Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Pistoia

maks.  4   Gosta/Gostiju
86m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
86m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 2.5 km

2.5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 53 km Pisa

53 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


32 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Kurt Nothelfer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

anthony coolsaet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Eric Kremer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

H. Brink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Sandra Wapperom

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lokacija kuće bila je odlična. Lijepo područje s prekrasnim pogledima. Kuća je bila vrlo razočaravajuća. Namještaj je bio star i prljav. Na dan dolaska dočekali su nas rumunjski upravitelji kuće koji nisu govorili ni riječ engleskog jezika. Posteljina je smrdjela, ali srećom imali smo stroj za pranje rublja, pa smo mogli kupiti deterdžent idući dan i oprati posteljinu. Međutim, to nam se ne čini namjernim!! TV nije radio, ali je upravitelj to na kraju popravio. Bazen je bio vrlo prljav (žuta/zelena naslaga duž zidova), tako da ga nismo mogli koristiti. Često su se događale prekide tople vode dok smo se tuširali. Ukratko, vrlo razočaravajuće iskustvo. Čini se da je ova nekada bila lijepa vikendica, ali zbog nedostatka održavanja dosta se zapustila.

Tom Slegers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća, dobro održavana. Dobrodošlica je vrlo srdačna, a vlasnik vrlo brižan prema svojim gostima. Sve je bilo savršeno u redu. Bazen je predivan, a pogled magnifican. Vlasnik je svaki tjedan čistio bazen robotom. Definitivno vrijedi posjetiti, bilo je prekrasno odmor. Put do kuće je posebno iskustvo, ali si naviknut nakon dva puta.

Kimberley Righolt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastično vrijeme u Italiji. Uživali smo u kućici... ima sve praktične stvari koje vam trebaju na odmoru. To je divno mirno okruženje gdje možete zaista odmoriti. Put kroz planine do kuće je malo zahtjevan i uzbudljiv... ali ako ste već nekoliko puta prošli, nije problem. Okolica i gradovi su također vrlo lijepi za posjetiti... Lucca nam se najviše svidjela i vrijedi posjetiti. Vlasnik ne govori engleski, ali jasno pokazuje sve i vrlo je ljubazan. Rado bismo se vratili.

M. Pauwels

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ovo je uredan odmor, s prekrasnom terasom i prekrasnim pogledom, minusi su što smo morali sami čistiti bazen više puta i kameru za nadzor. Izvan kuće je postavljena kamera na uglu, a u drugoj kući na gornjem katu je monitor na kojem se mogu pregledati slike s te i drugih kamera. Lijep odmor u prekrasnom okruženju.

Thomas Verschueren

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepe uspomene na ovaj kućicu. Nekoliko stvari se mogu poboljšati, na primjer fotografije bazena su očito snimljene širokokutnim objektivom i kuća je gotovo na ulici umjesto potpuno izolirana u brdima, ali s pozadine to ne smeta. Centar Pescie ne znači puno, tako da za ovaj grad već ne morate ništa raditi. Na vrhu brda je ugodno boraviti, ima trattoria u šumi na 2,5 km, a sama kuća je dovoljno opremljena (iako se bojler gotovo svaki dan isključivao).

Pedro Correia

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Draga Belvilla, Imali smo vrlo loše iskustvo u ovoj kući. Čim smo stigli u kuću, saznali smo da postoji naknada od 60 eura/dan da se uključi grijanje, što je prilično apsurdno. Zatim, tamo je bio mačka, vrlo vjerojatno živi u kući, koja je čim smo otvorili vrata ušla unutra i bilo je prilično teško natjerati je da izađe van. Zbog toga nismo mogli ostaviti vrata otvorena niti sekundu bez da mačka uđe unutra i legne na naše krevete. To je prilično zanimljivo, postoji naknada za kućne ljubimce, ali nije bilo spomena da kuća već dolazi s mačkom. Osim toga, naš boravak je bio dobar. No, onda je došao petak! Vlasnik kuće ušao je u kuću, bez upozorenja, i ukrao kabel za ponovno punjenje našeg automobila. Zatim nam je poslao SMS poruku rekavši da je ukrao kabel i da ako ga želimo natrag, morat ćemo platiti 30 eura. Ovo je skandalozno!!! Ušao je u kuću i ukrao našu imovinu!!! Tvrdio je da je osigurač bio oštećen (zbog punjenja automobila) i sam je ušao unutra, kad je vidio kabel, uzeo ga i tražio plaćanje da ga vrati!! Tvrdnja da je osigurač bio oštećen je prilično neosnovana, punili smo automobil od našeg dolaska u subotu. Kasnije smo također provjerili kutiju s osiguračima i nije bilo ničega. Osigurač nikad nije iskočio, tako da nije bilo nikakvog oštećenja. Osigurači su napravljeni da iskoče ako nešto pođe po zlu kako bi zaštitili električni krug. On nikad ne bi mogao ući u kuću bez našeg pristanka! Je li to radio i u drugim prilikama kad nas nije bilo? Radi li to s drugim gostima? Nakon toga, više se nismo osjećali sigurno ostati tamo, pa smo se spakirali i otišli. Ne znam što bi ovakva osoba mogla učiniti ako osjeti da 30 eura nije dovoljno ili bi pokušala nešto drugo subotom ujutro. Kako bismo izbjegli bilo kakve druge probleme ili potencijalnu opasnost, posebno jer sam bio s obitelji, jednostavno smo otišli u petak navečer. Nikada ga nismo upoznali i nismo dobili natrag naš kabel, da budem jasan. Također, kao informacija, ovakav kabel može koštati do 300 eura. Priznajem da sam mogao obavijestiti da namjeravam napuniti auto. Budući da nikada nisam imao problema s tim u prošlosti, ovaj put nisam spomenuo. Samo da objasnim malo dalje, imamo plug-in hibridni automobil s baterijom od 10kwh. To znači da mu je potrebno 10kw za punjenje, po cijeni od oko 15 centi po kw, što iznosi 1,5 eura po punjenju. Mislim da je ovo nedopustivo ponašanje, postoje načini za razgovor i rješavanje problema, ali ovo nije prihvatljivo. Molim vas poduzmite potrebne radnje, ovo nije u redu! Pedro PS: Imam screenshotove poruka koje mi je vlasnik kuće poslao, mogu vam ih poslati ako je potrebno.

Willem de Snoo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prilikom dolaska smještaj još uvijek nije bio spreman nakon vremena prijave. Imali smo osjećaj da je to brzo završeno kako bismo odmah mogli provjeriti. Održavanje vrta je loše (vidljiva je visoka trava i korov), dojam je da je vrt grubo održavan. Smještaj je prilično čist. - Kuhinjski pribor je nepotpun (nema daske za rezanje kruha, alata za roštilj, poslužavnika (posluživanje pored bazena sada je vrlo teško), nedostaje košarica za kruh, nedostaju držači za jaja, samo 2 krpice za suđe i nema ručnika, korišćene krpe i spužve umjesto novih, nema podmetača za vruće tave i posude. - Perilica posuđa je glasna. - Kišobran pored bazena je slomljen, također je 1 kišobran nedovoljan za grupu od četiri osobe pored bazena. - 1 ležaljka je slomljena (rješeno nakon telefonskog poziva zamjenom drugog korištenog primjerka). - Nema jastuka na ležaljkama.

Stijn Hombrouckx

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasan pogled iz kućice..Dobrodošlica nije bila onakva kakvu smo očekivali..ispalo je da postoji problem s plinom i nismo imali tople vode..!! To se naravno može dogoditi, ali objasnio nam je gospodin koji nas je dočekao na talijanskom jeziku..tako da nije govorio ni riječ francuskog ili engleskog..!! malo čudno, zar ne kada iznajmljujete kućice turistima..??!! Budući da je bila subota, izgleda da Talijani ne rade vikendom, problemi su se riješili tek u ponedjeljak popodne..!! Međutim, smjeli smo prespavati u drugoj kući, tako da je to bilo u redu..!! Zbog toga smo morali dva puta mijenjati kućicu i izgubiti dan koji smo planirali posjetiti gradove..!!

J.N.I. van Nistelrooij

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ova kuća se nalazi na brdu, s još 2 druge kuće u neposrednoj blizini. Put do nje je uski i ima 16 serpentina, pa ako volite izazove?? Kuća sama po sebi ima dovoljno prostora za 4 osobe, dnevni boravak je malo manji, kuhinja prilično velika, 2 velike spavaće sobe s kupaonicom između, s malim tušem. Kuća ima veliku terasu s fantastičnim pogledom na dolinu u kojoj se nalazi Pescia. Tu je i lijep bazen.

Pedro Correia

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Dragi Belvilla,

Imali smo vrlo loše iskustvo u ovoj kući. Čim smo stigli u kuću, saznali smo da postoji naknada od 60 eura dnevno za uključivanje grijanja, što je prilično apsurdno. Zatim je tu bio mačka, vrlo vjerojatno da živi u kući, koja je čim smo otvorili vrata ušla unutra i bilo je prilično teško natjerati je da izađe van. Zbog toga nismo mogli ostaviti vrata otvorena ni sekunde bez da mačka uđe i legne na naše krevete. To je prilično zanimljivo, postoji naknada za kućne ljubimce, ali nije bilo spomena da kuća već dolazi sa mačkom. Osim toga, naš boravak je bio dobar. Ali onda je došao petak! Vlasnik kuće je ušao u kuću, bez da nas upozori, i ukrao kabel za punjenje našeg automobila. Zatim nam je poslao SMS poruku u kojoj je rekao da je ukrao kabel i da ćemo ga dobiti natrag ako platimo 30 eura. Ovo je skandalozno!!! Ušao je u kuću i ukrao našu imovinu!!! Tvrdio je da je osigurač oštećen (zbog punjenja automobila) i sam sebe pustio unutra, kada je vidio kabel, uzeo ga i tražio plaćanje da ga vrati!! Tvrdnja da je osigurač oštećen je prilično izmišljena, mi smo punili automobil od našeg dolaska u subotu. Kasnije smo također provjerili osiguračku kutiju i nije bilo ničega. Osigurač nikada nije iskočio, tako da nije bilo nikakve štete. Osigurači su dizajnirani da iskoče ako nešto pođe po zlu kako bi zaštitili električni krug. Nikada nije mogao ući u kuću bez naše suglasnosti! Je li to radio i ranije dok nas nije bilo? Radi li to s drugim gostima? Nakon ovoga, nismo se osjećali sigurno ostati tamo, pa smo spakovali stvari i otišli. Nismo se nikada sreli s njim i nismo dobili naš kabel natrag, da bude jasno. Također, kao informacija, ovakav kabel može koštati do 300 eura. Priznajem da sam mogao obavijestiti da ću puniti automobil. Kako nikada prije nisam imao nikakvih problema s tim, nisam to ovaj put spomenuo. Samo da malo pojasnim, imamo automobil s priključnim hibridnim pogonom s baterijom od 10 kWh. To znači da mu treba 10 kW da se napuni, po cijeni od oko 15 centi po kW, što iznosi 1,5 eura po punjenju. Mislim da je ovo nedopustivo ponašanje, postoje načini razgovora i rješavanja problema, ali ovo nije prihvatljivo. Molim vas da poduzmete potrebne mjere, ovo nije ispravno! Pedro

PS: Imam snimke tekstualnih poruka koje mi je vlasnik kuće poslao, mogu vam ih poslati ako je potrebno.

Ineke Scholtens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Divna kuća visoko u toskanskim brdima, gdje ste udaljeni od brzog života. Uživajte u kući opremljenoj svim vrstama pogodnosti i predivnim bazenom. Put do vrha brda je izazovan, s uskim ulicama, ali prekrasan. Predivna baza za posjet prekrasnim toskanskim gradovima i obali. Ako imate pitanja, vlasnik je uvijek tu! On uvijek pomaže.

Robin ten Hoeve

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Savršena kuća s privatnim bazenom. Malo je teško doći tamo i definitivno vam treba automobil. Ali na putu do tamo brzo se naviknete. Izuzetno ljubazan vlasnik i srdačan doček s jasnim objašnjenjem kako lakše doći tamo. Traje nešto duže, ali vožnja je ugodnija.

Robin ten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Savršena kuća s privatnim bazenom. Malo je teško doći do nje i svakako vam je potreban auto. No, brzo se naviknete na put do tamo. Vlasnik je vrlo ljubazan i srdačno nas je dočekao, objasnivši nam kako olakšati dolazak. Traje nekoliko minuta dulje, ali vozi se ugodnije.

P. Rouw

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je odlična i pogled je fantastičan. Stvarno se osjećate kao vlastita kuća s privatnim (!) bazenom u Italiji. Iz svog doma možete napraviti lijepe izlete u, na primjer, Pisu, Firencu (savjet: vlakom), Lucu, Montecatini, Pesciu, Vinci itd. Također je super zabavno ležati uz bazen s knjigom ili ako roštiljanje na vašoj privatnoj terasi. Ako ste sportski, ovdje možete uživati i u vožnji biciklom po planinama. Ukusna hrana! Uživaj!!

J.N.I. van Nistelrooij

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ova kuća se nalazi na planini, sa još 2 kuće u neposrednoj blizini. Cesta do njega je uska i ima 16 oštrih zavoja, pa ako volite izazov??
Sama kuća je dovoljno prostrana za 4 osobe, dnevni boravak na maloj strani, kuhinja prilično velika, 2 velike spavaće sobe s kupaonicom između, s malim tušem. Kuća ima veliku terasu s fantastičnim pogledom na dolinu u kojoj se nalazi Pescia. Tu je i lijep bazen.

Sandra Wapperom

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Položaj kuće bio je dobar. Lijepo okruženje s prekrasnim pogledom.

Sama kuća bila je vrlo razočaravajuća. Namještaj je bio star i prljav. Na dan dolaska dočekali su nas rumunjski upravitelji kuće koji nisu govorili ni riječi engleskog. Posteljina je bila smrdljiva i srećom postojala je perilica za rublje pa smo sljedeći dan mogli kupiti deterdžent i oprati posteljinu. No, čini nam se da to nije namjera!!

Televizor nije radio, što je upravitelj na kraju koliko-toliko popravio. Bazen je bio jako prljav (žute/zelene naslage na stjenkama) pa ga nismo mogli koristiti. Česti gubitak tople vode tijekom tuširanja.

Sveukupno vrlo razočaravajuće iskustvo. Dojma smo da je ovo nekada bila lijepa kuća za odmor, ali je zbog neodržavanja propala.

M. Pauwels

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ovo je uredna kuća za odmor, s prekrasnom terasom i prekrasnim pogledom, minus točke, sami smo čistili bazen više puta, te nadzor kamera. Vani na uglu kuće nalazi se kamera, u drugoj kući je monitor na gornjem katu na kojem se mogu vidjeti te slike i one s drugih kamera.

Prekrasan odmor u prekrasnom ambijentu.

Charlotte Pril

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva prekrasna tjedna u kućici. Doista nije u selu, ali je prekrasno mirno i prekrasan je pogled. Vikendica je dobro opremljena. Namještaj je star, ali prikladan. S bojlerom nismo imali problema. Mogli smo roštiljati svaki dan, a sjedalo na balkonu pružalo je potreban hlad. Bazen je zapravo veliki bazen za djecu i imao je svoj dan. Ne toliko kada, nego je obloga polomljena na mnogim mjestima, a ljestve za bazen izgledaju daleko od sigurnog. Bili smo tamo s našom trogodišnjom kćeri i bilo nam je lijepo. Do Pescie je oko 10-12 min vožnje. Rumunj ne govori ni riječi engleskog pa se nije baš lako sporazumjeti, ali smo ipak uspjeli. Tuš je mali.

Bert Lammerts Van Bueren

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Put do smještaja je avantura za sebe, 4,5 km po vrlo uskoj cesti sa 17-ak oštrih zavoja. Izazov s nadolazećim prometom. Smještaj je bio dobar s prekrasnim pogledom na dolinu.

Kimberley Righolt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

bilo nam je fantastično u Italiji.

Stvarno smo uživali u kućici .. ima sve praktične stvari koje su vam potrebne na odmoru.

To je prekrasno mirno područje gdje se stvarno možete opustiti.

Put kroz planine do kuće zahtijeva malo navikavanja i uzbudljiv je ... ali ako ste ga već nekoliko puta vozili, nije problem.

Područje i gradovi također su vrlo lijepi za posjetiti ...

Lucca nam je bila najljepša i vrijedi je otići.



Vlasnik ne govori engleski, ali jasno sve pokazuje i vrlo je ljubazan



Opet bismo se vratili

Stijn Hombrouckx

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasan pogled iz vikendice..

Recepcija nije bila onakva kakvu smo očekivali .. činilo se da je bio problem s plinom i nismo imali tople vode .. !!

To se naravno može dogoditi, ali to nam je objasnio gospodin koji nas je primio na talijanskom..tako da ta osoba nije govorila ni riječ francuskog ni engleskog..!!Malo je čudno kad iznajmljuješ kuće turistima ..??!!

Budući da je bila subota, očito Talijani ne rade vikendom, trebalo je do ponedjeljka popodne da su svi problemi riješeni..!!

Smjeli smo prenoćiti u drugoj kući, tako da je to bilo u redu ..!!

Tako da smo morali dva puta mijenjati kuće i izgubili smo dan da obiđemo gradove ..!!

Willem de Snoo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Po dolasku, smještaj nije bio spreman nakon vremena za prijavu. Imali smo osjećaj da je ovo brzo završeno kako bismo se odmah mogli prijaviti.

Održavanje vrta je daleko od željenog (vidljivo mnogo duge trave i korova), dojam na brzinu grubo uređenog vrta. Smještaj relativno čist.

- Raspored kuhinje je nedovršen (nema daske za rezanje kruha, pribora za roštilj, pladnja (rad na bazenu sada je vrlo otežan), nedostaje košarica za kruh, nedostaju čašice za jaja, ali 2 kuhinjske krpe i bez ručnika, korištene krpe za suđe i spužvica za ribanje umjesto novih, bez podmetača za vruće tave i vage.

- Prasak u perilici posuđa

- Na bazenu se slomio suncobran, također je 1 suncobran premalo za grupu od četiri osobe na bazenu.

- 1 ležaljka slomljena (riješeno nakon telefonskog poziva korištenjem druge rabljene).

- Bez jastuka na ležaljkama.

ABuskens Buskens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuću je bilo lako pronaći, samo kroz usku planinsku cestu. Lijep prijem, voditelji su već bili u kući za odmor u vrijeme dolaska. Lijepa kuća s lijepim bazenom. Fantastičan pogled!

Karen Aenspeck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna lokacija u prekrasnom planinskom krajoliku, daleko od sela Pescia i trgovina. Težak i dugačak pristupni put, tako da smo uvijek morali uzeti auto za svaki potez, što je bila šteta. Svugdje je vrlo strmo, pa nije idealno za malu djecu, stoga je teško voziti bicikl ili se igrati s loptom. Ali za ljubitelje prirode koji se žele izolirati od sve gužve, to je prekrasna lokacija. Sama kućica je sasvim ok. Sve je radilo, ali je smrdjelo malo na pljesniv zbog zastarjelog namještaja, što je bila šteta. Bazen nije bio baš čist, filter nije radio kako treba, pa nakon nekoliko dana više nije pozivao na kupanje. Očišćeno je po dolasku, ali neće tako dugo ostati. Sam po sebi imao je lijep odmor ovdje, ali posebno po selidbi. Lucca i Montecatini Terme super su lijepa mjesta u tom području za posjetiti ili otići na večeru. Sama Pescia nije previše atraktivna za turiste.

Thomas Verschueren

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa uspomena na ovu kuću

Brojne stvari se mogu poboljšati, na primjer, fotografije bazena jasno su snimljene širokokutnim objektivom, a kuća je gotovo na ulici umjesto potpuno izolirana u brdima

međutim, straga vam neće smetati

Pescia centar je baš ništa, tako da ne morate ništa učiniti za ovaj grad

Lijepo je boraviti na vrhu planine, u šumi na 2,5 km nalazi se tratorija

sama kuća je dovoljno opremljena (unatoč činjenici da je bojler kvario skoro svaki dan)

Robert Jan de Beurs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Položaj kuće, pogled i prostor oko nje su fantastični. Uz lijepo vrijeme možete biti vani. Kao što je netko prije opisao, gejzir je potpuno nepouzdan, povremeno topla voda potpuno nestane. Interijer (osobito sjedala) baš i nije usmjeren na udobnost, ali ako ste puno na putu, izvedivo je.

Nicole Berkhof

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo odličan odmor. Prekrasno vrijeme, privatnost i tišina. Vlasnik je vrlo predan svojim stanarima i redovito se raspituje je li sve u redu. Ako nešto ima, i to se brzo dogovori. Ovdje živite vani (ovisno o vremenskim prilikama) tako da je osnovno opremanje kuće više nego dovoljno. Na otprilike sat vremena vožnje imate dosta mjesta za posjetiti kao što su Firenca, Pisa, Lucca i sama Pescia. Ako niste heroj u autu, put do kuće može biti izazov, ali suočimo se s tim, izazovi su tu da ih se svlada.

Tom Slegers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća, dobro održavana. Dobrodošlica je vrlo topla i vlasnik je vrlo predan svojim gostima. Sve je bilo savršeno u redu. Bazen je blažen i pogled je veličanstven. Svaki tjedan vlasnik dolazi čistiti bazen s robotom. Isplatilo se, bio je to lijep odmor. Put do vikendice je doživljaj za sebe, ali na to se naviknete nakon dvije vožnje.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314469

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314469.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Pistoia» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 32 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina