Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Pingjum

maks.  60   Gosta/Gostiju
668m²  stambena površina
21 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 60  Gosta/Gostiju
668m²
21 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 4


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Starije osobe
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 60

21 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


38 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jtm Heemskerk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

jan van sanden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Adrie Visser-van Eck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jolanda Deriga

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Marcel Blom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

H Van Heijningen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Welstand je bila savršena kuća za našu obitelj s velikom blagovaonicom i dovoljno spavaćih soba. Kuhinja je lijepo velika, ali nije vrlo praktično uređena. Lijepo je što postoji nekoliko vanjskih sjedećih mjesta. Hottub je bio prava poslastica. Napravili smo lijepu šetnju do Waddenzeea i brodsko putovanje do tuljana. Vlasnik kuće je vrlo prijateljski raspoložen i pomoćan. Preporučljivo.

J.J. Moree

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Velika kuća s puno aktivnosti i unutar i izvan nje. Također je zanimljivo vidjeti kako vlasnik puno radi s solarnom energijom, vjetrenom energijom i geotermalnom energijom. Kada su sve solarne ploče postavljene, ova kuća će biti potpuno samodostatna! Bilo je teško što nije bilo velike tave u kuhinji. No na kraju smo uspjeli skuhati mesne okruglice u pećnici. Općenito, bilo je lijepo boraviti ovdje.

H. Groels

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je vrlo ugodna kuća s puno aktivnosti. Kao što su: stolni tenis, biljar, tu je i klavir, sauna i jacuzzi. Dakle, ako želite jedan dan ostati kod kuće, zasigurno ćete imati dovoljno aktivnosti u kući da se zabavite. Postoje različite prostorije i veliki prostor u prizemlju gdje svi možete jesti zajedno. Kuhinja je prostrana, možete se ugodno kuhati s nekoliko ljudi, a kuhinja je također dobro očišćena. Usput, ne samo kuhinja, već cijela kuća je dobro održavana i čista. Izvan kuće postoji jarak s trakom iznad njega, tako da za ljude koji se ne boje mokrenja... pokušajte, vrlo je smiješno! Sve u svemu, bilo je lijepo ugodno ljetovalište u ovoj prekrasnoj kući, zato vam svakako preporučujemo da jednom tamo odsjednete. Još nešto o okolini: vrlo mirno područje. Ako ipak želite otići nekamo, ima puno lijepih gradova na nekoliko kilometara udaljenosti koje možete posjetiti. Ako odlučite otići tamo, uživajte!

Gemeinde Hrtgenwald

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Možemo samo preporučiti kuću "De Welstand". Idealno za 22 osobe. Već smo bili drugi put i opet ćemo ići. Posebnosti: veličina, ljubazni vlasnici, svjež zrak, mir, puno prostora za grupu, mogućnost korištenja kanua, jednostavno iznajmljivanje bicikala, mogućnost loženja vatre, roštiljanje, odličan vanjski bazen u blizini...

Y.E. Prins

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vidjeli smo našu 12,5 godišnjicu braka prošlog vikenda ovdje. Imali smo fantastično vrijeme. Vrlo lijepa kuća, svi su se odlično zabavili, super velika kuhinja, sa svime što vam treba, sjajno! Pozdrav od obitelji Prins.

j kenter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je odlična i opremljena svim udobnostima. Imali smo lijepi tjedan sa 10 osoba. Za sve uzraste ima nešto za raditi. Okolina je predivna. Preporučujemo dodatni tuš na gornjem katu. Također je pristupačno i osobama u invalidskim kolicima.

Klaas Robijn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za obiteljski vikend. Lijep prostor u sredini, ali također i lijepe sobe (s pećima na drva) da budete sami sa sobom. Prostrani vrt i lijep pogled na selo Pingjum. Waddenzee je blizu, a posjeta Harlingenu uvijek vrijedi. U samoj kući su zabavne mogućnosti (stolni tenis, biljar, klasična nizozemska igra s pločicama). Sauna i jacuzzi za ugodno opuštanje. Kuhali smo za 17 osoba i to je išlo odlično. Za kupovinu trebate ići u Witmarsum. Čak je i vrijeme bilo dobro. Vikend o kojem će se sjećati. Klaas i Hilda Robijn Hoogeveen

Uwe Münster

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo vrlo lijep i opušten tjedan u "De Welstandu". Kuća je vrlo prostrana i idealna za grupu od maksimalno 20 ljudi. Namještaj je vrlo prikladan za djecu, dnevni boravci su vrlo udobni i uređeni u seoskom stilu, spavaće sobe su praktično uređene i imaju više karakteristika mladenačkog hostela. Bivša seoska kuća prekrasno je smještena i okružena prekrasnim vrtom, idealna za djecu. Budući da se kuća nalazi na brdu i okružena je vodenim jarkom, male se djece ne smije ostavljati bez nadzora dok se igraju u vrtu. Vlasnici kuće, koji imaju zasebni stan u istoj kući, su vrlo prijateljski nastrojeni i susretljivi, a na raspolaganju su kanu i dvostruki kajak. Za djecu postoji mogućnost organiziranog jahanja ponija. Okolina "De Welstanda" izvrsna je za vožnju biciklom i kao baza idealna je za upoznavanje prekrasnih malih gradova na sjeverozapadu Frljiške regije. Ljetno naselje na Ijsselmeeru, Makkum, vrlo nam se svidjelo i mogli smo vrlo brzo doći automobilom iz kuće (10-15 minuta). Ovdje postoji prekrasna pješčana plaža, more je vrlo plitko, posebno pogodno za male djece i neplivače, ali posebno raj za surfaše i one koji žele naučiti. Sve u svemu, idealno odredište za obitelji s djecom i za sve one koji traže odmor u miru i samoći, ali u roku od 20 minuta vožnje automobilom možete doći do nekoliko gradova u Frljiškoj regiji (Harlingen, Franeker, Makkum, Wakkum i Bolsward). Posjetili smo sve ove gradove i toplo preporučujemo posjet. Svaki grad ima svoj vlastiti karakter i širi tipični frizijski ugođaj i stoga poziva na šetnju. Fotografije koje su prikazane kuće su nam stvorile visoka očekivanja, što je pojačano četverostrukom ocjenom kuće. Stoga je moj prvi dojam stvarnosti bio pomalo razočaravajući, jer ove fotografije nešto laskaju kući, posebno namještaju. Ipak, to je vrlo lijep smještaj, koji je ipak malo precijenjen s četiri zvjezdice, barem prema njemačkom standardu.

Geuting

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Bili smo u kući u Pingjumu-Penjumu od 15.04. do 17.04.2005. s 9 odraslih osoba, 7 djece i 2 psa. Bilo je dovoljno prostora i nakon kratkog razmišljanja pronašli smo odgovarajući krevet za svakoga. Kuća je vrlo lijepo renovirana, prostrana i zanimljivo uređena (galerija). Čak i uz potpunu popunjenost, postoji dovoljno mjesta za povlačenje za svakoga. Oprema je potpuna, do najmanje kave. Tehnički je standard kuće visok. Dva perilice posuđa, sušilica, perilica rublja, nekoliko mikrovalnih pećnica, aparati za kavu, moderno uređeni kuhinjski uređaji, televizori, stereo uređaji i video-DVD playeri nalaze se u nekoliko ugodno uređenih prostorija. U slučaju lošeg vremena, možete se dobro zaposliti unutar kuće. Na raspolaganju su biljar, nekoliko društvenih igara, puno igračaka za malu djecu i čak klavir i ergometar besplatno. Nakon razgovora s vlasnicima, moguće je koristiti saunu u kući. Vanjski prostor nudi besplatnu vožnju ponijem, ribolov ili vožnju kanuom. Vlasnički par sigurno će pomoći gostima u pronalaženju drugih aktivnosti na njihovom posjedu. Kuća se nalazi izvan malog grada, prilično osamljeno, a najbliža plaža ili grad udaljeni su nekoliko kilometara. Stoga je potrebno imati automobil ili barem bicikl kako biste iskoristili druge slobodno vrijeme u okolici. Pomalo smetajući su nam zvukovi koji dolaze od vjetroturbine koja se nalazi odmah uz kuću i opskrbljuje zgradu strujom. No, to je vjerojatno stvar navike. Sveukupno, bio je to uspješan vikend, a tome je pridonijelo posebno smještaj. Svake godine otprilike u isto vrijeme organiziramo vikend putovanje u Nizozemsku s istim osobama - tako da već imamo neke usporedbe. Zbog toga možemo reći da je ova kuća nešto posebno i slobodno je preporučujemo. Obitelj Geuting

c Quispel van de ven

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepo seosko imanje smješteno u neposrednoj blizini Ijsselmeera i Waddenzeea (dostupno u roku od 10 minuta). Dobre pogodnosti. Apartmani i zajednički prostor vrlo prostrani. Vlasnik živi s lijeve strane imanja, ljubazni ljudi.

A.S. Van der Hoek- Oljans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Obiteljski vikend planirali smo za 86. rođendan naše majke, bake i prabake! Svi su uspjeli organizirati da budu prisutni, ukupno 37 osoba. Ali naša majka je oboljela, oko Božića, ali otkazivanje vikenda nije dolazilo u obzir, jer bi se mogla oporaviti. To je tvrdila, ali i kada je već bilo jasno da se neće oporaviti, morali smo obećati da ćemo ipak ići svi zajedno. Preminula je nešto više od tjedan dana prije svog rođendana i dva dana prije vikenda kada smo je kremirali..... Nismo morali otkazati iz financijskih razloga i s teškim srcem smo ipak otišli na vikend. Bilo je vrlo ugodno biti svi zajedno u divno prostranoj kući s mnogo prostora za igru za male, dijeliti svoju tugu i ipak malo proslaviti njezin rođendan.

Y B Buist

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo lijepu srednju tjednu. Mnogo mogućnosti, kako unutarnjih tako i vanjskih. Zimi malo manje vani, ali to nije pokvarilo zabavu. Imali smo obiteljski sastanak, različite obitelji dolazile su i odlazile, sve to je bilo savršeno, mogućnosti su bile dovoljne. raspored nije baš standardan, stoga je uzbudljiv i iznenađujući.

Wilma Van der Teems-Maat

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

S 27 osoba smo bili na imanju De Welstand (vikend sestrični i bratića). Prostor je stvarno super, možete se izgubiti u kući ako želite. Također, smještaj je vrlo centralno smješten, sve je blizu za različite izlete. Prekrasan širok pogled preko polja i kokoši bi radije bile unutra, vrlo su pitome. Također, poniji na polju su sigurno vrlo zabavni za djecu. Preporuka za obitelji - lijepa vožnja brodom u Harlingenu s ručkom na brodu, a u nedjelju smo išli na farmerski minigolf u mjestu Eccomare u Honku, ljudi su bili vrlo gostoljubivi u Frieslandu, sve je bilo vrlo odlično. Kuća je malo više pažnje trebala za čišćenje, ali za ovaj vikend je bilo ok, u svakom slučaju smo uživali u friškoj dvoršanu Pingjumu, stoga je preporučujemo obiteljima. Obitelj Barten - sestrične i bratići.

S. Kerndt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća je prava dragocjenost za djecu. Raspored soba je genijalan. Na početku se možete izgubiti u kući. Namještaj je funkcionalan i prikladan za djecu. Na sreću, nije sve tako dragocjeno da morate stalno paziti na djecu. Ima lijep travnati teren s golovima. Smjeli smo paliti vatru, kampirati u vrtu. Imamo kajake u kojima su djeca mogla veslati. Vlasnik je jednostavan i ljubazan. Plaža u Makumu je zaista lijepa (8 km). Imali smo divno vrijeme sa svojih 16 djece!! Kuhinja je tako dobro opremljena da ne morate samo kuhati tjesteninu i umak od rajčice. Ima puno lonaca, tava, woka, posuda, posuda za pečenje.... Tako smo se također zdravo i dobro hranili. Mogli bismo si dobro zamisliti da ponovno dođemo sljedeće godine.

H Prins

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bilo je samo jedan vikend kad smo ovdje boravili, ali mi, naša cijela obitelj sastavljena od 5 obitelji, jako smo se zabavili. Prekrasan smještaj, prekrasna lokacija. Za svakoga po nešto, bilijar, jahanje ponija, kanu, što god želite. Igračaka za djecu u izobilju, ribarski dani u Harlingenu, svi su osjetili da je vikend prekratak. Bio su to dva fantastična dana. obitelj Prins

c Quispel van de ven

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna farma za odmor smještena u neposrednoj blizini IJsselmeer i Wadden Sea (dostupna za 10 minuta).

Dobri sadržaji.

Apartmani i zajednički prostori su vrlo prostrani.

Vlasnik živi na lijevoj strani farme, dragi ljudi.

H Prins

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovdje smo ostali samo vikend, ali mi, cijela naša obitelj od 5 obitelji, jako smo uživali. Prekrasan smještaj, prekrasna lokacija. Za svakoga ponešto, biljar, jahanje ponija, vožnja kanuom, što god želite.
Mnoštvo igračaka za djecu, dani ribolova u Harlingenu, svi su smatrali da je vikend prekratak." Bila su to dva fantastična dana."

obitelj Prince

A.W. Van Noortwijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća posebno za veću obitelj jer još uvijek imate dovoljno prostora za privatnost zbog različitih prostorija. Kuhinje su malo male za veliku grupu, ali ima dosta velikih tava. Kuća je opremljena sa dovoljno zabave i za lošeg vremena: biljar, stolni tenis i druge igre.

Geuting

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

U kući u Pingjum-Penjumu boravili smo od 15. travnja do 17. travnja 2005. s 9 odraslih, 7 djece i 2 psa.
Mjesta je bilo dovoljno i nakon kraćeg vijećanja za sve se našlo odgovarajuće mjesto za spavanje.
Kuća je lijepo renovirana te je prostrana i zanimljivog (galerijskog) kroja. Čak i kad je popunjeno, još uvijek ima dovoljno mjesta za odmor za pojedince.
Objekt je kompletan, dovoljno dostupan i uredan, do najmanje žličice.
Tehnički, kuća je visokog standarda. Dvije perilice posuđa, sušilica, perilica rublja, nekoliko mikrovalnih pećnica, aparati za kavu, moderne kuhinje i televizori, stereo sustavi i video DVD playeri smješteni su u nekoliko udobno namještenih soba.
Kad je loše vrijeme, možete se baviti u kući. Tu su bilijar, nekoliko ploča, karte i druge društvene igre, puno igračaka za malu djecu, pa čak i klavir i ergometar dostupni besplatno. Nakon dogovora s iznajmljivačem, moguće je koristiti i saunu u kući.
Vani možete besplatno jahati ponije, pecati ili voziti kanu.
Vrlo simpatičan par iznajmljivača, koji također živi u dijelu kuće, svakako može smisliti i druge mogućnosti zapošljavanja za goste na njihovom imanju.
Okućnica s kućom je izvan malog mjesta, prilično usamljena, a najbliža plaža ili mjesto udaljeno je par kilometara. Dakle, morate imati automobil ili barem bicikl da biste koristili druge mogućnosti za slobodno vrijeme u okolici.

Utvrdili smo da je zvuk koji dolazi iz vjetroturbine, koja se nalazi odmah do kuće i opskrbljuje zgradu strujom, donekle uznemirujući. Ali to je vjerojatno stvar privikavanja.

Međutim, sve u svemu, bio je to uspješan vikend.
Tome je uglavnom pridonio smještaj. Idemo na vikend putovanje u Nizozemsku s istim ljudima svake godine u isto doba godine - tako da već imamo neke usporedbe. Stoga možemo reći da je ova kuća nešto posebno i bezrezervno ju preporučiti.

Obitelj Geuting

maik Pagelsdorf

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Pozdrav, bili smo sa 12 odraslih, 6 djece i 2 psa u kući. Ima dovoljno mjesta, možete igrati stolni tenis, pikado ili biljar. Nož, žlica, vilica i sve što vam treba za jelo i piće ima u izobilju. Vlasnici su jako lijepo i susretljivo. Pozdrav Maik

Uwe Münster

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Proveli smo vrlo lijep i opuštajući tjedan u "De Welstandu". Kuća je vrlo prostrana i idealna za grupe do 20 osoba. Interijer je vrlo prilagođen djeci, dnevne sobe su vrlo udobne i održavane u stilu seoske kuće, spavaće sobe su praktično namještene i imaju više karakteristika hostela za mlade. Bivša seoska kuća je lijepo smještena i okružena je prekrasnim vrtom, idealnim za djecu. Budući da je kuća na terpu pa je okružena jarkom, mala djeca se ne mogu ostaviti da se igraju u vrtu bez nadzora. Domaćini kuće, koji imaju zaseban stan u istoj kući, vrlo su ljubazni i uslužni, kanu i kajak dvokrevetni su besplatni. Za djecu postoji mogućnost vođenog jahanja ponija. Neposredna blizina "De Welstand" idealna je za biciklizam i vrlo pogodna baza za otkrivanje prekrasnih malih gradova sjeverozapadne Frizije. Kao primorsko ljetovalište na IJsselmeeru jako nam se svidio Makkum do kojeg se vrlo brzo stiže automobilom od kuće (10-15 minuta). Ovdje je vrlo lijepa pješčana plaža, more je vrlo plitko, posebno pogodno za malu djecu i neplivače, ali posebno raj za windsurfere i one koji žele učiti.
Sve u svemu, idealna destinacija za odmor za obitelji s djecom i za sve one koji traže mir i tišinu, ali mogu doći do nekoliko gradova u Friziji (Harlingen, Franeker, Makkum, Wakum i Bolsward) unutar 20 minuta vožnje automobilom. Posjetili smo sve ove gradove i toplo ih preporučujemo. Svaki grad ima svoj karakter i širi tipični frizijski štih te poziva na šetnju. Fotografije u prezentaciji kuće uvelike su podigle naša očekivanja, što je pojačano i ocjenom kuće s četiri zvjezdice. Stoga je moj prvi dojam o stvarnosti bio pomalo otrežnjujući, jer ove fotografije laskaju kući, posebno namještaju. Ipak, to je vrlo lijepo mjesto za boravak, koje je bilo malo precijenjeno s četiri zvjezdice, barem za njemačke standarde.

Klaas Robijn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća za obiteljski vikend. Prekrasan prostor u sredini, a opet i lijepe sobe (sa pećima na drva) da neko vrijeme budete sami. Prostrana bašta i prekrasan pogled na selo Pingjum. Waddensko more je odmah iza ugla i posjet Harlingenu uvijek se isplati.

U samoj kući zabavne igre (stolni tenis, biljar, shuffleboard). Sauna i whirlpool za opuštanje. Kuhali smo za 17 ljudi i dobro je prošlo.

Za namirnice morate biti u Witmarsumu.

Čak je i vrijeme bilo dobro. Vikend za pamćenje.

Klaas i Hilda Robin
Hoogeveen

j kenter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odlična kuća i potpuno opremljena.
Imali smo lijep tjedan s nas 10.
Ima nešto za raditi za sve uzraste.
Okolina je prekrasna.
Preporučamo dodatni tuš samo za gornji kat. Također je lako dostupna osobama u invalidskim kolicima.

Y.E. Prins

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

obitelj . Prince, Lelystad.
Ovdje smo prošli tjedan proslavili 12,5 godišnjicu braka.
Sjajno smo se proveli.
Jako lijepa kuća, svi su se lijepo proveli, super velika kuhinja sa svim potrepštinama, super!
Pozdrav Fam Prince

Gemeinde Hrtgenwald

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Možemo samo preporučiti kuću "De Welstand". Optimalna veličina za 22 osobe. Već smo drugi put uživali i idemo opet.
Posebnosti: veličina, ljubazan vlasnik, svježi zrak, tišina, puno prostora za grupu, kanui koji se mogu koristiti, najam bicikla bez problema, moguće logorsku vatru, roštilj, veliki vanjski bazen u blizini......

H. Groels

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je vrlo ugodna kuća, s mnogo aktivnosti. Kao što su: stolni tenis, bilijar, tu je klavir, sauna i whirlpool. Dakle, ako želite ostati kod kuće jedan dan, u kući ima mnogo toga da se zabavite. Postoje različita područja i veliki prostor u prizemlju gdje možete zajedno jesti. Kuhinja je velika, možete kuhati s više ljudi, kuhinja je također vrlo čista. Usput, ne samo kuhinja, nego cijela kuća je dobro održavana i čista. Vani je jarak s gumom iznad njega, pa za ljude koji se ne boje pokisnuti...probajte jednom, jako je smiješno!
Sve u svemu, bio je to lijep i ugodan odmor u ovoj prekrasnoj kući, pa vam svakako preporučujemo da ostanete tamo. O području: to je vrlo mirno područje. Ako ipak želite izaći, postoji mnogo lijepih gradova udaljenih nekoliko kilometara koje možete posjetiti. Ako se odlučite otići tamo, zabavite se!!

Koster

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je veličanstvena, pogotovo s velikom i malom djecom. Ali ima puno toga lošeg u tome. Topla i hladna slavina su nekoliko pogrešne, nema tople vode u sobi, trebalo bi biti u svakoj sobi prema informacijama. Tuš, koji je izgrađen u ormaru su gdje morate izaci iz ormara da se osusite.Biljar gdje je plahta skroz labava.Ovakav vikend s djecom smo organizirali vec 4. put, nekad gdje uvijek negdje drugdje, ali ne bih preporucila to .Ovaj put je bio najskuplji ali nikako najbolji

Wilma Van der Teems-Maat

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bio sam na farmi Welstand sa 27 ljudi (vikend za nećake i nećake) prostor je stvarno odličan, možete se izgubiti u kući ako želite. Smještaj je također vrlo centralno smješten blizu svega za razne izlete. Prekrasan široki pogled na livade i kokoši najradije ulaze unutra.Jako su pitome.Poni na livadi je svakako jako lijep za djecu.
Savjet za obitelj je lijepo krstarenje u Harlingenu s ručkom na brodu, au nedjelju smo bili farmeri koji su radili jedanaesti val u mjestu Eccomare u t Honk vrlo gostoljubivi ljudi u Frieslandu sve je bilo na vrhunskom nivou.
Kuća na vidiku trebala je malo više pažnje na čišćenju, ali za ovakav vikend ok, barem smo mi stvarno uživali u frizijskom gradiću Pingjumu, pa se preporučuje obiteljima.

Nećakinje i rođaci obitelji Barten

S. Kerndt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća je pravi dragulj za djecu. Raspored prostorija je fantastičan. U početku se možete izgubiti u kući. Objekt je funkcionalan i prilagođen djeci. Srećom, nije sve toliko vrijedno da morate stalno biti za djecom. Tu je lijepo nogometno igralište s golovima. Smjeli smo ložiti vatru i kampirati u vrtu. Postoje kanui u kojima se djeca mogu voziti. Domaćin je nekompliciran i ljubazan. Plaža u Makumu je stvarno lijepa (8 km). Bilo nam je jako lijepo sa naših 16 djece!! Kuhinja je toliko dobro opskrbljena da možete kuhati ne samo tjesteninu i umak od rajčice. Ima dosta lonaca, tava, woka, zdjela, tepsija... Tako da smo i živjeli jako dobro i zdravo. Možemo zamisliti povratak sljedeće godine.

J.J. Moree

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa velika kuća s puno posla iznutra i izvana. Također je zanimljivo vidjeti kako vlasnik u potpunosti radi sa solarnom energijom, energijom vjetra i toplinom tla. Ako su svi solarni paneli na njoj, ova kuća je potpuno samodostatna!
Bilo je teško što u kuhinji nije bilo velike tave. Ali na kraju smo dobili mesne okruglice pečene u pećnici. Općenito, dobar boravak ovdje.

H Van Heijningen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

De Welstand je bila savršena kuća za našu obitelj s velikom blagovaonicom i mnoštvom spavaćih soba. Kuhinja je prekrasno velika, ali nije baš zgodno opremljena. Lijepo da ima mjesta za sjesti vani na nekoliko mjesta. Jacuzzi je bio zabava. Lijepo smo prošetali do Wadden Sea i brodom do tuljana. Vlasnik kuće je vrlo ljubazan i uslužan. Preporučljivo..

Y B Buist

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo lijepu sredinu tjedna.

Dostupne su mnoge mogućnosti, interno i eksterno. Zimi malo manje vani, ali to nije pokvarilo zabavu. Imali smo obiteljsko okupljanje, različite obitelji su dolazile i odlazile, sve to može biti savršeno, puno opcija. Raspored nije baš standardan, toliko uzbudljiv i iznenađujući.

A.S. Van der Hoek- Oljans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Obiteljski vikend planiran za 86. rođendan naše mame, bake i prabake! Svi su se uspjeli dogovoriti da budu tamo, ukupno 37 ljudi. No majka nam se razboljela, oko Božića, ali otkazivanje vikenda nije smjelo, jer bi opet bilo dobro. I nastavila je tako, ali čak i kad je već odavno bilo jasno da neće ozdraviti, morali smo obećati da ćemo ipak ići zajedno.

Preminula je više od tjedan dana prije svog rođendana, a mi smo je kremirali dva dana prije vikenda..... Nismo morali otkazati zbog novca i s puno vodstva smo ipak otišli na vikend. I bilo je jako lijepo podijeliti našu tugu u predivno prostranoj kući s puno mogućnosti za igru za mališane i još malo proslaviti njezin rođendan.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 318155

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/318155.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Pingjum» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 38 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina