Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Wutha-Farnroda

maks.  2   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 50 km

50 km

Izlaz s autoceste 20 km

20 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


21 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Götz Kopp

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Ans de Kok

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Jan Boschloo

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepa samostojeća kućica za tražitelje mira. U kućici su gotovo sve pogodnosti prisutne. Izvan kućice, zbog položaja izvan sela, nedostaje nekoliko stvari. Na primjer, nema Wi-Fi-a i kabelskih signala (2 TV kanala). Također, voda se opskrbljuje vlastitom instalacijom, nadopunjujući se bocama pitke vode. S užitkom smo proveli tjedan dana u kućici. Besprijekorno čisto i opremljeno gotovo svim uređajima te potpuno električno grijano.

Gabriele Erwig

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća za odmor se nalazi na prekrasnoj usamljenoj lokaciji iznad sela s pogledom na livade i brežuljke. Budući da cijela dolina završava u slijepoj ulici, nema prometa kroz nju. Veliko imanje pruža puno prostora i nalazi se na mirnoj lokaciji (naravno, povremeno treba pokositi travu kod susjeda). Možete direktno iz kuće šetati u Tajmersku šumu i do Rennsteiga te brzo stići i do šumskog bazena. Zbog sjedeće površine ispred kuće na istoku i na terasi na jugu uvijek imate pravu mogućnost sjedenja vani i možete se smjestiti između sjene i sunca. Kuća za odmor nije "lakogradnja", već izvanredno dobro i ukusno renovirana kamena kuća s podrumom koja čak ima klima uređaj za hlađenje i grijanje. Moderni tuš nudi mjesta za dvoje. U kupaonici su čak bili sušilo za kosu i ručnikgrijalica. Opkrba toplom i hladnom vodom bila je vrlo pouzdana. Budući da nije pitka voda, mineralna voda je čak besplatno na raspolaganju! Kuhinja je opremljena sa svime što vam treba (ne ljepljivi tiganji, inox posude itd.). Tko ne želi okretati šnicle s jednom od dostupnih hvataljki, trebao bi donijeti okrenu hvataljku. Postoji štednjak s pećnicom i staklokeramičkim pločama (4 ploče), mikrovalna pećnica, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu. Sve je besprijekorno funkcioniralo, i kuhanje uvjetovano koronom ovdje svakako je zabavno :-). Bračni krevet ima dvije meke madrace veličine 90 x 190 cm (bez nogar). Za tjedan dana platili smo 14 eura za struju (bez korištenja klime), što smo smatrali vrlo jeftinim. Dolazak preko dijelom šljunčanih (poljskih) putova nije bio problem za nas. Međutim, tko ima automobil s niskim podom, može imati poteškoće. Vlasnici su vrlo prijateljski, uvijek dostupni i susretljivi. Možemo samo preporučiti kuću za odmor!

Reder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Prostorije i lokacija kuće su vrlo lijepi. Iako smo se držali preporuke da ne pijemo vodu, i ja i moja supruga smo nekoliko dana imali jaku proljev. Sumnjamo da je to bilo zbog vode iz vlastitog bunara.

Gabriele Erwig

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća za odmor nalazi se na prelijepoj osami iznad sela s pogledom na livade i brežuljke. Budući da cijela dolina završava kao slijepi završetak, nema nikakve prolazne prometnice. Ogromno imanje nudi puno prostora i mirno je smješteno (naravno, treba povremeno pokositi travu kod susjeda). Možete šetati izravno iz kuće u Taunskom šumi i do Rennsteiga, i brzo stići do šumske kupališne plaže. Zbog sjedećeg mjesta ispred kuće na istoku i terase na jugu, uvijek imate pravu mogućnost sjedenja vani i možete se prebacivati između sjene i sunca.

Kuća za odmor nije "lagani montažni", već izvanredno dobro i ukusno obnovljena kamenja kuća s podrumom, koja čak ima klima uređaj za hlađenje i grijanje. Moderni tuš ima mjesta za dvoje. U kupaonici su čak bili i sušilo za kosu i grijač za ručnike. Opća opskrba toplom i hladnom vodom bila je vrlo pouzdana. Budući da nije pitka voda, čak se besplatno osigurava mineralna voda! Kuhinja je opremljena sa svime što vam treba (premazane tave, lonci od nehrđajućeg čelika itd.). Ako ne želite okretati odreske pomoću jednog od postojećih hvataljki, trebali biste donijeti lopaticu za lonce. Postoji štednjak s pećnicom i staklokeramičkim pločama (4 ploče), mikrovalna pećnica, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu. Sve je besprijekorno funkcioniralo i kuhanje zbog korone ovdje je svakako zabavno :-).

Bračni krevet ima dva meka madraca veličine 90 x 190 cm (bez kraja za noge). Za jedan tjedan platili smo 14 eura za struju (bez korištenja klime), što smo smatrali vrlo povoljnim. Dolazak zbog djelomično šljunčanih (poljskih) putova za nas nije bio problem. Međutim, ako imate nisko vozilo, možda imate poteškoća.

Vlasnici su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek dostupni i spremni pomoći. Možemo samo preporučiti kuću za odmor!

Jiska Nekkers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kada smo stigli, ljubazno nas je pozdravila vlasnica kućice, odvela nas i poželjela nam ugodan odmor. Kućica je kao na fotografijama i bila je vrlo čista kada smo stigli. Ima ugodan uređaj, ali i moderan izgled. Kućica ima luksuznu kupaonicu i lijepu kuhinju s pećnicom i mikrovalnom pećnicom, idealno! Jedini nedostatak je što kućica nema WiFi i ne može se piti voda iz slavine, ali uz malo interneta i nekoliko boca vode to nije problem. Okolina je također vrlo lijepa i mirna. Ukratko, imali smo sjajan odmor u ovoj kućici za odmor.

Mario van der Straten

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Bili smo jedan tjedan u ovom ugodnom dobro održavanom kućici. Sve je tu, čak i klima uređaj. Ručnici, sredstva za čišćenje, začini, sapuni i tako dalje. Sve je tu. Izuzetno prijateljski vlasnik. Ona si uzima vremena za objašnjenja. Puno privatnosti i prije svega, za nas najvažnije, mir i tišina. Prekrasan okoliš i ljubazni ljudi definitivno čine ovo mjesto idealnim za one koji traže mir. Sljedeće godine se vraćamo. Zaključak, izrazito smo zadovoljni...!!!

Jan Boschloo

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Mali samostojeći kućica za ljubitelje mira. U kućici su skoro svi sadržaji dostupni.

Vanjski dio nedostaje nekoliko stvari zbog lokacije izvan sela. Nedostaje WiFi i kabelski signali (2 TV kanala). Voda je također osigurana putem vlastite instalacije, nadopunjena bocama s pitkom vodom.

Uživali smo jedan tjedan u kućici. Vrlo čisto i opremljeno skoro svim uređajima, te potpuno grijano električno.

Ruud Böhm

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepo smještena kućica na rubu sela. Izuzetno prijateljski vlasnik koji živi u selu. Veliki vrt s kućicom / prostorom za bicikle. Veliki plus je prisutnost klima uređaja, bilo je preko 30 stupnjeva Celzijevih tijekom našeg boravka. Kuća je vrlo potpuno opremljena i iznutra izgleda nova. To je čista i svježa kuća, možda manje pogodna za obitelji. Mi smo bili zadovoljni s 2 osobe. Okolina ima mnoge pješačke staze, a u kućici se nalazi mnogo savjeta za izlete.

Ruud Böhm

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepo smještena kućica na rubu sela. Vlasnik vrlo ljubazan živi u selu. Veliki vrt s šupom / prostorom za bicikle. Velika prednost je prisutnost klima uređaja, bilo je tijekom našeg boravka iznad 30 C. Kuća je vrlo potpuno opremljena, a iznutra djeluje kao nova. To je čista svježa kuća možda manje pogodna za obitelj. Mi smo bili zadovoljni sa 2 osobe. Okolica ima mnogo pješačkih staza, a u kućici ima mnogo savjeta za izlete.

Reder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Sobe i položaj kuće vrlo lijepi. Iako smo slijedili preporuku da ne pijemo vodu, i ja i moja supruga imali smo jak proljev svaki dan. Pretpostavljamo da je to bila voda iz kućnog bunara.

Gabriele Erwig

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća za odmor nalazi se na prekrasnoj osami iznad sela s pogledom na livade i brežuljke. Budući da cijela dolina čini slijepu ulicu, prometa uopće nema. Ogromno imanje nudi puno prostora i nalazi se na mirnoj lokaciji (naravno, travnjaci susjeda moraju se kositi s vremena na vrijeme). Možete prošetati izravno od kuće do Tirinške šume i Rennsteiga, a također možete vrlo brzo doći do šumskog bazena. Zbog sjedećih mjesta ispred kuće na istoku i na terasi na jugu, uvijek imate pravu priliku sjediti vani i mijenjati hladovinu i sunce.

Kuća za odmor nije "lagana gradnja", već izuzetno kvalitetno i ukusno renovirana kamena kuća s podrumom, koja ima čak i klimu za hlađenje i grijanje. Moderni tuš ima mjesta za dvoje. U kupaonici je bilo čak i sušilo za kosu i grijač za ručnike. Opskrba toplom i hladnom vodom bila je vrlo pouzdana. Budući da nije pitka voda, mineralna se čak daje besplatno! Kuhinja je opremljena svime što vam je potrebno (obložene tave, inox lonci, itd.). Ako šnicle ne želite okretati jednom od priloženih hvataljka, sa sobom ponesite lopaticu. Na raspolaganju je štednjak s pećnicom i staklokeramičkom pločom (4 ploče), mikrovalna pećnica, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu. Sve je funkcioniralo savršeno, a kuhanje vezano uz Coronu ovdje je definitivno zabavno :-).

Bračni krevet ima dva mekana madraca dimenzija 90 x 190 cm (bez podnožja). Tjedan dana smo struju plaćali 14 eura (bez korištenja klime) što smo našli vrlo jeftino. Putovanje djelomično makadamskim (poljskim) stazama nije nam predstavljalo problem. Međutim, ako imate spušten auto, možete imati poteškoća.

Domaćini su vrlo ljubazni, uvijek dostupni i uslužni. Kuću za odmor možemo samo preporučiti!

Mario van der Straten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u ovoj ugodnoj, dobro održavanoj kući (vi). Sve je tu do klima uređaja. Ručnici, sredstva za čišćenje, bilje, sapun itd. Sve je tu. Izuzetno ljubazan gazda. Ona uzima svo vrijeme da objasni. Puno privatnosti i što je za nas najvažnije, mir i tišina. Prekrasno okruženje, ljubazni ljudi čine ovo mjesto izvrsnim za opuštanje, posebno za one koji traže mir. Vraćamo se sljedeće godine. Zaključci, izuzetno smo zadovoljni… !!!

Jiska Nekkers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli ljubazno nas je dočekala gazdarica vikendice, provela nas i zaželjela ugodan odmor. Kućica je kao na slikama i kad smo stigli bila je vrlo čista. Ima ugodan interijer i još uvijek je vrlo moderan. Kućica ima luksuznu kupaonicu i prekrasnu kuhinju s pećnicom i mikrovalnom, idealno! Jedina mana je što kuća nema WiFi i ne možete piti iz slavine, ali uz malo interneta i koju bocu, to nije problem. Područje je također vrlo lijepo i mirno. ukratko, imali smo odličan odmor u ovoj kući za odmor.

Jan Boschloo

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa samostojeća kuća za one koji traže mir. Gotovo svi sadržaji dostupni su u kućici.

Vani, zbog položaja izvan naselja, nedostaje nekoliko stvari. Na primjer, nedostaju wifi i kabelski signal (2 TV kanala). Voda je također vlastita instalacija, dopunjena flaširanom pitkom vodom.

Uživali smo provesti tjedan dana u kućici. Uredno čist i opremljen gotovo svim kućanskim aparatima te potpuno grijan na struju.

Gabriele Erwig

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kuća za odmor nalazi se na prekrasnoj osami iznad sela s pogledom na livade i brežuljke. Budući da cijela dolina čini slijepu ulicu, prometa uopće nema. Ogromno imanje nudi puno prostora i nalazi se na mirnoj lokaciji (naravno, travnjaci susjeda moraju se kositi s vremena na vrijeme). Možete prošetati izravno od kuće do Tirinške šume i Rennsteiga, a također možete vrlo brzo doći do šumskog bazena. Zbog sjedećih mjesta ispred kuće na istoku i na terasi na jugu, uvijek imate pravu priliku sjediti vani i mijenjati hladovinu i sunce.

Kuća za odmor nije "lagana gradnja", već izuzetno kvalitetno i ukusno renovirana kamena kuća s podrumom, koja ima čak i klimu za hlađenje i grijanje. Moderni tuš ima mjesta za dvoje. U kupaonici je bilo čak i sušilo za kosu i grijač za ručnike. Opskrba toplom i hladnom vodom bila je vrlo pouzdana. Budući da nije pitka voda, mineralna se čak daje besplatno! Kuhinja je opremljena svime što vam je potrebno (obložene tave, inox lonci, itd.). Ako šnicle ne želite okretati jednom od priloženih hvataljka, sa sobom ponesite lopaticu. Na raspolaganju je štednjak s pećnicom i staklokeramičkom pločom (4 ploče), mikrovalna pećnica, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu. Sve je funkcioniralo savršeno, a kuhanje vezano uz Coronu ovdje je definitivno zabavno :-).

Bračni krevet ima dva mekana madraca dimenzija 90 x 190 cm (bez podnožja). Tjedan dana smo struju plaćali 14 eura (bez korištenja klime) što smo našli vrlo jeftino. Putovanje djelomično makadamskim (poljskim) stazama nije nam predstavljalo problem. Međutim, ako imate spušten auto, možete imati poteškoća.

Domaćini su vrlo ljubazni, uvijek dostupni i uslužni. Kuću za odmor možemo samo preporučiti!

Jiska Nekkers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli ljubazno nas je dočekala gazdarica vikendice, provela nas i zaželjela ugodan odmor. Kućica je kao na slikama i kad smo stigli bila je vrlo čista. Ima ugodan interijer i još uvijek je vrlo moderan. Kućica ima luksuznu kupaonicu i prekrasnu kuhinju s pećnicom i mikrovalnom, idealno! Jedina mana je što kuća nema WiFi i ne možete piti iz slavine, ali uz malo interneta i koju bocu, to nije problem. Područje je također vrlo lijepo i mirno. ukratko, imali smo odličan odmor u ovoj kući za odmor.

Mario van der Straten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana u ovoj ugodnoj, dobro održavanoj kući (vi). Sve je tu do klima uređaja. Ručnici, sredstva za čišćenje, bilje, sapun itd. Sve je tu. Izuzetno ljubazan gazda. Ona uzima svo vrijeme da objasni. Puno privatnosti i što je za nas najvažnije, mir i tišina. Prekrasno okruženje, ljubazni ljudi čine ovo mjesto izvrsnim za opuštanje, posebno za one koji traže mir. Vraćamo se sljedeće godine. Zaključci, izuzetno smo zadovoljni… !!!

Jan Boschloo

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa samostojeća kuća za one koji traže mir. Gotovo svi sadržaji dostupni su u kućici.

Vani, zbog položaja izvan naselja, nedostaje nekoliko stvari. Na primjer, nedostaju wifi i kabelski signal (2 TV kanala). Voda je također vlastita instalacija, dopunjena flaširanom pitkom vodom.

Uživali smo provesti tjedan dana u kući. Uredno čist i opremljen gotovo svim kućanskim aparatima te potpuno grijan na struju.

Reder

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Sobe i položaj kuće vrlo lijepi. Iako smo slijedili preporuku da ne pijemo vodu, i ja i moja supruga imali smo jak proljev svaki dan. Pretpostavljamo da je to bila voda iz kućnog bunara.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 319720

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/319720.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Wutha-Farnroda» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 21 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina