Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Citta di Castello

maks.  6   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
150m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2.6 km

2.6 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


48 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Klaus Bongartz

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

A. du Pau

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

M Boonen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Marcel van Beuzekom

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

L.H. Siemerink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Roelant de By

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

van woensel stephanie

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bilo je vrlo ugodno odmoriti se! Kućica je bila super. Sve je bilo u redu, veliki bazen, prekrasan vrt i lijepa okolina. Vrlo ljubazni ljudi, vrlo lijep doček. Bilo je sjajno!

Frederic Nagels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Tjedan dana uživanja u miru i lijepom vremenu. Ujutro doručak na suncu, ručak i večera u hladu drveta. Tijekom dana osvježenje u bazenu i to u prirodnom okruženju i potpunoj privatnosti. U okolici definitivno ima dovoljno gradova koje vrijedi posjetiti. Put do tamo je makadamski, ali ništa za prigovoriti. Vlasnici su vrlo prijateljski, ali ne govore engleski.

P Van Tricht

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lokacija je sjajna: puno privatnosti, prekrasan bazen, lijep pogled, ugodna veranda i lijepa sjenica gdje možete uživati ​​ili jesti. Što se tiče namještaja i opreme, nešto bi trebalo biti obnovljeno. Mi peremo ručno jer perilica posuđa sve čini prljavijim nego čišćim. Također, oko kuće ima malo nereda koji bi po mom mišljenju trebao biti pospremljen. Ali Talijani izgleda misle drugačije u tome... Dolazak nije išao tako glatko, adresa vlasnika nije bila navedena u papirima, pa smo uz pomoć nekoliko susjeda u konačnici pronašli kuću. Vlasnik je prijatan čovjek koji je sredinom tjedna došao uključiti prskalice i donio torbu povrća.

Bellmann-Kühn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Stvarno lijepa imovina daleko od turističke gužve. Bazen je kao plivalište :). Proveli smo ovdje 10 opuštenih dana i osjećali smo se zaista jako dobro. Vlasnici su izuzetno susretljivi i ljubazni! Sivi mačak koji nas je redovito posjećivao bio je vrlo ugodno društvo, dok su brojni komarci navečer bili manje ugodni :)), morali smo se dobro opremiti s Autanom i sl., ali onda je bilo u redu! Stari grad udaljen 15 minuta nudi puno raznolikosti. Inače smo koristili ovu lokaciju kako bismo krenuli na izlete u Firenzu, Rimini i San Marino. Sve je dostupno u malo više od sat vremena. Oazu Chaleta uvijek bismo rezervirali ponovno! Hvala vam na sjajnom smještaju!

Heleen Boomars

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća s prekrasnim vrtom, samo je vrlo teško pronaći. Adresa nije prepoznata u navigaciji. Zapavo, trebate zadržati Tittu kao mjesto, a ne Citta Di Castello. Šteta što vlasnik ne govori nijednu riječ engleskog ili njemačkog. Informacije na web stranici treba ažurirati jer više nema vrta, a vlasnik sigurno neće kuhati! Dobit ćete brzi obilazak i inače ćete morati sve sami istražiti. Prekrasna priroda i pogled s terase je nevjerojatan!

Heidi Milis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Super uspješan odmor iza sebe. Vlasnici su vrlo ljubazni i zaista se brinu da se osjećate ugodno. Sve što vam treba je dostupno u kući. Bazen je bio hit, kako za djecu tako i za nas. Posjetili smo lijepe gradove poput citerna, perugie, Assisija, bevagne, citte di castello,... Kao šlag na torti bio je izlet s Vespama! Za ponavljanje! Pozdrav Andy, Heidi, Kyano i Yuna

Mary-An Van der Linden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kakva lijepa, prostrana kuća za odmor. Predivna lokacija s pogledom na dolinu u mirnom okruženju. Veliki vrt s vanjskom kuhinjom i velikim privatnim bazenom (6 na 12 metara). Čiste sobe s pripremljenim plažnim ručnicima (za bazen), ručnicima i kuhinjskim ručnicima. Dobra i potpuna (nova) kuhinja. Više nego dovoljno posuđa, tanjura i čaša! Lauretta nas je, zajedno sa sinom Danielom, dočekala i napravila nam talijansku kavu. Na stolu je bila bogato posuđena voćna zdjela i boca vode u hladnjaku. "Lauretta" se nalazi na mirnoj lokaciji na brežuljku, tako da su trgovine Super Conad udaljene otprilike 10 minuta vožnje automobilom. Za nas nije bilo problema, ali ne možete jednostavno otići do pekara... Umbrija ima prekrasna mjesta poput Citta di Castella, Gubbio, Perugia itd. Ova kuća je bila pravi doživljaj u kojem smo uživali. Plivanje navečer u osvijetljenom bazenu sa ugodnim toplim vanjskim tušem nakon toga! Jedina zamjerka su bile nešto tvrde postelje, ali to nije pokvarilo naše uživanje ovdje!

Ina Wolff

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Iznimno srdačan doček od gospođe Fiorucci i njenog sina Danielea, s domaćim voćnim napicima i grickalicama. Ovaj prostrani smještaj smješten na selu nalazi se otprilike 3 km od centra grada Citta di Castello, do kojeg se dolazi prašnjavim šljunkovitim putem. Namještaj u kući (posebno kreveti i kuhinjski uređaji) je vrlo osnovan, ali prekrasno, mirno mjesto s predivnim pogledom i lijepim bazenom nadoknađuju puno toga. Posebna vanjska kuhinja u paviljonu, što je idealno za umbrijsko ljeto. Mogućnost korištenja vrta s povrćem/biljkama. Citta di Castello je lijepo mjesto. Ostala mjesta u okolici koja vrijedi posjetiti su Arezzo i Perugia.

vincent lazard

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepo mjesto - udaljeno na brdu (+/- 15 minuta penjanja i spuštanja doći do supermarketa - sportski, ali lakše izvedivo ako vozite sporo). Fantastični privatni bazen i vanjska kuhinja omogućuju vam da praktički živite vani, što je vrlo lijepo u Italiji. Vlasnici ne govore engleski, ali dobrodošlica je bila vrlo lijepa (pečeni kolač i košara svježeg voća). Dobra lokacija za posjet Assiju, Perugiji, Gadiu i Arezzu. Pravi izbor ako volite mir i privatnost.

Bart Kwant

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mjesto kuće je odlično, gotovo svakodnevno smo istraživali gradove i sela u blizini, sve je lako dostupno preko autoceste. Pokazalo se da ova četvrt nije baš pogodna za vožnju biciklom. Ceste su vrlo loše!

Mary-An Van der Linden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kakva lijepa, prostrana ljetna kuća. Predivan položaj s pogledom na dolinu u mirnom okruženju. Veliki vrt s vanjskom kuhinjom i velikim privatnim bazenom (6 sa 12 metara). Čiste sobe i za nas su bili pripremljeni ručnici za plažu (za bazen), ručnici za kupanje i kuhinjske krpe. Dobra i potpuna (nova) kuhinja. Više nego dovoljno posuđa, tanjura i čaša! Lauretta nas je, zajedno sa sinom Danielom, dočekala i pripremila nam talijansku kavu. Na stolu je bila bogato uređena voćna zdjela i boca vode u hladnjaku. "Lauretta" je mirno smještena na brdu, pa trebate otprilike 10 minuta (autom) do Super Conada. Za nas nije bio problem, ali ne možete samo otići do pekare.... Umbria ima predivna mjesta poput Citta di Castella, Gubbio, Perugia itd. Ova kuća je bila pravo iskustvo kojeg smo posebno uživali. Plivanje u osvijetljenom bazenu navečer s ugodnim toplim vanjskim tušem nakon toga! Jedina zamjerka su bili nešto tvrđi kreveti,.....ali to nam nije poremetilo uživanje ovdje!

Willem De Zanger

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je bila predivna, lokacija fantastična, put do nje (neasfaltiran, težak za prolaz). Ovaj dio Italije je jedan veliki muzej na otvorenom i nepoznat ljubiteljima prirode, kulture, umjetnosti i vina.

Frederic Nagels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Tijekom jednog tjedna uživajte u miru i lijepom vremenu. Doručkujte na suncu ujutro, jedite u hladu pod stablom popodne i navečer. Tijekom dana potražite osvježenje u bazenu i to u prirodnom okruženju te potpunoj privatnosti.

U okolici ima dovoljno gradova koje vrijedi posjetiti.

Put do tamo je neasfaltiran, ali osim toga nema primjedbi.

Vlasnici su vrlo prijateljski, ali ne govore engleski.

Marcel van Beuzekom

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća u lijepom okruženju. Kuća se nalazi na brdu između nekoliko drugih kuća za koje se gotovo ne može vidjeti zbog velikih parcela i nagiba.

Iz kuće se pruža pogled na dolinu i Città di Castello, s brdima iza doline i svakodnevnim spektakularnim zalascima sunca. Bazen koji se nalazi na višem nivou upotpunjuje osjećaj odmora.

Ovdje smo se brzo osjećali kao kod kuće!

van woensel stephanie

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bilo je vrlo ugodno ljetovanje! Kućica je bila super. Sve je bilo u redu, veliki bazen, predivan vrt i prekrasna okolina. Vrlo ljubazni ljudi, vrlo lijep doček. Bilo je sjajno.

Heidi Milis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Super uspješan odmor je iza nas. Vlasnici su vrlo ljubazni i stvarno se brinu da se osjećate ugodno. Sve što vam treba je dostupno u kući. Bazem je bio vrhunski, kako za djecu, tako i za nas. Posjetili smo lijepa gradića poput Citerna, Perugia, Assisi, Bevagna, Citta di Castello,... Kao šlag na tortu, imali smo izlet s Vespa motociklima!

Vrijedi ponoviti!

Pozdrav,

Andy, Heidi, Kyano i Yuna

Heleen Boomars

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća s prekrasnim vrtom, samo je vrlo teško pronaći. Navigacija ne prepoznaje adresu. Zapravo trebali biste koristiti Tittu kao mjesto, a ne Citta Di Castello. Šteta što vlasnik ne govori ni riječ engleskog ni njemačkog. Informacije na web stranici treba ažurirati jer više nema povrtnjaka i vlasnik definitivno neće kuhati! Dobijete super brzi obilazak i inače morate sve sami istražiti. Predivna priroda, a pogled s terase je nevjerojatan!

Klaus Bongartz

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Mjesto i bazen su izvanredni ako želite imati mir, što je kod nas slučaj. Kuća je prostrana i u dobrom stanju, oprema je obilna, ali bi trebala biti provjerena u pogledu čistoće... vrtni namještaj je obilan, djelomično za zamjenu. Za nas je prekrasna lokacija i super bazen ipak sve to nadoknadila.

N Verweij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kakva lijepa kuća za odmor. Super mirno, nema susjeda i fantastičan pogled. Najbolje od svega je super veliki bazen, nažalost bez skakaonice koja je prikazana na fotografijama. Citta di Castello je četvrt sata vožnje i stvarno je lijepo selo!

Frank Knauf

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Preuzeti ključeve u gradu i voziti s 2 automobila do lokacije. Inače, vjerojatno je ne bismo pronašli ;-). Posljednji dio puta je neasfaltiran, ali dobro je prohodan ako znate voziti. Privatno dvorište je izuzetno veliko sa mnogo mogućnosti da se negdje mirno sjedne ili igra. Predivan bazen (do 4 metra dubine). Zaista imate svoj mali raj. Slike dobro prikazuju što možete očekivati. Vrlo opsežni pribor za jelo, staklo i posuđe. Posjetite Perugiju i Asiz. Citta di Castello je lijep gradić. 2 velika supermarketa.

P Van Tricht

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lokacija je izvrsna: puno privatnosti, predivan bazen, lijep pogled, ugodna veranda i lijepo paviljon gdje se možete lijepo sjesti ili jesti.

Što se tiče namještaja i sadržaja, neka bi se stvari mogle obnoviti. Ručno peremo suđe jer perilica posuđa sve čini prljavijom umjesto čišćom. Također, oko kuće ima malo nereda koji bi, po mom mišljenju, trebao biti pospremljen. Ali Talijani očito o tome razmišljaju drugačije...

Dolazak nije bio tako glatak, adresa vlasnika nije bila navedena u dokumentima, pa smo na kraju uz pomoć nekoliko susjeda ovdje pronašli kuću. Vlasnik je prijateljski nastrojen čovjek koji je sredinom tjedna pustio prskalice i donio torbu povrća.

Jan Dijkstra

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Super lijepa kuća. Dovoljno sjene i ne vruće unutra. Predivan pogled. I naravno, izvanredan bazen. Zaista je prednost veliki supermarket udaljen 9 km. Volimo kuhati, ovde je sjajno. Ukusni sastojci i dovoljno kuhinjskih potrepština.

Bellmann-Kühn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Jedna zaista lijepa imovina, daleko od turističke gužve. Bazin sliči na plivaonicu :).

Proveli smo ovdje 10 opuštajućih dana i stvarno smo se osjećali jako dobro.

Vlasnici su izuzetno pomoćni i prijateljski nastrojeni!

Sivi mačak koji bi nas redovito posjetio bio je vrlo ugodno društvo, mnogo manje brojne komarce navečer :)), jednom smo se dobro opskrbili Autanom i sličnim stvarima, onda je bilo u redu!

Stari grad udaljen 15 minuta nudi puno raznolikosti. Inače smo koristili ovu lokaciju za izlete u Firencu, Rimini i San Marino. Sve se može postići u malo više od sat vremena. Oazu gradskog dvorca bi ponovno rezervirali! Hvala vam puno na sjajnom smještaju!

Willem Lugtenburg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasno mirno i lijepo okruženje. Velika kuća s velikim vrtom i bazenom i potpunim namještajem. Nalazi se na uzvišenju. Lijep pogled na grad. Teško ga je pronaći. Zadnji dio puta je makadam, ali dobro se vozi. Međutim, ključ se mora preuzeti od vlasnika u gradu. Vodstvo do kuće. Vlasnik govori samo talijanski. Proveli smo super odmor.

Alessia Notarnicola

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži talijanski

Vanjski dio je veličanstven za pejzaž. Iako s prisutnošću utičnica i električnih žica koje nisu u skladu s propisima. Unutarnji dio je vrlo loš. Higijenu neću ni spominjati, morali smo sami očistiti čim smo stigli, škorpioni, žohari i ogromne mrave koje su napravile rupu u stropu blizu kuhinje, prozori bez komaraca i sa vrlo lošim zatvaranjem prisilili su nas da spavamo zatvoreni u užasnoj vrućini. U ugovoru je bilo predviđeno posteljina za kupaonicu i kuhinju, ali nam je referent odgovorio da je bila vaša greška (naravno, morali smo je sami kupiti). Mi smo vrlo diskretne osobe i prilagođavamo se situacijama, zbog toga nismo pravili scene, ali ovo je kako bi se struktura poboljšala, koja definitivno treba poboljšanja kako bi se poboljšala i logistika i struktura.

Bellmann-Kühn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Jedan zaista lijep posjed, daleko od gužve turista. Bazena je poput plivačkog bazena :).

Proveli smo ovdje 10 opuštajućih dana i osjećali smo se stvarno ugodno.

Vlasnici su vrlo susretljivi i prijateljski!

Sivi mačak koji nas je redovito posjećivao bio je vrlo ugodno društvo, ali ne toliko jako kao mnogo komaraca navečer :)), nabavili smo Autan i ostale stvari, pa je bilo ok!

Starograd u udaljenosti od 15 minuta nudi puno raznolikosti. Inače smo koristili ovaj položaj kako bismo išli na izlete u Firencu, Rimini i San Marino. Sve je dostupno u malo više od sat vremena. Oazu chaleta uvijek bismo ponovno rezervirali! Hvala vam na sjajnom smještaju!

Ina Wolff

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo topla dobrodošlica signore Fiorucci i njezinog sina Danielea, s domaćim voćnim napitkom i grickalicama. Ovaj vrlo prostran i ruralni smještaj nalazi se oko 3 km od centra Citta di Castello, do kojeg se može doći prašnjavim makadamskim putem. Opremanje kuće (osobito kreveti i kuhinjska oprema) prilično je osnovno, ali lijepo, tiho mjesto s prekrasnim pogledom i lijepim bazenom nadoknađuje mnogo toga. Odvojena vanjska kuhinja u sjenici, što je idealno u umbrijskim ljetima. Zajedničko korištenje povrtnjaka / ljekovitog bilja. Cittá di Castello je lijep grad. Ostala mjesta u okolici vrijedna posjeta: Arezzo i Perugia.

vincent lazard

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepo mjesto - osamljeno na brdu (+/- 15 minuta gore-dolje do supermarketa - sportski, ali dobro ako vozite tiho). Fantastičan privatni bazen i vanjska kuhinja tako da zapravo možete živjeti vani, što je jako lijepo u Italiji. Vlasnici ne govore engleski - ali prijem je bio vrlo lijep (pečeni kolač i košara svježeg voća). Dobro smješten za posjet npr. Assisi, Perugia, Gadio i Arezzo. Topla preporuka ako volite mir i privatnost.

Bart Kwant

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Položaj kuće je izvrstan, gradovi i sela u okolici istražuju se gotovo svakodnevno, sve je lako dostupno autostradom. Kao fanatični biciklistički trkač, pokazalo se da je ovaj kvart manje pogodan. Ceste su jako loše!!

Mary-An Van der Linden

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kako lijepa, prostrana kuća za odmor. Lijepa lokacija s pogledom na dolinu u mirnom dijelu. Veliki vrt s vanjskom kuhinjom i velikim privatnim bazenom (6 x 12 metara). Čiste sobe i ručnici za plažu (za bazen), ručnici za kupanje i kuhinjske krpe bili su spremni za nas. Dobra i kompletna (nova) kuhinja. Više nego dovoljno posuđa, tanjura i čaša!
Lauretta nas je zajedno sa sinom Danielom dočekala i skuhala nam talijansku kavu. Na stolu je bila bogato ukrašena zdjela s voćem i boca vode u hladnjaku.
"Lauretta" je mirno smještena na brežuljku, tako da ste udaljeni oko 10 minuta (autom) od Super Conada. Nama nije problem, ali ne morate hodati do pekare....
Umbrija ima prekrasna mjesta poput Citta di Castello, Gubbio, Perugia itd.
Ova kuća bila je pravo iskustvo u kojem smo jako uživali. Navečer zaplivajte u osvijetljenom bazenu s ugodnim toplim vanjskim tušem nakon toga!
Jedina mana bili su pomalo tvrdi kreveti, ..... ali to nam nije poremetilo uživanje ovdje!

Willem De Zanger

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća je bila prekrasna, lokacija fantastična, put tamo (neasfaltirana teško prohodna cesta. Ovaj dio Italije je jedan veliki muzej na otvorenom i bez presedana za ljubitelje prirode, kulture, umjetnosti i vina.

Frederic Nagels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Uživajte u miru i lijepom vremenu tjedan dana. Doručak ujutro na suncu, ručak i večera u hladu stabala. tijekom dana traže osvježenje u bazenu i to u prirodnom okruženju i potpunoj privatnosti.

u tom području svakako ima dovoljno gradova koje treba posjetiti.

Put do njega je makadamski, ali inače se nema na što žaliti.

Vlasnici su vrlo ljubazni, ali ne govore engleski.

Marcel van Beuzekom

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća u prekrasnom okruženju. Kuća se nalazi na brežuljku između niza drugih kuća na koje nemate praktički nikakav pogled zbog velikih parcela i razlike u visini.



Iz kuće se pruža pogled na dolinu i Città di Castello s brdima iza doline s fantastičnim zalaskom sunca svaki dan. Bazen koji se nalazi jednu razinu više upotpunjuje ugođaj odmora.



Ovdje smo se brzo osjećali kao kod kuće!

van woensel stephanie

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bio je to vrlo ugodan odmor! Kućica je bila super. Sve je bilo u redu, veliki bazen, prekrasan vrt i prekrasno okruženje. Vrlo ljubazni ljudi, vrlo lijep prijem. Bilo je nevjerojatno

Heidi Milis

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Super uspješan odmor iza nas. Vlasnici su vrlo ljubazni i stvarno se brinu da vam bude ugodno. U kući je sve što vam treba. Bazen je bio pun pogodak, kako za djecu tako i za nas. Posjetili lijepe gradove kao što su Citerna, Perigua, Assisi, Bevagna, Citta di Castello, ... . Šlag na torti bio je jednodnevni izlet s Vespama!

Vrijedi ponoviti!



Lijepi pozdrav

Andy, Heidi, Kyano i Yuna

Klaus Bongartz

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Lokacija i bazen su nevjerojatni ako želite mir i tišinu, što mi želimo. Kuća je prostrana iu dobrom stanju, opreme ima u izobilju, ali treba provjeriti čistoću... vrtnog namještaja ima u izobilju, neke treba renovirati. Za nas su to učinili fantastična lokacija i super bazen.

N Verweij

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kako lijepa kuća za odmor. Super tiho, bez susjeda i fantastičan pogled. Najbolji dio je super veliki bazen, nažalost bez skakaonice kao što se može vidjeti na fotografijama. Citta di Castello je petnaest minuta vožnje i stvarno lijepo selo!

Frank Knauf

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Podignite ključeve u gradu i odvezite 2 automobila na lokaciju. Inače ga vjerojatno ne bismo pronašli ;-). Zadnji dio je po neasfaltiranoj cesti, ali izvedivo ako možete voziti. Privatni teren je ogroman s puno mogućnosti za sjedenje ili igru na nekom mirnom mjestu. Izvrstan bazen (dubine do 4 m). Stvarno imate svoj komadić raja. Fotografije dobro pokazuju što možete očekivati. Vrlo bogato posuđe, staklo i kuhinjski pribor. Idite u Perugiu i Asiz. Citta di Castello je lijep grad. 2 velika supermarketa.

Willem Lugtenburg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa tišina i lijepo okruženje. Velika kuća sa velikom okućnicom i bazenom te kompletno uređena. Smješten na brežuljku. Lijep pogled na grad. Teško za naći. Zadnji dio puta je neasfaltiran, ali prohodan. Ipak, preuzmite ključ od vlasnika u gradu. Vođenje do planinske kuće. Vlasnik govori samo talijanski. Imao sam odličan odmor.

P Van Tricht

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lokacija je odlična: puno privatnosti, lijep bazen, prekrasan pogled, ugodna veranda i lijepa sjenica gdje možete sjediti ili jesti.

Što se tiče namještaja i opreme, stvari bi se mogle obnoviti. Peremo ručno, jer perilica sve više zaprlja nego čisti. Oko kuće ima i smeća koje bi po mom mišljenju trebalo počistiti. Ali Talijani izgleda misle drugačije...

Dolazak nije prošao tako glatko, adresa vlasnika nije bila navedena u novinama, pa smo uz pomoć nekoliko ovdašnjih susjeda konačno pronašli kuću. Vlasnik je ljubazan čovjek koji je došao uključiti prskalice na polovici tjedna i donio vreću povrća.

Jan Dijkstra

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Super lijepa kuća. Dovoljno hlada i unutra nije vruće. Prekrasan pogled. I naravno odličan bazen. Prava prednost je veliki supermarket udaljen 9 km. Volimo kuhati, ovdje je super. Ukusni sastojci i obilje kuhinjskih stvari.

Heleen Boomars

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća s prekrasnim vrtom, samo je vrlo teško pronaći. Navigacija ne prepoznaje adresu. Zapravo, trebali biste zadržati Tittu kao grad, a ne Citta Di Castello. Šteta što vlasnik ne govori ni riječi engleskog ili njemačkog. Podatke na web stranici treba ažurirati jer povrtnjaka više nema a vlasnik sigurno neće kuhati! Nabavite superbrzi obilazak i onda morate sve shvatiti. Prekrasna priroda i pogled s terase je nevjerojatan!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313212

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313212.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Citta di Castello» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 48 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina