Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Pergola

maks.  8   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
150m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 2


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

1 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


248 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Wladimir Klump

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Paul Richter

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dočekala nas je ljubazna vlasnica i dobili smo kratki obilazak imanja. Iako nije govorila engleski, dobili smo dobre informacije o atrakcijama u blizini. Kuća je bila opremljena svim potrebnim stvarima, čista i prostrana. Bazen je bio divan i pružao ugodno osvježenje. Bili smo samo u dvoje, ali vrt je bio dovoljno velik za cijelu grupu. U neposrednoj blizini nema puno aktivnosti, ali ako tražite mir i privatnost, ovo je idealan smještaj. Jedini minus bio je što je bilo puno osa oko bazena (i navečer dolaze velike europske stršljene na ulazna vrata). Osobe koje su alergične trebale bi sigurno ponijeti epi olovku. Sve u svemu, bio je to prekrasan boravak i rado bismo ponovno rezervirali!

Pepijn Kerkhoff

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za odmor! Kuća je velika, vrlo čista i nudi dovoljno sadržaja (velika kuhinja s aparaturom, 3 kupaonice, komarnici). Bazen u vrtu je vrlo ugodan i ima prekrasan pogled na Italiju. U vrtu ima dovoljno mjesta za sjedenje. Kuća je udaljena daleko od drugih kuća, pa zaista imate svoje vlastito mjesto. Zadnji, ali odmah i negativan, poent je da je kuća udaljena od trgovine, primjerice, 20 minuta vožnje automobilom. Pronalazak kuće bio je također vrlo kompliciran; dobra navigacija je poželjna. Drugi nedostatak je (vrlo) veliki broj insekata (moljci, muhe, komarci, žohari, skakavci) oko kuće. Kuća ne može ništa učiniti u vezi s time, ali može biti dosadno ako sjedite u vrtu navečer. Sjajna kuća!

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala. Osjećamo se jako ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i također je vrlo preporučljivo za pse. Putovi kroz polja i šume su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža svima točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala. Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i također je vrlo preporučljivo s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je šetati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo dobro, ovdje možemo jako dobro opustiti, a također je vrlo preporučljivo i za vlasnike pasa. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, možemo se vrlo dobro opustiti i preporučujemo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam svima pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti, a također je vrlo preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi točno pravu osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam je i pokazala sve.

Osjećamo se jako dobro, ovdje se može vrlo dobro opustiti, a također je vrlo preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti, a također je vrlo preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je šetati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam svima pruža točno pravu osvježavajuću kupku. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i s psom vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni su i lijepo je šetati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem. 🏠

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i također je vrlo preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni s smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može dobro opustiti i također je vrlo preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža svima pravo osvježenje. Vlasnica nas je jako ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i također je vrlo preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i lijepo hodati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je jako ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo dobro, ovdje se može vrlo dobro opustiti i vrlo je preporučljivo čak i sa psom. Puteljci oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ✅

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam donosi baš pravo osvježenje svima. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam je sve i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se vrlo dobro može opustiti i također je vrlo preporučljivo doći s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prelijepi su i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen svima nama donosi baš pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo prijateljski dočekala i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni sa smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti, a također je vrlo preporučljivo i sa psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni su i lijepo je šetati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je jako ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti, a također je vrlo preporučljivo i sa psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža baš pravo osvježenje. Bili smo srdačno dočekani od vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možemo dobro opustiti, a preporučuje se i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i s kućnim ljubimcem. Putevi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i s psom se vrlo preporučuje. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni sa smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje možemo jako dobro odmoriti i to se također jako preporučuje i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovdje se može dobro opustiti i preporučuje se i za pse. Puteljci oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo za šetnje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i preporučiti sa psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Dočekala nas je vrlo ljubazna vlasnica i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je hodati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno rashlađenje. Bili smo vrlo ljubazno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prelijepi i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i preporučujemo i sa psom. Staze oko polja i šuma su malo strmije, ali prekrasne i lijepo za šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovo je idealno mjesto za opuštanje i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali predivni i lijepi za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ❤️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s zemljištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Vrlo se dobro osjećamo ovdje, može se jako dobro opustiti i preporučuje se i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo za trčanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam pruža baš pravo osvježenje. Bili smo srdačno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Vrlo se ugodno osjećamo ovdje, ovo mjesto je idealno za opuštanje i preporučljivo je i za kućne ljubimce. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i divni za večernje šetnje. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam je i pokazala sve.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i sa psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je hodati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i objasnila nam sve i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, može se jako dobro opustiti i preporučuje se i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali predivni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s terenom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, idealno za opuštanje i preporučuje se i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravu osvježavajuću temperaturu. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovo je mjesto gdje se može dobro opustiti, a preporučuje se i za boravak s kućnim ljubimcem. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i u večernjim satima sjajni za šetnje. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, vrlo se dobro može opustiti i preporučuje se i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i lijepo je hodati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je jako lijepa i bazen nam donosi baš pravo osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i objasnila nam sve i pokazala.

Ovdje se osjećamo jako ugodno, ovo mjesto je idealno za opuštanje i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo je šetati navečer. Kao gosti smo jako zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali predivni i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem prekrasna je, a bazen nam svima pruža pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može odlično opustiti i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma malo su strmi, ali prekrasni i lijepi za noćne šetnje. Jako smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža pravu osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila i pokazala. Vrlo se ugodno osjećamo ovdje, vrlo je opuštajuće i vrlo preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za hodanje navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje svima. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovo je vrlo dobro mjesto za opuštanje i također se preporučuje i s psom. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasne i lijepo trčati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo prijateljski dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo mjesto je idealno za opuštanje i također je vrlo preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Dobro smo dočekani od vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano. Osjećamo se vrlo ugodno, ovde možete dobro opustiti se i preporučujemo i s psima. Staze oko polja i šuma su malo strmije, ali predivne i u večernjim satima lijepo za šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo prijateljski dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti, a preporučuje se i za pse. Putevi oko polja i šume su malo strmi, ali prelijepi i lijepo za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s terenom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Bili smo vrlo ljubazno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može dobro opustiti i jako je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za hodanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem 💖.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom jako je lijepa i bazen nam pruža idealno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo je izvrsno mjesto za opuštanje i vrlo je preporučljivo i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža točno pravo osvježenje. Bili smo vrlo ljubazno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se jako dobro ovdje, ovo je mjesto gdje se može vrlo dobro opustiti i koje je vrlo preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s zemljištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može lijepo opustiti i biti s kućnim ljubimcem. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža baš pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo prijateljski dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje možete vrlo dobro opustiti se i preporučuje se i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strminasti, ali prelijepi i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i također je vrlo preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i prekrasni za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ❤️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnik nas je srdačno dočekao i objasnio nam je sve i pokazao.

Vrlo se osjećamo ugodno ovdje, može se jako dobro opustiti i preporučuje se i s psom. Putovi oko polja i šume su malo strmi, ali predivni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s parcelom je vrlo lijepa i bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo je mjesto gdje se može dobro opustiti, a preporučuje se i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje svima. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Vrlo se ugodno osjećamo ovdje, ovo je vrlo dobro mjesto za opuštanje i vrlo se preporučuje i za kućne ljubimce. Staze oko polja i šuma su malo strmije, ali prekrasne i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo prijateljski dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i vrlo je preporučljivo i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i u večernjim satima lijepo za šetanje. Vrlo smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža baš pravi osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i objasnila nam sve i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo mjesto je idealno za opuštanje i vrlo se preporučuje i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je šetati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža upravo pravu dozu osvježenja. Bili smo vrlo ljubazno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Vrlo se ugodno osjećamo ovdje, može se vrlo dobro opustiti, a i preporučuje se za pse. Staze oko polja i šuma su malo strmije, ali prekrasne i lijepo se šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može izvrsno opustiti i vrlo je preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća sa zemljištem je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam sve i pokazala. Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može dobro opustiti, a preporučljivo je i za pse. Putovi oko polja i šume su malo strmi, ali predivni i lijepi za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s imanjem je vrlo lijepa i bazen nam pruža pravu osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može odlično opustiti, a i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Vrlo se osjećamo ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i preporučuje se i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo hodati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća sa parcelom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnik nas je vrlo prijateljski dočekao i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo je idealno mjesto za opuštanje i vrlo preporučljivo čak i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo za šetnje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Bili smo vrlo srdačno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Vrlo se ugodno osjećamo, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i za boravak s psom. Putovi oko polja i šume su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem jako je lijepa i bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Bili smo vrlo srdačno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Vrlo nam je ugodno ovdje, ovo mjesto je idealno za opuštanje i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i u večernjim satima lijepi za šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je dočekala vrlo ljubazno i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i s psima. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i lijepo je hodati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovaj smještaj je vrlo preporučljiv i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s parcelom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i vrlo se preporučuje i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo su hodati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Ljubazno smo dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može odlično opustiti i također je vrlo preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća sa svojom okućnicom je jako lijepa, a bazen nam donosi baš pravo osvježenje. Bili smo srdačno dočekani od strane vlasnice i sve nam je bilo objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučujemo ovo mjesto i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam sve i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo je zaista mjesto za opuštanje i vrlo ćemo ga preporučiti i za kućne ljubimce. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje svima. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može odlično opustiti i preporučujemo i s psom. Putevi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam sve i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i to je također vrlo preporučljivo i za pse. Staze oko polja i šuma su malo strmije, ali prekrasne i lijepo se šetaju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovaj smještaj je izuzetno opuštajuć i vrlo preporučljiv i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i lijepo prohodni u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni s ovim smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža pravu osvježenje. Bili smo srdačno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovo je vrlo dobro mjesto za opuštanje i također vrlo preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i u večernjim satima lijepi za šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može odlično opustiti i također je vrlo preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s parcelom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža tačno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i jako preporučljivo i za pse. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prelijepe i lijepo za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježavanje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam je sve i pokazala.

Osjećamo se vrlo dobro, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prelijepi i idealni za šetanje u kasnim večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća sa zemljištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža baš pravu osvježavajuću temperaturu. Vlasnica nas je srdačno dočekala i objasnila nam je sve i pokazala.

Vrlo se ugodno osjećamo ovdje, moguće je vrlo dobro opustiti se i preporučujemo i sa psom. Putovi oko polja i šuma su donekle strmiji, ali prekrasni i lijepi za hodanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Vrlo se ugodno osjećamo, ovdje se može vrlo dobro opustiti i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo za proći u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može dobro opustiti i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo se šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom vrlo je lijepa i bazen nam donosi točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno pozdravila i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo mjesto je vrlo dobro za opuštanje i također je vrlo preporučljivo za pse. Putovi uz polja i šume su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam i pokazala sve.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može odlično opustiti, a preporučuje se i za pse. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasne i lijepo je šetati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Ljubazno nas je dočekala vlasnica i objasnila nam sve i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, može se dobro opustiti i preporučuje se i za pse. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasne i u večernjim satima lijepo za šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s parcelom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se vrlo dobro može opustiti i savjetujemo i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i s psima. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je hodati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Domaćica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Vrlo se ugodno osjećamo ovdje, ovo je mjesto gdje se možete vrlo dobro opustiti, a također je vrlo preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali su prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje svima. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se jako ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i s psom je vrlo preporučljivo. Staze oko polja i šuma su malo strmije, ali prekrasne i lijepo za šetnju u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem vrlo je lijepa, a bazen nam pruža baš pravo osvježenje. Dobro nas je dočekala vlasnica i sve nam je objasnila i pokazala. Osjećamo se jako dobro, ovdje se može osjećati jako opušteno i vrlo je preporučljivo i za pse. Putevi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i u večernjim satima divno za šetati. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i objasnila nam sve i pokazala.

Osjećamo se jako ugodno, ovdje se može odlično opustiti i vrlo je preporučljivo za kućne ljubimce. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasne i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća sa okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti, a preporučuje se i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom jako je lijepa, a bazen nam pruža baš pravo osvježenje. Vlasnica nas je dočekala vrlo ljubazno i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovo je mjesto gdje se može jako dobro opustiti i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za večernju šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i objasnila nam je sve i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može stvarno dobro opustiti i preporučujemo i s kućnim ljubimcem. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnju navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se jako ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti, a i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šume su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️

J.C. Schuurmans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Divna čista kuća. Dosta kuhinjskih pribora, veliki hladnjak i štednjak. Dosta vanjskih prostora, dobar bazen. Sobe su prostrane, sanitarije su manje kvalitetne. Imamo puno problema s kamenca, zbog čega tuševi slabije rade.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća sa parcelom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Domaćica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Vrlo se ugodno osjećamo ovdje, ovo je mjesto idealno za opuštanje i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo je šetati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s terenom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam sve i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Ova velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Bili smo vrlo srdačno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovdje se može vrlo dobro opustiti, čak i s psom, vrlo preporučljivo. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali predivne i u večernjim satima lijepo za šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža baš onoliko osvježenja koliko nam treba. Vlasnica nas je dočekala vrlo ljubazno i objasnila nam je i pokazala sve.

Osjećamo se jako dobro, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i sa psom. Putovi oko polja i šume su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća sa zemljištem je jako lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je jako ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo jako dobro, ovo je idealno mjesto za opuštanje i također je vrlo preporučljivo za boravak sa psom. Putevi oko polja i šuma su malo strmi, ali prelijepi su i lijepo se šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni s smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Ona nas je vrlo prijateljski dočekala vlasnica i sve nam je objasnila i pokazala.

Vrlo smo udobni ovdje, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučiti čak i s psom. Staze oko polja i šume su malo strme, ali prekrasne i lijepo hodati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam donosi baš pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se za boravak s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Bili smo vrlo srdačno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i slobodno preporučiti sa psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i u večernjim satima ugodni za šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam donosi točno pravi osvježenje. Dobro smo dočekani od strane vlasnice i objasnjeni su nam sve i pokazano.
Ovdje se osjećamo jako dobro, ovdje se može vrlo dobro opustiti i to je vrlo preporučljivo i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i lijepo za šetati u večernjim satima. Mi smo vrlo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s vrtom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Bili smo srdačno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Vrlo se ugodno osjećamo ovdje, može se vrlo dobro opustiti, a i vrlo je preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Bili smo vrlo ljubazno primljeni od strane vlasnice i objašnjeno nam je sve i sve nam je pokazano.

Ovdje se osjećamo jako ugodno, ovdje se možemo vrlo dobro opustiti i preporučuje se i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo se mjesto može vrlo dobro opustiti i preporučiti čak i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Vrlo se ugodno osjećamo, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i sa psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prelijepi i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je jako ljubazno dočekala i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Ovdje se jako dobro osjećamo, ovdje se može jako dobro opustiti i jako se preporučuje i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima.

Vrlo smo zadovoljni smještajem ❤️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom vrlo je lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možemo dobro opustiti, a i preporučljivo je za pse. Putovi oko polja i šume su malo strmi, ali predivni, a lijepo je šetati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Paul Richter

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dočekala nas je ljubazna vlasnica i kratko nas provela po imanju. Iako nije govorila engleski, dobili smo dobre informacije o obližnjim zanimljivostima. Kuća je bila opremljena svim potrepštinama i bila je čista i prostrana. Bazen je bio divan i pružao ugodno osvježenje. Bili smo samo nas dvoje, ali vrt je bio dovoljno velik za veću grupu. U samom susjedstvu nema puno toga za raditi, ali ako dolazite radi mira i privatnosti, ovo je idealan smještaj. Jedina mana bila je ta da ima puno stršljenova na vodi bazena (i navečer dolaze veliki europski stršljeni na ulazna vrata). Ljudi koji su alergični svakako moraju ponijeti epi-pen. Sve u svemu, ugodan boravak i bez sumnje bismo rezervirali ponovno!

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje svima. Vlasnik nas je vrlo ljubazno dočekao i sve nam je objasnio i pokazao.

Vrlo se ugodno osjećamo, ovdje se možemo vrlo dobro opustiti i preporučujemo i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i lijepo prohodni u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam donosi točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i vrlo je preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni s smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s zemljištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se jako ugodno ovdje, ovo je idealno mjesto za opuštanje i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom vrlo je lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Jako nas je ljubazno dočekala vlasnica i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovo je mjesto gdje se može odlično opustiti i preporučuje se i za pse. Putovi oko polja i šuma malo su strme, ali prekrasne su i lijepo je šetati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam svima donosi pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam sve i pokazala.

Osjećamo se vrlo dobro, ovdje se može vrlo dobro opustiti i vrlo je preporučljivo i sa psom. Staze oko polja i šume su malo strme, ali prekrasne i lijepo prohodne u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala. Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovo mjesto je idealno za opuštanje i također je vrlo preporučljivo za boravak s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni su i u večernjim satima lijepo za šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam sve i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možemo dobro opustiti i vrlo je preporučljivo i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmo, ali prekrasni i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža točno pravo osvježenje. Dobro nas je dočekala vlasnica i objasnila nam je sve i pokazala.

Vrlo se ugodno osjećamo ovdje, možemo se odlično opustiti i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni su i lijepo je trčati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s parcelom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje svima. Vlasnik nas je vrlo srdačno dočekao i sve nam je objasnio i pokazao.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, moguće je jako dobro opustiti se i preporučiti i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s parcelom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo mjesto je idealno za opuštanje i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šume su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo je šetati po njima u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se jako ugodno, ovdje se može odlično opustiti, a i vrlo je preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo su za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s terenom je predivna i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je dočekala vrlo ljubazno i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može odlično opustiti i vrlo je preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo se šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam pruža potrebno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučuje se i za pse. Putovi oko polja i šume su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Pepijn Kerkhoff

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća! Kuća je velika, vrlo čista i pruža dovoljno sadržaja (velika kuhinja s aparatima, 3 kupaonice, protuprovalne mreže). Bazen u vrtu je vrlo lijep i ima prekrasan pogled na Italiju. U vrtu ima dovoljno sjedećih mjesta. Kuća je udaljena od drugih kuća, tako da stvarno imaš vlastiti prostor.

Posljednja stvar je istovremeno i nedostatak: kuća je udaljena, na primjer, od supermarketa (+/- 20 minuta vožnje). Pronalaženje kuće je također bilo vrlo komplicirano; zaželjeno je dobiti dobro upute za putovanje. Još jedan nedostatak je (vrlo) velika količina insekata (moljci, muhe, komarci, kukci, skakavci) oko kuće. Kuća ne može ništa učiniti protiv toga, ali može biti neugodno ako sjediš u vrtu navečer.

Vrhunski kuća!

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo dobro, ovdje se može savršeno opustiti, a i sa psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni s smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo je mjesto gdje se može dobro opustiti i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom vrlo je lijepa i bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Jako smo lijepo dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se jako ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i jako se preporučuje i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo hodati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je jako ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i lijepi za šetnje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje možemo dobro opustiti i slobodno preporučujemo boravak i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i u večernjim satima idealni za šetanje. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučljivo je i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može odlično opustiti, a s psom je također vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i lijepo za šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi točno pravo osvježenje. Bili smo vrlo srdačno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se jako ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti, a i preporučljivo je za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmini, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može dobro opustiti i preporučuje se i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni za šetnje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo dobro, ovo je mjesto gdje se vrlo dobro može opustiti, a također je vrlo preporučljivo i za pse. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasne i lijepo se šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Bili smo vrlo srdačno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučujemo ovo mjesto i za pse. Staze oko polja i šume su malo strme, ali prekrasne i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam donosi savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može odlično opustiti i definitivno je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnik nas je vrlo ljubazno dočekao i sve nam je objasnio i pokazao.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovo je mjesto idealno za opuštanje i preporučuje se i za pse. Puteljci oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, možemo se dobro opustiti i vrlo je preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ❤️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s vrtom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo mjesto je idealno za opuštanje i snažno preporučujemo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali predivni i idealni za šetnje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam donosi savršeno osvježenje svima. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo mjesto je vrlo dobro za opuštanje i vrlo se preporučuje i s psom. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasne i lijepo je šetati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Kuća sa velikom parcelom je vrlo lijepa i bazen nam pruža baš pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo prijateljski dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetnje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam sve i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i vrlo je preporučljivo i za pse. Putevi oko polja i šuma su malo strmini, ali predivni i lijepi za šetanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam donosi upravo dovoljno osvježenja. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Vrlo se ugodno osjećamo ovdje, ovo je vrlo dobro mjesto za opuštanje i vrlo je preporučljivo i s kućnim ljubimcem. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni, i u večernjim satima je lijepo hodati. Vrlo smo zadovoljni smještajem️.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam donosi točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i preporučuje se i sa psima. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s parcelom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i vrlo je preporučljivo i za pse. Staze oko polja i šume su malo strme, ali prekrasne i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i vrlo je preporučljivo i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može odlično opustiti i preporučujemo i s psom. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasne i lijepo za šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža ugodno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovo mjesto je vrlo dobro za opuštanje i također je vrlo preporučljivo i za kućne ljubimce. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i u večernjim satima idealni za šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se jako ugodno, ovdje se može odlično opustiti i vrlo je preporučljivo i za pse. Putovi oko polja i šume su malo strmai, ali predivni i lijepo se šetati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Kuća s velikim dvorištem je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Bili smo vrlo ljubazno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može dobro opustiti i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i u večernjim satima su ugodni za šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s dvorištem je vrlo lijepa, a bazen nam donosi upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno pozdravila i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje možete vrlo dobro opustiti se i vrlo se preporučuje i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam svima pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i objasnila nam sve i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može jako dobro opustiti i definitivno preporučujemo boravak s kućnim ljubimcem. Putovi oko polja i šume su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo je šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s parcelom je vrlo lijepa i bazen nam pruža baš pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo je izvrsno mjesto za opuštanje i vrlo je preporučljivo za pse. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasne i predivne za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno pozdravila i sve nam je objasnila i pokazala.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovo je vrlo dobro mjesto za opuštanje i također preporučljivo za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepo je trčati navečer. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća sa zemljištem je vrlo lijepa, a bazen nam pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti, a i preporučuje se za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni su i lijepo za šetanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam pruža savršeno osvježenje. Bili smo srdačno dočekani od strane vlasnice i objašnjeno nam je i sve pokazano.

Vrlo se ugodno osjećamo ovdje, ovo je mjesto gdje možete vrlo dobro opustiti se i preporučuje se i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo za šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža savršeno osvježenje. Dobro smo dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje možemo odlično opustiti se i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom jako je lijepa, a bazen nam svima donosi upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se jako dobro, ovdje se može vrlo dobro opustiti i to je vrlo preporučljivo i s psom. Putovi oko polja i šume su malo strme, ali prekrasni i lijepo je hodati u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s imanjem je vrlo lijepa, a bazen nam donosi točno pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno pozdravila i sve nam je objasnila i pokazala. Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, možete se dobro opustiti i preporučujem ovo mjesto i za kućne ljubimce. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasne i lijepe za trčanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se jako dobro, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučujemo ga i sa psom. Putovi kroz polja i šume su malo strmiji, ali prekrasni i u večernjim satima lijepo za šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća sa zemljištem je jako lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je srdačno dočekala i sve nam objasnila i pokazala. Osjećamo se jako ugodno, ovdje se može odlično opustiti i preporučuje se i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi točno pravo osvježenje. Bili smo ljubazno dočekani od strane vlasnice te nam je sve objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se jako dobro, ovdje se može vrlo dobro opustiti i s psom je jako preporučljivo. Putovi kroz polja i šume su malo strmi, ali predivni i u večernjim satima lijepe za hodanje. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa i bazen nam daje točno pravo osvježenje svima. Vlasnik nas je vrlo lijepo pozdravio i sve nam je objašnjeno i pokazano. Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, možete se vrlo dobro opustiti i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za trčanje u večernjim satima. Veoma smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom predivna je, a bazen nam pruža idealno osvježenje. Vlasnica nas je jako srdačno dočekala i sve nam objasnila i pokazala. Osjećamo se jako ugodno, ovdje se može izvrsno opustiti i s psom je preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća sa zemljištem je jako lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je dočekala vrlo ljubazno i sve nam objasnila i pokazala. Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, možemo se dobro opustiti i preporučujemo ga i za kućne ljubimce. Staze kroz polja i šume su malo strmije, ali prekrasne su i u večernjim satima lijepo za hodanje. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi pravo osvježenje. Vrlo ljubazno nas je pozdravila vlasnica i sve nam je objasnila i pokazala. Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasni i lijepo je hodati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam donosi savršeno osvježenje. Vlasnica nas je dočekala vrlo srdačno i sve nam objasnila i pokazala. Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovdje se može vrlo dobro opustiti i preporučujemo ga i sa psom. Putovi oko polja i šume su malo strmi, ali predivni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom vrlo je lijepa, a bazen nam donosi savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo prijateljski dočekala i sve nam je objasnila i pokazala. Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti i vrlo je preporučljivo za ljude s psima. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i dobro za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža pravo osvježenje. Dobrodošlicu nam je srdačno poželjela vlasnica i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može odlično opustiti, a i s psom je vrlo preporučljivo. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom vrlo je lijepa, a bazen nam svima donosi točno pravo osvježenje. Bili smo vrlo ljubazno dočekani od strane vlasnice i sve nam je objašnjeno i pokazano.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti, a preporučuje se i s psom. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasne i u večernjim satima lijepo za hodanje. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i objasnila nam sve i pokazala. Ovdje se vrlo dobro osjećamo, ovo je vrlo preporučljivo za opuštanje i sa psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i u večernjim satima lijepo za šetnju. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća sa zemljištem je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža pravo osvježenje. Dočekao nas je vrlo prijateljski domaćica i sve nam je objašnjeno i prikazano.

Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovdje se može vrlo dobro opustiti, a preporučljivo je i za pse. Putovi oko polja i šuma su malo strmiji, ali prekrasni i lijepi za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća sa zemljištem je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi pravo osvježenje. Bili smo vrlo srdačno dočekani od vlasnice i sve nam je objašnjeno i prikazano. Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, vrlo je dobro za opuštanje i vrlo preporučljiv i za pse. Staze kroz polja i šume su malo strme, ali prekrasne su i lijepo za šetnju u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća sa zemljištem je vrlo lijepa, a bazen nam svima donosi pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam objasnila i pokazala. Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ovdje možete dobro opustiti se, a preporučujemo i sa psom. Staze kroz polja i šume su malo strme, ali prekrasne su i lijepo se šetati u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje svima. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala. Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, gdje se možete dobro opustiti, a i preporučljivo je za pse. Putovi kroz polja i šume su malo strmiji, ali prekrasni i lijepo je šetati po njima u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom vrlo je lijepa, a bazen nam pruža savršeno osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala. Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se može izvrsno opustiti, a savjetujemo i s psom. Putovi oko polja i šuma su malo strmi, ali prekrasni i lijepi za trčanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem. 🏠

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Kuća s velikom zemljom i bazenom je vrlo lijepa, a bazen nam svima pruža upravo pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo ljubazno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala. Osjećamo se vrlo ugodno ovdje, ovdje se vrlo dobro može opustiti i preporučujemo ga i psima. Staze oko polja i šuma su malo strme, ali prekrasne i lijepo za trčanje u večernjim satima. Vrlo smo zadovoljni smještajem ️.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća sa zemljištem je jako lijepa, a bazen nam svima pruža pravo osvježenje. Vlasnica nas je vrlo srdačno dočekala i sve nam je objasnila i pokazala. Osjećamo se jako ugodno, ovdje se može odlično opustiti i preporučuje se i sa psom. Staze kroz polja i šume su malo strme, ali prekrasne i u večernjim satima lijepo za šetnju. Jako smo zadovoljni smještajem.

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti i također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti i također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti i također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti i također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti i također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️

Paul Richter

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dočekao nas je ljubazni vlasnik i kratko nas je razgledao. Iako nije govorila engleski, dobili smo dobre informacije o znamenitostima u okolici. Kuća je potpuno opremljena i bila je čista i prostrana. Bazen je bio lijep i pružao je ugodno hlađenje. Bili smo samo nas dvoje, ali vrt je bio dovoljno velik za cijelu grupu. U samom kraju nema puno posla, ali ako dolazite zbog mira i privatnosti, ovo je idealan smještaj. Jedina mana je bila ta što na bazenskoj vodi puno osa (a navečer) veliki europski stršljeni dolaze na ulazna vrata. Osobe koje su alergične stoga svakako trebaju ponijeti epi-pen. Sve u svemu prekrasan boravak i sigurno bismo opet rezervirali!

Evita Hauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Velika kuća s okućnicom je vrlo lijepa, a bazen je prava stvar za sve nas da se rashladimo. Domaćica nas je dočekala vrlo prijateljski i sve nam je objasnila i pokazala.

Osjećamo se vrlo ugodno, ovdje se možete jako dobro opustiti, a također toplo preporučujemo sa psom. Staze oko polja i šuma su nešto strmije, ali lijepe i lijepe za hodanje u večernjim satima. Jako smo zadovoljni smještajem ️


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 312924

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/312924.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Pergola» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 248 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat