Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Sveti Lovreč

maks.  8   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
180m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 4

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 17 km

17 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Zračna luka 32 km Pula

32 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


76 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala espreso aparata. Međutim, bila je dostupna filter aparat za kavu. Posjed je otvoren sa jedne strane prema susjednom posjedu. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tamo nalazi samo pomoćna zgrada i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg 2-tjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nepovoljno" da je netko tamo živio, jer bi tako naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Tako je mogao istovremeno koristiti i susjedni posjed. Nakon tjedan dana su promijenjene posteljina i ručnici. Bazena se također dva puta provjeravala. Također je vrlo dobro što se pored vile nalazi zaista preporučljiva "konoba". Nakon izvrsne hrane i besplatnog "degustiranja grappa" (destiliranog sam od tamošnjeg vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Manje dobro:

Nažalost, nije bilo espreso aparata kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nespretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu bila je predivna kuća i voljeli bismo se vratiti opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Tostera, mikrovalne, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna filter aparat za kavu. Vlasništvo je otvoreno s jedne strane prema susjednom zemljištu. To vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer postoji samo spremište i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg 2-tjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nespretno" da je netko i živio tamo, jer bi onda naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također je mogao koristiti susjedno zemljište istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su zamijenjeni. Bazen je također dva puta provjeren. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatne "degustacije grappe" (koju je sam proizvodio vlasnik), to ima ogromnih prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nezgodno što postoji samo jedan mali stol s 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila predivna kuća i rado bismo se opet vratili.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jednog psa. Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala espresso mašina. Međutim, bila je dostupna filter aparat za kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. To vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tamo nalazi samo alatna kućica i mala kućica. Nismo ovdje vidjeli nikoga za vrijeme našeg boravka od 2 tjedna, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nespretno" da je netko tamo živio, jer bi tada naš pas ne bi mogao slobodno kretati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također provjeren dva puta. Također je vrlo dobro to što se odmah pored vile nalazi zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "degustiranja grappe" (sama destilira domaćin), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo espresso aparata kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nespretno što postoji samo mali stol sa 4 naslonjača za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila predivna kuća i voljeli bismo ponovno doći nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.
Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bila prisutna espressomakina. Međutim, bio je dostupan uređaj za filtriranu kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj nekretnini. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tamo nalazi samo šupa i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg boravka od 2 tjedna, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nespretno" da je netko također živio tamo, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Također bi mogao koristiti susjednu nekretninu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također provjeravan dva puta. Također je vrlo dobro što se zaista preporučena "konoba" nalazi odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "kušanja grappe" (destilirane od samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo espressomakine kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nespretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 naslonjača za vanjsku terasu.

Sve u svemu bio je prekrasna kuća i rado bismo se ponovno vratili neki drugi put.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna aparat za filter kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednoj nekretnini. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo postoji samo alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg boravka od 2 tjedna, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretne" kad bi netko također tamo živio, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Dakle, mogao je istovremeno koristiti i susjednu nekretninu. Nakon tjedan dana su nam promijenili posteljinu i ručnike. Bazen je također bio provjeren dva puta. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "ispijanja grappe" (destilirane sami od strane domaćina), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i rado bismo se vratili opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala aparatura za espresso. Međutim, bila je dostupna filter aparat za kavu. Vlasništvo je otvoreno s jedne strane prema susjednoj kući. Vjerojatno to pripada vlasnicima kuće jer tu se nalazi samo alatnica i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg 2-tjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nezgodno" da je netko tamo živio, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno lutati. Također bi mogao koristiti i susjedno zemljište u isto vrijeme. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također bio provjeren dva puta. Također je vrlo dobro što se nalazi stvarno preporučljiva "konoba" odmah do vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "degustacije grappe" (samostalno destilirana od samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nezgodno što je tu samo jedan mali stol s 4 fotelje za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i rado bismo se vratili opet jednog dana.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Tostera, mikrovalne pećnice, čak i "čarobnjak". Samo je šteta što je nedostajala espressa aparat. Međutim, bio je dostupan filtar kava aparat. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom zemljištu. To vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo postoji samo skladište alata i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg boravka od 2 tjedna, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nezgodno" da je netko tamo također živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Tako je istovremeno mogao koristiti i susjedno zemljište. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također dva puta provjeren. Također je vrlo dobro da je zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "degustiranja grappe" (samo proizvedenog od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo espressa, kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nezgodno što postoji samo jedan mali stol sa 4 fotelje za vanjsku terasu.

Sve u svemu bila je predivna kuća i rado bismo se ponovno vratili jednog dana.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna filter kava. Zgrada je otvorena s jedne strane prema susjednoj zgradi. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tamo nalazi samo alatna kućica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg boravka od 2 tjedna, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je i netko tamo živio, jer tada naš pas ne bi mogao toliko slobodno lutati. Također je mogao koristiti susjednu zgradu u isto vrijeme. Nakon tjedan dana, promijenjena su posteljina i ručnici. Bazen je također provjeren dva puta. Također je vrlo dobro što se odmah pored vile nalazi zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "kušanja grappe" (samo destilirano od strane samog domaćina), to ima ogromne prednosti.

Nije bilo tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparat za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nespretno što postoji samo jedan mali stol s 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i rado bismo se opet vratili nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Tost, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bila prisutna aparat za espresso. Međutim, na raspolaganju je bila filter aparat za kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednoj imovini. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer je tamo samo spremište alata i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg 2-tjednog boravka, pa to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nespretno" da je netko tamo također živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno hodati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također provjeren dvaput. Također je vrlo dobro što se stvarno preporuča "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "okusa grappe" (koji je sam destilirao vlasnik), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nespretno što je vanjska terasa imala samo jedan mali stol sa 4 stolice.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i rado bismo se vratili ponovno.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna filter aparat za kavu. Posjed je otvoren s jedne strane prema susjednoj nekretnini. Ova vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer je tu samo šupa sa alatom i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg 2-tjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nespretno" da je netko tamo živio, jer bi onda naš pas ne mogao slobodno šetati. Također bi mogao koristiti susjednu nekretninu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su zamijenjeni. Bazen je također dva puta provjeren. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "kušanja rakije" (samodistilirane od strane domaćina), ovo ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Malo je nespretno što ima samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila predivna kuća i rado ćemo se ponovno vratiti jednog dana.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Tost, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je falila espressom mašina. Međutim, dostupna je bila filter aparat za kavu. Imovina je otvorena sa jedne strane prema susjednoj imovini. Vjerojatno ona pripada vlasnicima kuće jer tamo ima samo ostava i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga tamo za vrijeme našeg dvotjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "neugodno" da je netko i živio tamo, jer tad naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Također, imao je mogućnost koristiti i susjednu imovinu. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također dvaput pregledan. Također je vrlo dobro što se doista preporučljiva "konoba" nalazi odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grapa kušanja" (destiliranog samim vlasnikom), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo espressom aparata kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nezgodno što postoji samo mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je prekrasna kuća i rado bismo se opet vratili jednog dana.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bila dostupna aparat za espresso. Međutim, dostupna je bila filter aparat za kavu. Posjed je otvoren sa jedne strane prema susjednom posjedu. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo postoji samo alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg boravka od 2 tjedna, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također je mogao koristiti susjedni posjed u isto vrijeme. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su zamijenjeni. Bazen je također provjeren dva puta. Također je vrlo dobro što je zaista preporučljiva "konoba" odmah uz vilu. Nakon vrlo dobrog jela i besplatnog "grappa degustacije" (sam rakić proizveden od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije baš dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je prekrasna kuća i voljeli bismo se vratiti ponovno nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobna palica". Samo je šteta što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna filter aparat za kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Očito pripada vlasnicima kuće jer se tamo nalazi samo alatnica i mala kućica. Nismo nikoga vidjeli tijekom našeg dvotjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bio bi malo "nepovoljan" da je netko također živio tamo, jer naš pas ne bi mogao slobodno kretati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici bili su promijenjeni. Bazen je također bio provjeren dva puta. Također je vrlo dobro što se nalazi zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "kušanja grappa" (destilirano sam od vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nepovoljno što je dostupan samo jedan mali stol s 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu bila je prekrasna kuća i voljeli bismo se ponovno vratiti nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo pet odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna aparat za filter kavu. Vlasništvo je otvoreno s jedne strane prema susjednom vlasništvu. To vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo postoji samo alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg dvotjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nespretno" ako bi netko također tu živio, jer onda naš pas ne bi mogao tako slobodno šetati. Također je mogao koristiti susjedno vlasništvo istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također provjeren dva puta. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo ukusne hrane i besplatne "grappe" degustacije (samo destilirana od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparat za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je predivna kuća i rado bismo se vratili opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Šteta je što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna aparat za filter kavu. Vlasništvo je otvoreno sa jedne strane prema susjednoj kući. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tamo nalazi samo drvarnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg boravka od 2 tjedna, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nespretno" da je netko tamo živio, jer bi onda naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također je mogao koristiti i susjedno vlasništvo istovremeno. Nakon tjedan dana, promijenjena su posteljina i ručnici. Bazen je također provjeren dva puta. Također je vrlo dobro što se u blizini vile nalazi zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "degustacije grappe" (proizvedene samostalno od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nespretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu bila je prekrasna kuća i rado bismo se vratili još jednom.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna filtrirna aparat za kavu. Posjed je otvoren s jedne strane prema susjednoj nekretnini. To vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo ima samo nusprostor i mala kućica. Nismo nikoga vidjeli ovdje tijekom našeg boravka od 2 tjedna, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nepovoljno" ako bi i netko tamo živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno lutati. Tako je mogao istovremeno koristiti i susjednu nekretninu. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također dva puta provjeren. Također je vrlo dobro što pored vile postoji zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "isprobavanja grappa" (samočistoća vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Manje dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nezgodno što je vanjska terasa imala samo jedan mali stol sa 4 stolice.

Sve u svemu, bila je predivna kuća i rado bismo se vratili ponovno jednog dana.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "magic wand". Samo je šteta što je nedostajala espressa aparat. Međutim, dostupna je bila filter aparat za kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. To vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer postoji samo alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg 2-tjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "neprilično" da je netko tamo živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno hodati. Također je mogao koristiti istovremeno i susjednu imovinu. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazeni su također dva puta provjereni. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa kušanja" (samostalno destilirano od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo espressa aparata kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nezgodno što je vanjska terasa imala samo jedan mali stol s 4 naslonjača.

Sve u svemu, to je bila predivna kuća i rado bismo se vratili ponovno nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobna palica". Šteta je što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna filter aparat za kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom zemljištu. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo postoji samo šupa i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg dvotjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nespretno" da je netko tamo živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Također je mogao koristiti susjedno zemljište u isto vrijeme. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su zamijenjeni. Bazen je također dva puta provjeren. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "kušanja grappe" (sami destilirane od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Mane:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nespretno što postoji samo jedan mali stol s 4 fotelje za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je predivna kuća i voljeli bismo se opet vratiti jednog dana.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je falila aparat za espresso. Međutim, bio je dostupan aparat za filter kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Vjerojatno to pripada vlasnicima kuće jer se tamo nalazi samo radiona i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg 2-tjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi pomalo "nesretno" da je netko tamo živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Mogao je koristiti i susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, promijenjena su posteljina i ručnici. Bazen je također provjeren dva puta. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobrog obroka i besplatnog "degustiranja grappe" (samo destilirano od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije baš dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol s 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i voljeli bismo se opet vratiti nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Šteta je samo što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je kava s filterom. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Očito pripada vlasnicima kuće jer postoji samo spremište i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi pomalo "nesretno" da je netko tamo također živio, jer naš pas onda ne bi mogao slobodno šetati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana promijenjen je posteljina i ručnici. Bazen je također dva puta provjeren. Također je vrlo dobro što se nalazi zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobrog jela i besplatnog "okušavanja grappa" (sam destiliran od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije baš dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je pomalo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 naslonjača za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je lijepa kuća i voljeli bismo se ponovno vratiti nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je filter aparat za kavu. Posjed je otvoren s jedne strane do susjednog posjeda. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer ima samo ostavu za alat i malu kuću. Nismo nikoga vidjeli ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno lutati. Također bi mogao koristiti susjedni posjed istovremeno. Nakon jednog tjedna su promijenjene posteljine i ručnici. Bazenski sadržaji su također dvaput provjereni. Također je vrlo dobro što se u neposrednoj blizini vile nalazi stvarno preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog kušanja "grappe" (samo-proizvedene od strane samog vlasnika), ovo ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nezgodno što postoji samo jedan mali stol s 4 naslonjača za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i voljeli bismo se jednom ponovno vratiti.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas. Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bilo espresso aparata. Međutim, dostupna je bila aparat za filtrirani kavu. Posjed je otvoren s jedne strane prema susjednom imanju. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tu nalazi samo spremište i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo također živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Tako je mogao istodobno koristiti i susjedno imanje. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su zamijenjeni. Bazen je također dva puta pregledan. Također je vrlo dobro što se tu nalazi stvarno preporučljivo "konoba" odmah pored vile. Nakon izvrsne hrane i besplatnog degustiranja "grappe" (samo-destilirane od samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.



Nije baš dobro:

Nažalost, nije bilo espresso aparata kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za terasu na otvorenom.



Sve u svemu, bila je prekrasna kuća i rado bismo se ponovno vratili nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajao aparat za espresso. Međutim, bio je dostupan aparat za filter kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednoj nekretnini. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer postoje samo spremište i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga tamo za vrijeme našeg boravka od 2 tjedna, tako da nam to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesret", kad bi netko tamo živio, jer naš pas tada ne bi mogao slobodno se kretati. Tako je mogao koristiti i susjednu nekretninu istovremeno. Nakon jednog tjedna, mijenjana su posteljina i ručnici. Bazen je također dvaput provjeren. Također je vrlo dobro što se u blizini vile nalazi zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatne "grappa degustacije" (proizvedene sam od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što je za vanjsku terasu dostupna samo jedan mali stol s 4 stolice.

Sve u svemu, bila je to prekrasna kuća i voljeli bismo se vratiti opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso kavu. Međutim, dostupan je aparat za filter kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer postoji samo spremište alata i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno kretati. Tako je mogao istovremeno koristiti i susjednu imovinu. Nakon tjedan dana, promijenjena je posteljina i ručnici. Bazena je također provjeravano dva puta. Također je vrlo dobro što se nalazi zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa kušanja" (koje je sam proizveo iznajmljivač), ovo ima enormne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol s 4 naslonjača za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je prekrasna kuća i rado bismo se vratili ponovno nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bilo aparata za espresso. Ipak, dostupna je bila aparat za filter kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom zemljištu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tamo nalazi samo drvarnica i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo živio, jer bi naš pas onda mogao slobodno kretati. Dakle, mogao je istovremeno koristiti i susjednu nekretninu. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazeni su također provjereni dva puta. Također je vrlo dobro što se nalazi zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "tastinga grappe" (sami destilirano od strane samog domaćina), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što na otvorenoj terasi postoji samo mali stol sa 4 stolice.

Sve u svemu, bila je to lijepa kuća i rado bismo se ponovno vratili nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espreso. Međutim, dostupan je filtar za kavu. Zemljište je otvoreno sa jedne strane prema susjednom zemljištu. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo se nalaze samo šupa i mala kućica. Nismo nikoga vidjeli tijekom našeg dvotjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo živio, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Tako je mogao koristiti susjedno zemljište istovremeno. Nakon tjedan dana promijenjena je posteljina i ručnici. Bazen je također bio provjeren dvaput. Također je jako dobro što se tu nalazi zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon odlične hrane i besplatnog kušanja "grape" (samodistilirano od strane vlasnika kuće), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espreso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je prekrasna kuća i rado bismo se vratili ponovno nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas. Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Tostera, mikrovalne pećnice, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajao aparat za espresso. Međutim, bio je dostupan aparat za filtriranu kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom posjedu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo se nalazi samo skladišni prostor i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo živio, jer naš pas tada ne bi mogao slobodno šetati. Tako je mogao istovremeno koristiti i susjedno zemljište. Nakon jednog tjedna, posteljina i ručnici su zamijenjeni. Bazena su također provjeravali dva puta. Također je vrlo dobro da postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa kušanja" (samonapraljeno od strane samog domaćina), to ima ogromne prednosti.



Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što za vanjsku terasu postoji samo jedan mali stol s 4 stolice.



Sve u svemu, to je bila predivna kuća i voljeli bismo se ponovno vratiti nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo pet odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, dostupna je bila filtrirna aparat za kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo se nalazi samo ostava za alat i malena kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretne" kada bi netko također živio tamo, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazena su dva puta provjerena. Također je vrlo dobro da se u neposrednoj blizini vile nalazi stvarno preporučljiva "konoba". Nakon jako dobre hrane i besplatnog "okušavanja' grappe (samodistilirane od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 fotelje za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i voljeli bismo se vratiti opet nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Tost, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupan je aparat za filtrirani kavu. Dvorište je otvoreno s jedne strane prema susjednom objektu. Ovaj vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer ima samo alatni šupljik i malu kuću. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nepovoljno" da je tu netko živio, jer naš pas onda ne bi mogao slobodno šetati. Također je mogao koristiti susjedni objekt istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazenska voda je također dvaput provjerena . Također je vrlo dobro što se nalazi jedna stvarno preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "degustacije rakije" (samostalno destilirane od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nepovoljno što postoji samo mali stol sa 4 naslonjača za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je to predivna kuća i rado bismo se vratili opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je veoma prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna, čak i "čarobni štapić". Jedino je šteta što nedostaje aparat za espreso. Međutim, na raspolaganju je bio aparat za filter kafu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Ova vjerovatno pripada vlasnicima kuće jer se tamo nalaze samo ostava i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga ovdje tokom našeg boravka od 2 sedmice, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je neko tamo i živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Tako je mogao istovremeno koristiti i susjednu imovinu. Nakon nedjelju dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazena je također dva puta provjerena. Također je vrlo dobro da se odmah pored vile nalazi vrlo preporučljiva "konoba". Nakon veoma dobre hrane i besplatnog "grappa ispijanja" (samo-distilirana od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espreso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 fotelje za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je to prelijepa kuća i rado bismo se vratili ponovno nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je falila espresso mašina. Međutim, bila je dostupna filter kafemata. Imovina je otvorena na jednoj strani prema susjednom posjedu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tu je samo ostava i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tokom našeg 2- tjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" ako bi netko tamo živio jer tada naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Također bi mogao koristiti susjednu imovinu u isto vrijeme. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su mijenjani. Bazenu je bila provjerena i dvaput. Također je vrlo dobro što je tu stvarno preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog degustiranja "grape" (samoproizvedene od strane samog gazde), to ima ogromne prednosti.

Nada:

Nažalost, nije bilo espresso mašine kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je to predivna kuća i rado bismo se vratili opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.
Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna filter aparat za kavu. Vlasništvo je otvoreno s jedne strane prema susjednom posjedu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tu nalazi samo kućica s alatom i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg 2-tjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko živio tamo, jer naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Tako je mogao koristiti susjedno posjed istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također provjeren dva puta. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "okušavanja grappe" (samodestilirane od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:
Nažalost, nije bilo aparata za espresso navedenog u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je prekrasna kuća i voljeli bismo se vratiti opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Tost aparat, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je bila filter aparat za kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom zemljištu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tu se nalazi samo spremište i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg dvotjednog boravka, pa to nas nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "neugodno" da je netko također živio tamo, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno kretati. Tako je mogao istovremeno koristiti susjedno zemljište. Nakon tjedan dana su promijenjena posteljina i ručnici. Bazenska voda je također dvaput provjerena. Također je jako dobro što se odmah pored vile nalazi stvarno preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappija" (samodestilirano od strane domaćina), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo neugodno što postoji samo jedan mali stol s 4 naslonjača za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila predivna kuća i rado bismo se vratili opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Mi smo bili 5 odraslih osoba i pas.
Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bilo aparata za espresso. Međutim, dostupna je bila filter aparat za kavu. Imovina je otvorena sa jedne strane prema susjednoj imovini. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer postoji samo alatni šuplja i mali objekt. Nismo vidjeli nikoga ovdje za vrijeme našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nepovoljno" da netko tamo živi, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Također bi mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon jednog tjedna, promijenjeni su posteljina i ručnici. Bazenska voda je također provjerena dva puta. Također je vrlo dobro da je vrlo preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "okušavanja grappe" (samostalno destilirana od strane samog vlasnika), ovo ima ogromne prednosti.
Nije tako dobro:
Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nepovoljno što postoji samo jedan mali stol s 4 stolice za vanjsku terasu.
Sve u svemu, to je bila lijepa kuća i voljeli bismo se vratiti ponovno nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bilo espresso aparata. Međutim, bio je dostupan aparat za filter kavu. Imovina je otvorena sa jedne strane prema susjednoj imovini. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo samo postoji alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje za vrijeme našeg dvotjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nepovoljno" da netko tamo također živi, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno kretati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istodobno. Nakon tjedan dana su promijenili posteljinu i ručnike. Bazenski voda također je bila provjeravana dva puta. Također je vrlo dobro što u neposrednoj blizini vile postoji zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa kušanja" (destilirano od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo espresso aparata kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nepovoljno što je samo jedan mali stol sa 4 stolice na otvorenoj terasi.

Sve u svemu, to je bila predivna kuća i rado bismo se opet vratili nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, dostupna je bila filter kava. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom zemljištu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tu se nalazi samo skladište alata i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg 2-tjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo također živio, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također je mogao koristiti susjedno zemljište istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su se mijenjali. Bazena se provjeravao dvaput. Također je vrlo dobro što postoji stvarno preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa degustacije" (samopotpali koji je pravio gazda), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol s 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je prekrasna kuća i rado bismo se vratili opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, bio je dostupan aparat za filter kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tu se nalazi samo kućica sa alatom i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg boravka od 2 tjedna, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko također živio tamo, jer tada naš pas ne bi mogao tako slobodno kretati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazene su također provjeravali dva puta. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" neposredno uz vilu. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa kušanja" (sami destilirano od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro: Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol s 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je predivna kuća i voljeli bismo se ponovno vratiti nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je filter aparat za kavu. Posjed je otvoren s jedne strane prema susjednom posjedu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tu se nalazi samo drvarnica i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg 2-tjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nespretno" da je netko tamo živio, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Tako da je on također mogao koristiti susjedni posjed istovremeno. Nakon tjedan dana, promijenili su posteljinu i ručnike. Bazene su također provjerili dva puta. Također je vrlo dobro što se uz vilu nalazi stvarno preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa ispijanja" (samonapratanog od samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije baš dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nespretno što je na otvorenoj terasi samo jedan mali stol s 4 naslonjača.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i voljeli bismo se vratiti opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.
Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bila dostupna aparat za espresso. Ipak, dostupna je bila aparat za filter kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. To vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tu se nalazi samo alatna kućica i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nespretno" da tu živi netko drugi, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, promijenjena su posteljina i ručnici. Bazena je također dva puta provjerena. Također je vrlo dobro što se nalazi stvarno preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon odlične hrane i besplatnog "degustiranja grappe" (vlastite destilarne domaćina), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:
Nažalost, nije bilo aparat za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nespretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je divna kuća i voljeli bismo se opet vratiti jednog dana.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobna štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, bio je dostupan aparat za kavu s filterom. Zemljište je otvoreno na jednoj strani prema susjednom zemljištu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tamo nalaze samo pomoćna zgrada i kućica. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da neko tamo živi, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također bi mogao koristiti susjedno zemljište istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazeni su također dva puta provjereni. Također je vrlo dobro što ima zaista preporučljivu "konobu" odmah do vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "degustiranja grappe" (sami destilirane od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 naslonjača za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je predivna kuća i rado bismo se vratili opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bila dostupna aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna kafemata. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. To vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tamo nalazi samo alatnica i mala kuća. Nismo nikoga vidjeli tijekom našeg boravka od 2 tjedna, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno kretati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu u isto vrijeme. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su bili promijenjeni. Bazena su također provjerili dva puta. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa kušanja" (koju je sam domaćin destilirao), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Malo je nesretno što postoji samo mali stol s 4 naslonjača za terasu na otvorenom.

Sveukupno, bila je prekrasna kuća i rado bismo se vratili nekad opet.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je filter aparat za kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer ovdje postoji samo alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje za vrijeme našeg boravka od 2 tjedna, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" ako bi netko tamo živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno lutati. Također bi mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazenska je voda također dvaput provjerena. Također je vrlo dobro što pored vile postoji zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa degustacija" (samoušapenog od strane vlasnika), ovo ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo mali stol s 4 naslonjača za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i voljeli bismo se jednom vratiti.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.
Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što espresso aparat nije bio prisutan. Međutim, dostupna je bila filter-aparat za kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Ova vjerojatno pripada vlasnicima kuće, s obzirom da tamo postoji samo alatna kućica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da tamo netko živi, jer naš pas onda ne bi mogao slobodno se kretati. Tako on također može koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su zamijenjeni. Bazen je također dvaput provjeren. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa degustacije" (destilirane samostalno od strane vlasnika same vile), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:
Nažalost, nije bilo espresso aparata kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo mali stol s 4 stolice za terasu.

Sve u svemu, bila je prekrasna kuća i rado bismo se vratili ponovno nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je filter aparat za kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Vjerojatno ovo pripada vlasnicima kuće jer ovdje ima samo spremište i mala kućica. Nismo ovdje vidjeli nikoga tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" ako bi netko tamo također živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazeni su također provjereni dva puta. Također je vrlo dobro što postoji stvarno preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa kušanja" (samodistiliranog od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:
Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što na vanjskoj terasi postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice.

Sveukupno, to je bila lijepa kuća i voljeli bismo se opet vratiti nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je falila aparat za espresso. Međutim, bio je dostupan aparat za filter kavu. Posjed je otvoren s jedne strane prema susjednom posjedu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo se nalazi samo šupica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg 2-tjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi neugodno da netko živi tamo, jer naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Tako je mogao koristiti susjedno imanje istovremeno. Nakon tjedan dana, promijenjena je posteljina i ručnici. Bazen je također provjeren dva puta. Također je vrlo dobro da se nalazi stvarno preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog kušanja "grappe" (samo-potopane od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:
Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo neugodno što postoji samo jedan mali stol s 4 fotelje za vanjsku terasu.

Sveukupno, bila je prekrasna kuća i rado bismo se vratili opet nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je jako prostrana i potpuno opremljena za 8 ljudi. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je filtrirana kavomata. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom zemljištu. Ovo zemljište vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo se nalazi samo šupica za alat i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesrećno" da tamo također netko živi, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Također je mogao koristiti susjedno zemljište istovremeno. Nakon tjedan dana promijenjena su posteljina i ručnici. Bazen je također bio dva puta pregledan. Također je vrlo dobro što je tu stvarno preporučljiva "konoba" tik do vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappy" kušanja (sam proizveden od strane domaćina), to ima ogromne prednosti.

Ništa dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli otkriti bicikle. Također je malo nesrećno što postoji samo jedan mali stol s 4 naslonjača za terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i rado bismo se vratili opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je falila aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna aparat za kavu na filtru. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Ova vjerojatno pripada vlasnicima kuće, jer je tu samo spremište i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje za vrijeme našeg dvotjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo živio, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno hodati okolo. Tako bi mogao istovremeno koristiti susjednu imovinu. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također dva puta provjeren. Također je vrlo dobro što se u blizini vile nalazi stvarno preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog kušanja "grappe" (vlastite proizvodnje domaćina), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije postojao aparat za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 naslonjača za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i rado bi se ponovno vratili u nju nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala espreso mašina. Međutim, bio je dostupan aparat za filter kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj nekretnini. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer ovdje postoji samo alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg boravka od 2 tjedna, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretan" da je netko tamo također živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također bi mogao koristiti susjednu nekretninu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazena je također provjeravano dva puta. Također je vrlo dobro da pored vile postoji zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobrog obroka i besplatnog kušanja "grappe" (destilirane od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.



Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo espreso aparata koji je naveden u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.



Sve u svemu, to je lijepa kuća i rado bismo se vratili neki drugi put.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bila prisutna aparat za espresso. Međutim, bio je dostupan filter aparat za kavu. Nekretnina je otvorena s jedne strane prema susjednoj nekretnini. Ova vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tu nalazi samo drvarnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nam to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo živio, jer naš pas onda ne bi mogao slobodno šetati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana su nam promijenili posteljinu i ručnike. Bazen je također dva puta provjeren. Također je vrlo dobro što se pored vile nalazi stvarno preporučljiva "konoba". Nakon odličnog obroka i besplatnog "okušavanja šljivovice" (koju je sam domaćin destilirao), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nespretno što je na vanjskoj terasi samo jedan mali stol s 4 stolice.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i voljeli bismo se vratiti opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Šteta jedino što nedostaje aparat za espresso. Međutim, bio je dostupan aparat za filter kavu. Imovina je otvorena na jednoj strani prema susjednoj imovini. Ova vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo se nalazi samo spremište i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tamo tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nepovoljno" da netko tamo također živi, jer naš pas se onda ne bi mogao slobodno kretati. Tako je mogao koristiti i susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su mijenjani. Bazena su također dvaput provjeravana. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "degustiranja grappe" (samorajano od strane samog domaćina), ovo ima ogromne prednosti.

Nije baš dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo uspjeli otkriti bicikle. Također je malo nepovoljno što je dostupan samo jedan mali stol s 4 fotelje za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je lijepa kuća i rado bismo se ponovno vratili nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bilo aparata za espresso. Međutim, dostupna je bila aparat za filtrirani kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom posjedu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer ovdje postoji samo radionica i mala kućica. Nismo nikoga vidjeli tijekom našeg boravka od 2 tjedna, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" kad bi netko tamo također živio, jer tada pas ne bi mogao slobodno se kretati. Dakle, mogao je koristiti obližnje zemljište istovremeno. Nakon jednog tjedna, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazenska voda je također provjerena dva puta. Također je vrlo dobro što se stvarno preporučuje konoba odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog kušanja "grappe" (samo industrijski proizvedene), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što za vanjsku terasu postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i rado bismo se opet vratili nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je filtrirna aparat za kavu. Zemljište je otvoreno na jednoj strani prema susjednom zemljištu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se ovdje nalazi samo radiona i mala kuća. Nismo nikoga vidjeli tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi "nespretno" da je netko također živio tamo, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Također je mogao koristiti susjedno zemljište istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su zamijenjeni. Bazeni su također pregledani dva puta. Također je vrlo dobro da u neposrednoj blizini vile postoji zaista preporučljiva konoba. Nakon vrlo dobrog obroka i besplatnog "okušavanja rakije" (destilirane od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nespretno što je samo jedan mali stol s 4 stolice na terasi.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i rado bismo se ponovno vratili jednog dana.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 ljudi. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobna palica". Samo je šteta što fali aparat za espresso. Međutim, dostupan je aparat za filter kavu. Na jednoj strani imovina je otvorena za susjednu imovinu. Vjerojatno to pripada vlasnicima kuće jer tamo nalazimo samo alatnu kućicu i malu kuću. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nezgodno" da je netko tamo i živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također bi mogao koristiti susjednu imovinu u isto vrijeme. Nakon tjedan dana, zamijenili su posteljinu i ručnike. Bazen je također bio provjeren dva puta. Također je vrlo dobro što postoji stvarno preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa kušanja" (sam proizveden od strane samog domaćina), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nezgodno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i voljeli bismo se opet vratiti nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, postojao je aparat za filter kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednoj parceli. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo se nalazi samo alat i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tu tijekom našev dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo također živio, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također bi mogao koristiti susjednu parcelu u isto vrijeme. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su se mijenjali. Bazenska voda je također dva puta provjerena. Također je vrlo dobro što se u blizini vile nalazi doista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog kušanja "grappe" (koju je sam domaćin distilirao), to ima ogromne prednosti.

Nije bilo dobro:

Nažalost, nije bilo espresso aparata kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je prekrasna kuća i voljeli bismo se vratiti opet nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je falila aparat za espresso. Međutim, bio je dostupan aparat za kavu na filtere. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Ova vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tu se nalazi samo alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nezgodno" da netko tu također živi, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Tako je on mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su zamijenjeni. Bazen je također dva puta provjeren. Također je vrlo dobro da je tu i zaista preporučljiva "konoba" odmah do vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog kušanja "grappe" (koje je sam destilirao vlasnik), ovo ima ogromne prednosti.

Nije baš dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nespretno što postoji samo jedan mali stol s 4 fotelje za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je to prekrasna kuća i rado bismo se opet vratili nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je filter aparat za kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Ova vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tu je samo alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nespretno" da je netko tamo živio, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon jednog tjedna, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazena je također provjerena dva puta. Također je vrlo dobro što se ispod vile nalazi zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobrog obroka i besplatnog "degustacije grappe" (samonapravljen od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nespretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i voljeli bismo se vratiti nekada opet.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nam je nedostajala aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna aparat za filter kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. To vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tu se nalazi samo alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje za vrijeme našeg boravka od 2 tjedna, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" ako bi tamo netko živio, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također bi mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana su promijenjeni posteljina i ručnici. Bazen je također provjeren dva puta. Također je vrlo dobro što postoji stvarno preporučljiva "konoba" odmah do vile. Nakon jako dobre hrane i besplatnog "grappa degustacije" (samoproizvedena od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol s 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i rado bismo se opet vratili jednog dana.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobna palica". Samo je šteta što nije bilo espreso aparata. Međutim, bio je dostupan filter aparat za kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednoj imovini. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer postoji samo alatnica i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga ovdje za vrijeme našeg 2-tjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nezgodno" da je netko i živio tamo, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Dakle, mogao je istovremeno koristiti i susjednu imovinu. Nakon tjedan dana, preobukli su posteljinu i ručnike. Bazeni su također bili provjereni dva puta. Također je vrlo dobro što se nalazi stvarno preporučljiva "konoba" odmah pored vile Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "okušavanja grappe" (koje je sam domaćin destilirao), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo espreso aparata kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nezgodno što postoji samo jedan mali stol s 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je to prekrasna kuća i rado bismo se vratili opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je filter-aparat za kavu. S jedne strane imovina je otvorena prema susjednoj imovini. Ova vjerojatno pripada vlasnicima kuće, jer postoji samo alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko također živio tamo, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Mogao je koristiti i susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana promijenjena je posteljina i ručnici. Bazena su također provjerena dvaput. Također je vrlo dobro što se nalazi stvarno preporučljiva "konoba" odmah do vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "degustiranja grappe" (samo-distilirano od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol s četiri stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila lijepa kuća i rado ćemo se opet vratiti nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je filter-aparat za kavu. Posjed je otvoren s jedne strane prema susjednom zemljištu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće, jer se tamo nalazi samo alatnica i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo također živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Također je mogao koristiti susjedno zemljište istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su zamijenjeni. Bazena je također pregledan dva puta. Također je vrlo dobro što se uz vilu nalazi zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "okušavanja grappe" (sam destilirano od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nezgodno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sveukupno, bila je prekrasna kuća i voljeli bismo se ponovno vratiti nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajao aparat za espresso. Međutim, dostupna je bila filter aparat za kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom zemljištu. To vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer se tu nalazi samo alatnica i mala kućica. Nismo nikoga vidjeli tamo tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko također tamo živio, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Također je mogao koristiti susjedno zemljište istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazenska voda je također provjeravana dva puta. Također je vrlo dobro što u blizini vile postoji zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "degustacije grappe" (vlastite proizvodnje od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nezgodno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je to predivna kuća i rado bismo se ponovno vratili nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso kavu. Međutim, dostupna je filter aparat za kavu. Imovina je otvorena s jedne strane prema susjednom posjedu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer ima samo alatnu kućicu i malu kućicu. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg boravka od 2 tjedna, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nezgodno" ako bi netko također živio tamo, budući da naš pas onda ne bi mogao slobodno se kretati. Također je mogao koristiti susjednu imovinu istovremeno . Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su mijenjani. Bazen je također provjeren dva puta . Također je vrlo dobro da postoji stvarno preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog kušanja "grappe" (samodistilirane od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:
Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nezgodno što postoji samo jedan mali stol s 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i rado bismo se vratili opet nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espreso. Međutim, dostupna je filter aparat za kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom imanju. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće, budući da se tamo nalazi samo ormar za alat i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da tamo netko živi, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također je mogao koristiti susjedno imanje istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su zamijenjeni. Bazenski prostor je također pregledan dva puta. Također je jako dobro što se stvarno preporučuje "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog kušanja "grappe" (samostalno destilirane od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espreso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo mali stol sa 4 naslonjača za terasu.

Sve u svemu, bila je to prekrasna kuća i voljeli bismo se opet vratiti nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je aparat za filter kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom zemljištu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo se nalazi samo spremište alata i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da netko također živi tamo, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Pa je on mogao koristiti i susjedno zemljište istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazena je također dva puta provjeren. Također je vrlo dobro da tu je zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobrog jela i besplatnog "grappa degustacije" (samodestilirani od strane samoga vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol s četiri stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je prekrasna kuća i rado bismo se vratili opet nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je falila espressomata. Međutim, bila je dostupna filter-aparat za kavu. Posjed je otvoren sa jedne strane prema susjednom posjedu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće, jer ovdje je samo spremište alata i mala kućica. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom 2-tjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da netko također živi tamo, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno kretati. Također je mogao koristiti susjedni posjed istovremeno. Nakon tjedan dana se mijenjala posteljina i ručnici. Bazenska voda se također provjeravala dva puta. Također je vrlo dobro da pored vile postoji zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog kušanja "grape" (samo-destilirana od strane samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo espressomate kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila prekrasna kuća i voljeli bismo se opet vratiti nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, bio je dostupan aparat za filter kavu. Zemljište je otvoreno sa jedne strane prema susjednom zemljištu. Vjerojatno to pripada vlasnicima kuće jer tamo se nalazi samo alatna kućica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nezgodno" da netko tamo također živi, budući da naš pas onda ne bi mogao slobodno se kretati. Također je mogao koristiti susjedno zemljište istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazenska voda je također provjerena dva puta. Također je vrlo dobro što ima zaista preporučljivu "konobu" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "degustacije grappe" (samovarene od strane samog vlasnika), to je ogroman plus.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nezgodno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila predivna kuća i voljeli bismo se vratiti opet nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nije bilo aparata za espresso. Međutim, dostupna je bila filtrir kava. Imovina je otvorena s jedne strane prema obližnjoj imovini. Ova vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer postoje samo drvarnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko također živio tamo, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Tako da je mogao koristiti i susjednu imovinu istodobno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su se mijenjali. Bazena su također provjeravana dva puta. Također je vrlo dobro da postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "degustiranja grappe" (iskošene od samog gospodara), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol s 4 fotelje za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je predivna kuća i rado bismo se vratili opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Šteta je samo što nije bilo aparata za espresso. Međutim, bila je dostupna aparat za filter kavu. Zemljište je otvoreno sa jedne strane prema susjednom zemljištu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer postoje samo radna šupa i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo živio, jer naš pas tada ne bi mogao slobodno se kretati. Tako je mogao koristiti i susjedno zemljište istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također bio provjeren dva puta. Također je vrlo dobro da postoji stvarno preporučljiva "konoba" odmah pokraj vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappa kušanja" (samo proizvodnja domaćina), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Malo je nesretno što postoji samo mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je predivna kuća i rado bismo se ponovno vratili nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajala aparat za espresso. Međutim, bila je dostupna kava aparat za filtriranje. Nekretnina je otvorena s jedne strane prema susjednoj nekretnini. Ova vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo nalazi samo alatna kućica i mala kuća. Nismo nikoga vidjeli ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije uznemirilo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko također živio tamo, jer tada naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također je mogao koristiti susjednu nekretninu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazena je također provjeravana dvaput. Također je vrlo dobro što se tik uz vilu nalazi zaista preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobrog obroka i besplatnog isprobavanja "grappe" (koja se destilira sam od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 naslonjača za vanjsku terasu.

Sve u svemu, to je bila predivna kuća i rado bismo se opet vratili.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što nedostaje aparat za espresso. Međutim, dostupna je filter kava. Posjed je otvoren s jedne strane prema susjednom posjedu. Vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer postoji samo radionica i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje za vrijeme našeg dvotjednog boravka, tako da nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nepovoljno" da je netko također živio tamo, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno šetati. Dakle, mogao je istovremeno koristiti i susjedni posjed. Nakon tjedan dana, promijenjena su posteljina i ručnici. Bazenski je prostor također bio dva puta provjeren. Također je vrlo dobro što je u neposrednoj blizini vile stvarno preporučljiva "konoba". Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "grappo okusa" (samo-destilirano od samog vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo sretan što postoji samo jedan mali stol s 4 stolice za terasu.

Sve u svemu, bila je prekrasna kuća i rado bismo se opet vratili nekada.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo pet odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za osam osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je falila aparat za espresso. Ipak, bila je dostupna filter aparat za kavu. Posjed je otvoren s jedne strane prema susjednom posjedu. Ovaj vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo se nalazi samo alatnica i mala kuća. Nismo vidjeli nikog ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko također tamo živio, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također bi mogao koristiti susjednu nekretninu istodobno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su se mijenjali. Bazen je također dva puta pregledan. Također je vrlo dobro što se nalazi zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobrog objeda i besplatnog "degustacije grappe" (sami destilirano od strane vlasnika), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso, kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretna činjenica što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za vanjsku terasu.

Sve u svemu, bila je predivna kuća i rado bismo se vratili opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je falio aparat za espresso. Ipak, dostupna je bila aparat za filter kavu. Zemljište je otvoreno s jedne strane prema susjednom zemljištu. Ovo vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo se nalazi samo alatnica i mala kućica. Nismo vidjeli nikog tamo tijekom našeg boravka od 2 tjedna, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi pomalo "nesretno" da je netko tamo također živio, jer onda naš pas ne bi mogao slobodno se kretati. Također je mogao koristiti susjedno zemljište u isto vrijeme. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazen je također dva puta provjeren. Također je vrlo dobro da postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon veoma dobre hrane i besplatnog "grappa isprobavanja" (sam proizvodi domaćin), ovo ima ogromne prednosti.

Ne tako dobro:
Nažalost, nije bilo aparata za espresso kako je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo jedan mali stol sa 4 stolice za terasu.

Sve u svemu, bila je to predivna kuća i voljeli bismo se vratiti opet nekad.

Sibylle Flachbart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bili smo 5 odraslih osoba i jedan pas.

Kuća je vrlo prostrana i potpuno opremljena za 8 osoba. Sve je dostupno u kuhinji. Toster, mikrovalna pećnica, čak i "čarobni štapić". Samo je šteta što je nedostajao aparat za espresso. Međutim, filter aparat za kavu bio je dostupan. Imovina je otvorena sa jedne strane prema susjednoj nekretnini. To vjerojatno pripada vlasnicima kuće jer tamo postoje samo radna prostorija i mala kuća. Nismo vidjeli nikoga ovdje tijekom našeg dvotjednog boravka, pa nas to nije smetalo. Međutim, bilo bi malo "nesretno" da je netko tamo živio, jer naš pas tada ne bi mogao slobodno se kretati. Stoga je mogao koristiti i susjednu imovinu istovremeno. Nakon tjedan dana, posteljina i ručnici su promijenjeni. Bazenska voda je također provjerena dva puta. Također je vrlo dobro što postoji zaista preporučljiva "konoba" odmah pored vile. Nakon vrlo dobre hrane i besplatnog "okušavanja rakije" (koju sam proizveo sam vlasnik), to ima ogromne prednosti.

Nije tako dobro:

Nažalost, nije bilo aparata za espresso kao što je navedeno u opisu. Također nismo mogli pronaći bicikle. Također je malo nesretno što postoji samo mali stol s 4 stolice za terasu na otvorenom.

Sve u svemu, bila je to lijepa kuća i voljeli bismo se ponovno vratiti nekad.

Jeroen Swanen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa, svijetla i prostrana kuća s prekrasnim velikim vrtom i dobrom klimom. Vrt je ograđen tako da pas može trčati slobodno. Bazena je velik i čist, ali nije grijan. Konoba u susjedstvu poslužuje ukusnu hranu u svojem restoranu, ali i kod kuće. Kuća je udaljena od gužve i 20 minuta vožnje od Poreča, 30 minuta od Rovinja. Automobil je zaista potreban. Kuća nije namještena za 8 osoba. Maksimalno 6 odraslih osoba može ugodno boraviti. S malo pažnje prema krevetima (mali i škripe), uređenju (neki nedostaci poput oštećenih zavjesa i labavih utičnica) ova bi kuća bila još bolja. Ponesite svoj Nespresso aparat i kapsule, tu je starinski aparat za kavu ;)

Jeroen Vanneste

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća je puno ljepša nego što to pokazuju fotografije. Lijepa kuća s različitim klima uređajima koji čine kuću lijepo hladnom. Ugodna terasa s potrebnom sjenom. Nakon upita u Belvilli, navodno nije bilo dječjeg krevetića ili stolice za hranjenje. Po dolasku se pokazalo da su ipak dostupni, šteta što je ovo krivo komunicirano.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 312698

Posljednje ažuriranje: 20.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/312698.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Sveti Lovreč» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 76 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat