Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Kaatsheuvel

maks.  6   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
150m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 0.5 km

0.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


36 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ian Collins

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Bas Kreukniet

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Renate Marees

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ron Visser

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Jordy Broekhuis

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Rick Zwart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Jerremy van de Waal

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

De Graaf

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Anja Rebel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Carola van der Ree-Pors

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kampiranje, iskustvo kampa s kućicama... Doživljaj tjedna u i oko kuće kao vrlo loš. Po dolasku se osjećate kao da ste na kampiranju, kampu s prikolicama/kućicama... sve kućice od Belville i stalni smještaji drugih ljudi su jedni na drugima. Kuće/kućice od Belville su odvojene samo grmom, zbog čega čujete sve od susjeda, što može uzrokovati puno buke. Upravitelj brzo reagira na buku... počinitelji odmah dobivaju opomenu zbog buke... ali sve se još uvijek čuje pri (normalnim) razgovorima i prisutnosti u jacuzziju. Bazeni(ni) se nisu mogli dobro zagrijati. Trebao je doći montažer... ali njega nikada nismo vidjeli. Tijekom našeg boravka vanjska temperatura je bila iznad 25 stupnjeva... bazen je također bio topao (zagrijan)... stoga nije pružao osvježenje. Osim toga, bazen je bio pun oštećenja/popravaka, zbog čega je izgledao siromašno, čak su i pokrivni poklopci u potpunosti oštećeni. Sve u svemu, razočaravajuće iskustvo.... ovdje više nećemo rezervirati.

Renate Marees

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ovo je bio drugi put, ali više nećemo. Prvo je put bio zatvoren, bilo bi korisno da smo bili obaviješteni o tome. Prošli put smo imali osjećaj da nas stalno promatra i nadzire uprava i dali smo im prednost sumnje. Nažalost, to nije bilo tako, mi nismo imali nikakav osjećaj privatnosti i stalno smo bili nadzirani. Također, 1 vrećica smeća i 1 rola toaletnog papira za vikend u kući za 6 osoba nije usluga. Bazena nije bio čist, da ne spominjem masažnu kadu, unutra su bile smeđe pruge od prljave vode. Kuća je bila OK po pitanju higijene, ali mnoga mjesta nisu dugo bila prebrisana (npr. sudoper u WC-u). Mi smo uživali, ali za tu cijenu možete sigurno dobiti puno bolje s PRAVOM privatnošću kako treba.

Suha Alali

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

nisam baš sretan i neću se više vratiti jer bazen i masažna kada nisu kao na fotografijama, (te fotografije bazena su od susjeda), bazen i masažna kada su bili iznad zemlje kao da ste kupili bazen u akciji i postavili ga u dvorištu, kuće su vrlo blizu jedna drugoj što je frustrirajuće, nismo mogli uživati u glasnoj glazbi haha, da, ali ako želite biti mirni, onda je to najbolja kuća. Kuća je vrlo čista, uredna, super luksuzna, komunikacija s vlasnikom i ostalima bila je vrlo dobra, stvarno su vrlo prijateljski, urlti.

Margaretha Guikema-Van der Deen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća s jacuzzijem, iznajmljena po drugi put jer je prošli put bilo tako ugodno. Ono što je ovaj put bilo razočaravajuće bila je minimalna oprema u kuhinji. Na primjer, nije bilo noža za kruh, nedovoljno zdjela, nema tostera i nema obične filter kave. Također nije bilo košare za rublje, lavora i ormara za pohranu odjeće. Nedostajale su žarulje u glavnoj spavaćoj sobi, a lampe na krevetima bile su previše svijetle (odmah sam dobila glavobolju, morao sam kupiti nove žarulje). Neki prozori i vrata bili su teško zatvarajući. Ipak, boravak je bio ugodan, a jacuzzi je bio divan i nov.

Vanessa Koning

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kakva divna kuća, uživali smo. Prekrasna okolina i Efteling iza ugla. Učinili smo puno toga, ali svakako smo si uzeli vremena da uživamo u kući i jacuzziju. Djeca su bila oduševljena! Svakako preporučujemo!

Rosan van der Donk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća. Šteta što nije navedeno da se nalazi u parku kod Belville i što zapravo nakon 22:00 sati više ne možete sjediti vani, u jacuzziju ili bazenu jer biste mogli smetati susjedima. Također, ne možete istovremeno uključiti bazen i jacuzzi jer bi tada struja isključila. Po dolasku nismo mogli uključiti bazen pomoću gumba. Susjedi su blizu i brzo se čuje jedni druge. Kuća je vrlo bučna, ne možete se popeti uz stepenice a da svi to ne čuju vrlo dobro. Ako nešto zatreba i nazovete, odmah će doći i usluga je dobra. Kuća je čista i imaju dovoljno posuđa za samostalno kuhanje i piće. Roletne u spavaćoj sobi ne zatvaraju dobro, pa kada svane, cijela soba je osvijetljena. Po dolasku, slavina u tušu bila je vrlo labava. Nakon tuširanja i kada je jačina mlaza otišla, slavina je potpuno pala. Nije bila dobro pričvršćena. Vanjski i unutarnji prostori su bili dovoljni za sjedenje i imala je lijep TV gdje smo mogli igrati igricu na kišnom danu s našom konzolom ili gledati dobar film. Inače, uživali smo u boravku. U blizini šume, a mogli smo lijepo šetati.

patrick Hoogendoorn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća je bila vrlo prostrana i lijepo uređena. Čisto i ukusno namještena. Šteta što je fotografija plivačkog spa, koja se odnosi na susjede. Ona u vrtu ima veliki oštećenje (otvorena pukotina) preko koje smo stavili pokrivač (koji je u stanju raspadanja) kako se djeca ne bi ozlijedila. I možda je korisno napomenuti prilikom rezervacije da plivački spa/jacuzzi može biti korišten samo do 22 sata, umjesto ovoga obavijestiti tjedan dana prije dolaska. Razlog (buka) je razumljiv, ali to nije razlog da se to obavijesti samo tjedan dana prije dolaska umjesto odmah prilikom rezervacije. Ostatak vremena smo se odlično zabavljali, i treba reći da kad god je bio problem, netko je bio gotovo odmah tu.

Heymans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Nije prošlo dobro. Grijalica nije radila, smrzavali smo se. Nazvali vlasnika... rekao je da će vidjeti može li doći majstor. Malo kasnije, oslobađajuća vijest: ne može. Možda sutra (u nedjelju... naravno!) I arogantan stav na telefonu. 3 čaše za vino za kuću za 6 osoba... nije prikladno u ovoj kategoriji. (3 dana za 850 €) Naučite vašeg upravitelja ili čistača da to provjeri nakon svake posjete. Inače je čisto. Kuća je inače lijepa.

Hanny Prins

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepo uređena kuća s ukusom. Međutim, vrlo bučno. Kuća je također malo zbijena. Nažalost, nedostajale su mi neke bitne stvari: pećnica Boretti u lijepoj kuhinji, ali nema rukavica za pećnicu. Premalo posuđa za 6 osoba - 4 šalice, 5 zdjela za juhu, i slične stvari. Šefova žlica za juhu. To je samo primjer. Ako bi to bilo ispravljeno, boravak bi bio znatno poboljšan.

Hanny Prins

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bilo je lijepo kućica divan boravak Predivno okruženje Savjeti Postoje neke stvari koje mogu biti malo bolje Dvije vrata gore vuku po podu Pogledajte inventar kuhinje neki su bitni predmeti (npr. rukavice za pećnicu, činija za juhu, možda malo više pribora) Vrt (kućica) mogao bi biti malo uredniji, na primjer, zatvoriti rupu pored whirlpoola Upute za upotrebu pećnice Boretti nedostaju Vrlo bučno (vjerojatno se malo može učiniti) Neposredna okolina kućice je malo lošija (malo se svi grade jedan pored drugog) Fantastičan ukusno uređenje Predivni kreveti Lijepa kuhinja Predivno prostrano Lijepo okruženje Trgovine su blizu

Suha Alali

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Nisam tako sretan i neću se vratiti jer bazen i jacuzzi nisu kao na slikama (slike bazena su od susjeda), bazen i jacuzzi su bili iznad zemlje kao kad kupiš bazen iz Actiona i staviš ga u dvorište,

kuće su jako blizu jedna drugoj, što je neugodno, nismo mogli uživati ​​u glasnoj glazbi haha, da, ali ako želite biti mirni, ovo je najbolja kuća.

Kuća je vrlo čista, uredna, vrhunska, kontakt s vlasnikom i drugima bio je vrlo dobar, stvarno su vrlo prijateljski.

Renate Marees

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ovo je bio drugi put, ali nikad više. Prvo zatvorena cesta, bilo bi korisno da smo bili obaviješteni o ovome. Prošli put smo smatrali da nas uprava stalno promatra i nadzire, pa smo sumnjali u to. Nažalost, to nije bio slučaj, nismo imali nikakav osjećaj privatnosti i bili smo promatrani non-stop. Također 1 vreća za smeće i 1 WC papir za vikend u kući za 6 osoba nije usluga. Bazen nije bio čist, a o jacuzziju da i ne govorim, iznutra su bile samo smeđe mrlje od prljave vode. Kuća je bila u redu što se tiče higijene, ali mnoga mjesta nisu bila prekrivena krpom godinama (na primjer, umivaonik WC). I sami smo uživali, ali za tu cijenu se sigurno može dobiti puno, puno bolje uz privatnost kako treba biti.

Rosan van der Donk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća. Šteta što nije opisano da je to u parku na Belvilli i da se od 22 sata više ne može sjediti vani, u jacuzziju ili bazenu jer onda susjedi mogu patiti od toga. Također ne možete uključiti bazen i jacuzzi u isto vrijeme jer će tada nestati struje. Po dolasku nismo uključili bazen pomoću gumba. Susjedi su blizu i brzo se čujete. Kuća je jako bučna, ne možete se popeti stepenicama, a da to svi dobro ne čuju. Ako nešto ima i nazoveš, oni odmah dođu i usluga je dobra. Kuća je čista i imaju dovoljno posuđa za kuhanje i piće. Rolo zavjese u spavaćoj sobi nisu dobro zatvorene, kad svane cijela soba je osvijetljena. Po dolasku je slavina u tušu bila vrlo labava. Nakon što je tuš i snaga mlaza nestali, pao je do kraja. Ovo se nije dobro zalijepilo. Također je bilo dovoljno mjesta za sjedenje i vani i unutra i lijepog televizora na kojem smo mogli igrati igru ili gledati lijep film s prekidačem za kišnog dana. Inače smo jako uživali u našem boravku. Blizina šume za ugodnu šetnju.

Margaretha Guikema-Van der Deen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća s jacuzzijem, iznajmljena po drugi put jer je prošli put bila tako dobra. Ono što je ovaj put malo razočaralo je kuhinjsko posuđe, koje je bilo minimalno. Na primjer, bez noža za kruh, premalo posuđa, bez tostera i bez običnog aparata za filter kavu. Nadalje, nije bilo košare za rublje, kade za pranje i ormarića za odlaganje odjeće. Reflektori su nedostajali u glavnoj spavaćoj sobi, a noćne lampe bile su presvijetle (odmah me zaboljela glava, sam sam kupio nove lampe). Nadalje, prozore i neka vrata bilo je vrlo teško zatvoriti.

Nadalje, bio je to lijep boravak, a jacuzzi je bio prekrasan i jednostavno nov.

B Woudstra-Roffel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jednom riječju: super! Kakva lijepa i prostrana kuća, a da ne spominjemo jacuzzi s grijanim bazenom u vrtu! Smjeli smo doći malo ranije i otići malo kasnije, ovo je naravno bilo potpuno savršeno! Preporučili bismo ovu kuću svakome! A Efteling se svakako preporučuje!

Hanny Prins

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepo uređena kuća s ukusom. Vrlo bučno. Kuća je također ugrađena. Nažalost, propustio sam neke bitne stvari Boretti pećnicu u prekrasnoj kuhinji, ali bez rukavica za pećnicu. Premalo posuđa za 6 osoba. 4 šalice 5 zdjelica juhe i takve stvari. Žlica za posluživanje juhe. Ja samo imenujem nešto. Ako je to u redu, znatno bi poboljšalo boravak.

B Woudstra-Roffel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Jednom riječju: super! Kakva lijepa i prostrana kuća, a da ne spominjemo jacuzzi s grijanim bazenom u vrtu! Smjeli smo doći malo ranije i otići malo kasnije, ovo je naravno bilo potpuno savršeno! Preporučili bismo ovu kuću svima! A Efteling se svakako preporučuje!

Hanny Prins

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepo uređena kuća s ukusom. Vrlo bučno. Kuća je također ugrađena. Nažalost, propustio sam neke bitne stvari Boretti pećnicu u prekrasnoj kuhinji, ali bez rukavica za pećnicu. Premalo posuđa za 6 osoba. 4 šalice 5 zdjelica juhe i takve stvari. Žlica za posluživanje juhe. Ja samo imenujem nešto. Ako je to u redu, znatno bi poboljšalo boravak.

Laura Smidt

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prva kuća koja je stvarno veća nego što izgleda na slikama! Doista je ugrađen, ali je iznutra vrlo prostran. Kontakt s vlasnikom bio je jednostavan putem What's aplikacije, prijem gospođe iz stana bio je vrlo spontan i prijateljski nastrojen!

Rachelle Mosterd

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ugodan boravak i lijepa kuća! Potpuno opremljen i vrlo luksuzan! Povremeno smo imali problema s jacuzzijem, ali kad smo pozvali vlasnika, odmah je stigao tehničar. Također postoje neke mrlje na rubovima bazena što čini izgled malo manje.

Wim Klumper

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća, sve je tu. Šteta samo što fotografije Belville ne odgovaraju stvarnosti (u smislu bazena). Jednu stvar još moram reći, a to je da je krevet u glavnoj spavaćoj sobi bio vrlo dobre kvalitete, dobro sam spavala.

Carola van der Ree-Pors

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kampiranje, iskustvo u kampu Chalet...

Tjedan ui oko kuće doživljavamo kao vrlo umjeren. Po dolasku zamislite sebe u kampu, kampu za kamp prikolice/kućice... sve Belvilla kolibe i stalne parcele drugih ljudi su jedna na drugoj. Kuće/brvnare Belvilla odvojene su samo grmljem, tako da sve čujete od svojih susjeda, što može uzrokovati veliku buku. Upravitelj doista brzo reagira na smetnje ... počiniteljima se odmah govori o (buci) smetnji ... ali čak i tada možete čuti sve tijekom (normalnih) razgovora i prisutnosti u jacuzziju.

Bazen (vi) nije bio pravilno zagrijan. Trebao je doći mehaničar... ali ga nismo vidjeli. Tijekom našeg boravka vanjska temperatura je bila iznad 25 stupnjeva ... bazen je također bio topao (grijan) ... tako da se nije ohladio. Osim toga, bazen je bio pun oštećenja / popravaka, zbog čega je izgledao otrcano, pokrovne ploče su također potpuno oštećene.

Sve u svemu, razočaravajuće iskustvo.... nećemo ponovno rezervirati ovdje.

patrick Hoogendoorn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća je bila vrlo prostrana i lijepo uređena. Čisto i ukusno uređeno. Šteta što je fotografija kupališta slika susjeda. Na onoj u vrtu ima dosta oštećenja (otvorena pukotina) gdje smo napu (koja je u fazi raspadanja) ostavili preko kako se djeca ne bi sama otvorila. I moglo bi biti korisno prilikom rezervacije naznačiti da se kupalište/jacuzzi može koristiti samo do 22 sata, umjesto da to prijavite tjedan dana prije dolaska. Razlog je razumljiv (smetnja bukom), ali to nije razlog da to prijavite samo tjedan dana prije dolaska umjesto odmah prilikom rezervacije.

Nadalje, bilo nam je super, a mora se reći da u slučaju problema netko je gotovo odmah s vama.

Rosan van der Donk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća. Šteta što nije opisano da je to u parku na Belvilli i da se od 22 sata više ne može sjediti vani, u jacuzziju ili bazenu jer onda susjedi mogu patiti od toga. Također ne možete uključiti bazen i jacuzzi u isto vrijeme jer će tada nestati struje. Po dolasku nismo uključili bazen pomoću gumba. Susjedi su blizu i brzo se čujete. Kuća je jako bučna, ne možete se popeti stepenicama, a da to svi dobro ne čuju. Ako nešto ima i nazoveš, oni odmah dođu i usluga je dobra. Kuća je čista i imaju dovoljno posuđa za kuhanje i piće. Rolo zavjese u spavaćoj sobi nisu dobro zatvorene, kad svane cijela soba je osvijetljena. Po dolasku je slavina u tušu bila vrlo labava. Nakon što je tuš i snaga mlaza nestali, pao je do kraja. Ovo se nije dobro zalijepilo. Također je bilo dovoljno mjesta za sjedenje i vani i unutra i lijepog televizora na kojem smo mogli igrati igru ili gledati lijep film s prekidačem za kišnog dana. Inače smo jako uživali u našem boravku. Blizina šume za ugodnu šetnju.

Vanessa Koning

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kakva divna kuća, uživali smo.

Prekrasno okruženje i Efteling iza ugla. Napravili smo puno, ali i odvojili vrijeme za uživanje u kući i jacuzziju. Djeci se svidjelo! Preporučuje se!

Heymans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Nije mi se svidjelo.

Grijač nije radio, usta plava.

Pozvani vlasnik... želio bi vidjeti može li doći tehničar. Malo kasnije iskupiteljska riječ: br. Možda sutra (u nedjelju... svakako!)

Bahat stav i na telefonu.



3 vinske čaše za kuću od 6 osoba... nije dopušteno u ovom segmentu. (3 dana za 850€)

Zamolite svog upravitelja ili čistača da to provjeri nakon svakog posjeta.



Inače čisto. Kuća sama po sebi također lijepa.

Margaretha Guikema-Van der Deen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća s jacuzzijem, iznajmljena po drugi put jer je prošli put bila tako dobra. Ono što je ovaj put malo razočaralo je kuhinjsko posuđe, koje je bilo minimalno. Na primjer, bez noža za kruh, premalo posuđa, bez tostera i bez običnog aparata za filter kavu. Nadalje, nije bilo košare za rublje, kade za pranje i ormarića za odlaganje odjeće. Reflektori su nedostajali u glavnoj spavaćoj sobi, a noćne lampe bile su presvijetle (odmah me zaboljela glava, sam sam kupio nove lampe). Nadalje, prozore i neka vrata bilo je vrlo teško zatvoriti.

Nadalje, bio je to lijep boravak, a jacuzzi je bio prekrasan i jednostavno nov.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 320466

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/320466.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Kaatsheuvel» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 36 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina