Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Arezzo

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: SCIA 12711 del 21/05/2013

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Izlaz s autoceste 28 km

28 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Geert Callaert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dobscha

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Aschwin Ekkel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

P.H. Kool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Edward Loos

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Posebno gostoljubiv i simpatičan doček od strane vlasnika (72-godišnja žena sa odraslim sinom i kćerkom) koji su također vrlo uslužni i susretljivi ako je potrebno! Potpuno poštovanje privatnosti, iako žive blizu. Smješteno prekrasno u prirodi, vrlo zeleno okruženje i potpuni mir i tišina. Idealno za tražitelje mira, ali također vrlo dobra polazna točka za posjet kulturnim gradovima Toskane i Umbrije. Jedina mana je što se agriturizam nalazi prilično izolirano. Loša cesta od 1 km od asfaltnog puta u Montanareu / naselju u Cortoni. Moguće je autom (teško i pripazite na ogrebotine na autu!), ali ne biciklom. Najbliža trgovina za svakodnevne potrepštine udaljena je 4 km. Udaljenost od Cortone i Camucia je 12 km. Savjet: ne dolazite navečer, jer je posljednji kilometar neasfaltirane ceste teško pronaći kuću.

A.p.j.m. Swinkels

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Predivni vlasnici, izuzetno gostoljubivi. Primitak je bio topao, uz lokalne proizvode i ugodno druženje u vrtu. Mama i sin kćer čine sve da vam bude ugodno! Bit ćete razmazeni raznim delicijama. Ovdje možete uživati u kulturi i prirodi, u potpunoj tišini. Mjesto je prilično izolirano, ali nakon što ga jednom pronađete, znat ćete put. Okolina je vrlo lijepa. Jezero Trasimeno je u blizini, također ima dovoljno mogućnosti za posjet autentičnim selima (Arezzo, Assisi) i velikim gradovima (Firenca, Sijena). Za nas je to bilo jedinstveno mjesto!

Pim Hutjens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Predivan smještaj kod gostoljubive obitelji. Malo je udaljeniji, posljednji kilometar vozite po lošem i neravnom šljunčanom putu. Ali jednom kad ste gore, imate prekrasan pogled i možete uživati u bujnom zelenom vrtu. Vlasnici su nas lijepo dočekali, vrlo su susretljivi. Bili smo početkom svibnja, tada može biti još uvijek malo hladno, grijanje je bilo stvarno potrebno. Bazen je otvoren od 15. svibnja do rujna, pa nije bio otvoren tijekom našeg boravka, što nažalost nije bilo jasno unaprijed. Smještaj sam po sebi je rustikalan, pun je šarma. U stvari, opremljen je svim udobnostima, ali očekujte nešto stariju kuću, primijetit ćete to npr. u tušu koji malo teže radi (manje konstantna temperatura vode). U vrtu možete ugodno jesti na otvorenom ili se opustiti na udobnim ležaljkama. Na posjedu su konji, konji i još neke životinje. I prije svega mir, ljepota i taj predivan pogled. Definitivno preporučujemo!

Kenneth Genetello

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

vrlo gostoljubivi vlasnici, malo teško je pronaći mjesto (broj kuće) jer je to cesta koju GPS ne prepoznaje. Ali vlasnici su nam dobro pomogli, došli su po nas. Kad smo ušli na njihov posed, poslužili su nas pićem. Sami su htjeli napraviti roštilj. Tijekom našeg boravka dobili smo redovito proizvode iz regije (ulje, rajčice, ...). Papirnate radnje raspoložive su dan kasnije, nakon dugog putovanja automobilom od 19 sati, to je vrlo ugodno. Privatnost smo imali dovoljno, bazen je čist i lijep pogled tijekom plivanja. U blizini su ukusni restorani (2 km), Cortona je udaljena 15 minuta vožnje, vrlo lijep grad, često posjećen. Ako želite posjetiti velike gradove poput Firence, Rima, Pise, lako je 2 sata vožnje. Preporuča se prvo posjetiti Firencu 2 sata vožnje (ujutro) i popodne Pisu, tako da ne morate voziti dva puta. Samo uživajte.

Pim Hutjens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj s gostoljubivom obitelji. Malo je udaljeniji, zadnji kilometar se vozi po umjerenom i neravnom makadamu. Ali jednom kada ste na vrhu imate prekrasan pogled i možete uživati u bujnom zelenom vrtu. Vlasnik nas je vrlo ljubazno primio, jako su nam pomogli.



Bili smo početkom svibnja, još uvijek zna biti malo prohladno, grijanje je bilo stvarno potrebno.



Bazen radi od 15. svibnja do rujna, dakle ne za vrijeme našeg boravka, što nažalost nije bilo unaprijed jasno.



Sam smještaj je rustikalni, pršti šarmom. Zapravo je kompletno opremljena, očekujte nešto stariju kuću, to ćete primijetiti npr. kod tuša koji malo teže radi (manje konstantna temperatura vode).



U vrtu možete jesti vani ili se opustiti na lijepim ležaljkama. Na imanju ćete pronaći ponije, konje i neke druge životinje. A posebno mir, ljepota i taj divan pogled.



Preporučuje se!

H.H Hampsink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ukratko: vrlo lijepo smještena kuća u blizini Cortone. Idealno za dnevne izlete u Sienu (1 sat), Firencu (5 minuta) i Montepulciano (3 minute). Ljubazna dobrodošlica i vlasnici su vrlo voljni pružiti vam ugodan odmor. Puno prostora oko kuće i puno privatnosti. Jedina mana: bazen je izgledao vrlo lijepo na slikama: u stvarnosti je dubok 1,30 po mojoj procjeni i stoga je manje prikladan za stariju djecu koju smo imali s nama: idealno za manju djecu.

A.p.j.m. Swinkels

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Predivno dragi vlasnici, vrlo gostoljubivi. Dobrodošlica je bila srdačna, uz lokalne proizvode i ugodno druženje u vrtu.

Di mama i sin kćer čine sve da se osjećate ugodno! Bit ćete razmaženi raznim delicijama. Ovdje možete uživati u kulturi i prirodi, u potpunom miru. Mjesto je prilično udaljeno, ali nakon što ga pronađete jednom znate put. Okolina je jako lijepa. Lago di Trasimeno u blizini, također puno mogućnosti za autentična sela (Arezzo, Assisi) i velike gradove (Firenca, Sienna).

Za nas je to bilo jedinstveno mjesto!

Ebina Doornkamp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasan ambijent, vikendica (stara vodenica) slikovita. Vrlo ljubazni i gostoljubivi domaćini. Bazen na lijepom mjestu. Kuća iznutra vrlo udobna. Kuća se nalazi na planini, džip ili 4 kotača bi bilo lakše, ali brzo se navikneš. Jedina mana su kreveti, dosta tvrdi i škripavi, ali okolina dosta nadoknađuje.

Kenneth Genetello

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

vrlo gostoljubivi vlasnici, malo je teško pronaći mjesto (kućni broj) je cesta koja nema GPS.
ali vlasnici su nam dobro pomogli, došli su po nas. pri ulasku u njihovu domenu poslužili su nas pićem. htjeli su sami napraviti roštilj. tijekom našeg tjedna redovito smo dobivali regionalne proizvode od njih (ulje, rajčice, ...) papirologija je sređena dan kasnije, nakon dugog putovanja automobilom od 19 sati, što je ugodno. imali smo dovoljno privatnosti, bazen je čist i lijep pogled tijekom kupanja. lijepi restorani u blizini (2km) cortona 15min vožnje vrlo lijep grad, redovito posjećivan. ako želite posjetiti veće gradove kao što su Firenze, Rim, Pisa, to je lagana 2 sata vožnje. preporuča se prvi posjet firenze 2 sata vožnje (ujutro), a popodne pisa. tako da ne morate voziti 2 puta. posebno uživati.

Edward Loos

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Posebno gostoljubiv i lijep prijem od strane vlasnika (72-godišnja žena sa odraslim sinom i kćeri) koji su također vrlo uslužni i pomažu koliko je potrebno! Uz puno poštivanje naše privatnosti, iako žive u blizini. Lijepo smješteno u prirodi, jako zeleno okruženje i potpuni mir i tišina. Idealno za one koji traže mir, ali i vrlo dobra baza za posjet kulturnim gradovima Toskane i Umbrije. Još jedan nedostatak agriturismo je prilično udaljen. Vrlo loša cesta u dužini od 1 km od asfaltne ceste u Montanare / zaselak Cortona. Može se automobilom (teško i pazite na ogrebotine na autu!), ali ne i biciklom. Najbliža trgovina prehrambenim proizvodima udaljena 4 km. Udaljenost Cortona i Camucia 12 km. Savjeti ne stižu po mraku, jer taj zadnji kilometar neasfaltirane ceste je poprilična potraga za kućom.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314730

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/314730.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Arezzo» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat