Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Tetenbüll

maks.  6   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
160m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Toster
Kuhalo za jaja
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
radio
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Podobno za alergičare
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 13 km

13 km

Kolodvor 16 km

16 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


39 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Dorothea Kruse

5,0
5 5 5 5 5

Wunschlos glücklich

Michael Glitscher

5,0
5 5 5 5 5

Feines Haus

D. Kruse

5,0
5 5 5 5 5

Besser geht’s nicht für einen Aufenthalt mit Hund. Ruhige Lage, großzügiges Haus, das keine Wünsche offen lässt in Einrichtung und Ausstattung. Der nächste Urlaub ist schon gebucht!

Frank Brendel

5,0
5 5 5 5 5

Einfach GUT!

Dr. Daniel K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Divna kuća za odmor na super lokaciji! Tako bih volio živjeti i privatno... Kuća je vrlo dobro opremljena; samo bi bila korisna i kuhinjska vaga. Mikser, odlični kuhinjski aparati (Zanussi!) itd. i lijepo posuđe u vrhunskom stanju su dostupni. Wi-Fi poziva na pauzu...nije baš idealan za rad od kuće. Ali zato niste ni došli radi toga. Osobe - poput mene - više od 1.90 m bi bile sretne zbog male "upozorenje" na 2. prečki odozdo na stubištu - tamo trebate povući glavu. Pokvarene stolice su zamijenjene od strane ljubaznog vrtlara (da, i to postoji!). Vrlo ukusno uređenje! Kreveti su super. Ručnici i ostali sadržaji su dovoljno dostupni. Predivan vrt, divno imanje. Vrlo mirna lokacija. Nije baš jeftino - ali vrijedi svoju cijenu. Želimo se vratiti!

Hans-Georg F.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Za ljude koji traže mir i spokoj, idealno mjesto. Na samo nekoliko kilometara od gužve, ovdje možemo pustiti dušu da se opusti i osjetiti Eiderstedt. Apolutno preporučujem za ljubitelje Sjevernog mora. Smještaj u kojem se osjećate ugodno. Rado ćemo se vratiti.

Markus F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stara kuća s trskom na krovu prekrasno je renovirana, vrlo ukusno namještena i potpuno opremljena. Kuhinja je potpuno opremljena u svakom detalju: dovoljno posuđa, lonaca, tava, noževa, drugih kuhinjskih alata i svi potrebni kuhinjski uređaji su dostupni! Uživali smo u boravku i toplo preporučujemo ovu kuću. Budući da je cesta rijetko prometna (uglavnom od stanovnika) i gotovo ne prometna noću, kuća je vrlo mirna i idealna za opuštanje i šetnje uz nasip. Naš se pas također osjećao vrlo ugodno!

Petra P.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kvalitetno i ukusno renovirana i namještena kuća za individualni odmor, idealna za duga šetnje po nasipu i izlete u SPO, Husum, Friedrichstadt, Hoyerswort, Tönning i više. Bogata oprema, savršeno prikladna za opušteni odmor s ili bez psa, izvrsna brza skrb od strane vlasnika. Bili smo tamo drugi put i rado ćemo se vratiti.

Stephanie M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Prekrasna koliba s ukusnim namještajem koji odgovara stilu. Stanuje se ispod nasipa, zaštićen od vjetra. Cesta je slabo prometna, a mala klupica na ulazu poziva na odmor. Ovdje možete uživati u zalasku sunca ili doživjeti atmosferu prostrane zemlje. U samoj kući vrlo je ugodno i njegovano. Kvalitetan parket i tepisi. Kupaonice su vrlo ekskluzivne s samostojećom kadom na katu, a kuhinja je najnovijeg standarda. Osjećali smo se savršeno. Bilo je besprijekorno čisto. Treba unaprijed navesti koje će se spavaće sobe upotrijebiti, inače će biti postavljena samo jedna spavaća soba. Također su bila dostupna 2 bicikla, iako je samo jedan bio voziv. Rado ćemo se vratiti.

Hans-Georg F.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Za ljude koji traže mir i smirenost, idealno mjesto. Nekoliko kilometara udaljen od gužve, ovdje se možete opustiti i pustiti da Eiderstedt utječe na vas. Potpuni savjet za ljubitelje Sjevernog mora.
Smeštaj u kojem ćete se osjećati dobro.
Rado ćemo se vratiti.

Volker W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Apsolutno preporučljivo. Jedina mana je jako ograničena mogućnost za šetnje psa koju su već spomenuli u drugim recenzijama. Možete ići lijevo ili desno uz cestu. Nema putova u obliku kruga ili sličnog. Ali inače je apsolutno vrhunski, posebno za vruće ljetne dane.

Markus F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stara kuća s krovom od slame je prekrasno obnovljena, uređena s puno ukusa i savršeno opremljena. Kuhinja je potpuno opremljena u svakom detalju: dovoljno posuđa, lonaca, tava, noževa, drugog kuhinjskog pribora i svih potrebnih kuhinjskih uređaja su dostupni! Uživali smo u našem boravku i možemo preporučiti kuću u potpunosti. Kako je cesta rijetko (obično od stanovnika) i gotovo ne prometna noću, kuća je vrlo mirna i idealna je za opuštanje i šetnju dijelom uzdignute razine. Naš se pas također osjećao jako dobro!

Dr. Daniel K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Predivna kuća za odmor na odličnoj lokaciji! Baš bi tako željeli živjeti privatno.... Kuća je vrlo dobro opremljena; samo bi još jedna kuhinjska vaga bila super. Mikser, sjajni kuhinjski uređaji (Zanussi!) i lijepo posuđe u najboljem su stanju. Wi-Fi poziva na odmor...za rad od kuće nije baš prikladan. Ali zato ipak niste tamo. Osobe - kao ja - više od 1,90 m veselile bi se malom "upozorenju" na drugoj gredi odozdo na stepenicama – treba skratiti glavu. Oštećene stolice zamijenio je ljubazni vrtlar (da, i njega ima!). Vrlo ukusno uređeno! Kreveti su sjajni. Ručnici i drugi potrebni predmeti su dostupni u dovoljnoj količini. Sjajan vrt, predivno zemljište. Vrlo mirna lokacija. Nije baš jeftino - ali vrijedi svoju cijenu. Željeli bismo se vratiti!

Volker Hahn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Možda malo dalje od "puca", ova kuća za odmor nudi nešto posebno! Stara seoska kuća izvana, renovirana i namještena iznutra s ljubavlju i okom za najbitnije. Ujutro doručkovati na terasi, a navečer uživati u večernjem suncu na ležaljkama u vrtu, takav bi trebao biti odmor. Sve vrlo čisto i novo namješteno. A u Oldenswortu, udaljenom oko 7 km, postoji pekara, trgovina mješovitom robom (u pravom smislu te riječi) i odlična mesnica. Vratit ćemo se sigurno!

Volker und Brigitte Boehnke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u jesenskim danima u Eiderstedtu. Lijepa kuća nam je olakšala!. Nakon šetnje uz nasip i tuširanja vrućom vodom u ukusnoj kupaonici, završiti dan ispred štednjaka bio je blagoslov. Kuća je lijepo namještena, vrlo čista, a briga koju je pružila gđa Volquardsen nije ništa željeno. Jedino stanje osvjetljenja nije optimalno. Ali to možda nije važno ljeti kada su dani dugi. ...I da ima 2 mala lončića, bilo bi lijepo. Vratili bismo se Volkeru i Brigitte Boehnke

Paul P.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Prije svega: Mi (2 para) proveli smo lijep tjedan u kući. U kući je bilo sve dostupno, što je potrebno za svakodnevnu upotrebu. Mogli bismo zamisliti da ponovno rezerviramo smještaj i preporučili bismo ga svima. Ako želite dati prijedloge za poboljšanje ili kritike, onda sljedeće: 1.) U spremištu za bicikle bilo je nekoliko punih vreća za smeće koje su širile jako smrad. Htjeli smo ih se riješiti, ali je kanta za smeće već bila puna do vrha. 2.) Ručnik/ručnik za kupanje bio bi više zahvalan. 3.) Nije bilo informacija o izletima, napojnicama itd. dostupan iz područja. Ali kao što sam rekao: ovo je prigovaranje na visokoj razini.

Sonja Hörster

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno u ovoj kući. Vlasnik ga je stvarno vrlo ukusno namjestio. Zato je očito kada velik dio namještaja dolazi iz Ikee. Mislili smo da je to pomalo šteta - također i posebno jer je sve bilo tako dobro koordinirano. Pojedinačni komadi ispod namještaja bili su izuzetno lijepi! Svakako bi za san bilo dobro kada bi pojedini prozori u sobama bili opremljeni zaštitom od muha i komaraca. Tada bi se moglo prozračiti, a da ga noću ne uznemiravaju komarci i muhe. Stoga bismo to htjeli potaknuti. Nekima od nas bi se svidjele i zavjese u spavaćim sobama. Nisu svi navikli spavati na svjetlu - ljeti je posljedica ranog buđenja. Možda su zavjese moguće bez narušavanja otvorenog karaktera kuće? Inače je sve stvarno super i kuća ima vrlo lijepu atmosferu. Hvala puno na ovome!

Karin Hauri

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi, obitelj sa psom, proveli smo opuštajući tjedan u ovoj kući. Ništa nije nedostajalo. Kuhinja je opremljena svime, uključujući i dobre noževe!. Cijela kuća je vrlo ukusno namještena, jednostavno se osjećate dobro. Vrt vas poziva da se opustite, bilo u ležaljci za plažu, na ležaljci ili na jednoj od klupa oko kuće. Osim zujanja pčela ili cvrkuta ptica, ovdje se malo čuje... Biciklom (ima ih čak 2!) do nasipa se stiže za nekoliko minuta. Poznajemo područje, ali za goste na odmoru koji prvi put posjećuju ovu regiju, brošure i informativni materijali o regiji svakako bi bili od pomoći. Možemo samo preporučiti ovu kuću za miran, opuštajući odmor!

Kassel_2017

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman je iz snova, savršeno opremljen, ništa se ne može poželjeti...od aparata za čaj do aparata za kavu i perilice posuđa. Ležaljka za plažu i vrtni namještaj upotpunjuju udobnost. Sve je novo i vrlo dobro održavano, uključujući i vrt. Ako volite jako tišinu, ovo je mjesto za vas, jedina buka su krave i ovce.

Elke Heuck

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno u ovoj kući sa slamnatim krovom. Kuća je vrlo ukusno namještena (pohvale monteru) i tehnički moderna.Kuhinja je dobro opremljena: mikser, multipraktik, tepsija i posude za pečenje itd. (kratko uputstvo za upotrebu ploče za kuhanje bi bilo od pomoći). Naručili smo dva bicikla. Ovo je bilo suvišno jer su bila dostupna čak 2 bicikla (trebalo je znati). Imali smo sreće s vremenom i maksimalno smo uživali u vrlo lijepom, zaštićenom vrtu. Sigurno ćemo se opet vratiti.

Andreas Patschke

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je sjajna nekretnina s izvanrednim sadržajima, u kojoj smo proveli dva vrlo opuštajuća tjedna. Sve u svemu, naša su očekivanja u potpunosti ispunjena ili nadmašena. Životna atmosfera varira od vrlo ugodne do luksuzne. Većina je nova ili kao nova, a neki karakterni namještaj ima patinu. Jednostavno je zabavno živjeti tamo. Što se tiče lokacije, možete provesti vrlo mirne sate kako u kući tako iu prekrasnom vrtu. No, valja prihvatiti da - ovisno o smjeru vjetra - ponekad može dugo mirisati jako ljuto na stočarstvo. Nažalost, to je ponekad prelazilo granicu neugodnosti.

ENOVA Energieanlagen GmbH

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Živjeli smo u kući s našom sajamskom ekipom za Husum Wind. Prekrasna kuća odmah iza nasipa. Kuća je izvrsno opremljena - stvarno nema čega nema! S lijepim namještajem i duboko uvučenim slamnatim krovom, kuća nas je dočekala i pružila nam osjećaj "povratka kući" i sigurnosti......(Oluja i kiša vani na nasipu svakako su učinili ostalo) biti od pomoći u opisu kako doći do kućnog broja: Pogotovo u mraku, kuća i prilaz jedva se mogu vidjeti s ulice. No, navigacijski uređaji pouzdano vas vode do prave adrese. Također je zanimljivo znati da nemaju sve mreže prijem za mobilni telefon u kući. Izvan kuće radi s većinom pružatelja usluga.

Daniela Karbe

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa, dobro održavana slamnata kuća na mirnoj lokaciji. Srećom nema vjetroturbina na vidiku. Oprema je vrlo dobra. (Nažalost nema interneta; problematično ako imate posla tijekom praznika). Općenito bismo ponovno rezervirali ovu kuću.

S. Sperhake

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo pet opuštajućih dana u ovoj prekrasnoj kući s 4 djece i psom - svi su se osjećali vrlo ugodno. Kuća je s ljubavlju renovirana prema visokom standardu i dobro je opremljena, čak su i kuhinjski noževi oštri! (Jedino što nam je nedostajalo je veliki lonac - ako želite skuhati više od 500 g špageta, ponesite jedan sa sobom). Usput, WiFi je radio odlično.

Britta und Norbert Bauer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve smo pronašli odmah po dolasku i odmah smo se osjećali kao kod kuće. Kuća je ukusno, udobno i primjereno namještena. Mir i osama doprinose opuštanju. I pas se osjećao dobro. Vratit cemo se. Mali prijedlog: rasvjeta iznad radne površine u kuhinji bi bila super.

Christoph Kimmig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je na poluotoku Eiderstedt, oko 15 km od gotovo svugdje (trgovine, Husum, itd.). Dakle, područje se može vrlo dobro istražiti. Danska je također udaljena nešto više od sat vremena vožnje. Imali smo jako lijepo, toplo vrijeme 10 dana. Kuća za odmor sa slamnatim krovom vrlo je dobro opremljena. Stvarno je sve tu. Jedino bi bila poželjna malo veća posuda. Ali inače ništa ne nedostaje. Transakcija je bila potpuno nekomplicirana. Osjećali smo se vrlo ugodno u kući i u okolici.

Fam. Bach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Unatoč uvjetima na cestama, ovdje jednom u sat vremena prođe vozilo, vrlo tiho. Najbliži susjedi 500m. Sjajni sadržaji, sjedenje malo neudobno, ali cviljenje na visokoj razini. Sve je bilo dostupno, od tostera do mikrovalne i ostale opreme, sve je bilo tu. Za one koji ne vole prirodu, gnijezdo čavki u kaminu uz vrisku od 4 sata ujutro vjerojatno ne bi bilo tako super, nije nam smetalo. Sa psom su dosadne jutarnje i večernje šetnje, tj. nasipom ili se usudite izaći u polje. Nedostajalo je sredstvo za čišćenje toaleta, ali to je sve! Jako smo se dobro oporavili!

Martin Mahn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunska renovirana frizijska koliba s iznimno ukusnim namještajem u karakteru seoske kuće. I izuzetno kompletna oprema, čak i za velike obitelji. Jednostavno preporučljivo. Kao i često, 2 tjedna su bila prekratka...

Natascha Kunz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ako volite osamu i tišinu, ovo je mjesto za vas. Objekt je bio vrlo lijep i velik. Savršen za 6 osoba. Vrlo udobno namješteno, posvećeno detaljima. Ponovno bismo iznajmili u bilo koje vrijeme.

Doris Kathmann

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrijeme nam ovoga puta nije bilo naklonjeno. Zaista smo cijenili udobnu kuću s njuhom. U dnevnom boravku smo malo pomaknuli garnituru za sjedenje, što ga je učinilo još ugodnijim. O uređenju treba razmišljati, ima još što raditi. Inače je sve bilo po našem ukusu i mi (i naši psi) smo se osjećali vrlo ugodno. Vrlo ugodno mjesto za opuštanje i uživanje i kao dobra baza za izvrsna putovanja na prekrasan poluotok Eiderstedt.

Beate Radink

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je vrlo lijepa kuća za odmor s odličnim rasporedom i opremom. Tamo smo se osjećali vrlo ugodno, ali prilično je udaljeno od grada, pogotovo ako želite šetati s malim djetetom i psom. Sve u svemu, kuća se toplo preporučuje, zar ne?

Karin Witzke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Čistoća je bila vrlo dobra, ali bila bi poželjna WC daska koja nije žuta od naslaga urina. Ovakvo posuđe vjerojatno treba češće mijenjati. Isto tako i WC četka!!! Kuća za odmor koja je predviđena za 6 osoba treba imati i odgovarajući broj vrtnih stolica, samo 3 stolice jednostavno nisu dovoljne! Klupe u vrtu treba renovirati, a također su prljave i bile bi preteške za transport! U kuhinji nedostaje kutlača, a falila mi je i gnječilica za krumpir. Nažalost, svatko tko se oslanja na pouzdanu internetsku vezu nema sreće. Često nema interneta, ali to nije krivnja iznajmljivača. Podnice su san!!!! Blagovaonski stol ne.

Daisy Huehne

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je vizualno lijepa kako izvana tako i iznutra. Međutim, usamljeno mjesto nije baš tako tiho, jer je ulica odmah iza kuće. S obzirom da je bilo lijepo ljetno vrijeme, berba je bila u punom jeku, pa se buka traktora nastavila cijeli dan i noć. Sa zatvorenim prozorom, međutim, vrlo je tiho. Oprema je jako dobra, pogotovo u kuhinji mi ništa nije nedostajalo. Nažalost, veliki minus je čistoća, jer su jastuci, ukrasni jastuci i WC bili u neprihvatljivom stanju. Ako se ovo poboljša, rado ćemo se vratiti u Haus Achter de Diek.

Beate Störtkuhl

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajna kuća s vrlo lijepim sadržajima u sredini poluotoka Eiderstadt, idealna za biciklističke ture i izlete u gradove koje vrijedi vidjeti kao što su Husum ili Friedrichsstadt. Vožnja do prekrasnih plaža St. Peter Ording traje oko 30 minuta automobilom - dakle nije mjesto za pretežno odmor na plaži.

Stephanie M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Lijepa Kate s ukusnim namještajem koji odgovara stilu. Živite ispod nasipa, zaštićeni od vjetra. Cesta se slabo koristi i mala bankina
na ulazu poziva da se zadržite. Odavde možete uživati u zalasku sunca ili doživjeti atmosferu prostrane zemlje. Sama kuća je vrlo udobna i dobro održavana. Visokokvalitetne podne daske i tepisi. Vrlo ekskluzivne kupaonice sa samostojećom kadom na gornjoj etaži, kuhinja po najnovijem standardu. Osjećali smo se potpuno ugodno. Bilo je savršeno čisto. Morate unaprijed odrediti u koju spavaću sobu se selite, inače samo jedna spavaća soba ima pomoćni ležaj. Bila su i 2 bicikla, ali samo je jedan bio prohodan. Rado ćemo se vratiti.

Karin W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Bio je to naš drugi odmor u aft de dieku i to pokazuje da smo se tamo osjećali vrlo ugodno. Kuća ima sve što biste poželjeli imati na odmoru, vrt je toliko zaklonjen da se u njemu možete udobno smjestiti čak i kada je vjetrovito, tamo je vrlo tiho i noćna košnja vam ni na koji način ne smeta. Naš pas također voli ovu kuću.

Gerd M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Nas, troje odraslih i pas, proveli smo dva tjedna u Achter de Diek krajem rujna - početkom listopada. Sveukupno vrlo lijepa stara slamnata kuća koja je renovirana vrlo pažljivo i prema visokim standardima. Dvjema kupaonicama se nema što prigovoriti - osim što je, kao i gotovo svugdje, premalo kuka.Podne daske u gotovo cijeloj kući ne samo da su vizualni užitak, već i ugodno griju zahvaljujući podnom grijanju. Ipak, prvo je trebalo ubrzati grijanje. Tim Ferien an der Nordsee pobrinuo se za sve na uzoran način. Kuhinja je također vrlo lijepa, ima dosta posuđa, ali za više od tri ili četiri osobe lonci i tave trebaju biti tijesni. Postoji štapni blender, ali nema obične gnječilice za krumpir i kutlače za juhu, već oštrih noževa. Super smo spavali u krevetima/na madracima. Vlasnici pasa trebaju znati da su jutarnje i večernje šetnje moguće samo ulicom ili u sporednoj ulici (slijepoj ulici). Osim toga, nekretnina prema ulici (ulaz i stepenice) nije osigurana. Barem bi vrata na stepenicama bila od pomoći. Unatoč sitnicama, općenito smo bili jako zadovoljni kućom i ponovno bismo je rezervirali.

Jeanette W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Imali smo ugodne dane u kući. Vrlo je ukusno namješten, vrlo lijepi drveni podovi, vrata i kamene pločice. Ništa nije nedostajalo u kuhinji. U početku je u kući bilo prilično hladno, ali sutradan je bilo ugodno toplo s podnim grijanjem, pa smo kupili drva za aktiviranje kaljeve peći. Jako dobro vuče i čini ga još udobnijim. Prekrasna kuća s atmosferom. Preporučujemo.

Petra P.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrijedna i ukusno renovirana i namještena kuća za individualni odmor, idealna za duge šetnje nasipom i izlete u SPO, Husum, Friedrichstadt, Hoyerswort, Tönning i još mnogo toga. Opsežna oprema, savršeno za opuštajući odmor sa ili bez psa, izvrsna brza njega vlasnika. Bili smo drugi put i rado bismo se vratili.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321170

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321170.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Tetenbüll» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 39 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina