Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Montescudaio

maks.  4   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
40m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak

Uređaji i pribori

Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 4.9 km

4.9 km

Zračna luka 60 km

60 km

Izlaz s autoceste 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


16 evaluacije

Ukupna ocjena

3,8 od 5
3.8 Oprema
3.8 Cijena/učin
3.8 Servis
3.8 Položaj
3.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Monique Reimerink

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

M.g.m. Kersten

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Evi TJampens

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Mariska Beekhof

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

H.C.M van der Heijden

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Lijepo uređen smještaj. Na vrhu brda. Iza brda je lijepa vodopad. Prijateljsko osoblje. Ugodan bazen. Lijep vrt. Mirno. Jedan nedostatak: Vlasnik, koji vodi poslove i govori engleski i njemački, bio je samo jednom pola sata prisutan. Inače, tu je samo talijansko osoblje.

geert jan elbrecht

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

More na 15 minuta vožnje do mora. Siena, Pisa, Florenca su također blizu. Dobar polazni položaj. Jedna zgrada s mnogo apartmana. Svi apartmani su bili zauzeti, ali je mirno na vrtu, bazenu i terasama jer su mnogi gosti cijeli dan vani. Supermarket je udaljen 10 minuta. Imali smo apartman na prizemlju. Jedan ulaz, jedan prozor, stoga nije baš svijetao, ali je zbog debelih zidova ugodno hladno. Jedna velika dnevna soba, što smo smatrali idealnim. Prizemlje također praktično.

Gerrie Krijnen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Bili smo u stanu u prizemlju u ovoj velikoj kući za odmor u kojoj je smješteno oko 12 apartmana. Pomalo starinskog stila. Dobar stan. Prosječan madrac na krevetu. Kupaonica je prilično prostrana i uredna. Tuš kabina je malo manja, ali daje dovoljno vode. Kuhinjski inventar nije puno vrijedan i ne očekujte da ćete pripremiti četverosatni obrok. No, obično to ne radite na odmoru.... Bazen i okućnica su lijepo prostrani. Perilica rublja koju možete koristiti jako dugo radi, ali nema uputa ili instrukcija. Rublje se dobro suši na brojnim vješalicama s pričvršćivačima. Nažalost, nema WiFi-a na raspolaganju. To mi je nedostajalo. Lijepo mjesto ako dolazite zbog mira, okoline, bliske kulture. Šetnje u okolici malo su teže pronaći.

Mark Leek

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Dolazak nije bio u redu. Morali smo jako dugo čekati za malu kućicu kako bismo dobili ključ. Pri gotovo 36 stupnjeva i bez mjesta za sjedenje. Otišli smo u grad na toalet i nešto smo pojeli. Po povratku smo opet morali stajati u redu. Kućica je bila u redu. Tuš kabina nije bila bez plijesni, ali za nas nije bila nepremostiva prepreka. Bilo bi lijepo da je imala klima uređaj. Sada je bilo stvarno prevruće noću, pri prosječnih 36 stupnjeva tijekom dana. Zbog mnogih komaraca nismo mogli prozračiti tijekom dana i navečer. Bazen je odličan. Nije pretrpan i vrlo čist. Okolica je predivna.

Lieselot Cops

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep odmor u Toskani. Jednostud, ali dovoljno opremljen studio, pristojni ljudi, prekrasna priroda, bazen s pogledom na vinograde i prirodu. Jedini minus za nas bio je što nema trgovina (kao što je pekara) u blizini, uvijek morate otići do Lidla za kupovinu, iako put traje samo 10 minuta automobilom. Stanica Cecina ima velike parkirališta na kojima možete besplatno parkirati, tako da se možete udobno voziti vlakom do mjesta poput Pise ili Firenze! Ti vlakovi su prilično skupi, ali u usporedbi s Belgijom još uvijek su prilično prihvatljivi. Kuća za odmor je teško pronaći putem GPS-a, GPS vas vodi do ulice u blizini, ali mi smo nazvali vlasnika i brzo smo je pronašli. Wifi samo vani, ali za odmor vam to nije potrebno. Bazen je bio malo prljav posljednjih dana, ali sve su poduzeli da to riješe. Ako želite koristiti perilicu rublja, ponesite vlastiti deterdžent. Mi smo jako zadovoljni!

Gerrie Krijnen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Bili smo smješteni u stan na prizemlju ove velike kuće za odmor u kojoj se nalazi oko 12 apartmana. Malo u starom stilu. Čist stan. Matrac na krevetu je prilično loš. Kupaonica je prilično prostrana i uredna. Tuš je malo manji, ali ima dovoljno vode. Kuhinjska oprema nije značajna i nemojte očekivati pet slijedova jela na stolu. Ali to obično ne radite na odmoru.... Bazeni i prostor oko kuće su lijepo prostrani. Perilica rublja koju možete koristiti traje jako dugo i nema upute ili instrukcije. Rublje se suši dobro na brojnim dostupnim sušilicama s vješalicama. Nažalost, nema Wi-Fi-a. To mi je nedostajalo. Lijepo mjesto ako dolazite zbog mira, okoline, kulture u blizini. Malo teže je pronaći mjesta za šetnju u blizini.

Kris Vaes

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Po treći put smo bili ovdje i opet smo uživali u ovom odmaralištu. Ovaj put smo poveli i psa. Ovo je raj i za životinje jer se u blizini mogu napraviti dugi šetnje, a talijani su vrlo prijateljski nastrojeni prema psima. Najjača točka ovog odmarališta je jednostavnost, čak i ljudi koji dolaze ovamo osjećaju se opušteno, privatnost se poštuje, a ipak postoji spontana interakcija.

Evi TJampens

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan boravak s vrlo velikim vrtom. Idealno za djecu da se igraju bez brige. Žao mi je što je bazen tako dubok, manje zabavno za najmlađe i mogao bi biti čišći. Za tu cijenu svakako preporučljivo!

Peter Kremers

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Kreveti su dramatično loši, unatoč ponovljenim zahtjevima nema odgovora za rješenje. Nema ventilacije u prostoru. Apartman je pored strojarnice (koja pravi puno buke noću). Kuhinja je ograničena. Buka iznad (ne od korisnika već od zgrade).

H.C.M van der Heijden

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Lijep boravak u atmosferi. na vrhu brda. iza brda prekrasni vodopad.

Vrijazno osoblje. lijepi bazen. Lijepa okućnica. Mirno


Jedna manja zamjerka

Vlasnik, koji vodi stvari i govori engleski i njemački, bio je samo jednom pola sata prisutan. Ostalo je samo talijansko osoblje.

geert jan elbrecht

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

More on 15 minutes by car smaller villages and cities within a short drive. Siena, Pisa, Florence are also nearby. Good starting point. 1 building with many apartments. All apartments were occupied but it is quiet in the garden, pool, and terraces because many guests are out all day. Supermarket 10 minutes away. We had a downstairs apartment. 1 entrance, 1 window, therefore not very bright, but wonderfully cool due to thick walls. 1 large living space, we found it ideal. Ground floor also convenient.

Mark Leek

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Dolazak nije bio u redu. Morali smo jako dugo čekati da jedna mala kuća dobije naš ključ. Na skoro 36 stupnjeva i nema mjesta za sjedenje. Otišli smo u grad na WC i nešto pojeli. Kad smo se vratili, mogli smo se ponovno pridružiti začelju reda.



Inače je kućica bila u redu. Tuš kabina nije bila bez plijesni, ali nije nepremostiva za nas. Bilo bi lijepo da ima klimu. Sada je - na prosječnih 36 stupnjeva tijekom dana - noću bilo stvarno prevruće. Zbog brojnih komaraca nismo mogli provjetravati danju i navečer. Bazen je odličan. Nije previše prometno, uredno i čisto.



Okolina je prekrasna.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 314989

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/314989.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Montescudaio» je dobio ocjenu gosta 3.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina