Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ficulle

maks.  6   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


40 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

els Erkens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bart Piqueur

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

annelies zaman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

S.M Stampfer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Sylvia Roetzer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Pascal Popelier

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Els Cochuyt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Esther van Osselen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Esther van Osselen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Martijn Van Gessel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Poštovani čitatelji,
Mogu biti vrlo kratak: Najbolji odmor IKAD!! No, s veseljem ću vam reći zašto smo doživjeli takav nevjerojatan odmor. Ova prekrasna kuća za odmor ima dva apartmana. Jedan za dvoje do troje ljudi i jedan za četiri do šest osoba. Mi smo s našom obitelji (jedna kći od gotovo 4 godine) imali apartman Zafferano. U ovom apartmanu imate dvije divne spavaće sobe, od kojih jedna ima svoju kupaonicu. U dnevnom boravku se nalazi još jedan kauč na razvlačenje za dvije osobe. Druga kupaonica je iza kuhinje. Spavaće sobe su prostrane i imaju po bračni krevet. Vrlo korisni su drveni škuribani na prozorima koji drže sunce vani i mogu zatamniti sobu po potrebi. Na stropu su dva učvršćena ventilatora za svjež zrak. Kupaonice su prostrane, a tuševi imaju stvarno dobar tlak vode. Kuhinja ima pećnicu i vrlo je ugodno, plinski štednjak. Hladnjak je prostran s odgovarajućom zamrzivačem. Apartmani, posteljina i ručnici su izuzetno čisti i vrlo su kvalitetni. Ni kvaliteta interneta i WiFi nije nevažna. To je zapravo vrhunsko, čak je odličan doseg čak i izvan na terasi. A onda vanjska terasa. Pa, ovdje smo se u potpunosti opustili jer s ove terase imate zadivljujući i dalek pogled na dolinu, brda i u daljini Orvieto. Mi dolazimo iz Amsterdama i bilo je gotovo nadrealno za nas stvarno ne čuti nikakvu buku prometa. U večerima i noćima bit ćete zadivljeni prekrasnim zvjezdanim nebom, klicanjem kukavice i posjetom divljih jazavaca ili divljih svinja. Sela u okolici imaju supermarkete, pekare, mesare i domaći sladoled! Nemojte zaboraviti posjetiti lokalne restorane i vinare. Svi su vlasnici prijateljski nastrojeni i prave talijanske domaće specijalitete u najboljem izdanju. Naša kći se vrlo dobro zabavljala u prekrasnom i prilično velikom bazenu. On se svakodnevno dobro čisti. Također je bila oduševljena povrtnjakom gdje možete ubrati najukusnije rajčice. Naš predškolac je mogao slobodno šetati i igrati se, dok smo mi uživali u lijepoj čaši vina na terasi. Doživjeli smo ovo mjesto kao malo čarobno. Da, vožnja je duga, da, put do kuće je neravan, ali na ovom odmoru smo imali okus života bez žurbe, ogromnog vrta gdje se dijete može slobodno istraživati, svježeg zraka za dubok udah i, prije svega, puno mira. Ako bi postojala nagrada za gostoljubivost i ljubaznost, definitivno bi pripala paru koji vodi ovo mjesto s ljubavlju i pažnjom. Jedva čekamo ponovno otići!

Hans Adriaens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Predivna lokacija s super bazenom. Put do kućice zaista je težak, ali kao što je vlasnik rekao: morate nešto pretrpjeti da biste došli do raja. Kućica je u redu i čak smo smjeli koristiti perilicu rublja bez dodatnih troškova. Vlasnik je vrlo prijateljski i govori engleski. Hvala na divnom odmoru. Obitelj Adriaens.

Marco Fraaije

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman za 4 osobe (i kauč na razvlačenje), prekrasan pogled na dolinu s pogledom na Orvieto u daljini. Lijep bazen i vrlo prijateljski vlasnik (redovito donosi povrće i voće iz vrta). Savršeno za opuštajući odmor, vlastita kuhinja, hladnjak/zamrzivač, dva kupaonica i Wi-Fi. Nema TV-a, ali nije nedostajalo. Lijep bazen koji se dobro održava. Posljednjih 10 minuta do kuće vozi se po makadamskom putu.

Britt Wollaert

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Nezaboravan put, predivna lokacija, vrlo prijateljski domaćin, uvijek spreman za objašnjenje i nekoliko savjeta o okolici! Bazen je bio idealan, jedino su muhe i ose uzrokovale nešto nelagode! Stvarno preporučujemo!

Claudia Bogaers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kućica se nalazi usred planina s prekrasnim pogledom na planine. Kao što su ranije recenzije o kućici rekle, pristupni put do nje zaista je poduhvat sam po sebi, ali to također pripada osjećaju odmora. Trgovine ili restorani nisu odmah na pješačkoj udaljenosti, ali ih možete pronaći u blizini Orvieto, oko 20 minuta vožnje. Idealno za ljubitelje prirode i ljude koji žele mirno provesti vrijeme. Na posjedu se iznajmljuju 2 kućice: jedna za 4 osobe i jedna za 2 osobe. Mi smo iznajmili kućicu za 4 osobe: bila je jednostavno uređena, uredna i dovoljno velika. Također je lijepo imati bazen: nakon vrućeg dana u Italiji lijepo je još malo plivati. Vlasnici su vrlo ljubazni, koji su tijekom boravka davali povrće iz vrta. Na zahtjev, vlasnik je s nama išao na degustaciju vina u jedan od okolnih vinograda.

Ronald Baas

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Super kuća, na vrlo lijepoj lokaciji. Simpatični vlasnik koji ti redovito daje povrće i voće. Također možeš koristiti vrt. Idealno za one koji traže mir. Vrlo udaljeno mjesto, do kojeg se dolazi preko (vrlo) strmog, makadamskog puta, dugog otprilike 4 kilometra.

m Hofmann

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Izvrstan kompleks s puno pažnje od jako ljubaznog vlasnika. Apartman je bio ugodno uređen i ispunjavao je naša očekivanja. Prekrasan pogled i lijepi bazen. Kompleks je vrlo izoliran, što nam nije smetalo.

R.S. De Jong

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Apartman je dio kuće u kojoj vlasnik/stanar iznajmljuje 2 apartmana na prizemlju. Apartman u kojem smo bili imao je malu usku terasu gdje je privatnost bila vrlo ograničena zbog susjedstva. Također, drugi apartman bio je bolje pozicioniran s obzirom na večernje sunce. Stolice na terasi bile su vrlo neudobne, a nedostajala je dobra fotelja i iznutra. Apartman je prilično uski i neugodno tijesan stoga nije pogodan za dugo boraviti tijekom dana, osobito zbog premale terase. Lokacija je prilično izolirana na vrhu brda, što pruža mir i lijep pogled preko doline navečer. Put do tamo je oko 3 km djelomično popločan s puno rupa i na kraju vrlo strm dio koji je moguće savladati samo s čvrstim automobilom.

Gil Jacobs

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Mislimo da je smještaj bio fantastičan. Tipičan talijanski stil s prekrasnim pogledom. Okolina je vrlo tiha i opuštanje nije nikad bilo tako lako. Domaćin je vrlo ljubazan čovjek koji se trudi da se gosti osjećaju dobrodošlo. Prilikom dolaska dobili smo povrće (svježe iz vrta) kao poklon. Tijekom našeg boravka dobili smo čak i vino, maslinovo ulje, lazanje od povrća i još više povrća! Željeli bismo se zahvaliti domaćinu puno za naš boravak i nadamo se da ćemo vas uskoro ponovno vidjeti! Hvala Vam puno!

Ronald van der Boon

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Tko ne vidi problem s pristupnim putem s padinom od 30%, ovo je mali raj. Pogled je, pogotovo ujutro, zadivljujući. S terase se pruža pogled na prekrasnu, zelenu dolinu, s Orvietom u daljini. Bazen je dovoljno velik za osvježenje, a vrt povrća, maslinici i okolina pružaju pravi talijanski osjećaj. Namještaj u kući nije poseban, ali je simpatičan i opremljen je svim pogodnostima. Vlasnik je ugodan primjer građanina, osoba koja pozitivno doprinosi ovom svijetu. Još uvijek radi na daljnjem razvoju ovog raja. Sljedeći posjetitelj sigurno će biti još pozitivniji od nas... PS za one od nas koji su ovisni o poslu/internetu, postoji vrlo dobra WiFi mreža i internetska veza.

Patrick Van Sinay

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lokacija iz snova za tražitelje mira. Ako raj postoji, ova će lokacija doći blizu toga kako izgleda ... Izuzetno prijateljski nastrojen, korisni vlasnik koji nas je redovito puštao da dijelimo u plodovima svoje povrtnjaka i voćnjaka. Jedini posjetitelji navečer bili su vjeverica, kuna i jazavac, koje smo mogli promatrati s terase u njihovim aktivnostima, divlje svinje igrale su se na 300 metara od smještaja. Sve to u kombinaciji s izuzetnim panoramskim pogledom čini ovaj put pravim anti-stres sredstvom.

Nino Tondat

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bio je ugodan boravak. Čisto, dovoljno veliko, mirno. Vrlo srdačno smo primljeni (povremeno s povrćem iz vrta). Jedino nas je malo razočarala neasfaltirana pristupna cesta dugih 3 km, ali to je zbog talijanskih cestovnih radova, a ne vlasnika.

William Hofman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Uživali smo u fantastičnom odmoru na posebno lijepoj lokaciji među maslinovim stablima. Vila je bila dobro održavana i mirno smještena na padini, a bilo je mogućnosti za planinarenje kroz polja i šume na padini. Vlasnici su bili vrlo prijateljski i susretljivi. Uvečer smo vidjeli divlje svinje i jelene u jutro i sumrak. Bazen je bio divan i dobro održavan. Bilo je dovoljno ležaljki i tendi za hlad. Vlasnik nam je dao povrće iz vlastitog vrta i jednom za nas kuhao. Preukusno! Napravili smo izlete u Orvieto, Rim, Perugiju, Assisi, Terni (vodopadi) i Civitu Bagnoregio. Nije daleko ni od jezera Bolsena i Trasimeno. Vila se visoko preporučuje.

m Hofmann

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Sjajan kompleks s puno pažnje od strane vrlo ljubaznog vlasnika. Apartman je ukusno uređen i ispunio je naša očekivanja. Lijep pogled i lijep bazen.
Kompleks je vrlo udaljen, što nam nije predstavljalo problem.

R.S. De Jong

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

stan je dio kuće gdje vlasnik/stanovnik iznajmljuje 2 apartmana u prizemlju. stan u kojem smo bili ima malu usku terasu gdje je privatnost bila vrlo ograničena jer su susjedi bili odmah do nje. Drugi stan je također bio bolje smješten u odnosu na večernje sunce. stolice za terasu bile su vrlo neudobne, a unutra je također nedostajala dobra ležaljka. Stan je prilično uzak, pa samim time i neprikladan za boravak tijekom dana, također zbog male terase.
lokacija je prilično udaljena na vrhu brda, što znači puno mira i prekrasnih pogleda na dolinu u večernjim satima. Cesta do nje je cca 3 km poluasfaltirana sa puno rupa i na kraju vrlo strm dio koji je tek savladan čvrstim autom.

Ronald Baas

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Odlična kuća, na vrlo lijepoj lokaciji. Ljubazan vlasnik koji vam redovito daje voće i povrće. Možete koristiti i povrtnjak.
Idealno za one koji traže mir. Vrlo je udaljen, a do njega se dolazi (vrlo) strmom, neasfaltiranom cestom, od cca 4 kilometra,

Nino Tondat

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bio je to lijep boravak. Uredan, dovoljno velik, miran. Primili su nas vrlo gostoljubivo (svaki čas s povrćem iz vrta).
Samo je neasfaltirana pristupna cesta od 3 km bila pomalo razočaravajuća, ali to je zbog talijanskih radova na cesti, a ne vlasnika.

Patrick Van Sinay

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lokacija iz snova za one koji traže mir. Ako raj postoji, ova lokacija će biti blizu onoga kako izgleda...
Super ljubazan, uslužan vlasnik koji nam je redovito prepuštao udio u urodu svog povrtnjaka i voćaka. Jedini posjetitelji u večernjim satima bili su vjeverica, kuna borova i jazavac, kojima smo se mogli diviti s terase u njihovim aktivnostima, divlje svinje koje se brčkaju na 300 nastambi.
Sve to u kombinaciji s izuzetnom panoramom čini ovo putovanje pravim lijekom protiv stresa.

Claudia Bogaers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vikendica se nalazi usred planina i s prekrasnim pogledom na planine. Kao iu prijašnjim recenzijama o kući, prilazni put do nje doista je velik pothvat sam po sebi, ali i to je dio odmora. Trgovine i restorani nisu izravno na pješačkoj udaljenosti, ali ih možete pronaći za oko 20 minuta u obližnjem Orvietu.
Idealno za ljubitelje prirode i ljude koji žele mir. Na mjestu se nalaze 2 vikendice koje se iznajmljuju: vikendica za 4 osobe i vikendica za 2 osobe. Iznajmili smo kućicu za 4 osobe: bila je jednostavno namještena, uredna i dovoljno velika. Bazen je također bio lijep: nakon vrućeg talijanskog dana prekrasno je plivati u njemu.
Vrlo ljubazni vlasnici, koji su donirali povrće iz vrta tijekom boravka. Na zahtjev, vlasnik nas je pratio i na kušanje vina u jedan od okolnih vinograda.

Ronald van der Boon

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ako vam ne smeta pristupna cesta od 30%, ovo je mali raj.
Pogled, posebno ujutro, oduzima dah. S terase se pruža pogled na prekrasnu, zelenu dolinu, s Orvietom u daljini.
bazen ima veličinu u kojoj se možete još jednom okupati, a povrtnjak, masline i okolica daju pravi talijanski osjećaj.
dekor u kući nije poseban, ali lijep i potpuno je opremljen.
a vlasnik je ugodan uzoran građanin, čovjek koji nešto dodaje ovom svijetu u najpozitivnijem smislu.
Još uvijek radi na proširenju ovog raja. Sljedeći će posjetitelj stoga sigurno biti još pozitivniji od nas...
PS, a za ovisnike o poslu/internetu među nama, postoji vrlo dobra WiFi mreža i internetska veza.

Edwin Claerebout

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Udaljeni agriturismo, dostupan samo strmom, poluasfaltiranom cestom. Pazite na putnike koji dolaze autom s juga (Rim).Tom-tom GPS vas šalje drugom neasfaltiranom cestom koja malo dalje postaje potpuno neprohodna.Prostran i dobro održavan apartman, s prekrasnim pogledom s terase. Vrlo mirna lokacija. Prekrasan bazen. Budući da se radi o samo dva apartmana, svaki sa svojom terasom, mir i privatnost su zajamčeni. Vlasnik je vrlo ljubazan i pažljiv čovjek.

Britt Wollaert

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Nezaboravno putovanje, prekrasna lokacija, vrlo ljubazan domaćin, uvijek je bio spreman za riječ objašnjenja i nekoliko savjeta o području!

Bazen je bio idealan, jedino su muhe i muhe stvarale neugodnosti!



Preporučuje se!

Mario van den Born

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imao sam odličan boravak. Posebno srdačan vlasnik. Kontakt sa signorom Della Vechiom bio je jednostavan jer smo razgovarali na talijanskom. Prvi dan odmah pozvani da posjete vinsku regiju i kupe vino. Svakodnevno se služi svježe povrće. Vrijeme nam je malo smetalo, ali dane kada je sjalo sunce, maksimalno smo iskoristili bazen. Roštilj smo koristili svakodnevno. Između ostalog i tmurni dani. posjetio gradove kao što su Norcia, Rim, Bevagna, Montefalco i Spoleto. Nekoliko Outlet centara unutar vožnje. Podzemni grad Perugia također je vrlo vrijedan. Kompleks je bio pomalo zabačen i put do njega je bio malo dugačak, a zadnji dio također strm, ali je u srpnju u blizini bilo dosta zabava i možete dobro jesti u Ficulleu u La Fontani. U Fabru postoji razuman supermarket. Ukratko, preporuka.

Hans Adriaens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna lokacija sa super bazenom.

Put do kuće je doista težak, ali kao što je rekao vlasnik: mora vam nešto ostati da stignete u raj. Kuća je u redu, čak nam je dozvoljeno korištenje perilice rublja bez dodatnih troškova. Vlasnik je vrlo ljubazan i govori malo engleski.

Hvala vam na prekrasnom odmoru.

Adrianova obitelj.

Luc Wallican

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Uživali smo u ovom mirnom odmaralištu s našom obitelji. Lijep pogled s vrlo lijepo smještenim i dobro održavanim bazenom. Vlasnik kuće Francesco bio je vrlo ljubazan i uslužan. Lijep i prostran stan.

Marco Fraaije

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasno smješten apartman za 4 osobe (i kauč na razvlačenje), neometan pogled na prekrasnu dolinu, s Orveitom u daljini. Lijep bazen, i vrlo ljubazan vlasnik (redovito donosi voće i povrće iz vrta). Izvrstan za miran odmor, vlastita čajna kuhinja, hladnjak / zamrzivač, dvije kupaonice i wifi. Nema TV-a, ali nije propušteno. Lijep bazen, dobro održavan.

Zadnjih 10 minuta do vikendice je makadamskom stazom.

Ryan Florijn

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasno mjesto daleko od sve gužve i buke s prekrasnim mirom i prekrasnim pogledom. Vrhunski bazen, ljubazan domaćin i vrlo lijepa kuća. Kako kažu drugi gosti, morate voziti kroz makadam, ali se više nego isplati. Jedina mana su ose i komarci.

Gil Jacobs

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lokacija nam je bila fantastična. Tipično talijanski stil i s prekrasnim pogledom. Područje je vrlo mirno i prekrasno je za opuštanje. Vlasnik je fantastičan čovjek koji daje sve od sebe kako bi zadovoljio svoje goste. Na primjer, po dolasku smo dobili svježe povrće iz vrta. Tijekom boravka dobili smo i vino, maslinovo ulje i svojevrsne lazanje od povrća. Željeli bismo se puno zahvaliti vlasniku na našem boravku. Hvala Mille!



Mislimo da je smještaj bio fantastičan. Tipičan talijanski stil s prekrasnim pogledom. Okruženje je vrlo mirno i opuštanje nikada nije bilo tako lako. Domaćin je jako ljubazan čovjek koji se trudi da se gosti osjećaju dobrodošli. Po dolasku smo dobili povrće (svježe iz vrta) na poklon. Tijekom našeg boravka dobili smo čak i vino, maslinovo ulje, lazanje od povrća i još više povrća! Htjeli bismo se puno zahvaliti domaćinu na našem boravku i nadamo se da se vidimo uskoro! Hvala vam

Caroline Van Den Bergh

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Lijepo okruženje, uređen, čist, lijep stan, solidan materijal (namještaj, kućanske potrepštine, ...), sunčan bazen, ... . Vlasnik nas je razmazio svježim voćem i povrćem iz vrta. Put do kuće nije bio baš čist, ali smo ga našli. Ljudi koji su se ranije javili nisu pretjerivali. Silazak do i uspon od kuće natrag u 'civilizirani svijet' je težak - ali i s autom koji slabo vuče poput našeg izvediv-. Svi smo prikupili divne uspomene.

Martijn Van Gessel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Poštovani čitatelji,

Mogu biti vrlo kratak: Najbolji odmor IKADA!! Ali sa velikim zadovoljstvom reći ću vam zašto smo imali tako sjajan odmor.

Ova lijepa kuća za odmor ima dva apartmana. Jedan za dvije do tri osobe i jedan za četiri do šest osoba. Imali smo stan Zafferano s našom obitelji (jedna kći od skoro 4).

U ovom apartmanu imate dvije lijepe spavaće sobe, jednu s vlastitom kupaonicom. U dnevnoj sobi se nalazi i kauč na razvlačenje za 2 osobe. Druga kupaonica se nalazi iza kuhinje. Spavaće sobe su prostrane i svaka ima bračni krevet. Vrlo su lijepe drvene kapke na prozorima koje čuvaju sunce i po potrebi mogu zamračiti prostoriju. Na stropu su dva usidrena ventilatora za hladan zrak.

Kupaonice su prostrane, a tuševi imaju jako dobar pritisak vode. Kuhinja ima pećnicu i vrlo lijep, plinski štednjak. Hladnjak je lijep i prostran s istim zamrzivačem. Apartmani, posteljina i rublje su izuzetno čisti i kvalitetni

Nije nevažna kvaliteta interneta i wifi. Ovo je zapravo skroz top, čak i vani na terasi odličan asortiman.

A onda terasa vani. Eto, ovdje smo se potpuno odmorili jer odavde imate nevjerojatno lijep i dalek pogled na dolinu, brda i Orvieto u daljini.

Mi smo iz Amsterdama i bilo nam je gotovo nadrealno ne čuti buku prometa. U večernjim i noćnim satima oduševit će vas prekrasno zvjezdano nebo, zov sova ušara i posjet divljih jazavaca ili divljih svinja.

Sela u okolici imaju supermarkete, pekare, mesnice i domaći sladoled! Ne zaboravite posjetiti lokalne restorane i vinarije. Svi ljubazni vlasnici i prava domaća talijanska jela u najboljem izdanju.

Naša se kći sjajno provela u lijepom i prilično velikom bazenu. Ovo se svakodnevno održava čistim. Jako joj se svidio i povrtnjak u kojem se mogu ubrati najukusnije rajčice. Naš mališan mogao je slobodno šetati i igrati se, a mi smo uživali u finoj čaši vina na terasi.

Ovo mjesto smo doživjeli kao pomalo magično. Da, duga je vožnja, da, put do kuće je neravan, ali ovog smo praznika okusili život bez žurbe, mega vrt u kojem vaše dijete može slobodno istraživati, čisti zrak da duboko udahne i udahne a prije svega puno odmora.

Kad bi postojala nagrada za gostoprimstvo i prijateljstvo, ona bi svakako pripala paru koji vodi ovo mjesto s ljubavlju i brigom.

Jedva čekamo da idemo opet!

Diederik van Heemskerk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Fantastično okruženje, visoke temperature, odličan apartman s velikim bazenom, vrlo ljubazan i uslužan vlasnik i ukusno povrće iz vrta. Ukratko, odmor koji nikada nećete zaboraviti!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 313184

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/313184.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Ficulle» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 40 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat