Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Rantrum

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 9 km

9 km

Mogućnost kupovine 0.7 km

0.7 km

Kolodvor 9 km

9 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


23 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Heike K.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Schönes Haus, ideal zum ausruhen und genießen.

Silke S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

optimales "Basecamp" für unser Messeteam.

Stefanie S.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Sehr sauberes und modernes Haus. Sehr schön eingerichtet. Einziges Manko waren die zu wenigen Messer, es gab keine großen Messer, um etwas vernünftig schneiden zu können. Das Haus ist für 6 Personen, im Garten gibt es Abe rleider nur 4 Gartenstühle.

Fam Sch.

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten sehr schöne Tage in dem geräumigen und wertig eingerichteten Ferienhaus. Die Umgebung ist ruhig und alles Wichtig mit dem Rad zu erreichen. Gern mal wieder. Gruß aus Berlin

Klaus-Peter Radermacher

5,0
5 5 5 5 5

-

Jorg Claussen

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben es genossen, abends auf der Terrasse zu sitzen und den Dank in Ruhe ausklingen zu lassen.

Angelika Michael

5,0
5 5 5 5 5

Sehr ordenliches , sauberes Haus, ruhig gelegen, ca 30 Min mit dem Rad nach Husum. Rundum zum wohlfühlen.

A.K. D.

5,0
5 5 5 5 5

Die Unterkunft war sehr sauber und der Vermieter kam persönlich vorbei und hat sich bei uns vorgestellt er war sehr freundlich.

Trepte

5,0
5 5 5 5 5

wir sind auf das Angenehmste überrascht, ein total super Ferienhaus, jederzeit weiter zu Empfehlen ruhige Lage, sauber, preiswert, netter Vermieter

D.

5,0
5 5 5 5 5

Schwimmbad ist in der Nähe, 10km zur Küste Sehr nett eingerichtet und sauber

Angelika K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je mirno smještena u mjestu. Lako dostupna automobilom i biciklom. Oprema je bila odlična. Za nas s tri generacije, mirna lokacija je bila optimalna. Mogli smo parkirati bicikle. Privremeni problemi s grijanjem (ljetna-jesenska promjena) odmah su riješeni. Hvala vlasnicima. Jedino dječja soba može dobiti malo više svjetla i živosti. :-)

Detlef K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika dvojna kuća nalazi se dalje od ceste, usred drugih kuća za odmor koje djeluju nenametljivo zahvaljujući zaštiti od pogleda i živicama. Ima dobru, ukusnu i njegovanu opremu. Kuća je tako prostrana da možete provesti nekoliko dana unutra u lošem vremenu. U sklopu kuće su dva parkirna mjesta, jedno od njih se nalazi odmah ispred ulaza. Velika terasa je idealna za sjedenje na otvorenom u lijepom vremenu, a ljubazni vlasnik upotpunjuje pozitivan dojam. Zalihe pribora za jelo bi trebalo nadopuniti kako bi bilo dovoljno za sve goste. To bi omogućilo smanjenje pranja posuđa između obroka kada perilica posuđa nije puna. Nažalost, na terasi su bile dostupne samo četiri udobne stolice, možda zbog toga što smo bili troje. Slobodno preporučujem ovu kuću.

Angelika K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je mirno smještena u mjestu. Dobro je dostupna automobilom i biciklom. Oprema je bila odlična. Za nas s 3 generacije mirna lokacija je bila optimalna. Smjeli smo postaviti bicikle. Kratkotrajni problemi s grijanjem (ljetno-jesenska promjena) odmah su riješeni. Hvala vlasnicima. Jedino dječja soba bi mogla dobiti malo svjetlosti i živosti. :-)

3 Erwachsene

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Novo njegovano ognjište s modernom opremom, mirna lokacija s pogledom na južnu močvaru. Rantum se nalazi izvan Husuma, oko 15 minuta vožnje automobilom. Kuća se zagrijava podnim grijanjem. Parkirna mjesta su dostatno dostupna.

Stefan Müller

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo kuću za četvero i samo smo koristili prizemlje, kuća je vrlo prostrana, opremljena na vrhunskoj razini, ništa nam nije nedostajalo. Sve je bilo vrlo čisto, postoji velika kupaonica, a ostatak sobe je vrlo velik i lijepo namješten. Također, vrlo je tiho i dobro se spava. Lokacija za različite izlete je vrlo dobra, mnogo toga se može doći autom unutar pola sata. Osjećali smo se vrlo ugodno.

Detlef K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Velika polovica kuće nalazi se izvan ceste, usred drugih kuća za odmor koje ne djeluju nametljivo zbog zaštitnih zaslona i živica. Kuća ima dobru, ukusnu i održavanu opremu. Kuća je tako prostrana da se u slučaju lošeg vremena može izdržati nekoliko dana. To uključuje dva parkirna mjesta, jedno ispred ulaza. Prostrana terasa poziva na sjedenje na otvorenom u lijepom vremenu, a ljubazni vlasnik zaokružuje dobar ukupni dojam.

Zaliha pribora za jelo mogla bi biti pojačana kako bi bilo dovoljno za broj osoba. To je ušteda pranja između kada perilica posuđa još nije puna.
Nažalost, na terasi su bila samo četiri udobna mjesta za sjedenje, možda samo zato što smo bili troje.
Kuću mogu preporučiti bez ikakvih zadrški.

Steffi L.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uživali smo u odmoru. Kuća je vrlo udobna i privlačna. Oprema ništa ne nedostaje. Lokacija je vrlo mirna i stoga izvrsna za opuštanje. Hvala vam na lijepom vremenu.

Pascal Snoeck

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Iznajmili smo ovu kuću kao tvrtka na dvotjedni boravak i apsolutno nam se svidjela. Izvrsna lokacija, izvrsni sadržaji, sve tako s ljubavlju i ukusom. Ponovno bismo rezervirali u bilo kojem trenutku! Marschblick je apsolutno preporučljiv!

vier Personen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Svake godine idemo u tom smjeru i uvijek imamo vikendicu za iznajmljivanje, ali ova vikendica nam se posebno svidjela. Čistoća, namještaj, raspored prostorija, sve je bilo super. Posebno nam se svidjela kuća-ekonom soba. U dnevnom boravku ništa ne leži, sve bi se moglo uredno pospremiti u HWR. Ono što također govori o kući je lokacija, mirna i idilična. Biciklom je bilo vrlo lako doći do Husuma i okolice. Radije živimo na selu nego u centru. Naravno, Husum Harbour Festival je nešto posebno. Uvijek lijep. Jedina zamjerka koju imamo je samo jedna kupaonica. Ponekad malo teško s četiri odrasle osobe. Svakako ćemo ponovno boraviti u ovoj kući za odmor.

Familie F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo opuštajući tjedan u prekrasnoj modernoj kući za odmor. Sve što trebate je tu. Mirna ruralna lokacija. Iz kuće možete napraviti mnogo lijepih šetnji. Ipak, preporuča se automobil, jer do Husuma ima nekoliko kilometara vožnje. Osim toga, kuća je opravdala svoje ime. Svake večeri mogli smo gledati prekrasan zalazak sunca nad močvarnim livadama. Domaćini su također vrlo ljubazni i susretljivi. I razumijevanje (putovali smo s malom djecom).

Familie V.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo sjajan tjedan u Rantrumu s našom djecom (2 i 7 godina). U ovoj kući za odmor s modernim, osobnim pečatom ništa nam nije nedostajalo - a prije svega prostor. Rantrum je simpatično selo koje je na prvi pogled tiho. Ali otvoreni ljudi svojom predanošću mjestu čine ga živim. Kuća i selo bili su savršeno polazište za izlete u prekrasno i uzbudljivo okruženje. Lokacija nekoliko kilometara od Husuma bila je idealna za uživanje u prirodi.

Fam. Schmarda

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ova lijepa, vrlo udobno namještena kuća za odmor nalazi se na vrlo mirnoj, ali središnjoj lokaciji na periferiji. Lako možete prošetati do pekare za svježe pecivo za doručak (cca. 1 km). Ništa nam nije nedostajalo u ovoj kući. Postoji čak i praonica rublja. Također možete jesti vani: postoji lijepa vrtna garnitura uključujući ležaljku. Za one koji se ne mogu isključiti ni na odmoru: WiFi radi odlično!

Metzler

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je vrlo lijepa kuća, vrlo prostrana. Osjećali smo se vrlo ugodno. Ako vam se ne ide na brojne izlete, možete uživati na sjajnoj terasi. Primio nas je stanodavac i kontakt je bio vrlo lijep. Sve je bilo savršeno!


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Broj objekta: 321182

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321182.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Rantrum» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 23 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina