Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Albufeira

maks.  6   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
200m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Hendrika van Leenen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Jfm Govers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Christina Adan

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

A.M. Harmsen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Martin Nuy

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Patrick Bensch

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Sebastien Schletterer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ugodna i velika kuća s lijepim bazenom. Ne samo da je smještaj s pogledom fantastičan, već se u blizini nalazi i mnogo sadržaja, poput 2 supermarketa na 200m i nekoliko ugodnih restorana. Obala je udaljena samo 2km, sa nekoliko predivnih uvala. Villa se nalazi pored prilično prometne ceste (N526), ali unutra i u stražnjem dvorištu nećete puno osjetiti buku. Prednost te ceste je što brzo stižete na destinaciju izvan ovog područja. Ako volite vrapce, i tu ćete biti ugodno smješteni.

Marcel Rijksen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prvi dojam kada prođete kroz kapiju, fantastično! Nakon ulaska u kuću ponovno se potvrdi, posebno s prekrasnim bazenom u dvorištu. Dovoljno prostora kako u kući tako i oko nje za šest odraslih. Kuća je unutra prilično "poslovno" uređena, ali gotovo sve što vam treba je prisutno. Sve u svemu, odlična kuća za provesti odmor na Algarveu. Savjeti: Dodajte klima uređaj u ponudu, Nespresso aparat nije suvišan luksuz, osigurajte usisavač u kući za goste. Usluge lokalnog predstavnika ostavile su prostora za poboljšanje. Tijekom našeg boravka imali smo puno problema s mnogobrojnim mravima u kuhinji i jednoj spavaćoj sobi. Bilo bi korisno imati "plan postupanja u slučaju problema". Sve u svemu, preporuka.

Inge Glotzbach

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

U vezi s COVID-19, promijenjeno je vrijeme dolaska. Umjesto u 13 sati, smjeli smo ući u smještaj tek u 16 sati. Navodno je to bilo zbog temeljitijeg čišćenja. Međutim, pronašli smo kuću prilično prljavu na nekoliko mjesta. Televizor izgledao je kao da je očišćen krpom koja je prethodno korištena za pod i jedan od kliznih prozora bio je prekriven masnim otiscima ruku. Kasniji dolazak je lokalni kontakt osoba lijepo i pravovremeno komunicirala s nama. Predaja ključeva je obavljena, također zbog COVID-19, bez osobnog kontakta, pomoću ključne brave. To je bilo u redu. Nedostatak je što je bila dostupna samo jedna kompleta ključeva za otvaranje kapije i kuće. Nas je bilo pet odraslih pa smo zbog toga morali odlučiti ostati svi zajedno ili će jedna osoba ostati zaključana na imanju. Smještaj sam po sebi uglavnom je zadovoljio očekivanja, na nekoliko manjih stvari izuzev. Vanjski namještaj bio je loš, plastične stolice koje se urušavaju i nestabilni plastični stolovi. Bazen je bio u redu i tijekom našeg 14-dnevnog boravka očišćen je 3 puta. Bilo je jako dobro što se u blizini kuće nalazi Spar dućan.

Tabitha Strijbis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća nas je jako razočarala. To je lijepa velika kuća s vlastitim bazenom, što je naravno vrlo ugodno. Ali unutrašnjost uopće nije udobna. Vanjski dio ima plastične stolice i stol, koji se savijaju kad sjednete na njih. Ležaljke pored bazena su plastične i na njima su prljavi jastuci. Kuća je oskudno opremljena, zvuči vrlo prazno. Kreveti su vrlo tvrdi i samo su bračne dimenzije. Čistačice su vrlo ljubazne, ali su ulazile bez najave s vlastitim ključem, baš kao i čovjek za bazen. Za cijenu koju kuća ima, očekuješ malo više luksuza.

Marcel Rijksen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prvi dojam kad prođete kroz vrata, fantastičan! Nakon ulaska u kuću, to se potvrđuje, posebno s prekrasnim bazenom u dvorištu. Dovoljno prostora i u kući i oko nje za 6 odraslih osoba. Kuća je unutar uređenja prilično "poslovna", ali gotovo sve što vam je potrebno je dostupno. Sve u svemu, odlična kuća za provesti odmor na Algarveu.

Savjeti: Dodati klima uređaj u ponudu, Nespresso aparat nije luksuz, pobrinuti se za usisavač u kući za goste. Usluge lokalnog predstavništva nisu bile zadovoljavajuće. Tijekom našeg boravka smo imali puno problema s mravima u kuhinji i jednoj spavaćoj sobi. "Plan postupanja u slučaju problema" bio bi dobrodošao. Sve u svemu, preporuka.

Sebastien Schletterer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ugodna i velika kuća sa lijepim bazenom. Ne samo da je smještaj s pogledom vrhunski, već postoje i mnoge pogodnosti unutar pješačke udaljenosti, poput 2 supermarketa na 200 metara i nekoliko ugodnih restorana. Obala je također relativno blizu na 2 km, s nizom prekrasnih uvala.

Vila se nalazi na dosta prometnoj cesti (N526), iako Vam neće smetati unutra i u dvorištu. Prednost ove ceste je što ste brzo na putu za izlet negdje drugdje.

Ako volite vrapce, onda ste i vi na pravom mjestu.

P.J.H.A. Brassé

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa velika kuća s prekrasnim bazenom. Lijepe prostrane sobe i kupaonice. Kupujte lijepo i blizu tako idealno da ujutro dobijete svježi kruh. Nekoliko restorana u blizini. Kuća se čisti nekoliko puta tjedno.

Joris De keersmaecker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna prostrana, uredna i moderna vila i prilično veliki čisti bazen. Supermarketi u okolici a pored vile je vrhunski restoran. Plaža na pješačkoj udaljenosti. Za daljnje istraživanje regije potreban vam je automobil.

Tabitha Strijbis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća nas je jako razočarala. To je lijepa velika kuća s vlastitim bazenom, što je naravno vrlo lijepo. Ali unutrašnjost nije nimalo ugodna. Vani su plastične stolice i stol koji se savijaju kada sjednete na njih. Ležaljke na bazenu su plastične sa prljavim prostirkama. Kuća je oskudno namještena, zvuči vrlo šuplje. Kreveti su jako tvrdi i ima samo onih koji sumnjaju. Vrlo ljubazne čistačice, samo što su ušle nenajavljene sa svojim ključem baš kao i čovjek za bazen. Za cijenu koju kuća stoji, nešto i očekujete

više luksuza.

Inge Glotzbach

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Zbog COVID-19 vrijeme dolaska je promijenjeno. Umjesto u 13 sati, u smještaj smo mogli ući tek u 16 sati. Prema riječima, to je imalo veze s opsežnijim čišćenjem. Međutim, ustanovili smo da kuća uopće nije čista po nekoliko točaka. Činilo se da je ravni ekran očišćen krpom koja je prethodno korištena za pod, a jedna od kliznih vrata bila su prekrivena masnim otiscima ruku.

Kasnije vrijeme dolaska nam je uredno i na vrijeme javila lokalna kontakt osoba. Prijenos ključa, također u vezi s COVID-19, odvijao se bez osobnog kontakta, putem sefa za ključeve. Ovo je dobro prošlo.

Loša strana je bila činjenica da je samo 1 set ključeva bio dostupan za otvaranje vrata i kuće. Bilo nas je 5 odraslih i kao rezultat smo imali izbor hoćemo li svi otići u isto vrijeme ili ćemo biti zatvoreni na imanju kao lutalice.

Sam smještaj u potpunosti je ispunio očekivanja osim nekoliko sitnica. Vanjski namještaj bio je potpuno loš, plastične stolice koje su se rušile i klimavi plastični stolovi.

Bazen je bio u redu i očišćen je 3 puta tijekom našeg 14-dnevnog boravka.

Jako lijepo što postoji Spar unutar pješačke udaljenosti od kuće.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 318587

Posljednje ažuriranje: 30.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/318587.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Albufeira» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina