Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Passignano sul Trasimeno

maks.  2   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 11 km

11 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


18 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Margriet Willemsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Emiel Meylemans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ramon Van Ekeren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

H. J. Berends

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nick Primus

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jedno vrlo lijepo mjesto, kuće su moderne s svim udobnostima. Domaćica je izuzetno prijateljska žena koja će vam odmah pomoći ako se pojavi problem, nažalost samo govori talijanski. Perugia, Assisi i Cortona su na (pola)satom vožnje automobilom. Vrlo mirna lokacija na 10 minuta vožnje od prekrasnog jezera Trasimeno.

Hugo Roelant

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep odmor u Vili Martis. Smještena je vrlo mirno, ali ipak nije tako daleko za ugodne izlete. Djeca se mogu slobodno igrati, osigurani su sprave za igru, veliko travnato područje, društvene igre itd.… Definitivno je pogodno za provođenje mirnog odmora i provođenje cijelog dana jednostavno opuštanje na vlastitoj terasi ili pored bazena. Vlasnica je izuzetno prijateljska, šteta što je jezična barijera. Sigurno ćemo se još jednom vratiti ovdje!

Diederik jasper Quant

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovi apartmani prilično su novi, shvatio sam da imaju 3 godine i potpuno su dobri. Imali smo malih tehničkih problema s napajanjem strujom, ali je to vrlo brzo riješeno unutar nekoliko sati uz pomoć instalatera iz sela. Bazen je u redu, ali ga dijelite s nekoliko apartmana. Većinom su bili Nizozemci i Belgijanci u našem tjednu. U Castel Rigoneu postoji mala trgovina, pizzeria i restoran udaljeni 10 minuta vožnje. Veliki COOP supermarket i mnogo restorana nalazi se u Passignanu, udaljenom otprilike 20 minuta vožnje. Farmer ima odličan kozji sir i maslinovo ulje. Vrlo su ljubazni ljudi, vrlo se trude da sve bude u najboljem redu!

Carel Van de Pol

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vlasnica kompleksa nas je dočekala na vrlo srdačan način, iako je govorila malo riječi izvan svojeg maternjeg jezika. Kuće su bile slabo popunjene. To nam je pružilo mnogo mira tokom našeg boravka. Ruralna lokacija jamčila je mnoge prekrasne poglede, a vožnja u neposrednoj okolini i posjet više starih gradova preporučljivi su za ljubitelje. Sve zajedno, ovo je bilo vrlo uspješno odmor za nas. Carel i Jetske van de Pol.

albert eshuis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo apartman koji se nalazio uz glavnu zgradu. Sve je bilo neuredno. Unutrašnjost skromna. Bračni krevet bio je dobar. U glavnoj zgradi još ste mogli kuhati. Ako vam je trebalo još nešto za vašu vlastitu kuhinju, mogli ste to uzeti iz glavne kuhinje. Nije baš praktično. Pljačkani smo u apartmanu, ali to nije imalo veze s apartmanom kao takvim.

C Bogaers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakav divan odmor smo imali ovdje. Gotovo cijelo vrijeme bili smo sami i uvelike smo uživali u miru, pogledu i bazenu. Bračni par Sale došao je u Umbriju prije 45 godina nakon vjenčanja, s nekoliko ovaca iz Sardinije. Tijekom godina uspjeli su proširiti svoje posjed. Samo na njihovom imanju možete lijepo šetati. Sin Pietro brine se za ovce i pravi sir (preporuka), a kći Antonella je domaćica na poljoprivrednom gospodarstvu. Bilo bi dobro da govorite talijanski, ali sigurno ćete se moći sporazumjeti i s gestama i uz pomoć rječnika. Antonella je izuzetno ljubazna i gostoljubiva.

Marianne Van Amerongen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Divno je, budite se i zaspite uz zvuke ptica i pjev skakavaca, čisto je, uredno, domaćin/domaćica ljubazni i uslužni, usred ste prirode, ukratko, ako baš želite ovo je savršeno mjesto, također ste u raznim lijepim gradovima, a hrana je svugdje ukusna.

Carel Van de Pol

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Primio nas je na vrlo gostoljubiv način vlasnik kompleksa, koji je, uzgred rečeno, malo riječi
govorila izvan svog materinjeg jezika. Kuće su bile malo popunjene. To nam je dalo puno mira tijekom našeg boravka. Ruralni položaj bio je jamstvo za mnoge prekrasne poglede, a također se preporučuje vožnja u neposrednoj blizini i posjet nekoliko starih gradova za entuzijaste.
Sve u svemu, ovo je bilo vrlo uspješno ljetovanje za nas.

Carel i Jetske van de Pol.

Nick Primus

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Posebno lijepa lokacija, kućice su moderne i svaki komfor je dostupan. Domaćica je izuzetno ljubazna žena koja će vam odmah pomoći ako dođe do problema, nažalost govori samo talijanski. Perugia, Assisi i Cortona unutar (pola) sata vožnje. Vrlo mirna lokacija 10 minuta od prekrasnog Lago Trasimeno.

Joannes Hoedjes

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija, s dobrim i čistim bazenom i puno prostora oko kuća. Naš apartman je bio dovoljno prostran za 2 osobe (s velikim psom). Malo zastarjelo u smislu uređenja, ali nema problema. jer ste uglavnom vani. Prekrasna okolica u brdima (prekrasna klasična sela, izvrsno održavana i besprijekorno čista) i blizina jezera. Castel Rigone (5 minuta vožnje) ima izvrsnu trgovinu i dragulj je.

C Bogaers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kako smo lijepi odmor proveli ovdje. Bili smo sami gotovo cijelo vrijeme i stvarno smo uživali u miru, pogledu i bazenu.

Bračni par Sale došao je sa Sardinije u Umbriju prije 45 godina nakon vjenčanja s nekoliko ovaca. Uspjeli su uvelike proširiti svoje područje tijekom godina. Možeš lijepo šetati njihovim područjem sam. Sin Pietro čuva ovce i pravi sir (preporučeno), kći Antonella je domaćica agroturizma. Lijepo je ako govorite talijanski, ali s gestama i rječnikom ćete se sigurno snaći. Antonella je vrlo ljubazna i gostoljubiva.

albert eshuis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo stan pored glavne zgrade. Cijela je stvar bila neuredna. Unutrašnjost je jadna. Bračni krevet je bio dobar. I dalje možete kuhati u glavnoj zgradi. Ako vam je nešto trebalo za vlastitu kuhinju, to ste mogli dobiti iz glavne kuhinje. Nije baš praktično.

Opljačkani smo u stanu, ali to nije imalo veze sa stanom kao takvim.

Hugo Roelant

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep odmor u Villi Martis. Vrlo je tiho, a opet nije jako daleko za dobra putovanja. Djeca se mogu igrati do mile volje, tu su i sprave za igranje, veliki travnjak, društvene igre itd... Svakako je pogodan za miran odmor i samo za cjelodnevni opuštanje na vlastitoj terasi ili u bazen za plivanje. Vlasnik je vrlo ljubazan, šteta što je jezik kamen spoticanja. Svakako se želimo vratiti ovdje!

Diederik jasper Quant

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovi apartmani su prilično novi, koliko sam shvatio stari 3 godine, i potpuno su u redu. Imali smo mali tehnički problem s napajanjem, koji je vrlo brzo riješen u roku od nekoliko sati uz pomoć instalatera iz sela. Bazen je u redu, ali ga dijelite s nekoliko apartmana. U našem tjednu su uglavnom bili Nizozemci i Belgijanci. U mjestu Castel Rigone nalazi se mali supermarket, pizzerija i restoran na 10 minuta vožnje. Postoji veliki supermarket COOP i mnogi restorani u Passignanu udaljeni oko 20 minuta vožnje.

Seljak ima ukusan kozji sir i maslinovo ulje. Oni su vrlo ljubazni ljudi, daju sve od sebe da sve bude u savršenom redu!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313349

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313349.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Passignano sul Trasimeno» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina