Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Husum

maks.  2   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
1 mogućnost spavanja
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
45m²
1 mogućnost spavanja
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Kolodvor 0.8 km

0.8 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Renate K.

5,0
5 5 5 5 5

Perfekt Zentral , PP , komfortabel und sehr sauber ! Herzlichen Dank und LG aus der Uckermark

Markus K.

5,0
5 5 5 5 5

Super Lage, gut ausgestattete Wohnung/ Küche, Kommunikation mit 'Ferien an der Nordsee' war gut (Schlüsselübergabe), gerne wieder.

Michael N.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Eine sehr schöne Wohnung mit seitlichen Blick auf den Hafen. Zentral gelegen und trotzdem ruhig in einem sauberen und ruhigen Haus. Wir kommen gerne wieder.

Werner B.

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Die Wohnung ist für zwei Personen ideal. Die Ausstattung ist in Ordnung und es war sehr sauber.Es gibt aber Verbesserungspotential . Z.B. fehlt eine Garderobe ( Harken) im Eingangsbereich. Die Wohnung liegt optimal um von dort aus die Gegend zu erkunden!

Daniel A.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Lage, dennoch ruhig und zentral. Für zwei Personen sehr gut geeignet

Ursula Karhoff

1,0
1 1 1 1 1

Wie schon oben geschrieben...die Lage ist sehr schön! Man hat direkten Blickkontakt zum Hafen. Leider hat uns die Einrichtung/Möblierung sehr enttäuscht. Die Wohnung wirkt sehr karg und ungemütlich. Es gibt zwar ein Weinregal aber keine Teekanne...Das Bad ist sehr bescheiden. Ein Schrank neben dem Bett war nicht nutzbar, da die auf Rollen laufenden Türen verkantet waren. Der Schlüssel zur Wohnung wurde uns vor 13.00 Uhr übergeben, die Reinigungskräfte kamen nach Aufforderung gegen 14.00 Uhr. Wir kamen also zunächst in eine schmutzige Wohnung. Überaus unerfreulich war der stinkende Kühlschrank!

Thorsten Pleiss

4,0
4 4 4 4 4

Super Lage, gut ausgestattet (auch wenn es coronabedingt eine kleinere Ausstattung gab), ansonsten wie beschrieben! Etwas wenige Ablagen, zu wenige (Garderoben-) Wandhaken.

Manuela Busch

5,0
5 5 5 5 5

Wir hätten uns ein weiteres Regal und einen größeren Tisch oder Beistelltisch gewünscht. Ansonsten war alles toll. Die Lage ist super.

Rainer Fritzsche

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung entsprach der Beschreibung. Es war alles bestens.

Hans Jacobsen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön gelegene Wohnung. Sehr sauber und gepflegt. Lag im 4.Stock ohne Fahrstuhl, für uns kein Problem aber ältere und/oder gehbehinderte kommen da eventuell ganz schlecht hoch.

Balleur

5,0
5 5 5 5 5

Alles Notwendige ist in dieser kleinen, einfachen Wohnung vorhanden. Schöne Lage im dritten Stock mit Parkplatz in der Nähe vom Eingang des Gebäudes.

Karin Single

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung ist im dritten Stock und nur über mehrere Treppen erreichbar, Gepäck etc. muss hochgetragen werden.

Katrin S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman Hafenblick ima sve što srce poželi. Dobro opremljena kuhinja, udoban veliki krevet, kauč koji poziva na odmor i prekrasan pogled s balkona na mali dio slikovitog luke. Apartman nam se već svidio kad smo stigli. Kreveti su bili postavljeni, ručnici i kuhinjske krpe su bile spremne. Pećnica, mikrovalna pećnica i kupaonica bile su vrlo čiste. Samo ograda na balkonu mogla bi biti malo viša. Za loše vrijeme u našem tjednu odmora niste krivi ;-) Sigurno se vraćamo. Dirk i Katrin iz prekrasnog Sauerlanda.

Roman H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Super pogled na luku, vrlo lijepa lokacija, odlično parkiralište uz kuću, vrlo ugodan stan za dvoje, zvuk vlaka u pozadini nije smetajući jer je sa strane kuće koja gleda na more, jedini nedostatak je lokacija na trećem katu bez lifta. Toplo preporučujemo, ponovno ćemo rezervirati pogled na luku.

Michaela P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Predaja ključeva putem sefa za ključeve je super funkcionirala. Položaj i pripadajuće parkiralište su sjajni. Wifi je radio besprijekorno. Apartman je funkcionalno namješten. No, kao solo putnica, nošenje kofera uz brojne stepenice bila je izazov. Došla sam u prosincu i apartman je bio prilično hladan. Tek sljedeće večeri postignuta je temperatura od 20 stupnjeva. Možda bi bilo vrijedno razmisliti o tome da se radijatori ne zakreću potpuno dolje ili ih barem uključiti dan ranije?

Marlis M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Apartman se nalazi savršeno u luci u centru grada. Kuhinja je vrlo dobro opremljena, posuđe i pribor su visoke kvalitete. Sveukupno, stan djeluje moderno i jednostavno. Kredenac i možda lijepa fotelja bi ga učinili malo udobnijim i možda bi prostor tada manje odzvanjao. TV bi zaista mogao biti malo veći u odnosu na veličinu prostora i udaljenost od kauča.

Ulrich Zock

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan je vrlo ukusno uređen, bio je čist i u vrlo dobrom stanju. Bilo je sve što vam je potrebno u apartmanu. Bilo bi korisno imati dasku za rezanje povrća i sl. Lokacija je fantastična, kratke udaljenosti do centra, rezervirano parkiralište ispred kuće. Na balkonu bi se mogao ukloniti mahovina iz spojeva podnih pločica.

Roman H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Super pogled na luku, vrlo lijepa lokacija, vrhunski parking uz kuću, vrlo ugodan stan za uživanje u dvoje, zvuk vlaka u pozadini nije smetajući jer je na strani kuće, jedina mana je smještaj na 3. katu bez lifta. Vrlo preporučljivo, ponovno ćemo rezervirati pogled na luku.

Andreas Pohl

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan se nalazi izravno uz luku, vrlo dobra lokacija. Moderno i lijepo namješten stan s malim balkonom s kojeg se vidi luka. Unatoč centralnoj lokaciji, bilo je vrlo mirno. Da biste to uživali, trebate samo preći 45 stepenica do najvišeg kata. Pekarnice i restorani u neposrednoj blizini. Savršeno za 2 osobe.

Hannelore Fesselmar

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo, kao i obično, uglavnom vrlo zadovoljni i želimo se vratiti. Međutim, što se tiče čistoće, ne smijemo gledati tako pažljivo. Međutim, smatrali smo da je dodatna cijena za "paket rublja" previsoka u usporedbi. Zatim smo dva dana bili bez grijanja. Očigledno je obavljeno popravak grijanja i prvo smo morali "odzračiti" sve radijatore prije nego što se ponovno zagrijavalo. Odgovarajuće upute/obavijesti nisu nigdje bile u kući. Tada smo dobili pomoć od prijatelja koji je bio na raspolaganju sa svojim odgovarajućim alatima. Željeli bismo dati još jedan prijedlog u vezi ključa za kuću/stan. Bar za nas, bilo bi poželjno imati drugi par ključeva. Inače, sve je dobro!

Detlef K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Osjećali smo se jako dobro, međutim primijetili smo neke sitnice: nedostaju kukice za odjeću, malo je pribora za jelo, u kupaonici nažalost samo kukica za ručnike iza vrata, čitanje lampe trebalo bi imati više svjetla.

Detlef R.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

gotovo sve je bilo dobro, nedostajao je samo ključ za poštanski sandučić, utičnica je bila pokvarena / kablovi su bili izloženi; položaj televizora nije bio povoljan u odnosu na položaj kauča; položaj stana je dobar; parking ispred kuće za automobil je u redu; mjesto za bicikl je u redu, osim nedostatka označenog "broja mjesta" za bicikl u mogućnosti za odlaganje;

Ingo Hinz

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo sveukupno vrlo zadovoljni. Kupaonica bi mogla imati malo više prostora za odlaganje. Mjesta ima. U ulaznom prostoru nedostajala nam je mala garderoba ili barem kuka za vješanje jakni. Pogled s balkona na veliku reklamnu ogradu... Nema veze. Inače je sve bilo jako lijepo. Bilo bi korisno da se informacije o dolasku dobivaju ne dan prije dolaska, nego dan ranije. Tako bi se uštedjelo vrijeme putovanja. Također bi bilo korisno da se dobije uputa o predaji ključa. Stajali smo tamo u nedjelju i nitko nije rekao gdje bismo trebali ostaviti ključ.

Tobias Kropp

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan je povoljno smješten u prometnom dijelu, parkiralište je blizu i za jednu osobu ima više nego dovoljno prostora. Treba spomenuti blizinu željezničke pruge koju se relativno jasno čuje. Međutim, budući da nije jako prometna pruga, to je podnošljivo. Jedino je perilica posuđa... po veličini više nalik mikrovalnoj pećnici (stoga je oduzeta ocjena u opremi).

Michaela P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Prijenos ključeva putem sigurnog za ključeve je super uspio. Položaj i odgovarajuće parkirno mjesto su genijalni. Wi-Fi je radio besprijekorno. Stan je praktično namješten. Međutim, nošenje kofera kao putnik koji putuje sam puno stepenica je bio izazov. Stigla sam u prosincu i stan je bio prilično hladan. Tek sljedeće večeri postignuta temperatura od 20 stupnjeva. Možda bi bila razumna ideja ne potpuno gasiti radijatore ili ih barem uključiti jedan dan ranije?

Herta Merk

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno. Stan je idealno smješten za istraživanje Husuma pješice. Prijedlozi za poboljšanje: Bilo bi dobro imati detaljan plan dolaska ulazom u parkiralište i zgradu. Trebali biste biti dobro pješačiti budući da se stan nalazi na 3. katu.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 321287

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321287.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Husum» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat