Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Montegabbione

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

B Mijnen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Judith Last

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Po dolasku su nas dočekali vlasnici Fabio i Giulia. Entuzijastično su nam pričali o svojoj prekrasnoj kući i okolici. Kuća je lijepa, uredna i prostrana. Sve što nam je bilo potrebno, bilo je prisutno. Za kuću za odmor je prostrano uređena. Iz prozora se pruža pogled na brežuljke i na Montegiove. Sami smo ponijeli bazene za djecu, koji mogu biti postavljeni u ogromnom vrtu gdje uvijek možete pronaći mjesto u hladu. Gradovi poput Citta della Pieve, Todi i Orvieto su prekrasni. Jezero Bolsena je također vrlo lijepo. Nismo nijednog trenutka požalili što nam nije bila potrebna WiFi. Jednostavno smo imali signal i 4G. Važne informacije sa kućnog broda tako ne morate propustiti.

R. Busink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća smještena na brdu s puno mira i prostora. Predivan pogled i sjajno zvjezdano nebo za uživanje uz čašu vina. Pomalo izolirano, ali istovremeno i centralno smješteno u području Assisija/Perugie/Spoleto/Orvieto.

M.E.C. Jongenelen-Broeks

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na savršenoj lokaciji u brdima Umbrije. Vrlo dobra baza za posjet gradova poput Orvieto, Asissi, Rima i Gubbija. Vlasnik, gospodin Ferrari je vrlo prijateljski raspoložen i pomaže. Dao nam je vrlo dobre savjete o tome što sve možemo vidjeti i raditi u okolici. Također, dan proveden oko kuće je predivan sa svojim maslinama, visećom mrežom i velikim lijepim vrtom. Sigurno ćemo se još jednom vratiti u ovu kuću. Ne oklijevajte, odmah rezervirajte!!!

Marylse in ‘t Veld

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ovo je predivna kuća. Pruža mir i tišinu jer se nalazi između 2 sela. Kuća ima 2 velike spavaće sobe, 2 kupaonice i prostranu kuhinju. Divno je navečer roštiljati u ogromnom vrtu s salatom začinjenom Fabiovim vlastitim ukusnim maslinovim uljem. Možete kupovati u Marscianu u velikom supermarketu na pola sata vožnje. Preporučujemo posjet La Scarzuoli koji je gotovo nasuprot kuće. Sva zanimljiva mjesta Umbrije su na dohvat ruke. Preporuka, već smo tamo bili 2 puta.

Jozef van Neer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Casale Ferrari je prekrasna, velika i udobna preuređena seoska kuća koja se predivno nalazi na vrhu brda u prostranoj umbrijskoj krajoliku. U vedrim vremenima s vrha brda na kojem se kuća nalazi, možete vidjeti Monte Subasio, na kojem je izgrađen Asiz. Ograda vrta je izuzetno velika. Dakle, ima dovoljno prostora za djecu da se igraju i sportiraju. No, donesite vlastiti materijal. Kao ni u cijeloj Umbriji, u kući nema ničega za djecu. To je kao što je rekla gospođica iz turističkog ureda u Todi: "Imamo povijest" ... U blizini Panicalea nalazi se ogroman zajednički bazen s toboganima. Tamo je izuzetno tiho. Kuća je ipak prilično izolirana. Tko se odluči za to, kao što smo i mi učinili, može u potpunosti uživati. Nedostatak je da, budući da nema sjevernijih ili južnijih veza iz Montegiovea, uvijek trebate voziti najmanje 20 kilometara do polazišta za vožnju ili većeg supermarketa. Svaka vožnja koju napravite mora se dakle povećati za 40 kilometara, do Fabra ili Marsciana. Iz prozora kuhinje gledate La Scarzoul, staru franjevačku opatiju, sada pretvorenu od strane arhitekta u eksperimentalnu arhitektonsku poslasticu. Vrlo ljubazno i stvarno vrijedno posjeta. Kuća koju biste mogli vidjeti u reportaži u boljem časopisu o (odmoru u) Italiji ili o drugim kućama. Prekrasno.

Wim Puts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživali smo u odličnom odmoru u lijepoj kući. Nažalost, kuća je bila toliko izolirana, a putovi do nje toliko vijugavi i loši da smo morali znatno prilagoditi naš program. Vrijeme je bilo odlično, a regija je apsolutno preporučljiva za one koji traže mir i prirodu!

M.J.G. Peters

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na brdu na ograđenom terenu i vrlo je pogodna za kućnog ljubimca. Kuća je dobro i udobno namještena. Treba uzeti u obzir relativno osamljenu lokaciju.

Katelijne Derre

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Srdačan doček gospodina Ferrarija bio je srce ugrijavajući. On nas je ljubazno proveo kroz kuću na tečnom engleskom jeziku. Kuća je jednostavno prekrasna! Vrlo prostrana i opremljena svim udobnostima. Kreveti su bili uredno slađeni i bilo je dovoljno ručnika. Veliki 'divlji' vrt opremljen je visećom mrežom i 2 različita vrtna garnitura. Tu je i lijepi stol za stolni tenis na raspolaganju. Lijepi roštilj nismo koristili zbog ekstremne suše (opasnost od požara). Možete u miru uživati u prekrasnom okruženju i u ukusnoj talijanskoj kuhinji kao par ili obitelj. (s preukusnim maslinovim uljem samog gospodina Ferrarija) Jedini nedostatak je što je kuća vrlo udaljena. Treba 20 minuta vožnje brdima do najbliže trgovine. Kada želite izletiti (Asiz, Perugia, ...) morate prvo sići s brda, što ipak traži pola sata vremena. Zbog udaljenog položaja (najbliži susjedi žive na 1 km udaljenosti) nismo se osjećali potpuno sigurno noću. Ali to je, naravno, vrlo osobno.

BART VERHAEGEN

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Fantastična destinacija. Kuća je vrlo udobno uređena (dva kupatila, jedna kada i tuš, jedan tuš su plus) i nudi prekrasan, ogroman vrt. Privatnost i mir su sjajni (rijetko viđeno). Da, morate voziti pola sata do trgovine, ali toliko toga vrijedi. Za jedan sat (najviše sat i pol), gdje god poželite biti, možete biti u prekrasnoj Umbriji. I stvarno imate priliku uživati, za razliku od Toskane, gdje ponekad stvarno bude previše gužve. Ovo je zaista tip kuće u kojem bih volio znati natrag otići drugi (ili treći...) put. Vrlo simpatični vlasnik.

M.J.G. Peters

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na brdu na ograđenom terenu i vrlo je pogodna za kućne ljubimce. Kuća je dobro i udobno namještena. Imajte na umu relativno udaljen položaj.

Marylse in ‘t Veld

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ovo je predivna kuća. Pruža mir i tišinu jer se nalazi usred područja između 2 sela. Kuća je potpuno opremljena s 2 velike spavaće sobe, 2 kupaonice i prostranom kuhinjom. Divno je večerati u ogromnom vrtu uz roštilj i salatu začinjenu Fabiovim vlastitim preukusnim maslinovim uljem. Možete kupiti namirnice u Marscianu u vrlo velikom supermarketu udaljenom pola sata vožnje. Preporučeno je posjetiti La Scarzoulu koja je gotovo nasuprot kuće. Sva znamenita mjesta Umbrije su udaljena vožnjom. Preporučujemo, već smo bili tamo 2 puta.

Jozef van Neer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Casale Ferrari je prekrasna, velika i udobna preuređena seoska kuća, prekrasno smještena na vrhu brežuljka u prostranom krajoliku Umbrije. Za vedrog vremena, s vrha brda na kojem se nalazi kuća, možete vidjeti Monte Subasio, naspram kojeg je izgrađen Assisi.

Zatvoreni vrt je odličan. Tako ima dovoljno prostora za igru i vježbanje djece. Molimo ponesite vlastiti materijal. Kao i u cijeloj Umbriji, u kući nema ničega za djecu. Kao što je rekla gospođa iz turističkog ureda u Todiju: "Mi imamo povijest"... Međutim, u blizini Panicalea postoji ogromna piscina intercomunale s toboganima.

Predivno je tiho. Uostalom, kuća je prilično udaljena. Svatko tko se za to odluči, kao i mi, može u potpunosti uživati. Nedostatak je taj što - iz Montegiovea ne postoje veze sjever-jug - uvijek se morate voziti najmanje 20 kilometara do polazišta za putovanje automobilom, a također i do većeg supermarketa. Stoga se svako putovanje automobilom po definiciji mora povećati za 40 kilometara, do Fabra ili do Marsciana.

S kuhinjskog prozora gledate na La Scarzuolu, stari franjevački samostan, koji je arhitekt sada razvio u eksperimentalni arhitektonski slatkiš. Vrlo lijepo i stvarno vrijedno posjeta.

Kuća, kakvu biste našli u reportaži nekog boljeg časopisa o (odmoru u) Italiji ili o kućama za odmor. Lijep.

BART VERHAEGEN

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Fantastična destinacija. Kuća je vrlo udobno namještena (dvije kupaonice, 1 kada i tuš, 1 tuš su plus) i nudi prekrasan, gigantski vrt. Privatnost i mir su izvrsni (rijetko se doživi).
Da, za namirnice se morate voziti pola sata, ali toliko toga ima u povratku.
Nakon sat vremena (maksimalno jedan i pol) možete biti u prekrasnoj Umbriji kako želite. I doista imate priliku uživati, za razliku od Toskane, gdje je ponekad stvarno previše gužve.
Ovo je stvarno vrsta kuće u koju bih se volio vratiti drugi (ili treći...) put.
Vrlo simpatičan vlasnik.

M.E.C. Jongenelen-Broeks

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća je na savršenoj lokaciji u brdima Umbrije. Vrlo dobra baza za posjet gradovima kao što su Orvieto, Assissi, Rim i Gubbio.
Vlasnik, gospodin Ferrari, vrlo je ljubazan i uslužan čovjek. Dao nam je vrlo dobre savjete o tome što raditi i vidjeti u okolici. Dan u kući i oko nje također je izvrstan sa svojim maslinama, visećom mrežom i velikim prekrasnim vrtom.

Sigurno ćemo se ponovno vratiti u ovu kuću.

Ne oklijevajte i rezervirajte odmah!!!

Katelijne Derre

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prijateljska dobrodošlica gospodina Ferrarija bila je srdačna. Razveli su nas na tečnom engleskom. Kuća je jednostavno prekrasna! Vrlo prostran i svaki komfor dostupan. Kreveti su bili uredno pospremljeni, a ručnika je svakako bilo dovoljno.
Veliki 'divlji' vrt' opremljen je visećom mrežom i 2 različite vrtne ležaljke. Dostupan je i lijep stol za stolni tenis. Prekrasan roštilj nismo koristili zbog velike suše. (požar)
Kao par ili obitelj možete u miru uživati u prekrasnom okruženju i ukusnoj talijanskoj kuhinji. (s ukusnim maslinovim uljem samog gospodina Ferrarija)
Jedina mana je što je kuća jako udaljena. Do najbliže trgovine ima 20 minuta vožnje kroz brda. Ako želite na izlet (Assisi, Perugia, ...) prvo se morate spustiti niz brdo, što traje pola sata.
Zbog toga su udaljenosti prilično velike.
Zbog udaljenosti (najbliži susjedi žive na 1 km) noću nismo baš imali potpuno siguran osjećaj. Ali ovo je naravno vrlo osobno.

Geert Roels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Rezervirali smo manje luksuznu kuću za našu prvu kuću! U usporedbi sa skupljim drugog tjedna, ovo je više nego vrijedno svoje cijene, samo je šteta što vlasnik tu nije stavio bazen. Pa makar bio i onaj iznad zemlje. Mirna lokacija i fantastična baza za izlete! Preporučuje se!

Pieter Jan Dhollander

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imao sam lijep odmor. Vikendica je šarmantna, ali postoji potreba za ulaganjem. Madraci na krevetu su pretvrdi, wifi ne radi dobro, tuš u maloj kupaonici je baš takav i takav. kuhinja izgleda prilično neuredno .. međutim, lokacija i mir su neusporedivi.

R. Busink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa samostojeća kuća na brežuljku s puno mira i prostora. Prekrasan pogled i prekrasno zvjezdano nebo za uživanje uz čašu vina.



Donekle udaljen, ali u isto vrijeme središnji u području Assisi / Perugia / Spoleto / Orvieto.

Wim Puts

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživali smo u prekrasnom odmoru u lijepoj kući. Nažalost, kuća je bila toliko udaljena, a putevi do nje tako zavojiti i loši da smo morali znatno prilagoditi naš program.

Vrijeme je bilo lijepo i regija je apsolutna potreba za one koji traže mir i prirodu!

Marylse in 't Veld

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ovo je prekrasna kuća.
Nudi mir i tišinu, jer se nalazi u sredini područja između 2 sela.
Kuća se sastoji od 2 velike spavaće sobe, 2 kupaonice i prostrane kuhinje.
Divno je pojesti roštilj navečer u ogromnom vrtu uz salatu napravljenu od Fabiovog vlastitog ukusnog maslinovog ulja.
Kupnju možete obaviti u Marscianu u velikom supermarketu udaljenom pola sata vožnje.
Preporuča se posjetiti La Scarzuolu, koja je više-manje nasuprot kuće.
Sva zanimljiva mjesta u Umbriji udaljena su automobilom.
Topla preporuka, bili smo već 2 puta

Judith Last

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Po dolasku čekali su nas vlasnik Fabio i Giulia. S entuzijazmom su pričali o svojoj lijepoj kući i kraju.

Kuća je lijepa, uredna i velika. Sve je bilo tu što nam je trebalo.

Prostrana je za kuću za odmor. S prozora gledate na brda i Montegiove. Donijeli smo svoje kupke za djecu, koje mogu stajati u ogromnom vrtu gdje uvijek ima mjesta za hlad.

Gradovi al Cotta della Pieve, Todi i Orvieto su prekrasni. Jezero Bolsena vrlo lijepo.

WIFI nam nije nedostajao ni na trenutak. Upravo smo imali domet i 4g. Tako da ne morate propustiti važne informacije s domaćeg fronta.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 319952

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/319952.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Montegabbione» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina