Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Starigrad

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 40 km

40 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Van de Langemheen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Kim van den Brink

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Teuta Durmishaj

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Maureen Sijtsema

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Nicol Busscher

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Ursula Sewradj

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Bert Kortenoeven

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Barbara Leopold

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži poljski

Eva-Maria Huber

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Mogli smo se useliti u čist, održavan i vrlo lijep stan na vrijeme. Na prostranoj terasi, s ležaljkama i prekrasnim bazenom, dobro smo se odmorili uz predivan pogled na more. Svaku večer smo mogli uživati u predivnom zalasku sunca. Područje nudi puno mogućnosti za bicikliranje, planinarenje i penjanje u Nacionalnom parku Paklenica, vožnje brodom i još mnogo toga... Starigrad je mirno, malo mjesto s restoranima, trgovinama i kafićima...

Boris Menges

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Dobio nas je stvarno ljubazan vlasnik s hladnim pićima. Stan izgleda vrlo čisto i uredno kao na slikama. Terasa je san velika s nevjerojatnim pogledom. Bazen je super, iako nije tako velik, dovoljan je. More je ipak udaljeno, oko 200 metara ili mjesto za plivanje. Morali smo uvijek voziti automobil do mora zbog djece. U okolici ima puno stvari za istraživanje. Sve u svemu, proveli smo vrlo lijep tjedan tamo i vjerojatno ćemo se opet vratiti.

Susanne Rink-Akduman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Preporučljivo, osjećali smo se vrlo ugodno, ljubazni domaćin. Slike odgovaraju slikama prikazanima u forumu. Možete mnogo toga poduzeti automobilom. U okolici se nalaze prekrasne šljunčane plaže, mali luka, ukusni restorani i događaji za starije, mlade i djecu. Za planinare, nekoliko kilometara dalje nalazi se raj od stijena u Nacionalnom parku Paklenica, gdje su snimani i filmovi o Winnetouu. Preporučujemo posjetiti grad Zadar udaljen 40 km, prekrasan stari grad i znamenitosti, velika luka, vodeni orgulje koje ne smijete propustiti.

Markus Göbel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Super pogled na more, vrhunski bazen, sve što je potrebno za 6 osoba. Vrlo vrlo ljubazan domaćin, stanuje u istoj kući iznad. Sve mora biti uredno. Plaža zapravo dostupna samo autom. Strma i uska cesta. Svidjelo nam se jako.

M.H Mayer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Odličan apartman! Bili smo vrlo srdačno dočekani od vlasnika i bili smo oduševljeni dobro opremljenim, prostranim i lijepim apartmanom. Sve je bilo praktično i vrlo čisto, bazen ispred vrata terase s pogledom na more bio je fantastičan. Jednoznačno preporučujemo! Tijekom boravka vlasnik je bio vrlo susretljiv, a prilikom odlaska dobili smo vrlo lijep poklon! Opis kuće je potpuno točan. U kuhinji postoji i perilica posuđa (čak su bili i tableti), novi aparat za kavu (filter), pristup internetu svuda i posebno aparata za hlađenje vode. Vlasnik nam je odmah poklonio nekoliko 11,3-litarskih kartuša za ovaj uređaj koji također može ohladiti vodu. Vrlo praktično!

L. Juwett

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan odmor! Osim predivnog vremena, prekrasnog okoliša i fenomenalnog pogleda, gostoljubivost i pažnja Branca (vlasnika koji živi iznad stana) su stvarno posebni. Po dolasku nas je dočekao s ukusnim hladnim pićima i zalogajem, ali tijekom boravka bio je vrlo pažljiv tako što je donio lubenicu, pobrinuo se za vodu za hlađenje, povodom rođendana naše kćeri objesio je svjećnjak, ustao je usred noći da nas isprati kad smo odlazili i dao nam je lijepe poklone. Kad god smo imali pitanja, bio je odmah dostupan i brzo je reagirao. On stvarno shvaća što znače gostoljubivost i srdačnost!! Stan je uredno održavan i vrlo čist, bazen je divan s vrućinom, a vrtni namještaj vrlo udoban. Posjetili smo Zadar, Nin, Pag, Nacionalni park Plitvička jezera i naravno različite plaže za plivanje i ronjenje. Također, polusatno podmornica koja polazi iz Starigrada je zabavna. U selu ima dovoljno ugodnosti navečer i dobrih restorana.

patrick rozé

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Lijepo smješten apartman s prekrasnim pogledom na morski tjesnac. Besprijekorno čisto i njegovano. Potpuno opremljen (čak su bicikli na raspolaganju) i s najljubaznijim vlasnikom koji si možete zamisliti. Piće (voda, vino, pivo) i voće (jabuke i naranče) bili su spremni po dolasku. Pri odlasku dobili smo i poklon po osobi (bocu višnjevače). Nije daleko od nekoliko trgovina i restorana u Starigradu. Za ljubitelje šetnji pravi raj jer se nalazi u nacionalnom parku Paklenica. A lijepi grad Zadar lako je dostupan, kao i zračna luka. Drugim riječima, preporučljivo za provesti opuštajući odmor. Jedna mala napomena za obitelji s malom djecom: bazen nije ograđen.

Jan Castelein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Mjesto koje Branko iznajmljuje u Starigrad-Paklenica je nevjerojatno blago. Kada smo naletjeli na njega online, u početku smo se bojali da je previše dobro da bi bilo istinito, ali istina je da je stvarnost čak i bolja. Bazen je zapravo privatni, kuća je bila besprijekorno čista, a lokacija je udaljena vožnjom od većine atrakcija regije - Nacionalni park Plitvička jezera, Nacionalni park Krka, Zadar,... Nacionalni park Paklenica je doslovno udaljen manje od nekoliko kilometara. Oh, i zalasci sunca su nevjerojatni. Proveli smo večeri radeći ništa drugo nego sjedeći u ljuljački gledajući zalazak sunca sa 2 male djece, nitko čak nije tražio ekran na koji bi gledao ili klizio po njemu. Branko mora biti jedan od najljubaznijih domaćina koje smo ikada upoznali. Dočekao nas je s hranom na stolu, pićem u hladnjaku, i natjerao nas da odemo s košarom punom domaćih poslastica i ručno izrađenog šerija. Šteta što njegov engleski nije bio vrlo dobar. Google Prevoditelj nije bio najbolji način da prenesemo sve naše ljubazne riječi i zahvale.

Susanne Rink-Akduman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Preporučeno, osjećao sam se vrlo ugodno, lijep stanodavac. Slike odgovaraju slikama prikazanim na forumu. Odatle možete puno toga učiniti automobilom. U okolici se nalaze prekrasne šljunčane plaže, lučica, ukusni restorani i događanja za stare, mlade i mlađe. Za penjače je raj za stijene nekoliko kilometara dalje u Nacionalnom parku Paklenica gdje su snimani i Winnetouovi filmovi. Grad Zadar, udaljen 40 km, toplo se preporuča posjetiti, veliki stari grad i znamenitosti, velika luka, vodene orgulje ne smiju se propustiti.

Jan Veldman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica od strane vlasnika. Vrlo komforna kuća s prostranom terasom i pogledom na more. Dovoljno trgovina i restorana u neposrednoj blizini. Mali privatni bazen. Nema paravana, ali komarci. Promet na glavnoj cesti uzrokuje određenu buku.

Boris Menges

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Zaista ljubazan gazda dočekao nas je s hladnim pićem. Apartman izgleda vrlo čisto i uredno kao na slikama. Terasa je velika iz snova s nevjerojatno lijepim pogledom. Bazen je super, ne toliko velik, ali prikladan. No, more je udaljenije oko 200 metara ili mjesto za kupanje. Zbog djece smo se uvijek morali voziti na more. Postoji mnogo stvari koje treba istražiti u okolici.

Sve u svemu, tamo smo proveli jako lijep tjedan i vjerojatno ćemo se opet vratiti.

Jan Castelein

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Prostor koji Branko iznajmljuje u Starigradu-Paklenici nevjerojatan je dragulj. Kad smo naišli na to online, isprva smo se bojali da je predobro da bi bilo istinito, ali istina je da je stvarnost još bolja. Bazen je zapravo privatan, kuća je bila potpuno čista, a lokacija je unutar vožnje od većine regionalnih atrakcija NP Plitvice, NP Krka, Zadar,... NP Paklenica udaljena je doslovno manje od nekoliko kilometara. Oh, i zalasci sunca su ubojiti. Proveli smo večeri ne radeći ništa drugo nego sjedeći u stolici na ljuljački s pogledom na zalazak sunca s dvoje male djece, a nitko nije ni tražio ekran da ga pogleda ili povuče.



Branko je sigurno bio jedan od najljubaznijih domaćina koje smo ikada sreli. Dočekao nas je s hranom na stolu, pićem u hladnjaku i natjerao nas da odemo s košarom do vrha ispunjenom lokalnim delicijama i domaćim šerijem. Šteta što njegov engleski nije bio baš dobar. Google prevoditelj nije bio najbolji način da prenesemo sve naše lijepe riječi i zahvale.

R.V Rohloff

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Vrlo lijep prostran stan s fantastičnim pogledom i bazenom za samostalnu upotrebu. Obitelj iznajmljivača koja živi na gornjem katu pružila nam je vrlo toplu dobrodošlicu i razmazila nas malim poslasticama. Područje je pogodno za kupanje, izlete, ali i za planinarenje u obližnjem Nacionalnom parku Paklenica.

Eva-Maria Huber

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Mogli smo se na vrijeme useliti u čist, dobro održavan i vrlo lijep stan. Na prostranoj terasi, s ležaljkama i prekrasnim bazenom, dobro smo se opustili uz prekrasan pogled na more. Svake večeri mogli smo uživati u prekrasnom zalasku sunca.

Područje nudi mnogo raznovrsnih biciklizama, planinarenja i penjanja u Nacionalnom parku Paklenica, izlete brodom i još mnogo toga...Starigrad je mirno, malo mjesto s restoranima, trgovačkim objektima i kafićima....

M.H Mayer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Izvrstan najam za odmor!

Vlasnik nas je srdačno dočekao i bili smo oduševljeni dobro namještenim, velikim i lijepim apartmanom.

Sve je bilo praktično i vrlo čisto, bazen ispred vrata terase s pogledom na more bio je fantastičan.

Svakako preporuka!

Vlasnik je također bio od velike pomoći tijekom boravka, a na rastanku smo dobili vrlo lijep dar!



Opis kuće je potpuno točan. U kuhinji je i perilica posuđa (čak su i tableti bili tu), novi aparat za kavu (filter), WiFi posvuda itd. i iznad svega aparat za pitku vodu. Gazda nam je dao neke kartuše od 11,3 l za ovaj uređaj, koji također može hladiti vodu. Vrlo povoljno!

patrick rozé

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Apartman na lijepoj lokaciji sa prekrasnim pogledom na tjesnac.

Čisto i uredno do posljednjeg detalja.

Potpuno opremljen (čak i bicikli dostupni)

I to s najljubaznijim vlasnikom koji se može zamisliti.

Piće (voda, vino, pivo) i voće (jabuke i naranče) bili su spremni po dolasku.

Na odlasku smo dobili poklon po osobi (boca pića od trešnje)

Nedaleko od nekoliko trgovina i restorana u Starigradu.

Pravi raj za planinare jer se nalazi u blizini Nacionalnog parka Paklenica.

A do prekrasnog grada Zadra također je lako doći, uključujući i zračnu luku.

tj. preporučljivo provesti opuštajući odmor.

Jedna mala napomena za obitelji s malom djecom, bazen nije ograđen.

L. Juwett

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan odmor! Osim prekrasnog vremena, prekrasnog okruženja i fenomenalnog pogleda, gostoprimstvo i pažnja Branca (vlasnika koji živi iznad apartmana) je stvarno vrlo posebna. Pri dolasku nas je dočekao s ukusnim hladnim napitcima i zalogajem, ali i tijekom ostatka boravka bio je vrlo pažljiv donoseći lubenicu, osiguravajući vodu za hladnjak s vodom, na rođendanu naše kćeri bio je vijenac, bio je u sredini ustala u noći da nas isprati kad smo otišli i dala nam neke lijepe darove. Kad god smo imali pitanja, bio je odmah dostupan i vrlo brzo je odgovarao. On stvarno razumije što znači gostoprimstvo i gostoprimstvo!!

Apartman je dobro održavan i vrlo čist, bazen je prekrasan s toplinom, a vrtni namještaj vrlo udoban.

Išli smo u Zadu, Nin, Pag, park prirode Plivice i naravno razne plaže za kupanje i ronjenje. Zabavna je i polupodmornica iz Starigrada. U večernjim satima u selu ima dovoljno zabave i ima dobrih restorana.

Markus Göbel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Mega pogled na more

Razredni bazen

Sve je tu za 6 osoba

Vrlo ljubazan stanodavac, živi u istoj kući iznad

Sve mora biti u redu

Do plaže se zapravo može doći samo automobilom

Strm i uzak prilaz

Jako nam se svidjelo


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 312352

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/312352.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Starigrad» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina