Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Hippolytushoef

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


36 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Julien DUCROCQ

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Hilde Bazen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Fontaine Guy

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Michaël Vermeulen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Peter Prahl

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

J Van Veen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

wjj Wolfkamp

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Anne Haijes

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

G Ruttenberg

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan odmor. Svega po malo. Sjeverno more i Vadeze unutar dosega. Simpatični gradovi za ugodnu kupovinu. Okolina za svakoga. Napravili smo lijepu vožnju brodom. Prava preporuka.

Antoniëtta Hoenjet-Loche

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazno i profesionalno dočekani, kuća je bila više nego odlična. Dobro održavana, udobno namještena, ugodna i opremljena svim pogodnostima. Apolutna preporuka, puno mira, ako vam je to potrebno, brzo u Texelu ili preko afsluitdijka u Frieslandu. Kćeri su otišle jedan dan u Amsterdam, dobro dostupno. U susjednom selu postoji veliki supermarket ako vam to treba. Bili smo jako zadovoljni i sigurno se vraćamo!!

Wiebke Simmerling

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Vrlo srdačno smo dočekani izvan redovnog vremena dolaska, koje nismo mogli ispoštovati, i sve formalnosti smo obavili sljedećeg jutra. Kuća za odmor je vrlo ukusno i visoko kvalitetno namještena, kuhinja je odlično opremljena, kreveti su vjerojatno novi, jer su madraci bili san snova. Centralno igralište bilo je omiljeno okupljalište svih djece u šumskom naselju. Lokacija je izvrsna, vrlo mirna, tako da se možete odmoriti i dopustiti djeci da se igraju bez nadzora. S druge strane, u radijusu od maksimalno 1 sata vožnje ima mnogo zanimljivih mjesta koje valja istražiti. U neposrednoj blizini možete sjajno voziti bicikl, rolati i hodati po plimi. Restoran u mjestu (Bi uus Tyhus) apsolutno je preporučljiv - mali, izabran meni, vrlo dobra kvaliteta, ali malo skuplje... Sve u svemu, kao obitelj s dvoje školske djece i jednim djetetom iz vrtića, osjećali smo se izuzetno ugodno i sigurno ćemo se vratiti.

R De Graaf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vila je prostrana, uredna, dobro namještena. Međutim, vrt nedostaje zaštitni zid od vjetra pa ne možete sjediti vani pri nešto nižim temperaturama, s obzirom da obično na obali puše više vjetra nego unutrašnjosti. Osim toga, vrt nije ili jedva je zaštićen živicom ili raslinjem pa se ne možete stvarno privatno smjestiti.

Sonja Welzel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća za odmor se nalazila u mirnom okruženju. Iako su tamo bili dječje igralište i restoran, igralište se već s dvadeset godina ne koristi. Restoran je bio sasvim u redu, jer su ukusi različiti. Ali sve u svemu, tamo nam je bilo lijepo. Najam bicikala nismo koristili zbog vremena, ali u početku rujna ne možete očekivati vrhunsko vrijeme. Ako želite jednostavno opustiti se i uživati u miru, možete se dobro provesti u ovoj smještajnoj jedinici u rujnu. Ljeti je vjerojatno ljepše, jer možete plivati u moru koje je odmah ispred vrata, što mi se jako svidjelo. Odmah bih preporučila smještaj, ali ne osobama mojih godina (imam 20 godina).

Sabine Meier

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Predivna kuća za odmor, moderno i udobno uređena!! Mnogo prostora, čak i u spavaćim sobama! Malo izolirana, ali zato vrlo tiha! Čak i u studenom uvijek je bilo jako toplo u kući iako je grijanje bilo skoro isključeno! Nažalost, plaža iza dine je potpuno betonirana! Ali to je bio jedini manje lijepi dio. Sve u svemu: vrlo preporučljivo! Bilo kada ponovno!

Olaf Küppers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Naš dolazak je već bio vrlo ugodan; iako smo stigli skoro sat vremena prije predviđenog vremena predaje, dočekali su nas srdačno i odmah smo se mogli useliti u našu prekrasnu kuću za odmor. U kući smo se obradovali ukusnoj "dobrodošlici". Kuća je bila blistavo čista, prekrasno moderno uređena, i djeca su odmah zauzela svoje sobe. Kasnije smo mogli uživati u večeri na lijepoj terasi i primijetili smo iznimnu tišinu. Nije bilo buke s ceste ili drugih neugodnih zvukova koje obično čujemo u turističkim naseljima. Za kraj dana uživali smo u zalasku sunca na nasipu. U sljedećim danima naš smještaj je uvijek bio sjajna polazna točka za različite izlete, te smo se svaki popodne veselili ugodnoj i mirnoj atmosferi koja nas je čekala u kompleksu.

Hahn

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Proživjeli smo predivno vrijeme u kući broj 5. Bili smo petoro s psom i imali puno prostora u ovoj kući. Vrlo je lijepo uređena, jedino kuhinja nije estetski privlačna. Funkcionalno je u redu. Za to nadoknađuju ovce ispred prozora kuhinje. Nažalost, vanjske vrtna stolica propada zbog nedostatka skloništa. Roštilj bi bio pravo obogaćenje. O. Hahn od 16.07.2010. do 30.07.2010.

p.w Hooimeijer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Poštovana obitelji, bilo je odlično vrijeme s puno sadržaja u kući. Kuća je bila besprijekorna, jedino je šteta što nije bilo nogometnog terena kao što je navedeno. Nakon puno molbi, uspjeli su napraviti nogomet između magarca, konja i ovaca, tako da su ipak mogli igrati. Zahvaljujemo vam na tome.

Jannelies Van Berkel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kućica je super: četiri zvjezdice. Opremljena svim udobnostima. No to je i potrebno, jer nema što raditi na kampu, a ni okolina nije baš super: u Vadenškom moru se ne može plivati, nema plaže i gledaš prema nasipu. Možda bi bilo lijepo područje za bicikliste. Mi s dvoje male djece definitivno se nećemo vratiti.

Michael Steinkamp

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je izravno uz nasip i vrlo lijepo smještena. Odavde možete ići na lijepe šetnje i izlete, te uživati u prekrasnim zalascima sunca s nasipa. Kuća broj 5 je vrlo lijepo uređena i bila je vrlo čista. Proveli smo tamo vrlo lijep odmor.

Claudia Vohwinkel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Vrlo ukusno i lijepo uređena kuća - međutim, suprotno opisu, nažalost nema kade. Okolo je bilo malo gradilište. Ali to nas nije posebno smetalo. Međutim, lokacija nije idealna za obitelji s djecom i posjetitelje s psom (kao što smo mi), jer nema plaže, već samo močvaru iza nasipa. Također, nema pravog supermarketa u blizini. Budući da smo bili ondje u studenom, ne smeta nam susjedni kamp-trailer park zbog nedostatka kampista. Međutim, to bi nam smetalo ljeti. Ova blizina bi trebala biti barem spomenuta u opisu kuće.

F Blom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Slatki su, dobro opremljeni domovi, ali uvijek ima puno vjetra. Lijepo okruženje s neočekivano lijepim mjestima. Postoji mnogo biciklističkih staza, ali uzmite u obzir smjer vjetra. U parku možete dobro jesti, ali uzmite si vremena jer morate čekati u vrijeme gužve. Priroda sa svojim životinjskim stanovnicima je prekrasna.

Claudia Vohwinkel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Vrlo ukusno i lijepo namještena kuća - ali suprotno opisu, nažalost, bez kade.
Okolo je još uvijek bilo malo gradilište. Ali to nam nije smetalo. Međutim, lokacija nije idealna za obitelji s djecom i posjetitelje sa psima (poput nas), budući da nema plaže, samo blato iza nasipa. Osim toga, pametnog supermarketa nema nadaleko.
Budući da smo tamo bili u studenom, neposredno susjedno parkiralište nije nam smetalo zbog nedostatka kampera. Ali ljeti bismo s tim imali problema. Ovu blizinu treba barem navesti u opisu kuće.

Michael Steinkamp

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je na samom nasipu i vrlo je lijepo smještena. Odatle možete krenuti na prekrasne šetnje i izlete, kao i uživati u vrlo lijepim zalascima sunca s nasipa.
Kuća broj 5 je vrlo lijepo namještena i bila je vrlo čista. Tamo smo proveli jako lijep odmor.

Jannelies Van Berkel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kućica je odlična: četiri zvjezdice. Potpuno opremljen. Ali to je dopušteno, u kampu se nema što raditi, a ni okoliš nije baš sjajan: ne možete se kupati u Wadden Seau, nema plaže i gledate u nasip.
Možda lijepo okruženje za bicikliste. U svakom slučaju, nećemo se vratiti s dvoje male djece.

p.w Hooimeijer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Draga obitelji ?
bio je to super odmor sa svime i svačim u kući, stoga kuću nije bilo za kritizirati
samo šteta što nije bilo nogometnog igrališta kako je opisano,nakon puno zanovijetanja napravili su nogomet između magarca,konja i ovce,još su mogli šutat loptu.Evo hvala.

Antoniëtta Hoenjet-Loche

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

primljen vrlo prijateljski i profesionalno,
kuća je bila više nego odlična.
Dobro održavan, udobno namješten, udoban i potpuno opremljen.
Apsolutno preporučljivo, puno odmora, ako vam treba, brzo u Texelu ili preko Afsluitdijka u Frieslandu.
Kćeri su otišle u Amsterdam na jedan dan, lako dostupan.
Selo u susjedstvu ima veliki supermarket ako vam zatreba.
Bili smo jako zadovoljni i sigurno ćemo se vratiti!!

Ehrt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Ako se želite opustiti na visokoj razini, ovo je mjesto za vas. Bilo nas je četvero (2 para) u prekrasnoj kući i stvarno smo uživali. Bilo je dovoljno opcija u tom području (nismo vidjeli sve), a mjesto na nasipu bilo je prekrasno mirno. Čak je iu kući svatko mogao raditi što je htio - zahvaljujući prostranosti i ponudi. Budući da je početkom svibnja u večernjim satima još uvijek bilo jako hladno, puno smo koristili kamin. Još jedan luksuz koji je pridonio opuštanju je velika kuhinja s perilicom posuđa, ogromna zaliha kave, tuš u parnoj sauni i TV ravnog ekrana s Dolby Surroundom (posebno za muškarce). Svuda oko kuće za odmor da se osjećate dobro ****

Hahn

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Bilo nam je lijepo u kući broj 5.
Bilo nas je pet sa psom i imali smo dosta mjesta u ovoj kući. Super je namješten, jedino kuhinja nije optički bahata. Funkcionalno je, međutim, u redu.
Ovce ispred kuhinjskog prozora to nadoknađuju.
Nažalost, vrtne stolice vani trunu zbog nedostatka šupa.
Roštilj bi bio prava prednost.
O.Hahn od 16.07.2010. do 30.07.2010.

Olaf Küppers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Već je naš dolazak bio vrlo ugodan; iako smo jedva sat vremena prije
Stigli smo u vrijeme primopredaje, bili smo toplo dočekani i mogli smo se useliti ravno u našu prekrasnu kuću za odmor. U kući smo bili sretni zbog ukusne "dobrodošlice". Kuća je blistala čista, lijepo uređena u modernom stilu, a djeca su se odmah smjestila u svoje sobe. Kada smo nešto kasnije mogli uživati u večeri na lijepoj terasi, posebno nas se dojmio nevjerojatan mir i tišina. Nije se čula ulična buka ili druga neugodna buka, kakva se često zna iz ljetovališta. Na kraju dana uživali smo u zalasku sunca na nasipu. u nadolazećim danima naše su smještajne jedinice uvijek nudile vrlo dobro polazište za razne dnevne izlete, a poslijepodne smo se uvijek veselili ugodnoj mirnoj atmosferi koja nas je čekala u kompleksu.

Sonja Welzel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kućica je bila u mirnom kraju. Tamo je bilo igralište za djecu i restoran, ali vi u ranim 20-ima više ne koristite igralište. Restoran je bio ok, ukusi su različiti. Ali sve u svemu svidjelo nam se tamo.
Nismo koristili najam bicikala zbog vremena, ali ne možete očekivati super lijepo vrijeme početkom rujna.
Ako se samo želite opustiti i uživati u miru i tišini, onda možete otići u ovo imanje početkom rujna. Vjerojatno je i ljeti ljepše jer se tada možete kupati u moru koje vam je pred vratima, što mi se jako svidjelo.

Odmah bih preporučio smještaj, ali ne osobama mojih godina (imam 20 godina).

M. Gieffers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

ugodna i dobro opremljena kuća za odmor u neposrednoj blizini nasipa i mora (20 metara) za one koji traže mir i tišinu, ali i obitelji s djecom i psima - poput nas. kuća je stara samo dvije godine i ima kvalitetnu opremu.

Reiner Fuchs

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Lijepa kućica s malim nedostacima (brava na ulaznim vratima je zaglavljena, ali postoji bočni ulaz koji dobro funkcionira; mala mikrovalna pećnica s konvekcijom umjesto pećnice ispod plinskog štednjaka) i dobrim sadržajima općenito. More je pred vratima (iza nasipa), ali nažalost u blizini nema plaže za manju djecu. WLAN pokrivenost u kući bila je (djelomično vrlo) loša za nas, ali u (blizu) recepcije možete udobno sjediti i koristiti internet. Ova tiha kućica vrlo je dobra polazna točka za izlete. Geocachers će također pronaći ono što traže u blizini.

R De Graaf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vila je prostrana, uredna, kvalitetno namještena. No, vrtu nedostaje vjetrobran, pa se ne može brzo sjediti u vrtu na malo nižim temperaturama, jer je obično više vjetra na obali nego u unutrašnjosti.
Osim toga, vrt nije ili je jedva zaštićen živicom ili vegetacijom, tako da ne možete stvarno sjediti nasamo.

G Ruttenberg

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor. od svega. Sjeverno more i Waddensko more nadohvat ruke. Lijepa mjesta za uživanje u kupnji. Okruženje za svakoga. Prekrasan izlet brodom.
Preporučuje se.

Wiebke Simmerling

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Dočekani smo vrlo prijateljski izvan redovnog vremena dolaska, kojeg nismo mogli ispoštovati, te smo sve formalnosti obavili sljedećeg jutra. Kuća je vrlo ukusno i kvalitetno namještena, kuhinja je dobro opremljena, kreveti su vjerojatno novi, jer su madraci bili iz snova. Centralno igralište bilo je popularno sastajalište sve djece u turističkom naselju. Lokacija je super, vrlo tiha, tako da se možete divno opustiti i pustiti djecu da se igraju bez nadzora. S druge strane, postoji mnogo zanimljivih mjesta za otkriti u roku od najviše 1 sat vožnje. U neposrednoj blizini možete voziti bicikl, klizati i planinariti po blatnjavoj ravnici. Lokalni restoran (Bi uus Tyhus) toplo se preporučuje-- mali, izvrstan jelovnik, vrlo dobre kvalitete, ali malo skuplji...

Sve u svemu, kao obitelj s 2 djece u osnovnoj školi i djetetom iz vrtića, osjećali smo se vrlo ugodno i sigurno ćemo se vratiti.

Sabine Meier

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor, moderno i udobno namještena! Puno prostora, čak iu spavaćim sobama!
Malo udaljeno, ali vrlo tiho! Čak je iu studenom u kući uvijek bilo vrlo toplo, čak i ako je
grijanje je skoro isključeno! Nažalost, plaža iza dine je potpuno betonirana! Ali to je bio jedini
ne tako lijep dio. Sve u svemu: toplo preporučujem! Bilo kada!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 316104

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/316104.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Hippolytushoef» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 36 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina