Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Ascoli Piceno & vicinity

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
podobno za invalidska kolica podobno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Kuhalo za vodu

Uređaji i pribori

Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


146 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

njm Aelen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Svend Anker Andersen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Katrin Rybacki

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Inderfurth

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Proveli smo 10 dana u predivnom vodenom mlinu (ne u agroturizmu). Kao zaljubljenici u prirodu s psom, bili smo očarani od prvog trenutka. Mali raj, njegovan s ljubavlju. Vidite i osjećate kako Ombretta i njena obitelj s velikim poštovanjem prema prirodi i ljubavlju čine ovaj prostor nečim posebnim. Hvala vam i na dragocjenim preporukama, posebno na toplom srcu!!! Datum boravka: lipanj 2022.

Marlies Vliet-Muller

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lokacija je fantastična i posebno odlična s psima. Sve je ograđeno, uključujući pristup rijeci i vodopadu. Kućica je solidna, ali osnovna. Ako imate loše vrijeme, nema kauča ili udobnih stolica. Najbolje se tuširati ispod vodopada jer je malo pritiska. Što se tiče kuhinjskog pribora, minimalno je, nedostajali su nam ležaljke vani. Unatoč minusima, smatrali smo da se ovo mjesto isplati posjetiti ponovno, zaista jedinstveno!

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su točno kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i Vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretta što ste nam omogućili ovu dragocjenost. Thomas i Andrea s Linom.

Simone Schauer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Vrlo ljubazni najmodavci. Kuća je bila kao opisana, ali...... Vodopad iza kuće se u Italiji reklamira kao javni bazen, stoga nema ni govora o tišini. Svaki dan su dolazili brojni ljudi hodočasnički do vodopada i tamo su provodili cijeli dan. Grupice djece pa čak do tinejdžera koji su glasno puštali glazbu. Tišine skoro da nije bilo. Osim toga, put od glavne ceste do imanja i kuće je jednostavno pakao. Sa sportskim automobilom nemoguće. Mi smo imali Fordov kombi, što je bilo ludo.

Andrea Recchiuto

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži talijanski

Riječi ne mogu dobro opisati osjećaj proveden tri noći u starom obnovljenom mlinu okruženom prirodom i uz prirodan vodopad gdje se može kupati. Osjećate se uronjeni u oazu mira i lakoće. Vlasnici su vrlo ljubazni i uvijek dostupni!

Astrid van Holst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Uživali smo u svom boravku u vodenom mlinu na podnožju slapa. Posebno mjesto s mnogo autentičnih elemenata u mlinu. Namještaj je jednostavan, ali sasvim odgovara. Prvog dana dobro smo osušili kuću pomoću kamina, koji je spojen na centralno grijanje. Tako je brzo postalo toplo i suho u kući. Prije našeg dolaska dugo je kišilo. Imali smo sreće da je bilo predivno vrijeme. Sunce je sjalo u vrtu od jutra u 09:00 sati do večeri do 18:00 sati. Također je bilo dovoljno mogućnosti za sjedenje u hladu. Osim nekoliko turista koji su došli pogledati slap, osjećalo se kao "naš" slap te smo uživali u kupanju u bazenu. Malo ili gotovo nikakvih muha bilo je ugodno iznenađenje. Ljubazna vlasnica ima blizu i agroturizam gdje možete ukusno jesti. Nedaleko smo napravili lijepu šetnju između cvatućih grmova mahunarki do gotovo napuštenih sela. Monte Sibillini je (krajem lipnja) bio prekrasan oko Castelluccia zbog cvjetanja leće. Ascoli Piceno je lijep grad za posjetiti s velikom COOP trgovinom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su točno kao na slikama. Dobrodošlicu nam je srdačno i ljubazno poželjela Ombretta. Izvrsni savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije bio dosadan. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum vode je vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovu oazu. Thomas i Andrea sa Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dočekala nas je ljubazno i susretljivo Ombretta. Savršeni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je stavila na raspolaganje ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je srdačno i ljubazno dočekala. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad su fantastični. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Dobrodošli smo bili ljubazno i susretljivo dočekani od strane Ombrette. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetajući. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nudite ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Srdačno i ljubazno nas je dočekala Ombretta. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovo blago! Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Toplo i srdačno dočekani od strane Ombrette. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski. Šum vode je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dočekao nas je ljubazno i susretljivo Ombretta. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što ste nam omogućili ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Dobrodošli su nas ljubazno i susretljivo dočekali Ombretta. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije bio smetajući. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Srdačno smo dočekani od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski! Šum je vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam omogućava ovu dragocjenost. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Bili smo srdačno i pristojno dočekani od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući I vodopad je fantastičan. Iako dobro posjećen, ali ne napadan. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretti što su nam stavili ovaj dragulj na raspolaganje. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dobrodošlicu nam je srdačno pružila Ombretta. Super savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretta što nam je stavila ovaj dragulj na raspolaganje. Thomas i Andrea s Lina.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na fotografijama. Dočekala nas je ljubazna i susretljiva Ombretta. Super savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretta što nam je omogućila boravak u ovom dragulju. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Toplo i ljubazno dočekani od strane Ombrette. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretti što nam dajete ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno i susretljivo dočekala. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući Vodopad fantastičan je. Iako dobro posjećen, nije smetajući. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je stavila ovaj dragulj na raspolaganje. Thomas i Andrea sa Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno dočekala. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolici uključujući Vodopad je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum vode bio je vrlo umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovu oazu Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je omogućila boravak u ovom dragocjenom mjestu. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Toplo i srdačno nas je dočekala Ombretta. Savršeni savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je ustupila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su točno kao na slikama. Srdačno i ljubazno nas je dočekala Ombretta. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je omogućila boravak u ovom dragulju. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je srdačno i ljubazno dočekala. Dobili smo odlične savjete o aktivnostima u okolici, uključujući i fantastičan slap. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji slapa bili su vrlo ljubazni! Šum vode bio je vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Dobrodošli smo ljubazno i pažljivo od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Bučanje je vrlo umirujuće. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućio ovu dragocjenost. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Bili smo ljubazno i gostoljubivo dočekani od strane Ombrette. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo malo dragulje. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Srdačno i uslužno nas je dočekala Ombretta. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključeni. Vodopad je fantastičan. Iako posjećen, nije smetnja. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je vrlo umirujući. Osjećali smo se potpuno opušteno! Hvala, Ombretta, na ovoj dragocjenosti koju nam pružate. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt izgledaju upravo kao na slikama. Pozdravila nas je ljubazna i susretljiva Ombretta. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Prijateljski smo i susretljivo dočekani od strane Ombrette. Super savjeti za aktivnosti u okolici uključujući fantastični vodopad. Iako je dobro posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su jako ljubazni! Šum je bio jako umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovu oazu. Thomas i Andrea sa Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dobrodošli smo od strane Ombrette ljubazno i susretljivo. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući fantastični vodopad. Iako je dobro posjećen, nije ometajući. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dobrodošli su nas srdačno i ljubazno dočekali Ombretta. Odlični savjeti za aktivnosti u okolini. Slap je fantastičan. Iako poprilično posjećen, nije smetao. Posjetitelji slapa su bili vrlo prijateljski raspoloženi! Zvuk slapa je vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo skriveno blago. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Dobrodošli smo i ljubazni smo od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski! Šum je vrlo umirujući. Osjećamo se potpuno odmorni! Hvala Ombretti što je ovaj dragulj na raspolaganju. Thomas i Andrea sa Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala i bila ljubazna. Dala nam je odlične savjete o aktivnostima u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski nastrojeni! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala, Ombretta, što nam omogućujete ovo mjesto. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ljubazno nas je dočekala Ombretta. Dobili smo sjajne savjete o aktivnostima u okolici, uključujući i slap, koji je fantastičan. Iako ima puno posjetitelja, to nije smetalo. Posjetitelji slapa su bili vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno i susretljivo dočekala. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolini, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski nastrojeni! Šum vode je vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam omogućavaš ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Prijateljski nas je dočekala i uslužila Ombretta. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su jako ljubazni! Bučanje je bilo vrlo umirujuće. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dobrodošli smo ljubazno i susretljivo od strane Ombrette. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici uključujući vodopad. Vodopad je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski raspoloženi! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Lina

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao što je prikazano na slikama. Srdačno smo dočekani i usluženi od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolini uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Toplo smo dočekani i susretljivo od strane Ombrette. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako poprilično posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam omogućuje ovu oazu. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Toplo smo dočekani i ljubazno usluženi od strane Ombrette. Super savjeti za aktivnosti u okolini, uključujući i fantastičan vodopad. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski raspoloženi! Šum vode je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala ti Ombretta što si nam stavila na raspolaganje ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Dobrodošli smo vrlo ljubazno i susretljivo od strane Ombrette. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolici. Vodopad je fantastičan. Iako posjećen, nije smetajući. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala ti Ombretta što si nam omogućila ovo blago. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala ti Ombretta što si nam omogućio ovo skriveno blago. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Srdačno i ljubazno nas je dočekala Ombretta. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici. Vodopad je fantastičan. Iako posjećen, nije ometajući. Posjetitelji vodopada su vrlo ljubazni! Šum vode je vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam omogućujete ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su isti kao na slikama. Ombretta nas je dočekala ljubazno i ljubazno. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolini uključujući i nevjerojatni vodopad. Iako dobro posjećeno, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Lina

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su isti kao na slikama. Dobrodošli smo bili ljubazno i susretljivo od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući fantastičan vodopad. Iako dobro posjećeno, nije smetalo. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Zvuk vode je vrlo opuštajući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo malo blago. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Srdačno nas je dočekala i bila vrlo susretljiva Ombretta. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Odmorili smo se u potpunosti! Hvala Ombretta što ovo malo blago stavljate na raspolaganje. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Primili su nas srdačno i ljubazno Ombretta. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolini, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretta što ste nam omogućili ovu dragocjenost. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt izgledaju baš kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno dočekala. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Zvuk vode je bio vrlo smirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su točno kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno dočekala. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetajući. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je stavila ovaj dragulj na raspolaganje. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno dočekala i bila susretljiva. Dobili smo odlične savjete o aktivnostima u okolici uključujući i fantastičan vodopad. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski raspoloženi! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Toplo smo dočekani i ljubazno od strane Ombrette. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolini, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio veoma umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovu oazu. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao što su prikazani na slikama. Ombretta nas je ljubazno dočekala. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo skriveno blago. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su isti kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala. Dobili smo odlične savjete za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski raspoloženi! Šum vode je vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovo malo blago. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Srdačno smo dobrodošli od strane Ombrette. Super savjeti za aktivnosti u okolini uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski! Šum vode je vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala vam, Ombretta, što nam stavljate ovu dragocjenost na raspolaganje. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Dobrodošli smo od strane Ombrette, koja je bila ljubazna i susretljiva. Imali smo sjajne savjete o aktivnostima u okolici, uključujući i fantastičan vodopad. Iako je mjesto dobro posjećeno, nije nam stvaralo smetnje. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski raspoloženi! Šum vode je bio vrlo umirujući. Osjećali smo se potpuno opušteno! Hvala, Ombretta, što nam je omogućila ovaj biser. Thomas i Andrea s Lina

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Ombretta nas je toplo dočekala i ljubazno primila. Imamo odlične savjete za aktivnosti u okolici, uključujući fantastičan vodopad. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski raspoloženi! Zvuk vode bio je vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućio ovu dragocjenost. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su isti kao na slikama. Ljubazno i susretljivo nas je dočekala Ombretta. Veliki savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i fantastične vodopade. Iako dobro posjećeno, nije smetalo. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski raspoloženi! Veoma umirujući zvuk. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt izgledaju baš kao na slikama. Dobrodošlicu nam je pružila ljubazna i susretljiva Ombretta. Imala je odlične prijedloge za aktivnosti u okolici, uključujući i fantastičan vodopad. Iako je popularan, nije smetao, a posjetitelji su bili vrlo ljubazni! Šum vode nas je smirivao. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo skriveno blago. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Bili smo srdačno dočekani i usluženi od strane Ombrette. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što su nam omogućili ovu predivnu oazu. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Ljubazno smo dočekani i usluženi od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolini uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako mnogo posjećen, nije dosadan. Posjetitelji vodopada su vrlo ljubazni! Šum vode je vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam omogućavate ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala i ljubazno primila. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i fantastični vodopad. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski raspoloženi! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala, Ombretta, što nam je omogućio ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Dočekao nas je Ombretta ljubazno i susretljivo. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovo blago. Thomas i Andrea s Lina

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Dobrodošli smo bili ljubazno i uslužno od strane Ombrette. Super savjeti o aktivnostima u okolini, uključujući da je vodopad fantastičan. Iako su dobro posjećeni, nisu ometali. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Bučanje je vrlo umirujuće. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo blago. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Toplo smo dočekani i ljubazno usluženi od strane Ombrette. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno i susretljivo dočekala. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolini, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što ste nam omogućili ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Bili smo ljubazno i pažljivo dočekani od strane Ombrette. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovu dragocjenost. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Ombretta nas je prijateljski i ljubazno dočekala. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolini uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno dočekala. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovu oazu. Thomas, Andrea i Lina

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Toplo i ljubazno nas je dočekala Ombretta. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je stavila na raspolaganje ovu skriveno dragulj Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Toplo nas je dočekala i bila ljubazna Ombretta. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako mjesto ima dosta posjeta, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski raspoloženi. Zvuk vode je vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Lina

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt izgledaju baš kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala i bila vrlo susretljiva. Imali smo sjajne savjete za aktivnosti u okolici, uključujući i fantastičan slap. Iako je bilo dosta posjetitelja, nisu smetali. Posjetitelji slapa bili su vrlo ljubazni! Zvuk vode je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo malo blago. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Srdačno i ljubazno nas je dočekala Ombretta. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući vodopad. Vodopad je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetnja. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Zvuk vode je vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao što je prikazano na slikama. Toplo smo dočekani od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum vode je vrlo opuštajuć. Osjećali smo se potpuno odmorno! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovu malenu oazu. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Toplo i ljubazno nas je dočekala Ombretta. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolini, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije nam smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je stavila na raspolaganje ovu dragocjenost. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Toplo smo dočekani i usluženi od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolini uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što stavljaš ovaj dragulj na raspolaganje Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Srdačno smo dočekani i ljubazno pozdravljeni od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolini, uključujući i fantastičan vodopad. Iako dobro posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Zvukovi vode su jako opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo mjesto Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su isti kao na slikama. Dobro smo dočekani i ljubazno od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolini uključujući vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je stavila na raspolaganje ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Pristojno smo i ljubazno dočekani od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski nastrojeni. Zvuk vode bio je vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su točno kao na slikama. Ombretta nas je srdačno i ljubazno dočekala. Izvrsni savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i fantastični vodopad. Iako dobro posjećen, nije smetajući. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski nastrojeni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas, Andrea i Lina

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dobrodošli smo toplo i ljubazno od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okruženju, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Sve smo se isključili! Hvala Ombretti što nam je na raspolaganju dala ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao što je prikazano na slikama. Toplo smo i ljubazno dočekani od strane Ombrette. Odlični savjeti o aktivnostima u okolini, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Toplo smo dočekani i usluženi od strane Ombrette. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski nastrojeni! Bučanje je bilo vrlo umirujuće. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretti što nam daje ovaj dragulj na raspolaganju. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su točno kao na slikama. Bili smo ljubazno i uslužno dobrodošli od strane Ombrette. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici uključujući. Vodopad je fantastičan. Iako dobro posjećen, ali ne smetajući. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što ovu oazu stavljate na raspolaganje Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dočekao nas je ljubazno i susretljivo Ombretta. Super savjeti za aktivnosti u okolici uključujuću i fantastičan vodopad. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je stavila na raspolaganje ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt izgledaju upravo kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala i bila vrlo gostoljubiva. Dobili smo sjajne savjete o aktivnostima u okolici, uključujući i fantastičan slap. Iako je posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo skriveno blago. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su isti kao na slikama. Toplo smo dočekani i ljubazno usluženi od strane Ombrette. Odlični savjeti za aktivnosti u okolini, uključujući i fantastičan vodopad. Iako je posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski raspoloženi! Šum je vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala, Ombretta, što ste nam omogućili ovu malu oazu. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su točno kao na slikama. Toplo nas je dočekala ljubazna i uslužna Ombretta. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i fantastičan vodopad. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum vode bio je vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što nam je stavila na raspolaganje ovo skriveno blago. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Toplo smo dočekani i usluženi od strane Ombrette. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala ti Ombretta što nam stavljaš na raspolaganje ovaj dragulj. Thomas i Andrea sa Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici. Vodopad je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovu oazu. Thomas i Andrea s Lina

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Ljubazno su nas dočekali i primili Ombretta. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. U potpunosti smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućio ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dobrodošlicom nas je srdačno dočekala Ombretta. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako posjećen, nije bio ometajući. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj Thomas i Andrea sa Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno dočekala. Super savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je popularna destinacija, nije smetala gužva posjetitelja. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea sa Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Srdačno i gostoljubivo nas je dočekala Ombretta. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolini, uključujući i fantastični slap. Iako vrlo posjećen, nije smetao. Posjetitelji slapova bili su vrlo ljubazni! Zvuk vode bio je vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala, Ombretta, što ste nam omogućili ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ljubazno smo i uslužno dočekani od strane Ombrette. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije bio smetnja. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski raspoloženi! Šuštanje je bilo vrlo umirujuće. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam omogućuješ ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Prihvatio nas je prijateljski i susretljivo Ombretta. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici uključujući vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretta što ste nam omogućili ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt izgledaju točno kao na slikama. Dobrodošli smo lijepo i ljubazno od strane Ombrette. Fantastični savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i vodopad. Vodopad je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Zvuk vode je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo blago. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dobrodošlicu nam je poželjela ljubazna i susretljiva Ombretta. Dobili smo sjajne savjete o aktivnostima u okolici, uključujući i fantastičan vodopad. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovo skriveno blago. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Srdačno smo dočekani i usluženi od strane Ombrette. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolini uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako mnogo posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski! Zvuk vode je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Lina

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Toplo nas je dočekala Ombretta. Fantastični savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i vodopad. Iako je bilo puno posjetitelja na vodopadu, nije bilo smetnje. Posjetitelji vodopada bile su vrlo prijateljski nastrojene! Šum je jako umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas, Andrea i Lina

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Srdačno nas je dočekala i ugostila Ombretta. Dala nam je sjajne savjete za aktivnosti u okolici, uključujući i fantastični vodopad. Iako dobro posjećen, nije nas smetao. Posjetitelji su bili vrlo ljubazni! Šum vode nas je smirivao. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovo mjesto Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala i bila vrlo ljubazna. Imali smo odlične savjete o aktivnostima u okolici, uključujući i fantastičan vodopad. Iako je bila dobro posjećena, nije smetala. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se osvježili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovo blago. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala i bila ljubazna prema nama. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo opuštajući. Sveukupno smo se odmorili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovu oazu. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno dočekala i bila uslužna. Dobili smo odlične savjete o aktivnostima u okolici, uključujući i fantastičan vodopad. Iako je mnogo ljudi posjećivalo vodopad, nije smetalo. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski raspoloženi! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala, Ombretta, što nam omogućavate ovaj dragulj. Thomas i Andrea sa Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Ljubazno i susretljivo nas je dočekala Ombretta. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i fantastičan slap. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji slapa bili su vrlo prijateljski! Šum vode bio je vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što ste nam omogućili ovaj biser.
Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ljubazno nas je dočekala Ombretta. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije nam smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum vode je vrlo opuštajući. Potpuno smo odmorili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas, Andrea i Lina.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ljubazno smo dočekani i usluženi od strane Ombrette. Odlični savjeti za aktivnosti u okolini uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada su bili jako ljubazni! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Toplo i ljubazno nas je dočekala Ombretta. Super savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovo blago. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala i bila je vrlo ljubazna prema nama. Dala nam je sjajne savjete o aktivnostima u okolici, uključujući i predivan vodopad. Iako posjećen, nije bio dosadan. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski raspoloženi! Šum vode je vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovo malo blago. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su isti kao na slikama. Toplo nas je dočekala i bila vrlo ljubazna Ombretta. Imali smo odlične savjete za aktivnosti u okolici, uključujući i fantastični vodopad. Iako posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo smirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Pristigli smo srdačno i ljubazno dočekani od strane Ombrette. Divni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i fantastični vodopad. Iako je posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Buka je bila vrlo umirujuća. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Naišao nas je ljubazan i uslužan Ombretta. Sjajni savjeti za aktivnosti u okolini uključujući i fantastični vodopad. Iako gužva, nije smetalo. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo opuštajući. Osjećali smo se potpuno odmoreno! Hvala vam Ombretta što nam omogućavate ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Linom.

Marlies Vliet-Muller

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Položaj je fantastičan, posebno za pse. Sve je ograđeno, čak i pristup rijeci i slapu.
Kućica je solidna, ali osnovna. Ako imate loše vrijeme, nema kauča ili udobnih stolica.
Najbolje se tuširajte ispod vodopada jer ima malo pritiska.
Kuhanje je minimalno opremljeno i nedostajali su nam ležaljke vani.
Unatoč manama, smatrali smo da se ovo mjesto isplati ponoviti, zaista jedinstveno!

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su točno kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno dočekala. Odlični savjeti za aktivnosti u okolici, uključujući i predivan vodopad. Iako je dosta posjećen, nije nam smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum vode je vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo dragulj. Thomas i Andrea sa Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt izgledaju upravo kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala i bila vrlo ljubazna prema nama. Imali smo odlične savjete o aktivnostima u blizini, uključujući i fantastičan vodopad. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski nastrojeni! Šum vode bio je vrlo opuštajući. Osjećali smo se potpuno opušteno! Hvala, Ombretta, što nam omogućavate ovaj dragulj. - Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dočekao nas je ljubazan i srdačan Ombretta. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i fantastični vodopad. Iako posjećen, nije smetalo. Posjetitelji vodopada su bili vrlo prijateljski raspoloženi! Šum vode je vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala, Ombretta, što nam je omogućila ovo lijepo mjesto. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt izgledaju upravo kao na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala. Imala je odlične savjete za aktivnosti u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je bilo dosta posjetitelja, nisu smetali. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo opuštajući. Potpuno smo se odmorili! Hvala, Ombretta, što nam je omogućila boravak u ovoj predivnoj oazi. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su upravo kao na slikama. Dobrodošli su nas srdačno i ljubazno dočekali Ombretta. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici uključujući Vodopad, koji je fantastičan. Iako je dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovo malo blago Thomas i Andrea sa Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ljubazno nas je dočekala i uslužila Ombretta. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i fantastičan vodopad. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo prijateljski raspoloženi! Šum je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je omogućila ovu oazu. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Dobrodošli smo srdačno i ljubazno od strane Ombrette. Odlični savjeti o aktivnostima u okolici uključujući i fantastičan vodopad. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum je bio vrlo opuštajući. Puno smo se odmorili! Hvala Ombretti što nam je stavila na raspolaganje ovaj dragulj. Thomas i Andrea sa Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt izgledaju baš kao na slikama. Dobrodošlicu nam je priredila Ombretta, ljubazna i uslužna. Dobili smo sjajne savjete o aktivnostima u okolici, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako je posjećen, nije nam smetao. Posjetitelji vodopada su bili vrlo ljubazni! Šum vode je vrlo umirujući. Sve smo se lijepo odmorili! Hvala, Ombretta, što nam stavljate na raspolaganje ovo dragocjeno mjesto. Thomas i Andrea s Linom.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao na slikama. Ombretta nas je ljubazno dočekala i bila uslužna. Imali smo sjajne savjete o aktivnostima u okolini, uključujući i vodopad koji je fantastičan. Iako ima puno posjetitelja, nije smetalo. Posjetitelji vodopada su bili jako prijateljski nastrojeni! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se odmorili! Hvala, Ombretta, što ste nam omogućili ovo skriveno blago. Thomas i Andrea sa Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su isti kao na slikama. Ombretta nas je srdačno pozdravila. Sjajni savjeti o aktivnostima u okolici, uključujući i slap koji je fantastičan. Iako dobro posjećen, nije smetao. Posjetitelji slapa bili su vrlo ljubazni! Šum je vrlo umirujući. Potpuno smo se oporavili! Hvala Ombretti što nam je dostupno ovo blago. Thomas i Andrea s Linom

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao što je prikazano na slikama. Dobili smo srdačnu dobrodošlicu od strane Ombrette. Imali smo sjajne savjete o aktivnostima u blizini, uključujući i fantastičan vodopad. Iako je posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Šum vode je bio vrlo umirujući. Potpuno smo se opustili! Hvala, Ombretta, što nam omogućavaš ovaj dragulj. Thomas i Andrea s Lina.

Thomas Lienhard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća i vrt su baš kao što se vidi na slikama. Ombretta nas je srdačno dočekala i bila vrlo uslužna. Imali smo sjajne savjete o aktivnostima u okolici. Vodopad je fantastičan. Iako je posjećen, nije smetao. Posjetitelji vodopada bili su vrlo ljubazni! Zvuk vode je vrlo umirujući. Osjećali smo se potpuno opušteno! Hvala Ombretta što nam je omogućila ovo blago. Thomas i Andrea s Linom

Mattheus Zijlstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Uživali smo i na Monti Sibillini (Apenini) i na jadranskoj obali, oboje unutar sat vremena vožnje. Talijanski gradovi u blizini kao što su Ascoli Piceno i Norcia, Spoleto malo dalje. Lijepo vrijeme, kupanje na vodopadu, čitanje oko mlina. Šum slapa je jak, ali se navikneš. Prijem i uslužnost vlasnika kuće bili su vrlo lijepi.

Peter van Bergen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Sjajno mjesto s jezerom za kupanje i vodopadom u dvorištu. Ovo također osigurava hlađenje u toplim noćima. Vrlo udaljena, ali lijepa mjesta ne previše daleko i Monte Sibilini također u blizini. Vlasnici kuće su vrlo ljubazni i uslužni. Jezero koriste i drugi tijekom dana, što zauzvrat unosi život u pivovaru.

Michelle Visser

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jedinstveno mjesto. prekrasno autentično uređena stara vodenica Topla dobrodošlica od strane engleskog govornog područja, vrlo ljubazne domaćice. Mogućnost ručka u obližnjem agroturizmu istog vlasnika. Svakako! Grad, supermarket, trgovine i restorani unutar 5 minuta (auto). Oprema za kuhanje je minimalna, ali i to ima svoju čar. Unatoč dolasku po kiši koja je pljuštala, imali smo sjajan tjedan!

Peter Florian Sellmeier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Topla preporuka, čak i ako može biti jednostavnije i pomalo smeće. Vrlo ljubazni vlasnici koji ne žive na posjedu već u cca 2km Agricultura. Mali nedostatak je zaraslo imanje u drveće. Ujutro i navečer ne dolazi previše sunca. Ovdje ne bi bilo loše srušiti ili posjeći nekoliko stabala. Nije nam smetalo.

Astrid van Holst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jako smo uživali u boravku u vodenici u podnožju slapa. Posebno mjesto s mnogo autentičnih elemenata u mlinu. Namještaj je jednostavan, ali prikladan. Prvi dan smo grijali kuću na suho pomoću kamina koji je spojen na sustav centralnog grijanja. Ovako je u kući brzo postalo toplo i suho. Dugo je padala kiša prije nego što smo došli. Srećom imali smo lijepo vrijeme. Sunce je sjalo u vrtu od 09:00 ujutro do 18:00 navečer. Bilo je i dosta prilika za sjedenje u hladu. Osim jednog turista koji je došao vidjeti slap, osjećao se kao "naš" vodopad i lijepo smo se kupali u bazenu. Mali ili nikakvi problemi s komarcima bili su lijepi dodatak. Ljubazni vlasnik također ima Agriturismo u blizini i tamo možete uživati u ukusnoj hrani, što je toplo preporučljivo. Blizina lijepe šetnje između rascvjetanih grmova dreka do gotovo napuštenih sela. Monte Sibillini je bio lijep (kraj lipnja) oko Castelluccia, zbog cvatuća leća. Ascoli Piceno je lijep grad za posjetiti s velikim COOP-om.

Esther Weterings

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Položaj smještaja je jedinstven. Rijetkost je vodopad u vašem dvorištu u kojem možete plivati. Vrt oko vodenice je privatno vlasništvo i ne posjećuju ga drugi posjetitelji vodopada. Postoje sela i gradovi koje treba posjetiti u okolici. Udaljenost do Parco Nazionale dei Monti Sibillini (planine) ili do plaže je oko 45 minuta vožnje. Sam smještaj je trezveno namješten, ali na izvrsnoj lokaciji.

Kim Martens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Tijekom (pre)vrućeg ljeta bili smo divno zaštićeni između drveća, s mogućnošću da se osvježimo u hladnoj vodi vodopada (vrlo lijep komad prirode, samo 5 metara udaljen od privatnog posjeda). Vlasnik je uvijek bio dostupan i znao nam je reći koja su najljepša mjesta u okolici za posjetiti. Bilo nam je prekrasno! Vrlo lijepo područje, dobra hrana i ljubazni ljudi.

gerard Lettinga

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovaj odmor je bio nevjerojatan u svakom pogledu. Smještaj, vrt s vodopadom, super ljubazni vlasnik, prekrasno okruženje južnog dijela le Marchea, prekrasni stari gradovi s puno kulture, ali i neodoljiva priroda nacionalnog parka Monti Sibilini.

Barbara Rorije

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kako lijepi dio Italije, Marche, sve do ove lijepe, stare vodenice na idiličnom mjestu. Vlastiti vodopad, bazen, različite terase, uvijek sunce ili hlad na izbor. Najtoplije primljen od strane vlasnika. Planine, stari gradovi, plaža, sve unutar sat vremena vožnje. Jedina mana koju smo pronašli je tuš.

Johan Patteet

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo toplo nas je dočekala domaćica koja je također tečno govorila engleski. Dala nam je puno savjeta za izlete i otišla s nama u istraživanje kuće, vrta i, naravno, vodopada. Kuća je bila mala, ali je imala puno šarma. Zbog velikog vrta, nije nas ometao mali prostor. Dva mala minusa bila su osnovna sredstva (lonci, tave, pribor za jelo) u kuhinji i kupaonici. Ali sve to brzo zaboravite kada ostanete u vrtu i na vodopadu. Ova dva aspekta daju vam osjećaj raja! Idealno za ljude koji vole boravak u prirodi!

Marieke Pietersma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakvo rajsko mjesto! Po dolasku primili smo opsežnu turu od vlasnika koji govori engleski. Nevjerojatno ljubazna žena koja je donijela svježe povrće iz svog vrta i osigurala nam hladnjak s osnovnim namirnicama za doručak prvog dana. Također nam je dala puno savjeta o mjestima koja treba posjetiti u okolici (prava plaža, šetnje, vinarije, dvorci, špilje, događaji u Ascoli Piceno i gdje parkirati itd.). Nakon pola sata smo se navikli na šum vodopada. U krevetu zvuči kao da vani tiho pada kiša. Vrt je prekrasan i uvijek ima sjenovitog mjesta. Također u kolovozu. Do vodopada mogu doći turisti i Talijani stazom iza vrta. U kolovozu Talijani rado koriste vodopad i jezerce za kupanje. Pogodan je za djecu jer ima mnogo plitkih područja. Ponesite cipele za vodu za stijene i gromade ui oko vode. Voda je prekrasno osvježavajuća. Prirodna ljepota u svom najboljem izdanju. Srednjovjekovni mlin jednostavno je namješten. Nema perilicu rublja, perilicu suđa, televizor, pećnicu i zamrzivač. Debeli zidovi održavaju kuću lijepom i hladnom. Živite u prirodi i s prirodom. Molimo ponesite mrežu protiv komaraca u kolovozu. Možete jesti s voćaka. Predivno je opustiti se ovdje.

Andrea Recchiuto

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži talijanski

Riječi ne mogu dobro opisati osjećaj provođenja tri noći u starom renoviranom mlinu okruženom prirodom i uz prirodni vodopad gdje možete

Kupaonica.

Osjećate se uronjeni u oazu mira i lakoće.



Vlasnici su jako ljubazni i uvijek

Dostupno !

Karin Peeters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo toplu dobrodošlicu od strane vlasnika. Izuzetno prijateljski raspoložen. Išli smo početkom rujna. Kad je bilo sunca, dolazilo je u kuću tek u 11:00 sati, a nestalo je u 17:00 sati. Zbog toga nismo mogli puno sjediti vani. Kućica je bila mračna, hladna i prašnjava. Šteta jer je na slikama izgledao vrlo atraktivno.

Inderfurth

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Proveli smo 10 dana u prekrasnoj vodenici (ne u agriturismu). Kao ljubitelji prirode sa psima, bili smo očarani od prvog trenutka. Mali raj, njegovan s ljubavlju. Možete vidjeti i osjetiti kako Ombretta i njena obitelj, s puno poštovanja prema prirodi i ljubavi, čine ovo mjesto nečim posebnim. Hvala i vama na vrijednim preporukama a posebno na toplom srcu!!!



Termin boravka: lipanj 2022

Simone Schauer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Vrlo ljubazan stanodavac. Kuća je bila kao što je opisano, ali......

Vodopad iza kuće reklamira se kao javno kupalište u Italiji, tako da o miru nema govora. Nebrojeni ljudi su svakodnevno hodočastili vodopadu i ostajali ondje cijeli dan. Grupe djece do tinejdžera koji su glasno pojačali glazbu. O miru teško da može biti govora. Nadalje, put od glavne ceste do imanja i kuće pravi je pakao. Nemoguće sa sportskim automobilom. Imali smo Fordov autobus, i to je bilo ludo.

Anastasia Gemoets

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Zaista smo uživali u našem kratkom slobodnom tjednu u mlinu Ombrettas! Moramo se stvarno opustiti i detoksikirati u čistoj prirodi uz ovu nevjerojatnu lokaciju. Ombretta je nevjerojatna i draga domaćica! Čak nam je pomogla da donesemo i spustimo svu svoju prtljagu jer sam bio malo previše uplašen i umoran da bih se vozio niz prilaz. Također sve što vam može zatrebati nalazi se u kućici. Također nevjerojatan boravak za pse, mogu trčati, igrati se i plivati koliko god žele i ne smetaju im stalni protok ljudi, ovdje ste stvarno isključeni i mirni!

Th.m Hulsebosch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jedno od najromantičnijih mjesta u Le Marceu. Lijepo obnovljena vodenica u kojoj su sačuvani svi detalji. Potpuno izvan mreže, bez interneta, bez TV-a i, ako imate sreće, veze na mobilnom telefonu. Kreveti su spartanski tvrdi, a iz predostrožnosti smo ponijeli nekoliko stolica za kampiranje kako bismo udobno sjedili. Vlasnica je vrlo ljubazna dama koja nije previše problematična. Izravan kontakt pri dolasku i na licu mjesta u roku od 5 minuta za pružanje teksta i objašnjenja o mlinu i okolnim terenima s puno ljubavi. Čak je donio i bocu vina. Tijekom našeg boravka primili smo niz savjeta po aplikaciji o aktivnostima u okolici. Prekrasan boravak, sigurno ćemo se vratiti.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 315265

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/315265.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Ascoli Piceno & vicinity» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 146 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat