Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Terkaple

maks.  4   Gosta/Gostiju
62m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
62m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 3.9 km

3.9 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Kolodvor 11.5 km

11.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

mario

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mario Lagas

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ruben Junker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Jacques Graus

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

E. Middel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

JH Tienhoven

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Predivna potpuno opremljena kuća, divno miran, ugodna terasa za opuštanje, potpuno opremljena kuhinja, čak i igre su dostupne, ugodni susjedi, ugodna voda za plivanje, idealno iznajmljivanje brodova. Nedostajala mi je perilica za rublje u parku tijekom boravka od 2 tjedna. Sljedeći put ću ponijeti vlastite pokrivače za madrace, oni u parku se pomaknu svake noći...

Rene de Hond

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Odlično mjesto. Namještaj u kućici je bio neredan. Vrlo mala kuhinja s lošom opremom, npr. lonce toliko deformirane da nisu ostajale na štednjaku. Kućica se iznajmljuje putem Roompota što vjerojatno dovoljno kaže.

Jürgen Binder

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepa s natkrivenom terasom i velikim dnevnim boravkom. Sobe za spavanje i kupaonica su, s druge strane, vrlo male. Teške deke su nepodnošljive tijekom ljeta. Nažalost, kuće su blizu jedna drugoj, privatnosti nema, pogotovo jer susjedi ponekad znaju biti previše napadni.

Geschonke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo mirno mjesto tamo i idealno za opuštajući odmor. Kuće za odmor su vrlo održavane i ostavljaju dobar dojam. Kreveti su udobni, kupaonica je dobra, kuhinja je vrlo dobro opremljena, a dio sofe, iako je malo mali za 4 osobe, vrlo je dobar. Sve je vrlo novo i prije svega čisto.

H.J Jan Schouten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo preuranjeni, još nismo smjeli u kućicu (razumijemo) ali još nije bilo moguće dobiti kavu na parku, poslani smo negdje drugdje kako bismo nešto popili i rekli su nam da se vratimo u 3 sata. Prvi dojam bio je pristojan, ali unutra u kućici (ističe se na "kućici") Kako je to samo jazbina !! Jer to jednostavno jest! Tuš je bio prljav - prljav, pećnica / mikrovalna pećnica bila je prljava, štednjak je bio prljav, pribor za jelo bio je sve prljav i pun mrlja, odmah smo se vratili na recepciju (rješava se odmah) ali to se ne bi trebalo događati! Odmah smo osjetili nešto gadno ... Tada smo pregledali ostatak, spavaće sobe su tako male, 140 široka i ako ste se htjeli okrenuti, udarili biste glavu o izbočenu ormarić koji je visio / stajao pored kreveta. Budući da nismo od najtanjih (supružnici), to je bilo takvo razočaranje? Zatim tuš (vrata ) oko 40 cm široka da prolaziš kroz nju, to ne može biti!! Drugi dan u subotu navečer htjela sam napraviti obrok, morala sam ponovno oprati sve lonce koji su bili tamo, znači morala sam ih temeljito oprati kako bi se očistili, jednostavno prljavi i ostaci hrane bili su tamo i zapečeni, toliko prljavo !!! I onda vanjski set za odmaranje, grozno, uopće neudobno (bolovi u leđima jer ne možete sjediti dobro), Vanjska hrana također nije moguća, također smo morali jako pažljivo staviti šalicu ili čašu da nam ne padne, nema staklene ploče ili slično na nju, samo rokovanje. Unutra nije ni kauč, ni tzv., užasno dio blagovaonice. Htjela sam napraviti juhu, nema čak ni juhice! Jednostavno smiješno za ovu jadu, platili smo čak 1000 eura za ovu jadu (od petka do petka) nikad više!!! Okoliš je bio lijep (izvan parka) Potpuno nemate privatnosti, kuće su jedna nasuprot druge, gdje možete samo zaviriti jedni drugima, ako sjedite ispred kuće, onda samo gledate jedni u druge, uistinu nema privatnosti, previše ste blizu jedni drugima !! Pored i nasuprot jedan drugome. Jednostavno je smiješno da za ovaj kavez traže toliko novca !!! Uistinu nazivamo ga kavezom, nažalost pročitali smo i drugu recenziju od osobe koja je rekla ( kokošinjac ) u potpunosti se slažemo. ( kućica T45 )

H.J Jan Schouten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo prerano, nismo smjeli još ići do kućice (shvaćamo to) ali nema kave dostupne na parku, poslani smo negdje drugdje da tamo nešto popijemo i da se vratimo u 3 sata. Prvi dojam je bio pristojan, ali unutar kućice (istaknuto kućica) - to je samo sklonište!! Tuš je bio prljav - gadan, pećnica/mikrovalna je bila prljava, štednjak je bio prljav, pribor za jelo je bio sve prljav pun mrlja, odmah smo se vratili na recepciju (rješeno odmah) ali ne bi trebalo biti tako! Već smo pomislili, Fuj..... Onda ostatak, dobro pogledano, spavaće sobe su tako male, 140 širine i ako ste se htjeli okrenuti udarili biste glavu o izbočene ormare koji su visili/stajali uz krevet. S obzirom da nismo (muško i žensko) skroz mršavi, ovo je bio veliki razočaranje. Onda tuš (vrata) otprilike 40 cm širok, to se jednostavno ne može!! Drugi dan, subota navečer, htjela sam pripremiti obrok, pa morala sam ponovno prati sve lonce koje su bile tamo, možda čak i izribati da bi se očistili, jednostavno prljavi sa zapečenim ostacima hrane, tako prljavo!!! A onda vanjski lounge set, strašno, ovo uopće nije udobno (bolovi u leđima jer ne možete sjesti udobno), ne možete jesti vani uopće, također smo morali vrlo pažljivo staviti šalicu ili čašu da ne bi ispala, nema staklene ploče ili nečeg sličnog, samo ratan. Unutra ni kauč nije udoban, niti "blagovaonica" dio, strašno. Htjela sam napraviti juhu, nema niti jedne jušne zdjele!! Jednostavno smiješno za ovu nesreću, čak smo platili 1000 eura za ovo smeće (od petka do petka), nikad više!! Okolina je bila lijepa (izvan parka), Potpuno nemate privatnost, kuće su nasuprot drugih gdje jednostavno možete gledati unutra, ako sjedite ispred kuće, onda se samo gledate, tako da uopće nema privatnosti, previše ste blizu jedni drugima!! Pored i nasuprot jedan drugom. Jednostavno je smiješno koliko novca traže za ovo smeće !!! Zaista, nazivamo to smećem, nažalost sam pročitao drugu recenziju od nekoga tko je rekao ( kokošinjac ) potpuno se slažem. ( kućica T45 )

Jürgen Binder

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepa s natkrivenom terasom i velikim dnevnim boravkom. Spavaće sobe i kupaonica su, međutim, jako male. Teške deke su nepodnošljive ljeti. Nažalost, kuće su vrlo blizu jedna drugoj, privatnosti nema, posebno jer susjedi ponekad previše dosađuju.

H.J Jan Schouten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo prerano, još im nije bilo dopušteno otići do kuće (shvaćamo), ali još uvijek nema šalice kave u parku, poslali su nas drugamo da tamo popiju piće i dopušteno im je da se vrate u 3 sata. Prvi dojam je bio razuman, ali unutar kuće (s naglaskom na kuću) Kakvo potkrovlje !!! Jer to je upravo to!! Tuš je bio potpuno prljav-prljav, pećnica/mikrovalna pećnica bila je prljava, štednjak je bio prljav, pribor za jelo je bio sav prljav pun mrlja, odmah sam se vratio na recepciju (odmah je riješeno), ali ne bi trebalo biti tako! Već smo imali nešto kao pakao..... Onda ostalo, dobro gledano, spavaće sobe su tako male, široke 140 i kad bi se htio okrenuti udario si glavom o istureni ormarić koji je visio/stajao pored kreveta.

S obzirom na to da mi (muškarac i žena) nismo najvitki, je li ovo bilo toliko razočarenje?

Kad doče (vrata) zgrabi i zagrize 40 cm širine da prođe, to nije moguće !! Drugog dana u subotu navečer htio sam pripremiti obrok, pa morao sam opet oprati sve tave koje su bile tamo, reći da ih izribam da budu čiste, samo prljave i stvrdnute ostatke hrane još uvijek u njima, tako prljave!!! I onda salon postavljen vani, užasno, ovo uopće nije udobno (problemi s leđima jer ne možete sjediti kako treba), ionako ne možete jesti vani, također smo morali pažljivo odložiti šalicu ili čašu inače bi prevrnuti se, nema staklene ploče ili nečeg sličnog na njoj, samo ratan. Sofa nije unutra, čak ni tzv.blagavaona dio a, užas. Htio sam napraviti šalicu juhe, ali još uvijek nema šalice za juhu!! Prosto smijesno za ovaj jad placen 1000 eura za ovaj jad (od petka do petka) nikad vise !!! Područje je bilo prekrasno (tada izvan parka) Nemate nimalo privatnosti, kuće su nasuprot drugih gdje možete samo gledati jedni u druge, ako sjedite ispred kuće, samo buljite jedno u drugo, tako da ne privatnost uopće, preblizu jedno drugom!! Jedno pored i nasuprot drugog. Baš smiješno da naplaćuju toliko novca za ovaj potkrovlje !!! Doista mi to zovemo kokošinjac, nažalost već sam pročitao još jednu recenziju nekoga tko je rekao (kokošinjac) potpuno se slažem. (kućica T45)

Geschonke

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Vrlo miran kutak i taman za opuštajući odmor. Kuće za odmor su vrlo dobro održavane i ostavljaju dobar dojam. Kreveti su udobni, kupaonica dobra, kuhinja vrlo dobro opremljena, a kauč, iako malo malen za 4 osobe, vrlo dobar. Sve je vrlo novo i iznad svega čisto.

Rene de Hond

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Odlično mjesto. Unutrašnjost kolibe bila je neuredna. Vrlo mala kuhinjica sa lošom opremom, npr. tave deformirane na način da nisu ostale na štednjaku. Kuću iznajmljuje Roompot, što vjerojatno dovoljno govori.

JH Tienhoven

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Sjajna kompletna kuća, predivno tiha, lijepa dnevna terasa, potpuno opremljena kuhinja, dostupne su čak i igre, dobri susjedi, lijepa voda za kupanje, idealan najam čamca. Nedostajala mi je perilica rublja u parku tijekom dvotjednog boravka. Sljedeći put ću sam donijeti navlake za madrac, one iz smjene u parku svake večeri...

Jürgen Binder

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepa s natkrivenom terasom i velikim dnevnim boravkom. S druge strane, spavaća soba i kupaonica su malene. Teški popluni ljeti su nepodnošljivi.

Nažalost, kuće su blizu jedna drugoj, tu nema privatnog života, tim više što se susjedi ponekad jako zbliže.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 318133

Posljednje ažuriranje: 19.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/318133.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Terkaple» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat