo divan tjedan sa svojim starijim ocem, dvojicom braće i suprugom, i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena u kući, ali to svakako nije bilo mučenje!
Slike vile se podudaraju s stvarnošću, sigurno dobivate ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena sa svim pogodnostima, nije smještena u prometno turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na masliniku i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje, i tako dalje... onda ste na pravom mjestu!! Proveli smo divan tjedan sa starijim ocem, svoje dvojicom braće i mojim mužem i zbog okolnosti morali smo puno vremena provesti kod kuće, ali to definitivno nije bilo kazna!! Slike vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite!!! PROBAJTE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaest minuta vožnje itd itd .... onda ste ovdje na pravom mjestu!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim mužem i zbog okolnosti smo bili prisiljeni boraviti puno kod kuće, ali to svakako nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, svakako dobijete ono što vidite !!! NAPRAVITI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd. itd. ...... onda ste ovdje na pravoj adresi!!
Proveli smo divan tjedan sa svojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bila kazna!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, nije smještena u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd itd..... onda ste na pravom mjestu!! Imali smo predivan tjedan sa mojim starijim ocem, moja dva brata i mojim mužem i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provesti u kući, ali to svakako nije bio teret!! Slike vile odgovaraju stvarnosti, svakako dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd itd ...... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Proveli smo divan tjedan sa svojim starim ocem, moja dva brata, mojim mužem i iz određenih okolnosti bili smo prisiljeni puno biti u kućici, ali to svakako nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite! UČINITE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim udobnostima, koja se ne nalazi u prometnom turističkom području, sa dovoljno prostora kod bazena i terase, sa prekrasnim pogledom na maslinovu nasad i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na četvrt sata vožnje itd itd ..... onda ste ovdje na pravom mjestu !! Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moje 2 braće, mojim mužem i zbog okolnosti smo bili prisiljeni puno vremena provoditi kod kućice, ali to zasigurno nije bio teret !! Slike vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! NAPRAVITE+

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, koja se ne nalazi u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, ugodnim krevetima, supermarketom i pekarnom udaljenim 15 minuta vožnje itd. … onda ste na pravom mjestu ovdje!! Imali smo divan tjedan sa svojim starijim ocem, mojim 2 bratom i mojim mužem i zbog okolnosti morali smo puno biti u kući, ali to zasigurno nije bilo kažnjivo!! Slike vile se slažu s stvarnošću, zasigurno dobijete ono što vidite!!! UČINITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, ugodnim krevetima, supermarket i pekara udaljeni 15 minuta vožnje itd. .... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan sa mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti morali smo puno boraviti u kući, ali to nije bilo nikakvo mučenje!!
Fotografije ville se podudaraju s stvarnošću, dobit ćete ono što vidite!!! OBAVEZNO!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora kod bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, sa lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd. ... onda ste ovdje na pravom mjestu !!
Imali smo divan tjedan sa starijim ocem, moja 2 brata i moj muž, a zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti kod kuće, ali to uopće nije bilo teško!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobijete ono što vidite !!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena u gužvi turističkog područja, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na petnaest minuta vožnje itd. ... onda ste na pravoj adresi!!
Imali smo divan tjedan s mojim starim ocem, moja 2 brata, moj suprug i zbog okolnosti bili smo prisiljeni biti puno kod kuće, ali to nije bilo kazna!!
Fotografije vile su vjerne stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! UČINITE to!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, koja se ne nalazi u gužvi turističkog područja, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s prekrasno uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, ugodnim krevetima, samo četvrt sata vožnje do supermarketa i pekare itd..., tada ste na pravom mjestu!!
Imali smo lijep tjedan sa mojim starijim ocem, moja dva brata, mojim mužem i zbog okolnosti morali smo puno biti u kući, ali to svakako nije bilo kažnjivo!! Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobivate što vidite!!! UČINITI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja se ne nalazi u gužvi turističkog područja, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, trgovinom i pekarnom udaljenim 15 minuta vožnje itd. ..... onda ste ovdje na pravoj adresi !! Imali smo predivan tjedan s mojim starim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti bili smo primorani puno boraviti u kući, ali to zasigurno nije bilo teško! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobivate ono što vidite !!! UČINITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

: Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, a nije smještena na pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, ugodnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd., tada ste ovdje na pravoj adresi! Imali smo divnu tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i moj muž, a zbog okolnosti bili smo primorani biti puno u kući, ali to definitivno nije bila kazna! Slike vile odgovaraju stvarnom izgledu, definitivno dobivate ono što vidite! Učinite to!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, ne smještenu u gužvi turističkog područja, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinovo polje i more u daljini, s lijepo uređenom vrtu, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom udaljenim petnaestak minuta vožnje itd ... onda ste ovdje na pravome mjestu !!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i moj muž, a zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena u kući, ali to uopće nije bila kazna !!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite !!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim sadržajima, koja nije smještena u gužvom turističkom području, sa dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, dućanom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje itd. ... onda ste na pravom mjestu !!
Imali smo predivan tjedan sa starijim ocem, dva brata, mojim mužem i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno boraviti u kući, ali to svakako nije bilo loše !!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobijete ono što vidite !!! NAPRAVITE to

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena u gužvi turističkog područja, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarom na petnaestak minuta vožnje i slično ..... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata, mojim suprugom i zbog okolnosti bili smo prisiljeni biti dosta u kući, ali to svakako nije bio teret !!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja se ne nalazi u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na masliniku i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, ugodnim krevetima, supermarket i pekara dostupni su na petnaest minuta vožnje itd. tada ste ovdje na pravom mjestu!!

Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj suprug, i zbog okolnosti morali smo mnogo vremena provesti u kući, ali to zasigurno nije bilo kazna !!

Slike vile su u skladu s stvarnošću, sigurni ste da ćete dobiti ono što vidite !!! NAPRAVITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu koja je opremljena svim udobnostima, nije smještena u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom na četvrt sata vožnje itd. ... onda ste ovdje na pravoj adresi! Imali smo divan tjedan sa svojim starijim ocem, svoja 2 brata i mužem, i zbog okolnosti bili smo prisiljeni mnogo vremena provoditi u kući, ali to nije bilo neugodno! Fotografije ville odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! Preporučujemo!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja se ne nalazi na pretrpanom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na masliniku i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, ugodnim krevetima, supermarketom i pekarnom na četvrt sata vožnje itd itd ... onda ste na pravom mjestu!!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena u kući, ali to nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobit ćete ono što vidite!!! UČINITE TO.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u prometnom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnom u četvrtini vožnje itd ...... tada ste ovdje na pravom mjestu!!
Proveli smo predivan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj suprug a zbog okolnosti morali smo provesti puno vremena u kući, ali to je definitivno bio užitak !!
Slike vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite!!! NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu sa svim udobnostima, ne smještenu u previše turističkoj zoni, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, trgovinom i pekarnicom na 15 minuta vožnje itd...onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Proveli smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja dva brata i moj suprug, a zbog okolnosti smo bili prisiljeni provesti mnogo vremena u kući, ali to nije bio problem!!
Slike vile su u skladu s realnošću, sigurno dobijete ono što vidite!!! PROBAJTE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim pogodnostima, koja nije smještena na prenatrpanom turističkom području, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom udaljenim 15 minuta vožnje itd .... onda ste na pravoj adresi ovdje!!
Imali smo predivan tjedan sa mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj suprug i zbog okolnosti bili smo prisiljeni ostati dosta u kući, ali to nije bio problem!!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite!!! NAPRAVITE!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u gužvom turističkom području, s dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarket i pekarnica na petnaest minuta vožnje itd. tada ste ovdje na pravom mjestu !!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj suprug, a zbog okolnosti smo bili prisiljeni biti dosta kod kuće, ali to svakako nije bilo mučenje !!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobivate ono što vidite !!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu koja je potpuno opremljena, nije smještena u turistički gužvom području, ima dovoljno prostora pored bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinike i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobni kreveti, supermarket i pekara samo na petnaestak minuta vožnje itd.... onda ste na pravom mjestu! Imali smo predivan tjedan sa starim ocem, dva brata i suprugom te zbog situacije smo bili prisiljeni većinu vremena provesti kod kuće, ali to nikako nije bio problem! Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobijete ono što vidite!!! OBAVEZNO.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu opremljenu svim udobnostima, ne smještenu u pretrpanom turističkom području, sa dovoljno prostora uz bazen i terasu, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, ugodnim krevetima, supermarketom i pekarnom na četvrt sata vožnje itd ... onda ste ovdje na pravom mjestu!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž, i zbog okolnosti smo bili prisiljeni ostati puno kod kuće, ali to nije bila kazna !!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, sigurno dobijete ono što vidite !!! UČINITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako tražite vilu opremljenu svim pogodnostima, ne smještenu u gužvi turističkog područja, s dovoljno prostora oko bazena i terase, sa prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljnom privatnošću, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na petnaest minuta vožnje, itd. ... onda ste ovdje na pravom mjestu!
Imali smo divan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i moj muž i zbog okolnosti bili smo prisiljeni puno vremena provesti kod kuće, ali to nije bilo ništa loše!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, dobivate ono što vidite! URADITE.

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je opremljena svim pogodnostima, nije smještena u preprometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora oko bazena i terase, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenim vrtom, dovoljno privatnosti, udobnim krevetima, supermarketom i pekarnicom na četvrt sata vožnje itd... onda ste ovdje na pravoj adresi!! Imali smo predivan tjedan s našim starijim ocem, moja 2 brata i moj suprug i iz određenih okolnosti bili smo prisiljeni provesti puno vremena kod kuće, ali to nam nije bilo naporno!! Slike vile odgovaraju stvarnosti, sigurno ćete dobiti ono što vidite!!! Provedite!

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADE

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je kompletno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADI

Edward Deij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako želite vilu koja je potpuno opremljena, ne nalazi se u prometnoj turističkoj zoni, s dovoljno prostora na bazenu i terasi, s prekrasnim pogledom na maslinik i more u daljini, s lijepo uređenom okućnicom, puno privatnosti, lijepih kreveta, supermarketa i pekare unutar petnaestak minuta vožnje itd. itd ...... onda ste došli na pravo mjesto!!
Imali smo prekrasan tjedan s mojim starijim ocem, moja 2 brata i mojim suprugom i zbog okolnosti smo bili prisiljeni provoditi puno vremena u kući, ali ovo sigurno nije bila kazna!
Fotografije vile odgovaraju stvarnosti, definitivno dobivate ono što vidite !!! RADI

Jurgen Timmermans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo sjajan odmor u vili Ithaka. Kuća je kompletno opremljena. Bilo nas je 6 odraslih i 2 male djece (5 i 1 godina), kuća nudi za svakoga ponešto. Jako lijepo što se terasa može zatvoriti kapijom tako da djeca ne mogu samostalno ići na bazen. Kuća je malo udaljena, ali to nam nije predstavljalo problem jer smo iznajmili 2 automobila. Pekara 10 minuta hoda, veliki supermarket 10 minuta autom, kao i Rethymnon. Dosta znamenitosti. Vlasnik vrlo ljubazan kao i kontakt osoba na lokaciji.



Ako ste u nedoumici oko rezerviranja ovoga, nemojte, otišli bismo opet odmah!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 311357

Posljednje ažuriranje: 10.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/311357.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Loutra» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 232 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat