Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Husum

maks.  2   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
40m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Fen

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Kolodvor 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Angnes-Sophie Lassen

5,0
5 5 5 5 5

Ich hätte mir weitere Behälter zur Mülltrennung gewünscht. Ich konnte nur Plastik und Bio mit Hausmüll trennen! Das fand ich etwas schade! Sonst war es wirklich alles sehr ansprechend!

Ingeborg Schultz

5,0
5 5 5 5 5

Gute Lage ,kurze Wege ins Altstdtzentrum sehr nette Nachbarn ein gelungener, erholsamerer Kurzurlaub

Kathrin S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

wir haben uns sofort nach ankunft wohl gefühlt!!! eine sehr gemütliche und saubere ferienwohnung! ruhige und zentrale lage der ferienwohnung! kann man nur empfehlen, würden sofort wiederkommen!

Rike S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wahr alles wunderbar, jedoch hätte es eine Einweisung in die Wohnzimmerlampe benötigt! Erst am vorletzten Tag haben wir die Dimmerfunktion gefunden! Bis dahin war es ziemlich dunkel!

Saskia H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wir waren begeistert. Eine tolle, sehr gemütliche Unterkunft in toller zentraler Lage!

Jörg L.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren sehr zufrieden und haben uns sehr wohl gefühlt

Thomas S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zentral gelegen, sauber, und zweckmäßig ausgestattet

Patricia Schickhelm

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr geschmackvoll eingerichtete und gemütliche Ferienwohnung, in der wir uns rundum wohl gefühlt haben. Die Lage ist super. Gerne wieder.

Klaus Menner

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung war schön, zentral gelegen und trotzdem ruhig. Im Schlafzimmet wäre es schön gewesen, wenn dunkle Vorhänge oder Jalousien das komplette Fenster abgedeckt hätte.

Kathrin Eller

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne Unterkunft, die wir jederzeit wieder buchen würden.

Anja K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Odlično, osjećali smo se vrlo ugodno. Postupak s ključem (mali sandučić s kodom) bio je divno jednostavan. Osjećali smo se potpuno slobodno i neovisno od početka. Možda bi mala preporuka za poboljšanje bila: budući da smo imali vremena samo za vikend, bilo bi lijepo da su bili dostupni šećer, sol, papar i neki čaj (ali to ne umanjuje ljepotu male ugodne i lijepo opremljene lokacije). - Hvala puno!

Dagmar S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Stan je bio lijepo namješten i potpuno dovoljan za 2 osobe. Nedostatak je bio što nije bilo informacija o korištenju dostupnih električnih aparata i što smo samo slučajno našli čistaču u ormaru predzadnji dan. Sve je bilo čisto, ali mrvice i ostaci salate u perilici posuđa nisu prihvatljivi. Inače smo bili vrlo zadovoljni.

Gisbert B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Vrlo lijepo smješten na rubu starog grada, udoban i prostran. Točno je bilo udaljenost od luke koja - nakon obilnog i ukusnog obroka te čaše vina/piva itd. - pruža dovoljno kretanja, a da odmah ne postane pretjerano hodanje. Idealno za boravak u Husumu bez automobila.

Hans- Martin S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Stan je u dobrom stanju, nedavno je vjerojatno renoviran! Oprema bi se mogla malo proširiti, na primjer, nedostaje jednostavni radio ili može biti više posuđa. Inače je sve bilo super.

Anja G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Bok, bili smo prvi put u Husumu i budući da je bio duži boravak, htjeli smo lijep apartman u kojem se može ugodno boraviti. Sve je dostupno za samostalno snabdijevanje hranom. Lijep namještaj. Nažalost, nema mogućnosti za doručak vani, šteta, ali u redu. Madrac u spavaćoj sobi je vrlo mekan, imali smo problema sa spavanjem. Javna rasvjeta je također bila problematična jer zavjese nisu bile dovoljno tamne. Ono što nam je nedostajalo, posebno s psom, usisavač kako bismo dobro uklonili dlake pasa pri odlasku, čišćenje metlom i dostupna metla nisu bili previše učinkoviti. Sve u svemu, lijep smještaj koji poziva na ugodan boravak.

Anja K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Izvrsno, osjećali smo se vrlo ugodno. Proces s ključem (mala kutija s kodom) bio je divno jednostavan. Osjećali smo se slobodno i neovisno od samog početka. Možda jedan maleni prijedlog za poboljšanje: budući da smo imali vremena samo za jedan vikend, bilo bi lijepo da je bilo malo šećera, soli, papra i bilo koji čaj dostupan (ali to ne umanjuje ljupku malu ugodnu i lijepo opremljenu lokaciju). - Hvala puno!

Anja G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Bok, bili smo prvi put u Husumu i budući da je to bio duži boravak, tražili smo lijep apartman u kojem se može ugodno boraviti.
Sve je dostupno za samostalno snabdijevanje. Lijep namještaj. Nažalost, nema mogućnosti za doručak vani, šteta, ali u redu.
Madrac u spavaćoj sobi je vrlo mekan, imali smo problema sa spavanjem. Ulična rasvjeta je doprinijela tome, budući da zasjenjivanje nažalost nije dovoljno. Ono što nam je nedostajalo, posebno sa psom, usisavač da se dobro riješi dlaka pasa pri odlasku, nije bilo baš sjajno sa četkom i dostupnom metlom.
Sve u svemu, lijep smještaj koji poziva na zadržavanje.

Wolfgang Göbel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Svi namještaj i prostorije su skladno usklađeni bojama. Vrlo skladna atmosfera. Osjećali smo se vrlo ugodno. Nekoliko malih primjedbi: - Gdje se bacaju smeće? - Grijanje, barem u kupaonici, trebalo bi raditi i ljeti. Bez obzira na to, boravak je bio vrlo lijep.

Tanja

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Stan je moderan i s ljubavlju namješten. Namještaj je izgledao prilično nov. Mislim da je sve što je potrebno za dvije osobe tu. U kupaonici nedostaje nekoliko kukica za ručnike na umivaoniku i mali smeće. Komunikacija s uslugom iznajmljivanja (održana prije putovanja) bila je prijateljska i susretljiva. Tijekom boravka u studenom prostorije su bile grijane tijekom dana, ali su se noću jako ohlađivale. Moja pretpostavka: Stan se ne grije dovoljno kada nije u upotrebi i razvlači se, pa je za ponovno zagrijavanje potrebno puno energije. Sve u svemu, ipak je lijep stan u dobroj centralnoj lokaciji.

Silke Kaltepoth

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio sam tamo sa svojom 15-godišnjom kćerkom. Sam Husum je više mjesto za šetnju nego tipično mjesto uz plažu. Oni koji to traže su na pravom mjestu u Mönkestübchenu nekoliko dana. Sve je vrlo slikovito, iznimno čisto, novo i ukusno uređeno, parkiralište ispred vrata. Nažalost, apartman nema mogućnost sjedenja vani. Ipak, osjećali smo se vrlo ugodno i puno smo se šetali vani.

Rebecca Philipzen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan je vrlo stilski i udobno uređen. U kuhinji ima svega što vam treba. Također, ostatak stana je vrlo dobro opremljen. Po dolasku smo zatekli stan u vrlo čistom stanju, stvarno vrhunski. Centar je lako dostupan pješice. Osjećali smo se vrlo ugodno i rado ćemo se vratiti!

Hans- Martin S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Stan je u dobrom stanju, nedavno je očito obnovljen!
Oprema bi mogla biti malo proširena, na primjer nedostaje običan radio ili posuđa može biti više.
Inače je sve bilo super.

Dagmar S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Stan je bio lijepo namješten i potpuno dovoljan za 2 osobe. Nedostatak je bio taj što nije bilo informacija o korištenju dostupnih električnih aparata i samo smo slučajno posljednjeg dana pronašli čistačke uređaje u ormariću u hodniku. Sve je bilo čisto, ali mrvice i ostatci salate u perilici posuđa nisu prihvatljivi. Inače smo bili vrlo zadovoljni.

Susanne S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovaj apartman nosi odgovarajuće ime: (Mönke) sobica! Mali, za dvoje ljudi i baseta Georgea, ali više nego dovoljno udoban smještaj. Uređen je s ljubavlju do najsitnijeg detalja. Oprema je moderna; mislilo se na sve za samostalno snabdijevanje hranom. Apartman je smješten na mirnoj lokaciji, centar je lako dostupan pješice. Hvala timu "Ferien an der Nordsee" i vlasnici - rado se vraćamo na sjevernu obalu!

Gisbert B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Vrlo lijepo smješten na rubu starog grada, udoban i prostran. To je bila točno udaljenost od luke koja je, nakon bogatog i ukusnog obroka i "jedne" čaše vina/piva/itd., osigurala dovoljno kretanja, bez odmah prelaska u planinarenje. Idealno za dolazak u Husum bez automobila.

Karen Kneer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedan prekrasan apartman. Vrlo lijep susjedstvo. Apartman je vrlo ukusno uređen. Ništa ne nedostaje. Kreveti su vrlo udobni. Ukupno mali raj. Vratit ćemo se.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321303

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321303.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Husum» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina