Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Husum

maks.  5   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Kuhalo za jaja
Posuđe

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Usisivač

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


28 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Eliane J.

5,0
5 5 5 5 5

Dat witte Hus hat unserer Vorstellung entsprochen. Die Lage zentral und doch sehr ruhig war für uns (ohne Auto) ideal da wir alles in unmittelbarer Nähe fanden.

Simone H.

5,0
5 5 5 5 5

Ein wirklich tolles Ferienhaus, wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Ulrike K.

5,0
5 5 5 5 5

Heimeliges Häuschen , geschmackvoll und zweckmäßig eingerichtet, Innenstadtlage, aber sehr ruhig, 2 Bäder und eine Gästetoilette: Luxus für 5 Personen!

Lotte S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Abgesehen von der Terrasse war das Haus sehr sauber. Wie schon öfters erwähnt wäre eine Spülmaschine nicht schlecht ansonsten war alles reichlich vorhanden

Christiane J.

5,0
5 5 5 5 5

Ich habe selten ein so gut ausgestattetes und liebevoll dekoriertes Ferienhaus gesehen. Auch der Service der Vermietungsagentur war super. Da kommen wir gerne wieder

Rainer Wilmer

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön gelegenes und gemütliches Ferienhaus, zentral gelegen mit einem besonderen Charme

Jochen Winter

5,0
5 5 5 5 5

historisches Stadthaus in malerischer Gasse in Husums Altstadt, die Wohnung hat alles, was es braucht, angenehm ist das schnelle Internet, hübscher kleiner Garten,

Heike U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Vrlo super do savršeno. Jedino možda: U kupaonici je bilo samo po 1 ručnik i u kuhinji samo 2 kuhinjske krpe. Lokacija i oprema su divni. Čak je i super ljetno vrijeme doprinijelo prekrasnom odmoru na Sjevernom moru...

Helga S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dolazak 15.04. bio je malo težak, gradilište, nije bilo moguće voziti se uz obalu, 16.04. ukinuta je jednosmjerna ulica i sve bi prošlo bez problema. Ipak, došli smo do svoje kućice s malim zaobilaznim putem i od tog trenutka sve je bilo divno. Uskoro ću ponovno rezervirati kod vas.

Regina N.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Proveli smo tjedan dana zajedno sa našim psom u Husumu. Kako moj suprug dolazi iz Husuma, već smo često rezervirali smještaj ovdje. Posebno s psom nije uvijek jednostavno pronaći čist smještaj. Ali ovaj put stvarno smo imali sreće! Posebno nam je odgovarala lokacija, tako blizu grada, ali i brz put u zelene površine s psom bio je savršen za nas. Budući da smo očekivali posjet obitelji u Husumu na kavi, odlučili smo se za veću kuću. Super opremljena i jako ugodna! Malu natkrivenu terasu čak smo mogli koristiti zbog ugodnih temperatura. Bilo je lijepo što pas tamo nije mogao pobjeći. Sve u svemu, smještaj koji apsolutno preporučujemo.

Monika W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je jako ugodna i ukrašena s puno ljubavi. Vrlo je uredna i izuzetno čista! Luku možete doseći u samo 2 minute te prve restorane i trgovine. Čak i sama ulica u kojoj se nalazi ima puno šarma! To je savršeno za ljude koji vole kratke šetnje do kafića u luci!

Cornelia S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je vrlo centralno smještena. Bili smo tamo s 5 osoba i nedostajao nam je perilica posuđa i posebno stol koji se može izvući. Inače je sve bilo odlično i preporučujemo.

Markus S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Dat witte Hus se nalazi fantastično na jednoj od najljepših ulica u Husumu, vodenom Westerheide-u. Od tamo je sve u funkciji šetnje u Husumu dostupno, do plaže je udaljenost ca. 3 km. Proveli smo tri tjedna s psom tamo i osjećali smo se ukupno vrlo dobro. Kuhinja je bila pomalo osnovna, ali što smo saznali, uskoro će biti ugrađena nova kuhinja - i tada će imati i perilicu posuđa, tako da se veselite, vremena ručnog pranja, koja su malo smetala, pripadaju prošlosti u witte Hus. Visoki ljudi moraju povući glavu - prostorije su vrlo niske, čak i s nešto više od 1,70 m dužine tijela, možete se ozlijediti glavu na nekim mjestima ako ne pazite. Spavaće sobe su udobne, madraci su udobni - samo bi jastuci mogli biti zamijenjeni, vrlo su jednostavne kvalitete i u međuvremenu prilično su smrdljivi kada je riječ o punjenju. Na jednom jastuku pronašli smo krvave mrlje, to definitivno nije potrebno. Postoji jedan nedostatak: Kauči su stvarno neudobni. Udobno gledanje televizije ili jednostavno naslanjanje nogu i čitanje knjige nije moguće, brzo ćete dobiti obamrle udovice, bol u vratu ili leđima. Kupaonice nisu oaze za opuštanje, ali služe svrsi. Vlasnik bi trebao osigurati da tragovi plijesni u oba tuša budu uklonjeni, to nije bilo privlačno, pogotovo u donjoj velikoj kupaonici, i nismo je koristili. Sve je bilo prisutno da i usisate, operete veš ili obrišete. Ukupno je vrlo, vrlo udobno, malo prebivalište usred Husuma, tamo se stvarno možete dobro provesti. Također smo imali ugodno toplo zbog podnog grijanja u prizemlju. Ako bi se sitne mane uklonile, bilo bi savršeno (barem za ljude ispod 1,90 m ;-))

Sigrid Roßmadl

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo 10 dana u četvero u povijesnoj zgradi. Položaj kuće bio je idealan jer nismo imali automobil na raspolaganju. U kući nam ništa nije nedostajalo. Osjećali smo se ugodno. Rado ponovno.

TG

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman za odmor smješten u povijesnoj ulici predstavlja idealnu kombinaciju sjevernomorskog šarma i moderne opreme za ugodan boravak uz more. Apartman je općenito u vrhunskom stanju s ukusnim uređenjem, vrlo čist i održavan te opremljen svim potrebnim uređajima od perilice rublja do kuhinjskih aparata. S neposrednim pristupom središnjim pješačkim zonama Husuma, trgovine i mnogi ukusni restorani su u neposrednoj blizini, tako da su većina mjesta za posjetiti lako dostupni pješice! Sveukupno, ovo je sjajan paket i jako se preporuča! Mi kao petočlana obitelj imali smo vrlo ugodan boravak i rado bismo se vratili.

Dagmar Sterrnheimer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se jako dobro u maloj, ali predivnoj kući direkt u starom gradu Husuma. (Čak ima i tri WC-a, što nas je jako iznenadilo, posebno kad veće kuće imaju samo jedan. :-)). Auto smo mogli besplatno parkirati nešto dalje i Husum i okolica bili su vrlo lako dostupni pješice. Ugodno je bilo što smo mogli posjetiti dobra mjesta za večeru u Husumu bez vožnje. Rado ćemo se vratiti....

Christine H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Moj muž, moja dva sina (17, 24) i ja smo se ovdje jako dobro osjećali. Mala kuća se nalazi u jednoj od najljepših ulica Husuma, sve je lako dostupno. Udobna je i lijepo uređena, ali nije prikladna za visoke ljude zbog niskih stropova. Za nas to nije bio problem. Predivna je i mala, djelomično natkrivena, zaštićena terasa od vjetra.

Helga S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dolazak 15.04. je bio malo težak, gradilište, nije bilo moguće voziti se prema vodi, 16.04. je jednosmjerna ulica ukinuta i sve bi bilo bez problema. Međutim, mi smo se također malo zaobišli s prtljagom u kućici i od tog trenutka sve je bilo divno. Uskoro ću opet rezervirati kod vas.

Heike U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Vrlo sjajno do savršeno. Jedino možda:
U kupaonici je bilo samo 1 ručnik po osobi, a u kuhinji samo 2 krpe.
Lokacija i oprema prekrasni. Također, sjajno ljetno vrijeme dio je prekrasnog odmora na sjevernom moru...

Regina N.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Proveli smo tjedan dana zajedno s našim psom u Husumu. Kako je moj suprug iz Husuma, često smo ovdje rezervirali smještaj. Posebno s psom nije uvijek lako pronaći čist smještaj. Ali ovaj put smo stvarno imali sreće! Posebno nam je lokacija bila idealna, i to kako blizina centru grada tako i kratka šetnja s psom u zelenim područjima. Kako smo očekivali posjetu naše obitelji u Husumu, odlučili smo se za veću kuću. Fantastično opremljen i vrlo ugodan! Zahvaljujući ugodnoj temperaturi, čak smo mogli koristiti i malu natkrivenu terasu. Lijepo je što pas tamo nije mogao pobjeći. Sve u svemu, smještaj koji je apsolutno preporučljiv.

Volker Z.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Lako se provesti odmor u kući, usluga je savršena, bijela posteljina, sve je vrlo čisto, područje kuhinje moglo bi biti obilnije, na primjer, ne bi bilo loše imati perilicu posuđa. Stol za blagovanje mogao bi biti malo veći. Uvijek se osjećamo vrlo ugodno u kući i rado se vraćamo.

Nicole S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan se nalazi izvrsno centralno. Samo nekoliko minuta hoda do luke i centra grada. Unatoč tome, vrlo je mirno u stanu. Vrlo je prijateljski uređen, osjećali smo se jako dobro i dolazimo opet.

Cornelia S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je vrlo centralno smještena. Bili smo tamo s 5 osoba i nedostajao nam je perilica posuđa i posebno stol koji se može izvući. U suprotnom, sve je bilo sjajno i preporučljivo.

Bodo G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo sada četvrti put u ovoj kući. Bilo je kao i uvijek bajkovito i osjećali smo se kao kod kuće. Sve je savršeno. Jednostavno san. Sljedeće godine ćemo ponovno napraviti rezervaciju.

Mandy U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća nam je bila potpuno dovoljna. Mala je i ima svoj šarm. Vrlo ugodni su bili tri kupaonice i lijepo uređena terasa. Postoji i mala knjižnica i društvene igre. Vrhunac je televizor s LED osvjetljenjem. Kuća se nalazi u vrlo centralnoj lokaciji. Željeznička stanica također je brzo dostupna pješice. Bili smo vrlo zadovoljni, hvala.

Monika W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je vrlo udobna i lijepo namještena. Vrlo je dobro održavan i super čist! Za samo 2 minute se može doći do luke, kao i prvih barova i trgovina. Uličica u kojoj se nalazi već ima puno šarma! Taman za ljude koji više vole kratke udaljenosti od kafića u luci!

Markus S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Dat witte Hus je fantastično smješten u jednoj od najljepših ulica u Husumu, Wasserreihe. Odatle je sve u Husumu na pješačkoj udaljenosti, plaža je udaljena oko 3 km. Tamo smo proveli tri tjedna s našim psom i općenito smo se osjećali vrlo ugodno. Kuhinja je bila malo rudimentarna, ali kako smo doznali, uskoro će se montirati nova kuhinja - imat će i perilicu posuđa, stoga budite sretni, vrijeme pranja ruku, koje je bilo pomalo dosadno, prošlost je u witte Hus.

Visoki ljudi moraju sagnuti glavu - sobe su vrlo niske, čak i ako ste visoki nešto više od 1,70 m, možete udariti glavom na nekim mjestima ako niste oprezni.

Spavaće sobe su ugodne, madraci udobni - samo su jastuci za krevet (jastuci) mogli biti zamijenjeni, vrlo su osnovne kvalitete i postali su prilično kvrgavi što se tiče utrobe. Pronašli smo mrlje od krvi na jastuku, što ne mora biti slučaj.

Postoji jedan nedostatak: sofe su stvarno neudobne. Udobno gledanje televizije ili samo dizanje nogu i čitanje knjige nije moguće, u kratkom vremenu dobijete udove koji su zaspali, bolove u vratu ili leđima.

Kupaonice nisu oaze blagostanja, već funkcionalne. Stanodavac bi se trebao pobrinuti da se s oba tuša uklone tragovi plijesni, što u donjoj velikoj kupaonici nije bilo posebno privlačno i nismo je koristili. Sve je bilo tu za usisavanje, pranje ili brisanje stroja.

Sve u svemu, to je vrlo, vrlo ugodan, mali dom usred Husuma, tamo se stvarno možete dobro provesti. Bilo nam je i ugodno toplo zbog podnog grijanja u prizemlju. Kad bi se počistile sitne mane, bilo bi savršeno (barem za osobe ispod 1,90m ;-))

Uta E.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

"Dat witte Hus" je prekrasna kuća za odmor u središtu Husuma, samo nekoliko minuta od luke, trgovina i brojnih restorana. Kuća ima sav šarm stare kuće u kombinaciji sa svim pogodnostima s ljubavlju obnovljene, lijepo namještena kuća za odmor. Stvarno nam ništa nije nedostajalo! Kuhinja je bila potpuno nova i vrlo dobro opremljena (sada s perilicom posuđa!). Kuća se odlikuje velikom pažnjom posvećenom detaljima, uključujući ukusnu rasvjetu. Također vrlo korisna za naše putovanje grupa: spavaća soba u prizemlju (za 1 osobu) sa vlastitom kupaonicom. Na katu spavaće sobe i kupaonica imaju niske stropove, ali to nam uopće nije smetalo (i u tome je čar stare kuće!) Sve u svemu sjajna kuća na nenadmašnoj lokaciji!


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

Dalji smještaji od gospođa W. Volquardsen

Pokazati sve smještaje od gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321332

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321332.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Husum» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 28 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat