Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Castiglion Fiorentino

maks.  6   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
85m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Zračna luka 100 km

100 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


9 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Nelab Hakimi-Azizi

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Joan Vlayen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Anthony Raijer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna vila s velikim imanjem i isto toliko prekrasnim pogledom. Ako tražite potpuni mir, onda je ovo mjesto za vas. U osnovi ne nedostaje ništa. Divan bazen koji svakodnevno čisti bazenski čistač. Dovoljno prostora za nogomet ili druge sportske aktivnosti. Možete čak napraviti šetnju po imanju preko lijepog i dobro osvijetljenog prilaznog puta. Vila bi u osnovi trebala biti prikladna za 6 osoba, ali nije. Sobe i kreveti su premali. Obitelj s 3-4 djece bi mogla proći (soba s krevetima na kat također vrlo mala), ali ako mora spavati više od 2 odrasle osobe, to je premalo. Oprema u kući je prilično zadovoljavajuća. Dovoljno pribora za jelo i posuđa za čak 10 gostiju. Ipak, nešto ostavlja gorak okus. Iako je oprema zadovoljavajuća, ipak djeluje pomalo zastarjelo. Kreveti nisu dobri, u jednoj sobi su premali, u drugoj sobi previše tvrdi. Za nas veće Nizozemce to značajno utječe na noćni san. Tu se trebalo posvetiti više pažnje. Kupaonice izgledaju kao da su iz jeftinog hotela. Najzad, vila nema klimu. U našem periodu to nije uvijek bio problem, ali kad ovdje postane stvarno vruće, noću može biti neugodno spavati jer od vrućine jednostavno ne možete zaspati. Tada su otvoreni prozori apsolutno nužni. Gotovo svuda su postavljene mreže protiv komaraca, pa se o tome ipak vodilo računa. Usput, svi prozori i vrata imaju rešetke (bez osjećaja zatvora), tako da se ne morate bojati ostaviti prozore otvorene. Ukratko, ovo je prekrasno mjesto koje je također vrlo dobro kao polazišna točka. Jezero Trasimen i Arezzo i Cortona udaljeni su svaki 30 minuta. Ipak, vlasnicima bih preporučio da malo više porade na unutrašnjosti, krevetima i kupaonicama kako bi mogli opravdati visoku tjednu cijenu od više od 2.000 eura. Ako to rade, ovo je zaista mjesto u koje se isplati svake godine vratiti jer ovo mjesto zaista ima nešto magično.

Tarik Khadfy

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mi smo ovdje mogli odmoriti! Kuća s predivnim velikim bazenom i prekrasnim pogledom. Bojala sam se da će biti negdje usred ničega. Ali nije tako. Oko vas se nalazi nekoliko lijepih sela. Čak je i Lidl za nas Holanđane udaljen samo 31 minutu vožnje :) Smatrali smo da je komunikacija s vlasnikom kuće super prošla. Sve je išlo preko WhatsApp-a. Predaja ključeva je bila vrlo jednostavna. Imali smo nekih problema s Wi-Fi-jem i vodom tijekom boravka. Ali s jednom porukom odmah je došao pomoći. To pruža ugodan osjećaj kada ste negdje nepoznati. Vrt je ogroman. To je pružilo tako divan osjećaj. Zaista sloboda. Brinula sam se o kući bez klima uređaja usred ljeta. Ali noću se dovoljno ohladi da možete dobro spavati. I većina prozora ima komarnici. Smatrali smo da su madraci udobni. Kuhinja ima sve što vam je potrebno. Bila je zastarjela, ali smo to smatrali šarmantnim. I mi smo stvarno živjeli vani. Kuhali smo i spavali unutra. Svaki drugi dan ujutro je dolazio radnik koji bi očistio bazen i držao vrijednosti pod kontrolom. Tako je dobro što bazen ima pumpu za sol! Mnogo je zdravija za kožu i oči te bolja za vašu kupaću odjeću. Bilo je lijepo otići na izlet u Pugliju. Imali smo vođenu turu s nizozemskim vodičem. U selu (centru) nalazi se divna riblja trgovina. Kupili smo svježu ribu za roštilj. savjet 1: postavite komarnike i u kupaonicama. Tamo je vlažno, ali nismo smjeli otvoriti prozore zbog komaraca. Savjet 2: stavite novu spužvu za pranje posuđa na radnu površinu. Nisam smatrala pristojnim što je prljava krpica za suđe bila ostavljena. Vlasniku košta euro, ali pokazuje se puno bolje/svježije.

Saskia Bouma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakav nevjerojatan odmor smo imali u ovoj kući i mir i prostor koji je oko nje! Rezervirali smo kuću s privatnim bazenom više puta, ali nikada nismo sjedili tako prostrano (vana). Dobra stvar je da ispred terase ima umjetne trave na kojoj smo se puno bavili sportom (tenisom). Iza toga je prekrasan bazen, desno nogometno igralište s prekrasnim pogledom na Castigline Florentinu. Iako je vrlo mirno, vila nije izolirana. Više supermarketa udaljeno je manje od 10 minuta vožnje. Prvih dana bilo je krajnje vruće, stalno oko 40 stupnjeva. Nažalost, tih noći nije bilo dovoljno hladno pa smo počeli osjećati nedostatak klimatizacije. Srećom, sljedećih dana bilo je 30 stupnjeva tijekom dana i dovoljno se ohladilo noću. Savjet: pored Conad supermarketa, nalazi se vrsta trgovine gdje možete kupiti ventilator za manje od 40 eura. Bilo bi dobro imati to iza sebe... ali okolnosti su bile izuzetne kad smo bili tamo. Vlasnik je ljubazan i vrlo koristan. Ne samo kad smo bili tamo. Nažalost, zaboravili smo nešto važno što nam je poslao naknadno. Ukratko: preporuka.

Nadine Grau

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Vrlo nekompliciran kontakt sa stanodavcem, koji dobro govori engleski. Kućica je vrlo dobro namještena i za četveročlanu obitelj savršena za šest odraslih bila bi premala. Vrt je lijep, pogled je odličan, a bazen je prekrasan. A i Castiglion Fiorentino je šarmantan!

Anthony Raijer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna vila s prekrasnim zemljištem i pogledom. Ako tražite čisti mir, ovo je pravo mjesto. U principu, ništa ne nedostaje. Divan bazen koji svaki dan čisti bazenski čovjek. Puno prostora za igranje nogometa ili bavljenje drugim sportskim aktivnostima. Možete čak i prošetati oko terena kroz prekrasan i dobro osvijetljen prilaz.



U principu, vila bi trebala biti pogodna za 6 osoba, ali nije. Sobe i kreveti su premali za to. Obitelj s 3-4 djece bi i dalje išla (soba s krevetima na kat također vrlo mala), ali kada više od 2 odrasle osobe moraju spavati, premala je.



Što se tiče opreme, kuća je više nego dovoljna. Dovoljno pribora za jelo i setova za do 10 gostiju.



Ipak, negdje nešto grize. Iako je razina opreme više nego dovoljna, stvari izgledaju pomalo zastarjelo. Kreveti nisu dobri, premali u jednoj, a pretvrdi u drugoj sobi. Nama malo krupnijim Nizozemcima to stvarno ide nauštrb dobrog sna. Ovome je trebalo posvetiti više pažnje. Kupaonice izgledaju kao da su bile u jeftinom hotelu.



Na kraju, ali ne manje važno, vila nema klima uređaj. U našem periodu to nije uvijek bio problem, ali kada ovdje postane jako vruće, noću ne može biti ugodno jer jednostavno ne možete spavati od vrućine. Tada su svi prozori otvoreni zaista potrebni. Sad su gotovo posvuda paravani na prozorima pa se i o tome vodilo računa. Usput, svi prozori i vrata također su opremljeni rešetkama (bez izgleda kao zatvor) tako da se ne morate bojati ostaviti prozore otvorenima.



Ukratko, to je prekrasno mjesto koje je također vrlo dobro kao baza. Jezero Trassimeno, Arezzo i Cortona udaljeni su 30 minuta. Htio bih savjetovati vlasnicima da se malo više potrude na interijeru, krevetima i kupaonicama kako bi izdržali paprenu tjednu cijenu od više od 2000 eura. Ako je tako, ovo mjesto je mjesto kojem se treba vraćati svake godine jer ovo mjesto definitivno ima nešto čarobno.

Tarik Khadfy

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovdje smo se odlično odmorili!

Kuća s lijepim velikim bazenom i prekrasnim pogledom. Bojao sam se da će biti negdje usred ničega. Ali to nije istina. Oko vas je nekoliko lijepih sela. Lidl je za nas kao Nizozemce također udaljen samo 31 minutu :)

Komunikacija sa stanodavcem bila je super. Sve je išlo preko whatsappa. Prijenos ključa je stoga također bio prikladan. Imali smo problema s WiFi-jem i vodom tijekom boravka. Ali s jednom aplikacijom već je bio na pragu da nam pomogne. To daje lijep osjećaj kada si negdje nepoznat.



Vrt je ogroman. To je bio tako lijep osjećaj. Prava sloboda. Malo me brinula kuća bez klime usred ljeta. Ali noću se dovoljno ohladi da možete dobro spavati. I većina prozora ima mreže protiv komaraca. Utvrdili smo da su madraci dobri.

Kuhinja ima sve što vam treba. Bio je zastario, ali smatrali smo ga privlačnim. Plus stvarno smo živjeli vani. Kuhali smo i spavali samo u kući.

Čovjek s bazena dolazio je svaki drugi dan ujutro čistiti bazen i paziti na vrijednosti. Tako je lijepo što bazen ima pumpu za slanu vodu! Puno zdravije za vašu kožu i oči i bolje za vaš kupaći kostim.

Lijepo je otići u Pugliju na jedan dan. Imali smo obilazak s nizozemskim vodičem.

U selu (u centru) postoji prekrasna ribarnica. Tamo smo kupili svježu ribu za roštilj.



savjet 1: također napravite paravane u kupaonicama. Tamo je vlažno, ali nismo se usudili otvoriti prozor zbog komaraca.

Savjet 2: stavite novu perilicu posuđa na pult. Nisam mislio da je otmjeno što postoji prljava krpa i spužva. Vlasnika košta euro, ali pokazuje puno bolje/svježije.

Saskia Bouma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakav smo divan odmor proveli u ovoj kući i miru i prostoru koji je okružuju! Često smo rezervirali kuću s privatnim bazenom, ali nikad nismo bili tako prostrani (vani). Lijepo je što je za terasu neka umjetna trava na kojoj smo igrali dosta sportova (tenis). Iza lijepog bazena, s desne strane nogometno igralište s prekrasnim pogledom na Castigline Florentina iza njega. Iako je predivno mirno, vila nije izolirana. Nekoliko supermarketa udaljeno je manje od 10 minuta vožnje. Prvih dana je bio kraj toplinskog vala gdje je stalno bilo oko 40 stupnjeva. Nažalost, te noći ga više nije bilo moguće dovoljno rashladiti pa nam je nedostajala klima.Srećom, idućih dana danju je bilo 30, a noću je dovoljno rashladilo. Napojnica pored conad supermarketa je svojevrsna akcija u kojoj možete kupiti ventilator za manje od 40 eura. Gledajući unatrag, bilo bi lijepo... ali uvjeti su bili ekstremni kad smo mi bili tamo. Vlasnik je ljubazan i od velike pomoći. Ne samo kad smo mi bili tamo. Nažalost zaboravio nešto važno što je proslijedio. Ukratko: preporučljivo.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 314634

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314634.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Castiglion Fiorentino» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina