Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Humptrup

maks.  6   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
160m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Usisivač
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3.5 km

3.5 km

Centar grada/mjesta 11 km

11 km

Kolodvor 2.4 km

2.4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


28 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Kerstin C.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wir haben unseren Aufenthalt im Countryhouse einfach von Anfang an nur genossen. Der Garten ist traumhaft angelegt, das Haus liebevoll und mit sehr viel Geschmack eingerichtet. 100% empfehlenswert!

Heide-Lore L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Auch in diesem Jahr haben wir uns in den Haus wieder sehr wohl gefühlt. Es sicher nicht unser letzter Aufenthalt dort.

Ulrich Dolle

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft, etwas abgelegen. Super Ausstattung, sehr sauber!

Dagmar Hassinger

5,0
5 5 5 5 5

Einzig ein Sonnenschirm fehlt, vielleicht gegen Kaution zur Verfügung stellen.

Siggi

5,0
5 5 5 5 5

sehr gute Einrichtung, ruhig gelegen, ideal auch für Hunde

katja Laue

5,0
5 5 5 5 5

Im großen&ganzen ein perfekter Urlaub.Das einzige was sehr schön wäre,wäre ein eingezäunter Garten:).

Kevin L.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naš boravak u Countryhouseu bio je fantastičan. Kuća je opremljena sa svime što vam treba za opušten boravak. Kako je navedeno u opisu, visoki ljudi će morati povremeno povući glavu zbog niskih stropova. Međutim, brzo se naviknete na to. Sve u svemu, osjećali smo se vrlo opušteno i ugodno. Sigurno ćemo se vratiti!

Peter C.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je izvrsno namještena i zaista lijepa. Jedini problem je nizka ograda (80 cm) ako putujete s psima. Uvijek morate računati na divlje životinje ili mačke koje se slobodno šetaju vani. Zbog toga ne možete mirno pustiti pse da se slobodno kreću po vrtu, nažalost. Sve ostalo je super.

Miriam M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Bili smo i još smo potpuno oduševljeni kućom, vrlo ukusno namještenom, odlično opremljenom kuhinjom u kojoj smo proveli mnoge predivne sate. Vrlo lijepo i mirno mjesto, upravo ono što smo se nadali ovom odmoru. 4 zvjezdice zbog lokacije, jer se ipak mora koristiti auto za sve (barem zimi, ljeti s kolesima, pretpostavljam da će biti bolje). A manji kritični aspekt jest implementacija saune, jer nažalost prva 2 sata korištenja odlaze samo na zagrijavanje i zato je prilično skupa zabava. Ipak, kuća dobiva od nas 5 zvjezdica i preporučujemo je svima koji vole more i mirnu lokaciju. Pozdrav, Miriam Mottner.

Leo W.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Svidjela nam se ova stvarno lijepa i ukusno uređena kuća s krovom od trske. Oprema je bila zaista na vrhuncu, apsolutni mir i terasa s namještajem od tikovine bili su vrhunski. Kuća je svakome pružila vlastiti miran kutak i unutra i vani. Manje nam se svidio pomalo zagušljiv miris u trećoj spavaćoj sobi u prizemlju prema garaži. Mirna lokacija zahtijeva automobil za bilo kakve kupovine, što je, s obzirom na trgovine otvorene od ponedjeljka do nedjelje u Süderlügumu, dobro podnošljivo. Do najbliže sjevernomorske plaže vozi se oko 20 minuta autom.

Bernd und Jeanette

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ova sanjska kuća uljepšava svaki odmor. Ne želimo ponavljati druge recenzije, jednostavno sve odgovara. Unutra i izvana je stilski uređena. Imali smo početni problem s audio sustavom (inace odlican), ali je vlasnik odmah riješio problem. Hvala što smo smjeli provesti svoj odmor u ovoj kući.

Miriam M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Bili smo i još uvijek smo oduševljeni kućom, vrlo ukusno uređenom, izvrsno opremljenom kuhinjom u kojoj smo proveli mnoge lijepe sate. Vrlo mirna lokacija, upravo ono što smo se nadali ovom odmoru. 4 zvjezdice u smislu lokacije jer ipak za sve trebate pomaknuti auto (barem zimi, ljeti bih to zamislila puno bolje sa biciklima). A mali kritični aspekt je primjena saune, jer su nažalost prvih 6 eura potrebna samo za grijanje, pa će biti prilično skup užitak. Unatoč tome, kuća dobiva od nas 5 zvjezdica i možemo je samo preporučiti svakome tko voli more i mirnu lokaciju. Pozdravi, Miriam Mottner.

Phillip Warnecke

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepo smještena i s ljubavlju obnovljena friezenska farma s vrhunskom opremom. Dvije spavaće sobe na kraju L-oblikovanog tlocrta s vlastitim kupaonicama čine ga idealnim za veće obitelji ili 2 para. Velika dobro opremljena kuhinja, ugodna dnevna soba i dovoljno Wi-Fi za 2 pametna televizora ili jedan ili drugi mobilni uređaj ... ne zaboravimo veliki vrt s mnogo sjedećih mjesta. Osjećali smo se vrlo ugodno i sigurno ćemo se vratiti.

Jürgen Tauber

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je tiha i vrlo dobro opremljena svime. Namještaj je udoban i s ljubavlju namješten u stilu seoske kuće i ne ostavlja ništa nedovoljno željeno. U velikom, njegovanom vrtu možete se opustiti ili igrati. Pošto smo bili na odmoru sa psom, voljeli bismo gušću sadnju ili ogradu prema ulici. Prekrasna kuća za opuštajući odmor i dobro polazište za zanimljive izlete. Vratit cemo se!

Jessica

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je to san utjehe. U ovoj kući se osjećate kao kod kuće. Ništa ne nedostaje, vrhunska oprema, jako mirna lokacija i jednostavno ugodno. Kuhinja je vrlo udobno namještena, blagovaonica je idealna za zajedničko jelo, kreveti su vrlo udobni, kupaonice su dobro namještene, a dnevni boravak s malim TV kutkom je impresivan. Sve u svemu jako lijepa atmosfera. Jedina mana meni osobno je vrt, jer nije baš odvojen od ulice. Budući da smještaj dopušta i pse, meni bi osobno bilo bolje da je vrt zatvoren, s jedne strane je direktno ulica, a s druge strane tu putuju i obitelji s malom djecom koja bi jednostavno mogla izletjeti na ulicu. Na to sa psima vjerojatno se i ne gleda tako pomno, jer okolni susjedi ne poznaju riječ "povodnik". Psi također vole ići u šetnju sami, to je tamo vjerojatno potpuno normalno ;-) Ali sigurno ćemo ponovno rezervirati "The Countryhouse".

Michaela

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ako tražite nešto posebno, ovo je mjesto za vas. kuća je san, ne ostavlja ništa zaželjeti. More i Danska nadohvat ruke, a mir pred vratima. Apsolutno savršeno za opuštajući odmor. Sigurno ćemo se vratiti!

Carola Richter

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je iz snova i točno je odgovarala slikama i opisu. Međutim, nismo ga mogli dobiti u dogovoreno vrijeme, tek 1 1/2 sat kasnije. Nakon 11 sati vožnje, ovo nije sjajno. Osim toga, u jednoj kupaonici (pored veće spavaće sobe) osjetio se miris iz WC-a. Vjerojatno ima veze s odvodom. Možda možemo ovo provjeriti.

Susanne K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dragulj iznutra i izvana! Već smo iznajmili mnoge kuće u zemlji i inozemstvu (uvijek u rangu tzv. 5*) pa s uvjerenjem mogu reći: ovako lijepa, individualna s velikom pažnjom na detalje, ovako kvalitetna i kompletno namještena kuća je rijetkost . Ovdje smo se osjećali vrlo ugodno i rado bismo se vratili! (Kao mali prijedlog: klupa/sjedište za van čak iu hladnoj sezoni i 2 barske stolice za pult u kuhinji bilo bi lijepo.)

Florian M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naš kratki odmor u Countryhouseu bio je nezaboravan. Nikad prije nismo imali tako lijepu kuću za odmor. Tjednima kasnije još uvijek divimo ovom veličanstvenom posjedu. Čim se dovezete na farmu, očarat će vas prostrana i šarmantna kuća sa slamnatim krovom. Vrt je prostran i ima veliku terasu za sunčanje. Dnevni boravak vas poziva da se zadržite na kauču za kišnih dana sa svojim velikim kaminom i izvanrednim hi-fi sustavom. Sve spavaće sobe su velike s izuzetno udobnim krevetima. Dnevne kupaonice su temeljito modernizirane i, kao i ostatak kuće, zatekli smo ih u izvrsnom stanju za čišćenje. U kuhinji ćete pronaći sve aparate koji su vam potrebni u svakodnevnom životu. Blagovaonica i blagovaonica u dnevnom boravku nude izvrsnu garnituru za sjedenje s visokokvalitetnim namještajem, gdje želite provesti cijele večeri. Općenito, ništa nam nije nedostajalo u Countryhouseu. Namještaj je ukusan, visoke kvalitete i s ljubavlju odabran. Apsolutno preporučljivo i jednostavno prekrasno! Zahvaljujemo ti se!

Sophie und Peter aus Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Boravak u Countryhouseu bio je vrlo poseban doživljaj za nas: nikada nismo doživjeli takvu kuću za odmor! Kuća je nevjerojatno ukusno namještena s pažnjom na detalje, lokacija je jednostavno fantastična, a kamin vas poziva da se zadržite i opustite. Budući da se i vrijeme poigralo, mogli smo provesti mnoge sate u vrtu poput parka na terasi za sunčanje, a zatim se ponovno ugrijati ispred kamina. Kuhinja je vrlo prostrana i izvrsno opremljena: Kuhanje ovdje bilo je čisti užitak! Kuća ima odličan raspored i savršena je za odmor s prijateljima i obitelji. Zahvaljujući odličnoj lokaciji, mogli smo provesti dva dana na Syltu: do željezničke stanice ima samo 10 minuta vožnje automobilom, a odatle vlakom treba oko 20 minuta do Westerlanda. Okolni krajolik poziva na duge šetnje plažom, poljem, dinama i šumom. Danska granica također nije daleko pa smo mogli provesti sjajan dan u prekrasnom gradiću Mögeltönderu (insajderski savjet ;-)) Sigurno ćemo se vratiti iduće godine, proveli smo se nezaboravno!

Manfred Korte

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno u ovoj prekrasnoj kući za odmor od samog početka. Sve je bilo vrlo, vrlo čisto i vrlo lijepo namješteno. Imao se osjećaj da će to biti vrlo uspješan boravak. U ovoj kući za odmor ništa nije nedostajalo. Ograđeno imanje bilo je potpuno idealno za naša dva psa. Okruženje je bilo vrlo mirno i čak smo imali vrlo lijep kontakt sa susjedima. Bilo je vrlo tiho i mogli ste vrlo dobro šetati sa psom iz kuće. Također je bilo vrlo lako doći do Danske, što smo iskoristili nekoliko puta. Do mnogih trgovina i pekara može se doći za 5 minuta vožnje automobilom. Rijetko smo se tako ugodno osjećali u kući za odmor. Sigurno smo otkrili kuću za odmor koju ćemo uskoro ponovno rezervirati.

Irina Eydeler

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dođite, osjećajte se dobro i jednostavno uživajte. Kuća je jednostavno super lijepa, namještena s ljubavlju i ima nešto što ne mogu riječima opisati.Nikad se ni u jednoj kući za odmor nismo osjećali tako ugodno kao u ovoj. Jednostavno fantastično. Apsolutno je čisto, sve što trebate je tu. Kuhinja poziva na kuhanje. Vrt je ogroman. Djeca i četveronožni prijatelji ovdje se zaista mogu razviti. Apsolutno je mirno u okolici. Ovdje još uvijek možete pustiti dušu da visi. Okućnica je ograđena. Naš pudl je ipak pobjegao, nema problema, pudl se uvijek vraćao. Izleti u Sylt, Dansku, Foehr i Amrum su praktički pred vratima. Savjet: rezervirajte Sylt online (Autozug), zatim do Zanzibara (Rantum), baš super. Bili smo tamo na doručku. Savjet: Danska, grad Tondern i Autostrand Sonderstrand Shopping udaljen oko 3 km (Süderlügum), praktički 7 dana u tjednu. Postoji nekoliko restorana u okolici. Možete naručiti i pizzu. Ili se koristi roštilj u vrtu. Tu je i WiFi. Ali nije nam trebao. Samo uživajte u miru. U Dagebüll am Deichu je neobično, trgovine i restorani. Također odlično igralište. Vratit ćemo se.

Martin und Maria F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je lijepa - vrlo rustikalna, lijepa stara zgrada pod slamom, ali vrhunski renovirana i tehnički na vrlo visokoj razini. Prekrasan veliki kamin, vrlo udobni kreveti - i prostor, prostor, prostor!! Dobro, bilo nas je dvoje sa 2 psa, ali ni 6 ljudi sigurno neće jedni druge zgaziti u ovoj kući. Brzo sam se navikao na uvlačenje glave (visok sam 1,90 cm) - nije bilo nezgoda. Ograda na ulici s tri bijele drvene daske do visine od cca 1 m naravno nije prava granica za dva znatiželjna mlada psa, ali kuća tu ne može ništa - a vidim i barski otirač ograda tamo bi bila stvarno ružna. - Toliko nam se svidjelo da se želimo vratiti i već smo rezervirali. Posvuda smo se osjećali vrlo, vrlo ugodno! Nažalost, klavir je bio zaključan - je li toliko neusklađen i tu je samo kao ukras ili vlasnik ne želi da ga izrežu filistri (što sam ja kao pijanist mogao razumjeti...)?

Marietta Strunk

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovdje smo bili na odmoru s 4 odrasle osobe, 1 djetetom i 2 psa i osjećali smo se vrlo ugodno. Sve je vrlo lijepo namješteno. Velika kuhinja poziva na zajedničko kuhanje. Idealna baza za posjete Danskoj ili otocima. Ipak postoji jedna mala negativna stvar. Prilaz je šljunčan, šteti autima i ne izgleda baš lijepo zbog korova

Maria

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepo namješteni, super udobni madraci, mali prostori za sjedenje posvuda, veliki vrt, odlična koliba sa saunom Odatle možete brzo doći do Sylta ili danskih otoka. Rado bismo se vratili

Maria

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća, s ljubavlju namještena do najsitnijeg detalja. Kuhinjska oprema je vrlo dobra, nema jeftinih tava i lonaca. Kreveti imaju odlične madrace. Sauna auto u ogromnom vrtu također je vrhunac. Odatle možete brzo i jednostavno posjetiti Sylt ili danske otoke, inače lijepo područje za isključiti se.

Ana G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kakva kuća... Lijepa iznutra i izvana, prostrana, vrlo ukusno namještena s velikom pažnjom na detalje. Od prve minute smo se osjećali kao kod kuće. U udobnim krevetima možete dobro spavati, što je izuzetno važno za naš odmor. Visokokvalitetna, super lijepa kuhinja s pripadajućom ugodnom blagovaonicom poziva vas na kuhanje i uživanje, san za strastvene kuhare. Oni koji radije prave društvo dok kuhaju mogu sjesti na jednu od barskih stolica. U prekrasnom dnevnom boravku uživali smo na prostranom prostoru za sjedenje ispred kamina u hladnijim večerima. Kako nam je bilo lijepo vrijeme, gotovo uvijek smo mogli koristiti jedan od brojnih vanjskih prostorija za sjedenje: prvu jutarnju kavu na klupi u kuhinji...! Ali mogli smo sjediti vani čak i kad sunce nije bilo tako jako, jer svako sjedalo štiti različit smjer vjetra. Jednostavno divno! Također smo uživali u izletima pješice do tihog, ruralnog okruženja ili autom i trajektom ili vlakom u kratkom vremenu do otoka Foehr, Amrum i Sylt. I, i, i... Samo se moramo vratiti!

Peter C.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je vrhunski namještena i zaista lijepa.
Jedini problem je niska ograda (80 cm) kada se putuje sa psima.
Uvijek morate računati na divlje životinje ili mačke koje trčkaraju vani.
Nažalost, ne možete samo pustiti pse da trče u vrtu.
Sve ostalo super.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321171

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321171.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Humptrup» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 28 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina