Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Pistoia

maks.  2   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
45m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 27 km

27 km

Izlaz s autoceste 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Maureen Vreekamp

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

mia verdonck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Gerry Roeterdink

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bertjan Agteresch

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

U našem apartmanu u Quarrati proveli smo predivno vrijeme. Apartman je lijepo smješten usred maslinika. Također, bazen je vrlo lijep, kao i pogled i okoliš. Vlasnik je bio izuzetno srdačan. Kad smo stigli, sin vlasnika odmah nam je pokazao put. Nakon istovara prtljage odmah je počelo ugođaj odmora: vlasnik je pekao pizze za sve goste u peći za pizzu u vrtu. Idući tjedan u subotu slijedila je tipična toskanska večera. Sve u svemu, svakako bismo preporučili ovaj apartman. Važno je znati da je potrebno voziti do nekoliko gradova (polu do jedan sat). Istovremeno, iz apartmana je moguće posjetiti mnogo toga (više poznatih gradova u vožnji: Lucca, Firenca, Siena, Pisa, Pistoia, Prato).

Inge Westerhof

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vlasnik nas je srdačno dočekao. Kratki obilazak na engleskom/ talijanskom jeziku. Dvoetažan apartman koji smo imali bio je jednostavan i čist. Za toplih dana koje smo imali, apartman (koji se može lijepo zatamniti roletama) služio je samo kao spavaća soba i kupaonica, a ponekad bismo kuhali unutra. Ne očekujte previše od sadržaja kuhinje, ali osnovno je dostupno. Staro je, ali sve funkcionira. Proveli smo divno vrijeme tamo, tako lijepo biti u takvom mirnom okruženju, imati predivan pogled i uživati u lijenju uz bazen. (vrlo lijep bazen, uključujući ležaljke i suncobrane) Lijepa mjesta su lako dostupna automobilom. Imali smo sreće da nas je vlasnik dva puta kuhao vani. Super je ugodno s talijanima i drugim obiteljima koje su bile tamo.

Rinnert Hogendorp

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo u ovom smještaju 12 dana i sveukupno smo imali prekrasno vrijeme. Ogromna prednost je izvanredni bazen koji je čist i svjež, te se nalazi na predivnom mjestu s vrstom terasastim pogledom preko cijele doline! Također, tradicija vlasnika pri pečenju pizza "all you can eat" subotom je veliki hit! To je vrlo lijep način da se upoznate s ostalim gostima i provedete ugodno vrijeme zajedno. Vrsta nedostatka je prilično loša razina udobnosti unutar apartmana. Iako je sve bilo uredno i čisto, nema klima uređaja, što je "teško" tijekom najtoplijih dana. Također, kuhinjska oprema je prilično slabo posložena. Naša spavaća soba je bila lijepa i velika, s velikim stropom i antiknim namještajem koji je stvarao lijepu srednjovjekovnu atmosferu. U ovoj regiji ima puno stvarno lijepih gradova, Lucca, Siena, Firenca, San Gimignano i Pistoia, svi vrijedni posjete! Pizzerija "La Pineta" u blizini crkve u selu je pravo blago! Ljudi su simpatični (posjetitelji i osoblje, vrlo lokalni), fantastična hrana i pristupačne cijene... išli smo tamo 4 puta u 12 dana.

Niels Bongers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dobar i srdačan doček. Prostrana i uredna kuća. Subotom su gosti mogli sudjelovati u večeri pizze. Pečene od samog domaćina. Mi smo boravili u gornjem stanu, za duže vremensko razdoblje vani je bilo dovoljno mjesta za sjedenje u zajedničkom vrtu s bazenom. Dovoljno sjedala za svakoga tako da imate privatnost. Samo tijekom jela nije tako jednostavno izaći van zbog nošenja stvari. Položaj sela je idealan. Postoji mnogo lijepih gradova za posjetiti na dobrim voznim udaljenostima. U roku od četvrt sata nalazite se na autocesti. Centar grada nije udaljen, ali automobilom stižete brzo. Odlične pizze u restoranu pored crkve.

Hennie Dammen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Pozitivno: Položaj, prostrano, vrlo čisto, bazen vrlo lijep s ležaljkama i suncobranima, parkiranje na vlastitom terenu. Manje: kuhinjski pribor minimalan, nema čaša za vino i pivo. Tuš nije mogao miješati - ili prevruć ili previše hladan. Lijep doček od sina Andrea nas je pokupio kad nismo mogli pronaći kuću (radovi na cesti i TomTom više nije znao!) Objašnjenje apartmana. Nakon toga više nikoga nismo vidjeli. Nije bilo potrebno i uvijek smo mogli nazvati Hennie.

Lisette Klingers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Savršeno mjesto za posjet gradovima. Prekrasan pogled, usred maslinika. Paolo je jako simpatičan i ispekao nam je pizze u vanjskoj pećnici, jako lijepo. Dnevni boravak u stanu ima samo 1 mali prozor, pa je izgledao pomalo mračno i zagušljivo. Vrt je lijep, ali ne ulazite odmah u aplikaciju. nalazi se na prvom katu.

Niels Bongers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dobar i prijateljski prijem. Prostrana uredna kuća.



U subotu su nam se gosti smjeli pridružiti na večeri pizze. Pekao gazda sam.



Ostali smo u stanu na katu, bili smo vani dulje vrijeme, zajednički vrt s bazenom bio je u redu. Dovoljno mjesta za sve tako da ste i dalje privatni. Jedino u trenucima jela sporije izlazite van zbog vučenja stvari.



Lokacija naselja je idealna. Postoji mnogo prekrasnih gradova koje možete posjetiti u blizini. U roku od petnaest minuta ste na autostradi. Centar grada nije prohodan za šetnju, ali možete brzo doći autom. Ukusne pizze u restoranu pored crkve.

Inge Westerhof

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Srdačno nas je dočekao vlasnik. Kratka tura na engleskom/talijanskom. Dvokrevetni apartman koji smo imali bio je jednostavan i čist. Za vrućih dana koje smo imali, stan (koji kroz grilje možete uljepšati i zamračiti) služi samo kao mjesto za spavanje i tuširanje, a ponekad smo i kuhali unutra. Ne očekujte previše od kuhinjskog sadržaja, ali potrebno je tu. Star je ali sve radi.

Tamo smo se lijepo proveli, tako je bilo lijepo sjediti u tako mirnom području, imati prekrasan pogled i moći ljenčariti uz bazen. (usput, vrlo lijep bazen, uključujući ležaljke i suncobrane) Do lijepih gradova lako je doći automobilom.

Imali smo sreću da nam je vlasnik dva puta vani skuhao talijanski. Super ugodno između Talijana i drugih obitelji koje su bile tamo.

Bertjan Agteresch

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bilo nam je prekrasno u našem apartmanu u Quarrati. Apartman je prekrasno smješten između maslinika. Osim toga, bazen je jako lijep kao i pogled i lokacija.



Vlasnik je bio izuzetno srdačan. Kad smo stigli, gazdin sin nam je odmah pokazao put. Nakon raspakiravanja prtljage odmah je krenulo blagdansko raspoloženje: vlasnik je za sve goste ispekao pizzu u pećnici za pizzu u vrtu. U subotu sljedeći tjedan uslijedila je tipična toskanska večera.



Sve u svemu, svakako bismo preporučili apartman. Dobro je znati da je za razne gradove to prilično malo vožnje (pola sata do sat vremena). U isto vrijeme, dosta toga se može posjetiti iz apartmana (nekoliko poznatih gradova unutar vožnje: Lucca, Firenca, Siena, Pisa, Pistoia, Prato)

Hennie Dammen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Pozitivno: lokacija, prostrano, vrlo čisto, bazen vrlo lijep s ležaljkama i suncobranima, parking na licu mjesta.

Manje: kuhinjsko posuđe barem bez čaša za vino i pivo

Tuš se ne smije miješati hladan ili vrlo vruć.

Lijep prijem od strane sina Andree pokupio nas je kad nismo mogli pronaći kuću (izgradnja ceste i TomTom se nisu mogli sjetiti!)

Objašnjenje stana

Nakon toga nikad više nikoga nisam vidio. Nije bilo potrebno i uvijek sam mogao nazvati

Henry

Rinnert Hogendorp

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo u ovom smještaju 12 dana i sve u svemu smo se prekrasno proveli. Ogromna prednost je vrhunski bazen koji je čist i svjež i nalazi se na prekrasnom mjestu s svojevrsnom terasom s pogledom na cijelu dolinu! Također, tradicija vlasnika da subotom peče pizze all you can eat je veliki hit! To je vrlo lijep način da upoznate druge goste i dobro se provedete zajedno. Nedostatak je prilično loša razina udobnosti unutar stana. Iako je sve bilo uredno i čisto, nema klime koja je "teška" za vrijeme najvećih vrućina. Također je kuhinjska oprema prilično loše sortirana. Naša je spavaća soba bila. Spavaća soba bila je lijepa velika, s izvrsnim stropom i antiknim namještajem koji je davao neku vrstu lijepog srednjovjekovnog ugođaja.

Ima puno stvarno lijepih gradova u ovoj regiji, Lucca, Sienna, Firenca San Gimiano i Pistoia, sve vrijedi posjetiti!

Seoska pizzerija "La Pineta" kod crkve već je pravo blago! Lijepi i ljubazni ljudi (posjetitelji i osoblje, vrlo lokalno), fantastična hrana i niske cijene ... otišli smo tamo 4 puta u 12 dana.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 314508

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314508.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Pistoia» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina