Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Serenella-Montescudaio Cecina

Toskana, Izr. Pisa, Cecina, 10 km. Od mora, Gornjeg Maremma, etrurski obale.

maks.  4   Gosta/Gostiju
47m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
47m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

86 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

86 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Naši 2 SOBE - apartman, 47m. Dnevni boravak, Bj. 2003, nikakvi koraci, starije osobe i hendikepiranu djecu je vrlo velikodušan i dobro imenovan.

Brojčani parking su na velikom dvorištu.
Ekološko-BAZEN, na slici, samo nekoliko koraka ispod.

Stan je okružen malim, ograđena mirisne jasmina živicama VRTOVIMA dolje. Po strmim lokaciji, sagrađena je na vrhu brijega (220mt. Visine), ima senzacionalno obzir srednjovjekovne utvrde od slikovitog Montescudaio (5 min. Hoda do Pjace) i suprotan brdo lanac s silueta bora i čempres: 180 ° Toskana čista POGLED !!!

Na terasi jugu 16m², ispred dnevnog boravka, ima bilo s kopna ili s mora, uvijek povjetarac! U toplijim mjesecima, to je najljepša dnevni boravak !!!
To je ujedno i vrt namještaj, veliki suncobran, roštilj (drveni ugljen pod uvjetom) osigurati, uz nagib mehanizam, elegantan kolica ... i za više udobnosti, uvučen u kući, prijenosni aluminij ležaljke (neke s krovnog otvora).

(Budući da smo "novi" na ovoj stranici, evo za recenzije: "; 47049th objekta).

U dnevnom boravku je klima uređajem, vrlo svijetao, praktičan, moderan i velikodušno namješten, sa diskretno uređenom kuhinjom.
Vrlo udoban bračni krevet - SOFA (razodjenuo 195 x160 cm, svi ležaja u apartmanu s komarce) nasuprot otvorenim kaminom (drva pod uvjetom) koja se nalazi na terasi strane.
Prekrasne ratan stolice, kožna stolica, sa strane stol, niski stol od tikovine, stan-screen satelitska TV sa DVD player pružaju opuštajuću, ugodnu atmosferu, čak u hladnijim mjesecima.

Klima uređaj i mobilni hladnjak ljeti i zimi, po potrebi, može se koristiti.

Vrlo ugodna ESS DNEVNI mnogo mogućnosti za slaganju. U polu-visoka labav dizajniran kabineta liniju (sa skrivenim ormar), koja također služi kao knjižnica, pogledajte DVD-grad vodiče, karte za biciklizam, hodanje, gradova razgledavanje, radio s CD playerom i USB utor, igre za djecu u. Klein, kuharica za toskanske kuhinje od Lorenza de Medici na njemačkom jeziku itd

Kuhinja je bogato opremljena s perilicom posuđa (tablete uvjet), mikrovalna pećnica, toster, el. Blender, aparat za kavu (za Dt., It., Frz., Kava), cappuccino maker, termos za kavu i čaj, štednjak 2 plamenik na plin, pećnica, hladnjak zamrzivač. Ona ima vrlo veliki, sofisticiranu opremu za porculanskog posuđa (čak i za djecu!), Naočale (vino hladnjak), pribor za jelo, razne posuđe, lonci i sve što je potrebno (uključujući i maslinovo ulje, ... itd), za prvih praznika !

U kontinuitetu veliki ormar s materijalima za čišćenje, stroj za pranje rublja je (sapun pod uvjetom), ...

Kupka za s bide ima prozor na vrt, ručnik grijač, mali radio, puno prostora (smiješno pozornice za malu djecu), stolice ...

Za secesije sobe, abdunkelbarem prozor vrata u vrt, čula pretjerano dugim bračnim krevetom (2 zdravstveni madraca) odmara pravi ormar s ladicama i noćnim stolićima. Vi svibanj također pronaći stol pokraj prozora, stalak za prtljagu, stolica ...

Vrata vrlo mirnom vrtu na sjeveru će ići na Hof (pogled na brda Cecina doline).
Među stoljetnih hrastova noću pjevaš sove na spavanje!

Dva (na zahtjev 4) biciklima sa 21 brzina i profesionalne pumpe, univerzalni bicikl stalak za auto, Anzündematerial, itd, vidi skladištenja. Obilje drva za kamin složen ispred njega.

U sredini ruralnog toskanski krajolik, svijetle, vesela zvuk zvona naše crkve lako je opuštanje na suncu, (dostupno ugljen) uz dobru knjigu, čašu vina i zavodljivim mirisom vlastitim roštiljem.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 60 km Pisa Airport

60 km

Kolodvor 10 km Cecina

10 km

Izlaz s autoceste 11 km Rosignano

11 km


Mjesto i položaj smještaja

Dobro održavana, mirna kompleks, koji se nalazi nasuprot ulaza u poznatom, romantične Montescudaio, samo 5 min. Hoda od Piazza. Objekt se sastoji od četiri zgrade, okružen vrtovima, strma sagrađena je na vrhu brda (visoka 220 metara).
Privatna prilazni put (osigurana električna vrata) sa starim hrastovima i oleandrima dovodi do prostranom mjestu gdje možete parkirati svoj automobil na brojevima trgu "iza ugla".
Ekološka bazen (oko 7 x 12 m), u sunčanom terasom s ležaljkama za sunčanje, suncobrani i tuš, koji se nalazi na vrhu stranice s pogledom na domaću Pan će biti vrlo pažljivo očistiti svaki drugi dan temeljito, voda je uvijek kristalno čisto i jednostavno ne klorirana.
Apartmani su u privatnom vlasništvu jako lijepo, korisne Talijana koji to koriste kao apartmani. Ovo je objekt i bazen je samo labavo posjećuju (Talijani najviše vole radije voziti do mora samo 15 minuta minuta!), Tako da možete uživati ​​u toskanski štih u vrlo individualne, uredan i čist okoliš
Naš apartman se nalazi na prizemlju, možete vidjeti kuću u fotografije snimljene iz bazena; Stan nije na strani bazena, ali s druge strane. Sve je pješke samo nekoliko stotina metara udaljenosti!
S naše terase, panoramskim 180 ° otvara slatkih brda s daleke siluete Volterra (30 km) iznad spokojan očima Montescudaio, na plodnoj prirodi s vinogradima, maslinama, borovima i čempresima do razine od Cecina i "Etruscan obala" (iz Cecina jug neprekinutom 11 km slobodno plažu, okružen s jednako duge borove šume Naturschutzgehbiet). Toskana kao slikovnicu!
Od Montescudaio pogled s terase (vidi sliku), samo u starom dijelu srednjovjekovnog utvrđenja i leži na njemu trg s lijepim drvećem i crkve. Skrivena ostati iza trgovine: uključujući i neke dobre restorane gdje možete kušati čuveni toskanski specijaliteti i naše DOC vina (dobit ćete vrlo detaljan popis). Sve je unutar pješačka udaljenost na 10 minuta šetnje.
Opruga sredinom veljače, počinje s eksplodira cvatnje mimoza. Ona nastavlja s opojnim mirisom metle, jasmina, lavande, ružmarina i svih biljaka koje su nemoguće zamisliti u talijanske kuhinje!
Posebno lijepo je možda već ljeto, posjetite kupanje na malo živo plažama i na sjeveru, na lako pristupačne uvale u sredini crvene stijene i bujna divlja "makija" -Vegetation ili gradova.
U sredini ruralnog toskanski krajolik, svijetle, vesela zvuk zvona naše crkve lako je opuštanje na suncu, (dostupno ugljen) uz dobru knjigu, čašu vina i zavodljivim mirisom vlastitim roštiljem.
Naš vrt i terasa su od jutra do mraka za glavnog "dnevni boravak".
Noću su krijesnice čini se da žele da se natječu sa zvijezdama. Oni proglasiti ljeto sa smole miris borova, bujne oleandra, cvrkut cvrčaka, s ševa i lastavice koje lete visoko iznad bazenu ...
U hladnijim mjesecima, toasty toplo, nisko sunce poplavila čitavu dnevnu sobu. Kamin (drvo je dostupna!), Klima uređaj, koji sada služi kao grijač i električni radijator kako bi vaš boravak ugodnijim.
Vani promijeniti boju prirode. U toplim danima listopada more poziva čak i za kupanje (temperatura vode, čak do 20 °). Ili to pokazuje svoju romantičnu stranu na liticama 10 km dalje na sjever kad je vjetar bičevima valove protiv crvenih stijena.
U listopadu i studenom tu je i čuveni vinski festivali (gore, na Piazzi) s vrganjima, tartufima i palenta s divljih svinja i masline, ili s novim uljem u studenom .....
A miris kestena, pržena u našoj pećnici, možda čak prikupljeni u šumi od lijepih okolnih sela Castagneto Carducci, Bolgheri ili ...
Tijekom Božića osjeća s nama kao gledateljima uživo jaslicama!
Mirnom pogled noću iz naše terase do crkve, smješten na mjestu i mjestu, svečano uređena i vedro lit, što više puta ljuljačke svijetle, vesela zvona, zvjezdano nebo nad brdima, treperenje na horizontu Volterra, a razina se Cecina ... Jednostavno neizrecivo lijepa !!!





Kako Vam se (iz naše terase) što je prikazano na fotografijama, Montescudaio se nalazi preko puta našeg objekta. Na uskom, slabo diže stare magistrale ste u 5 minuta u malom trgu gdje ćete sjediti ispod stabala ispred bara uz cappuccino i tijesta za stolom i čitao njemačke novine dan da se u kiosku kupio pokraj vrata.
u navedenom Pismeni je Montescudaio po prvi put u 1006!
Ulice i dalje slijediti drevnu rutu kroz stepenice i archway dovodi do najviše točke prije velikog crkve, koja se proteže preko velikom terasom, s dobro uređenim stabala raste. Kao što će se također naći na otvorenom, često su "poznati" festivala održati, i tako dalje s glazbom, degustacije vina ...
Potporni zid terase je stara tvrđava zid. Ulica scena s različito dizajnirane kuće je vrlo slikovito. Sat kula je ostatak starog dvorca.
Da ne zaboravimo začaranu "Giardino della Contessa" (vrtu grofice Ridolfi), čak iu vrlo "stare" privatne ruke!), Uz nažalost vrlo ruševnu povezane Villa.
Ali ne samo to: Postoji prämiierte mesar, dva dobro opskrbljena trgovina hranom, ljekarna (govore i njemački), pošta, pa čak i starinski posao. Osim toga, naravno, nekoliko dobrih restorana (čak i bez glutena) i pizzerije. Sve to ćemo vam donijeti detaljnu pismenu blizu.
Na gornjem kraju sela je "Boschetto" (šuma), gdje su festivali s više "gužve i buke", s plesom, Karossell za djecu i sl statfinden.
Stanovništvo je vrlo toskanski: gostoljubivi, prašta i vrlo duhovita (sretna
onaj koji ima malo talijanske može!). Jezik je, međutim, nikada nije prepreka! more, nalazi se 6 km Cecina, gradić s mnogo mogućnosti za kupnju: sami mogu naši specijalisti trgovine hranom dovoljno lako s kvalitetom hrane, vode! A puta tjedno, vrlo popularan, veliko tržište, sa svime što vam srce želi (haljine, kožne proizvode, domaće povrće, hrana, cvijeće ..), privlači stanovnike cijelog područja u!
Krajolik, koji se nalazi u Montescudaio sebe, je sjeverni dio Maremma. Njegova obala je najvećim dijelom neprekidnih pješčanih plaža koje su praćene šumom. Nekoliko kilometara sjeverno od Cecina vodi Via Aurelia na liticama visoko iznad mora, sa starim karaule koje su izgrađene davno protiv Saracena. Panorama postoji nagrađeni kratak za trud koji ste kada želite da ide na kupanje u uvalama. Voda je bistra i duboko kao što možete surfati, roniti, itd, da vaša srca sadržaj!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 150 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Posteljina (obavezno) 10 eura, str. P.
Ručnici (neobvezujuće), uključujući i veliki frotir 10 Euro str. P.
(Obvezno) 50 Euro

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • In Anbetracht der derzeitigen schwierigen Situation bitten wir Ihnen eine kurzfristige kostenlose Stornierung bis 21 Tage vor Anreise. Eine frühzeitige Absprache mit uns ist jedoch unbedingt notwendig. Das Objekt wird kontaktlos angeboten, darum muss die Sendung der Schlüssel rechtzeitig ordnungsgemäß folgen können.

ostale informacije:

Dat ćemo vam zanimljive savjete za putovanja i bilješke karakteristično restoran (također i za važnijih gradova), njihovu kvalitetu, cijenu i lokaciju, koja je određena da ne razočarati.
Koji tradicionalni putevi do SCHOPPEN smo organizirati posjete i preporučiti gdje da z. B. u Firenci besplatan parking, ili gdje je najbolje sladoled je napravio, ste čuli za nas!

Za bicikliste i planinarenje prijedlozi su spremni s podacima o razini težine.
2 Farräder na raspolaganju. Ovisno o raspoloživosti. 4

Postoje važni povijesni događaji koji neće nedostajati, uz našu pomoć, kao regati s teškim brodova u Pisi, poznatog Palio u Sieni, vrlo impresivne srednjovjekovni festivalima kao što su slikovite Volterra ....
Mi ćemo vam pokazati zašto poznatih političara, komičari, poznati slikari Toskana izabran kao drugi dom.
Mi ćemo vam pokazati naše reference u zemlju koju Michelangelo, Leonardo da Vinci, Botticelli, Lorenzo i Caterina de Medici, Dante, Boccaccio .... iznjedrio i nadahnute. Preporučit ćemo gradove, crkve, muzeji, iskopavanja i najpoznatijih gradova umjetnosti.
Naučite Toskana znamo da volimo!

Zato što ne mogu osobno pozdraviti, čeka vaš dolazak, poklon iznenađenja za vas i vaše djece.

Bilo bi nam drago ako bismo mogli napraviti za nezaboravan odmor!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.03.2024


44 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Hans Jürgen B. iz/od Wettelbrunn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ljetni odmor

Vrhunski opremljena kuhinja i stan. Vrlo ljubazna vlasnica. Dobili smo puno informativnog materijala o svim aktivnostima u okolici. Kad smo imali pitanja, odmah smo dobili povratnu informaciju. Mogu samo preporučiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2023

Peter K. iz/od Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršen smještaj za odmor u Montescudaio blizu Cecine.

Ljetovali smo u ovom apartmanu sa našom djecom (9 i 6 godina) ljeta 2023. godine i proveli smo divno vrijeme! Apartman za naš ukus ne ostavlja želje otvorenima. Sve je dostupno i primijetili smo da je vlasnicima stalo do dobrobiti njihovih gostiju. Poseban vrhunac je bazen koji se nalazi odmah pored kuće, koji smo rado koristili. Apartman je klimatiziran i opremljen potpuno opremljenom kuhinjom. Mreže protiv komaraca nalaze se iznad kreveta, što je osiguralo mirne i nesmetane noći. Vlasnici su nam dali puno dobrih savjeta o izletima, hrani, zemlji i ljudima. Cijeli postupak, od rezervacije do odlaska, odvijao se profesionalno i prijateljski. Uživali smo na odmoru, između ostalog, zbog odličnog smještaja i možemo si zamisliti da se ponovno vratimo. Hvala vam, draga obitelji Tiede. Srdačni pozdravi od obitelji Kampmeier.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2023

Andre M. iz/od Simmerath

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbar

Die Wohnung hat eine sehr gute Lage, sie ist wirklich gut ausgestattet und mit Liebe und Geschmack eingerichtet.
Wir werden auf jedenfall wiederkommen.

srpanj 2023

Christoph B. iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep apartman u mirnoj lokaciji.

Apartman je uređen s puno pažnje za detalje, samo 5 minuta hoda od centra mjesta, ali u vrlo mirnom okruženju, s prekrasnim pogledom. Objekt (s bazenom) je vrlo održavan. Mogućnost parkiranja je neposredno pored apartmana. Vlasnici su vrlo prijateljski i susretljivi.

Preporučeno za: Kultura & obilasci

lipanj 2023

Martin S. iz/od Bad Liebenzell

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman

Apartman se nalazi u zatvorenom privatnom naselju s bazenom.
Apartman je bio vrlo čist i ništa nije nedostajalo. Mjesto Montescudaio može se pješice doći. Do mora, do Cecina Mare, trebaju oko 10 minuta vožnja automobilom.

Preporučeno za: Kultura & obilasci

svibanj 2023

Jasmin S. iz/od Wackernheim

4,6
5 4 5 5 4
Prikaži njemački

Odmor u Montescudaio-u

Divan apartman, vrlo ljubazno uređen i za sve je postavljeno. Divno okruženje i puno lijepih izleta. Osjećali smo se vrlo dobrodošlim. Vrlo ljubazni vlasnici. Sigurno ćemo se vratiti. J. Sanchez Arriero.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2023

Javier S. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Obitelj s djetetom od 2 godine: Vrhunski!

Nakon putovanja bogatom vodom, dolazak kao u raj. Radi se o mirnom kompleksu, u iskrenom okruženju s vatrenim mušicama i cikadama. Radi se o vrlo održavanom toskanskom stanu u kojem je bilo SVE što smo trebali i mogli koristiti! Također smo dobili vrijedne savjete pisanim i usmenim putem. Prostrana kuhinja, zajedno s toskanskim kuharskim knjigama (i adresama za kupovinu), pruža odmah opuštajući osjećaj "biti kod kuće" na terasi s iznenađenjem poklonom "Rosso di Montescudaio". Sada ga mogu preporučiti, rado opet!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2020

F. M. iz/od Starnberg

4,6
5 4 5 4 5
Prikaži njemački

Najam za odmor u Toskani

Vrlo lijep apartman s terasama na jugu i zapadu, gotovo neometanim pogledom lijevo i desno na toskanska brda.
Do prekrasnih plaža uz more ima oko 15 km; vrlo zanimljivi gradovi kao što su Volterra, Siena, Pisa i Firenca mogu se posjetiti na dnevnim izletima.
Trgovine i restorani u gradu pokrivaju sve želje.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2020

Ellen R. iz/od Oberstaufen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uvijek mi je zadovoljstvo

Ponovno smo bili u stanu obitelji Serenella-Tiede. Bili smo potpuno zadovoljni! Treba istaknuti čistoću i vrlo dobru opremljenost apartmana, vrlo lijep kontakt s iznajmljivačima, izvrsnu lokaciju nedaleko od romantičnog sela "Montescudaio", .... Čak iu godini korone osjećali smo da smo u dobrim rukama jer je stan sigurno utočište.
Hvala vam na prekrasnom odmoru! Vratit cemo se!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2020

Lilly W. iz/od 21435 Stelle

4,5
5 4 5 5 3.5
Prikaži njemački

odmor

Bio je to vrlo lijep odmor u stvarno dobro opremljenom apartmanu. Plaža je također u neposrednoj blizini, kao i zanimljivi gradovi kao što je Volterra. Za dnevne izlete u Pisu ili Firencu, na primjer, preporučljivo je voziti.
Iz apartmana također možete otići u lijepu večernju šetnju u smjeru crkve Santa Maria Assunta i uživati u prekrasnoj večernjoj atmosferi.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa S. Tiede:

Die Verfasserin der Bewertung ist 18Jahe alt. Wir wissen nicht, auf wie viele Vergleichsbeispiele Sie ihr Urteil stützen kann.
Die Wohnung kann Samstags erst ab 17 Uhr bezogen werden. Da die Gäste aber bereits am Samstagmorgen früh eintreffen wollten(geschehen ist es wohl sehr früh), sind wir ihnen entgegengekommen, ohne Aufpreis! und haben unsere Zugehfrau gebeten früher zu reinigen. Sie hat das erst ab 21 Uhr der Vortag, nach ihrer reguläre Arbeit getan. Es ist wohl verständlich, dass nach einem vollen Arbeitstag und so späte Stunde der Elan und die Aufmerksamkeit begrenzt sind.
Die Wohnung ist ab Mitternacht fertig für die Gäste gewesen!

kolovoz 2020

Edmond K. iz/od Remagen

4,9
5 5 5 5 4.5

Wieder Mal ein wunderschöner Urlaub!

Wir hatten zum zweiten Mal in Folge einen tollen Familienurlaub (2 Erwachsene und 2 Kinder,6 +15 Jahre alt) in diesem bezaubernden Dorf. Erneut haben wir das perfekt eingerichtete Apartment sehr genossen. Wegen Corona konnten wir leider den Pool in diesem Sommer nicht nutzen. Was gar nicht so schlimm war, da wir mehr Zeit hatten, die Toskanischen Küste/ Buchten zu besuchen. Die Kommunikation mit den Eigentümer ist einfach Top! Vielen Dank noch Mal an Frau Tiede,die uns bei unserer Angelegenheit versucht hat, uns zu helfen. Dies war definitiv nicht unser letzter Urlaub in Montescudaio!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2020

Familie S. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajan stan u toskanskom selu

Apartman se nalazi u dobro održavanom kompleksu s pogledom na toskanski krajolik i brdo Montescudaio. Terasa nudi obilje prostora gdje možete uživati u doručku kao iu toplim ljetnim noćima. Oni koji svoj odmor žele provesti na plaži, do prekrasnih plaža u blizini Cecine i Vade mogu doći automobilom za nešto više od 20 minuta. Stari toskanski gradovi Volterra, San Gimignano i Siena također su lako dostupni iz Montescudaija.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2019

Uta B. iz/od Gerhardshofen

4,9
5 4.5 5 5

Toller Urlaub - herzliche Vermieter

Wir (53+56) hatten 2 wunderbare Wochen in Montescudaio. In der liebevoll ausgestatteten Ferienwohnung fehlte es wirklich an nichts! Wenn wir nicht die herrliche Gegend erkundeten, konnten wir auf der Terrasse gemütlich verweilen und den Blick schweifen lassen. Den gepflegten Pool der Anlage nutzten wir sehr gerne. Dank der vielen tollen Tipps vom Ehepaar Tiede haben wir uns schnell in der Umgebung zurecht gefunden. Die nahegelegenen Strände (ohne Massentourismus) hinter den Pinienwäldern von Cecina haben wir geliebt. Auch die "weißen Strände von Vada" waren dank der Beschreibung unserer Vermieter schnell gefunden. Gerne können wir diesen Urlaub in Montescudaio weiter empfehlen.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Karolina B. iz/od München

5,0
5 5 5 5

Super Buchung!

Wir (2 Erwachsene und 2 Kinder, danke für Spül- und Waschmaschine!) haben einen wunderschönen Urlaub in dieser tollen Ferienwohnung in einer traumhaften Gegend jeden Tag genossen.
Wir haben die Tips für Ausflüge gerne angenommen, die Variante für Florenz mit dem Zug war genial! So auch die liebevoll ausgesuchten Restaurants, lecker und preiswert. Großen Spaß hatten wir an den supersauberen Schwimmbad.
Wir waren mit Sicherheit nicht das letzte Mal in dieser Unterkunft!
Also insgesamt eine super Buchung!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2019

Michal B. iz/od 55-120 Oborniki Slaskie

5,0
5 5 5 5

Wunderbar!

Der Urlaub in dieser Ferienwohnung war genial. Die Wohnung ist perfekt ausgestattet und sehr gemütlich. Vor der Terrasse breitet sich ein fantastisches Panorama der Toskana aus. Dieser Blick ins Grüne sowie zum Meer gibt dem Menschen ein richtiges Urlaubsgefühl. Das danebenliegende Schwimmbad hat für eine Abkühlung an den heißen Tagen gesorgt. Montescudaio ist eine wundervolle Stadt mit Charme. Die Gastgeber haben unseren Besuch mit einer hervorragenden Aufstellung von verschieden Tipps bereichert. Angefangen beim besten Eis, den günstigsten Tankstellen bis zu Feinschmeckerlokalen und vor allem interessanten Veranstaltungen in Montescudaio und in der Gegend. So konnten wir z. B. an einem einzigartigen Mittelalter-Fest in Volterra teilnehmen oder lokale Leckereien auf dem Wochenmarkt in Cecina probieren. Einfach wunderbar! Vielen Dank!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2019

Angela K. iz/od 53424 Remagen

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub

Wir hatten einen tollen Familienurlaub (2 Erwachsene und 2 Kinder) in diesem wunderbaren Dorf. Wir haben das perfekt eingerichtete Apartment sehr genossen. Es fehlte an nichts! Die ruhige Anlage mit perfektem Pool! Der Blick aus der Terasse ist wunderschön! Die Vermieter, Frau und Herr Tiede, sind sehr nett und hilfsbereit. Das Infomaterial ist hervorragend ausgearbeitet und wurde uns schon vor Urlaubsantritt zugesandt. Man hat einfach an alles gedacht. Dank diese Informationen, konnten wir viel unternehmen, ohne uns selber gedanken zu machen, wo und was anzuschauen gibt.

Vielen Dank nochmal, liebe Familie Tiede, für Ihre wirklich außergewöhnlichen Bemühungen und Ihre Fürsorge!
Dies war definitiv nicht unser letzter Urlaub in Montescudaio!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2019

Carmen iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Schöne Anlage in idyllischer Umgebung

Die Ferienwohnung liegt in einer schönen kleinen Wohnanlage mit sehr angenehmen Bewohnern. Von hier kann man gut in verschiedene Richtungen Ausflüge unternehmen, wobei je nach Ziel die Wege z.T. doch etwas länger sind. Dafür ist es in der Ferienwohnung, v.a. auf der Terrasse und im Pool, wirklich sehr schön und man kann auch gut einfach ein bisschen vor Ort entspannen. Auch die Strände in der Umgebung haben wir sehr gern besucht.
Wir kommen bestimmt gerne mal wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2019

Sabine S. iz/od 86720

5,0
5 5 5 5

Wir lieben es

Auch nach vielen Jahren können wir (1 Erw. und 2 Kinder, 11 J. und 15J.) uns nicht satt sehen von Montescudaio und unserer schönen Unterkunft. Sie ist so schön gelegen und ideal für Ausflüge nach Pisa, San Gimignano, Volterra oder zum Stand. Die Wohnung ist sehr liebevoll eingerichtet und mit vielen Extras ausgestattet. Der Pool ist sehr sauber und wurde von allen kräftig genutzt. Herzlichen Dank an Familie Tiede, wir hatten eine wunderbare, erholsame Zeit und freuen uns auf ein Wiedersehen im nächsten Jahr.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2018

Stefan + Christiane J. iz/od 82281 Egenhofen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u svom najboljem izdanju

Moja supruga i ja, oboje u 50-ima, uživali smo u prekrasnom odmoru.
Kompleks je vrlo lijepo utočište mira i nudi sve što vam je potrebno. Apartman je vrlo dobro opremljen i namješten s pažnjom na detalje. Sam Montescudaio je idilično mjesto, smješteno na visini od gotovo 200 m, tako da se odozgo vidi more. Preporučuju se svi restorani na licu mjesta.
Za nas je to bila odlična polazna točka za sve naše aktivnosti u regiji. Bilo u Cecinu uz more, u Pisu, Firencu, Sienu, San Gimignano, Bolgheri, Livorno, Volterru ili Luccu, jedno je mjesto ljepše od drugog. A posebnost je: iznajmljivači gospođa i gospodin Tiede imaju spremne preporuke za sva mjesta i znamenitosti, koje smo mi dobro iskoristili. Posjetili smo neke od preporučenih restorana i uvijek smo bili dobro savjetovani! Sve u svemu nezaboravan odmor i topla preporuka!
Stefan + Christiane Julier

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2018

Nina und Florian iz/od Brühl

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

I opet prekrasan odmor!

Po drugi put imali smo sjajan obiteljski odmor (2 odrasle osobe i 2 djece, 3 +5 godina) u ovom prekrasnom selu. Još jednom smo stvarno uživali u savršeno namještenom apartmanu. Iznad svega, ponovno nas je inspirirao pogled s terase na selo i obalu na horizontu. Ponovno smo bili srdačno i s ljubavlju dočekani, ovaj put smo čak imali priliku i osobno upoznati vrlo gostoljubive vlasnike. Ovo definitivno nije bio naš posljednji odmor u Montescudaiu! Nina i Florian iz Brühla

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2018

Martina iz/od Aachen

5,0
5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung

Wir haben eine sehr erholsame Zeit in der sehr gut ausgestatteten Ferienwohnung verbracht. Wir würden diese Unterkunft sofort wieder buchen, da auch die Umgebung sehr abwechslungsreich ist und viele kleine wie große Orte und das Meer leicht zu erreichen sind.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

Susan W. iz/od Gifhorn

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Oporavak od 1. minute

Mi (2 odrasle osobe, 2 djece) sada smo proveli naš drugi odmor u ovom prekrasnom području. Kompleks se nalazi na vrlo mirnoj lokaciji, a ipak je pjaca u selu, gdje možete dobiti sve što vam je potrebno za svakodnevne potrebe, vrlo blizu. Sam apartman je vrlo čist i namješten s pažnjom na detalje. Lokacija savršena za izlete u Toskanu ili na more. A terasa poziva na opuštanje s pogledom na maslinike i naravno bazen koji smo koristili barem jednom dnevno. Puno hvala, draga obitelj Tiede na vrlo opuštajućem odmoru. Opet je bilo jako lijepo.

srpanj 2018

Familie H. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor

Mi (2 odrasle osobe, 2 djece) proveli smo vrlo lijep odmor u Montescudaiu.
Apartman je vrlo dobro opremljen (dovoljno posuđa) i vrlo čist. Pogled s terase je prekrasan.
To je vrlo dobro održavan, miran kompleks s velikim bazenom.
Veliko hvala gospođi Tiede na velikoj i vrlo prijateljskoj podršci prije puta (mnogo informacija i rezervacija karata za Galeriju Ufizi)
Bilo nam je jako lijepo.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2018

Tahnee W. iz/od Gifhorn

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno opušten odmor

Mi (2 odrasle osobe, 2 djece) imali smo prekrasan odmor u dobro opremljenom i vrlo čistom apartmanu. Montescudaio ima mnogo šarma, restorani i trgovine su na pješačkoj udaljenosti, a zahvaljujući savjetima gđe Tiede nećete propustiti nijedan od velikih događaja u okolici. Hvala puno, svakako preporučujemo apartman!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

lipanj 2018

H. S. iz/od 65611 Brechen

5,0
5 5 5 5

Abseits von Massentourismus

mit ruhiger Lage und doch alles gut erreichbar. Zum Beispiel Ausflüge nach Volterra, San Gimignano oder ein Tag auf Elba. Die Beschreibung der Lage und Umgebung in der Anzeige sind zutreffend und zeigen die Liebe der Vermieter zur Region. Drei Mal waren wir nun hier und werden sicher auch ein viertes Mal hierher kommen. Einen Extra-Stern verdienen die von den Vermietern jährlich vorab zugesandten Veranstaltungshinweise und Empfehlungen für die Zeit vor Ort.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2018

Klaus S. iz/od 81545 München

5,0
5 5 5 5

Zum wiederholten Mal ein schöner Urlaub

Die sehr gut ausgestattete Wohnung haben wir zum wiederholten Male besucht. Die Vermieter sind sehr hilfsbereit.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2017

Margarete B. iz/od Brennberg

5,0
5 5 5 5

00

Wir waren im Herbst (Anfang Oktober) in dieser wunderschön gelegenen Ferienwohnung. Das Wetter war hervorragend, man konnte sowohl im Swimmingpool als auch im nahe gelegenen Meer noch jederzeit baden.
Montescudaio ist sehr reizvoll und lädt zu ausgedehnten Abend-Spaziergängen ein.

Die Vermieter, Frau und Herr Tiede, sind ausgesprochen nett und hilfsbereit. Das Infomaterial ist hervorragend ausgearbeitet und wurde uns schon lange vor Urlaubsantritt zugesandt. Man hat einfach an alles gedacht. Die Wohnung ist bestens ausgestattet, so dass es an nichts fehlt!

Vielen Dank nochmal, liebe Familie Tiede, für Ihre wirklich außergewöhnlichen Bemühungen und Ihre Fürsorge!

Herzliche Grüße
Margarete u. Erich Beiderbeck

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

rujan 2017

Karin S. iz/od 65520 Bad Camberg

5,0
5 5 5 5

Erholung pur ab dem 1. Tag

wir haben unseren Urlaub zum zweiten Mal in der schönen Ferienwohnung von Frau Tiede verbracht. Gefühlt wohnt man wie in einem eignen Haus für sich, das keine Wünsche offen lässt. Sie ist perfekt und ansprechend ausgestattet, gepflegt und sauber. Frühstück und Abendessen auf der eignen großen Terrasse und bei Bedarf befinden sich gute Lokale direkt nebenan. Die Landschaft um das Örtchen Montescudaio ist wunderschön mit herrlicher Aussicht ins Land und bis zum Meer. Strandliebhaber kommen in dieser Region genauso auf ihre Kosten, wie alle, die mehr auf Besichtigungsreise unterwegs sein wollen. Hier lohnen nicht nur die bekannten größeren Städte, sondern auch viele kleine Orte mit mittelalterlichem Stadtkern, für eine Besichtigung. Auch hierfür liegt die Ferienwohnung als Ausgangspunkt ideal. Da wir nicht mehr auf die Schulferien angewiesen sind, verbringen wir unseren Urlaub gern in der zweiten Hälfte des Septembers. Perfekt für alle, die noch am Strand sich sonnen und im Meer baden wollen und ebenso Lust auf ein paar Besichtigungsfahrten haben. Frau Tiede lässt jedem Gast im Voraus viele interessante Tipps und Hinweise zukommen. Wir haben unsere Urlaubswoche wieder sehr genossen und sind erholt zurück gekommen. Bis zum nächsten Mal!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2017

Georg B. iz/od 86169 Augsburg

5,0
5 5 5 5

Wohlfühlen in traumhafter Umgebung

Wir (zwei schon etwas länger Erwachsene) haben uns in dieser Ferienwohnung mitten in traumhafter Lage sehr wohl Gefühlt. Auch wegen der perfekten Ausstattung der Ferienwohnung, der guten Betreuung der Vermieter mit tollen Infos, über Einkaufen, Lokale, Ausflugsziele usw. Die nähe zum Meer und zu den Ausflugszielen in der Toskana sind der Garant für einen entspannten Erholungsurlaub. Gerne wieder (am liebsten gleich Morgen).

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

Torsten S. iz/od 19073 Wittenförden

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Familien Urlaub

Es war für uns ein toller Familien Urlaub . Die Ferienwohnung hat eine sehr gute Lage als Ausgangspunkt für alle Unternehmungen. Die Toskana, die Strände, die Menschen und die ganze Lebensart - uns hat es sehr gut gefallen. Gerne einmal wieder.
Danke auch an Familie Tiede für die gute Vorbereitung und die vielen Insider Tipps !

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

Nina B. iz/od 50321 Brühl

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Ferienwohnung in Montescudaio

Wir (2 Erwachsene und 2 Kinder) waren zum 3. Mal in Folge in Montescudaio. Das malerische Dorf bietet fernab vom Massentourismus Erholung und Toskana pur, mit hervorragender Gastronomie. Die schöne und ruhig gelegene Ferienwohnung Serenella-Montescudaio ist wirklich perfekt ausgestattet und sehr sauber. Wir haben uns sofort wie zu Hause gefühlt und das Kochen mit den frischen Kräutern aus dem Garten, sowie den sensationellen Blick von der Terasse auf unser geliebtes Montescudaio sehr genossen. Die Kinder kamen im schönen Pool der gepflegten Anlage oder am Strand von Cecina mare (ca. 20 Autominuten entfernt) auch voll auf ihre Kosten, so dass der Urlaub, neben Ausflügen nach Lucca oder Volterra, für die ganze Familie abwechslungsreich und wunderschön war. Besonders hervorzuheben sind das große Engagement und die Gastfreundschaft der Vermieter! Vielen Dank liebe Familie Tiede, wir kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

Helmut K. iz/od Kreis Freudenstadt

5,0
5 5 5 5

Tolle Wohnung in der Toskana

Wir, zwei Erwachsene und zwei Kinder, verbrachten zwei traumhafte Wochen in dieser tollen Wohnung. Die Ausstattung der Wohnung ist mehr als vorbildlich - es fehlte wirklich an nichts. Die Küche ist mit reichlich Geschirr, Besteck, Töpfen, Küchengeräten usw. ausgestattet. Alles ist sehr sauber und gepflegt. Ganz besonders gefiel uns auch die schöne Terrasse, die man im Sommer als zusätzliches Zimmer betrachten kann. Sehr gerne nutzten wir auch den gepflegten Pool.
Sehr angetan waren wir schon vor dem Urlaub von den vielen Tipps und Informationen sowie dem telefonischen Kontakt.
Wir hatten das Glück, Frau und Herrn Tiede vor Ort persönlich kennenzulernen. Sie sind wirklich sehr nett und um ihre Gäste bemüht.
Wir können die Wohnung aus voller Überzeugung weiterempfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2017

Matthias P. iz/od 12099 Berlin

5,0
5 5 5 5

Empfehlenswert

Wir kamen zum vierten Mal nach Montescudaio, haben zum ersten Mal bei Ehepaar Tiede gebucht und waren sehr zufrieden mit unserer Wahl.
Ein phantastischer Blick von der Terasse aus. Toskana pur...
Ein schöner Pool, den wir fast immer für uns allein hatten, trotz Hauptsaison.
Die Wohnungsausstattung war komplett, es fehlte uns an nichts, für wirklich alles war gesorgt-wie zuhause.
Den Ortskern erreicht man zu Fuß in ca. 10 Minuten (bergauf!), dort bekommt man alles für den täglichen Bedarf. Es gibt eine Menge guter Restaurants am Ort.
Den Strand in Vada (Spiaggie Bianche) erreicht man mit dem Auto in ca. 30 Minuten. Es ist ein freier Strand mit herrlichem weißen Sand und karibikblauem Meer.
Aus unserer Sicht der perfekte Standort in der Toscana, wenn man auch Meerliebhaber ist, so wie wir.
Der Ort ist auch ein guter Ausgangspunkt für unzählige Ausflüge in die Umgebung: Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano, Florenz,...
Unsere Gastgeber haben uns eine Menge Tipps gegeben und obwohl uns schon so Einiges bekannt war, konnten wir noch viel Neues entdecken, wofür wir sehr dankbar sind. Rundum ein gelungender Urlaub. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2017

Susan W. iz/od 38518 Gifhorn

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Wohnung in sehr schöner Lage

Wir (2 Erwachsene und 2 Kinder) verbrachten im Juli zwei Wochen in dieser wunderbar eingerichteten Wohnung. Die Einrichtung und Ausstattung ist liebevoll ausgesucht und durchdacht. Es war alles vorhanden, angefangen vom Olivenöl bis hin zum Waschmittel für die Waschmaschine. Die Sauberkeit ist absolut makellos, so dass der Urlaub schon sofort nach der Ankunft beginnen konnte. Wir haben uns sehr erholt und den Aufenthalt sehr genossen. Vielen Dank, liebe Frau und Herr Tiede. Wir kommen sehr gern wieder.

srpanj 2017

Christoph iz/od Sachsen

5,0
5 5 5 5

Urlaub im malerischen Montescudaio

Sehr schöne und ruhige FeWo, perfekt ausgestattet. Von der Terrasse hat man einen malerischen Blick in die Landschaft und auf Montescudaio. Parkmöglichkeit ist unmittelbar am Haus. Die Anlage mit Pool ist sehr gepflegt. Das romantische Dorf mit guter Gastronomie und Einkaufsmöglichkeiten ist zu Fuß nur 5 Minuten entfernt. Das Meer (schöner Sandstrand) erreicht man mit dem Auto in ca. 15 Minuten. Die Vermieter sind sehr aufgeschlossen und engagiert. Die FeWo ist sehr zu empfehlen.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2017

R. S. iz/od 86720 Nördlingen

5,0
5 5 5 5

Toskana aus dem Bilderbuch

Uns zieht es schon seit vielen Jahren immer wieder nach Montescudaio. Das malerische toskanische Dorf mit seinen hervorragenden Restaurants etwas abseits des touristischen Trubels bietet Erholung pur. Zum Meer sind es nur 15 Minuten. Die Ferienwohnung Serenella-Montescudaio ist gut für die Selbstversorgung ausgestattet. Von der Terrasse hat mein einen tollen Blick auf Montescudaio.
Die Restaurant- und Veranstaltungstipps der Vermieterin sind legendär.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

lipanj 2017

Thomas H. iz/od 70563 Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Montescudaio

Sehr gut ausgestattete FeWo, nahe am Ortszentrum. Kurze Wege zur Bar und Einkaufmöglichkeiten.
Schöne Terrasse mit Blick in die Landschaft und Meer am Horizont, Poolnutzung ab 1. Juni. Bequemer Parkplatz am Haus, angenehmer Kontakt zum Vermieter. In jeder Beziehung empfehlenswert.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2016

Franz R. iz/od Kreis Euskirchen

5,0
5 5 5 5

Urlaub von Anfang an

Nette saubere Ferienwohnung mit Liebe zum Detail eingerichtet. Sehr gute Vorab- und Vor-Ortinformationen, die einen Urlaub von Beginn an ermöglichten. Tipps zu Kultur,Land und Leuten
vom Vermieter schriftlich zusammengefasst und aus der im Haus vorhandenen Literatur. Liebevoll ausgearbeitete Hinweise zum Einkauf, sowie zur lokalen und weitläufigeren Gastronomie. Aufgeführt sind sowohl preiswerte als auch mittel- und hochpreisige Lokale mit gut getroffenen Qualitätsbeurteilungen.
Was uns im Vergleich zu bisher gemieteten Ferienwohnungen sehr sehr gut gefallen hat,waren
die vielen Kleinigkeiten die das Leben einfach machen und wertvolle Erholungszeit bewahrt haben.Nicht nur der Grill, sondern auch die Kohle und der Anzünder, nicht nur das Fahrrad sondern auch die Pumpe und das Flickzeug.Der Erste-Hilfe-Kasten.Werkzeug und Kaminholz. Die Muskatnuss,aber auch die Muskatnuss-Reibe. Eine Vielzahl von Gewürzen, Essig und Öl. Zur Ankunft Obst Gemüse und Wein, kleine Kurz-Gebrauchsanweisungen für die Fülle von Küchengeräten, Unterhaltungselektronik und der Versorgungseinrichtungen. Bis auf die Beschaffung der tgl. Lebensmittel waren keine Sondereinkäufe erforderlich da alles in der Wohnung war.
Die landschaftlich reizvolle Lage und das gute Wetter und der saubere Pool rundeten den Urlaub zusätzlich positiv ab.
An Familie Serenella-Tiede herzlichen Dank für ihr beispielhaftes Engagement. Ein in allen Belangen zu empfehlender Vermieter und eine sehr gute Ferienwohnung.

Franz R.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2016

Fam. L. iz/od Dasing

5,0
5 5 5 5

Toskana-Urlaub, wie er sein soll!

Sehr schöne Ferienwohnung in gepflegter Anlage mit Pool. In der Wohnung ist alles vorhanden, was man so braucht. Wir (2 Erw. + 2 Kinder) haben wirklich nichts vermisst.
Den Pool haben wir selten genutzt, weil er für unsere kleinen Kinder zu tief zum einfach nur drin plantschen war. Aber alles ist sehr sauber und bestens zum Schwimmen und Relaxen auf den ausreichend vorhandenen Liegen geeignet.
Das Zentrum des idyllischen Örtchens Montescudaio ist in ca. 5-10 Min zu Fuß den Berg hinauf gut zu erreichen. Hier findet man alles für den täglichen Bedarf: Bäcker, Metzger, kleinen Lebensmittelladen etc. - typisch toskanisch und gar nicht touristisch.
Für den größeren Einkauf empfiehlt es sich, nach Cecina zu fahren - Tipps, wo man am besten einkauft bekommt man schon im Vorfeld von den Vermietern (dazu später mehr).

Unsere Highlights waren Montescudaio und Umgebung, die Terrasse mit Blick auf Ort und Meer, sowie die freien Strände südlich von Cecina Mare (ca. 25 Min mit dem Auto entfernt).

Für uns: Toskana-Urlaub, wie er sein soll!

Die Vermieter sind unglaublich engagiert: Mit vielen Tipps und Informationen zu Wohnung, Umgebung und Ausflugsmöglichkeiten sorgen sie mittels per Post zugesandter Unterlagen und sehr netten, persönlichen Telefonaten dafür, dass der Urlaub schon vor der eigentlichen Anreise beginnt. Wir haben einige der vorgeschlagenen Restaurants, Veranstaltungen, Ausflugsmöglichkeiten ausprobiert und wurden nie enttäuscht.
Auch für die Hinfahrt hatten sie einen Tipp, wo wir eine Zwischenübernachtung einlegen können, und haben die Buchung vermittelt - hat alles super geklappt.

Liebe Familie Tiede: Vielen Dank noch mal für zwei tolle Wochen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2016

Claudia iz/od Münster

5,0
5 5 5 5

Perfekte Gastgeber

Dank Ihrer sehr gut ausgestatteten Wohnung und ihren wertvollen Tipps haben wir uns sofort sehr wohl gefühlt.
Ihre Gastfreundschaft und Ihr Bestreben, dass sich Ihre Gäste wohlfühlen, ist wirklich außergewöhnlich. Wir danken Ihnen sehr dafür."

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2016

H. iz/od Thüringen

5,0
5 5 5 5

Die Thüringer (Juni 2016)

Die Ferienwohnung und der Ort Montescudaio sind wunderschön gelegen. Es ist ein optimaler Ausgangspunkt für zahlreiche Touren. Die Ferienwohnung ist top ausgestattet und die Vermieter geben zahlreiche Tipps für jedermann. Nach fünf Jahren in Folge, können wir dieses Reiseziel nur empfehlen.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2016

Fam. R. iz/od Harmstorf

5,0
5 5 5 5

Unser Urlaub

Wir haben kurzfristig hier eine Woche Familienurlaub genossen. Durch die rasche Zusendung der Unterlagen hat alles gut geklappt. Wie versprochen eine Unterkunft mit bester Ausstattung. Die vorher zugeschickten Tipps sind sehr nett und hilfreich. Auch selbst im Haus sind kleine Zettelchen hinterlegt.
Wir hatten mit 4 Personen ausreichend Platz.
Die Strände sind mit dem Auto gut zu erreichen und sehr schön. Wer die freien Strände mag, findet hier mehrere tolle Plätze.
Der kleine Ort Montescudaio ist wirklich entzückend.
Es war sehr schön. Wirklich empfehlenswert.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2016

Olga iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Toller und entspannter Urlaub in Montescudaio

Zusammen mit drei Freundinnen haben wir eine tolle entspannte Woche in Montescudaio verbracht. Die Wohnung ist sehr schön und super ausgestattet, die Terasse mit tollem Blick sowie der Pool waren unsere Highlights. Einziges Manko war das fehlende Wlan. Dies hätte zusätzlich helfen können war aber auch sehr entspannt auf der anderen Seite da man für eine Woche dem Internet entkommen konnte ;).

Die Busverbindungen von Cecina nach Montescudaio sind etwas unregelmäßig aber machen bei guter Tagesplanung keine Probleme. Ein Auto macht hier schon sehr Sinn. Ausreichend Parkplätze gibt es bei der Wohnung.

Die vielen Tipps von Herr und Frau Tiede haben uns gefallen, sodass wir auch Veranstaltungen erleben konnten die nicht sehr touristisch sind.
Vielen Dank hierfür! Bei Fragen konnten wir uns jederzeit an Sie wenden. Insbesondere die weißen Karibikstrände von Vada haben es uns angetan!

Diese Ferienwohnung kann ich nur weiterempfehlen.

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Odmor na plaži

srpanj 2016

Anke B. iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5

Anke aus Leipzig (Juli 2016)

Die Ferienwohnung liegt sehr schön und ruhig, mit Blick aufs Meer. Der Ortskern von Montescudaio, mit kleinen Läden und netter Gastronomie, ist nur wenige Gehminuten entfernt. Die Wohnung ist sehr geschmackvoll eingerichtet. Bei der Ausstattung ist an alles gedacht. Der Vermieter ist sehr engagiert. Es hat alles perfekt geklappt. Es war ein sehr schöner Urlaub.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospođa S. Tiede

gospođa S. Tiede

Mi vas uputiti na mnoge dobre kritike koje smo primili za stan. U "; Nekretnine br. 47049 Mi smo talijanska-njemački par (Hamburg-Livorno) i živi u Münchenu, za 49 godina. On: arheolog; oni kozmetičarka sa žudnjom za njezinu Toskani! Bilo bi nam jako drago ako nam se obratite za bilo kakve upite ili rezervacije bih (nazvat ćemo vas natrag!). Osobni kontakt je još uvijek bolji od miša.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 81972

Posljednje ažuriranje: 29.03.2024

Oglas je online od: 8 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/81972.htm


«Serenella-Montescudaio Cecina» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 44 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina