Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Simonsberg

maks.  2   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Usisivač
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 9 km

9 km

Kolodvor 7 km

7 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


21 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Manfred H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ein wunderschönesFerienhaus, sehr liebevoll eingerichtet. Eun herrlicher Platz zum Entspannen und Wohlfühlen inmitten der Natur. Sehr empfehlenswert.

Karin F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wie oben.

Günter Hahn

5,0
5 5 5 5 5

Ambiente war super Dusche könnte erneuert werden Wir kommen sicher wieder

Lindner

5,0
5 5 5 5 5

Das Ferienhaus hat alles was wir brauchten. Liebevoll eingerichtet, ruhige Lage, kurze Wege überall hin, zum Abschalten perfekt.

Julia Iske

5,0
5 5 5 5 5

Für eine Familie super geeignet! Ausflugsziele in maximal 30 Minuten zu erreichen

Bastiane H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čarobna mala kućica s udobnim i dobro opremljenim namještajem. U zimskom vrtu - s udobnom sofom, velikim stolom za igru i prekrasnim pogledom na nebo - može se vrlo ugodno provesti kišni dan! Kamin grije u hladne večeri, a u velikom vrtu može se sjediti vani, igrati ili lenčariti u lijepo vrijeme. Put do nasipa traje samo 2 minute i zalasci sunca tamo su prekrasni za promatrati. Također je užitak šetati, trčati i voziti bicikl koristeći staze kroz polja koje se nalaze točno ispred kuće. Za nas je ovo prekrasno mjesto vrijedno posjetiti u svako doba godine!

Elisabeth W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dojam je sveukupno dobar. Ograničene opcije u blizini vjerojatno su posljedica pandemije. Lokacija za biciklističke ture je optimalna. Parking za automobil na imanju i smještaj bicikala u zaključanoj prostoriji su idealni. Napomena: Zaključavanje vanjskih vrata vrlo je teško.

Sonja V.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo divan odmor. Zimski vrt smo puno koristili, jer tamo možete uživati čak i u promjenjivom vremenu s osjećajem sjedenja "vanjski". Sve što vam treba je dostupno: Pegla, udobne stolice za odmor u vrtu, sušilo za kosu, ...sve. Svaki detalj je pažljivo promišljen, odmah smo se osjećali kao kod kuće! Međutim, savjetujemo vam da ponesete vlastiti oštar nož i nož za kruh. Kuhinja je inače vrlo dobro opremljena! Molimo vas da zamijenite veliki madrac u spavaćoj sobi naprijed, jasno je provaljen. U njemu više ne možete leći ravno, uvijek klizite u udubljenje. I: Pronašli smo samo jednu kantu za smeće u kuhinji (za odvajanje smeća malo nezgrapno), u kupaonici nije bilo kante za smeće - to bi također bila preporuka za poboljšanje. Inače, sve je više nego super! Hvala vam što smo mogli biti gosti! Rado ćemo se vratiti!

Marina S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo potpuno zadovoljni objektom. Također i lokacijom. Jedini nedostatak je bio što nismo mogli dobiti kruh na kampu niti ga naručiti jer nismo boravili na kampu.

Dagmar F.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kuća za odmor je vrlo lijepo i udobno uređena. Prekrasan vrt i terasa su dostupni. Lokacija je također vrlo lijepa i mirna. Jedini nedostatak je miris kanalizacije u kupaonici. Inače, sve je bilo dobro.

Annette R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kućica je vrlo lijepo uređena i ugodna. Kuhinja sadrži sve što trebate i ima perilicu suđa. Problematično je izuzetno malo kupatilo. Ručnici se više uopće ne suše. Kada je vani vlažno, kuća se općenito bori s vlagom, što se vidi i u velikoj spavaćoj sobi, gdje je mirisala pomalo ustajalo.

Andrej W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća se nalazi u naselju vikendica u vrlo mirnom području gdje zapravo nema ničeg drugog. Smještena između polja, pašnjaka i mora, vrlo je ugodno uređena i zaista vam ništa ne nedostaje. Kamin je sjajan i uljepšao nam je dane čak i kad je vrijeme bilo loše i hladno. Jedini dio koji nam se nije toliko svidio bio je pristup moru odmah tamo, ali biciklom ili autom možete stići bilo gdje u maksimalno 20 minuta. Tu su i roštilj, drva za kamin i lijep vrt! Idealno za djecu!

Annette R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vikendica je vrlo lijepo uređena i udobna.
Kuhinja ima sve što vam treba i ima perilicu posuđa.
Problematična je izuzetno mala kupaonica. Ručnici se više ne suše. Kad je vani vlažno, kuća se bori s vlagom, to se vidi i u velikoj spavaćoj sobi, tamo ima blag nesvježi miris.

Andrej W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća se nalazi u naselju kuća za odmor u vrlo mirnom području gdje zapravo nema ničega drugog. Smještena između polja, pašnjaka i mora, vrlo je udobno namještena i stvarno ne nedostaje ničega. Kamin je sjajan i uljepšao nam je dane čak i kad je vrijeme bilo loše i hladno.
Jedina stvar koja nam se nije baš svidjela bio je pristup moru odmah na licu mjesta, ali biciklom ili automobilom možete doći bilo gdje u maksimalno 20 minuta.
Također su dostupni roštilj, drva za kamin i lijep vrt!
Idealno za djecu!

Marina S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo potpuno zadovoljni objektom. Također s položajem. Jedina gorčina je bila što nismo mogli dobiti niti naručiti kruh na kampu jer nismo tamo boravili.

Bastiane H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čarobna mala kućica sa udobnim i dobro uređenim namještajem. U zimskom vrtu, s ugodnom sofom, velikim stolom za igru i prekrasnim pogledom na nebo, može se lako podnijeti kišni dan! Kamin pruža toplinu u hladnim noćima, a u velikom vrtu može se sjediti vani, igrati se ili ležati u dobrom vremenu. Put do nasipa traje samo 2 minute, a zalasci sunca su tamo divni za gledati. Za šetnju, trčanje i biciklizam također je užitak koristiti staze kroz polja koje se nalaze izravno ispred kuće. Za nas je ovo lijepo mjesto vrijedno putovanja u svim godišnjim dobima!

Elisabeth W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ukupni dojam je dobar. Ograničenja mjesta u neposrednoj blizini su vjerojatno povezana s pandemijom. Položaj je idealan za biciklističke izlete. Parking za automobil na zemljištu i smještaj bicikala u zaključanoj prostoriji su idealni. Napomena: Zaključavanje vrata vrta je teško.

Sonja V.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo divan odmor. Zimski vrt smo puno koristili, jer tamo možete sjediti vani čak i kad je promjenjivo vrijeme s osjećajem sjedenja vani.
Sve što vam treba je tu: glačalo, udobne stolice za opuštanje u vrtu, sušilo za kosu, ... jednostavno sve. Sve je pažljivo promišljeno, osjećali smo se odmah kao kod kuće!
Ipak, preporučljivo je donijeti vlastite oštre noževe i nož za kruh. Ali kuhinja je više nego dobro opremljena!
Molimo vas da zamijenite veliki madrac u spavaćoj sobi, očito je popustio. U njemu se više ne može ravno ležati, uvijek kliznete u udubljenje.
I: U kuhinji smo pronašli samo jednu kantu za smeće (sortiranje smeća je neugodno), a u kupaonici nije bilo kante za smeće - to bi bio još jedan prijedlog za poboljšanje.
Inače, sve je bilo više nego sjajno!
Hvala vam što ste nam dopustili da budemo vaši gosti!
Rado ćemo se vratiti!

Karl-Heinz M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor se nalazi vrlo povoljno izravno iza nasipa. Osjećali smo se vrlo ugodno u kući za odmor i cijenili ukusnu opremu, posebno u kuhinji. Lijepe šetnje nasipom su moguće prema Husumu ili sjevernome moru. Za bicikliste postoji puno mogućnosti za istraživanje prirode i vlatne krajolika. Izleti autom prema Nordstrandu i Svetom Petru Ordingu bili su nam vrhunac.

Holger Winter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Madraci premekani za malo teže osobe. Direktno na nasipu, ali nažalost ne direktno na vodi. Sve je tu što je potrebno, osim mikrovalne. Ovo bi trebalo poboljšati. Automobil je neophodan jer u Husumu, udaljenom oko 10 km, ima dosta trgovina. Taman za isključivanje.

Dagmar F.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kuća za odmor je vrlo lijepo i udobno namještena. Prekrasan vrt i terasa na raspolaganju. Lokacija također vrlo lijepa i tiha.
Jedina mana: kupaonica je smrdjela na kanalizaciju. Inače je sve bilo dobro.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 321291

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321291.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Simonsberg» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 21 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina