Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Casola in Lunigiana

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 045004LTN0004

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Roštilj
Bazen
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 106 km Pisa

106 km

Izlaz s autoceste 22 km

22 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Niels Chr Kofoed-Dam

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

P. Kemkers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Marleen Mol

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Selu je bilo lako pronaći uz pomoć navigacije. Lokacija je bila lako dostupna zahvaljujući susjedima koji su točno znali gdje se nalazi. Smještaj je bio predivan. Uređen u stilu. Kreveti su bili udobni. Kuhinja je bila dobro opremljena. Vlasnica je bila nevjerojatno ljubazna. Stvarno se potrudila da nas razumije s naša tri talijanska riječi. Baš simpatično! Bazena je bio ugodan. Posebno zato što ga dijelite samo s ljudima iz drugog apartmana. Okolica je predivna. Pogled s balkona je opuštajući, s maglom među planinama nekoliko dana. Iz sela vode neke planinarske staze. (Pokušali smo, ali u srpnju je bilo pretoplo za nas i naše djevojčice od 8 i 10 godina) U susjednom selu, pješačkom udaljenošću, bila je fina pizzerija gdje su sjedili uglavnom Talijani. Za posjet većim gradovima, morate voziti malo duže. Lucca, Pisa su udaljeni sat i pol vožnje. No, na 20 minuta vožnje nalazi se lijepa špilja koju možete posjetiti u Equi Termiju.

Petra Kirste

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Putovanje je proteklo bez problema, iako vrlo slikovito kroz sve uskije ceste. Vlasnici nisu bili teški za primijetiti, jer žive u prvom kući odmah prilikom ulaska u selo. vrlo srdačno dobrodošli!!! Selo samo po sebi je slikovito, a apartmani se nalaze u kompleksu od dva kuće, koji su pravedno nazvani malim dvorcem od strane sugrađana. Mi smo imali manji apartman, susjedi veći. Međusobno nismo imali problema. Međutim, budući da su susjedi bili tako srdačni i ljubazni, zajedničko korištenje prostranog i vrlo održavanog bazena više je bio razlog za radost. Okolina je slikovita, brda pozivaju na šetnju. S vlakom samo je nekoliko minuta hoda do stanice, koja selo povezuje sa Luccom, Pizom i La Speziom/Genovom svakog sata. Staze za šetnju su dobro označene i održavane. Lucca je udaljena sat vremena vlakom. Firenca je udaljena gotovo tri sata, možda se isplati planirati noćenje (to je bilo preplavljujuće iskustvo). Jedne večeri, vlasnici su organizirali pizza večer u zasebnoj pekari za nas, što je dovelo do vrlo srdačnog i zaista prijateljskog kontakta. Stvarno bismo ih rado ponovno vidjeli.

jacky mahe

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Prekrasna lokacija, s ovom kućom koja ima nevjerojatan šarm, istovremeno moderna i autentična (kuća iz 17. stoljeća). Pogled s terase je predivan s pogledom na planine. Zahvaljujemo se Roberti i Paulu na dobrodošlici i večeri provedenoj s njima uz domaću pizzu. Radujemo se ponovnom susretu tijekom sljedećeg boravka.

M. Huisman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća u zadivljujućem okruženju, na balkonu se nalazite usred planina.... Vrlo potpuna kuća s vrlo romantičnom spavaćom sobom, lijepom kupaonicom i vrlo ugodnom velikom kuhinjom. Prilikom dolaska bocu vina i druge namirnice bile su spremne, vrlo pažljivo! Lijep bazen, samo nažalost vremena nije bilo pogodno za kupanje. Budući da se nalazite usred planina, vrlo je tiho i izolirano...... uostalom, prekrasno!

G.C. Floor

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Odabrali smo ovu kućicu prije svega zato što se nalazi otprilike između Pise (našeg odredišta, najam automobila) i Genove te su "Cinque Terre" također lako dostupne. Od autoceste A15 (Aulla) još je malo vožnje po vijugavim cestama do Castella. Položaj kućice je predivan; smještena je između dva (regionalna/nacionalna) parka prirode. Od parkirališta ispod crkve treba proći još oko 50 metara betonskim puteljkom. S balkona kućice pruža se fantastičan pogled lijevo niz dolinu i desno na planine. Također, dolinu prelazi željeznički most, nakon čega se tračnice ponovno zavlače u tunel. Stanica je udaljena pješačka udaljenost tako da se lako može putovati vlakom (npr. do Aqui Terme (prirodni termalni izvori) ili u drugom smjeru, no prvo provjerite red vožnje). Tu je također bazen pored kućice koji se može koristiti. Namještaj je staromodno ugodan i prostran, ali pomalo skroman; nema TV-a/radija, ali ima električna pećnica u kuhinji. Upraviteljica kućice živi u istom selu, pa je lako stupiti u kontakt. Nije baš najbolje govorila engleski, ali smo se uspjeli sporazumjeti. Bez problema s novcem ili kaucijom, nismo morali dodatno plaćati i ključ smo mogli jednostavno ostaviti na stolu pri odlasku.

G.C. Floor

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

U početku smo odabrali ovu kuću jer je otprilike između PISA-e (naše mjesto dolaska, rent-a-car) i GENOVE, a "Cinque Terre" je također lako dostupna. Od autoceste A15 (Aulla) još je malo zavojitih cesta do Castella.
Položaj vikendice je lijep; nalazi se između dva (regionalna/nacionalna) područja prirode. Od parkirališta ispod crkve ima oko 50m hoda betonskom stazom za izlijevanje. S balkona kuće imate fantastičan pogled na dolinu s lijeve strane i planine s desne strane. Preko doline je i željeznički most, nakon čega tračnice ponovno upadaju u tunel. Stanica je na pješačkoj udaljenosti pa možete lako izaći vlakom (na primjer do Aqui Terme (prirodni topli izvori) ili drugim putem, prvo provjerite vozni red). Uz kuću se nalazi i bazen koji se može koristiti.
Dekor je starinski ugodan i prostran, ali pomalo trezven; nema TV/radio, ali električna pećnica u kuhinji.
Domar živi u istom selu, tako da je lak kontakt. Nije govorila baš dobro engleski, ali svi smo se snašli. Nema gnjavaže s novcem ili pologom, nismo morali dodatno plaćati i mogli smo jednostavno ostaviti ključ na stolu kad smo odlazili.

M. Huisman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća u okruženju koje oduzima dah, na balkonu ste usred planina ....
Vrlo kompletna kuća s vrlo romantičnom spavaćom sobom, lijepom kupaonicom i vrlo udobnom velikom kuhinjom. Po dolasku bila je spremna boca vina i druga hrana, vrlo pažljivo!
Lijep bazen, ali nažalost vrijeme nam nije bilo naklonjeno za kupanje.
Budući da ste usred planina, također je vrlo tiho i udaljeno ...... štoviše, super lijepo!

jacky mahe

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Izvrsna lokacija, s ovom šarmantnom kućom, istovremeno modernom i autentičnom (kuća iz 17. stoljeća) Panorama s terase je uzvišena s pogledom na planine.

Veliko hvala Roberti i Paulu na dobrodošlici i večeri provedenoj s njima uz domaću pizzu.

Veselimo se ponovnom susretu tijekom budućeg boravka.

Petra Kirste

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Do tamo je bilo lako, iako vrlo slikovito zbog sve užih ulica. Gazde se nisu mogle zaobići jer žive u prvoj kući odmah na ulazu u selo. vrlo topla dobrodošlica !!! Samo naselje je slikovito, a apartman je dio kompleksa od dvije kuće koje sumještani s pravom zovu Malim dvorcem. Mi smo imali manji stan, susjedi veći. Obostrano nismo imali nikakvih smetnji. Budući da su susjedi bili tako topli i ljubazni, korištenje zajedničkog, prostranog i vrlo dobro održavanog bazena bilo je razlog više za zadovoljstvo. Okolica je slikovita, brežuljkasti krajolik poziva na planinarenje. Željeznička stanica na pješačkoj udaljenosti povezuje vrlo mali grad svakih sat vremena s Luccom, Pisom i La Spezijom/Genovom. Pješačke staze su dobro označene i održavane. Lucca je udaljena 1 sat vožnje vlakom. Firenca nešto manje od 3 sata, možda bi se isplatilo planirati noćenje ovdje (bilo je to neodoljivo iskustvo).



Jedne su večeri iznajmljivači za nas organizirali pizza večer u zasebnoj pekari, što je dovelo do vrlo toplog i stvarno prijateljskog kontakta. Zaista bismo voljeli ponovno vidjeti oboje.

Bert De Vries

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Jezik je težak, sljedeći put nauči malo talijanski. Ali gazdarica je dala sve od sebe i bila je vrlo srdačna. Ako volite mir, malo turizma i autentičnost, ovo je mjesto za vas. Zadnja kuća u ulici, auto je malo dalje jer se autom ne može doći do kuće. Imali smo sreću da kuća do nas nije bila iznajmljena. Kao rezultat, iznimno velika terasa/balkon i bazen za nas same. Vrlo privatno, prekrasno u našem malom svijetu. Osjećali smo se kao gospodar/gospođa našeg dvorca, bilo je prekrasno i svakako preporučeno! Imajte na umu da su ceste vrlo zahtjevne nakon što napustite ceste s naplatom cestarine/glavne ceste. Bili smo i na obali do Cinque Terre, ali do tamo će nam trebati 1,5 sat. Što se tiče kilometara, ovo i nije loše, ali dugo ste na putu.

J.P. van Dijk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Odmah smo uspjeli pronaći smještaj, ali ga nismo prepoznali, pa smo još uvijek nešto tražili, nakon telefonskog razgovora s vlasnikom postalo je jasno. Smještaj je lijep, prostran i dobro opremljen potrebnom opremom i prekrasnim pogledom. Gazdarica je vrlo gostoljubiva, uslužna, prijateljska i govori razuman engleski.

Marleen Mol

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Selo je bilo lako pronaći s navigacijom. Samu lokaciju bilo je lako pronaći uz pomoć lokalnog stanovnika koji je točno znao gdje se nalazi.



Smještaj je bio lijep. Renovirano u stilu. Kreveti su bili lijepi. Kuhinja je bila dobro opremljena. Gazdarica je bila nevjerojatno ljubazna. Stvarno se potrudila razumjeti nas s naše tri riječi talijanskog. Stvarno zabavno!

Bazen je bio lijep. Pogotovo jer ga dijeliš samo s ljudima iz drugog stana.



Okolina je prekrasna. Pogled s balkona je umirujući, s maglom između planina ponegdje. Iz sela vodi nekoliko planinarskih staza. (Pokušali smo, ali u srpnju je bilo malo prevruće za nas i naše djevojčice od 8 i 10 godina) U susjednom selu, na pješačkoj udaljenosti, bila je lijepa pizzeria u kojoj su bili uglavnom Talijani.



Da biste posjetili druge, veće gradove, morate se malo voziti. Lucca, Pisa udaljeni su sat i pol. Međutim, postoji lijepa špilja koju možete posjetiti u Equi Termi, udaljenoj 20 minuta vožnje.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 314862

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314862.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Casola in Lunigiana» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina