Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Arezzo

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 32.7 km

32.7 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Zračna luka 70.1 km Perugia

70.1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

katleen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Irma Jelsma

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Mathijs van Schaik

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio dobro organiziran. Gospođa koja govori engleski je sve uredila za vlasnika. Smještaj sam po sebi nije jako mali, ali zbog lošeg komfora tako se čini. Ne možete ugodno sjediti na suncu u vrtu, nedostaju udobne stolice. Odmah pored vrta je septička jama koja često uzrokuje smrad. PLUS točke: doček na engleskom, vrlo ljubazni vlasnici, 2x kolači iz kuće, puno lijepih sela u blizini - centralna lokacija ako želite puno vidjeti okolicu. MINUS točke: malo komfora u kuhinji, nema perilice posuđa, nema radne površine za pripremu hrane, izuzetno skučeni kuhinjski blok, osim hladnjaka nema mjesta za pohranu ili postavljanje namirnica, nema (umjetnog) svjetla koje doseže radnu površinu, premalo je za pranje posuđa ili bilo što drugo u kuhinji. Držali smo se pripreme doručka i zalogaja. što se tiče komfora, nema odgovarajućeg ormarica, u oba spavaća sobe ukupno 6 vješalica, ali samo 8, ladica kratko i ladice nisu radile. Nema udobnih stolica, samo stolice za blagovanje unutra su bile dobre. Ostatak su bile male metalne stolice vani i 2 kamping/sklapajuće/njihajuće stolice, više prikladne za djecu. Nema klima uređaja (što smo, naravno, znali), ali ni ventilator. bazen: ležaljke pored bazena izgledaju fantastično, ali nisu baš ugodne. Voda je bila vrlo klorirana. Informacijska mapa s adresama supermarketa nije bila točna, rezultirajući potragom od preko 2 sata i potrošenim četvrtinom rezervoara benzina. Preporučena pizzeria imala je predivan pogled, ali hrana nije bila dobra i još je bila skupa. Problemi koji su se mogli dogoditi i bili su uredno riješeni: prilikom dolaska, mehanizam za ispiranje WC-a jedva je radio, odvod tuša nije ispuštao vodu, a vrata kupaonice su se zaglavila. Vlasnik je to riješio unutar 24 sata. Struja je nestala sredinom odmora, ali je odmah riješena uklanjanjem i ponovnim postavljanjem pećnice. Definitivno ne bismo preporučili ovaj smještaj drugima, unatoč ljubaznim vlasnicima.

S. De Nijs

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kućica je lijepo smještena, s prekrasnim pogledom s privatne terase. Bazen i okućnica su vrlo njegovani i savršeno održavani. Vrlo gostoljubivi vlasnici koji su nas tjedno razmazili domaćom pizzom i kolačima. Također je vrlo dobro smještena (blizu autoceste) za posjet gradovima. Ukratko, vrlo preporučljivo!

Laura Slektaviciute

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Upravo smo se vratili iz Portico Del Tasso Foiano della Chiana, Toskana, Italija. Bilo je fantastično vrijeme. Lokacija je bila dobra, apartmani su bili stvarno super s velikom terasom i prekrasnim pogledom. Budući da je bilo kiše nekoliko dana i sunca, mogli smo uživati na terasi i u kiši i u suncu. Vlasnici su bili stvarno jako simpatični talijanska obitelj. Svaki put su nam donosili nešto ukusno, pršut, kruh, kolače i vino. Stvarno su divni ljudi. Uživala sam, moja 4-godišnja kći također. Sve joj je bilo jako zabavno. Sigurno ćemo se opet vratiti. Laura

E.M.H.P. Hochstenbach

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća i domaćini bili su sjajni u jednoj riječi !!! Vrlo gostoljubivi i korisni ljudi. Lijepa kuća u prekrasnom okruženju. Stvarno smo uživali. Preporučujemo ga starijima i mlađima. Nadamo se da ćemo se uskoro vratiti. Veliki bazen s udobnim ležaljkama ... Sada još uvijek sunce i bilo bi potpuno savršeno. Također pogodno za obilazak mnogo toga u okolici.

Z.A Zink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Smještaj je bio vrlo održavan i okružen predivnim vrtom s maslinama, biljkama i cvijećem. Kuća je bila uređena u toskanskom stilu i opremljena svime što je potrebno. Iako su kupaonica i kuhinja bile vrlo male, to nas nije smetalo jer smo uglavnom provodili vrijeme na fantastičnom bazenu i navečer na velikoj natkrivenoj terasi s prekrasnim pogledom. Ali sve to je nadmašilo nevjerojatna gostoljubivost obitelji vlasnika! Dva puta tjedno su za nas pekli (vrlo, vrlo ukusnu pizzu i peciva), dobili smo povrće iz vlastitog uzgoja i domaći vinu kao dobrodošlicu. Za našeg malog sina, osim vlastitog vrta za igru, bili su posebno zanimljivi dječji bazen i sva životinja na farmi. U blizini su Arezzo i Lucignano kao posebno lijepa odredišta za izlete, kao i Siena. Cijeli kompleks smješten je nekoliko kilometara izvan grada Foiano della Chiana i vrlo je miran. Bio je to prekrasan opuštajući odmor za nas i sigurno ćemo se vratiti! Hvala obitelji još jednom.

Laura Slektaviciute

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Upravo smo se vratili iz Portica Del Tassa Foiano della Chiana, Toskana, Italija. Bilo je sjajno putovanje. Lokacija je bila dobra, apartmani su bili stvarno super s velikom terasom i lijepim pogledom. Zbog kiše nekoliko dana i sunca, mogli smo uživati na terasi i u kiši i u suncu. Vlasnici su bili stvarno vrlo simpatični talijanska obitelj. Svaki put su nam donijeli nešto ukusno - pice, kruh, slatkiše i vino. Stvarno su to divni divni ljudi.

Uživala sam, moja četverogodišnja kći također. Stvarno joj je bilo super zabavno.

Sigurno ćemo se vratiti.

Laura

Julieke van Aurich

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Prilikom dolaska, odmah nas je dočekala ljubazna žena koja je govorila engleski i odvela nas do našeg apartmana. Apartman je bio isti kao što je prikazano na slikama i opisano, udoban i čist. Cijeli kompleks je vrlo dobro održavan i čist, a vlasnici / iznajmljivači su vrlo ljubazni i pružili su nam pravi užitak s vlastitim vinom, maslinovim uljem, domaćim pizzama i kolačima. Sve u svemu, lijep odmor za sve, djecu, roditelje i da smo ga donijeli, i za psa.

S. De Nijs

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vikendica je lijepo smještena i s privatne terase imate prekrasan pogled. Bazen i okolni vrt vrlo su dobro održavani i savršeno održavani. Vrlo gostoljubivi vlasnici koji su nas svaki tjedan razmazili domaćom pizzom i kolačima. Također vrlo dobro smješten (blizu autoceste) za posjet gradovima. Ukratko, topla preporuka!

Mathijs van Schaik

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Za dolazak se dobro pobrinulo. Za vlasnika se o tome brine gospođa koja govori engleski. Sam smještaj nije baš mali, ali umjerena udobnost daje takav dojam. Ne možete udobno sjediti na suncu u vrtu, nema udobnih stolica. Odmah do vrta je septička jama koja redovito stvara neugodne mirise.

PLUS BODOVI recepcija na engleskom, vrlo ljubazni vlasnici, 2x domaća torta iz kuće, mnogo lijepih sela na maloj udaljenosti - centralno smješteno ako želite vidjeti puno područja



RAZNO mala udobnost

kuhinja nema perilicu posuđa, nema radne ploče za pripremu hrane, izuzetno skučena kuhinjska jedinica, nema mjesta izvan hladnjaka za pohranu ili pohranu hrane, nema (umjetnog) svjetla koje dopire do radne ploče, pretijesno je da 2 osobe peru suđe ili što raditi u kuhinja. Zadržali smo se na pripremi doručka i međuobroka.

nema odgovarajućeg prostora za ormare u smislu udobnosti, ukupno 6 u obje spavaće sobe! vješalice, ali samo 8 vješalica za odjeću..... Ladice su ograničene, a ladice nisu trčale. Nema udobnih stolica, samo su stolice u blagovaonici bile dobre. Za ostalo samo male metalne stolice vani i 2 stolice za kampiranje / sklopive / ljuljačke, prikladnije za djecu. Nema klime (to smo naravno znali), ali niti jednog ventilatora.

bazen Ležaljke uz bazen izgledaju fantastično, ali nisu baš udobne. Jako puno klora u vodi.

Sve 4 adrese supermarketa u mapama s informacijama bile su netočne, što je rezultiralo pretragom koja je trajala više od 2 sata i četvrtinu spremnika potrošenog benzina. Preporučena pizzerija imala je prekrasan pogled, ali je bila daleko od dobre i skupe.



Stvari koje se mogu spriječiti i uredno su riješene

Po dolasku mehanizam za ispiranje WC-a jedva da je radio, odvod tuša nije tekao, a vrata kupaonice su se zaglavila. To je vlasnik ispravio u roku od 24 sata. Nestalo je struje na pola praznika, to je odmah popravljeno uklanjanjem i ponovnim postavljanjem pećnice.



Ovaj smještaj svakako ne bismo preporučili drugima, unatoč ljubaznim vlasnicima.

Richard van Aurich

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Po dolasku odmah nas je dočekala ljupka gospođa koja govori engleski i odvela nas do našeg apartmana. Apartman je bio točno onakav kakav je prikazan i opisan na slikama, ugodan i čist. Cijelo područje je vrlo dobro održavano i čisto, a vlasnici/stanodavci su vrlo ljubazni i stvarno su nas razmazili svojim vinom, maslinovim uljem, domaćim pizzama i kolačima. Sve u svemu lijep odmor za sve, djecu, roditelje i da smo mu doveli i psa.

Z.A Zink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Smještaj je bio vrlo dobro održavan i okružen prekrasnim vrtovima s maslinama, biljem i cvijećem. Kuća je namještena u toskanskom stilu i opremljena svime što je potrebno. Iako su kupaonica i kuhinja bile vrlo male, to nam nije smetalo jer smo većinu vremena provodili uz veliki bazen, a navečer na velikoj natkrivenoj terasi s prekrasnim pogledom. No, sve je to nadopunjeno nevjerojatnom gostoljubivošću obitelji iznajmljivača! Dva puta tjedno su nam pekli (vrlo ukusne pizze i peciva), za dobrodošlicu smo dobili povrće iz vlastitog uzgoja i domaće vino. Za našeg malog sina ne samo vlastiti vrt za igru, već i dječji bazen i sve životinje na farmi bili su vrhunac. Obližnji Arezzo i Lucignano preporučuju se kao osobito lijepa odredišta, kao i Siena. Cijelo mjesto nalazi se nekoliko kilometara izvan grada Foiano della Chiana i vrlo je mirno. Bio je to prekrasno opuštajući odmor za nas i sigurno ćemo se vratiti! Još jednom hvala obitelji.

E.M.H.P. Hochstenbach

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća i domaćini bili su jednom riječju super !!!
Vrlo gostoljubivi i uslužni ljudi. Prekrasna kuća u prekrasnom okruženju.
Baš smo uživali.
Topla preporuka za stare i mlade.
Nadamo se da ćemo se uskoro ponovno vratiti
Veliki bazen sa lijepim ležaljkama...
Sada je još sunce i sve je bilo savršeno.
Također pogodno za puno gledanja u okolici

Katleen Geyskens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Po dolasku bili smo vrlo srdačno i ljubazno primljeni od strane vlasnika. Vlasnici ne govore baš najbolje engleski, ali tamo radi djevojka koja tečno govori engleski i tu je u određeno vrijeme. Mogu samo reći da je ova srdačna dobrodošlica trajala cijeli praznik, uvijek su bili spremni pomoći ako je bilo moguće, razmaziti vas delicijama dva puta tjedno. Kućica je bila besprijekorna na dolasku, a sada u vrijeme Corone su podijelili vrt uz bazen na dijelove tako da je svatko imao svoj komadić vrta s dezinficiranim ležaljkama za sunčanje. Iz kuće ste imali prekrasan pogled za uživanje, krov kuće vam je davao dovoljno hlada u bilo koje doba dana da jedete vani. Bila je to idealna baza za posjet nekoliko prekrasnih gradova i sela (čak je i Rim bio izvediv). Doživjeli smo prekrasan, ugodan odmor. Imao sam osjećaj da se vraćam kući obitelji. Rekao bih da neka vas ne obeshrabre neke manje dobre kritike, to stvarno nije bilo vrijedno onoga o čemu su pričali.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314734

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314734.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Arezzo» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat