Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Marone

maks.  5   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 017106-CNI-00003

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


32 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Karsten Gläser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Marc Cole

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kevin Knaapen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Tineke Graafland

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Gerald Evers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Monique De Vries

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

g Otten

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ovo je divan apartman s prekrasnim pogledom na jezero Iseo. Nalazi se u selu Vello usred lokalnog stanovništva. Doček je bio srdačan i razmaženi smo vlastitim pečenim kolačem. Vlasnici su vrlo ljubazni i uvijek ih možete kontaktirati da ih nešto upitate. Apartman je bio vrlo čist i dobro namješten. Jedino što je nedostajalo bio je klima uređaj (bilo je 35 stupnjeva). Napravili smo lijepu vožnju biciklom oko jezera i to je odlično uspjelo na običnim biciklima bez potpore. Posjet otoku Isola, ovaj otok se nalazi na jezeru, također je svakako vrijedan posjeta. Bicikl može otići na brod i na otoku su još nostalgična mjesta gdje možete popiti ukusan kavu. Malo je teže unajmiti brod za istraživanje jezera samostalno. To morate rezervirati unaprijed, ali onda dobijete puno za uloženi novac. Lijepo je ploviti po jezeru jer je vrlo mirno na jezeru. Proveli smo super tjedan u prekrasnom apartmanu i lijepoj okolini.

R. Kramer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolaskom su nas srdačno dočekale Laura i Giovanna. Apartman je stvarno prekrasan i lijepo uređen s prekrasnim pogledom na jezero. Malo selo Vello je malo, ali ima dva vrlo dobra restorana. Za plivanje je bolje otići do Maronea, sela udaljenog 2 km, tamo je više prava plaža nego u Velu, gdje je voda odmah duboka. Također, tu je i supermarket i više restorana. Za ljubitelje shoppinga, na 30 minuta vožnje nalazi se veliki outlet centar, Franciacorta Outlet Village. Vlakom iz Vella možete lako doći do drugih sela i primjerice do Brescije. Automobilom je Bergamo istinski preporučljiv. Imali smo sjajan odmor u Velu i preporučujemo ovaj apartman za malu obitelj koja ne želi biti u gužvi kampa ili apartmanskog kompleksa.

J.T. Kant

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo super odmor, vlasnici su vrlo gostoljubivi i vrlo prijateljski. Već prvog dana dobili smo posudu s svježe ubranim šljivama i buket cvijeća iz vrta. Iz dnevnog boravka pruža se zadivljujući pogled na jezero Iseo. Apartman je vrlo čist i čak ima perilicu rublja i sve što vam je potrebno. Jedina mana je bila da smo morali puno penjati stepenica, što je samo kod dolaska i odlaska na kupovinu bilo nezgodno, ali to smo znali unaprijed. Također se u blizini gradi, i već rano čujete građevinare, svako jutro se budite od lajanja pasa na ulici, ali osim toga, ova kuća za odmor je pravi hit. U selu u blizini nalazi se mali supermarket, a dva sela dalje veliki supermarket. Nema pješčanih plaža, ali voda je vrlo čista i ugodne temperature.

Rudolf Verwoert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepi stan s fantastičnim pogledom na jezero Iseo. Stan je potpuno opremljen i vrlo prostran za 4 osobe, Jedino što nam je nedostajalo bila je Wifi. Doček je bio vrlo srdačan. U okolici ima dovoljno mogućnosti za kupovinu namirnica. Svježi kruh je dostupan u trgovini u sljedećem selu (Marone, udaljenom 2 km). U okolici jezera ima dovoljno opcija za zabavu. Jedini nedostatak je što crkva u selu tijekom dana, od 7 sati ujutro, svakih pola sata udara.

Klaus Elterlein

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Bio je najopuštajući odmor u dugom vremenu. Samo stajati na balkonu i gledati na jezero i planine bio je balzam za dušu. Moram pohvaliti apartman, bio je sjajan. Ponovno bismo ovdje provodili odmor.

Jwh Van Hees

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Na dolasku nas je ljubazno dočekala gospođa koja govori engleski. Tražili smo odmor gdje smo okruženi talijanima, prostrani smještaj s kućanskim aparatima za duži boravak, povezan s lokacijom koja može poslužiti kao polazna točka za ostala obližnja jezera i gradove. Dobili smo smeštaj s fantastičnim pogledom na jezero Iseo. Pogled je bio oduševljenje i za lijepo vrijeme i za olujno nevrijeme.

Jennifer Faiß

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Nedaleko od kuće dostupno je besplatno parkiralište. Pogled na jezero iz apartmana je nevjerojatan. Uspostava veze bila je vrlo glatka, a domaćini su bili vrlo ljubazni i susretljivi.

J.T. Kant

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

imali smo super odmor, a vlasnici su vrlo gostoljubivi i vrlo ljubazni. Već prvi dan dobili smo kontejner sa svježe ubranim šljivama i hrpom cvijeća iz vrta. Iz dnevnog boravka imate prekrasan pogled na jezero Iseo.

Apartman je vrlo čist i ima čak i perilicu rublja i sve što vam treba. Jedina stvar je što smo se morali penjati uz puno stepenica, kojih je samo bilo manje pri dolasku i kupnji, ali to smo znali unaprijed. U okolici se također gradi, rano se čuju građevinski radnici i svako jutro vas budi lavež pasa na ulici, ali osim toga, ova kuća za odmor je topla preporuka. U selu u blizini je mali supermarket i 2 sela dalje vrlo veliki supermarket. Nema pješčanih plaža, ali je voda izvanredno čista i ugodne temperature.

Tineke Graafland

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijep stan

Topla dobrodošlica iznajmljivača s cvijećem, vinom i voćem. Raspitajte se tijekom tjedna je li sve prošlo po planu!

Lijep uspon do aplikacije. Molim

Noću puno laveža pasa

R. Kramer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Po dolasku su Laura i Giovanna vrlo ljubazno primljene. Apartman je stvarno lijep i dobro namješten s prekrasnim pogledom na jezero. Selo Vello je malo, ali ima dva vrlo dobra restorana. Za kupanje bolje idite u Marone, selo udaljeno 2 km, tamo ima više prave plaže nego u Vellu. gdje je voda odmah duboka. Tu je i supermarket i više restorana. Za kupce tu je veliki outlet centar, Franciacorta Outlet Village, udaljen 30 minuta vožnje. Vlakom iz Vella možete lako otići do drugih sela i, na primjer, do Brescie. Bergamo se toplo preporučuje automobilom.

Imali smo odličan odmor u Vellu i preporučujemo ovaj apartman za malu obitelj koja ne želi biti u gužvi kampa ili apartmanskog naselja.

Lodewyk Wessels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Apartman je jako lijep, nov i čist. S njega se pruža prekrasan pogled na Lago d'Iseo. Nažalost, odmah iza apartmana je prometna cesta, pa smo morali spavati sa zatvorenim prozorima, a na balkonu ispred nije bilo baš tiho. Odlična baza za dnevne izlete.

Henk Jan Krake

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u ovom prekrasnom prostranom apartmanu s prekrasnim pogledom. Vrlo toplo primljena od strane gazdarice i njezine majke. Apartman je vrlo pogodan za boravak četiri osobe. Lokacija je prekrasna i iz Vella možete uživati u prekrasnim šetnjama uz jezero. Samo morate izaći iz sela u smjeru sjevera. Sve za ugodan odmor je dostupno. Loše strane su parking i bučna prisutnost pasa u okolici. Ali to jest i ostaje prirodna Italija!

Klaus Elterlein

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Bio je to najopušteniji odmor koji smo imali u dugo vremena. Samo stajanje na balkonu i pogled na jezero i planine bio je melem za dušu.

Apartman samo pohvale bio je super. Opet bismo ljetovali ovdje.

Jwh Van Hees

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Po dolasku, prijateljski doček s domaćicom koja govori engleski.



Tražili smo odmor gdje ste usred Talijana, prostrani smještaj s kućanskim aparatima za duži boravak i.c.m. mjesto koje može poslužiti kao baza za ostala obližnja jezera i gradove.

Počastili smo se ovim smještajem s fantastičnim pogledom na jezero Iseo. Pogled je bio praznik i za lijepo vrijeme i za jake grmljavinske oluje.

Erik Meijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep odmor u Belvedereu, Vello. Gazdarica je jako ljubazna. Ima mnogo savjeta o aktivnostima i znamenitostima u okolici. Kuća je bila u vrhunskom redu. Dobro čiste i lijepo svježe kupaonice. Također smo dobili rajčice i limun iz vlastitog vrta.

Esther Linnenkamp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Apartman gleda na jezero Iseo i pogled oduzima dah. Imali smo jako vruć tjedan, pa nam je nedostajao klima uređaj. Staklo u dnevnom boravku ne možete zaštititi od sunca, zbog čega je stan bio jako vruć. Nedostajale su nam i lijepe stolice na balkonu. U ostalom, stan je super luksuzan. U okolici Isea ima mnogo toga za raditi. I kulturno i sportski ili za shopping. Jezero Iseo nije baš turističko, pa se ipak možete prošetati slikama.

J Wanders

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ovo je prekrasan stan u Vellu, gradiću na jezeru Iseo. Stan je malo viši i do njega se dolazi strmijim stepenicama. 2 velike spavaće sobe i 2 luksuzne kupaonice. Starinski bračni krevet baš i nije prikladan za osobe više od 180 cm. Osim toga, potrebno je zamijeniti i madrac. Vlasnik to zna i ulaže svake godine, pa se nadamo da će krevet doći na red sljedeće godine. Ima široki balkon s fantastičnim pogledom na jezero. Nažalost, na balkonu nema udobnih stolica. Noću doista puno laveža pasa, ali uz zatvorene prozore i kapke, ta je buka bila razumno isključena. Jednodnevni izlet u Bresciu vlakom (koji se zaustavlja otprilike ispod vaše vikendice) i vožnja biciklom uz jezero ili planinarenje u planinama neke su od opcija za zabavne izlete. Vrlo ljubazni vlasnici čine sve da se osjećate ugodno. U vikendici nema wifi-a, a ni kuhala za vodu.

Henk Visser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo dva prekrasna tjedna. To je super lijepa i prostrana kuća, skoro nova s prekrasnom kuhinjom, dvije luksuzne kupaonice (!) i prekrasnim pogledom. Kći vlasnika zapravo sve organizira i vrlo je ljubazna i gostoljubiva i govori engleski! (što se ne vidi mnogo u Italiji). Jedino smo noću imali problema s lavežom pasa i ponekim pijetlom.

Rudolf Verwoert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasan stan s fantastičnim pogledom na Lago d'Íseo. Apartman je potpuno opremljen i vrlo je prostran za 4 osobe.Jedino što nam je nedostajalo je WiFi. Dobrodošlica je bila vrlo topla.

U okolici postoji mnogo mogućnosti za kupovinu. Svježi kruhovi dostupni su u supermarketu u susjednom selu (Marone, udaljeno 2 km).

Postoji mnogo mogućnosti za uživanje u blizini jezera.

Jedina mana je što crkva u selu danju, od 7 sati ujutro, udara svakih pola sata.

g Otten

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ovo je sjajan stan s prekrasnim pogledom na jezero Iseo. Nalazi se u selu Vello u sredini lokalnog stanovništva. Dobrodošlica je bila topla i razmazili smo se domaćim kolačima. Vlasnici su jako ljubazni i uvijek ih možete kontaktirati da nešto pitate. Apartman je bio vrlo čist i dobro namješten. Nedostajala je samo klima (bilo je 35 stupnjeva). Napravili smo lijepu vožnju biciklom oko jezera i to dobro funkcionira na normalnim biciklima bez potpore. Posjet otoku Isola, koji se nalazi u jezeru, također se svakako isplatio. Bicikl se može ponijeti na brod, a na otoku još uvijek ima nostalgičnih mjesta za popiti šalicu finog cappuccina. Malo je teže unajmiti čamac za plovidbu jezerom. O tome morate razgovarati puno unaprijed, ali tada ćete dobiti vrijednost za novac. Lijepo je jedriti po jezeru jer je na jezeru vrlo tiho. Imali smo super tjedan u prekrasnom apartmanu i prekrasnom okruženju.

Yvonne Dral

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Apartman čist i uredan. Dolazak je dobro dogovoren. Korisno je unaprijed naznačiti vrijeme dolaska. Područje je lijepo u pogledu prirode, ali samo selo je vrlo mirno i malo je zabave.

Hans Van Oosten

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasan smještaj. Vrlo prostrano s prekrasnim pogledom. U blizini jezera Iseo. Ima mnogo toga za raditi u okolici. Išli smo u Breschiju i Bergamo na jedan dan. Do stupova u Zoni, iznajmljen čamac za jedan dan na jezeru, hodanje po brdima/planinama, dan do Monte Isole itd. itd. U 14 dana nije nam bilo dosadno ni na trenutak. U samom Vellu nalazi se polje u blizini bara koji služi kao plaža. U njemu se možete sunčati i kupati. U Maroneu (2 km) nalazi se spar shop. U Iseonu (15 km) naći ćete veliki supermarket. Iseo je prekrasno mjesto. Možete fino jesti ili samo šetati. Postoji velika (prometna) tržnica petkom ujutro i tržnica umjetnina/rukotvorina svake prve nedjelje u mjesecu. Obitelj Glisenti vrlo je gostoljubiva. Ukratko, topla preporuka. Bili smo s 2 djece od 10 i 13 godina koji su se također dobro zabavili. U kući nema WiFi. Imate otvorenu WiFi vezu kada sjedite u kutu s desne strane na balkonu ili kada hodate prema selu. Wifi kod smo dobili od obitelji Glisenti s kojom smo imali dobru wifi vezu na jezeru i na plaži. Nedostajali su nam kuhalo za vodu i (nizozemski) aparat za kavu. Postoji samo talijanski aparat za kavu. No dobro, s posudom kipuće vode također smo daleko dogurali.

P.M.L. Verheesen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prijateljska dobrodošlica s opsežnim obilaskom, savjetima o području i domaćim kolačima. Apartman je vrlo čist, ali kompaktan. Kuhinja oskudno opremljena. Ponesite svoje kuhalo za vodu i filter ako volite nizozemsku kavu. Apartman nema klimu, što bi dobro došlo. Fantastičan pogled s prostranog balkona. Parkiranje je teško.

Hans Deen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prvo su nas doveli do samog Maronea, ali kasnije se pokazalo da je to sigurno Vello, kvart Maronea. To bi se moglo jasnije reći. Smještaj je jako lijep, područje je stvarno prekrasno.

Gerrit Van Wijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Odsjedate u besprijekorno čistoj kući, potpuno opremljenoj, s dvije uredne spavaće sobe s dobrim krevetima i fantastičnim pogledom na jezero Iseo. Imate mogućnost koristiti vlasnikov privatni mol uz naknadu od 5 € po osobi po danu. To je stvarno preporučljivo. Mol na jezeru Iseo pruža puno privatnosti. Možete koristiti ležaljke, postoji čak i tuš. Morate biti malo oprezniji s iznajmljivačem kanua i bicikala u selu Vello, oko 800 m lijevo od kuće za odmor. Ovaj želi pronaći "štetu" i natjerati vas da je dodatno platite. Srećom, policijski auto je upravo prošao u tom trenutku i napad je poništen. Ali unaprijed... Ovo iskustvo ne umanjuje naše iskustvo odmora. Što se nas tiče, ovo mjesto toplo preporučujemo. Domaćin je ljubazan i dobro govori engleski. Korištenje postojeće perilice rublja je besplatno. Oko jezera Iseo nalaze se slikoviti tipični talijanski gradovi. Preporuča se izlet brodom.

Huib van de Weerd

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio vrlo iznenađujući. Pri ulasku u stan pogled je bio stravičan. Stan je bio potpuno opremljen. Lijepo i prostrano. Jednom riječju prekrasno. Vlasnici su bili vrlo ljubazni i uslužni. Okolina je bila prekrasna. Naš odmor je bio pun pogodak


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 313734

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313734.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Marone» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 32 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina