Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Pastrengo

maks.  5   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu

Uređaji i pribori

WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 15 km "Valerio Catullo" di Sommacampagna

15 km

Izlaz s autoceste 4.6 km

4.6 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Herman Bovée

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

H. Kroon

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Jos de vries

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Caroline Lemaitre

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

marco houtzager

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ingrid van Dijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Sophie PIOT

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Pozdrav, Giovanni je vrlo ljubazan i pažljiv, ali njegova kuća je bučna jer je blizu ceste i u blizini kokošinjca. Također, oprema u kući nije baš dobra, tamo nema perilice rublja niti perilice posuđa (nisam primijetila u opisu). Također, posuđe je prilično oskudno: nema čaše za vino, nema čaše za spritz, što je šteta u Italiji. Kuća je vlažna, ali čista i vjerna opisu. Ne zaboravite ponijeti sol, papar, ulje, ocat jer ormarić je prazan (Giovanni za to nije kriv). Jezero Garda je udaljeno 10 ili 15 minuta vožnje i prekrasno je.

Edwin Wammes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Da bismo započeli, ocjena ovisi o vašem referentnom okviru. Kuća odgovara opisu. Prostrana je s velikim vrtom. Čisto, sve je prisutno (osim čaša za vino), dobar WiFi, dovoljno tople vode za tuširanje. Ima atmosferu. Namještaj, sanitarije i namještaj su u stilu sedamdesetih, dakle stari. Ono što mi se ne sviđa; trebao bi biti mirno mjesto, međutim buka autoceste i drugih cesta stalno je prisutna. Nema tišine uz cvrkut žohara već zvukove automobila uz cvrkut žohara. Moj vrt kod kuće u središtu grada je tiši. Na kraju, dobro je znati: u kolovozu je teško pronaći dobro mjesto za plivanje u jezeru. Obalu su zaposjeli kampovi. Dostupne javne plaže su prenatrpane.

Marcel Munter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor. Položaj kuće bio je vrlo centralan pa ste svugdje prilično brzo stigli. Doček od strane Caterine bio je uredan i gostoljubiv, a putem prijevoda od strane Giovannija, preko telefona, usmjereni smo. Kuća ima sve pogodnosti, samo bi bilo praktično imati perilicu rublja za ljude koji tamo dulje borave, poput nas. Vrt je predivan i tamo je vrlo mirno. Predložili smo malo raniji odlazak jer smo željeli u jednom danu voziti se natrag u Nizozemsku, i to je riješeno u dobroj suradnji.

Luciën van de Walle

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor je skromno, ali ukusno uređena. Možda bi bilo dobro dodati perilicu rublja i nekoliko udobnih ležaljki. Lokacija je odlična za posjet obližnjim prekrasnim mjestima u okolici (poput Lazisea, Bardolina, Sirmionea). Vlasnik će vam srdačno pružiti savjete i pomoć prilikom dolaska i za vrijeme boravka.

Andrea Rohrer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži talijanski

Mi (dva parove koji su prijatelji) htjeli smo provesti nekoliko lijepih dana na jezeru Garda u svibnju i naišli smo na prekrasnu Casa Pastrengo. Fotografije na web stranici već su nas uvjerile, ali stvarnost je bila još bolja. To nije anonimna vikendica, već se osjeti da je ovdje obitelj s puno ljubavi prema detaljima stvorila drugi dom. Samo pri dolasku, pogled na zaista veliki i održavani vrt stvarao je osjećaj odmora i kada smo prešli prag... kao kod kuće. Ulaz vodi u vrlo udoban dnevni boravak s terakota pločicama i kaminom (koji nismo isprobali), udobnom kauču i ljuljački. Kuhinja je vrlo čista i potpuno funkcionalna, opremljena sa svime što vam je potrebno za kuhanje. Iza kuće čak postoji roštilj pa smo čak mogli napraviti lijepe roštilj večeri. Bilo je jednostavno bajkovito svaki dan doručkovati na terasi, iako kuhinja nudi dovoljno prostora za četiri ili više osoba. Kuća je vrlo mirno smještena i susjede ovdje uopće ne osjećamo, tako da smo bili sasvim za sebe. Kreveti su vrlo udobni, kuća je vrlo dobro izolirana i nije bučna. Dovoljno je ormara pa bi čak i za dulji boravak bilo dovoljno prostora za spremanje. Kupaonica je također bila vrlo čista. Također je odlična lokacija Casa Pastrengo. U nekoliko minuta vožnje nalazite se u Laziseu i usred događanja. Lazise je predivno mjesto na jezeru Garda s srednjovjekovnim bedemima i mnogim simpatičnim malim dućanima i odličnim restoranima tik uz jezero. Valpolicella regija također je samo korak dalje i tamo smo mogli kupiti vrlo dobar vino. Za nas je sigurno da smo pronašli svoju kuću za odmor u budućnosti i toplo je preporučujemo!

Marcel Munter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo divan odmor. Položaj kuće bio je vrlo centralan pa smo bili svugdje prilično brzo. Doček od Caterine bio je pristojan i gostoljubiv, a uz pomoć prevođenja putem telefona od strane Giovannija, upoznali smo se. Kuća ima sve pogodnosti, samo bi perilica rublja bila korisna za ljude koji su na duže vrijeme, poput nas. Vrt je predivan i tamo je jako mirno. Predložili smo nešto raniji odlazak jer smo htjeli u jednom danu voziti natrag u Nizozemsku, i to je riješeno u dobroj suglasnosti.

Andrea Rohrer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži talijanski

Wir (dva befreundete Pärchen) wollten im Mai ein paar schöne Tage am Gardasee verbringen und stießen dabei auf die wunderbare Casa Pastrengo. Die Fotos auf der Website haben uns schon überzeugt, aber die Wirklichkeit war dann noch besser. Es ist kein anonymes Ferienhaus, sondern man merkt, dass hier eine Familie mit viel Liebe zum Detail ein zweites zu Hause eingerichtet hat. Allein schon bei Anreise der Anblick des wirklich großen und gepflegten Gartens vermittelte ein Gefühl von Urlaub und als wir über die Schwelle traten....wie daheim. Der Eingang führt in ein urgentmütliches Wohnzimmer mit Terracottafliesen und Kamin (haben wir nicht ausprobiert), einer bequemen Couch und einem Schaukelstuhl. Die Küche ist sehr sauber und voll funktionstüchtig und mit allem ausgestattet, was man zum Kochen braucht. Hinter dem Haus gibt es sogar einen Grill und so konnten wir sogar einen schönen Grillabend machen. Es war einfach traumhaft jeden Tag auf der Terrasse zu frühstücken, auch wenn die Küche genug Platz für vier oder mehr Personen bietet. Das Haus ist sehr ruhig gelegen und die Nachbarn spürt man hier gar nicht, so dass wir ganz für uns waren. Die Betten sind sehr bequem und das Haus ist sehr gut isoliert und nicht hellhörig. Es sind genug Schränke vorhanden, sodass man auch für einen längeren Aufenthalt genügend Stauraum hätte. Das Badezimmer war auch sehr sauber. Vrh je također Lage of Casa Pastrengo. In wenigen Fahrminuten ist man in Lazise und mitten im Geschehen. Lazise ist ein wunderschöner Ort am Gardasee mit einer mittelalterlichen Festungsmauer und vielen netten kleinen Geschäften und tollen Restaurants direkt am See. Ins Valpolicella Gebiet ist es auch nur ein Katzensprung und wir konnten dort sehr guten Wein kaufen. Für uns steht fest wir haben unser Ferienhaus für die Zukunft gefunden und können es wärmstens weiterempfehlen!

Edwin Wammes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Za početak, procjena ovisi o vašem referentnom okviru. Kuća odgovara opisu. Prostrana je sa velikom okućnicom. Čisto, sve je tu (osim vinskih čaša), dobar wifi, dobra topla voda za tuširanje. Udiše atmosferu. Interijer, sanitarije i namještaj su u stilu 1970-ih, dakle stari. Što vam se ne sviđa; to bi bilo mirno mjesto, ali buka s autoceste i drugih prometnica je stalno prisutna. Nema tišine uz cvrčke, već buke automobila uz cvrčke. Moj vrt kod kuće u centru grada je mirniji. Na kraju, dobro je znati: u kolovozu je teško pronaći dobro mjesto za kupanje na jezeru. Obala je zauzeta kampovima. Dostupne javne plaže više su nego prenapučene

Sophie PIOT

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Pozdrav, Giovanni je jako fin i pažljiv, ali njegova kuća je bučna jer je blizu ceste i blizu kokošinjca. Osim toga, nije baš dobro opremljen, nema ni perilicu ni perilicu posuđa (nisam obratio pozornost u opisu). Osim toga, posuđe je malo tijesno: nema čaše za vino, nema čaše za prskanje što je u Italiji šteta. Kuća je vlažna, ali čista i u skladu s opisom. Ne zaboravite vratiti sol, papar, ulje, ocat jer su ormari prazni (ne možemo kriviti Giovannija za to). Jezero Garda udaljeno je 10 ili 15 minuta vožnje automobilom i pravo je čudo.

Luciën van de Walle

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor je trijezna, ali ukusno uređena. Perilica rublja i nekoliko udobnih ležaljki mogli bi biti dobrodošao dodatak. Lokacija je odlična baza za posjet obližnjim prekrasnim mjestima u okolici (kao što su Lazise, Bardolino, Sirmione). Vlasnik je gostoljubiv i sa savjetima i pomoći pri dolasku i tijekom boravka

boravište.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 313950

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313950.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Pastrengo» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina