Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Moniga del Garda

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

G.E.M. Van de Klundert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Robbert van den BergBerends

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

P Van Der Jagt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mart van Hoolwerff

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Tanja Lambregts

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Alex Kok

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Okolina je predivna, ali smještaj je bio jako prljav. Sve je bilo puno starih paučine. A pećnica je bila jednostavno prljava. Zapravo, sav pribor za jelo i tanjuri ili čaše su bili prljavi. Također, na posteljini je bila krvna mrlja. Stvarno nam je žao zbog toga jer je ovo prilično slatka kućica. Ima vrlo ugodnu atmosferu i lijep bazen koji možete koristiti. Primjetno je da onaj tko to upravlja želi brzo zaraditi novac bez ikakvog truda... šteta! Također, tvrdnja da je Gardameer udaljen samo šetnjom je apsolutna glupost. Da se to prošetati! Ali prvo morate proći kroz nekoliko ulica koje su vrlo strme...

Philippe Hauglustaine

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Izvrsna dobrodošlica u agenciji za nekretnine. Simpatičan smještaj s svim potrebnim udobnostima, terasom na kojoj smo svaki dan jeli zahvaljujući idealnoj klimi prve srpanjske sedmice i vrlo ugodnim malim privatnim vrtom. Osim toga, regija jezera Garda zaista je prekrasna i preporučuje se ljubiteljima fantastičnih pejzaža (jezero, planine, ...).

Thérèse De Blick

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Obavijestili smo Belvillu da ćemo stići tek u nedjelju. Prema jednom zaposleniku, ovo je također bilo proslijeđeno vlasniku nekretnine. Nije bilo problema. U subotu sam htio provjeriti to ponovno, ali nisam mogao dobiti vezu s nikim iz Belville jer je uvijek bio odgovor na automatski odgovor. Tada sam nazvao samu nekretninu i ispostavilo se da dolazak u nedjelju predstavlja problem jer je agencija tada zatvorena! Vlasnik nekretnine mi je kasnije poslao SMS poruku (na talijanskom) da moramo preuzeti ključ u obližnjem baru. Srećom, govorim talijanski. Bez ikakvih objašnjenja, morali smo pronaći naš kućicu, naučiti kako koristiti automatska vrata, sigurnosnu bravu, itd...Kasnije smo smjeli ponovno doći u ponedjeljak za daljnje informacije. Nisam htio opet potrošiti cijeli dan na sve to. Žao mi je, ali ovo je drugi put da je Belvilla obećala da je obavijest o promjeni dolaska proslijeđena, a mi na kraju sve moramo rješavati sami. Prošle godine ista stvar je bila i u Viesteu. Kućica je bila u redu, napa je radila ali nije imala odvod! Dakle, pare je jednostavno ulazila u sobu, nekoliko svjetiljki nije radilo, štednjak je radio samo dvije od četiri plinske grijalice. Inače, sve ostalo je bilo u redu, čisto i njegovan vrt, novi kuhinjski pribor. Pokušao sam dobiti informacije pozivom Belvilla broja, u vezi s dolaskom, jer sam sumnjao da neće biti otvoreno u nedjelju i da nećemo moći preuzeti ključ. Sve vrijeme sam dobivao automatski odgovor (loša usluga). Tada sam nazvao imovinu u Italiji (na italijanskom). Dolazak u nedjelju bio je uistinu problem. Kasnije je odgovorna osoba iz imovine poslala SMS s uputama, morali smo pokupiti ključ u baru na trgu.

Geert Oosterbosch

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijep boravak u mirnom okruženju s prekrasnim pogledom na jezero. Vrlo njegovan bazen s prostranim sunčalištem oko njega za dane odmora i oporavka, s sigurno ograđenim vrtom uz kuću. Moguće su različite izlete u neposrednoj i malo udaljenijoj okolini kako za ljubitelje prirode, tako i za kulturne znatiželjnike.

Eberle

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kompleks je vrlo miran, područje s bazenom je vrlo lijepo s pogledom na jezero Garda. Budući da se ovdje iznajmljuje samo jedna kuća, a ostale uglavnom koriste Talijani vikendom i vjerojatno tijekom praznika, imali smo apsolutni mir. Inače će vjerojatno biti malo glasniji. Sama kuća je opisana kao udobna, ali ima mjesta za poboljšanje. Tako da nam je nedostajao aparat za kavu (njemački), toster i njemački kanali na TV-u bili bi zgodni. Madrac nije bio star, ali nije bio udoban. A mogao se i sam objekt učiniti ljepšim. Ali zahvaljujući fantastičnom vremenu, blizini jezera i stvarno mirnoj lokaciji, kao i činjenici da smo skoro uvijek imali bazen za sebe, imali smo lijep i opuštajući boravak. Nije baš prikladno za malu djecu, jer je mali vrt na rubu vrlo nakošen.

Claudia Frerking

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

jako mi se svidjelo, posebno pogodno za pse.\r\nViše pažnje treba obratiti na čistoću. Tuš je jako prljav.\r\nK࿌bio je dobro opremljen.\r\nOdvodni sustav još treba poraditi.\r\nAli sveukupno sjajan odmor

Geert Oosterbosch

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ugodan boravak u mirnom području s prekrasnim pogledom na jezero. Vrlo dobro održavan bazen s prostranim sunčalištem oko njega za dane odmora i oporavka sa sigurno ograđenim vrtom u kući.

Za ljubitelje prirode i za ljubitelje kulture mogući su razni izleti u bližoj i malo daljoj okolici.

Marc Laruweere

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vila unutar pješačke udaljenosti od plaže, luke i sela s širokim pogledom na jezero Garda s terase i vrta, kao i s bazena. Na plaži do Padenghea uređena je prekrasna šetnica duga 3 km.

Thérèse De Blick

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Obavijestili smo Belvillu da nećemo stići do nedjelje. Prema riječima jednog zaposlenika, to je također proslijeđeno stanodavcu. Nema problema.

U subotu sam htio to ponovno provjeriti, ali nisam mogao dobiti zaposlenika Belvilla na liniji, uvijek aplikacija za odgovore. Onda sam nazvao sam Immo, pokazalo se da je problem dolazak u nedjelju jer je immo tada zatvoren! Vlasnik Imo-a mi je kasnije poslao SMS (talijanski) da moramo preuzeti ključ u obližnjem lokalu. Srećom, govorim koju riječ talijanskog)

Dakle, bez ikakvog objašnjenja morali smo pronaći našu kuću, rad autom.poorta, sigurnosnu bravu, itd... Dopušteno nam je da ponovno posjetimo u ponedjeljak radi dodatnih informacija. Nisam želio potrošiti niti jedan dan na sve te stvari. Žao nam je, ali ovo je drugi put da Belvilla obećava da je informacija o promjeni dolaska proslijeđena i da ćemo na kraju sve morati sami dogovoriti. Prošle godine tako je bilo iu Viesteu.

Sama kućica je bila ok, napa je radila, ali nije imala odvod! Dakle, para je samo ušla u sobu, nekoliko lampi nije radilo, peć su radila samo 2 od 4 plamenika.

Ostalo sve uredno, čisto i njegovano dvorište, novo posuđe.





















































































































































Pokušao sam dobiti informacije preko broja Belville, zbog dolaska, jer sam sumnjao da objekt neće raditi u nedjelju pa nismo mogli preuzeti ključ. Uvijek sam dobivao telefonsku sekretaricu. (Loša usluga) Zatim sam nazvao immo u Italiji (na talijanskom) Dolazak u nedjelju se pokazao neispravnim. Problem.

Nakon toga je odgovorna osoba poslala SMS poruku s uputama, morali smo preuzeti ključ u lokalu na seoskom trgu.

Alex Kok

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Okruženje je jako lijepo, jedino je smještaj bio jako prljav. Posvuda su visjele stare paukove krpe. A pećnica je bila samo prljava. Zapravo, cijeli kuhinjski pribor i tanjuri ili čaše još uvijek su bili prljavi. Na posteljini je bila i mrlja krvi.

Stvarno mislimo da je ovo šteta jer je to prilično lijepa kuća. Uz vrlo ugodnu atmosferu i prekrasan bazen koji možete koristiti. Primjećujete da tko god to vodi želi brzo zaraditi bez ikakvog truda... šteta! Također, udaljenost koja se tvrdi do jezera Garda je potpuna besmislica. Prohodno je! Ali prvo morate proći kroz nekoliko ulica koje su vrlo strme.

Philippe Hauglustaine

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Izvrsna dobrodošlica u agenciji za nekretnine. Lijep smještaj sa svom potrebnom udobnošću, terasom na kojoj smo svaki dan jeli, zahvaljujući idealnoj klimi prvog tjedna srpnja, i vrlo ugodnim malim privatnim vrtom. Osim toga, područje jezera Garda je zaista veličanstveno, preporučuje se ljubiteljima vrhunskih krajolika (jezero, planina itd.).

Hans van Drongelen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kompaktna kuća s vrtom i fantastičnim bazenom s velikim sunčalištem, vrtom s pogledom na jezero, lijepo smještena između luke i centra s izvrsnom ugostiteljskom ponudom. Mirna lokacija, a opet mnogo mogućnosti za izlaske i izlete.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313769

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313769.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Moniga del Garda» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina