Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Neukirchen

maks.  4   Gosta/Gostiju
125m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
125m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 13 km

13 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Kolodvor 4.9 km

4.9 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


309 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sandra K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ein wunderschönes, liebevoll eingerichtetes Haus! Sehr nette, engagierte Vermieter! Kommen gerne wieder.

Katja D.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren total begeistert. Der Garten war ein Traum für unsere Hunde. Das Haus war sehr sauber und liebevoll eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

Bernd K.

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Haus, super sauber, tolle Lage, ideal wenn man seine Ruhe haben will.

Sonja D.

5,0
5 5 5 5 5

Absolut top, kommen immer wieder gerne

Christina R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Alles Bestens, wir haben uns sehr wohl gefühlt, hatten absolute Entspannung und kommen gerne wieder. Das i-Tüpfelchen wäre eine Mikrowelle

Heidi R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr sauber, freundlich eingerichtetes Haus, gute Ausstattung, sehr gut hundegeeignet

Christoph S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren von der Unterkunft total begeistert. Für die Hunde war der große Garten ein Paradies. Wir werden auf jeden Fall dieses Haus wieder buchen.

Heike

4,0
4 4 4 4 4

Es ist ein sehr schönes und komfortables Haus. Leider fehlt für sehr sonnige Tage der Sonnenschutz, innen sowie außen. Hundestrand ist nicht in der Nähe.

Andreas Beumers

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Haus mit toller Ausstattung! Sehr empfehlenswert! Guter Ausgangspunkt für Überfahrten nach Sylt, Föhr oder Amrum. In nächster Nähe liegt das Nolde-Museum.

Nicole Bogen

5,0
5 5 5 5 5

Eine wundervolle Woche mit super Haus und eine Top Adresse für Hunde.

Erik B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Zapravo bismo trebali dati negativniju recenziju. Na taj način bismo smanjili mogućnost pronalaska slobodnog tjedna u ovoj prekrasnoj kući u budućnosti. Međutim, kuća i domaćini to zaista zaslužuju. Uređena je s toliko ljubavi. Od prvog trenutka osjećali smo se kao kod kuće. Oprema nije ostavljala ni jednu želju neispunjenom. Ovdje ćemo se sigurno vratiti. Posebno preporučljivo za vlasnike pasa, jer je imanje dobro ograđeno i ne treba brinuti kada četveronožni prijatelji izađu iz vidokruga. Nismo dali pet zvjezdica za lokaciju jer smo morali istražiti gdje je najbolje prošetati pse, ali i tu smo pronašli rješenje. Inače, lokacija je dobra. Samo nekoliko kilometara do Sjevernog mora, te brzo do Røma ili Dagebülla s velikim plažama i trajektnom linijom.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas troje dlakavaca i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje... Svakako bismo se ponovno vratili. Pozdrav, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️️

Marcel B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Stvarno sjajan boravak, jako smo uživali u oba vrta i potpunoj tišini i izolaciji. Mali minus: Poželjeli bismo malo više svjetla u ogradnom dvorištu i na putu do saune. Nažalost, sauna za nas nije bila baš kako smo se nadali, jer jednostavno nije postajala dovoljno vruća (iako naravno sad kukati na visokoj razini). Prema unutarnjem termometru postigla je najviše 70 stupnjeva, a sve je trajalo vrlo dugo. Stoga je sauna za nas bila u redu, ali nažalost nije bila optimalna. A pranje u kući košta dodatno (3 eura), zbog trenutne situacije (energetska kriza itd.) to je u osnovi u redu, zatražiti nešto za to, ipak bih volio unaprijed o tome dobiti informaciju, a ne tek po dolasku u kuću. Oprema kuće bila je zaista sjajna i osjećali smo se kao da dolazimo kući. Ograda u vrtu nije bila tako visoka, ali za nas je bila potpuno dovoljna. Sobe su bile čiste, a kupaonica zaista sjajna. Prijenos ključa s sefovima također je savršeno funkcionirao. Mikrovalna pećnica stvarno bi bila poželjna, ali naravno, hranu možete zagrijati i u pećnici / na štednjaku. Sve u svemu, vrlo smo zadovoljni smještajem i sigurno ćemo se vratiti, stvarno smo se osjećali ugodno i blizu Danske i raznim nasipima je stvarno super. Mali lokalni dućan je imao sve što nam je trebalo, ali i Aldi, Lidl itd. bili su dostupni u samo nekoliko minuta vožnje. Hvala vam na ovom divnom boravku. Također je vrlo pozitivno spomenuti: Imali smo problem s žaruljama u sauni, bile su pokvarene, ali su nakon prijave upravi kuće istog dana zamijenjene, to smo stvarno jako cijenili!! :-)

Daria K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća iz snova negdje u divljini. Kuća je ukrašena s ljubavlju, s visokokvalitetnom opremom i vrlo čista. Bili smo tamo s djecom i psima. Za kuću nemam nikakvih prigovora, ako kao par idete tamo na odmor, ne možete si više poželjeti.

Thomas K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća je vrlo održavana i nalazi se na vrlo mirnoj lokaciji. Sve što vam treba za odmor je dostupno. Rezervacija i obrada putem 'Ferien an der Nordsee' prošla je bez problema. Oni koji traže nešto mirno i nisu ljubitelji masovnog turizma, bit će vrlo dobro smješteni u ovoj kući.

Ritwa F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako smo oduševljeni. Sa svoja dva psa proveli smo nekoliko jako lijepih dana u predivnom Sjevernom Friziju! Područje je vrlo ruralno, ali za nas jednostavno prekrasno. Kuća je velika, prostrana i zaista vrlo ljubazno uređena i vrlo vrlo čista. Susjedima se može lako izbjegavati ako se želi - ali nije obavezno. Za nas to definitivno nije bio posljednji odmor u Georgs Huisu.

Birgit B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo opuštenu, mirnu novogodišnju noć s našom kucom. Kuća je prekrasna. Nije nam ništa nedostajalo. Super čisto. Parcela je sjajna za vlasnike pasa. Na susjednom imanju bila je i obitelj s 2 velika (grlatih) psa. Ali pazili smo da ne budemo istovremeno u vrtu. Jedini mali minus je što nije baš lijepo ići u šetnju. Samo uz cestu bez nogostupa na uskom zelenom pojase. Bio je vrlo blatnjav i natopljen zbog vremenskih uvjeta. Ali vlasnici pasa imaju odgovarajuću obuću. Inače je sve bilo super i dobro smo se odmorili.

Dirk M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor, visokokvalitetno opremljena, ništa ne nedostaje. Osjećali smo se vrlo ugodno. Ogroman ograđeni vrt. Mirna lokacija, mnogo mogućnosti za izlete. Lijep kontakt s najmodavcem. Hvala puno.

Tina K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Još nisam doživio tako prekrasnu i luksuznu kuću za odmor kao vlasnik više pasa! Prostorije su praktične i dobro osmišljene (posebno je super odvojeni ulaz za tehničku sobu), detalji su ljubazni i čistoća je savršena! Da budem malo kritičan, bilo bi super imati malo zamrzivača za hranjenje sirovom hranom za pse i ograda visoka samo 1 metar do susjedne kuće za odmor nije idealna...bolje bi bilo da je ograda viša s pregradom kako bi se izbjegli eventualni problemi ako i u drugoj kući borave gosti s psima. Inače je sve savršeno, osjećali smo se odlično i sigurno ćemo ponovno doći...

Jasmin D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prvo želim pohvaliti agenciju za iznajmljivanje kuća na odmor. Kada sam imao malen problem nakon dolaska, odmah su mi pomogli, i to brzo, čak u subotu navečer, to je zaista fantastično. Bila sam tamo s našom psicom Milou. Što se tiče kuće: kuća je zaista vrlo dobro i lijepo opremljena sa svime što vam je potrebno za uspješan odmor. Vrlo čisto i moderno, s ljubavlju prema detaljima. Vrt je kvadratnog oblika, praktičan i vrlo velik te se može podijeliti na dva dijela pomoću vrata. Ovdje se pas može slobodno igrati jer je sve ograđeno. Postoji samo jedan susjed (isto vlasnik kuće za odmor) i ograde se međusobno graniče s jedne strane. Također je sjajno što se ovdje nudi vrlo chic održavana kuća za više vlasnika pasa. Sve u svemu, vrlo uspješan odmor u hladno i sumorno doba godine. Okolina nije idealna za šetnju od samog doma, automobil je već neophodan za ugodne šetnje s psima. Inače je vrlo tiho i gleda se na polja. Ipak, imam nekoliko prijedloga. Po mom mišljenju nedostaje veliki lonac za kuhanje, na primjer, 500 grama tjestenine. Dostupni lonci jednostavno su pre mali za to. Također, bojleru bi mogla trebati obnova, a noževi u bloku za noževe trebali bi se naoštriti ili zamijeniti. Ali to su sitnice na visokoj razini, inače je sve ono što vam je potrebno za odmor 1-4 osobe bilo prisutno. Proveli smo predivno vrijeme i rado preporučujemo dalje.

Miriam L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća za odmor nam je paru s 2 psa vrlo dobro odgovarala. Smještena je skrivena iza živice, stoga je teško vidljiva s ceste. Svidjelo nam se što smo mogli podijeliti vrt ogradom i vratima na dva dijela. Nažalost, terasa je na strani susjedne kuće za odmor i tamo više nema živice, pa ako su i ti najmoprimci imali pse, nije bilo moguće tamo opušteno sjediti. Namještaj je vrlo moderan, to nam se svidjelo. Dnevni boravak je vrlo svijetao s velikim prozorskim površinama, ali ako sunce sije, vrlo brzo se zagrijava i nažalost nema roleta koje to sprječavaju. Pse je dopušteno sa pokrivačem na kauču, ovaj pravilnik smo smatrali odličnim i čak su imali poslastice za njih :-) vrlo su prijateljski raspoloženi prema psima! Kuhinjska oprema je dobra, nedostajala nam je mikrovalna pećnica. Za našu kratku pauzu bila je savršena kuća za odmor, rado ćemo se vratiti!

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše 3 krznene bebe ❤️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje…
Svakako bismo se ponovno vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ❤️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo na odmoru za naša 3 ljubimca i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje... Rado bismo se ponovno vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas troje i naše tri dlakave njuške ❤️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve što smo do sada doživjeli ...
Svaki bismo se trenutak rado vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma ❤️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za naša tri krzna prijatelja i nas ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje...
Uvijek bismo se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo na odmoru za naša tri krznena ljubimca i nas ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva…
Svaki bismo se trenutak ponovno vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo odmora za naša tri krznena prijatelja i nas ️️. Oprema i udobnost nadmašili su sve što smo dosad iskusili … Rado bismo se vratili ponovno. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo za nas troje i naša 3 ljubimca ️️ Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva... Svakako bismo se opet vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 krznaša ❤️. Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje ... Uvijek bismo se vratili ovdje. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma ❤️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za naše tri krznene njuške i nas ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sva dosadašnja iskustva ...
Svaki put bismo se ponovno vratili
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je prekrasan i opuštajući odmor za nas troje i naše ljubimce. Sve je nadmašilo dosadašnja iskustva u opremljenosti i udobnosti. Svakako bismo se ponovno vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo u našem odmoru za naše 3 krznene ljubimce i nas. Oprema i udobnost nadmašili su sva dosadašnja iskustva... Rado bismo se ponovno vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 krznene ljubimce i nas. Oprema i udobnost nadmašili su sva dosadašnja iskustva ... Bili bismo uvijek ponovno došli. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće odmor iskustvo za naše 3 dlakavice i nas ️️ Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje iskustava... Svaki bismo trenutak ponovili. Srdačan pozdrav Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 četveronožne prijatelje i nas ️️ Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje iskustva… Svakako bismo se opet vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše tri dlakave ljubimce ❤️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje…
Svaki bismo se trenutak vratili
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ❤️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je bio prekrasan i opuštajući doživljaj odmora za nas troje krznenih prijatelja i nas.
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo doživjeli dosad ...
Svako bismo se vrijeme vratili
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za naša 3 krznena ljubimca i nas ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje...
Svaki bismo se trenutak vratili
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo na godišnjem odmoru za nas troje četveronožnih ljubimaca i nas... Oprema i udobnost nadmašuju sve dosadašnje... Svakako bismo se vratili ponovno. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma ❤️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo odmora za naša tri ljupka kućna ljubimca i nas. Sve što smo doživjeli nadmašilo je opremljenost i udobnost do sada... Svakako bismo se opet vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše četveronožne prijatelje️️ Oprema i udobnost nadmašili su sva dosadašnja iskustva... Rado bismo se opet vratili. Srdačan pozdrav Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je prekrasan, opuštajući odmor za naša tri krzna ljubimca i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva... Svakako bismo se opet vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za naša 3 krzna prijatelja i nas ️️ Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje... Svaka bi se trebala rado vratiti Pozdravi Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio nam je prekrasan i opuštajući odmor za nas troje dlakavaca
i nas troje. Oprema i udobnost nadmašili su sve što smo do sada doživjeli.
Svaki bismo se trenutak opet vratili.
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo odmora za naša 3 krznena prijatelja i nas.
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje
Svakako bismo se vratili opet
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za naša tri ljubimca i nas. Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo putovanja za nas troje i naše dlakave prijatelje️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve do sada doživljeno...
Uvijek bismo se rado vratili.
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo na odmoru za naše 3 dlakave njuške i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli. Svakako bismo se ponovno vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo na odmoru za naše 3 dlakave prijatelje i nas ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje...
Svaki bismo se trenutak vratili
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakavice ️️ Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje ... Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 krznene prijatelje ️️ Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje ... Rado bismo se vratili u bilo koje vrijeme. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 dlakavce i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje prijašnje. Svakako bismo se vratili opet. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo za naše 3 krznene mace i nas ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje…
Svaki bismo se trenutak vratili
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oskar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno opuštajuće iskustvo za nas troje, našu kosmatu djecu i nas. Oprema i udobnost nadmašili su sva dosadašnja iskustva... Uvijek bismo se vratili s ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma ❤️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo ljetovanja za nas i naše 3 krznene prijatelje ️️
Oprema i udobnost su premašile sve dosadašnje doživljaje...
Uvijek bismo se vratili
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo ugodnog odmora za naše 3 kućne ljubimce i nas. Oprema i udobnost su premašili sve što smo dosad doživjeli. Rado bismo se vratili u bilo koje vrijeme. ️️ Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je predivna i opuštajuća doživljaj odmora za nas troje i naše tri kućne ljubimce ️️
Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje ...
Bili bismo spremni se vratiti bilo kada
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad doživjeli…
Svakako bismo se vratili opet
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 dlakavce i nas. Oprema i udobnost su nadmašile sve dosadašnje doživljaje... Vratili bismo se u svako doba. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je to predivan i opuštajući odmor za nas i naša 3 krznena prijatelja. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada iskusili... Svakako bismo se vratili opet. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je bilo prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 ljubimce 🐾
Oprema i udobnost prevazišli su sve dosadašnje doživljaje...
Uvijek bismo se vratili.
S ljubavlju,

Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 krznene mace ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Uvijek bismo se vratili
Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 dlakave prijatelje i nas ️️
Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje ...
Svaki bismo se trenutak vratili
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za naše 3 kućne ljubimce i nas.
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad iskusili...
Svaki bismo trenutak opet došli.
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo ugodnog odmora za nas troje i naše ljubimce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje
Svakako bismo se vratili ponovno
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za nas i naše 3 dlakave njuške prekrasno i opuštajuće iskustvo odmor.
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje ...
Vratili bismo se kad god želimo
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 ljubimce koji su s nama. Oprema i udobnost premašili su sve dosadašnje doživljaje ... Bili bismo ovdje bilo kada ponovno. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr i Oscar Felix Emma.️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo ljetovanja za nas i naše 3 ljubimca. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. Pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 mezimca ️️
Oprema i udobnost premašili su sve dosadašnje doživljaje ...
Uvijek bismo se vratili
Pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, relaksirajuće iskustvo na odmoru za nas troje i naše tri dlakavne prijatelje ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve do sada doživljene ...
Svaki put bismo se vratili
Najbolje želje, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave ljubimce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Svaki bismo se trenutak ponovno vratili
Srdačni pozdravi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 kućne ljubimce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje.
Svaki bismo se trenutak vratili.
Srdačan pozdrav,
Nicole Diekmann,
Ingo Bahr,
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo na našem odmoru za nas i naše 3 dlakave prijatelje ️️. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli ... Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo ljetovanja za nas i naše tri krznaša ️️.
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad doživjeli ...
Svakako bismo se vratili opet.
Srdačni pozdravi Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakavce. Oprema i udobnost su nadmašili sva prethodna iskustva... Svakako bi se vratili ponovno. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće ljetovanje za nas troje i naše tri mačke ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli...
Svaki bismo se trenutak opet vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 dlakavce i nas ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje
Uvijek bismo se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naša 3 krzna prijatelja ️️ Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ... Uvjek bi se vratili. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave ljubimce. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. Pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru za naše 3 dlakave prijatelje i nas. Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje... Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je bilo predivno i opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 dlakavce i nas.
Oprema i udobnost su premašili sve što smo do sada iskusili...
Svaki bismo trenutak ponovno došli.
Srdačan pozdrav,
Nicole Diekmann,
Ingo Bahr,
Oscar Felix,
Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće i iskustvo na odmoru za nas i naše 3 krznene ljubimce. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Rado bismo se vratili u svakom trenutku. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma ️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 dlakavce. Oprema i udobnost su premašile sva dosadašnja iskustva... Uvijek bismo se vratili. Srdacan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 ljubimca ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad doživjeli ...
Uvijek bismo se vratili
Srdacni pozdravi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave prijatelje. Oprema i udobnost premašile su sve dosadašnje doživljaje… Uvijek bismo se vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je to predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave njuškice. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje... Svakako bismo se opet vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za naša 3 krznena ljubimca i nas. Oprema i udobnost premašila je sve dosadašnje doživljaje... Svakog trenutka bismo se vratili. Lijep pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za naše 3 dlakave nosonoge i nas predivno, opuštajuće iskustvo na odmoru ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje…
Svaki put bismo se vratili ovdje
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakavce ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje ...
Uvijek bismo se vratili
Pozdravi Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar, Felix, Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo našim 3 krznatim ljubimcima i nama. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje… Svakako bismo se opet vratili. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma ❤️❤️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo za nas i naša 3 kućna ljubimca. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje... Svaki bismo trenutak opet došli. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 ljubimce. Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se opet vratili. Lijepi pozdravi Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar i Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prelijepo, opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 ljubimca i nas.️️ Oprema i udobnost premašili su sve što smo do sada doživjeli... Svakako bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 bundaša. Oprema i udobnost su nadmašile sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno opuštajuće iskustvo našim 3 dlakavcima i nama.
Oprema i udobnost je nadmašila sve dosadašnje...
Svaki bismo put ponovno došli
Pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo našim 3 krznatim prijateljima i nama. Oprema i udobnost nadmašile su sve dosadašnje doživljaje... Uvijek bismo se vratili. Srdačne pozdrave, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 krznene ljubimce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje...
Uvijek bismo se vratili bez razmišljanja
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 krznene njuške i nas. Oprema i udobnost nadmašili su sve do sada doživljeno... Svakako bismo se vratili opet. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave prijatelje ️️
Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje ...
U bilo koje vrijeme bismo se ponovno vratili
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za naša 3 krznena prijatelja i nas. Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje... Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo našim 3 krznenim prijateljima i nama ️️ Oprema i udobnost nadmašili su sve što smo do sada doživjeli ... Rado bismo se vratili bilo kada. Lijepi pozdravi Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 krznene bebe ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli ...
Svaki bismo se trenutak opet vratili
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 krznene bebe i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli... Svakako bismo se vratili opet. Lijep pozdrav Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo za nas troje i naše tri dlakave ljubimce ️️. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Svaki put bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je to divno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli ...
Bilo bi nam drago da se opet vratimo
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno opuštajuće iskustvo na odmoru za naše tri dlakave slatkice i nas. Oprema i udobnost bili su iznad svega što smo do sada iskusili... Rado bismo se vratili opet. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za naša 3 krzna prijatelja i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve do sada poznate stvari ... Svaki bismo trenutak opet došli. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo uživanja u odmoru za naše 3 ljubimca i nas. ️️ Oprema i udobnost su nadmašili sve dosad doživljeno... Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo u odmoru za nas i za naše 3 krznene prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje…
Svaki bismo trenutak ponovno došli
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo za nas i naše troje krznenih ljubimaca ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje…
Uvijek bismo se vratili
Najbolji pozdravi,
Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za naša 3 krznena prijatelja i nas ️️ Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva... Svaki bismo se trenutak vratili.
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše tri krznene prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva...
U svakom trenutku bismo se vratili
Pozdravi Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve do sada doživljeno ...
Uvijek bismo se vratili
S ljubavlju,
Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave ljubimce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva…
Vratili bismo se u svakom trenutku
Pozdravi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo naših 3 krznatih prijatelja i nas. Oprema i udobnost nadmašili su sva dosadašnja iskustva. Rado bismo se vratili u bilo koje vrijeme.
S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo putovanja za nas i naše 3 ljubimca. Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva... Bili bismo voljni se opet vratiti. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naša tri krznena prijatelja. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je pre naše 3 krznene bebe i nas predivno i opuštajuće iskustvo odmora ️️ Oprema i udobnost premašili su sve dosadašnje doživljaje ... Svakako bismo ponovno došli. Pozdrav Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave prijatelje. Oprema i udobnost bili su iznad svega što smo do sada doživjeli...
Rado bismo se vratili u bilo koje vrijeme.
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je predivno opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 krznene ljubimce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli ...
Svakako bismo se vratili opet
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas troje i naše krznene prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve do sada viđeno...
Svakako bismo se ponovno vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo našim 3 macama i nama. Oprema i udobnost su nadmašile sve što smo dosad doživjeli... Svakako bismo se vratili. Pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma ❤️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, relaksirajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 krznene mace. Oprema i udobnost su nadmašile sve dosadašnje. Uvijek bismo se ponovno vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Vratili bismo se ponovno u bilo kojem trenutku
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je to divno i opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 ljubimca i nas. Oprema i udobnost nadmašuju sve dosadašnje doživljaje... U svakom trenutku bi se vratili.
Lijepi pozdravi,
Nicole Diekmann,
Ingo Bahr,
Oscar Felix,
Emma 🐾

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 krznaša ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje ...
Svaki bismo put opet došli
Srdačni pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo naša tri krznena prijatelja i nas. Oprema i udobnost su nadmašile sve što smo do sada doživjeli... Svaki bismo tren ponovo došli. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je predivno opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave prijatelje. Oprema i udobnost su nadmašile sve što smo do sada doživjeli... Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je to divno i opuštajuće iskustvo odmora za naša tri krzna prijatelja i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli... Svaki bismo se trenutak ponovno vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše tri krznene bebe. Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva... U svako doba bismo se vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo našim 3 krznatim prijateljima i nama ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje...
Svaki bi put ponovno došli
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo za naše 3 čupavce i nas
Oprema i udobnost nadmašila je sve do sada iskuseno...
Vratili bismo se u svakom trenutku
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva ...
Rado bismo se ponovno vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše tri dlakave prijatelje ️️ Oprema i udobnost su nadmašile sve dosadašnje doživljaje... Sve bi opet dolazili Uz ljubav i pozdrave Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je to prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 krznene mazalice ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Svaki trenutak bismo se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve do sada doživljeno ...
Uvijek bismo se vratili
Pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 krznene ljubimce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad doživjeli...
Svaki bismo se trenutak opet vratili
Lijepi pozdravi Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas troje i naše krznene prijatelje. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se rado vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo našim 3 krznenim ljubimcima i nama. Oprema i udobnost premašili su sve što smo do sada doživjeli... Bilo bismo sretni ponovno doći. Srdačni pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 krznene prijatelje. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naša 3 krznena prijatelja ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Svaki bismo se trenutak ponovno vratili
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru za naše 3 krznene prijatelje i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo odmora za naša 3 dlakava prijatelja i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad iskusili... Uvijek bismo se vratili. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo našim troje krznenih prijatelja i nama.
Oprema i udobnost premašili su sve što smo do sada iskusili ...
Uvijek bismo se vratili
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas troje krznenih prijatelja i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva... Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naša tri dlakavca ️️
Oprema i udobnost bili su iznad svega što smo dosad doživjeli ...
Svaki bismo se trenutak vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 mačke Oprema i udobnost su premašili sva dosadašnja iskustva … U svakom trenutku bismo se vratili Lijepi pozdravi Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je prekrasna i opuštajuća iskustva našim 3 krznatim prijateljima i nama ️️. Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje… Uvijek bismo se vratili.
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je pre naše 3 dlakavce i nas divno i opuštajuće iskustvo odmora ️️
Oprema i udobnost su premašile sve dosadašnje doživljaje...
Svaki bismo se trenutak opet vratili
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas troje i naše 3 krznene kućne ljubimce ️️
Oprema i udobnost premašili su sve dosadašnje doživljaje...
Uvijek bismo se vratili
Lijepi pozdravi Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše krznenje ljubimce ️️. Oprema i udobnost premašili su sve dosadašnje doživljaje... Uvijek bismo se vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar i FelixEmma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 ljubimce. Oprema i udobnost su nadmašili sve do sada iskuseno... Uvijek bismo se vratili. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave prijatelje na odmoru ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva ...
Svaki bismo se tren vraćali
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za naše 3 dlakavce i nas prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora️️
Oprema i udobnost premašili su sve dosad doživljeno…
Svakako bismo se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je bilo predivno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 krznaša. Oprema i udobnost nadmašili su sve što smo do sada iskusili... Svako bi se vrijeme vratili.
Lijep pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo u odmoru za naše 3 krznene ljubimce i nas. Oprema i udobnost nadmašili su sve što smo ikada doživjeli... Uvijek bismo se vratili. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave ljubimce️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad iskusili…
Svaki put bismo se vratili ovdje
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je prekrasna i opuštajuća avantura na odmoru za naše 3 krznene prijatelje i nas ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli...
Svaki bismo se trenutak rado vratili
Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo našim 3 krznatim prijateljima i nama ️️ Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje … Rado bismo se opet vratili Pozdravi, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je to prekrasna i opuštajuća turistička avantura za nas i naša 3 krznena prijatelja ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje…
Svaki bismo se trenutak opet vratili
Srdačni pozdravi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše krznenje prijatelje. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje... Svakako bismo se vratili kad god bismo mogli. Pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 kućne ljubimce i nas ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sva dosadašnja iskustva …
Svaki put bismo se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo našim troje ljubimaca i nama. Oprema i udobnost su nadmašili sve do sada doživljeno... Svakako bismo se vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naša 3 krznena prijatelja ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sva prethodna iskustva...
Uvijek bismo se vratili
Ljubavi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 kratkodlake prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje
U svakom trenutku bismo se ponovno vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše ljubimce 💕 Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje... Uvijek bismo se vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo na odmoru za naša tri krznena prijatelja i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad doživjeli... Rado bismo se vratili u bilo kojem trenutku. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix i Emma.️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše tri krznene njuške ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Uvijek bismo opet došli
Pozdravi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 krznene prijatelje ️️
Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje…
Vratili bismo se u svakom trenutku
Lijepi pozdravi Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakavce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve do sada doživljeno ...
Svaki put bismo se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 kućne ljubimce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Uvijek bismo se vratili
Lijepi pozdravi Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo odmor za nas i naše troje ljubimaca ️️
Oprema i udobnost nadmašuje sve dosadašnje doživljaje…
Uvijek bismo se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je to prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave kućne ljubimce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje...
Definitivno bismo se opet vratili.
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je predivno, opuštajuće iskustvo za naše 3 ljubimce i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosada iskuseno... Svaki bismo put ponovno došli. Lijepi pozdravi Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je bilo predivno i opuštajuće iskustvo za nas i naše tri krznene ljubimce. Oprema i udobnost su nadmašile sve dosadašnje doživljaje... Bili bismo sretni da se ponovno vratimo. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo za nas troje i naše tri četveronožne prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve prethodno doživljeno ...
Vratili bismo se u bilo koje vrijeme.
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za naših 3 krznena prijatelja i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sva prethodna iskustva... Svakako bismo se vratili opet. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas troje i naše ljubimce ️️.
Oprema i udobnost su premašili sve što smo do sada doživjeli…
Svaki put bismo se vratili.
Srdačan pozdrav,
Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru za naše 3 krznene njuške i nas.
Oprema i udobnost su nadmašile sve što smo do sada doživjeli...
Bilo bi nam zadovoljstvo ponovno doći.
Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar i Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas troje sa naša tri krznena prijatelja. Oprema i udobnost su bili bolji od svega što smo do sada iskusili... Uvijek bismo se vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar i FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je za nas i naše 3 dlakave prijatelje predivna i opuštajuća doživljaj našeg odmora ️️
Oprema i udobnost nadmašuje sve dosadašnje…
Svaki put bi se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naša 3 krznena prijatelja.
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje...
Svakako bismo se opet vratili.
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas 3 ljubimca i nas ️️ Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje ... Svaki bismo put ponovno došli Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo za naše 3 ljubimca i nas ️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Svakako bismo se ponovno vratili
Srdačni pozdravi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 čupavce ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje...
Bili bismo uvijek spremni ponovno doći
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naša tri četveronožna prijatelja ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje...
Svaki bismo put ponovno došli
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo našim 3 ljubimcima i nama. Oprema i udobnost su premašili sve što smo dosad doživjeli... U svakom trenutku bi se vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno opuštajuće iskustvo za nas troje i naša tri kućna ljubimca️️
Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje ...
Uvijek bismo se vratili
Pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas troje ljubimaca i nas...
Oprema i udobnost nadmašili su sve što smo do sada doživjeli...
Uvijek bismo se vratili...
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 dlakave njuške ️️ Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje. Uvijek bismo se vratili. Lijep pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix i Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 četveronožne prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje...
Svaki put bismo se opet vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše tri krznene mace ️️ Oprema i udobnost su nadmašili sve do sada doživljeno... Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo odmor za nas i naše 3 dlakave prijatelje️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje
Uvijek bismo se vratili
Lijepi pozdravi Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo uživanja u odmoru za naše 3 krznene ljubimce i nas ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada iskusili…
Svaki put bismo se rado vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše dlakave prijatelje️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosad doživljeno...
Svaki bismo se trenutak ponovno vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas 3 i naše krznene prijatelje. Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje. Rado bismo se vratili u bilo koje vrijeme. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za naša tri krznena ljubimca i nas. Oprema i udobnost premašili su sve dosad doživljeno... Uvijek bismo se vratili. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je za naše tri krznaša i nas bilo predivno, opuštajuće iskustvo putovanja ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje…
Bilo bi nam drago da se ponovno vratimo.
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakavce ️️. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli ... Svakako bismo se ponovno vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za naše troje dlakavaca i nas predivno i opuštajuće iskustvo na odmoru. Oprema i udobnost su prevladali sve što smo dosad iskusili... Svakako bismo se vratili opet. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za naše 3 dlakavce i nas predivno i opuštajuće iskustvo uživanja na godišnjem odmoru ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad doživjeli ...
Uvijek bismo se vratili
Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 dlakavce ️️
Oprema i udobnost su premašili sve što smo ikad doživjeli ...
Svaki bismo tren ponovno došli
Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave njuške. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Bili bismo spremni ponovno doći u svako doba. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo u našem godišnjem odmoru za naše 3 kućne ljubimce i nas. Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje. Svakako bismo se opet vratili. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 dlakavce i nas ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Svaki bismo put ponovno došli
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je to predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 ljubimce. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ... Slobodno bismo se ponovno vratili. Veliki pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za naša tri krznena prijatelja i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva... Svakako bismo se vratili opet. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 krznene ljubimce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje...
Svaki bismo put ponovno došli
Srdačni pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas troje četveronožnih ljubimaca i nas.
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje.
Uvijek bismo se vratili.
Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar i FelixEmma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 dlakavce i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave mazalice. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili.
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar i Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo na odmoru za naše 3 ljubimca i nas. Oprema i udobnost su premašili sva dosadašnja iskustva... Rado bismo se vratili u svakom trenutku. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za naše 3 dlakave njuške i za nas divno, opuštajuće iskustvo na odmoru.️️ Oprema je nadmašila sve dosadašnje doživljaje...
Uvijek bismo se vratili.

Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše troje krznenih ljubimaca ❤️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje...
Uvijek bismo se vratili
Srdačni pozdravi,
Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše 3 dlakave prijatelje. Oprema i udobnost nadmašili su sve do sada doživljeno... Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je čarobno i opuštajuće iskustvo godišnjeg odmora za nas i naše 3 krznene ljubimce. Oprema i udobnost su premašili sve što smo dosad doživjeli... Svakako bi se opet vratili. Lijep pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, relaksirajuće iskustvo odmora za nas i naša 3 krzna prijatelja ️️
Oprema i udobnost su nadmašile sve dosadašnje doživljaje…
Svakako bismo se vratili opet
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo na odmoru za naša 3 krznena prijatelja i nas ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje...
Svakako bismo se vratili opet
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 ljubimce. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naša 3 kućna ljubimca. Oprema i udobnost nadmašili su sve što smo dosad iskusili... Svaki bismo trenutak opet došli. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo našim 3 krznenim prijateljima i nama ️️. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad doživjeli... Rado bismo se vratili u bilo koje doba. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 ljubimca. Oprema i udobnost nadmašili su sva dosadašnja iskustva... Vratili bismo se u svakom trenutku. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je bilo divno i opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave prijatelje. Oprema i udobnost su nadmašili sve do sada doživljeno... U svakom trenutku bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo ljetovanja za nas i naša tri krzna ljubimca ️️
Oprema i udobnost su premašili sva dosadašnja iskustva...
U svakom trenutku bismo se vratili
Srdačni pozdravi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za naše 3 krznene bebe i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Rado bismo se vratili ponovno. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 dlakavca i nas. Oprema i udobnost nadmašile su sva dosadašnja iskustva... Uvijek bismo se opet vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma ❤️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas troje i naše ljubimce. ️️ Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje… Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar i Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 ljubimce. Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše tri kućne ljubimce. Oprema i udobnost nadmašili su sva dosadašnja iskustva... Uvijek bismo se vratili. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo na odmor za naše 3 krznene prijatelje i nas ️️. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada iskusili... Svakako bismo se ponovno vratiti. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za nas i naše 3 dlakave prijatelje prekrasno, opuštajuće iskustvo odmor ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosad doživljeno ...
Svaki bismo put opet došli
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće putno iskustvo za naše 3 krznene prijatelje i nas.
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje...
Svaki bismo trenutak ponovili.
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo za nas troje i naše ljubimce
Oprema i udobnost nadmašili su sve što smo dosad doživjeli ...
Vratili bismo se bilo kada
Pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas troje, kao i za naše tri dlakave prijatelje. Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje... Uvijek bismo se vratili. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je bilo prekrasno i opuštajuće iskustvo ljeta za nas i naše 3 dlakave prijatelje️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli ...
Svaki bismo se trenutak vratili
Lijep pozdrav Nicole Diekmann,
Ingo Bahr,
Oscar Felix,
Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za naše 3 četveronožne prijatelje i nas ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Uvijek bismo se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo putovanja za naša 3 dlakavca i nas ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje...
Svakako bismo se vratili ponovno
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za naše 3dlakavce i nas.
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Svaki bismo put opet došli.
Srdačni pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo naše 3 dlakave njuškice i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 dlakave njuške i nas. Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje ... Uvijek bismo se vratili. Srdačni pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave ljubimce. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naša 3 krznena prijatelja ️️
Oprema i udobnost nadmašili su svako dosadašnje iskustvo ...
Uvijek bismo se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo našim troje krznenih prijatelja i nama ️️
Oprema i udobnost su premašili sve što smo do sada iskusili…
Svakako bismo se vratili
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naša 3 krznena ljubimca ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad iskusili ...
Svaki put bismo se vratili
Lijepi pozdravi Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je to prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za naše 3 kosmate ljubimce i nas. Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje. Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše tri ljubimca ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje...
Svaki bismo trenutak ponovno došli
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave prijatelje u ovoj odmorišnoj vili. Oprema i udobnost su nadmašili sva prethodna iskustva... Rado bismo se vratili opet. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za nas i naše 3 dlakavce prekrasno, opuštajuće iskustvo odmor ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosad doživljeno ...
Vratili bismo se u bilo kojem trenutku
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo za nas i naša 3 ljubimca. ️️ Oprema i udobnost premašili su sva prethodna iskustva … U svakom trenutku bismo se vratili. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma ️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo u odmoru za nas i naše 3 dlakavce ️️. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli... Uvijek bismo se vratili ovdje. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je za nas i naše 3 krznene ljubimce bilo predivno i opuštajuće iskustvo odmora ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje...
Svaki bismo se trenutak ponovno vratili
Srdačni pozdravi, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je bio predivan, opuštajući doživljaj odmora za naše 3 krznene prijatelje i nas ️️
Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje ...
Svaki bismo tren ponovno došli
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naša tri krznena prijatelja ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli ...
U svakom trenutku bismo se opet vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo naša 3 kućna ljubimca i nas.
Oprema i udobnost nadmašila je sve dosadašnje.
Svakako bismo se opet vratili.
Srdačni pozdravi,
Nicole Diekmann,
Ingo Bahr,
Oscar Felix,
Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakavce ️️
Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje ...
Uvijek bismo se vratili
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše tri krznene bebe. Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva... Rado bismo se ponovno vratili. S ljubavlju, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 ljubimca. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ... Svaki bismo se put vraćali ovdje.
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix i Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše troje krznenih prijatelja. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Rado bismo se vratili u bilo koje vrijeme. Pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je prekrasna i opuštajuća doživljaj odmor za nas i naše 3 ljubimaca ️️Oprema i udobnost premašili su sva dosadašnja iskustva ... Svakako bismo se vratili sada Bok i srdačan pozdrav Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 ljubimce. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada iskusili. Rado bismo se vratili u bilo koje vrijeme. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo za nas i naše 3 dlakave prijatelje. Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje...
Svaki put bismo ponovno došli.
Srdačan pozdrav,
Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar
Felix
Emma

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo našim 3 dlakavim prijateljima i nama. Oprema i udobnost su nadmašili sve do sada doživljeno... Uvijek bismo opet došli.
Srdačan pozdrav,
Nicole Diekmann,
Ingo Bahr,
Oscar,
Felix,
Emma

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo našim 3 dlakave njuškice i nama.
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje ...
Svaki bismo se trenutak ponovno vratili.
Lijepi pozdravi Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave prijatelje ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sva dosadašnja iskustva ...
Svaki bismo se trenutak ponovno vratili.
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 krznene prijatelje. Oprema i udobnost su nadmašile sve dosadašnje doživljaje... Svakako bismo se vratili opet. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar i Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je bilo predivno, opuštajuće iskustvo na odmoru za naše 3 krznene njuške i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje... Bili bismo se uvijek vratili. Lijepi pozdravi Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je to predivno relaksirajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 kućne ljubimce. ️️
Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje ...
U svakom trenutku bismo se vratili
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo ljetovanja za nas troje i naše 3 krznene prijatelje.
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje...
Svaki bismo se trenutak vratili.
Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je nevjerojatno, opuštajuće iskustvo putovanja za nas troje i naše tri dlakave prijatelje ️️ Oprema i udobnost nadmašili su sve što smo do sada doživjeli... Uvijek bismo se vratili voljno Lijepi pozdravi Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za naša tri krznena prijatelja i nas prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora ️️
Oprema i udobnost premašili su sve dosadašnje doživljaje…
Svakako bismo se vratili opet
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmor za nas i naša tri krzna prijatelja ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje ...
Uvijek bismo se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 krznaša. Oprema i udobnost premašili su sve dosadašnje. Rado bismo se vratili u bilo koje vrijeme. Pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo u odmoru za nas i naše 3 krznene prijatelje ️️
Oprema i udobnost prevazišli su sve dosad doživljeno ...
Svaki bismo put ponovno došli
Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo ljetovanja za naša 3 krznena ljubimca i nas ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sve dosadašnje doživljaje…
Uvijek bismo se vratili
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo na odmoru za naše 3 četveronožne prijatelje i nas. Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje... U svakom trenutku bismo se ponovno vratili. Lijep pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je čarobno i opuštajuće iskustvo odmora za nas troje i naše krznene prijatelje. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje. Rado bismo se vratili ponovno. Pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno, opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 dlakave prijatelje. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli... Svakako bismo se vratili opet. Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za naše 3 dlakavce i nas prekrasno, opuštajuće iskustvo na odmoru. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje... Svakako bismo se vratili opet. Pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je lijepo i opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 dlakave prijatelje ️️
Oprema i udobnost nadmašili su sva dosadašnja iskustva...
Svako bi se vrijeme vratili
Srdačan pozdrav Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno i opuštajuće iskustvo za nas troje i naše tri dlakave prijatelje. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada doživjeli... Rado bismo se ponovno vratili. Srdačni pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma ❤️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 krznene prijatelje. Oprema i udobnost su sve nadmašili što smo do sada iskusili... Bez razmišljanja bismo se ponovno vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave prijatelje. Oprema i udobnost premašili su sve dosadašnje doživljaje... Bilo bismo opet dolazili u svako doba.
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma ❤️️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za naše 3 dlakavca i nas prekrasno, opuštajuće iskustvo odmora ️️.
Oprema i udobnost su nadmašili dosadašnje iskustvo ...
Svakako bismo se vratili opet.
Pozdravi Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar FelixEmma️.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za nas i naše 3 ljubimca divno, opuštajuće iskustvo odmora ️️. Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada iskusili... Uvijek bismo se vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je za nas i naše 3 dlakave kućne ljubimce predivno i opuštajuće iskustvo odmora ️️ Oprema i udobnost nadmašili su sva dosadašnja iskustva ... Rado bismo se vratili opet. Pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix, Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno, opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlake ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje …
Uvijek bismo se vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo na odmoru za nas i naše 3 kućne ljubimce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje
Svakako bismo se ponovno vratili
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma ️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo za naše 3 krznene njuškice i nas. Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje... Svaki bismo se trenutak vratili. Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann Ingo Bahr Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je prekrasno i opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakave prijatelje️️.
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo dosad iskusili ...
Svako bismo vrijeme ponovno došli
Pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je divno i opuštajuće iskustvo ljetovanja za nas i naša 3 krznena ljubimca. Oprema i udobnost su premašili sve dosadašnje doživljaje... U svakom bismo trenutku ponovno došli.
Lijepi pozdravi, Nicole Diekmann, Ingo Bahr, Oscar, Felix i Emma.

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za naše 3 krznate njuške i nas predivno, opuštajuće iskustvo odmora.️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve što smo do sada iskusili...
Uvijek bismo se vratili.
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar Felix Emma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je predivno opuštajuće iskustvo odmora za nas i naše 3 dlakavce ️️
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje…
Svaki bismo trenutak ponovno došli
Srdačan pozdrav, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Nicole D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je za naše 3 dlakave prijatelje i nas predivno i opuštajuće iskustvo odmora.
Oprema i udobnost su nadmašili sve dosadašnje doživljaje…
Uvijek bismo se vratili
S ljubavlju, Nicole Diekmann
Ingo Bahr
Oscar FelixEmma️

Dirk M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super vikendica, visokokvalitetno opremljena, nema nedostataka.
Osjećali smo se vrlo dobro.
Ogrod ogromnog, ograđenog vrta.
Mirno mjesto, puno izletnih mogućnosti.
Ugodan kontakt s vlasnikom.
Hvala puno.

Miriam L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća za odmor nam odgovara kao paru s 2 psa. Skrivena je iza živice, te se sa ceste gotovo ne vidi. Sviđa nam se što se vrt može podijeliti ogradom i vratima u dva dijela. Nažalost, terasa je na strani susjedne kuće za odmor, a tamo više nema živice, tako da ako i tamo stanari imaju pse, nije moguće opušteno sjediti tamo. Namještaj je vrlo moderan i svidjelo nam se. Dnevni boravak je vrlo svijetao s velikim prozorima, ali kad sunce sja, vrlo se brzo zagrijava i nažalost nema roleta koje to sprječavaju. Psi smiju na kauč s dekom, ovaj propis nam se svidio i bilo je i poslastica za njih :-) vrlo prijateljski prema psima! Kuhinjska oprema je dobra, nedostajao nam je mikrovalna pećnica. Za naš kratki odmor bio je savršen, rado se vraćamo!

Marcel B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Jedan stvarno sjajan boravak, doista smo uživali u oba vrta, potpunoj tišini i izolaciji.
Jedna mala mana:
Željeli smo nešto više osvjetljenja u ulazu dvorišta i na putu do saune. Nažalost, sauna sama po sebi nije potpuno zadovoljila naša očekivanja, jer se jednostavno nije dovoljno zagrijavala (iako je to sada naravno prigovor na visokoj razini). Prema unutarnjem termometru, maksimalno se zagrijala na 70 stupnjeva i to je trajalo jako dugo. Zbog toga je sauna za nas bila u redu, ali nažalost ne i optimalna. Pranje u kući posebno košta (3 eura), s obzirom na trenutnu situaciju (energetska kriza itd.) U osnovi je to u redu, naplatiti nešto za to, ali želio bih unaprijed znati, a ne tek pri dolasku u kuću.
Ostatak kuće bio je zaista sjajan i osjećali smo se kao kod kuće. Ograda u vrtu, kao što je već spomenuto, nije bila previše visoka, ali za nas je bila sasvim dovoljna. Sobe su bile čiste, a kupaonica stvarno sjajna. Predaja ključeva iz sigurnosne sefe također je funkcionirala besprijekorno.
Mikrovalna bi zaista bila poželjna, ali naravno hranu možete zagrijati u pećnici / na štednjaku.
Sve u svemu bili smo vrlo zadovoljni smještajem i sigurno ćemo se vratiti, doista smo se osjećali jako ugodno i blizina Danske i različitih nasipa je odlična. Mali lokalni dućan imao je sve što vam je potrebno, ali Aldi, Lidl itd. bili su dostupni u nekoliko minuta vožnje.
Hvala vam na ovom divnom boravku.
Također treba napomenuti vrlo pozitivnu stvar: Imali smo problem s žaruljama u sauni, bile su pokvarene, ali nakon što smo to prijavili upraviteljima kuće, zamijenili su ih istog dana, to smo uistinu cijenili !! :-)

Ritwa F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako smo oduševljeni. Proveli smo nekoliko prekrasnih dana u sjevernoj Friciji sa naša dva psa! Područje je jako ruralno, ali za nas je samo bilo potpuno savršeno. Kuća je velika, prostrana, stvarno lijepo i srdačno uređena i vrlo vrlo čista. Susjedima se može lako izbjeći ako to želite - ali nije obvezno. Za nas definitivno nije bio posljednji odmor u Georgovoj kući.

Jasmin D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prvo želim pohvaliti agenciju za iznajmljivanje kuća za odmor. Kad sam imao manji problem po dolasku, odmah su mi brzo i učinkovito pomogli, čak i u subotu navečer, odlično! Bio sam tamo s našom psicom Milou.

Što se tiče kuće, ona je stvarno vrlo dobro i lijepo opremljena sa svime što vam je potrebno za uspješan odmor. Vrlo čisto i moderno, s pažnjom na detalje. Vrt je kvadratičan, praktičan i dobrog dizajna, ima super veličinu i može se podijeliti na dva dijela putem vrata. Pas se može igrati bez smetnje jer je ograda postavljena oko kuće. Ima samo jednog susjeda (isti vlasnik kuće za odmor) i ograda im je uz rub jedne strane. Također je sjajno što se ovdje nudi prekrasan i održavan dom za iznajmljivanje za vlasnike više pasa.

Sve u svemu, odličan odmor u hladno i sivo vrijeme. Područje oko kuće nije baš idealno za šetnju, automobil je nužan za lijepo šetanje s psom. Inače je vrlo mirno i vidi se polja.

No, imam neke preporuke. Po mom mišljenju, nedostaje veliki lonac za kuhanje npr. 500 grama tjestenine. Postojeći lonci su jednostavno pre mali za to. Također, bojler za vodu bi mogao trebati opću obnovu, a noževi u bloku za noževe trebaju biti naoštrene ili zamijenjene. Ali to su sitnice, inače je sve bilo tamo što je potrebno za odmor od 1-4 osobe.

Proveli smo prekrasno vrijeme i rado preporučujemo dalje.

Tina K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kao vlasnik više pasa, nikada nisam doživio tako sjajnu i luksuznu kuću za odmor! Praktične i dobro osmišljene sobe (stvarno sjajne, HWR s posebnim ulazom), dragi detalji i savršena čistoća!
Da se malo žalim na visokoj razini, mali zamrzivač za Barfer bi bio odličan, a samo 1 m visoka ograda do susjedne kuće za odmor nije idealna... viša ograda s paravanom za privatnost bi bila bolja ovdje, jer ako postoji bili gosti u drugoj kući i psi, ponekad može biti malo stresno.
Inače je sve bilo savršeno, osjećali smo se super ugodno i sigurno ćemo se opet vratiti....

Markus Mahn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa moderna kuća sa svime što nam je potrebno za opuštajući odmor s našim psom. Potrebno je ponijeti samo košaru za pse, zdjelice i dekica za pse su dostupni. Kuća je vrlo čista i dobro održavana. Pred vratima su izvrsne biciklističke staze. Otprilike 3 km dalje nalazi se malo kupalište u Hülltofter See. Nekoliko minuta hoda dalje je muzej Emila Noldea sa susjednim kafićem. Neukirchen ima čak i mali grijani bazen. Osjećali smo se kao kod kuće u kući od samog početka. Rado bismo se vratili.

Fam Habsch

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor s vrhunskim sadržajima. Vrlo lijepo namješteno, posvećeno detaljima. Veliki vrt kojem se pas jako razveselio. Mirna lokacija osigurava opuštanje, izvrsni kreveti za dobar san. Kuća je vrlo dobro održavana, osjećali smo se kao kod kuće i rado bismo se vratili. Vrlo lijepo upravljanje imovinom i super ljubazni vlasnici.

Fam. Bahr

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u ovoj vrlo uređenoj kući za odmor možemo preporučiti u svakom trenutku. Kuća je prostrana, svijetla, moderna i moderna nova zgrada s vrlo visokim stropovima. Sve su sobe lijepo uređene i usklađene bojama te prikladno uređene. Kreveti su vrlo udobni, tako da čak i korisnici koji su navikli na vodene krevete mogu spavati bez bolova u leđima. Kuća je vrlo čista, čak i kao putnici bez pasa osjećali smo se vrlo ugodno. Rezervirali smo paket posteljine i ručnika, ovdje su kreveti već bili pospremljeni kad smo stigli - super! Usluga pružatelja usluga također je na vrhunskoj razini. Na bilo koji upit bit će odgovoreno odmah. Osjećali smo se vrlo ugodno i odmah kao kod kuće. Kuhinjska oprema također ne ostavlja nedostatke želja, od hvataljki za roštilj preko kalupa za kruh do ručnog miksera, sve je tu. Stvarno prva klasa. Kupaonica ima vrlo veliki dvostruki umivaonik, prostranu tuš kabinu, kadu, čak je dostupno i sušilo za kosu. U kući se nalazi i jednako dobro uređen gostinjski wc. TV ravnog ekrana možete koristiti u dnevnoj sobi i jednoj od spavaćih soba. Sve sobe su prekrasno osvijetljene modernom LED tehnologijom. Sada o situaciji. Kuća je okružena velikom, ograđenom livadom na kojoj se nalazi i sjenica (npr. za odlaganje bicikala), a brigu o travnjaku preuzima robotska kosilica. Kuća se nalazi na periferiji Neukirchena, s jedne strane je ambar, a s druge druge, slične kuće za odmor koja je postavljena ispred. S terase možete gledati na polja kilometrima do horizonta i uživati u jednom ili dva zalaska sunca. Nažalost, ovaj pogled na daljinu ima i manu što ovdje ponekad zna biti dosta vjetrovito, tako da veliki suncobran nismo mogli koristiti jedan dan u 14 dana. Neukirchen je malo, sanjivo mjesto, regiju karakterizira poljoprivreda i stočarstvo, što možete osjetiti na terasi kad puše nepovoljan vjetar. U samom selu postoji mali supermarket gdje možete barem kupiti svježe pečene kiflice. Do sljedeće prave pekare može se doći samo autom u sljedećem većem mjestu. Ipak, Neukirchen je nešto za one koji traže mir i tišinu ili idealno za odlazak na jednu ili drugu biciklističku turu. Odavde smo započeli jednodnevne izlete u Sylt, Amrum, Sankt Peter-Ording i Flensburg ili smo se odvezli do mirnog Niebülla (~15 km) na kavu. Nažalost, osim malog grijanog vanjskog bazena u selu, u okolici nećete pronaći lijepe mogućnosti za kupanje. Čak je i reklamirano kupalište u Emmelsbüll-Horsbüllu prikladno samo za turiste koji žele bez pijeska i bez problema gaze s drvene platforme u blato. Zbog trenutnih korona ograničenja, sredinom srpnja smo nažalost bili spriječeni u bilo kakvom putovanju u Dansku, budući da su turisti ovdje još uvijek blokirani, a mali granični prijelazi zatvoreni. Šteta. Na kraju, naše kritike, čak i ako je ovo "žalba na visokoj razini": korištenje WLAN-a je besplatno, ali se koristi filter tako da se neke web stranice ne mogu doseći. Kao zrelom korisniku, to mi se samo po sebi ne sviđa. Podni odvod (tuš kanal iz Tece) prizemnog, popločanog tuša je nerazuman, unatoč savršeno čistom situ. Ovdje bih se posavjetovao s proizvođačem postupka ili tužio majstora za ispravak. Do sada nisam vidio gori odvod, ni kod nas ni u inozemstvu. Nakon vrlo kratkog vremena prisiljeni ste stajati u vlastitoj vodi za tuširanje. Nije baš ugodno i pogotovo neprihvatljivo za novogradnju. "Roštilj" je rasklimani kotlić za kuhanje u željezariji, tako lijepa nekretnina bi (po mom mišljenju) zaslužila stabilan kotlić za pečenje robne marke. Ako koristite postojeći roštilj, prijeti vam naknada za čišćenje od 20 € ako ga ne očistite (cijeli roštilj vrijedi manje), pogotovo jer nažalost nema žičane četke za roštilj ili drugog pribora za čišćenje ( savjet: ponesite svoje). Srećom, kuća također ima perilicu i sušilicu rublja, kao što je oglašeno, stvarno dobro, ali naplaćivanje dodatnih naknada za korištenje ovdje prilično je upitno. Volimo se sjetiti odmora, jasna preporuka za ovu prekrasnu kuću za odmor Georgs Huis!

Karsten Büttner

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuću za odmor možemo samo preporučiti. Vrlo lijepo namješteno i čisto. ništa nam nije nedostajalo. Rado bismo se vratili. Velika zahvala iznajmljivaču. Obitelj Büttner

Nico Grellmann

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo jako lijepe dane u ovoj super kući na periferiji. Puno truda uloženo je u opremanje i opremanje. Kreveti su vrlo udobni. Kuća u koju treba doći i osjećati se dobro.

Andrea Rutsche

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Moderna kuća u kojoj se zapravo možete žaliti samo na visokoj razini. Kuća je udobno namještena, sa zavjesama i roletama. Ipak, na visokim temperaturama dosta grije (ljeti bi klima uređaj odgovarao). Budući da se iznajmljuje više vlasnika pasa, a susjedni posjed je odvojen samo ogradom visine 1,00 metar, problemi mogu nastati ako su veliki psi na oba posjeda, a na jednom posjedu nekompatibilni psi. Imali smo sreću da su naši susjedi bili opušteni sa svojim mješancima njemačke doge i naša dva DSH (od kojih je jedan prava kuja) su nakon konzultacija mogli otići u vrt. U slučaju neočekivanih susreta moglo bi biti opasno jer bi psi mogli preskočiti ogradu. Nažalost, u kući nam je nedostajala mikrovalna i malo veći zamrzivač/vitrina. Inače je bilo stvarno savršeno. Posebna zahvala ide uslužnom osoblju koje nam je pomoglo ljubaznim informacijama i odradilo odličan posao.

Thomas K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vrlo dobro održavana kuća na vrlo mirnoj lokaciji. Tu je sve što vam je potrebno za odmor. Rezervacija i obrada putem 'Holidays on the North Sea' prošle su bez problema.
Ako tražite nešto mirno, a ne masovni turizam, ova kuća je pravo mjesto za vas

Birgit B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo opušteni, tihi prijelaz godine s našim psom. Kuća je prekrasna. Ništa nam nije nedostajalo. Super čisto. Imanje je super za vlasnike pasa. Na susjednom imanju bila je i obitelj s 2 velika (bijesna) psa. Ali pazili smo da ne budemo u vrtu u isto vrijeme. Jedini mali minus je to što ne možete otići u lijepu šetnju. Baš na ulici bez pločnika na uskoj zelenoj traci. Bilo je jako blatno i mokro zbog vremena. Ali kao vlasnik psa imate pravu obuću. Inače je sve bilo super i dobro smo se oporavili.

Jacqueline

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Sama kuća je stvarno super, a vrt mega. Kao na slikama vrlo moderno i čisto. Kreveti udobni. Psi su dopušteni na sofi s dekama, ali ne u krevetu. Kad su ugodne temperature, svakako je i lijepo. Nažalost, visoke temperature i staklena fasada na sunčanoj strani prilično su nam pokvarili odmor. Postoje samo zavjese, koje nažalost ne zadržavaju toplinu. Prevruće vani i iznutra. Morali smo nabaviti mobilnu klimu jer je pas od vrućine dobio temperaturu. Provjetravanje navečer? nikakav. Propuh je moguć samo ako su ulazna vrata otvorena - prilično teško sa psima. Osim toga, komarci su ove godine bili nenormalni. Pa tako ni noću nema odmora jer je komarnica u spavaćoj sobi (svjesno) razbijena. Šteta. Oko kuće, nažalost, malo je prilika za šetnju sa psom. Seoska cesta ili seoske staze kojima bi se lijepo hodalo također ne postoje. Izvan sezone i bez psa odlična kuća.

Daria K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća iz snova negdje usred ničega.
Kuća je lijepo namještena, s visokokvalitetnom opremom i vrlo čista.
Bili smo tamo s djecom i psima. Uopće ne mogu zamjeriti kući, ako idete tamo kao par opustiti se, ne možete tražiti više.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 321298

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321298.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Neukirchen» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 309 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina