Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Assisi

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
kamin kamin
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 55 km

55 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Timmerman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Van Hattum

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Daniel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

G.P.H. Verberne

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Wagemans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dobrodoslica je bila srdačna. Bili smo prerano, ali odmah smo smjeli u apartman i ponuđeno nam je piće. Smještaj je bio odličan. Prekrasan pogled na Asiz, okružen maslinicima i vinogradima. Mjesto je vrlo centralno za istraživanje okolice, s njenim prekrasnim gradovima. Imali smo vrlo lijep kontakt s našom domaćicom Anom. Imali smo puno zabave s njom i redovito smo bili razmazeni ukusnom domaćom hranom.

BRAHY

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Mjesto iz snova, s prekrasnim pogledom na grad Asiz. Mir i spokoj su zajamčeni. Vrlo lijepi smještaj i predivan bazen. Svi okolni maleni sela su prekrasni. Dobili smo vrlo dobre informacije (s strašću) od naših domaćina (koji su simpatični i vrlo prijateljski raspoloženi) o svim znamenitostima regije (kulturnim, krajolika i.... gastronomskim). Mala restoran u Ermiju (5 minuta od Asiza) s predivnim pogledom i lokalnom kuhinjom koja je izvan ovoga svijeta! Ukratko... čisto zadovoljstvo koje smo podijelili u obitelji. Vratit ćemo se.

Bernadine Van Wassenaer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Komunikacija s čuvarima je bila vrlo jednostavna i brza, tako da nismo imali nikakvih problema. Stigli smo kasnije od uobičajenih dolaznih sati, pa sam to unaprijed prethodno dogovorio s njima i kako je objašnjeno, na vratima smo pronašli opis i ključeve, kao i poruku da provjerimo je li sve u redu, sveukupno vrlo prijateljski i korisno.

Kruit

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

S uz prekrasnim pogledom na Assisi, Rocca i San Francesco i mnogo prilika za šetnje, za nas je bilo vrlo uživanje. Iskusili smo mnogo mira i bili smo srdačno dočekani od naše domaćice. Bazena je bio prekrasan i u njemu vrlo dobro kuhaju!

Huijbreghs-Jansen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasno mjesto smješteno u brdima s pogledom na Assisi. Središnje mjesto za istraživanje Umbrije. Lijepa gradića i priroda, a Assisi je blizu za večeru. Morate koristiti automobil za sve jer nema objekata u blizini. Možete doručkovati i večerati na lokaciji. Bit će lijepo kuhanje za vas.

C. Sellmeijer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

U Umbriji, Assisi je mjesto koje ne smijete propustiti. Iz apartmana smo imali prekrasan pogled na dolinu, maslinike i vinograde Assisija. Također, dobra prilika za istraživanje okolnih mjesta. Da nije bilo tako vruće, rado bismo prošetali do dijela staze Sv. Franje. Uvijek prisutni talijanski domaćini dva puta su nam pripremili ukusnu večeru s lokalnim proizvodima (tartufima!). Ako želite, mogu vam pripremiti i doručak. Proveli smo zanimljiv tjedan i nakon toga nastavili putovanje po Umbriji.

Van der Werf

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Po dolasku smo bili ljubazno dočekani i upućeni u sve. Pogled na Asizu je bio zadivljujuće lijep. Tijekom našeg boravka krajem srpnja bilo je vrlo vruće. Apartmani nemaju klima uređaj. Zahvaljujući hladnom vjetru koji je puštao navečer i bazenu, to nije bio problem. Iz apartmana lako se mogu posjetiti gradovi poput Asize, Spella i Gubbija automobilom. Također, Perugia je brzo dostupna. Također, ljubitelji prirode mogu uživati u dovoljno toga u okolici. Ukratko, prekrasna baza za istraživanje Umbrije.

M.H. Harmsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ako volite mir, ovdje ste na pravom mjestu! Uvečer ćete čuti samo cvrčke i ptice, i inače je potpuno tiho. Od kuće do centra trebate samo 10 minuta. Također, pogled na Asiz, što još želite!

Richard Gütinger

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Namještaj u stanu je jednostavan, kuhinja je gotovo neupotrebljiva. Kuhinjski uređaj se sastoji od dva zarđala štednjaka koji prilikom grijanja konstantno pucketa zbog starosti. Oni su tako blizu jedan drugome da se može postaviti samo jedan lonac. Pećnica nije tu, suprotno opisu. Frižider je također vrlo star, a zamrzivač je bio jedan veliki komad leda. Naša večera koju smo stavili u frižider je bila mokra. Posuđe, čaše i pribor su uglavnom jako prljavi, nekoliko lonaca je vrlo staro i deformirano, a toster je zaprljan od prljavštine. Postoje samo tri različite šalice za kavu. TV nije radio, stereo uređaj suprotno opisu nije postojao. Posuda za deterdžent je bila prazna, a spužva za pranje suđa je bila stara i poderana. Nakon naše reklamacije sljedeći dan, posuđe je djelomično očišćeno i TV je popravljen, ali se samo talijanski kanali mogu primiti, suprotno opisu. Tijekom kratke jake kiše (srećom što smo bili kod kuće), toliko vode je prodrla ispod ulaznih vrata u dnevnu sobu da smo morali postaviti nekoliko ručnika kako bi spriječili da voda ne dođe do spavaće sobe. Ulazna vrata nisu prava vrata stana, već samo vrata terase. Za sve neugodnosti koje smo morali podnijeti, nismo dobili najmanju pažnju od vlasnika.

Wagemans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prihvat bio srdačan. Bili smo rano ali odmah smo mogli u apartman i dobili smo piće.

Smeštaj je bio odličan. Predivan pogled na Asizi, okružen maslinjacima i vinogradima. Mesto je vrlo centralno za istraživanje okoline sa svojim predivnim gradovima. Imali smo veoma lep kontakt sa našom domaćicom Anom. Uživali smo u njenom društvu i redovno smo bili nagrađeni njenim ukusnim domaćim slatkišima.

M.H. Harmsma

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ako volite mir i tišinu, došli ste na pravo mjesto! Navečer se čuju samo cvrčci i ptice a inače je potpuna tišina. Od kuće ste za 10 minuta u centru. Također pogled na Asiz, što više poželjeti!

Van der Werf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Pri dolasku su nas ljubazno primili i pokazali nam put. pogled na Asiz bio je nevjerojatno lijep. Tijekom našeg boravka krajem srpnja bilo je jako vruće. Apartmani nemaju klimu. Zahvaljujući hladnom vjetru koji je došao navečer i bazenu, to nije bio problem. Iz apartmana se lako može automobilom posjetiti gradove kao što su Asiz, Spello i Gubbio. Do Perugie se također može brzo doći. Za ljubitelje prirode također postoji mnogo toga za raditi u okolici. Ukratko, prekrasna baza za istraživanje Umbrije.

BRAHY

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Lokacija iz snova, s prekrasnim pogledom na grad Asiz. Mir i spokoj na susretu. Vrlo lijepa kućica i vrlo lijep bazen. Sva mala sela okolo su lijepa. Bili smo jako dobro informirani (sa strašću) od strane naših domaćina (koji su šarmantni i vrlo ljubazni) o svim zanimljivostima regije (kulturne, krajobrazne i....gastronomske). Mali restoran u Ermiju (5 minuta od Asiza) s prekrasnim pogledom i domaćom kuhinjom za koju se mora umrijeti! Ukratko...čisto zadovoljstvo podijeljeno s obitelji. Vratit ćemo se

Kruit

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

S prekrasnim pogledom na Asiz, Roccu i San Francesco i puno mogućnosti za šetnju, bilo nam je veliko zadovoljstvo. Doživjeli smo puno mira i dočekala nas je raširenih ruku naša domaćica. Bazen je bio prekrasan i znaju jako dobro kuhati!

C. Sellmeijer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

U Umbriji, Assisi je mjesto koje ne smijete propustiti. Iz apartmana smo imali prekrasan pogled na dolinu, maslinike i vinograde na Asizu. Također dobra prilika za istraživanje mjesta u okolici. Da nije bilo tako vruće, rado bismo malo prošetali Franciscuspadom. Uvijek prisutni talijanski menadžeri osigurali su ukusnu večeru s domaćim proizvodima (tartuf!). Po želji pripremaju i doručak. Imali smo zanimljiv tjedan i onda nastavili kroz Umbriju.

Huijbreghs-Jansen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepo mjesto u brdima s pogledom na Asiz. Središnje mjesto za otkrivanje Umbrije. Prekrasni gradovi i priroda te Assisi u blizini za finu večeru. Za sve morate uzeti auto jer nema objekata na pješačkoj udaljenosti. Na lokaciji možete doručkovati i večerati. Za vas će biti skuhana ukusna hrana.

Bernadine Van Wassenaer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Komunikacija s domarima bila je vrlo laka i brza, tako da nije bilo nikakvih problema. Stigli smo kasnije od uobičajenog vremena dolaska pa sam to komunicirao s njima i kao što je objašnjeno pronašao opis i ključeve na vratima, te poruku da provjerim je li sve u redu, sveukupno vrlo prijateljski i od pomoći.

Wagemans

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Dobrodošlica je bila topla. Bili smo prerano, ali smo odmah pustili u stan i ponudili piće.

Smještaj je bio u redu. Prekrasan pogled na Asiz, usred maslina i vinove loze. Mjesto je vrlo središnje za istraživanje područja sa svojim prekrasnim gradovima. Imali smo vrlo lijep kontakt s našom domaćicom Annom. S njom smo se jako zabavljali i redovito nas razmazili ukusnim domaćim kolačima.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313377

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313377.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Assisi» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat