Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Husum

maks.  4   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
85m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Kolodvor 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Bernd A.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Das Haus mit seiner Lage hat uns gut gefallen. Das Schlafzimmer fanden wir zu klein, ebenso das Bett darin. Das Große Zimmer mit dem einzelnen Bett scheint da geeigneter. Die Küchenausstattung fanden wir überdurchschnittlich gut, verglichen mit Häusern, die wir sonst in einer ähnlichen Preisregion buchen. Die Böden sind sehr pflegeleicht, was gerade jetzt, mit der Baustelle vor dem Haus, hilfreich war. Das Sofa im Wohnzimmer fanden wir für einen Abend zu Hause nicht so bequem. Insgesamt haben wir uns sehr wohl gefühlt.

Petra W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Die Unterkunft war sehr sauber und sehr gut ausgestattet. Wir haben uns wirklich wohl gefühlt. In kleiner Punktabzug sind die Betten, die für zwei Personen mit 1,60 m Breite etwas zu klein sind.

Heike R.

5,0
5 5 5 5 5

Das Bootshaus liegt ruhig und ist sehr gut, mit allem was man für einen Ferienaufenthalt benötigt, ausgestattet. Einzig ein Holzbrett hat gefehlt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Jutta Rothmeier

4,0
4 4 4 4 4

Leider hat uns der Eigentümer über die Bauarbeiten am Nachbarhaus und am Bürgersteig, die während des gesamten Aufenthaltes ab 07.15 Uhr stattfanden, nicht informiert.

Manfred Mohr

5,0
5 5 5 5 5

S.o.

Manfred Mohr

5,0
5 5 5 5 5

Siehe oben.

Ralf Deckmann

2,0
2 2 2 2 2

Der Parkplatz ließ sich nicht nutzen, da er mit Nachbar zusammen genutzt wird mit nur einer Auffahrt. Das Wlan funktionierte erst am 5. Tag . Die Heizung im Obergeschoss machte laute Wassergeräusche,was besonders nachts sehr störend war. Gut war die Ausstattung der Küche .

Matthias W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Jako nam se svidjelo, u principu nikad nema potpuno savršenog, pa tako ni ovdje gdje postoje sitnice koje se mogu negativno istaknuti. Na primjer, bračni krevet je prilično visok i sa 160 cm prilično uski (već smo znali iz prethodnih recenzija). Parkiranje, iako ima mjesta, sredinom tjedna netko se parkirao točno na cesti između brojeva 21 i 23, što je otežalo parkiranje. Možda postoji način da se spriječi da se druga vozila jednostavno parkiraju između i da stanari oba kuća (broj 21 i 23) ne smetaju pravilno parkirati. Dvorište se dijeli s susjedom, što mislim da može biti smetnja ljeti ako se želite možda zadržati u vrtu, ali nama to nije bio problem jer vremenski uvjeti nisu bili povoljni. Svidjela nam se potpuno opremljena kuća, u kuhinji ništa nije nedostajalo, a pored perilice rublja dostupan je i sušilica. Pitat ćemo ponovno ako nas opet put nanese u Husum.

Wienke K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kućica na plaži je lijepa, mala kuća, nedaleko od dvorskog parka. Iako je kuća bila rezervirana za 4 osobe, nedostajali su nažalost kompletan set posteljine za 2 osobe i jedan pokrivač. To je moralo biti traženo ponovno, te je sve to dostavljeno tek drugog dana. Drugi krevet u dječjoj sobi je sklopivi kauč koji više liči na klupu. Nažalost, nije baš udoban za spavanje. Treba razmisliti o tome, jer soba je dovoljno velika za 2 normalna kreveta. Stoga nije preporučljivo za 4 odrasle osobe. Terasa iza kuhinje je malo zapuštena. Zid prema susjedu hitno treba bojanje ili oblaganje. Tada bi terasa bila puno privlačnija. Šteta, jer inače bi se tamo moglo osjećati ugodno.

Bernd A.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži njemački

Kuća nam se svidjela zbog svoje lokacije.

Spavaću sobu smo smatrali premalom, kao i krevet u njoj. Velika soba sa jednim krevetom izgleda pogodnija.

Kuhinjska oprema nam se činila iznadprosječno dobra u usporedbi s kućama koje inače rezerviramo u sličnom cjenovnom rangu.

Podovi su vrlo jednostavni za održavanje, što nam je bilo korisno s gradilištem ispred kuće.

Sofa u dnevnoj sobi nam nije bila tako udobna za provesti večer kod kuće.

Sveukupno smo se osjećali vrlo ugodno.

Daniel Wendt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepo uređeno i sve je uzeto u obzir. Kreveti su samo pomalo neobični, jer su vrlo visoki. Ako nemate problema s obavljanjem stvari pješice, jako brzo ćete doći do centra. Predaja ključeva itd. funkcionirala je bez problema.

Wienke K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća na obali je lijepa, mala kuća, nedaleko od dvorca. Iako je kuća bila rezervirana za 4 osobe, na žalost nedostajala su 2 kompleta posteljine i madrac. Ovo je također doneseno tek drugog dana, nakon ponovnog zahtjeva. Drugi krevet u dječjoj sobi je izvlačiva sofa koja više nalikuje klupi. Nažalost, nije stvarno udobno za spavanje. Ovo bi trebalo razmotriti, jer soba je dovoljno velika za 2 normalna kreveta. Nažalost, to se ne preporučuje za 4 odrasle osobe. Terasa iza kuhinje je malo neuredna. Zid prema susjedima hitno treba bojanje ili oblaganje. Tada bi terasa bila puno privlačnija. Šteta, jer inače bi se tamo dobro osjećali.

Robert T.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je vrlo dobro opremljena i čista. Vrt se može dobro koristiti na velikom području u lijepom vremenu. Mogućnosti kupovine i restorana u lijepom središtu grada su lako dostupne pješice. Međutim, bračni krevet zahtijeva nešto navikavanja. Parkiranje bicikla je malo nezgodno. Uživali smo u jako lijepim boravcima za dvoje s mnogo biciklističkih izleta.

Ingo K.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kućica za čamac je dobro opremljena. Odnos cijene i kvalitete je vrlo dobar. Jedino je parkiralište suboptimalno (kratko i s obzirom na parkirana vozila samo djelomično prohodno). Vrt nije ograđen od susjeda (vrlo prijateljski nastrojenih). Puštanje kućnih ljubimaca da slobodno trčkaraju je samo djelomično moguće.

Matthias W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Nije nam se svidjelo jako, u osnovi nikad nije potpuno savršeno, pa čak i ovdje postoje sitnice koje se mogu negativno primijetiti. Na primjer, bračni krevet je neobično visok i prilično uzak (160cm), što nam je bilo poznato iz prethodnih recenzija. Parkiranje je moguće, ali sredinom tjedna netko se parkirao izravno na cesti između br. 21 i 23, što je otežalo parkiranje. Možda postoji mogućnost da se drugi automobili ne parkiraju na tom mjestu kako bi se izbjeglo ometanje stanara obje kuće (br. 21 i 23) koji žele parkirati tamo. Vrt se dijeli s susjedom, što je možda malo smetalo kad bi vani željeli provoditi vrijeme tijekom ljeta, ali nama to nije bio problem jer vremenski uvjeti nisu bili primjereni. Sviđala nam se opremljenost kuće, kuhinja nije falila ničeg, a tu je i sušilica uz perilicu rublja. Rado ćemo se raspitati za ovu kuću ako nam se opet dogodi da putujemo u Husum.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

Dalji smještaji od gospođa W. Volquardsen

Pokazati sve smještaje od gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321324

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321324.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Husum» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina