Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Reußenköge

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Kolodvor 7 km

7 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


38 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Stefan Theuer

5,0
5 5 5 5 5

Wer Ruhe und Entspannung sucht und die Natur mag wird hier vollauf begeistert sein!

Jürgen und Anja Huke

5,0
5 5 5 5 5

Sehr sauberes Ferienhaus,wir haben nichts vermisst!

Klaus Schulert

5,0
5 5 5 5 5

Gesamtwertung 5 für das Wetter kann ja einer

Jacqueline Oing

3,0
3 3 3 3 3

Hallo, Wir (6 Erwachsene) haben das Haus als sehr sauber und ordentlich empfunden. Das Grundstück ist sehr schön und auch die Ausstattung hat uns sehr zugesagt. Die Begleitung durch Frau Peters war einwandfrei. Die Landschaft ist sehr schön und der Weg zum Deich sehr kurz. Wir wollten eigentlich einen Strand Urlaub machen. Entspannt Tagsüber zum Strand und Abends gemeinsam im Haus entspannen, doch leider war der nächste Strand weiter weg als erwartet und die Badestelle in der Nähe des Hauses nicht sehr geeignet. Der Preis war aufgrund der Lage unserer Meinung nach zu hoch. Für Gruppen u50 die Aktivitäten mögen nicht geeignet. Mit den besten Wünschen

Michael Beck

5,0
5 5 5 5 5

Ein wunderschönes, freistehendes Haus in direkter Nähe zum Naturschutzgebiet :)

Marina W.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns sehr Wohl gefühlt . Es fehlte uns an nichts. Wir werden diese kleine " Oase " auf alle Fälle wieder besuchen.

Jost M.

5,0
5 5 5 5 5

Haben uns sehr wohl gefühlt. Es fehlte an nichts. Bester Erholungsurlaub seit langer Zeit . Wir kommen gerne wieder.

Torsten R.

5,0
5 5 5 5 5

Ein super gelegenes Haus abseits vom Trubel der Touristenhochburgen. Wir hatten dieses Haus bereits 2017 schon mal gemietet. Sehr sauber und bestens ausgestattet. Sehr nette Vermieterin.

Holger Dietz

5,0
5 5 5 5 5

Ganz tolles und gepflegtes Haus mit sehr guter Ausstattung. Bestens geeignet zum Abschalten und als Ausgangspunkt für ausgedehnte Fahrradtouren.

Jörg R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Zapravo bi ovdje trebale biti 6 zvjezdica. Prošlog tjedna smo se tamo osjećali jako dobro. Kuća je vrlo lijepo smještena i pruža potpunu opuštajući atmosferu. Vrlo lijepa, održavana kuća s vrlo dobrim sadržajem. Veliki ograđeni vrt bio je savršen za nas i naša dva Bernera. Sigurno nećemo biti ovdje posljednji put, i uvijek možemo preporučiti ovu kuću s dobrim osjećajem. Hvala vlasnici na ovom sjajnom odredištu za odmor.

Herbert S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Rijetko smo pronašli tako super uređenu kuću kao ovdje, sve je prisutno, što čini odmor savršenim. Posebno dobro opremljena kuhinja potiče kuhanje, što smo i iskoristili u potpunosti. Ogroman ograđeni vrt posebno se svidio našoj kujici, ali smo i mi uživali u njemu. Ljubitelji prirode ovdje su na pravom mjestu, posebno livada s jagnjadima u svibnju je sjajno i zabavno iskustvo. Tko ovdje ne može se isključiti definitivno je nešto pogriješio. Sigurno ćemo se ponovno vratiti, svakako ćemo preporučiti Kuću na nasipu. Hvala vam što smo mogli ovdje ponovno napuniti naše baterije.

Caroline Z.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je stvarno impresivna. Prostranost se može samo naslutiti na slikama. Predivna kuća s velikim dnevnim boravkom i blagovaonicom. Izuzetno opremljena kuhinja. Također nam se svidjelo to što kuća ima kupaonicu i gostinjski WC. Također je super lokacija kuće. Dosta je udaljena. Izvrsno za ljude koji vole mir. Vrt je također bio sjajan. Naša mala dama, koker španijelica, se tamo osjećala vrlo ugodno. Ukupno, odličan odmor. Sljedeće godine ćemo definitivno provesti još jedan tjedan tamo.

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan smještaj bez ostatka. Kuća je vrlo mirna, put do nasipa je slabo prometan... ovisno o smjeru vjetra, čuje se samo ovce s nasipa. Ograda i okolica sa visokim, gustim drvećem i grmljem omogućuju čak i budnim psima mir. Vrt je jednostavno ogroman i puno ljepši nego na fotografijama. Osjećali smo se vrlo ugodno.

Kristina H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo u ovom prekrasno smještenom kući za odmor u kolovozu 2022. godine 10 dana. Svidjelo nam se i uživali smo u miru. Kuća nudi puno prostora i opremljena je sa svime što vam je potrebno. Veliki i potpuno okućnica je apsolutni vrhunac, u kojem se i naš pas osjećao jako dobro. Kao polazište za duge šetnje duž nasipa ili izlete u okolicu, idealno. Za sve one koji traže mir, preporučujemo odmor daleko od gužve :-) Hvala!

Thomas K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa bajla u potpuno mirnom položaju uz nasip. Kuća je opremljena sa svime što vam treba. Niti u kuhinji, niti u drugim područjima. Tu je i prekrasan potpuno ograđeni posjed. Ako tražite buku i gužvu, ovo nije pravo mjesto. Ako tražite mir i blizinu prirode, ovo je pravo mjesto. Za mene i mog psa to je bio savršen odmor koji nije mogao biti bolji. Uživali smo u vremenu i nadamo se da ćemo sljedeće godine ponovno moći provesti odmor u kući na nasipu.

Viola G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo tjedan dana u "Kući na nasipu" s prijateljskim parom i našom kujicom. Naša očekivanja su nadmašena! Lokacija je predivna, usred prirode, susjedi su bile krave i ovce. Kuća i ogromna (ograđena) okućnica bile su vrlo njegovane. Cijeli proces je bio vrhunski. Bila je to sjajna tjedan, hvala puno!

Michael W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Samoća, idila i svjež zrak su potpuno ispunili naša očekivanja. Nijedna želja nije ostala neostvarena. Vlasnica je bila vrlo prijateljska i susretljiva. Rado ćemo se vratiti ovdje.

Herbert S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Rijetko smo pronašli tako dobro opremljenu kuću kao ova ovdje, sve je tu što čini odmor savršenim. Posebno dobro opremljena kuhinja poziva na kuhanje, što smo i temeljito iskoristili. Ogrodni vrt kamena posebno je odgovarao našem psu, ali i mi smo ga temeljito uživali. Ovdje je dobro mjesto za ljubitelje prirode, osobito livada s janjcima u svibnju je sjajno i zabavno iskustvo. Tko ovdje ne može opustiti definitivno je nešto krivo napravio. Sigurno ćemo se vratiti, u svakom slučaju ćemo preporučiti ovu kuću na nasipu. Hvala vam što smo mogli ponovo napuniti naše baterije ovdje.

Thomas K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa bungalov u apsolutno mirnom položaju na nasipu. Kuća je opremljena svime, ništa ne nedostaje. Niti u kuhinji, niti u drugom području. Osim toga, tu je prekrasan kompletno ograđen vrt. Onaj tko traži slavlje i uzbuđenje, ovdje nije na pravom mjestu. Onaj tko traži mir i blizinu prirode, ovdje je na pravom mjestu. Za mene i mog psa bila je to savršen odmor koji ne bi mogao biti bolji. Uživali smo u vremenu i nadamo se da ćemo sljedeće godine ponovno moći provesti odmor u kući na nasipu.

Christiane R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća drži svoje obećanje. Naša dva psa su uživala u lijepom i velikom vrtu. Vlasnica je bila vrlo pažljiva i lako dostupna. Ako želite provesti odmor u potpunoj tišini, ovdje ste na pravom mjestu.

Kristina H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo u ovom prekrasno smještenom kućici za odmor u kolovozu 2022. godine deset dana. Svidjelo nam se jako dobro i uživali smo u miru. Kuća nudi puno prostora i opremljena je svime što vam treba. Veliki i potpuno pregrađeni vrt apsolutni je vrhunac, u kojem se i naš pas osjećao jako dobro. Idealno je polazište za obilne šetnje na nasipu ili izlete u okolici. Za sve one koji traže mir, preporučljivo je za odmor daleko od užurbanosti :-) Hvala puno!

Michael W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osamljeni mir, idila i svježi zrak potpuno su ispunili naša očekivanja. Ništa nije preostalo da se poželi.
Gazdarica je bila vrlo ljubazna i uslužna. Rado ćemo se vratiti ovdje.

Constanze Schöttler

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odsjeli smo u ovoj prekrasnoj kući za odmor s 2 osobe i 3 psa. Vrlo je prostrano, čisto i ugodno. Kreveti su udobni, a oprema u kuhinji ne ostavlja nepoželjne. Lokacija je jedinstvena, odmah na nasipu. Vrt je vrlo dobro održavan i poziva vas na opuštanje. Vratili bismo se gđi Peters, vrlo lijepoj i uslužnoj gazdarici, u bilo koje vrijeme.

Familie Andre und Michaela Peter

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

U kući smo boravili od 12.8 do 20.8 sa dvoje odraslih dvoje djece od 8 godina i psom. Bili smo jako zadovoljni, kuća ne ostavlja ništa zaželjenog, čak je i prekrasan vrt bio odličan. Gazdarica, gospođa Peters, bila je tu da nam pomogne i savjetuje nas te nam je dala mjesta koja vrijedi posjetiti. Rado bismo se vratili, jer smo imali vrlo različita iskustva u vezi sa apartmanom. Vrijednost za novac također je bila razumna.

T. R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ova nam se kuća za odmor odmah svidjela. Ovdje smo doživjeli mirne i opuštajuće dane. Objekti su izvrsni i čisti. Napomena: "kućni folder" bi se eventualno mogao proširiti i ukratko objasniti kako se koristi alarmni sustav i koje se ribe mogu loviti u ribolovnim vodama na nasipu. Poželjna bi bila veća kanta za smeće za preostali otpad

Bettina

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno u kući. Sve je bilo tu da provedete stvarno lijep odmor. Smatrali smo da je lokacija umirujuća, tiha i jako lijepa za opuštanje. Možete učiniti velike stvari! Tako smo išli na pješačenje po blatnjavoj ravnici do Olanda, posjetili Sylt, Amrum i Föhr i putovali u Dansku. Jako su nam se svidjeli Husum i Friedrichstadt. Rado bismo se vratili.

W. Schauer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ako ste u potrazi za mirom i tišinom, kuća za odmor svakako je preporuka. Nema ulične buke, samo povremeno mukanje krave ili čavrljanje gusaka koje čavrljaju dok lete. Djecu i pse možete pustiti da se šetaju po vrtu. Susjedi su toliko udaljeni da ne čuju ni dječju vrisku ni lavež pasa. Kuća je vrlo dobro opskrbljena kućanskim aparatima i posuđem. Sve što vam je potrebno za svakodnevni život je tu, osim namirnica koje su dostupne u Bredstedtu, oko 10 minuta vožnje automobilom. Ako se ikad opet moram odlučiti za kuću za odmor, ponovno bih odabrala ovu kuću.

Reinhard Hilmer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ako volite mir i prirodu, ovo je mjesto za vas. FH je vrlo udobno namješten, osjećate se ugodno čak i kad je loše vrijeme. Bilo nam je super. Već se planira sljedeći odmor u prekrasnoj kući.

petra & Familie

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Da možemo dali bismo 5*. Ovdje je sve sanjivo. Možemo ga samo preporučiti onima koji žele mir i tišinu. Nedostajat će nam naše dvije krave koje su svako jutro stajale kraj naše kupaonice! Kao što već imamo kuću. Odlična gazdarica! Hvala ! Sigurno ćemo se vratiti

Irene Fradet

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Za nas je ova kuća bila savršena, ne bismo htjeli ništa drugo. Vrlo tiho (nije za zabave!) Sve što trebate je tu. Odlična lokacija. Vrlo ljubazan vlasnik ........ što više možete poželjeti. Htjeli bismo doći opet. Puno hvala.

Edith Pechloff

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako nam se svidjelo. Kuća je izvrsno opremljena i ne ostavlja ništa nedovoljno. Vrt je vrlo prostran i njegovan. Lokacija je savršena posebno za bicikliste. Prekrasni gradovi u okolici kao što su Husum, St.P.Ording ili Friedrichstatt udaljeni su nekoliko minuta vožnje automobilom. U okolici se nalaze odlični restorani. Rezervacija kuće i "primopredaja"/ključa protekli su glatko.

Gunnar Sinn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršeno opremljena i prostrana kuća za odmor na mirnoj lokaciji. Baš kao što se sanjalo. Nekomplicirana primopredaja ključeva. Nažalost, booking.com nije naveo da postoji obavezno završno čišćenje. To bi trebalo bolje riješiti.

Viola G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ostali smo s nekoliko prijatelja i našim psom tjedan dana u "Haus am Deich".
Naša su očekivanja nadmašena! Super lijepa lokacija, usred prirode, direktni susjedi su bile krave i ovce.
I kuća i ogromni (ograđeni) vrt bili su vrlo dobro održavani.
Upravljanje je bilo izvrsno.
Bio je to sjajan tjedan, hvala vam puno!

Claudia K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan smještaj koji ne ostavlja ništa zaželjeti. Kuća je vrlo tiha, put do nasipa se jedva koristi...ovisno o smjeru vjetra, najviše se čuju ovce iz nasipa.
Ograđeno imanje, koje je posvuda obraslo visokim, gustim drvećem i grmljem, omogućuje odmor i budnim psima. Vrt je jednostavno gigantski i daleko ljepši nego na slikama. Osjećali smo se vrlo ugodno.

Antje M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor nalazi se na mirnoj, osamljenoj lokaciji odmah iza nasipa. Kuća je bila vrlo čista i dobro opremljena. Budući da nam je grijanje pokvarilo, kontaktirali smo i s gazdaricom. Gospođa Peters je bila vrlo ljubazna i grijanje je odmah popravljeno. Tamo smo proveli sjajan odmor s naša dva psa.

Roland G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa, njegovana kuća s prekrasnim, djelomično prirodnim vrtom na mirnoj lokaciji odmah iza nasipa. Za nas, koji volimo istraživati područje s našim e-biciklima, idealno polazište. Budući da se vrijeme poigralo, uspjeli smo upoznati puno prelijepe Sjeverne Frizije. Kontakt s gazdaricom gđom Peters također je bio vrlo topao i odmah se pobrinula za naše male brige, tako da smo se tamo osjećali ugodno i definitivno možemo preporučiti kuću drugima. Ako želite malo bolje upoznati Sjevernu Friziju i možete bez gužve i gužve turista, došli ste na pravo mjesto.

Jörg R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Zapravo, 6 zvjezdica bi bilo prikladno ovdje
Osjećali smo se vrlo ugodno tamo prošlog tjedna. Kuća je na vrlo lijepoj, mirnoj lokaciji i nudi čisto opuštanje.
Vrlo lijepa, dobro održavana kuća s vrlo dobrim sadržajima. Veliki vrt koji je potpuno ograđen bio je idealan za nas i naša dva bernca.
Ovdje sigurno nismo zadnji put i mirne savjesti možemo preporučiti kuću u svakom trenutku.
Puno hvala gazdarici za ovu sjajnu kuću za odmor

Caroline Z.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je jednostavno fantastična. O prostranosti se može samo naslutiti na slikama. Stvarno sjajna kuća s velikim dnevnim boravkom i blagovaonom. Super opremljena kuhinja.
Ono što nam se također jako svidjelo je da kuća ima kupaonicu i gostinjski wc. Lokacija kuće je također odlična. Daleko od cilja. Super pogodno za ljude koji vole mir. I vrt je bio odličan. Naša mala jazavčarka tamo se osjećala vrlo ugodno. Posvuda odličan odmor. Sljedeće godine ćemo sigurno tamo provesti još tjedan dana.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Broj objekta: 321183

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321183.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Reußenköge» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 38 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina