Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Pistoia

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Stroj za pranje rublja
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 40 km Pisa

40 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Guido Jacobs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

LUC CUSTERS

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Peter de Koning

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Erik Bannenberg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Robert Bavelaar

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Fenomenalna lokacija i posebno lijepa autentična kuća! Posebno nam se svidjela unutrašnjost. Okolina je super, a pogled je zadivljujući. Fabio, domaćin/vlasnik, je povremeno prisutan, ali nikada ne smetajući. Vrlo je koristan, vrlo prijateljski raspoložen i puno smo popili kava zajedno. Mir i privatnost su zajamčeni, čak i kada su više dijelova kuće iznajmljeni. Zemljište je dovoljno veliko i uz različite terase na različitim razinama uvijek možete pronaći privatnost. Kuća je malo teže pronaći, djelomično zbog toga što adresa u našoj navigaciji nije išla do kućnog broja 108. U našoj navigaciji se ulica nazivala drugačije. Srećom, uvijek postoje ljubazni lokalni stanovnici koji će vas rado odvesti kako bi ipak stigli na odredište.

Halink Halink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakva nevjerojatna lokacija! Sati su provedeni gledajući u planine i dolinu. Kada padne sumrak, pogled je jednako magičan. Vožnja do kuće iz Pietrabuone je pravo iskustvo, ali do nje se može doći na dva načina. Iz Pietrabuone skrenite lijevo prema tabli San Quirico preko vijugave ceste s umjerenim asfaltom ili malo dužim putem desno preko Castelvecchia. Zadnjih 100 metara puta do kuće je strm makadamski put s otprilike 5 horizontalnih prepreka (za odvodnju kišnice) i niski automobili bi mogli imati problema, ali to nas nije zaustavilo! Po potrebi se može parkirati i malo iznad. Fabio, vlasnik, prilično dobro govori engleski, vrlo je gostoljubiv, susretljiv, čak nam je pomogao s istovarom, rado daje savjete i preporuke te redovito je prisutan na prostranom posjedu obavljajući održavanje vrta koji izgleda lijepo njegovan. Kuća je podijeljena na 3 različita apartmana i zidovi su malo tanki, ali mi smo imali nizozemskih susjeda s kojima smo se dobro slagali. Izleti u Firencu, Pisu, Luccu, Montecatini Terme i plažu (preporuka, posjetite Lerici) traju od 1 do 1,5 sat vožnje, ali vrlo su izvedivi i definitivno se isplati, ali posjet dvorcima poput San Quirico i Castelvecchia vrijedi posjetiti! Mi smo imali srednji apartman i ponuda lonaca, tava i posuđa bila je dovoljna. Hladnjak dobro hladi i na naš zahtjev prije dolaska nije bio problem postaviti dodatni dječji krevetić u sobu. S terase smo imali pogled na planine i dolinu. To je za nas bilo čisto talijansko iskustvo i uživali smo u tome!

Pieter Bauwens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Smješten u brdima iznad Pescie, vrlo miran, udaljen od većih gradova poput Firenzea, ali blizu Luke, na dohvat ruke od Cinque Terre-a.... Vrlo lijep smještaj. Čini se da su veličine smještaja prilično različite (mi smo bili s obitelji s 2 djece), srednji od 3 kućice bio je super (vrlo prostrani dnevni boravak - kuhinja, velika spavaća soba... koju smo dijelili s četvero (druga opcija bi bila uzeti kauč u dnevnom boravku... ali spavaća soba je bila dovoljno prostrana za nas 4 i zato ugodnija). Fabio je bio izvrstan domaćin, odmah odgovarao na pitanja, s velikim poznavanjem područja. Bazen nije vrlo velik (pretpostavljam 3*4m, ponekad svježa voda... ali dovoljna za puno zabave za našu djecu (7 i 9 godina). Svježe zbog brda i činjenice da je voda u bazenu stalno obnovljena svježim izvorskim vodama). Definitivno preporuka ako volite mir i ne smeta vam lagano spuštanje 20 minuta do doline kako biste tamo obavili veće kupovine (supermarket) i kulturološke izlete.

E.h.a. Klein Goldewijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuću smo doživjeli kao fantastičnu, kao i okolinu. Još uvijek ne pokvarenu turizmom. Na pristojnoj udaljenosti od Luke i Firence. Svako jutro posjetila nas je obitelj jelenima. Sve je prilično osnovno (npr. nema wifi), ali nama to nije bilo problem. Preporučujemo restoran Da Karla u Castlelvecchiu. Fini talijanski. Problemi s neasfaltiranom cestom su nam sitnicarenje.

A.T. Hendriks

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nakon 10 minuta vožnje brojnim zavojima iz Pescije, dolazite do kuće preko strme staze. To je kuća koju ponekad vidite zalijepljenu uz planinu dok krstarite uskim planinskim cestama i pitate se tko bi tu uopće mogao živjeti. Pa ti! Lijepo obnovljena s očuvanjem rustikalnog izgleda. Veliki terasasti posjed s prekrasnim pogledom s terase na dolinu s malim selima raštrkanima po obroncima. Predivno! Vlasnik je bio vrlo koristan i dao je nekoliko objašnjenja o okolici. Izvrsni restoran u blizini, ali ponesite svjetiljku jer je noću tamo mračno kao u rovu, a ceste su jako uske. Odlično smo se zabavili i posjetili gradove poput Pise, Pistoje, Luke (preporuka) i Firence iz tog mjesta.

Andries Vermeire

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kao bourgondski i kritični Flamanaci bili smo ugodno iznenađeni našim boravkom u gli Olivi. Prvi put za nas u kući za odmor, nakon godina provedenih u hotelima s 4 i 5 zvjezdica, tako da je dobar omjer cijene i kvalitete. Divno je imati slobodu i mir, bez obaveza, sve prisutno za uživanje u mirnom i sunčanom odmoru! Malo teže je pronaći jer ranije nije označeno s oznakama. Dobar doček od Fabija, pristojno čista kućica (ali mi smo vrlo kritični), bazen malo razočaranje, više je prirodni rezervoar vode, tako da ne smijete biti odbojni prema životinjama ili zelenim lišćem. Idealno za razne izlete, prekrasna priroda, manje preporučljivo za osobe sa slabim kretanjem.

Anita Thomassen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u Gli Olivi i uživali u miru, prostoru i prekrasnom okruženju. Kuća je vrlo autentično uređena i osnovno opremljena. Imate osjećaj da se malo vraćate u prošlost. Nema radija ili TV-a i oko kuće nemate signala na mobitelu. Tek u Pesciji smo mogli ponovno primati poruke ili zvati. Vlasnik Fabio je vrlo gostoljubiv i čini sve kako bi boravak učinio ugodnim. Često bi stavljao svježe ruže ili lavandu u vazu, pripremio bi nam kavu i počastio nas toskanskim keksima. S terase imate prekrasan pogled na okolna planinska sela. Nedaleko od kuće nalazi se veliko stablo trešnje, od kojeg smo svaki dan brali ukusne trešnje. Iza kuće su košnice, zbog čega cijeli dan čujete zujanje pčela. Udaljenost do Pescie ipak nam je bila pomalo razočaravajuća (13 km). Budući da je to najbliže mjesto za kupovinu namirnica, morate redovito ići autom tamo. Put do tamo je krivudav i ponekad nepregledan, zbog čega često morate trubiti da pokažete da dolazite. Sve u svemu, uživali smo u miru, privatnosti i prekrasnoj prirodi.

Andries Vermeire

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kao Burgunđani i kritični Flamanci, bili smo ugodno iznenađeni našim boravkom u Gli Oliviju. Prvi put za nas u kućici za odmor, nakon godina hotela s 4 i 5 zvjezdica, tako dobra vrijednost za novac. Prekrasna sloboda i tišina, bez obaveza, sve je tu za uživanje u mirnom i sunčanom odmoru! Malo ga je teško pronaći jer prije nije bilo označeno znakovima. Dobar prijem kod Fabija, relativno čista kuća (ali mi smo također vrlo kritični), bazen je malo razočaranje, to je više prirodni rezervoar vode, tako da ne biste trebali biti neskloni bubi ili zelenom lišću.
Idealno za sve vrste izleta, prekrasna priroda, manje za osobe s poteškoćama u hodu.

Anita Thomassen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo 2 tjedna u Gli Oliviju i uživali u miru, prostoru i prekrasnom okruženju. Kuća je vrlo autentična i bazična. Osjećate se kao da se malo vraćate u prošlost. U kući i oko nje nema radija ni TV-a i nema pokrivenosti mobilnom telefonijom. Jedino smo u Pesci mogli ponovno primiti poruke ili nazvati.
Vlasnik Fabio je vrlo gostoljubiv i čini sve da vaš boravak učini ugodnim. Redovito je stavljao svježe ruže ili lavandu u vazu, kuhao nam kavu i častio nas toskanskim keksima. Sa terase se pruža prekrasan pogled na okolna planinska sela. Blizu kuće je veliko stablo trešnje s kojeg smo svaki dan brali ukusne trešnje. Iza kuće su košnice, pa se cijeli dan čuje zujanje pčela. I dalje nas je udaljenost do Pescie razočarala (13 km). Budući da je ovo najbliže mjesto za kupovinu, tuda ipak morate redovito ići automobilom. Put do njega je vijugav i ponekad zbunjujući, pa često morate zatrubiti kako biste znali da dolazite.
Sve u svemu, uživali smo u miru, privatnosti i prekrasnoj prirodi.

A.T. Hendriks

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nakon 10-minutne vožnje po zavoju od Pescie dolazite do kuće strmom stazom. Ona vrsta kuće koju, kad se vozite uskim planinskim cestama, ponekad vidite zaglavljenu uz planinu i u kojoj se pitate tko bi dovraga tu trebao živjeti. Pa ti!
Uredno renoviran zadržavajući rustikalni izgled. Velika terasasta parcela gdje imate prekrasan pogled sa vaše terase na dolinu s malim selima izgrađenim na padinama. Lijep!
Vlasnik je bio od velike pomoći i daje neka objašnjenja o području. Sjajan restoran na pješačkoj udaljenosti, ali ponesite svjetiljku jer je noću mrkli mrak, a ceste su vrlo uske.

Sjajno smo se proveli i od tamo smo posjetili gradove kao što su Pisa, Pistoya, Lucca (preporučeno) i Firenca.

Robert Bavelaar

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nevjerojatna lokacija i vrlo lijepa autentična kuća! Interijer je posebno dobio naše odobrenje. Okruženje je izvrsno, a pogled oduzima dah.
Fabio, upravitelj/vlasnik, prisutan je u redovitim intervalima, ali nikada nije nametljiv. Vrlo je uslužan, vrlo ljubazan i mnogo je šalica kave popilo zajedno.
Mir i privatnost su zajamčeni, čak i ako se iznajmljuje više dijelova kuće. Parcela je dovoljno velika i dijelom zbog raznih terasa na različitim razinama, uvijek postoji privatnost.
Kuću je malo teško pronaći, dijelom i zato što adresa u našoj navigaciji nije došla do kućnog broja 108. U našoj navigaciji ulica se drugačije zvala. Srećom, uvijek ima ljubaznih mještana koji su voljni odvesti vas do odredišta.

E.h.a. Klein Goldewijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuću smo doživjeli kao fantastičnu, kao i okolinu. Još nije razmažen turizmom. U razumnoj udaljenosti od Lucce i Firence.

Svakog jutra posjećivala nas je obitelj jelena. Sve je prilično jednostavno (bez wifi-a na primjer), ali to nam nije problem.

Preporučamo restoran Da Karla u Castlevecchio. Ukusan talijanski.

Mislimo da su problemi s neasfaltiranim cestama trivijalni-)

J.M.G. Van den Eerenbeent

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nas dvoje smo otišli na ovo prekrasno mirno mjesto tijekom svibanjskih praznika. Budući da je bila izvan sezone, imali smo dovoljno mjesta. Autentična kuća s lijepom velikom spavaćom sobom i udobnim krevetom. Ako je vrijeme loše, može se brzo ohladiti. Sa terase prekrasan pogled na planine i sela. Autentična sela i ljubazni pomalo povučeni ljudi. Trgovine nisu u blizini. 11 kilometara dalje.

Pieter Bauwens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Smješten u brdima iznad Pescie, super miran, na određenoj udaljenosti od većih gradova kao što je Firenze, ali blizu Lukke, na razumnoj udaljenosti od Cinque Terre, ....

Vrlo lijep smještaj .. očito prilično različite veličine smještaja (imali smo obitelj s 2 djece) sredina od 3 kuće je bila u redu (vrlo prostran dnevni boravak - kuhinja, velika spavaća soba ... koju smo dijelili s nas 4 ( druga opcija je bila sjediti u dnevnoj sobi ... ali spavaća soba je bila više nego dovoljno prostrana za 4 osobe i stoga zabavnija).

Fabio je bio dobar domaćin. s trenutnim odgovorom na pitanja, s velikim poznavanjem regije.

Bazen nije jako velik (procjenjujem 3 * 4 m, s ponekad slatkom vodom ... ali dovoljno za puno zabave s našim kompletima (7 i 9 godina). Svježe viđen u brdima i budući da se voda za kupanje stalno osvježava svježa izvorska voda).

Definitivno preporučljivo ako volite mir i tišinu i nemate ništa protiv da se prvo spustite 20 minuta u dolinu kako biste obavili veću kupovinu (supermarket) i otišli na kulturne izlete.

J.C.M. Berkhout-Vennix

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

S ovog prekrasnog prirodnog mjesta posjetio je gradove Pescia, Firenca, Lucca i Pisa. Što se tiče lijepih šetališta, planinarske staze nisu ili su slabo označene, ima još puno toga za popraviti. Kada izađete iz doline u dolinu, krajolik je razočaravajući, puno zgrada. Ljubazan domaćin gospodar.

L. Thienpondt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuću nije bilo tako lako pronaći. Vlasnik je pomogao. Vrlo lijepa, autentična lokacija. Posuđe bi moglo biti malo bolje jednako često. Prekrasan okoliš. Priroda je neodoljiva. I vrlo dobro smješten za jednodnevne izlete u toskanske znamenitosti.

Halink Halink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakva sjajna lokacija! Sati provedeni gledajući u planine i dolinu.U sumrak pogled je jednako čaroban. Vožnja do kuće od Pietrabuone je pravi doživljaj, ali do nje se može doći na 2 načina. Od Pietrabuone slijedite znak San Quirico s lijeve strane vijugavim usponom preko umjerene površine ceste ili malo dužu rutu s desne strane preko Castelvecchio . Zadnjih 100 metara do kuće je silazni makadam sa cca 5 poprečnih greda (zbog oborinske odvodnje) i može malo otežati niskim automobilima, ali to nas nije spriječilo! Također je moguće parkirati iznad.



Fabio, stanodavac, govori nešto engleskog, vrlo je gostoljubiv, kooperativan, čak je pomogao i pri raspakiravanju, rado daje savjete i savjete te je redovito prisutan na prostranoj parceli kako bi održavao, između ostalog, vrt koji lijepo izgleda održavati.



Kuća je podijeljena na 3 različita stana i zidovi su pomalo bučni, ali imali smo nizozemske susjede s kojima smo se dobro slagali. Jednodnevni izleti u Firencu, Pisu, Luccu, Montecatini Terme i plažu (napojnica idite do Lericija) udaljeni su sat do sat i pol, ali su vrlo izvedivi i ovi izleti su svakako vrijedni truda, ali i sela dvoraca kao što su San Quirico i Castelvecchio vrijedi posjetiti!

Imali smo srednji stan i izbor lonaca, tava i posuđa bio je dovoljan. Hladnjak jako dobro hladi i na naš zahtjev unaprijed nije bio problem staviti dodatni krevetić u sobu. S verande smo imali pogled na planine i dolinu.



Za nas je ovo bio najčišći doživljaj Italije i neizmjerno smo uživali!

Inge Van Wegens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan boravak u San Quiricu. Prekrasan pogled na dolinu, vrlo uredna kuća, ugodni susjedi i Fabio je fantastičan duh. Nimalo turistički. Vrlo originalno. Šteta samo što je muzej papira u Pietrabueni bio zatvoren cijeli kolovoz.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314465

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314465.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Pistoia» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina