Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Husum

maks.  2   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
55m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Fen

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Kolodvor 1.5 km

1.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


27 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Felicitas Sigg

5,0
5 5 5 5 5

:)

Iris Rutschmann

5,0
5 5 5 5 5

Sehr freundlich und hilfsbereit

Gabi Burger

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne und hochwertig ausgestattete Ferienwohnung. Wir kommen gerne wieder!

Klaus Hüfner

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne liebevolle hochwertig Ausgestattete Wohnung

Gerda H.

5,0
5 5 5 5 5

Zentrale Lage, sehr gemütlich und romantisch! Wir haben uns sehr wohl gefühlt und gleich wieder gebucht!

Petra S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wir waren 4 Tage in diesem tollen Appartement. Die Lage ist großartig; in zweiter Reihe zum Hafen ist es sehr ruhig und die schöne Stadt ist fußläufig zu erkunden. Die Ausstattung ist sehr gut; alles ist sehr stimmig und stylisch eingerichtet. Der Fernseher im Schlafzimmer ist riesig. Vielleicht wäre er an der Wand sicherer als auf dem Tisch - der Durchgang ist dadurch etwas schmal. Das Bad ist gut durchdacht und modern. Ein Radio in der Küche wäre toll. Die Fruchtfliegen nervten ein wenig; hatte dann in früheren Bewertungen darüber gelesen; das Problem scheint nicht lösbar zu sein. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt. Das italienische Restaurant „La Dolce Vita“ ist 50 m entfernt und das Team großartig, das Essen köstlich. Außerdem muss man in das „Künstler Café „ - Kuchen und Frühstück sind einfach nur lecker. Husum ist eine Reise wert!

Robert L.

4,0
4 4 4 4 4

Sehr schöne Ferienwohnung mit historischen Charme in einer der schönsten Straßen von Husum, direkt in Hafen Nähe. Absolut empfehlenswert!

Karsten F.

5,0
5 5 5 5 5

Angenehm zurückhaltene Geschmackvolle. Möblierung. Wohlfühlen pur. Zentrale, aber ruhige Lage. Absolut empfehlenswert. Sehr gern mal wieder!

Heidi H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Liegt sehr zentral , das Schönste , der Hafen liegt eben um „ die Ecke „ herrlich für jeden Spaziergang.

Karin Ketges

4,0
4 4 4 4 4

Wir würden Ferienwohnung jederzeit weiter empfehlen

Kristina Moll

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus und die Wohnung sind ein Traum. Die Wohnung ist liebevoll eingerichtet, hier passt jedes Detail. Badezimmer 1a, Küche hat alles was man benötigt und die Lage direkt in Hafennähe ist top.

Petra W.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Čist i ugodan stan na sjajnoj lokaciji. Osjećali smo se vrlo ugodno. Kuhinja je dobro opremljena, gornji dnevni boravak podsjeća na stara vremena i poziva na odmor. Kupaonica s dnevnim svjetlom i mirno spavaće područje. Samo smo smatrali da je televizor prevelik i preblizu krevetu. Proveli smo ovdje lijep tjedan.

Stefan H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Sjajna kombinacija između starog/povijesnog i modernog, centralno smješten! Nema prometne buke, odmah u starom gradu nedaleko od "Theodor Storm Haus", sa svim mogućnostima kupovine, restoranima, bilo ribljim (Loof Fischhaus) azijskim ili drugim!!!! Jednostavno vrhunski.

Peter S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

stvarno udobno dosad, ali nismo našli uporabu za prostor ispred kupaonice i spavaće sobe, bio bi super kauč za opuštanje i lampa s stropa, pa, morali smo se vrlo disciplinirati da ne bismo stalno o tome udarali

Harry Olzmann

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman "Backbord" je poseban, originalan, udoban, svijetao i prijateljski, čist i opremljen svime što vam je potrebno. Nalazi se vrlo centralno, ali je vrlo miran. Mnogi restorani, znamenitosti i trgovine nalaze se u blizini, a željeznički kolodvor je lako dostupan pješice.

Silke Balsam-Wefer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je iskustvo živjeti u povijesnoj zgradi koja je lijepo uređena. Ako stvarno tražim dlaku u jajetu, onda bih to nazvao nedostatkom koša za smeće u kupaonici. Ali to je tužakanje na vrlo visokoj razini!

Nina Ludewig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Od stana do luke ima samo nekoliko koraka. Stan je moderno namješten, vrlo svijetao i ima sve što vam je potrebno za nekoliko dana. Stan je vrlo miran, osjećali smo se jako ugodno.

Michael Maneval

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Privlačan, centralni položaj, većinu možete obaviti pješice odatle. Uređenje je lijepo i praktično, bez ikakve kičaste bede, krevet, madraci i pokrivači su odlični, sve za kompletno ugodno osjećanje!

Detlef Seydel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Samo nisko viseća lampa u spavaćem području ne prija glavi i lampi. No to je jedino što treba promijeniti. Nakon što sam se tri puta udario, prolazio sam kroz sve prostorije s uvučenom glavom, što nije bilo potrebno.

Ines Langhorst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Stan Backbord je izuzetno udoban stan na dva kata. Savršen je za jednu do dvije osobe i ima sve što vam treba za kratki predah. Položaj je idealan. U slučaju problema, tim je bio jako brzo dostupan i odmah su se brinuli o rješavanju problema.

Nadine R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepo uređeni apartman u centru Husuma. Osjećali smo se vrlo dobro tamo. Samo nam je nedostajao mali radio u kuhinji i zavjese u spavaćoj sobi trebale bi biti skraćene.

Ennah

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kućica sa ukusno uređenim enterijerom u vrlo centralnoj lokaciji. Bio sam vrlo zadovoljan. Jedino bih imao jedan mali komentar za poboljšanje: oprema kuhinjskih alata mogla bi se poboljšati ili ažurirati na nekim mestima.

Andrea Hartmann

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedan sjajan apartman u povijesnoj zgradi usred centra starog grada, uključujući krckave drvene daske :-). Stan Backbord ima novu kupaonicu i novu kuhinjsku nišu i doista je uređena s puno ljubavi. Međutim, budući da je to stari kuća u središtu starog grada, smeće se obvezno nalazi u prizemlju kuće u maloj prostoriji. Zbog toga smo nažalost uvijek imali jako puno mušica u stanu. Ali sve u svemu: stvarno preporučljivo!

Peter S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

zaista udobno do sada, međutim nismo našli upotrebu za prostor ispred kupatila i spavaće sobe, udobna sofa bi bila super i svjetiljka sa stropa, pa, morali smo biti disciplinirani da je ne udaramo uvijek

Petra S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Bili smo 4 dana u ovom sjajnom apartmanu. Lokacija je odlična; vrlo mirno drugi red do luke i lijepog grada koji se može istražiti pješice. Oprema je vrlo dobra; sve je vrlo suptilno i stilski uređeno. Televizor u spavaćoj sobi je ogroman. Možda bi bio sigurniji na zidu nego na stolu - prolaz je zbog toga malo uski. Kupaonica je dobro osmišljena i moderna. Radio u kuhinji bio bi sjajan. Dosadile su nam male muhe; tada sam pročitao o tome u prethodnim recenzijama; problem se čini nesolventnim. Vrlo smo se ugodno osjećali. Talijanski restoran "La Dolce Vita" udaljen je 50 metara i tim je sjajan, hrana je ukusna. Također se morate zaustaviti u "Umjetničkom kafiću" - kolači i doručak su jednostavno ukusni. Husum vrijedi posjetiti!

Stefan H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Izvrsna kombinacija između starog / povijesnog i modernog
Centralno smješten! Nema prolaznog prometa, izravno u starom gradu, nedaleko od "Theodor Storm Haus-a", sve trgovine, restorani, bilo riba (Loof Fischhaus), azijska hrana ili nešto drugo!!!! Jednostavno najbolje

Petra W.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Čisti i ugodni stan u sjajnoj lokaciji. Osjećali smo se jako dobro. Kuhinja je dobro opremljena, gornji dnevni boravak podsjeća na stara vremena i poziva na odmor. Kupaonica s dnevnom svjetlošću i mirni spavaći dio. Samo smo smatrali da je televizor prevelik i previše blizu kreveta. Proveli smo ovdje lijep tjedan.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 321212

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321212.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Husum» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 27 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina