Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Lecce

maks.  3   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: LE07501691000013299

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 3

1 jednokrevetna soba
1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Centar grada/mjesta 10 km

10 km

Zračna luka 100 km Brindisi

100 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jeff Van Zijl

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

dirk Herderschee

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

gerd croonen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Frank De Waal

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Eric De Leeuw

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Topao doček s grickalicama, vinom, sokom i vrlo temeljito objašnjenje kuće i vrta. I naravno, voće naranči. U okolici se nalaze prekrasni gradovi s raznim znamenitostima, a u samom gradu Casarano postoje brojni restorani na pješačkoj udaljenosti. Ukratko, u kombinaciji s aviokartom iz Eindhovena u Brindisi, idealno je mjesto za istraživanje Puglije.

jacob van den Top

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačan doček. Tommaso je pripremio 3 prekrasna lokalna vina za dobrodošlicu. Smještaj je prilično jedinstven: stojite na prometnoj ulici u centru Casarana, mali kapelica s lijeve strane i vrata s desne strane u slijepom zidu... Što bi ovo moglo biti, pitamo se. Zatim se vrata otvore i imate prekrasnu staru kuću na raspolaganju, prekrasno očuvanu u stilu i čini se izgrađenu na starom gradskom zidu sela. Prostrane sobe, velika kuhinja i lijepa terasa straga, te... stepenice dolje prema velikom vrtu punom narančinih stabala, velikoj terasi, roštilju i tušu, ležaljkama, jednom riječju, vrlo pozitivno iznenađenje. Kuća se zove "kuća mira" i zaista, iako usred centra, zapravo ne čujete ništa i možete u potpunoj tišini gledati zalazak sunca! Ukratko, fantastično i kakav ljubazan vlasnik, koji je čak imao oproštajni poklon za nas. Hvala Tommaso na svojoj prekrasnoj kući!

Helma van der Heijden

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Topao doček od vlasnika. Autentična kućica s odličnim krevetima i dovoljno prostrana za 2 do 3 osobe. Zbog debelih zidova i malo prozora bit će ugodno hladno ljeti. U travnju je još hladno, ali dobro grijanje. Fantastičan vanjski prostor s prostranom terasom na gornjem katu i velikom terasom s voćnjakom koji se može doći stepenicama. Kuća se nalazi na prometnoj ulici u blizini centra Casarana. Lako smo mogli besplatno parkirati.

Helma Kroeb

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Casarano je neugodan gradić u depresivnom dijelu Puglie. Već smo bili tjedan dana u lijepom dijelu Puglie (Valle d'Itrea) i sada smo stigli na južni dio Puglie. Bilo je užasno okruženje s mrtvim maslinama (uzrokovano bakterijom Xyllella). Dio stabala bilo je već isječen. Smještaj nam nije odmah ulijevao veselje, zbog neugodnog gradića. Nema ni lijepog centra s lijepim trgom ili slično, što obično postoji u mnogim drugim malim ili velikim selima/gradićima. Samo se kućica bila prilično dobra. Ipak, stalno ste morali hodati nagnuti kroz kuću, jer su sva vrata još uvijek bila veličine "male talijanske bake" koja je nekad tu živjela. Vrt je prilično lijep, ali pun komaraca. Nakon što smo prve popodne zaradili komarčine ugrize, više nismo sjedili vani. Jedna prednost ove kuće bila je njena centralna lokacija, odavde možete lako doći do gradova i plaža na istočnoj i zapadnoj obali.

H.P. van den Berg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Sylvester je proslavljen s oko 100 Talijana u restoranu koji se nalazi 100 metara dalje niz ulicu. Posjetite Lecce, Gallipoli i obalu Otranto-Marina di Leuca je impresivno. Imali smo prekrasno vrijeme. Doručak smo imali u pripadajućem voćnjaku s narančama i limunima usred grada. Nevjerojatno. Kućica se nalazi na starom gradskom zidu pa je oko 10 metara viša od voćnjaka.

Georg Nikolaus Brand

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Idealno mjesto za istraživanje Salenta. Via Mazzini je jednosmjerna ulica i moj navigacijski sustav nije poznavao kućne brojeve te me je poslao u sredinu ulice, što je bilo predaleko. Morate navesti Piazza Ungherese kao odredište. Tada ste u nekoliko metara udaljenosti od kuće. Kada se vratite u stan nakon uzbudljivog dana, uhvatit će vas ugodna atmosfera i unutra i izvana te nećete imati želju napustiti kuću. Nismo bili tamo posljednji put. Vlasnici Tommaso i Francesca su vrlo susretljivi, prijateljski i brižni.

Ghisleen Steenwegen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Smješten u gradu, a ipak oaza mira. Srdačan, savršen doček od vlasnika. Vrtlar, Danielle, je izvor informacija o okolici i restoranima. Terasa kraj kuće i u vrtu su neophodne. Kuća je manja, ali ima sav komfor. Casarano je dobra baza za posjet Salentu i obali.

Manfred Merk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa dobrodošlica, prekrasan veliki vrt s narančastim i limunskim stablima, mnogo mjesta za sjedenje, mirna atmosfera, lijepe pojedinosti u arhitektonskom oblikovanju (obnova), sve važne trgovine i restorani su dostupni pješice....

D'ARCANGELO ROMANA

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Un accueil plus que chaleureux par Tomaso. Une agréable iznenađenje en enrant dans cette maison. Une exérience unique, jamais vécue auparavant. Superbe petite maison avec beaucoup de caractère et un jardin magnifique. très dur de la quitter après une semaine. Très bien placee pour découvrir les environs qui sont magnifiques et Casaranno est une chouette petite ville. Nouriture excellente et très abordable. Vivre absolument.

Ghisleen Steenwegen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Smješten u gradu a opet oaza mira. Topao, savršen prijem od strane vlasnika. Vrtlarica, Danielle, izvor je informacija o području i restoranima. Terase u kući iu vrtu su neizostavne. Kuća je prilično mala, ali ima sve pogodnosti. Sam Casarano je dobra baza za posjet Salentu i objema obalama.

Manfred Merk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa dobrodošlica, prekrasan veliki vrt sa stablima naranči i limuna, puno mjesta za sjedenje, mirna atmosfera, lijepi detalji u arhitektonskom dizajnu (renovacija), pješačka udaljenost do svih glavnih trgovina i restorana....

Eric De Leeuw

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo topla dobrodošlica, uz grickalice, vino, sok i vrlo detaljno objašnjenje kuće i vrta. I nasad naranči koji mu također pripada.

Na području svih vrsta prekrasnih gradova s raznim atrakcijama, u samom gradu Casarano nekoliko opcija za objedovanje unutar pješačke udaljenosti.

Ukratko, idealno mjesto za otkrivanje Puglie, posebno u kombinaciji s avionskom kartom iz Eindhovena za Brindisi.

Marja Van Hooff

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća je romantično uređena s okom za detalje, odmah se osjećate kao kod kuće! Vani je nekoliko prekrasnih prostora za sjedenje, a voćnjak je fantastičan. Vlasnici su nas vrlo ljubazno primili, a na stolu je bio paket dobrodošlice s 3 regionalna vina (ukusna). Kuća ima klimu i debele zidove tako da se može rashladiti. Posteljine i posuđa u izobilju i sve je vrlo čisto! Odvojite malo vremena za istraživanje grada i pronaći ćete najljepše restorane i najbolje pizze na ulici u Lorenzu. Dobra baza za mnoge lijepe gradove i plaže, posebno za Otranto (plaža u gradu i Baia di Turky također su vrlo lijepe) ne zaboravite da je najljepša najbliža plaža Torre Giovanni s finim trgovinama na plaži (u blizini Ugenta). Uživali smo u prekrasnom Salentu. Savjet ponesite sredstvo protiv komaraca!

Georg Nikolaus Brand

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Idealno mjesto za istraživanje Salenta. Via Mazzini je jednosmjerna ulica i moj GPS nije znao niti jedan kućni broj i poslao me na sredinu ulice, a to je bilo predaleko. Kao odredište morate unijeti Piazza Ungherese. Zatim ste za nekoliko metara kod kuće.

Kada uđete u apartman nakon dana ispunjenog događajima, očara vas ugodna atmosfera kako unutra tako i izvana, tako da vam se ne izlazi iz kuće.

Nismo bili zadnji put. Vlasnici Tommaso i Francesca vrlo su uslužni, ljubazni i brižni.

CHRISTEL HEYVAERT

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imao sam vrlo lijep odmor, s jedne strane zbog obližnjih atrakcija (svakako posjetite Lecce i Otranto), s druge strane zbog mira i spokoja u kući. Vrlo lijep veliki maslinik. Sve je tu za vrhunski odmor!

H.P. van den Berg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Sylvester je slavio između stotinjak Talijana u restoranu 100 metara dalje niz ulicu. Posjetite Lecce, Gallipoli i obalnu cestu Otranto-Marina di Leuca neodoljiv. Bilo je lijepo vrijeme. Doručak u pripadajućem voćnjaku sa stablima naranči i limuna u središtu grada. Nevjerojatan.

Kućica stoji na starom gradskom zidu dakle oko 10 metara. viši od voćnjaka.

lennard horstink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća s lijepim velikim vrtom s puno lijepih mjesta za sjedenje i privatnosti. I to u samom gradu. Idealno kada niste vani cijeli dan. Domaćin je vrlo gostoljubiv, fleksibilan i uslužan!!

A.M.L. Lengams

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo topla dobrodošlica. Dobili smo paket dobrodošlice s vinom iz regije i objašnjenjem o kući. Smještaj je poseban, s prekrasnim voćnjakom naranči. Kuhinja je razumno opremljena. Nedostajali su nam samo mala tava i kuhalo za čaj. Sve je bilo dobro njegovano i čisto. Okolina je prekrasna. Sam grad nije turistički. Dovoljno restorana.

Helma Kroeb

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Casarano je neprijateljski gradić u pustom dijelu Puglie. Već smo proveli tjedan dana u prekrasnom dijelu Puglie (Valle d'Itrea) i sada smo stigli u južni dio Puglie. Bio je to užasan okoliš s mrtvim stablima maslina (uzrokovanih bakterijom Xyllella). Dio stabala je već bio posječen. Smještaj nije odmah ostavio sretan dojam na nas, zbog nedruštvenog grada. Također nema lijepog centra s lijepim trgom ili nečim, što obično imate u mnogim drugim malim ili velikim selima/gradovima.

Sama kućica je sama po sebi bila u redu. Morao si se stalno saginjati da bi prošao kroz kuću, jer su sva vrata i dalje bila veličine 'male talijanske nonne' koja je tu živjela. Vrt je prilično lijep, ali pun komaraca. Nakon što su nas odmah probušili prvog poslijepodneva, više nismo sjedili vani.

Jedina prednost ove kuće bila je središnja lokacija, odavde možete lako doći do gradova i plaža na istočnoj i zapadnoj obali.

Helma van der Heijden

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica od strane vlasnika. Autentična kućica s odličnim krevetima i dovoljno prostrana za 2 do 3 osobe. Zbog debelih zidova i malo prozora ljeti će biti lijepo i svježe. Još uvijek prohladno u travnju, ali dobro grijanje. Fantastičan vanjski prostor s prostranom terasom iznad i velikom terasom s voćnjakom do koje se dolazi stepenicama. Kuća se nalazi u prometnoj ulici blizu centra Casarana. Lako bismo mogli parkirati besplatno.

GAM van Dongen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dobili smo lijepu, prijateljsku i gostoljubivu dobrodošlicu. To je lijepa kuća, s lijepim podovima. Štoviše, ima veliki, lijepi vrt s nekoliko terasa. Vrlo lijepo i udobno.

jacob van den Top

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo topla dobrodošlica. Tommaso je za dobrodošlicu pripremio 3 prekrasna regionalna vina. Smještaj je prilično jedinstven: nalazite se u prometnoj ulici u središtu Casarana, mala kapelica s lijeve strane i vrata s desne strane u praznom zidu... Što bi to trebalo biti, pitate se. Tada se vrata otvaraju i na raspolaganju imate prekrasnu staru kuću, lijepo uređenu i tako izgleda kao stare gradske zidine sela. Prostrane sobe, velika kuhinja, lijepa terasa sa stražnje strane i onda .. niz stepenice do velikog vrta punog stabala naranči, velika terasa, roštilj i tuš, ležaljke, ukratko, vrlo pozitivno iznenađenje. Kuću nazivaju "kućom mira" i doista, iako je u samom centru, zapravo se ništa ne čuje i stoga možete u miru gledati zalazak sunca! Ukratko, fantastično i kako drag vlasnik, koji je čak imao i oproštajni poklon za nas.

Hvala Tommaso na vašem prekrasnom domu!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 315345

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/315345.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Lecce» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina