Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Augusta

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Zračna luka 20 km

20 km

Izlaz s autoceste 8 km

8 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


12 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Arend Zwart

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Daniel Weigand

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Gunther de Bruijne

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Smještaj je u redu i imali smo prekrasno vrijeme u kući. Spavaće sobe su prostrane, a kreveti udobni. Ugodno je sjediti u vrtu gdje možete uživati u večeri za vanjskim stolom pod citrusnim stablima, pravo ugodno mjesto. Brat vlasnice ponudio nam je obilazak Catanie koji je definitivno bio vrijedan. Zanimljive priče i objašnjenja o gradu i njegovoj povijesti. Vrlo srdačan doček s flašama vode, cole i vina koje vas čekaju. Čak i u jednostavnoj kupaonici sve je prisutno poput sapuna, šampona i svega što vam je potrebno. Ako putujete na Siciliju, ovo je definitivno preporučena lokacija s plažom na 100 metara i lijepim gradovima u relativnoj blizini, ako imate automobil.

Bernadine Van Wassenaer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži talijanski

smjestili smo se prekrasno, svaki dan bismo prošetali do plaže, a krajem dana kuća je bila ugodno hladna, djeca su obožavala roštiljati u vrtu, bilo je idealno mjesto za nas, ne previše daleko od lijepog sela i uvijek s ukusnim sladoledom.

Bernadine Van Wassenaer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži talijanski

imali smo divan boravak, svaki dan bismo šetali do plaže, a na kraju dana kuća je bila lijepa i hladna, djeca su voljela bar-B-Que u vrtu, to je bilo savršeno mjesto za nas ne predaleko od lijepog sela i ukusnih sladoleda koji se uvijek mogu naći

H.L Hrubý

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Bili smo jako zadovoljni, vrlo uslužan vlasnik koji nam je pomogao u nevolji - izgubljena prtljaga, kasni dolazak na mjesto događaja zbog odgođenog leta itd. Mirna lokacija blizu mora, velika pješčana plaža, vrt u sjeni limuna, siguran parking, udoban smještaj, ljubazni susjedi. Zgodna lokacija za izlete - Etna, Taormina, Syracuss .... OK

B. Doesburg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Sicilija je fantastičan otok, a Casa Limoncello odlična baza za istraživanje istočne obale, smještene odmah ispod Catanije i između Siracuse i Taormine. Kuća se nalazi u 'komšiluku' s kućama za odmor, zatvorena je kapijom, a na kraju ulice možete prošetati ravno na vlastitu plažu, s pogledom na Etnu. Išli smo početkom svibnja i po našem mišljenju idealno razdoblje sa svime zelenim i cvjetajućim i sa 25-28 stupnjeva ne prevruće. Kuća ima sve što vam je potrebno, s 3 spavaće sobe i dobro opremljenom kuhinjom i prekrasnim vrtom s vanjskim stolom, jama za roštilj, itd. i stablima naranči, smokava i limuna punim voća. Ne očekujte luksuz u kući, već talijanski šarm. Domaćini i braća Daniele i Gaetano jako brinu o svojim gostima.

Lex Pierik

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Sjajna kuća za odmor s 3 vrlo prostrane spavaće sobe i zajedničkom kuhinjom/blagovaonicom/dnevnim boravkom. Vikendica je vrlo pogodna za obitelji s (malom) djecom kao i za tri para. Vrlo gostoljubiva recepcija, opskrbljen hladnjak i na inicijativu vlasnika krevetić, visoka stolica i igračke postavljene za našeg dvogodišnjeg sina (bez dodatnog plaćanja). Plaža (gotovo privatna) na 2 minute hoda i mnogo zanimljivih gradova manje od sat vremena. Prekrasan vrt u kojem bi rado sjedili. Također prilikom predaje ključa vrlo ugodan rastanak s jednim od vlasnika. (Mille grazie Gaetano)

Meike Paalvast-Lubbers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća s prostranim spavaćim sobama i prekrasnim velikim vrtom oko nje. Na veliko zadovoljstvo naše djece bilo je tu i dječjih igračaka (tobogan, dječija kolica i igračke za plažu). Automobil je stvarno neophodan ako također želite dane vani s ove lokacije. Međutim, izazov je parkirati veliki automobil kod kuće i ponovno se odvesti. Ako imate automobil, to je dobra lokacija za jednodnevne izlete do Taormine, Etne, Siracuse i Nota, koji su udaljeni oko sat vremena ili manje. WIFI u kući je dobro radio, a na naša pitanja, također putem e-maila, vlasnik je odgovorio istog dana.

Jessica Wortel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Jako smo uživali u našem boravku u casa limoncello (kraj travnja - početak svibnja 2017.)! Uz jednostavne upute koje su dobili od vlasnika bilo ga je lako pronaći. Dobrodošlica je bila vrlo prijateljska od strane jednog od vlasnika i njegove supruge. Kuća ima 3 velike i lijepe spavaće sobe, tako da u našem slučaju dovoljno prostora (2 para i 1 dijete). Kuhinja i kupaonica imaju sve što je potrebno. Vrt je odličan, sa stablima limuna i naš mali je bio jako sretan u maloj kadi koju smo napunili vodom. Vani je bilo dosta komaraca, nisam siguran da je možda sezona, ali uzmite repelent za svaki slučaj. Već je bilo nekih dječjih igračaka i također nekoliko bicikala na raspolaganju (ali nismo ih koristili). Osim toga tu je i roštilj, perilica posuđa i rublja. More je u blizini, ali više nam se svidio Giardini Naxos jer također ima nekoliko restorana, slastičarnica itd. Bili smo na nekoliko sjajnih izleta u obližnje gradove (Taormina, Siracuse, Noto, Etna, Catania..) - svaki ima svoj karakter i s nevjerojatnom poviješću i odličnom hranom, sve ih je lijepo posjetiti. Utvrdili smo za ove posjete da je kuća savršeno smještena. Vlasnik i njegova žena čak su nas odveli u obilazak Catanije (hvala još jednom!!) i došli su izravno kad smo imali mali incident s ključem. Vremenski gledano, početak svibnja je super vrijeme, imali smo 25 - 28 stupnjeva, malo vjetra, stvarno savršeno. Vožnja na Siciliji je malo drugačija i parkiranje može biti izazovno - uvijek smo tražili na internetu gdje bi bilo dobro parkirati, dosta gradova ima neka velika parkirališta smještena neposredno prije grada što je zgodno. Supermarket koji smo koristili bio je u Lentiniju, dakle oko 15 minuta vožnje, velik je i ima sve što trebate.

Gunther de Bruijne

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

smještaj je u redu i bilo nam je prekrasno u kući. Spavaće sobe su prostrane, a kreveti dobri. Prekrasno je boraviti u vrtu gdje možete uživati u večeri za vanjskim stolom ispod stabala citrusa, kakvo prekrasno mjesto. Brat vlasnika ponudio nam je obilazak Catanije, što se definitivno isplatilo. lijepe priče i objašnjenja o gradu i njegovoj povijesti. Vrlo ljubazna dobrodošlica gdje vas čekaju boce vode, cole i vina. Također je u jednostavnoj kupaonici sve bilo prisutno poput sapuna, šampona i svega što vam je potrebno. Ako želite ići na Siciliju, ovo je definitivno odlična lokacija s plažom na 100 metara i prekrasnim gradovima u relativnoj blizini, ako imate auto.

Josephina Roosen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća koju smo iznajmili bila je vrlo lijepa, prostrana i zadovoljavala je ono što smo trebali. Tamo živimo sa 4 odrasle osobe. Svatko je imao svoju spavaću sobu. Dodatni vanjski tuš i WC bili su vrlo lijepi. Još samo malo za 4 osobe. Našli smo okruženje kuće puno manje ugodnim. Sama kuća je zatvorena ogradama, a i samo susjedstvo. Već nam je bilo teško, uvijek smo završavali na vratima. Za to je potreban ključ. Stoga nije moguće prošetati cijeli blok navečer. Hodanje do plaže nije ništa i jako je lijepo. To je mirna plaža s lijepom obalom.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 315664

Posljednje ažuriranje: 19.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/315664.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Augusta» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat