Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak La Spezia

maks.  4   Gosta/Gostiju
25m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
25m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Mikrovalna pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


19 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

S. Pfrommer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Izabella Spiewak

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži poljski

Marc Bossuyt

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ralf Stegmann

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

FB Ferrari Beniamino

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

T.P Tros

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Izuzetno ljubazno dočekani od upravitelja. Televizor nije radio, ali je to odmah i pravilno popravljeno. Ništa osim što je pumpa bazena otkazala, pa posljednja 4 dana nismo mogli plivati. Za nas nije bilo najgore, ali mogu zamisliti da bi nekome drugome možda bilo.

jan van der stuyft

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor bila je prilično udaljena, ali za nas je to bila prednost! Slatki dom, ali za boravak četvero odraslih osoba je premalen. Nismo imali 4 stolice za terasu i zakuhalac za kavu bio je samo za jednu osobu... Kupaonica nije bila održavana, vrata tuša puna plijesni i ostataka sapuna, na umivaoniku svaki dan otpadaju dijelovi gipsanih radova sa stropa.

Matthias Friedl

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Nismo živjeli u jednoj od novih kuća, već u onoj ispod, ljubavno obnovljenoj kući od cigle. Prekrasan pogled sa natkrivene terase na susjedna planinska sela. Dobar polazni punkt za izlete automobilom, brodom i vlakom.

Ali Marchand

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kućica je uredna, vlasnica je ljubazna i susretljiva. Nalazi se u predivnom okruženju. Vrijeme dolaska koje je Belvilla prenijela bilo je između 17:00 i 19:00 sati. Budući da smo putovali za Italiju na dva dana, htjeli smo stići ranije. Poslali smo e-mail vlasnici i ispostavilo se da je vrijeme dolaska između 15:00 i 19:00 sati. Nije bilo problema stići od 15:00 sati. Zamoljeno je da ju nazovemo pola sata prije dolaska kako bi bila u kućici. Tako smo i učinili. Poslala nam je još nekoliko kilometara zadnjeg dijela rute putem e-maila. Tako smo je lako pronašli, a bilo je i oznaka.

Christophe WOLFF

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Potpuno nova kuća za odmor nalazi se na vrlo dobroj lokaciji: u zaleđu, ali još uvijek blizu mora (oko 15 km). Mirno mjesto, u maslinama. Vrlo dobra vrijednost za novac. Vlasnik je vrlo ljubazan i brine o dobrobiti turista.

Tessa Vingerling

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo dva prekrasna tjedna. Kućice su lijepe i dobro održavane te nude dosta privatnosti. Vrlo je središnje mjesto za lijepa putovanja (Genova, Cinque Terre, Pisa). Auto je stvarno neophodan. Činjenica da se pokazalo da ima bazen bilo je vrlo ugodno iznenađenje!

Matthias Friedl

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Nismo živjeli u jednoj od novih kuća, nego u s ljubavlju renoviranoj kući od cigle ispod. Fantastičan pogled s natkrivene terase na planinska sela nasuprot.
Dobro polazište za izlete automobilom, brodom i vlakom.

M.Y MICHEL

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Dobro osmišljen smještaj za 4 osobe. Mogućnost jela vani vrlo dobra. Nedostaje nešto kuhinjskog pribora koji treba očistiti čim upotrijebite čašu, inače ga više nema, ali sasvim je podnošljivo.

Patrick Rijneveld

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Uživali smo u odmoru u ovom apartmanu. Apartmani su uredni i dovoljno prostrani. Ima samo 7 vikendica tako da je vrlo mirno. Obitelj vlasnika vrlo je gostoljubiva i uslužna. Bazen nudi dobrodošlo osvježenje u vrućim ljetnim danima. Središte grada La Spezia udaljeno je pola sata vožnje, ali u obližnjem selu pronaći ćete supermarket, pizzeriju, bar i bankomat.

Mélanie Bouzin

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo smo srdačno dočekani u 'parku za odmor'. Gospođa je govorila dovoljno engleski da bi je razumjela. Unaprijed smo primili e-mail s potrebnim kontakt podacima da je obavijestimo kada ćemo stići. Sve nam je pokazala i objasnila kako lako doći do centra. U centru je bio veliki supermarket u kojem se moglo pronaći sve (plus!). Kućica koju smo iznajmili bila je za 4 osobe. Bio je taman dovoljno velik za nas dvoje. Kauč na razvlačenje nalazio se u kuhinji, a spavaća soba s bračnim krevetom bila je odvojena od kuhinje samo zavjesom od špageta. Nama nije problem (znali smo to unaprijed), ali da idemo tamo s 2 para to sigurno ne bih preporučio zbog privatnosti. Kupaonica je također vrlo mala da bi se mogla koristiti s 4 osobe. Prednost kuće je što smo imali odvojenu terasu sa stražnje strane s prekrasnim pogledom na masline. Mreže protiv komaša također su postavljene na vrata i prozore kako bi spriječile sve insekte, super! Bazen je bio u redu, dovoljno velik za osvježenje, ali nedovoljno održavan. Nakon 4 dana dno je bilo puno lišća i insekata, a 'usisavač' očito nije radio. S temperaturom od 37 stupnjeva ovo je bilo itekako dobrodošlo. Kuća se nalazi u središtu grada, 20 minuta od La Spezije. Idealno za nas. Sve pokrete MORATE raditi automobilom. Za nas je to bio lijep i uspješan boravak, ali omjer cijene i kvalitete svakako može biti bolji!

T.P Tros

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazno primljen od strane upravitelja (?). TV nije radio, ali to je odmah i ispravno ispravljeno.

Ništa, osim što se pumpa bazena pokvarila, pa nisam mogao plivati zadnja 4 dana. Nije najgore za nas, ali mogu zamisliti da bi moglo biti za druge.

johan dijkstra

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuću također nismo uspjeli pronaći odjednom. Put do tamo prilično je teško pronaći. Sedam kuća je negdje na planini. Do tamo je dosta uspon uskom cestom. Kuća inače u redu. Imali smo kućicu C, iako smo imali E na bookingu. Kuća C je najljepša. Brojevi C, D i E nalaze se unutar par metara što se tiče ulaznih vrata. To su vikendice za najviše tri osobe, ali idealne za dvoje. Treća osoba (dijete) tada mora leći u kauč na rasklapanje. Dakle jedna spavaća soba. Srećom, Terasa nije jedna do druge. To su dvojne kuće (3 jedinice). U okolici nema puno posla. La Spezia je veliki grad u blizini. Posebno prometan grad zbog Cinque Terre. Vrlo tiho u kući, samo pas dosta laje. Malo izolirano, ali lijepo i tiho! Za ostale su se lijepo proveli tjedan dana.

jan van der stuyft

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor bila je prilično udaljena, ali plus za nas! Lijepa kuća, ali je premala za boravak s četiri odrasle osobe. Nismo imali 4 stolice za terasu, a džezva je bila samo za jednu osobu... Kupaonica nije bila održavana, plijesan na vratima tuš kabine i ostaci sapuna, komadići žbuke sa stropa na umivaoniku svaki dan.

Ali Marchand

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kućica je uredna, vlasnik ljubazan i uslužan. Nalazi se u prekrasnom okruženju. Vrijeme dolaska koje je priopćila Belvilla bilo je između 17 i 19 sati. Budući da smo u Italiju putovali za dva dana, htjeli smo doći ranije. Poslali smo e-mail vlasniku i ispostavilo se da je vrijeme dolaska između 15 i 19 sati. Nema problema doći od 15 sati. Ako smo htjeli nazvati pola sata prije dolaska, bila je u kući. Tako napravljeno. Upravo nam je e-poštom poslala zadnjih nekoliko km rute. To olakšava pronalaženje. I također znakovi za označavanje.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313619

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313619.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak La Spezia» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina