Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Husum

maks.  4   Gosta/Gostiju
25m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
25m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Roštilj

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


104 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Gilbert K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ein wirklich tolles Haus. Alles war völlig unkompliziert. Sehr zentral gelegen und alles fussläufig erreichbar.

Heinz K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Schöne Unterkunft. Toller Service Sehr zu Empfehlen

Nina B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Nur leider etwas laut an der Straße, Zimmer 1, für die die es nicht gewohnt sind Autos zu hören,

Wenke S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

S. O.

Astrid S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr schön ausgestattetes Zimmer mit Flair zu einem guten Preis-Leistungs-Verhältnis. Man kann zu Fuß alles gut erreichen.

Sascha O.

5,0
5 5 5 5 5

Die Zimmer sind sehr stilvoll mit viel tollen Ideen eingerichtet. Wir kommen gerne wieder.

Janine B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Echt klasse wir kommen bestimmt mal wieder

Sven W.

5,0
5 5 5 5 5

Alles war sehr schön , das Haus sehr witzig aufgebaut. Zu unserer Verweildauer war das Haus leer, trotzdem bekamen wir das Zimmer zur Straße. Das fanden wir sehr schade.

Christin L.

5,0
5 5 5 5 5

Es hat uns sehr gut gefallen, wir kommen gerne wieder :)

Linda

5,0
5 5 5 5 5

Großes Zimmer. Die Küche ist super ausgestattet. Die Innenstadt ist gleich um die Ecke.

Britta Hildebrandt

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft, ideale Lage auch für Hundebesitzer.

Katharina B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Sve u svemu, vrlo lijep, ugodan, vrlo čist i ukusno uređen smještaj! Nažalost, bili smo tamo samo jednu noć. No, isplatilo bi se ostati tamo barem 2-3 noći i koristiti odličnu zajedničku kuhinju i terasu u mirnom dvorištu. Soba 1 je vrlo prostrana, a stropovi su vrlo visoki. Malo je bučna ulica, iako je noću postalo prilično mirno. Mali savjet o opremljenosti: Više od samo 3 vješalice bilo bi super kako biste mogli objesiti svoju biciklističku odjeću, jakne itd. Također nedostaju kukice za ručnike, rezervnu odjeću ili kozmetičku torbu u kupaonici. Kod sljedeće posjete Husumu, ponovno ćemo doći!

Marta Ewa W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Dobro opremljen, blizu centra. Apartman je preko puta kafića. Noću je bilo glasno do 7:30. Meni osobno nije smetalo, ali možda će pomoći drugima.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. No, budući da smo imali sreće da odemo na odmor u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni noću ostaviti otvorene prozore prema ulici. To je u potpunosti oduzelo naš san od oko 4.30 sati. Kuća i soba br. 1 su direktno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugođeno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naš jazavac također mogao slobodno kretati bez opasnosti da će se izgubiti. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja ima sve što vam treba. U slučaju punog popunjavanja, u kuhinji bi moglo biti malo tesno... kao što rekoh, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da je soba okrenuta prema dvorištu is ️ na raspolaganju.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Međutim, s obzirom da smo imali sreće da smo bili na godišnjem odmoru u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san oko 4.30 sati. Kuća i soba br.1 se nalaze direktno uz pločnik / glavnu ulicu... Rado bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naš mali pas mogao slobodno trčati, a da se ne izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna kuhinja također nudi sve što vam treba. Kod punog popunjenja, može biti malo skučeno u kuhinji... Kao što rekoh, mogu preporučiti smještaj, ali preporučujem rezervaciju sobe s pogledom na unutarnje dvorište️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, s obzirom na to da smo imali sreće da je vrijeme bilo vrlo lijepo i vruće tijekom našeg boravka u Husumu, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od otprilike 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br.1 se nalazi izravno uz stazu / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu koja gleda prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Na tom mjestu je naš daki mogao slobodno kretati, a da se ne udaljava. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalno i ugodna kuhinja također nudi sve što vam treba. U slučaju potpune popunjenosti, kuhinja bi mogla postati malo tijesna ... kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, posebno ako je moguće rezervirati sobu koja gleda prema unutrašnjem dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. Međutim, budući da smo imali sreće uživati u lijepom vremenu i vrućini u Husumu, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san oko 4.30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz nogostup/glavnu ulicu... Rado bismo se vratili, ali rezervirali bismo sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naš mops mogao slobodno kretati, a da se nije mogao izgubiti. Do te mjere da kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja ima sve što vam treba. Kad je kuća puna, u kuhinji može biti malo skučeno... Kao što sam rekao, mogu preporučiti smještaj, osobito ako je dostupna soba s pogledom na dvorište.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da ljetujemo u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od otprilike 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba broj 1 nalazi se direktno uz nogostup/glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali bismo rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se i naš jazavac mogao slobodno kretati, a da se nije mogao izgubiti. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustični i udobni kuhinja ima sve što vam treba. U slučaju punog popunjenja, kuhinja bi mogla postati malo skučena ... kao što rekoh, možemo preporučiti smještaj, pogotovo ako je dostupna soba okrenuta prema unutrašnjem dvorištu️.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. Međutim, pošto smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo sav san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se direktno uz nogostup / glavnu ulicu ... rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah omogućava opuštanje uz čašu vina. Ondje je naš mali psić mogao slobodno trčkarati, a da se nije mogao izgubiti. Kad kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. Kad je kuća puna, u kuhinji može postati malo tijesno... kao što rekoh, preporučujemo smještaj, posebno ako je moguće rezervirati sobu prema unutarnjem dvorištu️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Međutim, kako smo imali sreće da boravimo u Husumu za lijepog vremena i vrućine, morali smo ostaviti prozore uz cestu otvorene preko noći. To nam je uskraćivalo san od oko 4:30 sati. Kuća i soba br.1 nalaze se izravno uz pločnik/glavnu ulicu... Rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah omogućuje opuštanje uz čašu vina. Tamo je naš jazavčar mogao slobodno kretati se bez mogućnosti da pobjegne. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno udobna kuhinja nudi sve što vam treba. U slučaju punog popunjavanja, u kuhinji bi moglo biti malo tesno... Kao što rekoh, preporučujemo smještaj, ako je dostupna soba okrenuta prema unutarnjem dvorištu️.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobu br. 1. U osnovi vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da boravimo u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo cijeli san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno i soba br. 1, su smještene direktno uz nogostup/glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali bismo rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naša jazavčarka mogla slobodno šetati bez opasnosti da se izgubi. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, u rustikalnoj kuhinji se može naći sve što vam treba. S punim popunjenjem, u kuhinji bi moglo postati malo tijesno... Kao što rekoh, možemo preporučiti smještaj, ali samo ukoliko možete rezervirati sobu s pogledom na dvorište. ️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Samo po sebi vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da provodimo odmor u Husumu u vrlo lijepom vremenu i vrućini, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno i soba br. 1 se nalazi izravno na trotoaru/glavnoj ulici... Rado ćemo se vratiti, ali ćemo tada rezervirati sobu na dvorišnoj strani. Dvorište je ugodno uređeno i odmah pruža opuštanje uz čašu vina. Na tom mjestu je naša jazavčara mogla slobodno hodati bez mogućnosti da se izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. Ako je kuća puna, u kuhinji može biti malo tesno... Kao što rekoh, možemo preporučiti smještaj, ako je moguće rezervirati sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. No, kako smo imali sreće da provodimo odmor u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućine, morali smo preko noći ostaviti otvorene prozore prema ulici. To nam je oduzelo san od otprilike 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1 nalazi se direktno uz pločnik/glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu koja gleda na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naša kujica mogla slobodno šetati, a da se nije mogla izgubiti. Ako kuća nije puna, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam treba. No, kada je kuća puna, u kuhinji može postati malo gužva... Kao što rekoh, preporučujemo smještaj, pogotovo ako je dostupna soba koja gleda na unutarnje dvorište.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br.1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće boraviti u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućine, prisiljeni smo noću ostaviti prozore prema ulici otvorene. To nam je oduzelo sav san oko četiri i trideset. Kuća i soba br.1 su direktno uz trotoar/glavnu ulicu...rado ćemo se vratiti, ali ćemo tada rezervirati sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Na tom mjestu je mogao slobodno šetati i naš Dachshund, a da se nije mogao izgubiti. Ukoliko kuća nije puna, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam treba. Pri punom popunjavanju, u kuhinji bi moglo biti malo gužve...kao što rekoh, možemo preporučiti smještaj, ako je dostupna soba s pogledom na unutarnje dvorište️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. No, budući da smo imali sreće da u Husumu boravimo tijekom lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorenima preko noći. To nam je oduzelo sav san od oko 4:30 sati. Kuća, odnosno i soba broj 1, nalazi se direktno uz nogostup/glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu koja gleda na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i pruža trenutak opuštanja uz čašu vina. Tamo je naša ženka jazavčara mogla slobodno lutati, bez straha da će pobjeći. Ako kuća nije u potpunosti popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam je potrebno. U slučaju potpune popunjenosti, kuhinja može biti malo skučena ... kako sam rekao, možemo preporučiti smještaj, posebno ako se rezervira soba s pogledom na unutarnje dvorište.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Budući da smo imali sreće boraviti u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni držati prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4:30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1 se nalazi direktno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali ćemo rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta dok pijete čašu vina. Tamo je naš jazavčar mogao slobodno šetati, a da se nije mogao izgubiti. Dok god kuća nije potpuno popunjena, rustikalna kuhinja nudi sve što vam treba. Pri punom popunjavanju kuhinja bi mogla postati malo skučena. Kao što sam rekao, preporučujemo smještaj, posebno ako se može rezervirati soba okrenuta prema unutarnjem dvorištu️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je uskratilo spavanje od oko 4.30 sati ujutro. Kuća i soba br. 1 su odmah uz nogostup/glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali tada ćemo rezervirati sobu koja gleda na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naš jazavac također mogao slobodno kretati bez opasnosti da će pobjeći. Sve dok kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. No, ako je kuća popunjena, moglo bi biti malo skučeno u kuhinji...kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, posebno ako je dostupna soba koja gleda na unutarnje dvorište. ️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. Međutim, imali smo sreću da provodimo odmor u Husumu za lijepog vremena i vrućine, tako da smo morali ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4.30 ujutro. Kuća, odnosno i soba br. 1, nalazi se izravno uz nogostup/glavnu ulicu...radosno bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naš jazavčar mogao slobodno šetati, a da se nije mogao izgubiti. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja pruža sve što trebate. Međutim, kod potpunog popunjenosti, u kuhinji može biti malo gužve...kao što rekoh, možemo preporučiti smještaj, ako je moguće rezervirati sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu. 🌟

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Sama po sebi vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće i boravili u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, morali smo ostaviti prozore uz cestu otvorene preko noći. To nam je uskratilo san od oko 4:30. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se direktno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je i naš Dachshund mogao slobodno šetati, a da se ne može samostalno udaljiti. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam je potrebno. No, ako je kuća puna, u kuhinji bi moglo biti malo tijesno... kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, ali samo ako rezervirate sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu. 💙

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. U osnovi vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, pošto smo imali sreće da ljetujemo u Husumu u lijepom vremenu i vrućini, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1 se nalazi izravno uz pločnik / glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali rezervirat ćemo sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se i naš jazavčar mogao slobodno kretati, bez opasnosti da će pobjeći. Dok kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što trebate. U slučaju pune popunjenosti, u kuhinji bi moglo biti malo gužve... Kao što rekoh, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu s pogledom na unutarnje dvorište. 🔒

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da provodimo odmor u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo sav san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se odmah uz pločnik/glavnu ulicu... rado ćemo se vratiti, ali ćemo rezervirati sobu sa pogledom na dvorište. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opusti uz čašu vina. Tamo je naš dugosjekao mogao slobodno kretati, a da se nije mogao previše udaljiti. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja ima sve što vam treba. Pri punom popunjenju, može postati pomalo skučeno... kao što rekoh, preporučujemo smještaj, posebno ako je moguće rezervirati sobu s pogledom na dvorište.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br.1. U suštini vrlo lijepa i prostrana soba. No, pošto smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućina, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzimalo san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br.1 je direktno uz pješačku stazu/glavnu ulicu...rado bismo se vratili, ali sljedeći put bi rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se mogao slobodno kretati i naš jazavčar bez straha da će se izgubiti. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja ima sve što vam treba. Kad je kuća puna, možda bi u kuhinji bilo malo tijesno...kao što sam rekao, preporučujemo smještaj, ali samo ako rezervirate sobu okrenutu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, imali smo sreće da smo bili na odmoru u Husumu za lijepog vremena i vrućine, pa smo bili prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od otprilike 4:30 sati ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz pločnik/glavnu ulicu... rado bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naš retriver mogao slobodno šetati, a da se ne usudi pobjeći. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja ima sve što vam treba. Ako je kuća potpuno popunjena, može biti malo skučeno u kuhinji... kao što rekoh, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da možete rezervirati sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Samo po sebi vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu u vrlo lijepom vremenu i vrućini, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo spavanje od oko 4.30 ujutro. Kuća ili soba br. 1 smještena je izravno uz trotoar / glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali rezervirat ćemo sobu sa stražnje strane. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Na tom je mjestu naš pas mogao slobodno lutati, a da se nije mogao izgubiti. Ako kuća nije potpuno popunjena, također ugodna rustikalna kuhinja ima sve što vam treba. Kad je kuća puna, u kuhinji može biti malo gužve... Kao što rekoh, preporučujemo smještaj, pogotovo ako je moguće rezervirati sobu sa stražnje strane Hofa.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br.1. To je vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, imali smo sreće da smo bili na odmoru u Husumu za lijepog vremena i vrućine, pa smo morali ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4:30 ujutro. Kuća i soba br.1 su direktno uz pločnik/glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali ćemo tada rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ljepo uređeno i odmah vas opusti uz čašu vina. Tamo se i naš mali jazavčar mogao slobodno kretati bez opasnosti da pobjegne. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. Kod punog popunjenja, kuhinja bi mogla postati malo uska... Kao što sam rekao, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu. ️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br.1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Međutim, budući da smo imali sreće boraviti u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, morali smo ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br.1, nalazi se izravno uz nogostup/glavnu ulicu ...rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah opušta uz čašu vina. Tamo je naš psić mogao slobodno trčkarati bez straha da će pobjeći. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. U slučaju punog popunjenja, može postati malo tijesno u kuhinji..kao što sam rekao, preporučujemo smještaj, posebno ako je moguće rezervirati sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. No, sreća nam je bila naklonjena da provedemo odmor u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrlo toplo vrijeme, pa smo morali ostaviti otvorene prozore prema ulici preko noći. To nam je oduzelo san oko 4:30. Kuća, odnosno soba br. 1 nalazi se direktno uz pločnik/glavnu ulicu... Rado bismo se vratili, ali bismo prethodno rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je uređeno ugodno i odmah vam omogućuje opuštanje uz čašu vina. Na tom mjestu je i naš šarplaninac mogao slobodno se kretati, a da se ne izgubio. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja nudi sve što vam je potrebno. U slučaju pune popunjenosti, kuhinja bi mogla postati malo skučena... Kao što rekoh, mogu preporučiti smještaj, osobito ako biste rezervirali sobu s pogledom na unutarnje dvorište.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobu broj 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće i bilo je lijepo vrijeme i vrućina dok smo bili na odmoru u Husumu, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4:30 sati. Kuća i soba broj 1 direktno su uz pločnik/glavnu ulicu...rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opusti uz čašicu vina. Tamo je naš psić mogao slobodno trčati bez bojazni da će pobjeći. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam je potrebno. Prilikom punog popunjenosti, kuhinja bi mogla postati malo skučena...kao što rekoh, preporučujemo smještaj, posebno ako možete rezervirati sobu s pogledom na unutarnje dvorište️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Inače je vrlo lijepa i prostrana soba. Budući da smo imali sreće boraviti u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, morali smo ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od otprilike 4.30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz nogostup/glavnu ulicu ... rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naš jazavčar mogao slobodno šetati ne da bi se izgubio. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam treba. U slučaju potpune popunjenosti, u kuhinji može biti malo tijesno ... kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu s pogledom na unutarnje dvorište.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Ali pošto smo imali sreće da budemo na odmoru u Husumu u vrlo lijepo vrijeme i vrućini, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4.30 ujutro. Kuća, odnosno soba broj 1 se nalazi direktno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. tamo je naš pudl mogao slobodno šetati bez straha da će pobjeći. Ukupno gledano, ako kuća nije u potpunosti popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. S punim popunjenjem, kuhinja bi mogla postati malo gužva. Kao što sam rekao, preporučujemo smještaj, posebno rezervirajući sobu prema dvorištu 🙂

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br.1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Međutim, srećom smo imali lijepo vrijeme i vrućinu u Husumu za vrijeme odmora, tako da smo bili prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo cijeli san od oko 4:30 sati. Kuća i soba br.1 nalaze se izravno na nogostupu / glavnoj ulici ... rado ćemo se vratiti, ali ćemo rezervirati sobu okrenutu prema unutrašnjem dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naš mali psić mogao slobodno trčati bez opasnosti da pobjegne. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. U potpunom popunjavanju, u kuhinji bi moglo postati maleno... Kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće boraviti u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, morali smo ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo sav san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se direktno uz pločnik/glavnu ulicu ...rado ćemo se vratiti, ali bismo rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je mogao slobodno šetati i naš jazavčar bez straha da će se izgubiti. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam je potrebno. U slučaju punog popunjenosti, kuhinja može postati malo skučena...kao što rekoh, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da možete rezervirati sobu s pogledom na unutarnje dvorište️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br.1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, s obzirom na to da smo imali sreće i vrijeme je bilo vrlo lijepo i vruće za odmor u Husumu, morali smo ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je odnijelo sav san od otprilike 4.30 ujutro. Kuća ili soba br.1 smještena je izravno uz pločnik/glavnu ulicu ...rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naš dachshund mogao slobodno šetati bez opasnosti da će pobjeći. Dok god kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja ima sve što trebate. Kada je kuća puna, u kuhinji bi moglo biti malo gužve..kao što rekoh, možemo preporučiti smještaj, posebno ako je moguće rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu. ️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br.1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. Međutim, budući da smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je uskraćivalo san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br.1 se nalazi izravno uz pločnik / glavnu ulicu... rado ćemo se vratiti, ali tada bismo rezervirali sobu koja gleda na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Na dvorištu je naš koker spanijel mogao slobodno šetati, a da se ne može pobjeći. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja ima sve što vam treba. No, ako je kuća puna, kuhinja bi mogla biti malo skučena... kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu s pogledom na unutarnje dvorište️.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. No, srećom smo imali lijepo vrijeme i vrućinu tijekom odmora u Husumu, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je uzelo cjelokupan san oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1 nalaze se direktno uz pločnik/glavnu ulicu... rado bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Na dvorištu se mogao slobodno kretati i naš jazavčar bez opasnosti da pobjegne. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja također ima sve što vam treba. No, ako je kuća potpuno popunjena, u kuhinji bi moglo biti malo skučeno... kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da se rezervira soba s pogledom prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, imali smo sreće da provedemo odmor u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno i soba br. 1 nalaze se izravno uz pločnik/glavnu ulicu... rado ćemo se vratiti, ali bismo rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Na dvorištu je naš mops mogao slobodno lutati bez opasnosti da se izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam treba. Puno popunjena kuhinja može biti malo skučena...kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, posebno ako možete rezervirati sobu prema unutrašnjem dvorištu. 🙂

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br.1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, pošto smo imali sreću da provedemo godišnji odmor u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br.1 se nalazi izravno na pločniku/glavnoj ulici... Rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah poput čaše vina opušta. Na tom mjestu je naš mezimac moga slobodno kretati bez opasnosti da će se izgubiti.Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja također nudi sve što vam treba. Pri punoj popunjenosti, u kuhinji može postati malo skučeno... Kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da možete rezervirati sobu s pogledom na unutarnje dvorište️.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br.1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće i da je bilo vrlo lijepo vrijeme i vrućina kada smo bili na odmoru u Husumu, prisiljeni smo bili preko noći ostaviti prozore prema ulici otvorene. To nam je oduzelo cijeli san od oko 4:30 ujutro. Kuća ili soba br. 1 se nalazi direktno uz pločnik/glavnu ulicu ...rado bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Na dvorištu je naš ljubimac džek ruski terijer mogao slobodno šetati, a da nije mogao pobjeći. Osobito ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. No u slučaju potpune popunjenosti, može biti malo skučeno u kuhinji...kao što rekoh, možemo preporučiti smještaj, pogotovo ako se može rezervirati soba prema unutarnjem dvorištu️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Međutim, s obzirom na to da smo imali sreće i bili na odmoru u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore preko noći. To nam je oduzelo cijeli san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba broj 1 se nalazi direktno uz pješačku stazu / glavnu ulicu ... rado bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah omogućuje opuštanje uz čašu vina. Na dvorištu se naš daki mogao slobodno kretati, a da se nije mogao izgubiti. Pod uvjetom da kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja također nudi sve što vam treba. Kada je kuća potpuno popunjena, u kuhinji može biti malo tijesno ... kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, ako je moguće rezervirati sobu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješteni smo bili u sobi br. 1. U osnovi vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, s obzirom na lijepo vrijeme i vrućinu tijekom našeg odmora u Husumu, bili smo prisiljeni držati prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu ... Rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah omogućuje opuštanje uz čašu vina. Tamo se i naš jazavčar mogao slobodno kretati bez da se samostalno izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja također nudi sve što vam je potrebno. S punim popunjavanjem, kuhinja može biti malo tijesna ... Kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj ako rezervirate sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Samo po sebi je vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da odemo na odmor u Husum za vrlo lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo sav san od oko 4:30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1 se nalazi izravno uz trotoar/glavnu ulicu... rado bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašicu vina. Tamo se naš pekinezer također mogao slobodno kretati bez opasnosti od samooslobađanja. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja također nudi sve što vam treba. U slučaju punog popunjenosti, može biti malo gužve u kuhinji... kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, ukoliko je moguće rezervirati sobu s pogledom na unutarnje dvorište.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. U principu je to vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da dolazimo na odmor u Husumu tijekom vrlo lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore preko noći prema ulici. To nam je oduzelo sav san od oko 4:30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz nogostup / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali tada ćemo rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je udobno uređeno i odmah vam omogućuje opuštanje uz čašu vina. Domaćem psu je također bilo dopušteno slobodno kretanje, a da se ne bi samovoljno udaljio. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam treba. U slučaju potpune popunjenosti, kuhinja može biti malo skučena. Kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da možete rezervirati sobu prema unutarnjem dvorištu. :)

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače je vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da boravimo u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od otprilike 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu ... voljeli bismo se vratiti, ali bismo rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je udobno uređeno i odmah pruža opuštanje uz čašu vina. Na tom mjestu je naš jazavčar mogao slobodno kretati bez da se izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam je potrebno. Kod potpune popunjenosti, u kuhinji može biti malo tijesno ... kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da možete rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. U osnovi, vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, s obzirom da smo imali sreću boraviti u Husumu za vrijeme vrlo lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore prema ulici preko noći. To nam je oduzelo potpuni san od otprilike 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1, se direktno nalazi na nogostupu / glavnoj ulici... Rado ćemo ponovno doći, ali bismo onda rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naš mali jazavčar mogao slobodno trčati bez da se izgubi. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja ima sve što vam treba. U slučaju potpunog popunjavanja, kuhinja bi mogla biti malo tijesna... Kao što sam rekao, preporučujemo smještaj, posebno ako rezervirate sobu okrenutu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješteni smo bili u sobi br. 1. Inače, jako lijepa i prostrana soba. Međutim, s obzirom da smo imali sreće da boravimo u Husumu za lijepog vremena i vrućina, bili smo prisiljeni ostavljati prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od otprilike 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se direktno uz pločnik/glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah pruža opuštanje uz čašu vina. Tamo se naš mops mogao slobodno kretati bez da se mogao izgubiti. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. U slučaju punog popunjenja, moglo bi biti malo tesno u kuhinji... kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj ako je moguće rezervirati sobu prema unutrašnjem dvorištu️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Međutim, s obzirom da smo imali sreće da idemo na odmor u Husum za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni držati prozore prema ulici otvorenima preko noći. To nam je oduzelo cijeli san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno i soba broj 1 se nalazi direktno uz pločnik/glavnu ulicu... rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naš španjolski hrt mogao slobodno kretati bez opasnosti od bijega. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja pruža sve što je potrebno. S punim kapacitetom, može biti malo skučeno u kuhinji... kao što sam rekao, mogu preporučiti smještaj, pod uvjetom da je moguće rezervirati sobu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Ali pošto smo imali sreće da provodimo odmor u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, morali smo ostaviti otvorene prozore preko noći prema ulici. To nam je oduzelo potpuni san od otprilike 4:30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu. Rado ćemo se vratiti, ali bismo idući put rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vam omogućuje opuštanje uz čašu vina. Tamo je naša jazavčarka mogla slobodno šetati, a da se ne bi izgubila. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. Kada je kuća potpuno popunjena, može biti malo tijesno u kuhinji. Kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, pogotovo ako možete rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu. 💙

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješteni smo bili u sobi broj 1. Sama soba je jako lijepa i prostrana. Međutim, jer smo imali sreće da u Husumu boravimo za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore uz cestu otvorene preko noći. To nam je oduzelo potpuni san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1 nalazi se odmah uz nogostup/glavnu ulicu... rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Na dvorištu se naš pas mogao slobodno kretati bez da se mogao izgubiti. Kada kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja pruža sve što vam treba. S punim popunjavanjem, kuhinja može biti malo uska... kako sam rekao, mogu preporučiti smještaj, ako je moguće rezervirati sobu prema unutarnjem dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. Međutim, budući da smo imali sreću boraviti u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore preko noći. To nam je oduzimalo cjelokupan san od otprilike 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz pločnik/glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali ćemo tada rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vam pruža opuštajuću atmosferu uz čašu vina. Tamo je naša jazavčarka mogla slobodno šetati bez straha da će se izgubiti. Dok god kuća nije potpuno popunjena, rustikalno i udobno opremljena kuhinja nudi sve što vam treba. S punim popunjenjem, u kuhinji bi moglo biti malo tesno... Kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, pogotovo ako možete rezervirati sobu usmjerenu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Soba je vrlo lijepa i prostrana. No, budući da smo imali sreće i imali lijepo vrijeme i vrućinu u Husumu, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore preko noći. To nam je oduzelo cijeli san od oko 4:30. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali rezervirat ćemo sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naš pas mogao slobodno trčati, a da se ne bi izgubio. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam treba. S punim popunjavanjem kuhinja može postati malo tijesna ... kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. U osnovi vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće i vrijeme je bilo lijepo i vruće tijekom našeg odmora u Husumu, morali smo ostaviti otvorene prozore preko noći. To nam je oduzelo san od otprilike 4.30 ujutro. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se direktno uz nogostup/glavnu ulicu... voljeli bismo se vratiti, ali bi tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naš jazavčar mogao slobodno kretati bez mogućnosti da se izgubi. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja ima sve što vam treba. U slučaju potpune popunjenosti, kuhinja bi mogla biti malo skučena... kao što sam već rekla, mogu preporučiti smještaj ukoliko je moguće rezervirati sobu prema unutarnjem dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Međutim, s obzirom na to da smo imali sreću da provodimo odmor u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore preko noći prema ulici. To nam je ukradlo cijeli san oko 4.30 ujutro. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz pločnik/glavnu ulicu... rado bismo se vratili, ali tada bismo rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naš mješanac također mogao slobodno kretati bez straha da će pobjeći. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja ima sve što vam treba. U slučaju potpune popunjenosti, kuhinja može postati malo tijesna. Kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, ako je moguće rezervirati sobu prema unutarnjem dvorištu️.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. Međutim, budući da smo imali sreće boraviti u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo cijeli san oko 4:30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1 se nalazi neposredno uz pločnik/glavnu ulicu... Rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah omogućuje opuštanje uz čašu vina. Tamo je naš jazavčar mogao slobodno šetati bez opasnosti da pobjegne. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalno i udobna kuhinja ima sve što vam treba. U slučaju punog popunjavanja, moglo bi biti malo gužve u kuhinji... Kao što sam rekao, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješteni smo bili u sobi broj 1. Inače, jako lijepa i prostrana soba. Ali, budući da smo imali sreće da provedemo godišnji odmor u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore preko noći prema ulici. To nam je oduzelo cijeli san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba broj 1, nalaze se izravno uz nogostup/glavnu ulicu... rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah omogućuje opuštanje uz čašu vina. Tamo se naš jazavčar mogao slobodno kretati, bez da bi se samostalno odvojio. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja također pruža sve što vam treba. U slučaju potpunog popunjavanja moglo bi biti malo skučeno u kuhinji... kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, naravno ako je moguće rezervirati sobu prema unutarnjem dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. No, budući da smo imali sreću da boravimo u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore preko noći prema cesti. To nam je oduzelo san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br.1 se nalazi izravno uz pločnik/glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali ćemo tada rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naša šapica mogla slobodno kretati bez da se izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. U slučaju potpune popunjenosti, kuhinja bi mogla postati malo skučena... Kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. U osnovi, vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, s obzirom da smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu u lijepom vremenu i vrućini, morali smo ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo potpuni san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz nogostup / glavnu ulicu ... rado ćemo se opet vratiti, ali tada bi rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naša daska mogla slobodno kretati bez da se samostalno mogla kretati. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja također nudi sve što vam treba. U slučaju potpune popunjenosti, može biti malo tijesno u kuhinji ... kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu okrenutu prema unutrašnjem dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješteni smo u sobi broj 1. Inače je vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, kako smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu u vrlo lijepom vremenu i vrućini, morali smo ostaviti otvorene prozore preko noći prema ulici. To nam je oduzelo cijeli san oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz pločnik/glavnu ulicu... rado ćemo se vratiti, ali tada bismo rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah opušta uz čašu vina. Ondje se naš haski mogao slobodno kretati bez da bi se mogao odvojiti. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. U slučaju potpune popunjenosti, u kuhinji bi moglo biti malo tesno... kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da se rezervira soba okrenuta prema dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Međutim, budući da smo bili sretni da provedemo odmor u Husumu u lijepom vremenu i vrućini, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorenima preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz pločnik/glavnu ulicu... Rado bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je udobno uređeno i odmah označava opuštanje uz čašu vina. Tamo se naš šarplaninac mogao slobodno kretati bez da se samostalno provodi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno udobna kuhinja ima sve što vam treba. U slučaju punog popunjavanja, moglo bi biti malo tijesno u kuhinji... Kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, pretpostavljajući da je moguće rezervirati sobu s pogledom na dvorište.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Ali, s obzirom da smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu pri lijepom vremenu i vrućini, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali bismo onda rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i omogućuje opuštanje odmah uz čašu vina. Tamo se naš šarplaninac mogao slobodno kretati bez da se samostalno izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja ima sve što vam treba. Ako je kuća potpuno popunjena, u kuhinji može biti malo skučeno. Kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu okrenutu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobu br. 1. Inače jako lijepa i prostrana soba. Ali s obzirom na to da smo imali sreće da ljetujemo u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni držati otvorenim prozore preko noći prema ulici. To nam je otelo san od otprilike 4.30 ujutro. Kuća ili soba br. 1 se nalaze izravno uz trotoar / glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naš pudlica mogla slobodno kretati bez da bi se izgubila. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja također pruža sve što vam treba. U slučaju potpunog popunjavanja, kuhinja može postati malo tijesna... Kao što sam rekao, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da možete rezervirati sobu prema unutarnjem dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreću da ljetujemo u Husumu kod lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni cijelu noć ostaviti otvorene prozore prema ulici. To nam je oduzelo cijeli san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali tada bismo rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah opušta uz čašu vina. Tamo se naš jazavčar također mogao slobodno kretati bez opasnosti da će se izgubiti. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam treba. Ako je kuća potpuno popunjena, kuhinja može biti malo uska... Kao što sam već rekao, mogu preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu s pogledom prema dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. Međutim, budući da smo imali sreću da provedemo odmor u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore preko noći otvorenima prema ulici. To nam je oduzelo san oko 4:30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1 je direktno pored pločnika / glavne ulice. Rado bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i omogućuje da se odmah opustite uz čašu vina. Tamo se naš mali psić mogao slobodno kretati bez opasnosti od bijega. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja ima sve što vam je potrebno. Ako je kuća popunjena, kuhinja bi mogla biti malo tijesna. Kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu okrenutu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. Ali, s obzirom na to da smo imali sreće i boravili u Husumu tijekom lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo sav san od otprilike 4:30 ujutro. Kuća i soba br. 1 nalaze se izravno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali tada bismo rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naš daska mogao slobodno šetati bez opasnosti od dezorijentiranja. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam treba. Kod potpune popunjenosti, kuhinja može biti malo skučena ... kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, ali samo ako možete rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Samo po sebi lijepa i prostrana soba. Međutim, s obzirom da smo imali sreću da boravimo u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore preko noći prema ulici. To nam je oduzimalo san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se direktno uz pješački trotoar / glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali tada ćemo rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i omogućuje opuštanje uz čašicu vina. Na dvorištu se naš jazavčar mogao slobodno kretati bez da se izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno-ugodna kuhinja ima sve što vam treba. U potpunom popunjavanju kuhinja može postati malo uska... Kao što sam rekao, mogu preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu okrenutu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješteni smo bili u sobi broj 1. Po sebi je to vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, pošto smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni noću ostaviti prozore prema ulici otvorene. To nam je oduzelo sav san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu ... Rado ćemo se vratiti, ali rezervirat ćemo sobu prema dvorištu. Dvorište je udobno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naš šarplaninac mogao slobodno kretati bez straha da će otići sam. Kad god kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. U slučaju punog popunjenja, kuhinja bi mogla postati malo tijesna. Ponavljam, preporučujemo smještaj, ako je moguće rezervirati sobu prema dvorištu️.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Po sebi vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće provoditi odmor u Husumu u vrlo lijepom vremenu i vrućini, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorenima tijekom noći. To nam je oduzelo kompletan san od otprilike 4:30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno na pločniku/glavnoj ulici ... rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu okrenutu prema unutrašnjem dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i omogućava opuštanje uz čašu vina. Tamo se naša kratkodlaka jazavčarka mogla slobodno kretati bez da izmakne kontroli. Pod uvjetom da kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja također pruža sve što vam treba. S punim popunjavanjem kuhinja bi mogla biti nešto skučena... kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu okrenutu prema unutrašnjem dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da idemo na odmor u Husum za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od otprilike 4.30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz nogostup / glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali bi tada rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vam omogućuje opuštanje uz čašu vina. Na tom mjestu naš je jazavčar mogao slobodno se kretati bez da se izgubi. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, tradicionalna i ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. U slučaju potpunog popunjavanja, kuhinja može biti malo tijesna... Kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da možete rezervirati sobu prema unutarnjem dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Soba je bila vrlo lijepa i prostrana. Međutim, s obzirom da smo imali sreće da smo bili na odmoru u Husumu tijekom lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1 se nalazi neposredno uz nogostup / glavnu ulicu ... rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah opušta uz čašu vina. Tamo je naša jazavčarka mogla slobodno trčati bez straha da će pobjeći. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam treba. U slučaju potpune popunjenosti, u kuhinji bi moglo biti malo tijesno ... kao što je već rečeno, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu prema unutarnjem dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješteni smo bili u sobi broj 1. Inače je to vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni noću ostaviti prozore prema ulici otvorene. To nam je oduzelo san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se direktno uz pločnik/glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se i naš jazavčar mogao slobodno kretati bez opasnosti da se izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja ima sve što vam je potrebno. Kod potpune popunjenosti kuće, kuhinja može biti malo skučena... Kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, pogotovo ako je moguće rezervirati sobu okrenutu prema unutrašnjem dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Ali, srećom, bili smo na odmoru u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, pa smo bili prisiljeni noću ostaviti otvorene prozore prema ulici. To nam je oduzelo potpuni san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, se nalaze izravno uz pločnik / glavnu ulicu... Rado bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Na dvorištu je naš jazavčar mogao slobodno šetati bez da se izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. S punim popunjenjem, kuhinja bi mogla biti malo uska... Kao što sam rekao, mogu preporučiti smještaj, pogotovo ako rezervirate sobu okrenutu prema dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. To je vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da boravimo u Husumu za lijepog vremena i vrućine, morali smo ostaviti prozore prema ulici otvorenima preko noći. To nam je oduzelo san od otprilike 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1 se nalazi izravno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Na dvorištu je naša štene moglo slobodno šetati bez da se izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna kuhinja ima sve što vam je potrebno. Ako je kuća potpuno popunjena, kuhinja može biti malo skučena ... kao što sam rekao, preporučujemo smještaj, posebno ako možete rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobu broj 1. Inače, vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, jer smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu u lijepom vremenu i vrućini, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo cijeli san od oko 4.30 sati ujutro. Kuća, odnosno soba broj 1 nalazi se izravno uz nogostup / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i omogućuje da se odmah opustite uz čašu vina. Tamo je naš dachshund također mogao slobodno kretati bez da se mogao samostalno kretati. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja ima sve što vam treba. Ako je kuća potpuno popunjena, kuhinja bi mogla biti malo skučena... kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, s obzirom na to da možete rezervirati sobu prema unutarnjem dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. U suštini, vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu za jako lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore preko noći otvorene prema ulici. To nam je oduzelo cijeli san oko 4.30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1 se nalazi izravno uz nogostup/glavnu ulicu ... rado ćemo se ponovno vratiti, ali bismo tada rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je udobno uređeno i omogućava opuštanje odmah uz čašu vina. Na dvorištu se naša jagd terijerka mogla slobodno kretati, a da ne bi pobjegla. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna kuhinja također nudi sve što vam treba. S punim popunjavanjem, kuhinja bi mogla postati malo tijesna ... kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu prema unutarnjem dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješteni smo bili u sobi br. 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Ali budući da smo imali sreće i bili na odmoru u Husumu pri lijepom vremenu i vrućini, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo potpuni san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1 se nalazi direktno uz pločnik/glavnu ulicu... rado ćemo se vratiti, ali tada bismo rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorišta je udobno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naša Dachshund mogao slobodno kretati bez da se mogao izgubiti. Dok god kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. S punim popunjavanjem, u kuhinji može biti malo tijesno... kako rekoh, možemo preporučiti smještaj, posebno ukoliko rezervirate sobu okrenutu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješteni smo bili u sobi broj 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreću da odemo na odmor u Husum za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni noću ostaviti prozore prema ulici otvorenima. To nam je oduzelo cjelokupan san od otprilike 4:30. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado bismo se vratili, ali tada bismo rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah omogućava opuštanje uz čašu vina. Tamo se naš jazavčar mogao slobodno kretati, a da se nije mogao samostalno kretati. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno-udobna kuhinja nudi sve što vam treba. Kada je potpuno popunjena, kuhinja bi mogla biti malo skučena ... kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu prema unutrašnjem dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, s obzirom da smo imali sreće da smo bili na odmoru u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore uz cestu otvorenima preko noći. To nam je oduzelo cijeli san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1 nalazi se izravno uz trotoar/glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali tada bismo rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i omogućuje opuštanje pri čaši vina. Tamo se naš jazavčar mogao slobodno kretati bez da se zaputi. Kad kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. Kad je kuća potpuno popunjena, kuhinja bi mogla biti malo tijesna... Kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu s pogledom na unutarnje dvorište️.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smo smješteni u sobi br. 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Međutim, s obzirom da smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorenima preko noći. To nam je oduzelo cjelokupan san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se direktno uz pločnik / glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali tada bismo rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo naš mali psić je mogao slobodno trčkarati bez da mu nedostaje kontrole. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. S punim popunjavanjem moglo bi postati malo tijesno u kuhinji... Kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, posebno rezervirajte sobu okrenutu prema dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače to je vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, kako smo bili sretni da provedemo odmor u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućina, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1 je direktno uz pločnik/glavnu ulicu... rado ćemo se vratiti, ali tada bismo rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo je naš jazavčar mogao slobodno se kretati bez da se izgubi. Ukoliko kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja ima sve što vam treba. Sa potpunim popunjavanjem moglo bi biti malo tijesno u kuhinji... kao što rekoh, mogu preporučiti smještaj, uz rezervaciju sobe s pogledom prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. Međutim, s obzirom na to da smo imali sreću da boravimo u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzimalo san od oko 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba broj 1, je direktno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali ćemo tada rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je lijepo uređeno i odmah omogućuje opuštanje uz čašu vina. Na dvorištu je naša haski džukela mogla slobodno šetati bez opasnosti od bijega. Kada kuća nije potpuno popunjena, rustikalno i udobna kuhinja ima sve što vam treba. S punim kapacitetom, kuhinja može biti malo skučena ... kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da možete rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješteni smo bili u sobi br. 1. U osnovi, vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, budući da smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućine, morali smo otvoriti prozore prema ulici preko noći. Od oko 4:30 sati ujutro, to nam je ukralo cijeli san. Kuća, odnosno soba br. 1 nalazi se direktno uz pločnik / glavnu ulicu... rado bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu koja gleda na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah omogućuje opuštanje uz čašu vina. Tamo je naš terijer mogao slobodno šetati, iako je mogao biti samostalan. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno i ugodno uređena kuhinja nudi sve što vam treba. Ako je kuća potpuno popunjena, može biti malo tijesno u kuhinji... kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu koja gleda prema dvorištu.️

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Međutim, budući da smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu za vrijeme lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo cijeli san oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz trotoar / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali tada ćemo rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je udobno uređeno i istog trenutka opušta uz čašu vina. Tamo se naš mops mogao slobodno kretati bez da se samostalno ne upusti. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja nudi sve što vam treba. Ako je kuća potpuno popunjena, kuhinja može malo postati uska ... kao što sam već rekao, mogu preporučiti smještaj, pod uvjetom da se rezervira soba prema unutarnjem dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. U osnovi vrlo lijepa i prostrana soba. Ali budući da smo imali sreću da provedemo odmor u Husumu kod lijepog vremena i vrućine, morali smo ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo cijeli san od otprilike 4.30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz pločnik/glavnu ulicu... Rado ćemo se vratiti, ali rezervirat ćemo sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah omogućuje opuštanje uz čašu vina. Tamo se naš jazavčar mogao slobodno kretati bez mogućnosti da se udalji. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja pruža sve što vam treba. Kod potpune popunjenosti kuhinja bi mogla postati malo tijesna... Kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, posebno ako je moguće rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače, vrlo lijepa i prostrana soba. S obzirom da smo imali sreće da boravimo u Husumu za lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od otprilike 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado ćemo se vratiti, ali ćemo rezervirati sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naš džakel također mogao slobodno kretati bez da se samostalno zanima. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna, ugodna kuhinja također nudi sve što vam treba. U slučaju potpunog popunjenja, kuhinja bi mogla postati malo tijesna ... kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da se rezervira soba prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi broj 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Ali budući da smo imali sreće da provodimo odmor u Husumu s vrlo lijepim vremenom i vrućinom, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore preko noći. To nam je oduzelo cijeli san oko 4:30 sati. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu... rado bismo se vratili, ali tada bismo rezervirali sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Na dvorištu se naš dabar također mogao slobodno kretati bez da se izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja također nudi sve što vam treba. S punim popunjavanjem kuhinja bi mogla malo postati tesna... kao što sam već rekla, možemo preporučiti smještaj, sve dok vam je moguće rezervirati sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. Međutim, budući da smo imali sreću da bude jako lijepo vrijeme i vrućina tijekom našeg odmora u Husumu, morali smo ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo sav san od oko 4:30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz nogostup / glavnu ulicu... rado ćemo se vratiti, ali ćemo rezervirati sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vas opušta pri čaši vina. Na dvorištu se naš dachshund mogao slobodno kretati, bez opasnosti da pobjegne. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja ima sve što vam treba. S punim popunjavanjem, kuhinja može biti malo tijesna... kao što sam već rekao, preporučujemo smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu okrenutu prema unutarnjem dvorištu. 🏡

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Ali budući da smo imali sreću da odmor provedemo u Husumu za lijepog vremena i vrućina, bili smo prisiljeni ostaviti otvorene prozore preko noći prema ulici. To nam je otelo potpuni san od oko 4:30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz pločnik/glavnu ulicu ... rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu sa dvorišne strane. Dvorište je lijepo uređeno i odmah vam omogućuje opuštanje uz čašu vina. Na dvorištu se naš šnaucer mogao slobodno kretati bez opasnosti da se izgubi (upskaaraj). Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i udobna kuhinja također ima sve što vam treba. Kada je kuća potpuno popunjena, kuhinja može biti malo tesna.. kao što sam već rekao, možemo preporučiti smještaj, sve dok je moguće rezervirati sobu okrenutu prema dvorištu️.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Sama soba je vrlo lijepa i prostrana. Međutim, pošto smo imali sreće da provedemo odmor u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućine, bili smo prisiljeni noću ostaviti otvorene prozore prema ulici. To nam je oduzelo cijeli san od otprilike 4:30 sata. Kuća i soba br. 1 se nalaze izravno uz nogostup / glavnu ulicu ... rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah omogućuje opuštanje uz čašu vina. Tamo se i naš mješanac mogao slobodno kretati bez opasnosti da se izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, šarmantna kuhinja nudi sve što vam treba. S punim popunjavanjem, kuhinja bi mogla biti malo tesna ... kao što sam već rekao, mogu preporučiti smještaj, ako uspijete rezervirati sobu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smješteni smo bili u sobi br. 1. Soba je inače vrlo lijepa i prostrana. Međutim, imali smo sreće da provodimo odmor u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućine, tako da smo bili prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorenima preko noći. To nam je oduzelo cijeli san od otprilike 4:30 ujutro. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz pločnik/glavnu ulicu... Rado bismo se vratili, ali bismo tada rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Tamo se naš jazavčar također mogao slobodno kretati bez opasnosti da će pobjeći. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalno i ugodno uređena kuhinja ima sve što vam treba. S puno ljudi u kući, kuhinja može biti malo tijesna... Kao što sam već rekao, mogu preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu okrenutu prema dvorištu.

Henning S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Rezervacija, plaćanje i obrada su vrlo dobro funkcionirali online! Komunikacija vrlo dobra. Bili smo na biciklu; Smještaj za bicikle odličan. Centrano smješten, soba je bila direktno uz ulicu, što noću nije bio problem. Nema puno prometa. Wi-Fi vrlo dobar. Soba sama po sebi bila je u redu, čista, kreveti dobri. Preporuka! Vratit ću se.

Rainer Metzger

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo prostrana i arhitektonski originalno uređena soba (br. 1) jako nam se svidjela. Sve preporučujemo smještaj svim osobama koje cijene nešto posebno. Jedini bi zaželio bolju vidljivost adrese kuće.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobu broj 1. Inače je vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, s obzirom da smo imali sreće i bili na odmoru u Husumu za vrlo lijepog vremena i vrućina, bili smo prisiljeni ostaviti prozore preko noći otvorenima prema ulici. To nam je oduzelo cjelokupan san od otprilike 4.30 ujutro. Kuća, odnosno soba broj 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu ... rado bismo se vratili, ali bismo rezervirali sobu okrenutu prema dvorištu. Dvorište je udobno uređeno i odmah vam omogućuje opuštanje uz čašu vina. Tamo je naš mops mogao slobodno se kretati bez da se samostalno može otrgnuti. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja također nudi sve što vam treba. U potpunosti popunjena, moglo bi biti malo tesno u kuhinji ... kako rekoh, mogu preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu okrenutu prema dvorištu.

Michaela K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo smješteni u sobi br. 1. Inače vrlo lijepa i prostrana soba. Međutim, imali smo sreću da smo bili na odmoru u Husumu gdje je bilo jako lijepo vrijeme i vrućina, pa smo bili prisiljeni ostaviti prozore prema ulici otvorene preko noći. To nam je oduzelo san od oko 4.30 sati. Kuća, odnosno soba br. 1, nalazi se izravno uz pločnik / glavnu ulicu ... Rado ćemo se vratiti, ali ćemo tada rezervirati sobu s pogledom na dvorište. Dvorište je ugodno uređeno i odmah vas opušta uz čašu vina. Ondje se naš jazavčar mogao slobodno kretati bez da se izgubi. Ako kuća nije potpuno popunjena, rustikalna i ugodna kuhinja nudi sve što vam treba. U slučaju potpunog zauzetosti, može biti malo tesno u kuhinji... Kao što sam rekao, možemo preporučiti smještaj, pod uvjetom da rezervirate sobu s pogledom na dvorište.

Marta Ewa W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Odlično uređeno, blizu centra.

Apartman se nalazi preko puta paba. Jedne noći je bilo bučno do 7:30 sati. To mi osobno nije smetalo, ali može pomoći drugima.

Katharina B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Sveukupno lijep, udoban, vrlo čist i ukusno namješten smještaj! Nažalost, bili smo samo jednu noć tamo. No, isplatilo bi se ostati najmanje 2-3 noći i također koristiti odličnu zajedničku kuhinju i terasu u mirnom dvorištu.
Soba 1 je vrlo prostrana i visoki su stropovi. Malo je bučna ulica, iako je noću postalo prilično tiho.
Mali savjet u vezi opreme: Bilo bi super imati više od samo 3 vješalice za odjeću kako biste mogli objesiti biciklističku odjeću, jakne itd. Također nedostaju kukice za ručnike, rezervnu odjeću ili toaletne torbe u kupaonici.
Kada sljedeći put posjetimo Husum, ponovno ćemo doći!


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321154

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321154.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Husum» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 104 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina