Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Sellano

maks.  5   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 12 km

12 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Pieter van Vuuren

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

K. van Veldhuizen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

L.H.G. Crijns

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je lijepo smješten stan na vrhu planine. Imate prekrasan pogled na druge vrhove planina. Večeri su hladne, pa dodatni džemper nije loša ideja. Jedino što nam je zaista nedostajalo bio je pekar u selu da možemo ujutro kupiti svježi kruh. Najbliža trgovina udaljena je 12 km i nije nešto posebno. Veću trgovinu možete pronaći u Spoleto, što je vožnja od preko pola sata. Prekrasno okruženje i prekrasna sela.

P. Vandemoortele

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasno smještena kuća, usred vrlo lijepe prirode u Umbriji. Fantastičan pogled i apsolutni mir!! Položaj je s jedne strane vrlo udaljen, ali s druge strane vrlo centralan za posjet glavnim znamenitostima Umbrije (nemojte zaboraviti posjetiti Monte de Sibilini...). Kuća sama po sebi: ima dvije velike spavaće sobe; kuhinja i kupaonica su ipak malo manje... U svakom slučaju preporučljivo za ljubitelje prirode !!!!

Ben Hoofs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor se nalazi s nekoliko drugih kuća na vrhu brda u naselju Fonni, koje pripada općini Sellano u okolici Foligna/Spoleta. Ne treba je zamijeniti s mnogo višim Sellanom kod Perugije. To je prilično udaljeno i može se doći preko zavojitih cesta kroz brda/planine. Fonni ima samo nekoliko kuća, a glavna aktivnost je poljoprivreda i stočarstvo. Kuća se sastoji od 3 apartmana za odgovarajuće 2, 4 (oba u prizemlju) i 5 osoba (1. kat). Svaka kuća ima mali vanjski prostor za sjedenje, a postoji zajednički vrtić s voćnjakom s stolovima i stolicama i lijepim pogledom na dolinu. Postoji četiri male roštilje za korištenje. Dodatna prednost položaja na brdu je ugodna temperatura. Kad je u gradovima jako toplo, ovdje je i dalje ugodno. Također se dovoljno rashlađuje navečer da biste mogli ugodno spavati. Imali smo 5-krevetni apartman. Osnovni, ali u ostalom dobro održavan. Dvije prostrane spavaće sobe. Jednokrevetni kreveti su bili dobri, madrac bračnog kreveta bio je lošiji. Kupaonica je također dobra, iako (također u kuhinji) ponekad nedostaje topla voda. Prozori kuće imaju rolete i unutarnje mreže protiv komaraca. One su također potrebne, jer ima dosta muha. Zato nije suvišno ponijeti električni udarač za komarce! Kuća također ima TV, mali hladnjak i posebnu pećnicu. I suprotno od opisa, postoji i (besplatan) WiFi! Savjet: ponesite kamping lampu za vrijeme kuhanja, jer nema osvjetljenja ispod ormara. Bazen je udaljen 50 m od kuće usred samog mjesta i pristupa se strmim (asfaltiranim) putem prema dolje. Zemljište se zaključava posebnim ključem i koriste ga i gosti i vlasnik i njegovi članovi obitelji koji povremeno dolaze. Bazen je prostran i čist. Okolina je pogodna za šetnje, ali čvrste cipele (puno kamenja) i dobra kondicija (zbog nagiba) su neophodni. (savjet: koristite aplikaciju poput Viewrangera da vidite gdje se staze nalaze). Moguće je i vožnja bicikla, ali zbog divljih i uskih staza često znači i hodanje. Inače, nema planinskih bicikala; vlasnik ih može organizirati na zahtjev, ali moraju se posebno platiti. U Sellanu postoji mala lokalna trgovina. Za nešto obimnije kupovine postoji Conad Superstore u Spoletu (40 minuta) i za ukusne sendviče Lidl u Folignu (50 minuta). To je ujedno i nedostatak ovog prilično lijepog apartmana: udaljenost od različitih mjesta (čak i za izlete) je prilično velika. Ali za one koji traže miran odmor s malo ljudi oko sebe, ovo je odlična lokacija.

Annemiek Beukenholdt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Umbrija je predivna regija, a položaj apartmana to ističe. Zapanjujuće lijepo! Doček Anje bio je srdačan, pa je odmor odmah počeo lijepo. Vlasnika smo upoznali dok je čistio bazen. Gostoljubiv i prijateljski čovjek. Apartman je lijepo uređen. Sjedili smo ujutro već u 7 sati s šalicom kave uživajući u pogledu. Jedinstveno mjesto visoko na brdu s pogledom na planine. Preporučujemo ga ljudima koji vole prirodu i mir. Za zabavu i restorane morate otići u okolne gradove. Zato smo često sami kuhali. Bazen je blizu i predivan. Kratka šetnja do tamo dobra je za vaše listove. Imali smo prekrasan odmor.

H.J. Spijkerman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Divno smo se odmorili. Bilo je mirno i opuštajuće. Ovce su zaista prolazile svakog dana. U okolici je puno lijepih i starih gradova. Za kupovinu trebalo je malo voziti, ali naravno, možete lako svaki put ponijeti hranu za nekoliko dana. Prekrasan pogled s terase i divan bazen.

L.H.G. Crijns

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je lijepo smješten apartman na vrhu planine. Imate prekrasan pogled na ostale planinske vrhove.

Večeri su svježe, pa dodatni džemper nije luksuz. Jedino što nam je jako nedostajalo je pekara u selu da ujutro dobijemo svježi kruh. Najbliži supermarket udaljen je 12 km, ali nije puno. Veći supermarket nalazi se u Spoletu, koji je udaljen više od pola sata. Lijepa okolica i lijepa sela.

H.J. Spijkerman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imao prekrasan odmor. Mirno i opušteno. Ovce su dolazile svaki dan. Mnogo lijepih i starih gradova u okolici. Bila je to mala vožnja po namirnice, ali naravno svaki put bez problema možeš uzeti hranu za nekoliko dana. Super lijep pogled iz vaše vikendice i prekrasan bazen

B.M. Koudstaal

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Po prvi puta kuća koja točno odgovara opisu! Tražite li mir i super pogled....onda morate biti ovdje. Dječji kreveti su gornji, dupli "madrac" manje. Sve ostalo ok! U Sellanu postoji nekoliko trgovina u kojima možete kupiti jednostavne proizvode, dobru pizzu u baru Stella ili LochNess. Super ukusno meso i riba u Planet apes. Uz Esso prema Sellanu. Assisi, Perugia, Trasimeno, Slapovi, Spello, Rim sve Top, Grazie Topic!

Annemiek Beukenholdt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Umbrija je prekrasno područje, a položaj apartmana to naglašava. Prelijepo od kojeg zastaje dah! Dobrodošlica Anne bila je topla, tako da odmor počinje lijepo. Vlasnika smo upoznali dok je čistio bazen. Gostoljubiv prijateljski nastrojen čovjek. Apartman Verde je ugodno namješten. Već u 7 ujutro smo uživali u pogledu uz šalicu kave. Jedinstveno mjesto visoko na planini s pogledom na planine. Topla preporuka za ljude koji vole prirodu i mir. Za zabavu i restorane morate ići u okolna mjesta. Stoga smo redovito sami kuhali.

Bazen je blizu i prekrasan. Kratka šetnja do njega dobra je za mišiće potkoljenice.

Imali smo prekrasan odmor.

Fred Bijvoet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio prijateljski raspoložen, a pogled oduzima dah, kao što je navedeno u svim recenzijama. Malo udaljeno. Smještaj je jednostavan, ali kad se bolje pogleda vrlo je prljav. Ako volite naizmjenično hladno pa vruće tuširanje, tuširanje nije problem. Ne bismo malu djecu stavljali ispod njega, ovako vruće. Kuhinja je bila mala i neuredna i toliko ljepljiva od masnoće, uključujući tave, da smo izostavili kuhanje (pa nije bilo vode za kavu i čaj). Bazen, iako se nije nalazio u apartmanu, bio je uredan. Kraj je bio lijep, ali su ceste koje vode do njega loše održavane.

Ben Hoofs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi s nizom drugih kuća na vrhu brda u zaseoku Fonni, koji pripada općini Sellano u području Foligno/Spoleto. Ne smije se brkati s mnogo višim Sellanom u blizini Perugie. Prilično je udaljen i do njega se može doći vijugavim cestama kroz brda/planine.



Fonni poznaje samo nekoliko kuća, a glavna djelatnost je poljoprivreda i stočarstvo.



Kuća se sastoji od 3 apartmana za odn. 2, 4 (oba BG) i 5 osoba (1. kat). Svaka kuća ima traku sa garniturom za sjedenje vani, a tu je i zajednički vrt s voćkama sa stolovima i stolicama s prekrasnim pogledom na dolinu. Na raspolaganju su četiri mala roštilja. Dodatna prednost položaja na brdu je ugodna temperatura. Ako je u gradovima jako vruće, ovdje je još podnošljivo. Također se navečer dovoljno hladi da možete udobno spavati.



Imali smo apartman za 5 osoba. Osnovno, ali inače dobro održavano. Dvije prostrane spavaće sobe. Kreveti za jednu osobu bili su u redu, madrac bračnog kreveta bio je manji. Kupaonica je također u redu, iako topla voda (također u kuhinji) ponekad posustaje. Prozori kuće opremljeni su griljama i rolo mrežama s unutarnje strane. Oni su također potrebni, jer ima dosta muha. Ponijeti električni fly reket stoga nije suvišan luksuz! Kuća također ima TV, mali hladnjak i zasebnu pećnicu. A suprotno opisu, tu je i (besplatan) wifi! Savjet: za kuhanje ponesite lampu za kampiranje jer rasvjete nema ispod ormarića.



Bazen se nalazi 50m od kuće u samom centru mjesta i dostupan je strmom (asfaltnom) cestom prema dolje. Mjesto se zaključava posebnim ključem i koriste ga ne samo gosti, već i vlasnik i članovi njegove obitelji koji tu i tamo svrate. Bazen je prostran i čist.



Područje je pogodno za šetnje, ali su potrebne čvrste cipele (mnogo kamenja) i dobro stanje (zbog padina). (savjet: upotrijebite aplikaciju kao što je Viewranger da biste vidjeli gdje prolaze staze). Brdski biciklizam je također moguć, ali zbog grubih i uskih staza često znači hodanje. Usput, brdskih bicikala nema; vlasnik ih može organizirati na zahtjev, ali se zatim moraju dostaviti zasebno uz naknadu.



U Sellanu postoji mali supermarket u susjedstvu. Za opširniju kupovinu tu je Conad Superstore u Spoletu (40 min), a za ukusne sendviče Lidl u Folignu (50 min). To je ujedno i loša strana ovog lijepog apartmana po sebi: udaljenost do svih vrsta mjesta (također za putovanja) je prilično velika. Ali za one koji traže miran odmor s malo ljudi, ovo je izvrsna lokacija.

P. Vandemoortele

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepo smještena kuća, usred prekrasne prirode u Umbriji. Fantastičan pogled i apsolutni mir!!

Lokacija je s jedne strane vrlo udaljena, ali s druge strane vrlo središnja za posjet glavnim atrakcijama u Umbriji (ne zaboravite posjetiti Monte de Sibilini...).

Sama kuća: dvije velike spavaće sobe; međutim, kuhinja i kupaonica su na maloj strani ...

U svakom slučaju obavezno za ljubitelje prirode!!!!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 313245

Posljednje ažuriranje: 15.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313245.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Sellano» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat