Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Husum

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Fen

Podobno za

Nepušači
Podobno za alergičare
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Kolodvor 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Iris T.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Objekt, toll ausgestattet bis auf das kleine Waschbecken im Bad. Aber gerne wieder.

Mascha T.

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Die Wohnung ist super gelegen aber an dem Waschbecken im Bad kann sich niemand die Zähne putzen oder sich waschen. Da müsste dringend ein größeres hin. An sich fehlen ein paar Basics wie Topflappen, ein Sieb usw.

Mary-Ann Larsen

5,0
5 5 5 5 5

Det eneste minus var, at vi havde problemer med at finde p-pladsen. Jeg foreslår at I laver et detaljeret kort med navne på gaderne og et x hvor p-kælderen er. Der er forvekslingsmulighed med det store P-hus lige inden Schlossgang. Det er nemt at skrive at man skal køre ind i gaden efter Schlossgang, selv om der står indkørsel forbudt.

Mette Zahle

5,0
5 5 5 5 5

Alles war sehr schön. Wir hatten einen perfekten Aufenthalt und würden gerne wiederkommen.

Stefan Tulkop

5,0
5 5 5 5 5

Zentrale Lage, Ausstattung und Sauberkeit sind sehr gut. Der mietbare Garagenplatz ist für größere Autos problematisch.

Gerhard Wolff

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Ferienwohnung! Tolle Lage!

André L.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Vrlo udoban i prostran stan na odličnoj lokaciji u Husumu! Uživali smo u boravku i svakako bismo ponovno rezervirali stan za naš zimski odmor. Međutim, oprema kuhinje bi mogla biti nadopunjena nekim dijelovima.

Aljoscha B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Boravak u Husumu bio je nevjerojatno lijep (unatoč brutalno jakom vjetru koji nas je natjerao da prekinemo šetnju prema moru)! Položaj smještaja je apsolutno vrhunski, čak smo kroz prozor mogli uživati u malo cvjetanju krokusa! Oprema apartmana također je bila zadovoljavajuća, štednjak, perilica suđa, lonci itd. sve od vrhunskih marki, a i posuđe je bilo dovoljno. Definitivno ćemo se vratiti! :)

Udo K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Opis garaže mogao bi biti precizniji. Pogrešno sam skrenuo, ali imao sam spasioca. Sve je bilo dobro u stanu, samo su mi madraci bili malo previše mekani, ali to je skoro u svakom apartmanu, stvar ukusa. Trebali biste imati samo lagani prtljag, jer je garaža malo udaljena i do stana vode nekoliko stepenica. Bilo je vrlo čisto. Pogled sve do dvorskog parka.

Hannelore G.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Moderan, dobro dizajniran i opremljen apartman koji je izgledao veći nego što je navedenih 70m2. Ukusno opremljen. Udobni kreveti. Vrlo lijepa lokacija u povijesnom dvorištu dvorca, 5 minuta do centra i luke. zbog 2 spavaće sobe i zasebnog WC-a pogodan za 4 osobe. Jedino je kauč u dnevnom boravku malo tijesan. Balkon s maksimalno 1 do 1,5 m2 za sjedenje i boravak nije praktičan za više osoba. Opremljen sa dovoljno posuđa osim malih žlica. Vrlo dobra podrška od strane agencije Urlaub an der Nordsee.

Annette K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedan visoko kvalitetno namješten i besprijekorno čist stan na vrhunskoj lokaciji. Čak i rezervacija, predaja ključeva itd. bile su potpuno jednostavne i bez problema. Smještaj je apsolutno preporučljiv; proveli smo vrlo opuštajući odmor!

Mascha T.

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži njemački

Stan je super smješten, ali na umivaoniku u kupaonici nitko ne može četkati zube ili se oprati. Hitno je potrebno postaviti veći umivaonik.
Trebaju neki osnovni predmeti poput rukavica za kuhanje, cjedilo itd.

Marko

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je predivan odmor. Udobno uređeni apartmani. Izleti u okolicu, bilo pješice, biciklom ili autom, jako su preporučljivi. Tako su stari grad Husum, luka, muzej Theodora Storma i naravno plima i oseka uzbudljive destinacije. Izleti na prostrane plaže St. Peter-Ordinga, šetnja po obalnoj promenadi u Büsumu i Flensburškim planinama bili su zabavni. Na najsjevernijoj javnoj plaži sjevernog mora na njemačkom kontinentu u Emmelsbüllu-Horsbüllu smo se mogli opustiti i uživati u besplatnim ležaljkama :o)

Sabine Laage

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lokacija i čistoća su vrlo dobre, oprema i kontakt na licu mjesta su također dobri, odnos cijene i kvalitete je ispravan, iako je puno novaca za apartman. Samo je situacija s parkiranjem loša - zato preporučujemo da obavezno rezervirate mjesto u podzemnoj garaži.

Britta

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

super opremljen stan, u kojem smo se osjećali vrlo ugodno. Vrlo centralno, vrhunski opremljen. Ako je nešto nedostajalo, onda je to eventualno bila mikrovalna pećnica. Također je/je bilo sjajno pakiranje s toaletnim papirom i tabletama za perilicu posuđa. Važno je istaknuti i stvarno kompetentnu, vrlo prijateljsku uslugu u uredu na Neustadtu. Od početka do kraja smo se osjećali super posluženi.

Ditmar Kremer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo 9 dana na licu mjesta. Stan je visokokvalitetan s 2 spavaće sobe, WC-om u kupaonici i odvojenim gostinjskim WC-om. U osnovi biste mogli misliti da bi se u njemu moglo dobro smjestiti 4 osobe, ali mogućnosti u dnevnom boravku su ipak nešto ograničene (kutna garnitura i 2 uske fotelje). Za 2 osobe, međutim, idealno! Kuhinjska oprema je vrlo nova i visokokvalitetno opremljena (WMF, Fissler...). Također postoje i bežični internet i 2 TV-a. Ukupno se u kući nalazi 6 stanova, djelomice i samostalno naseljeno, dakle nije samo kuća za odmor. Položaj izravno pored dvorca (desno) i na početku male pješačke zone (lijevo) stvara odgovarajuću zonu mira. Pješačkom zonom dolazite do trga, malo dalje i dolazite do lučice. Pekarni ima dovoljno i gotovo sve rade i nedjeljom (od 6:30 sati). Preporučuje se dodatno rezervirati parkiralište u podzemnoj garaži (udaljeno oko 40 metara). Uprava od DEMORADO NA SJEVERNOM MORU također je dostupna pješice za manje od 5 minuta. Osjećali smo se ugodno i uvijek bismo ponovno rezervirali ovaj stan!

Susanne Fricke

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Očekivala nas je vrlo lijep i ljubazno namješten stan ????. Imali smo osjećaj da smo sa sobom ponijeli komad doma! No, ideja da smo samodostatni, ispostavila se prilično teškom zbog vrlo loše opremljenosti kuhinjskim priborom. I sama sam iznajmljivačica i stoga sam vrlo pažljivo pazila da imam dovoljno svakodnevnih predmeta kako bi moji gosti bili dobro opskrbljeni. Inače, uređenje i čistoća stana su odlični !!! Osjećali smo se odlično. Hvala vam na lijepom vremenu.

Hannelore G.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Moderan, dobro projektiran i opremljen stan koji se činio veći od navedenih 70m2. Ukusna oprema. Udobni kreveti. Vrlo lijepa lokacija u povijesnoj palači, 5 minuta do centra i luke. Zahvaljujući 2 spavaće sobe i zasebnom WC-u pogodan za 4 osobe. Tada samo kauč u dnevnom boravku je preuska. Balkon s maksimalno 1 do 1,5 m2 za sjedenje i boravak nije pogodan za više osoba. Oprema posuđem zadovoljavajuća osim za žličice. Vrlo dobro vođena od agencije Urlaub an der Nordsee.

Annette K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Visokokvalitetno opremljen i besprijekorno čist stan na vrhunskoj lokaciji. Čak su i formalnosti rezervacije, predaje ključa itd. bile potpuno jednostavne i bez problema. Smještaj se apsolutno preporučuje; imali smo vrlo opuštajući odmor!

Aljoscha B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Boravak u Husumu bio je nevjerojatno lijep (unatoč brutalnom jakom vjetru koji nas je prisilio da prekinemo šetnju prema moru!)! Položaj smještaja je apsolutno vrhunski, čak smo mogli uživati ​​u cvjetanju krokusa kroz prozor! Oprema apartmana također je bila zadovoljavajuća, štednjak, perilica posuđa, posuđe itd. sve od visokokvalitetnih brandova i također su bili dostupni dovoljno tanjura itd. Definitivno ćemo se vratiti! :)


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321318

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321318.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Husum» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina