Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Husum

maks.  2   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
radio
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Kolodvor 1.5 km

1.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


33 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Stefan G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Super Lage, Zentrum und Hafenpromenade in wenigen Minuten erreichbar. Sehr gute und geräumige FeWo, die ausgesprochen liebevoll eingerichtet ist.

Günter R.

5,0
5 5 5 5 5

Immer wieder

Jana S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns wieder sehr wohl gefühlt. Gerade um diese Jahreszeit ist es angenehm ruhig in Husum. Die Wohnung war wieder tip top. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Wir kommen wieder!

Stefan G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ausgezeichnete FeWo mit hervorragender Lage.

Jens S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Tolle Wohung mit super Blick direkt auf den internen Hafen. Ausstattung alles was man braucht (und mehr). Super sauber. Nette Vermieterin.

Dieter F.

5,0
5 5 5 5 5

Eine wirklich sehr schöne und saubere und sehr schön gelegene Wohnung, supi!

Stefan G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Tolle FeWo direkt am Hafen

Brigitte H.

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung war hervorragend ausgestattet, sehr geschmackvoll. Die Lage der Wohnung gegenüber der Altstadt großartig.

Ilona Braun

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung hat eine zentrale Lage, so dass man Husum sehr gut zu Fuß erkunden kann. Husum ist für uns immer wieder eine Reise wert.

Gabriele Garske

5,0
5 5 5 5 5

tolle Aussicht, tolle Wohnung, sehr sauber, nettes Wikommesgeschenk, wie kamen rein und fühlten uns wohl.

Jörg T.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan je izuzetno čist, s ​​svime što vam srce treba. Ljubavno uređen s čarobnim božićnim ukrasima. Smješten je usred Husuma, mjesta gdje ništa ne nedostaje. Jedini mali nedostatak je buka vlakova uz glavnu ulicu. S radošću ćemo se vratiti.

Karl-Heinz A.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo prekrasne dječje praznike u stanu Hafenkante i nismo ništa nedostajali. Sjajan stan za dvoje s prekrasnim pogledom na luku Husum, opremljen više nego kompletno, super čist i ljubazno uređen i dekoriran. Kontakt s vlasnicom bio je vrlo srdačan i nekomplikovan. Sjajna lokacija direktno na luci i samo nekoliko koraka dalje nalaze se brojne trgovine i dobra restorani, željeznički kolodvor (npr. za izlet na Sylt) udaljen je samo 10 minuta hoda.

Jörg-Hinrich S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Iako smo već poznavali luku, bili smo zapanjeni prvog pogleda iz stana. Imali smo sreće što je sunce sjalo. Odličan stan, super opremljen, s ukusnim namještajem. Mali nedostatak: mala buka od vlaka i prometne ulice. Nema sunca na malom balkonu s pogledom na luku jer je stan orijentiran sjever-jug. To za nas nije bio problem.

Jörg-Hinrich S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Bili smo 2 puta u ovom stanu, sredinom travnja 22. i 23. Sve je zaista super, prekrasan pogled na unutarnju luku i trgovine preko puta. Mali nedostatak, zbog orijentacije prema sjeveru: Sunce nikada ne sjaji u dnevni boravak (situacija u travnju!). Gospođa Carstensen (vlasnica) je vrlo ljubazna. Iznajmili bismo i treći put.

Andreas P.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman se nalazi centralno i idilično uz luku Husum. Ukusno je uređen i super dobro opremljen. Osjećali smo se vrlo ugodno i možemo preporučiti ovaj apartman svakome.

Thomas P.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan je centralno smješten i većina stvari se može obaviti pješice. Mnogo restorana je u neposrednoj blizini, a i za izlete u okolicu Husuma je idealno. Osjećali smo se vrlo dobro u stanu od prvog trenutka, lijepo uređen i ništa nam ne nedostaje. Rado ćemo se vratiti!!!

Jörg T.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan je vrlo čist, sa svim što srce želi.
Ljubazno uređen sa čarobnim božićnim dodacima.
Lokacija je usred Husuma.
Mjesto gdje ništa ne nedostaje.
Jedina mala zamjerka je glasan željeznički promet pored glavne ceste.
Rado ćemo se vratiti.

Jörg Brieger

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nikada nismo naišli na tako ukusno uređen stan. Oprema je čak bila iznad onoga što smo očekivali. Položaj direktno pored luke, vreme i okolina, sve je bilo savršeno. Jedino što je žalosno je da nismo mogli lično upoznati vlasnicu. To ćemo nadoknaditi sledeći put. Srdačni pozdravi Jörg i Doris

Ines Espig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo vrlo zadovoljni. Ništa nije nedostajalo. Stan je vrlo ukusno uređen, a oprema kuhinje je izvrsna. Mogli smo promatrati prirodni spektakl plime i oseke u lukobranu izbliza - praktički s kauča. Stari grad je bio dostupan u nekoliko minuta hoda. Lijepo je bilo svako jutro otići do pekare kad je grad još bio prilično prazan. Još jedan plus je parking ispred kuće.

Jörg-Hinrich S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Iako smo već upoznati s unutrašnjom lukom, bili smo oduševljeni prvom pogledom na nju iz stana. Imali smo sreće da je sunce sijalo. Odličan stan s izvrsnom opremom, ukusnim namještajem. Jedina mana: niska razina buke od željeznice i prometne ulice. Nema sunca na malom balkonu s pogledom na unutrašnju luku jer je stan okrenut sjever-jug. To za nas nije bila smetnja.

Vivien W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasni stan u odličnoj lokaciji, direktno na luci gdje se uvijek nešto događa. Oprema stana je bolja nego što smo navikli i super čista. Komunikacija s vlasnicom je bila izvrsno ljubazna i prijateljska. Za nas je stan bio savršen i svakako ga preporučujemo.

Carmen B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mirisali smo 10 dana u apartmanu "Hafenkante" u Husumu, izravno uz unutarnju luku, i od prvog trenutka osjećali smo se kao kod kuće. Apartman je idealan za 2 osobe, uređen s ljubavlju prema detaljima i potpuno opremljen svime što vam treba i još mnogo više. Čak smo pronašli svježe cvijeće i dobrodošli u obliku mineralne vode i vina. Rado smo uživali u tome na malom balkonu s pogledom na događanje u unutarnjoj luci, promatrajući povratak plime ili oseke. Stvarno nam ništa nije nedostajalo, možemo preporučiti ovaj apartman, domaćicu i agenciju za rezervacije 100% i već se radujemo nadamo se sljedeći put u ovom stvarno sjajnom apartmanu.

Stefan G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Jedan sjajan apartman, odlično opremljen, super lokacija u centru Husuma i vrlo prostran i pogodan za 2 osobe. Sjajne e-bicikle možete lako iznajmiti od posredničke agencije. Već smo nekoliko puta proveli naše odmore na Sjevernom moru u ovom sjajnom apartmanu i možemo ga preporučiti bez ikakvih ograničenja.

Thomas Mallmann

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan stvarno ima sve: fantastičan pogled na unutarnju luku i suprotnu šetnicu, vrlo ukusno moderno uređenje sa svime što ne biste željeli propustiti. Kreveti su divno udobni i visokokvalitetni. Vlasnica je super simpatična!

Jürgen L.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman za odmor ima izuzetno centralnu lokaciju. Odavde se može doći do većine mjesta u Hysumu pješice. Pogled na luku je zaista lijep. Stan je ljubazno i potpuno opremljen. Ovdje smo se osjećali jako dobro - bez obzira na zdravstvene probleme ili upravo zbog njih. I definitivno ćemo se vratiti!

Marion und Thomas Becker

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je san naš odmor na Sjevernom moru ove godine. Genijalno - gotovo tropsko - vrijeme oko 30 stupnjeva C. Zaista je nevjerojatno koliko raznolikosti pruža Schleswig Holstein, tako da je odmor bio vrlo raznolik. Dnevi odmora započeli su obilnim doručkom u vrlo udobnom i iznimno ukusno uređenom apartmanu Hafenkante. Ovdje se možete samo osjećati dobro. Sve je vrhunski, izuzetno održavano i u najboljem redu! Za "južnjak" je također bilo uzbudljivo promatrati promjenu plime i oseke koju smo mogli doživjeti s balkona "iz prve ruke". Dakle, dolazimo opet, pogotovo jer je kontakt s agencijom i vlasnicom također bio vrlo ugodan. Marion i Thomas iz BW

Heike Wünsch

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Od rezervacije do kraja odmora je sve bilo savršeno! Sjajan apartman, vrlo čist i udoban, opremljen svime što je potrebno za ugodan odmor, lokacija je nevjerojatna - kada drugdje možete tako doživjeti plimu i oseku tako blisko!?

Jörg-Hinrich S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Bili smo 2 puta u ovom stanu, sredinom travnja 22. i 23. godine. Sve je zaista super, prekrasan pogled na unutarnju luku i trgovine na suprotnoj strani. Mali nedostatak je orijentacija prema sjeveru: sunce nikada ne ulazi u dnevni boravak (situacija u travnju!). Gospođa Carstensen (vlasnica) je vrlo ljubazna. Iznajmili bismo i 3. puta.

Frank und Kristina

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

U Husumu smo se jako dobro osjećali, a to je naravno uvelike pridonijelo naš smještaj: Apartman je vrlo čist, vrlo dobro opremljen (nije nam ništa nedostajalo) - bolje ne možete poželjeti za vrijeme odmora. Položaj neposredno uz luku s lijepim pogledom na živahnu atmosferu je genijalan - dosta sa sivim gradom na moru... Predaja ključeva je prošla isto tako nekomplicirano kao i modaliteti za odlazak. Hvala puno, gđo Carstensen! Nadam se da ćemo imati sreće da ponovno možemo provesti odmor uz vašu luku.

Andreas P.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman se nalazi centralno i idilično na Husumskoj luci. Ukusno je uređen i super dobro opremljen. Osjećali smo se vrlo ugodno i možemo preporučiti apartman svima.

Karl-Heinz A.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo predivne prazničke dane u apartmanu Hafenkante i nismo ništa propustili. Super apartman za dvoje s prekrasnim pogledom na luku u Husumu, opremljen više nego kompletno, izuzetno čist i voljno uređen i dekoriran. Komunikacija s vlasnicom bila je vrlo srdačna i jednostavna. Fantastična lokacija tik uz luku, a na samo nekoliko koraka nalaze se brojni dućani i dobri restorani, a željeznički kolodvor (npr. za izlet na Sylt) udaljen je samo 10 minuta hoda.

Meinhard H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Apartman je vrlo dobro opremljen. Jedina stvar koja je nedostajala bila je stalak za sušenje rublja. Mnogi gosti ostaju dva tjedna i moraju nešto moći objesiti. U ostalom, nema ništa za prigovoriti, kao što Berlinčani kažu.

Hans-Joachim Nowack

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan je jednostavno prekrasan. Odlično uređen, ukrašen s ljubavlju i ukusom, lijepo svijetao i prostran, super lociran. Pogled na luku s plimom i osekom je fascinantan. Ne može se bolje živjeti.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 321317

Posljednje ažuriranje: 10.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321317.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Husum» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 33 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat